FAQ

Logjel

Logjel

GCMORA logolás - Csengele

GCMORA logolás - Csengele

GCtivi után- Szeged

GCtivi után- Szeged

GCALS láda - szegedi kedvencem - 3. megtalálásom

GCALS láda - szegedi kedvencem - 3. megtalálásom

IV Béla - Szeged - Széchenyi tér

IV Béla - Szeged - Széchenyi tér

Szent István király és Gizella - Szeged - Széchenyi tér

Szent István király és Gizella - Szeged - Széchenyi tér

Annakút - Szeged

Annakút - Szeged

Kezdő kesserként...

Kezdő kesserként...
Felhasználónév:harcibarack
Születési év:1991
Település:Szeged
Leírás:Üdvözöllek!

Szólíthatsz Józsinak, vagy Baracknak. A harcibarack nick névnek hosszú története van. Olyan régóta használom, hogy nem akartam újra cserélni (pl.: geobarack). A harci jelző az utóbbi 10 év alatt már elvesztette jelentőségét.

Szegeden születtem és jelenleg is Csongrád megyében élek. A Szegedi Tudomány Egyetemre járok, és ha minden igaz, akkor idén végzek.

A kerékpározás és úszás mellett túrázni is szeretek, csak erre ritkán van időm.

2015 júniusában kezdtem el geocachingelni.
Logoláskor általában lerajzolom a logjelem is, ha van rá elég hely. logbookba általában nem írok sokat, csak megköszönöm a rejtést, esetleg egy két mondatba összefoglalom mi is az oka annak, hogy épp erre jártam. Az oldalon persze ragaszkodom a hosszú leírásokhoz. Először a jelszó tesztelése miatt ide is egy rövidebb szöveg kerül, majd ha a megtalálás hitelesítve lett, kibővítem egy kisebb regényre. Ha fotók is készültek a környékről, azokat is feltöltöm. Mind a leírás, mind a képek esetén próbálok spoilerezés mentes tartalmat megosztani. Ha mégis előfordul valamilyen élmény rontó tartalom, nyugodtan lehet törölni, nem haragszok meg. (A hosszú logok oka az,hogy egy emlék... Ha majd ezeket évek múlva elolvasom, vagy elmesélem gyermekeimnek, tudjam, hogy "Jah igen! Ez volt az a láda, amit fél óráig kerestem szakadó esőben..." vagy "Találkoztam xy magyar színésszel, mikor ezt kerestem...")

Jelenlegi kedvenc ládám: GCver

2015. Júniusi kedvenc: Egyértelműen a GCALS kapta ebben a hónapban a "kedvenc" címet azok közül, amiket megtaláltam. Főleg szegedi vetélytársai voltak, de egyik sem volt olyan kreatív rejtés, mint ez. A környezete is szép, és sok új dolgot mutat, ami miatt megéri ide leutazni.
2015. Júliusi kedvenc: Sok gondolkozás után, de végül csak a GCVATE ládánál maradt a "kedvenc" cím. Igen komoly vetélytársai akadtak a hónap végére főleg Csongrád megye vidéki ládái közül. A keresés során szerzett élmény és a szép környezet emelte ki a következő említésre méltó szintén nagyon kedvelt ládák közül: GCCSOL ; GCPHVE ; GCSZBA
2015. Augusztusi kedvenc: Ebben a hónapban több fele is jártam és általában hosszú utakat tettem meg, mire megszereztem a ládákat. Ezért a megközelíthetőség játszott kiemelkedő szerepet a győztes megtalálásakor. A választás a: GCZSLE ládára esett. Nem volt ez sem egy könnyű terep, de legalább élvezhető volt a megközelítése, mert nem kellett állandóan kúszni, vagy nyakig érő gazban gázolni. Közel van a parkolóhoz is és a természethez is. Korábban sosem láttam még lápot, így ezért is érdemes volt felkeresnem ezt a ládát. Kreativitásban is elég jó helyen szerepel, de ha ezt vettem volna kiemelkedő szempontnak, akkor a GCvitC láda nyerte volna el a címet, aminek jár a tiszteletbeli említés.
2015 Ősz: Ebben a három hónapban kizárólag .com-os ládákat vadásztam, ezért nem választok hivatalos kedvencet. A három szerintem legjobb com-os láda a három hónapra a körutakon végigkalauzoló ládasorozat, a szalámi gyárnál lévő és a Vértói.
2015 Tél: Vizsgaidőszakra való tekintettel a ládakeresés elmaradt.
2016 Március: Csak .com-os ládákat kerestem ebben a hónapban. Kedvencem a Szegedi Nagy Színház melletti lámpaoszlopos volt.
2016 Április: A Vértói ládának adnám a címet. GCver Döntésemet indokolja az is, hogy 3*5 csillagot kapott, amit ritkán adok. Ezzel sikerült neki az új kedvencemmé válnia.
2016 Május: A ZH és Vizsgaidőszak miatt a ládakeresés elmaradt.
Ládák száma:0
Megtalálások száma:22 + 1 sikertelen + 1 egyéb
Értékeléseinek átlaga: KRW értékelés (22 db): környezet: 4.00 rejtés: 4.11 web: 4.45 átlag: 4.19
POI pontok száma:0
Térkép az ő szemszögéből:
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]