Untitled Document ugrás a versenyerdményekhez

T3D animáció

Elkészült a laszloistvan T3D-jében megtekinthető versenyanimáció. A fájlok feldolgozását Nargoth végezte.

Köszönjük nekik!



XXVII. Geocaching Fesztivál és Verseny
2013. szeptember 21. Patca

 

PROGRAM - JELENTKEZÉS - PÓLÓRENDELÉS

(Kérjük figyelmesen elolvasni)

 

Bázis: Katica-tanya
Patca, faluvége
N46 16.788 E17 43.166 175 m.

 

Versenyterep:  A Zselic dombvidéke, a bázis körüli 2,5 kilométeres körben.

Szállás: Rendelkezésünkre áll a bázis területén található turistaház hét szobája. A szobák 8-12 fő elhelyezésére alkalmasak.

Nem szeretnénk a szobabeosztásokat koordinálni, így nem ágyat, hanem szobát lehet bérelni, a rendelkezésre álló ágy számmal. Egy szoba egy éjszakára 10.000 Ft.
Egy-két család , illetve baráti társaságok részére ideális és megfizethető. A szállásokhoz szintenként külön női és férfi zuhanyzó és illemhelyek állnak rendelkezésre. A turistaházhoz egy konyha is tartozik, ahol lehet melegíteni, teát főzni, mosogatni. A földszinten egy nagy közös tér található hűvös idő esetére.

Lehetőség van sátrazni a bázis körül. A sátorhelyekhez illetve a verseny idejére a résztvevőknek külső illemhelyek, zuhanyzók állnak rendelkezésre.
A sátrazás díja: 900 Ft/sátor + 450 Ft/fő.

A szálláshelyeket rosie77 koordinálja. Keressétek a rosie0477@gmail.com email címen.

További szálláslehetőségek a faluban található apartman házakban, valamint a 4 km-re fekvő Szennán, a Kamilla Vendégházban lehetséges.

Szállásfoglalás az apartman házakban:

Kincs Márta elérhetősége: info@katicatanya.hu, tel: 30/411-6002.

 

PROGRAM

2013. SZEPTEMBER 20. PÉNTEK - Before party szokásos programokkal.
Tábortűz, szalonnasütés, beszélgetés.

2013. SZEPTEMBER 21. SZOMBAT - Verseny és fesztivál, programok kicsiknek és nagyoknak

9:00 - Verseny gyalogos és családi kategóriában

A feladat a gyalogos és a családi kategóriában is hasonló: 25-30 kihelyezett pontból tetszőleges sorrendben kb. 15, illetve a családi kategóriában kb. 8-10 pont felkeresése és megtalálása.

Rajt
09:00 órától lehet elrajtolni. Aki több kategóriában szeretne indulni, annak először a gyalogos kategóriát kell teljesítenie, és csak utána állhat rajthoz másikban!

Beérkezés
Legkésőbb 16:00 óráig még azoknak is, akik több kategóriában indulnak. A 16:00 óra után érkezők eredményét nem tudjuk figyelembe venni, és nem garantáljuk, hogy felkerülnek az eredménylistára!

FIGYELEM! VADÁSZAT MIATT 16 ÓRA UTÁN A VERSENYTERÜLETEN NEM AJÁNLOTT TARTÓZKODNI!

Programok napközben a bázison - nem csak gyerekeknek!

Eredményhirdetés és sorsolás: 17:30-kor Napnyugta: 18:41

Az eredményhirdetés után a lassan hagyományosnak tekinthető beszélgetés, tábortüzelés, környékbeli ládák felkeresése a terv, aki teheti, és maradna, szívesen látjuk!

 2013. SZEPTEMBER 22. VASÁRNAP

A Szennai Szabadtéri Gyűjtemény megtekintése. A verseny résztvevői számára ingyenes a skanzenbe a belépő, amely igény szerint tárlatvezetést és múzeumpedagógiai foglalkozást is magában foglal.A templomi belépőt nem tudják elengedni, mivel az az egyház kezelésében van. Ára 200 Ft, illetve 100 Ft.Részletes információ rosie77-től kérhető a rosie0477@gmail.com-on, vagy a 06/20-986-0477-es számon. Aki szívesen meglátogatná a múzeumot, kérjük előre jelezze, mert a pénztárban le kell adnunk a névsort.

