XXXII. Geocaching Fesztivál és Verseny

2016. október 1.

Bakony - Vinye

Az idei őszi verseny a Bakony északi részén, Vinyén kerül megrendezésre. Szokásos egyéni és családi kategória mellett próbaüzemmel bemutatkozik a túra kategória is. Ezen kívül készülünk más jellegű időtöltéssel is, de ez legyen meglepetés.

A pontos helyszín: Hosszúház (http://www.hosszuhaz.hu/)

N47 21.634 E17 49.383

A helyszín megközelítése autóval: Vinyét autóval csak Bakonyszentlászló felől lehet megközelíteni. Vonattal bringával és gyalog a Cuha-szurdokon keresztül. :-D

Szálláslehetőségek:
http://www.hosszuhaz.hu/
http://www.cuhavolgye.hu/
http://oregbakony.hu/

Eledel:
A fáradt versenyzőket idén is geomenü várja, ami babgulyásból és házi rétesből áll.

Geomenüt csak akkor tudunk biztosítani, ha előneveztél.
 

Verseny

Egyéni kategória
A bázis 2,5km körzetében kb. 30 pont lesz elrejtve, ebből 15-öt meg kell keresni.

 

Családi kategória
A családi kategóriában 15 pontból 8-at kell felkeresni. Azok a csapatok indulhatnak a családi kategóriában, ahol legalább egy 14 év alatti gyerek, vagy 55 év fölötti felnőtt is teljesít 8 pontot.

Túra kategória
A Túra kategória azoknak kedvez, akiket nem a versenyszellem hajt, hanem inkább egy kis túrázás és pontkeresgélés. A 2,5km-es körzetben 10 pontot kell/lehet megkeresni. Ebben a kategóriában nem lesz eredménylista és a résztvevők a sorsolós dobozba se kerülnek bele. A 10 pontot teljesítők névre szóló oklevelet kapnak.

Rajt
09:00 órától lehet elrajtolni. Aki több kategóriában szeretne indulni, annak először a gyalogos kategóriát kell teljesítenie, és csak utána állhat rajthoz a családiban! Indulás minden kategóriában 12:00-ig lehetséges.

Beérkezés
Legkésőbb 17:00 óráig még azoknak is, akik több kategóriában indulnak. A 17:00 óra után érkezők eredményét nem tudjuk figyelembe venni, és nem garantáljuk, hogy felkerülnek az eredménylistára!
Eredményhirdetés: 17:30
A versenyen mindenki saját felelősségére indul, az MGKE kártérítési vagy egyéb jogorvoslati igényt semmiféle címen nem fogad el! A versenyen való indulás a fenti szabályok elfogadását jelenti. A szabályok betartását bárhol mozgó ellenőrök felügyelhetik.
Napnyugta: 18:27

Nevezési díj:
Előnevezéssel és előreutalással 2.000,-Ft/GPS (/csapat), MGKE pártolóknak és tagoknak: 1.400,-Ft/GPS (/csapat)
(1 MGKE tag 1 csapatot indíthat kedvezményesen és 1db pólót tartalmaz!)
Geomenü: 1.300,-Ft/főPÓLÓMÉRETEKET (s-m-l-xl-xxl) és TÍPUST (női-férfi) ki tudjátok választani a nevezési felületen. A nevezés díj csak 1 pólót tartalmaz, de kiválaszthattok többet is, amit majd cactusnál lehet megvásárolni. Kérlek töltsétek ki, hogy tudjuk a pólóigényt.
Erste Bank: 11600006-00000000-13015547

Helyszíni nevezési díj:
2.500,-Ft/GPS (/csapat), MGKE pártolóknak és tagoknak: 1.800,-Ft/GPS (/csapat)

Előnevezési határidő: 2016. szeptember 26. 24:00

Díjazás: az első helyezett plakettel és oklevéllel, a második és harmadik helyezett oklevéllel térhet haza, a családi és az egyéni kategóriában. Az ajándékokat az összes szabályosan teljesítő családi és egyéni versenyző között sorsoljuk ki! A túra kategóriában minden 10 pontot teljesítő oklevelet kap.

Díjak:
-    Garmin ajándékok
-    Geocaching ajándékok

Felajánlásokat szívesen fogadunk! Várjuk további szponzorok jelentkezését!

Ha kérdésetek, javaslatotok van, várjuk leveleiteket az info[kukac]geocaching[pont]hu címen!
Kérjük minél előbb jelentkezzetek az alábbi űrlap kitöltésével.

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]