geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2014.05.03 20:37:10 (70450)
Nem kell szó nélkül elfogadni egy ilyen helyzetet. Ez a megoldás hibás.

Azért azt is remélem, hogy végül leírja a helyzet okozója is a történetet a saját szemszögéből. Rajta. Várjuk.
[előzmény: (70444) Old Fairy, 2014.05.03 19:16:40]

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.03 19:16:40 (70444)
Kérlek tartsd tiszteletben a szuverén döntésüket. Ne is kérdőjelezd meg, ha lehet. Leírt mindent nyíltan - nincs miről vitatkozni, nincs mit hozzáfűzni. Egy dolgot lehet: elfogadni. (Esetleg egy másikat is: tanulni a történtekből - de ez már egy új lapra tartozik.)
[előzmény: (70437) VP, 2014.05.03 14:48:59]

VPhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.03 14:48:59 (70437)
És most egy sértődés miatt törlöd az összes logodat, feltöltött fényképedet?
Ennek mi értelme?
[előzmény: (70436) deleted_user, 2014.05.03 14:28:18]

deleted_userhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.03 14:28:18 (70436)
A félreértések tisztázása végett:

Igazából már nagyon régóta téma volt köztünk hogy töröljük magunkat, ennek ennek fő oka az a mentalitás ahogy egyes "játékosok" itt egymással és a ládákkal bánnak. Sajnos ezt lépten-nyomon tapasztalni lehet, személyesen, levelekben, ládaoldalakon, de elég csak a fórumok egyik oldalába beleolvasni - még ha próbálod is magad kivonni alóla, ami nekünk jó sokáig sikerült. Meguntunk a folyamatos utálkozást, puffogást, egymás macerálását pitiáner ügyek miatt. Érdekes közösség az, ahol 10 körömmel igyekszünk betartatni szabályokat, egyeseknek viszont mindent szabad. Az, hogy a GCUSER-t véletlenül előbb elhoztuk, és a hiszti ami utána jött, az már csak feltette az i-re a pontot. Úgy gondolom hogy ha valaki a saját házamhoz kijön jelenetet rendezni egy láda miatt ott már nagyon komoly gondok vannak.... De ez még önmagában nem adott volna okot a törlésre, csak egy részlete a kirakósnak.

Semmilyen módon nem szeretnénk tovább a .hu -hoz tartozni. A ládákat nem adoptáltattuk, mivel a .com-on megmaradnak nekünk, és nem gondolnánk hogy jó dolog ha ugyanaz a láda két kézben van egyszerre, ez szülhet problémás helyzeteket. A GCOKAP esetében ráadásul a megközelítés is speciális - egy kedves barátunk magánútján keresztül történik. Jelenleg ez az egyetlen legális megközelítési mód. Ha ezzel kapcsolatban valami változás történik, mi szintén nem fogunk felelősséget vállalni azért hogy az új ládagazda hogyan juttatja a kápolnához a kessereket. A fióktörléssel csak azért várunk mert 2014. május 2. 24:00-tól május 3. 18:00-ig a moderátorok visszaállították a ládákat és a GCTOUR-osoknak így módjuk van logolni a megtalálásokat. Rájuk, illetve a késői logolókra sajnos valóban nem voltunk tekintettel, de ezt végül sikerült orvosolni. Tőlük ezúton is elnézést kérünk még egyszer! Ezután a rendszerben mi törlésre kerülünk.

A lehetőség bárkinek adott hogy akár Őcsénybe, akár a kápolnához kihelyezzen majd új ládát. De az már nem a miénk lesz és semmilyen módon nem fogunk kötődni hozzá. Köszönjük mindenkinek aki megérti és elfogadja a döntésünket!

Vgyuri: Az őcsényi ládánál feltüntettem az említett azonosítót! Köszönöm hogy szóltál, ez valóban lemaradt korábban!

Azt hiszem mindent leírtam, amit erről a dologról le lehet. Mindenkinek további sikeres és békés ládázást!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.