 

Versenypontok beszedése - önkéntesek segítségét örömmel vesszük, és előre is köszönjük! :)

ÁLLANDÓ PROGRAM

A rendezvény helyszíne a Katica-tanya, mely a verseny mellett remek szórakozást kínál mindenkinek. Az ott elérhető szolgáltatások nem részei a versenyprogramnak, azok az egész napos belépőjegy megváltásával vehetők igénybe.
A belépő ára péntektől délutántól vasárnap estig felnőttek részére: 2.260 Ft  Gyermekek részére: 2.340 Ft
Az szolgáltatásokról a Katica-tanya honlapján találtok bővebb információt.

JELENTKEZÉS ÉS NEVEZÉSI DÍJ

Előnevezéssel és előreutalással 2.100,-Ft/GPS (/csapat), MGKE tagoknak: 1.500,-Ft/GPS (/csapat)
(1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen!)
A jelentkezési form kiszámolja a végösszeget, ehhez hozzá kell adni a pluszban rendelt pólónkénti 1000 ft/db összeget és kérjük, ezt a végösszeget utaljátok az egyesület számlájára:
Erste Bank: 11600006-00000000-13015547

Előnevezési határidő pólórendeléssel2013. szeptember 11. 24:00

Előnevezési határidő garantált póló nélkül2013. szeptember 15. 24:00

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába tüntessétek fel a felhasználónevet és a user ID-t, valamint az "előnevezés" hivatkozást, ezzel is megkönnyítve a befizetések feldolgozását.

A beérkezett utalásokról rendszeres időközönként listát teszünk közzé a geocaching fórumon.
Amennyiben a verseny előtti utolsó napokban sem szerepeltek a listában, az átutalási bizonylatot, vagy annak bankszámla-kivonatos igazolását hozzátok magatokkal.
Kérjük a nevezési lap megjegyzés rovatába jelezzétek, hogy jöttök e a pénteki mulatságra.

Helyszíni nevezés esetén a nevezési díj 2.600,-Ft/GPS (/csapat), MGKE tagoknak: 2.000,-Ft/GPS (/csapat)
(1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen!)

Előrenevezni a jelen versenyoldal alján található nevezési űrlap kitöltésével lehet.

PÓLÓRENDELÉS

Minden előnevezőnek egy darab póló is jár.  Ennek méretét és fajtáját  kérjük a megjegyzés rovatba beírni. Ennek hiányában a megfelelő méretet nem tudjuk garantálni. (NŐI vagy FÉRFI  S_M-L-XL-XXL)
Amennyiben az ajándék pólón felül további darabokat is szeretnél rendelni, erre is van lehetőség. Az előnevezés megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelt póló darabszámot, típust és méretet. Ez esetben az ajándékpólón felül kért darabokra további 1000 HUF/db összeget kérünk a nevezési díjjal elutalni.
A verseny helyszínén további pólók korlátozottan vásárolhatók. (méretezés: európai, S-XXL-ig)

Az előnevezés és a pólórendelés kizárólag a nevezési díj beérkezése után érvényes!

Egy nevezéssel több kategóriában el lehet indulni egymás után (ebben az esetben először a gyalogos kategóriát kell teljesíteni).
A nevezési díj geomenüt nem tartalmaz, azt külön kell megrendelni, ára 1100 Ft/adag
Geomenü: Gulyás és pogácsa

 

DÍJAZÁS

Mindhárom kategória első helyezettje kupával és oklevéllel, a második és harmadik helyezettek pedig oklevéllel térhetnek haza. Az ajándékokat az összes szabályosan teljesítő versenyző között sorsoljuk ki!

 

VERSENYSZABÁLYZAT

A pontokat a rajtnál feltöltjük a versenyzők GPS-ére nevezésenként 1 készülékre! -, az óra ettől a pillanattól indul. Pontfeltöltésre nem alkalmas GPS-szel indulók a koordinátákat írásos formában kapják meg, számukra az óra a pontok bepötyögése után indul.

A helyszínen korlátozott számban lehetőség lesz ingyenes GPS-kölcsönzésre (eTrex Legend Hcx). Kérjük, hogy a nevezésnél jelezd a kölcsön GPS igénylését, és a versenyre hozz magaddal egy fényképes igazolványt.

