geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.04 00:57:40 (62983)
Nincs miről vitázni. Ez sosem volt kérdés: az MGKE (legjobb tudomásom szerint) akkor is demokratikusan működött. (Nem is azt kifogásolták a játékosok, hanem azt, hogy nem lehettek tagok.)
Tudod, meglehetősen kényelmes pozícióban vagyok. Az elmúlt négy évben sosem voltam része a "belső körnek" (kivéve talán azt a pár hetet, amíg rajta voltam a "titkos levelezőlistán"). Így megmondhattam kulisznak, Mr Zergének és dc3-nak is, ha valami nem tetszett. És ugyanúgy kiállhattam Csuhás szabad véleménynyilvánítási jogáért, mint most kuliszéért. Hogy ki és milyen tükör által mennyire lát homályosan, az érdekes kérdés. De - hidd el - nekem az objektivitásra most (is) sokkal jobb esélyem van, mint Neked. :-)))
No, szerintem menjünk a dolgunkra! Ki az ágyba, ki vissza a bitek közé! :-))
[előzmény: (62982) zakany, 2012.03.04 00:28:45]

zakanyhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.04 00:28:45 (62982)
Nincs kedvem vitázni.
Utolsó gondolat:

"Őt is demokratikusan választotta meg az egyesület"

NAaaaaa.....

NE viccelj! Ez Te se gondolhatod komolyan!

Milyen egyesület?
Hány fő???
Milyen emberek?
Kik választották őket be tagnak?
Ki jelentkezhetett akkor tagnak?

Rátapintottál a lényegre, csak te valami fordított tükörben nézed a múltat!

Figyelj Fairy!
Majd ha csak fele annyian tiltakoznak kulisz kitiltása ellen, mint korábban Csuhás tiltása idején, azonnal melléd állok (bár erre nincs szükséged tudom, de megteszem)!
[előzmény: (62981) Old Fairy, 2012.03.04 00:17:15]

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.04 00:17:15 (62981)
Kár, hogy így gondolod. Semmi empátia nincs Bennetek? Mi van, ha - próbáld meg elképzelni - ő is ugyanezt gondolta mint amit mostani vezetőink? Őt is demokratikusan választotta meg az egyesület és ő is úgy érezte, hogy a játék érdekében teszi, amit tesz. És - tény - ő is szegett szabályt a "szent cél" érdekében.

No, de nem folytatom. Kifejtettétek a véleményeteket - én is az enyémet. Egyetértek zakannyal: nincs értelme tovább koptatni a billentyűzetet ebben a témában. Mindenki levonhatja a tanulságot. Az enyém: "Kár, hogy csak ennyi van Bennetek, fiúk."
[előzmény: (62980) Yoss, 2012.03.03 23:42:02]

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2012.03.03 23:42:02 (62980)
Ha valaki, akkor én biztosan támogatom, hogy mindenki kifejthesse a fórumokon a - z akár ellenzéki - véleményét, de valahogy kulisz esetében szívesen eltekintenék ettől. Ez egy olyan dolog, mint amikor Ceausescu és a kedves neje tiltakozott a statárium előtt. Miszerint ők is emberi lények.. miegymás. Nos, tetszett volna előbb gondolkodni. Kedves kulisz barátunk baromira más húrokat pengetett amíg hatalmon volt és bőszen tiltott és kussoltatott minket. Éppen ezért semmilyen erkölcsi joga nincs hivatkozni bármilyen szólásszabadságra. Értem én Fairy álláspontját, csak ebben az esetben nem tudok azonosulni vele. Szóval részemről az elnökség nyugodtan takarítsa el ezt a "kessert" a hadszíntérről. Mindenkinek jobb lesz. Ebben biztos vagyok.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.