Lista


Ládalistán rövid nevek színkódolásaStrombus, 2016.04.15 16:00
fejlesztési ötlet [1/3], kész: 2022.07.18 20:03
Hálásan köszönöm a zöld szín bevezetését a megtalált ládákra. Nagy segítség, örömteli látvány.
Lehetne még egy kicsit finomítani? Azt szeretném kérni, hogy a felhasználó által még meg nem talál megszűnt vagy nem átment terv ládák rövid neve halványszürke, az átment terv, de még nem kereshető ládák rövid neve fekete színnel jelenjen meg táblázatban.

Amikor egy ládahabzsolós nap után végigfut a szemem a ládalistán és megpillantom a narancs szövegeket a zöldek között, mindig először megijedek, hogy ottfelejtettünk valamit, csak utána, a másik rubrikákba pillantva látom megkönnyebbülten, hogy nem ügyetlenkedtem el, a narancssárga láda nem kereshető. Néha olyan sok az ilyen inaktív narancs. Nem mutat jól Ezzel a kis fejlesztéssel még könnyebben áttekinthető lenne a táblázat.
Köszönöm.
Kokó2016.05.13 13:55:51
A probléma kevés felhasználót érint. Egyszerűbb megoldás lenne ha csak a kereshető és beteg ládák jelennének meg.
Gondolom egyszerűbb megoldás a "(Kijelölés nélkül az összes láda látszik, ez az alapállapot.)" szöveget kiírni, viszont szerencsésebb lenne, ha a nem kereshetőek csak kérésre jelennének meg.
Fazék2022.07.18 20:03:06
Immár a csak kereshetőek jelennek meg a automatikusan + a saját ládát is be lehet logolni, azaz a narancssárga teljesen eltüntethető. ;)
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]