A találatok és a szabályok betartásának ellenőrzését egyrészről az úgynevezett MultiMátrix biztosítja, másrészt a GPS készülékben rögzített track. Célbaérkezéskor a versenyző GPS készülékéről ellenőrzés céljából a rendezők letöltik az út közben rögzített tracket. A track rögzítése és annak értékelhető mivolta a versenyző felelőssége! A track rögzítéséhez célszerű indulás előtt törölni az aktív track memóriát, kikapcsolni az útontartás funkciót, bekapcsolni a trackrögzítést, a mintavételezés pedig távolság alapú legyen, kb. 4 méteres közökkel. A helyszínen segítünk a pontos paraméterek beállításában. PDA-val és más nem kézi GPS-szel navigálóktól a tracklogot mps, gdb, plt formátum egyikében kérjük, ha nem ilyen, nem tudjuk értékelni az eredményt. A tracklog nélkül (vagy nagyon hiányos loggal) érkezők eredményét sem tudjuk figyelembe venni!
(Kérjük, hogy aki nem GARMIN GPS-szel (vagy Foretrex/Forerunner készülékkel) érkezik, az hozzon magával megfelelő soros vagy USB-kábelt! Köszönjük!)
Figyelem! A technika előrehaladtával soros kábellel már nem tudunk pontokat feltölteni, ez esetben csak a kézi pontbepötyögésre van lehetőség, az idő annak végeztével indul.  

Családi kategória: azok a csapatok indulhatnak a családi kategóriában, ahol legalább egy 14 év alatti gyerek (1999. szeptember 21-én vagy később született), vagy legalább egy nyugdíjas is teljesít 12 pontot.
A családi kategóriát csak kellő érdeklődés esetén (minimum 5 nevező) rendezzük meg.

 

Előírások

- A fokozottan védett természeti területeken a jelzett turistautakról letérni tilos.
- A környezet- és természetvédelmi szabályok betartása kötelező.
- Tüzet gyújtani, szemetelni tilos!
- A feltételek be nem tartása természetvédelmi bírság kiszabását eredményezheti.

Kérjük, hogy a rendezvény idején (is) fokozottan ügyeljetek a leírtak, valamint a hatályos törvények és jogszabályok betartására, különös tekintettel a természet és az erdő védelmére! A természetvédelmi törvény szerint minden természetes és jogi személy, valamint más szervezet kötelessége a természeti értékek és területek védelme. A terület védett természeti értékeinek veszélyeztetése, károsítása, elpusztítása, védett élő szervezet, életközösség élőhelyének, illetőleg élettevékenységének zavarása szigorúan tilos!
Az egyes versenyzők által elkövetett jogsértésekért a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület nem vállal felelősséget.
A szabályok be nem tartása kizárást vonhat maga után.

Jogi nyilatkozat:

A versenyen mindenki saját felelősségére indul, az MGKE kártérítési vagy egyéb jogorvoslati igényt semmiféle címen nem fogad el! Kérjük mindenki a saját erőnlétének, gyakorlottságának megfelelően válasszon útvonalat! Külön felhívnánk a figyelmet a Versenylapon feltüntetett szabályokra. Kérjük azok elolvasását és betartását. A szabályok betartását a verseny területének bármely pontján mozgó ellenőrök felügyelhetik. A versenyen történő indulás a fenti feltételek elfogadását jelenti.

A versenyen való részvétel kizárólag a hivatalos Versenylap birtokában lehetséges, melyet a helyszínen, a regisztráció során adunk át.

 

TÁMOGATÓK, AJÁNDÉKOK:

FŐDÍJ:

Egy Garmin Dakota 10 outdoor GPS

dakota10

a GEOCHALLENGE GPS Bolt ajándéka.

 

Az MGKE ajándéka:

Túra- és sportfelszerelések.

