Geoszilveszter - 2003.

Sziasztok Cacherek!

Az idei december 31-ét sem ússzuk meg egy kiadós Geoszilveszter nélkül! Flektogon ötlete nyomán a gazdag infrastruktúrát kínáló Bajtemetés (GCBZS) ládikó környéke lesz a helyszín, Budapesttől kicsit Keletre, Pécel magasságában. 12-13h körül kezdenénk gyülekezni teljesen spontán jelleggel, és ha a csapat nagyjából összegyült, akkor egy rövidke feladat keretében lesz alkalmatok megismerni ezt az igazán extra helyet. Közben természetesen folyamatos lesz a forraltborozás - terveink szerint bográcsból, valamint minden egyéb földi jó fogyasztása, amit hoztok. :) A borról és némi kis ajándékokról mi, valamint legkedvesebb támogatónk, a NaviGate (GARMIN) gondoskodunk, Ti csak magatokat hozzátok, igényeitek szerint kis harapni/szürcsölnivalót, esetleg GPS-t, valamint egyéb elektronikus eszközöket, amik nélkül úgysem léptek ki a lakás ajtaján.

Kötelező felszerelés: nincs. Erősen ajánlott felszerelés viszont van: mindenképpen célszerűnek tűnik, hogy legyen nálatok GPS, valamint mobil világítóeszköz (zseblámpa, fejlámpa, kristálycsillár aggregátorral és sok kábellel, stb.) Ruházatilag is érdemes olyasmivel készülni, amihez nem baj, ha hozzáérnek ilyen-olyan objektek. Nagy szörnyűség nem lesz, de azért ne egy XVI. Lajos korabeli, aukción tízmilliókért vásárolt bársonypöndölyben gyertek!

A megközelítéshez segítségképpen letölthettek egy ZIP-et, benne minden, amire szükség lehet: Geoszilveszter 2003 track.

Fontos kérés: a bor mennyiségét azért kéne kicsit kalkulálni. Kérjük, hogy segítsetek ebben azzal, hogy részvételi szándékotokat (és egy tervezett brigádlétszámot) jeleztek felénk emilben itt: magpet@geocaching.hu

Kellemes készülődést, és vidám karácsonyt kívánunk az egész csapatnak!

üdvözlettel: gc.hu
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]