geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

pgyphozzászólásai | válasz erre | 2010.03.28 22:02:06 (47916)
és ugye viszel magaddal valami rendes vasat is, nem csak a 765-t;-)
[előzmény: (47907) magpet, 2010.03.28 21:33:54]

magpethozzászólásai | válasz erre | 2010.03.28 21:33:54 (47907)
Szerintem sokan azt se tudják, minek is örülnének igazán. Sőt, merem feltételezni, hogy nem is minden vezérkari tag gondolkodik ugyanúgy, csak a kötelező frakciófegyelem miatt tűnik így a külső szemlélő számára. Megint más kérdés, hogy ki miért követi ezt a frakciófegyelmet. Igazából nem akarom tudni, legyen ez az ő döntése. Pár emberen azért meglepődtem, de ez meg legyen az én bajom. :)
Most inkább alszom, és holnap trekkelek szerbiát az omp-nek, az viccesebb.
[előzmény: (47906) scele, 2010.03.28 21:24:03]

scelehozzászólásai | válasz erre | 2010.03.28 21:24:03 (47906)
"Én egy olyan emberke vagyok, aki inkább csendesen odébbáll, hogyha már menthetetlen a helyzet, nem fogok háborúzni senkivel a lehetetlenért. Egyszerűen keresek egy másik játszóteret."

Ezt már megtették páran, szerintem az egylet vezetősége talán ennek a megoldásnak örülne a legjobban. Ami számomra elszomorító.
[előzmény: (47894) Mákos, 2010.03.28 18:38:14]

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2010.03.28 18:38:14 (47894)
Tisztelt Egyesület és Játékostársak!

Eddig szótlanul néztem azt, ami az utóbbi időben a magyarországi geocaching körül történik. Most szólnék én is.

Sokan ismertek személyesen is, bár nem vagyok egy régi játékos. Elmondhatom magamról, hogy én egy végtelenül békés ember vagyok (idióta és őrült is egyben, de az most mindegy), magas ingerküszöbbel. A nagyobb dolgok (tettek) előtt mindig hosszasan mérlegelek. A kézzelfogható valóság az, hogy már régen nem élek Magyarországon (hogy miért az most lényegtelen), viszont lélekben és virtuálisan még mindig igen. Kijelenthetem, hogy ez az az oldal, ahol legaktívabban még jelen vagyok otthon, a virtuális világban. Még...

Lenne egy kérdésem mindenkihez/bárkihez/akárkihez:
Várható-e a közeljövőben, és mikor, hogy megoldódik a jelenlegi helyezet, visszatér a sok-sok évvel ezelőtti állapot, ismét mindenki csak játékostársa (és nem ellensége) lesz egymásnak, a fórumokon felhőtlen beszélgetés fog zajlani, és a felmerülő problémák lelkes összefogással lesznek megoldva?

A válaszban nem szeretnék kapni egymásra mutogatást, "ő kezdte", alaptalan találgatásokat, feltételes megoldásokat. Ismerem az egész történetet. Engem csak a jövő érdekel! Mindössze egy közelítő időpontra, lennék kíváncsi, ha a válasz igen. Nagyon örülnék annak, ha az Egyesület "belső köréből" is kapnék minél több választ.

Amennyiben a jelenlegi helyzet nem oldódik meg belátható időn belül, ígérhetem, hogy egy csendes hajnali órán összepakolom a "virtuális motyómat", és végleg elköltözöm erről az oldalról, azaz a geocaching.hu virtuális világból, hátrahagyva egy lenullázott 1464-es ID-t.

Talán csak én fújtam fel ennyire, de nagyon sajnálom, nálam a jelenlegi helyzet elérte az ingerküszöböt. Én egy olyan emberke vagyok, aki inkább csendesen odébbáll, hogyha már menthetetlen a helyzet, nem fogok háborúzni senkivel a lehetetlenért. Egyszerűen keresek egy másik játszóteret.

Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem minél több bíztató választ kapok.
Köszönettel:
Mákos

[ez az írás egyidőben elküldve az info@geocaching.hu-ra is]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.