 


 


Versenyeredmények


Gyalogos kategória
HelyezésNick névIdőMegtett kmÉrintett pontok
1. Mathau 1:4512,7TA,HF,HB,KP,MP,SK,ZL,TL,KL,CH,SP,MM,MO,NG,IG
2. macikupac 1:4512,9TA,HF,HB,KP,MP,SK,ZL,TL,KL,CH,SP,MM,MO,NG,IG
3. L@zy 2:0612,2TA,HB,HF,SZ,DV,TZ,ZZ,BT,MO,SP,KL,TL,ZL,NG,IG
4. abacus 2:1017,8TA,HF,SZ,GE,HB,KP,SK,ZL,BK,CH,KL,NG,MP,SP,IG
5. lelcache 2:1212,7MP,IG,NG,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MO,BT,ZZ,DV,TA
6. sirgalahad 2:1213,0MP,IG,NG,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MO,BT,ZZ,DV,TA
7. Kíváncsifáncsi 2:1513,3MP,IG,NG,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT,ZZ,DV
8. Fairy 2:5320,0MM,ZN,DR,SP,NG,KL,CH,BK,ZL,SK,HH,TE,KP,TL,IG
9. gusty 3:1615,7TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,MM,SP,KL,TL,MP,IG
10. Fazék 3:1815,0TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,TZ,BT,MO,SP,KL,MP,NG,IG
11. petiba 3:2118,7IG,TL,ZL,SK,HH,MP,KP,KL,NG,SP,MM,ZN,SQ,XX,FR
12. scele 3:5514,7IG,MP,NG,KL,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT,ZZ
13. Feli 3:5712,2IG,MP,NG,KL,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT,ZZ
14. Ikejapipi 3:5914,5IG,MP,NG,KL,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT,ZZ
15. Gábor75 4:1117,3MP,NG,KL,CH,BK,HH,SK,ZL,TL,KP,TE,HB,HF,TA,SZ
16. jspanyik 4:1415,6IG,MP,NG,KL,TL,KP,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT,ZZ
17. BarossNET GC Team 4:1717,2IG,NG,KL,MP,TL,ZL,BK,CH,DR,ZN,MM,FR,MO,BT,ZZ
18. Mihul 4:2215,9TA,HF,HB,TE,HH,SK,MP,ZL,TL,KP,KL,BK,CH,NG,IG
19. Eszti és Robi 4:2816,2TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,MM,SP,KL,TL,NG,IG
20. meszes 4:3515,2IG,MP,NG,KL,TL,KP,HH,SK,ZL,BK,CH,SP,MM,MO,BT
21. menace 4:3716,2TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,SP,NG,KL,TL,ZN,IG
22. Kata&Sanyi 4:5016,3TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,SP,NG,KL,TL,KP,IG
23. Iloilo 5:1316,4IG,NG,SP,MM,MO,BT,ZZ,TZ,ZT,SZ,TA,HF,HB,KP,TL
24. Bluedog 5:1617,1IG,NG,SP,MM,MO,BT,ZZ,TZ,ZT,SZ,TA,HF,HB,KP,TL
25. yano6ard 5:1917,3IG,MP,NG,SP,MO,BT,ZZ,DV,SZ,TA,HF,HB,TE,KP,TL
26. kiralyek 5:2317,9IG,NG,TL,MP,KP,SK,HH,ZL,BK,CH,KL,SP,DR,MM,MO
27. Lopakodó 5:2716,5MP,IG,NG,KL,TL,ZL,SK,KP,HB,GE,ZT,DV,SZ,TA,HF
28. Piás 5:2717,4MP,IG,NG,KL,TL,ZL,SK,KP,HB,GE,ZT,DV,SZ,TA,HF
29. Kakukkos és Hajszál 5:5918,6IG,NG,TL,KL,CH,SP,DR,ZN,SQ,XX,HZ,ZT,DV,SZ,TA
30. BRAVO2.0 6:0521,6TA,HF,SZ,GE,HB,TE,HH,SK,MP,ZL,BK,CH,KL,TL,NG
31. má-csa 6:170,0IG,TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,MM,SP,CH,KL,NG
32. Schlégl 6:180,0IG,TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,ZT,MO,MM,SP,CH,KL,NG
33. dabcsi 6:190,0IG,TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZZ,BT,MO,MM,SP,CH,KL,NG
34. Dokiii 6:2220,1KL,MP,TL,KP,SK,HH,ZL,BK,CH,SP,MM,BT,NG,IG,TA
35. Majtika 6:2619,4TA,HF,HB,GE,SZ,DV,ZT,HZ,XX,FR,MM,SP,NG,KL,IG


