geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2010.02.10 10:02:48 (46305)
Az MGKE a geoládák gyalogos és kerékpáros felkeresésének elősegítése céljából Gyalogos és Kerékpáros Vándorkupát alapít. Az alábbiakban közöljük a verseny tervezett szabályzatát. Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket a kezdeményezésről. A jó ötleteket, észszerű módosításokat a verseny indulása előtt még beleépíthetjúk a szabályzatba.


A kupák elnyeréséért minden , a honlapon regisztrált játékos indulhat.
A kupákat az a játékos nyeri az idén aki 2010 március 1. és 2010 december 20 között a legtöbb geoládát kereste fel úgy , hogy egy nap alatt legalább tíz kilométert gyalogolt vagy harminc kilométert kerékpározott. A megadott kilométerszámot több részletben - több ládánál - is össze lehet gyűjteni, de mindegyik helyszínen legalább 5 illetve 15 kilométert kell gyalogolni illetve kerékpározni.
A kupa csak egyénileg teljesíthető csapatok nem indulhatnak. Így kívánjuk elkerülni az egy időben különböző helyeken történő pontgyüjtést. A versenyben csak a fenti időszakban tejesített túrákkal lehet résztvenni.
Egy túra során több láda is felkereshető.
A verseny értékelése a megtalált ládákhoz írt logok és a tracklogok alapján történik. Az a versenyző aki megtalálását a versenybe is szeretné rgisztráltatni, logjában a Gyalogos kupa: távolság km illetve a Kerékpáros kupa: távolság km bejegyzést kell hogy szerepeltesse, ahol a távolság az adott túranapon gyalogosan vagy kerékpárral megtett úthossz tizedkilométer élességgel.
A teljesített kilométereket a kiíró szúrópróbaszerűen ellenőrizheti ezért a túrákról a tracklogokat is el kell küldeni gdb formátumban az Egyesület E-mail címére (az E-mail címet később hozzuk nyilvánosságra) A tracklogok csak azokat az útvonalrészletet tartalmazzák amelyekkel a versenyző részt kíván venni a versenyben.
Amennyiben egy trackloggal több személy is szeretne regisztrálni a versenyben a résztvevőkről fényképet is kérünk, amelyen a helyszín egyértelműen beazonosítható.
A versenyzők az általuk már régebben megtalált ládákat is idényenként egy alkalommal felkereshetik. Ekkor "egyéb" logban kell a teljesítést bejelenteni a honlapon.
Ha valamelyik résztvevőnél visszaélést állapítunk meg az illető kizárásra kerül a kupáért folyó versenyből.
A verseny állását a kiíró a geocaching.hu honlapon legalább havonta közzéteszi.
A kupa átadására minden évben a geoszilveszter ládánál kerül sor. A nyertes - aki egy évig őrizheti a kupát - neve bevésésre kerül a kupába. Aki három alkalommal elnyeri a kupát az véglegesen a kupa tulajdonosává válik. Szintén díjazzuk kategóriánként a verseny 2. és 3. helyezettjét is.
Egyenlő felkeresett ládaszám esetén a nagyobb távolságot teljesítő játékos nyeri a kupát.
Az a személy, akit az Egyesület a résztvevők és a teljesítések nyilvántartásával bíz meg nem vehet részt a kupa elnyeréséért folytatott versenyben.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.