XXXI. Geocaching Fesztivál és Verseny

2016. május 21.

Zemplén - Kőkapu

Az idei első verseny a Zemplén közepén kerül megrendezésre Kőkapun. Szokásos egyéni és családi kategóriával készülünk az indulóknak. Azért, hogy senki se unatkozhasson a díjkiosztó előtt egy kis vonatozás lesz az érdeklődőknek. Kőkapu és Pálháza között oda-vissza külön kocsival utazhatnak a kesserek.

A kisvonatról mindent itt: (http://www.kisvasut.hu/view_cikk.php?id=1695&rfa=129)

A pontos helyszín: Kőkapu Hotel (http://www.kokapu.hu/)

N48 25.651 E21 26.333

A helyszín megközelítése autóval: Pálháza felől a bázisig lehet kocsival jönni. Idáig vezet az aszfaltút, tehát ez egy zsákutca. Azért lehetőleg mindenki úgy parkoljon, hogy az út járható maradjon.

Szálláslehetőségek:
Legegyszerűbb a szállodában vagy az apartman részében: http://www.kokapu.hu/
Egyéb: Pálházán, Kishután és Nagyhután is elég sok magánszállás van. A bejáráskor mi is egy ilyen szálláson aludtunk meg, nem csalódtunk.

Eledel:
A fáradt versenyzőket idén is geomenü várja, ami szarvasgulyásból és ízes palacsintából áll.

FONTOS!!!

A geomenüt csak 16:00-ig kapjuk, utána nem! Tehát kérek mindenkit, hogy eszerint induljon el időben a versenyen. Ez több okból is fontos, egyrészt, hogy ne maradjon üres a bendő, másrészt a vonat 16:20-kor indul.

Geomenüt csak akkor tudunk biztosítani, ha előneveztél.

 

Verseny

Egyéni kategória
A bázis 2,5km körzetében kb. 30 pont lesz elrejtve, ebből 15-öt meg kell keresni.

 

Családi kategória
A családi kategóriában 15 pontból 8-at kell felkeresni. Azok a csapatok indulhatnak a családi kategóriában, ahol legalább egy 14 év alatti gyerek, vagy legalább egy nyugdíjas is teljesít 8 pontot.

Rajt
08:00 órától lehet elrajtolni. Aki több kategóriában szeretne indulni, annak először a gyalogos kategóriát kell teljesítenie, és csak utána állhat rajthoz a családiban!

Beérkezés
Legkésőbb 17:00 óráig még azoknak is, akik több kategóriában indulnak. A 17:00 óra után érkezők eredményét nem tudjuk figyelembe venni, és nem garantáljuk, hogy felkerülnek az eredménylistára!
Eredményhirdetés: 18:00
A versenyen mindenki saját felelősségére indul, az MGKE kártérítési vagy egyéb jogorvoslati igényt semmiféle címen nem fogad el! A versenyen való indulás a fenti szabályok elfogadását jelenti. A szabályok betartását bárhol mozgó ellenőrök felügyelhetik.
Napnyugta: 20:14

Nevezési díj:
Előnevezéssel és előreutalással 2.000,-Ft/GPS (/csapat), MGKE pártolóknak és tagoknak: 1.400,-Ft/GPS (/csapat)
(1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen és 1db pólót tartalmaz!)
Geomenü: 1.400,-Ft/fő
Vonatozás: 100,-Ft/főA jelentkezési űrlap sajnos nem fogja kiszámolni az összes tételt, a vonat nincs benne, mert még nincs kész a felületünk. Kérlek, próbáljátok kiszámolni a végösszeget.
Példa: GeokesserBéla szeretne benevezni: Béla tag, de hozná Bélánét és a két gyerkőcöt is. Családi kategóriába indulnak és mivel mindenki éhes lesz, ezért kér 4 menüt. Mivel Béláné nem szeret vonatozni, ezért csak Béla és a két gyerek megy, tehát 3 vonatjegyre lesz szükségük.
Nevezés: 1400
4db geomenü: 4x1400=5600
3db vonatjegy: 3x100=300
Összesen: 7300,- Ft
PÓLÓMÉRETEKET (s-m-l-xl-xxl) és TÍPUST (női-férfi) kérnénk a megjegyzésben feltüntetni, mert minden nevezéshez jár egy póló!!!
Erste Bank: 11600006-00000000-13015547

Helyszíni nevezési díj:
2.500,-Ft/GPS (/csapat), MGKE pártolóknak és tagoknak: 1.800,-Ft/GPS (/csapat)

Előnevezési határidő: 2016. május 16. 24:00

Díjazás: az első helyezett plakettel és oklevéllel, a második és harmadik helyezett oklevéllel térhet haza, mindkét kategóriában. Az ajándékokat az összes szabályosan teljesítő versenyző között sorsoljuk ki!

Díjak:
-    Garmin ajándékok
-    Geocaching ajándékok

Felajánlásokat szívesen fogadunk! Várjuk további szponzorok jelentkezését!

Ha kérdésetek, javaslatotok van, várjuk leveleiteket az info[kukac]geocaching[pont]hu címen!
Kérjük minél előbb jelentkezzetek az alábbi űrlap kitöltésével.

-------------------
Update: - az eredmények PDF-ben

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]