Családi kategória
HelyezésNick névIdőMegtett kmÉrintett pontok
1. Vigvaryak 1:157,7IG,NG,KL,MP,TL,ZL,SK,KP
2. gvenik 1:160,0IG,NG,KL,MP,TL,ZL,SK,KP
3. L@zy 1:167,5IG,NG,KL,MP,TL,ZL,SK,KP
4. tanker007 1:267,7TA,HB,HF,SZ,DV,ZZ,BT,IG
5. kópé1993 1:566,8MP,IG,NG,TL,KP,HB,HF,TA
6. tosza73 1:598,4BT,ZZ,DV,SZ,TA,HB,HF,IG
7. Fuzbal 2:040,0IG,NG,TL,ZL,SK,KP,HB,TA
8. Kukucska 2:1510,0IG,NG,SP,MM,KL,TL,ZL,KP
9. kacsint 2:270,0IG,NG,SP,MO,BT,ZZ,TZ,DV
10. gyurgyalog 2:287,0TA,HF,HB,MP,KP,TL,NG,IG
11. Spagab 2:368,0IG,MP,NG,KL,TL,ZL,SK,KP
12. jetijak 2:430,0IG,NG,SP,MO,BT,ZZ,TZ,DV
13. Mátéfy Család 2:4610,6IG,NG,KL,TL,KP,SK,HH,ZL
14. nyic 2:508,4IG,NG,TL,ZL,SK,MP,KP,KL
15. Firesanyi 2:548,5IG,MP,NG,SP,MM,MO,BT,ZZ
16. fattila 2:560,0TA,SZ,GE,HB,KP,TL,NG,IG
17. Ötvös család 2:568,4IG,NG,SP,MO,BT,ZZ,DV,SZ
18. BoPe 3:107,7TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
19. Fil 3:126,9TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
20. totzoli65 3:138,0TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
21. H. Gábor 3:157,7TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
22. csicsina 3:179,4IG,NG,KL,CH,BK,ZL,MP,SK
23. Terdik Család 3:2110,8IG,TA,HB,HF,SZ,DV,ZZ,MO
24. BaLee 3:228,3TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
25. Jevica és Gyuszi 3:237,7TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
26. Anettnori 3:248,4IG,NG,KL,SP,MM,MO,BT,ZZ
27. SylverRat + Bogee 3:267,0TA,HF,HB,KP,MP,ZL,TL,IG
28. NagyMisi 3:289,7TA,HF,HB,KP,ZL,BK,CH,KL
29. nbokan 3:429,0IG,MP,NG,KL,CH,DR,SP,MO
30. Kis-Molnár 3:5812,1TA,SZ,GE,HB,HF,BT,MO,IG
31. Hollosics 4:0712,8IG,NG,SP,MM,TZ,DV,TA,FR
32. Mira 4:1211,1IG,NG,KL,CH,SP,MM,BT,TA
33. Goldenbay 4:2511,3MO,MM,SP,KL,TL,KP,NG,IG
34. Gyros 4:2511,4MO,MM,SP,KL,TL,KP,NG,IG
35. yoggi 4:4212,7TA,HF,HB,GE,SZ,NG,SP,MO
36.fodor8peter 4:4610,2TA,HB,HF,SZ,DV,ZZ,BT,MO
37.pet 4:590,0IG,NG,SP,MM,FR,BT,ZZ,DV


Pontok találati listája
Rövid névNévEgyéniCsaládosÖsszesen
ZZZöld zóna201030
BTBlue Tower211132
TZTilos az á437
ZTZZ top707
DVDeep Waley18927
SZSzerda20828
XXNagy medve303
TATűzoltókocsi262046
HFTemető221638
HBHíd221840
GEÖreg gép14317
MAMagasles000
FRFacsokor325
TETérerő505
HZSárga ház202
TLTilos az F292049
IGIzzik a galagonya343468
NGNagyon gazos352459
KLKockás liliom301444
CHCsíkos hosta23427
BKBokor fűz16218
ZLZöld szem221739
SKSzúrós akác20828
HHHárom hárs819
KPKocsma pont a boltban232144
MOMadár odú241236
SQSzalma qgli202
ZNZöld négyzet505
DRDiós sor415
SPSok parlagfű301343
MMMocsári magaslat21829
MPMozgó pont231740


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]