geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

aulushozzászólásai | válasz erre | 2005.12.15 07:08:54 (11613)
Akkor még csak annyit, hogy ha szeretnél sem tudnál belépni az egyesületbe, mert technikai okokból annak iogen kicsi, és köötöttnek is nevezhető tagsága van. Ha vetnél egy pillantást az alapszabályra, te csak mint pártoló tag lehetsz az egyesületben, ami kb annyit jelent, hogy az egyesület által felvállalt szabadidős tevékenység magyarországi szervezését anyagilag támogatod. Természetesen sokan vannak akik nem tudnak azonosulni az egyesület céljaival, hiszen megtalálható benne a világuralomra törekvés, a születési hibás csecsemők szikláról való ledobálása (dobálni a tagok dobálhatnak, a pártoló tagok meg nézhetik).

Nem akarok személyaskedni. Azt hiszem pontosan értem a doolgot. Természetesen senki sem hiszi, hogy ne lenne 3000 forintod erre a célra, és azt is tudom, hogy tisztában vagy vele, hogy a sávszélesség sincsen ingyen, hiszen neked is biztosan fizetned kell érte. Ha jól érzem, a gond inkább az, hogy ha befizetnéd ezt az összeget, amely mértéke szerinted is bagatell, akkor elkerülhetetlenül bekerülnél az egyesület pártolói közé, és mások akár még fel is használnák ellened, hogy addig elmentél, hogy valamilyen szervezet célkitűzéseit helyesnek tartod, azonosultál vele, sőtt, segítetted a munkáját. A baj csak az, hogy mint ahogyan leírtad, már eddig is segítetted az egyesületet, csak nem anyagilag, hanem úgy, ahogyan minden kessernek kellene, hiszen ez, amit te csinálsz, a játék létezésének egyik alappillére. Hangsúlyozom tehátm hogy te ezzel már az egyesület munkáját segítetted, tehát a meghurcolást nem tudod elkerülni.

Fentieket ne vegyétek komolyan, csak annyira jó volt ez a téma, hogy nem hagyhattam leülni, és talán ha így folytatjuk, akkor még saját topikot is nyithatnák neki.
[előzmény: (11601) lozi, 2005.12.14 21:57:10]

lozihozzászólásai | válasz erre | 2005.12.14 21:57:10 (11601)
Oan viccesek vagytok:)

Nagyon nem birtok leszakadni arrol a tagdijrol. Mar tokmindegy mit mondok, mert szerintem el sem olvassatok. Ha minden hozzaszolasomban 2x nem hangsulyoztam, akkor egyszer sem, hogy tamogatni valamit, es tagnak lenni valahol, az keeet teljesen kulonbozo dolog (ami nem zarja ki, hogy egybe is eshet a ketto). Es az volt az eredeti kerdes, amihez batorkodtam hozzaszolni, hogy vajon aki nem tag, az miert nem az. Probaltam elmondani, hogy miert, de ragaszkodtok a 3000 Ft-os tortenethez. Hat tegyetek. Csak tudnam, akkor minek kerdeztek, ha van sajat valaszotok, es barmi tortenjek is, ahhoz ragaszkodtok...
En az utikonyvhoz a szerkesztessel jarulok hozza. Mas a nyomdai munkakkal, megint mas a kavet fozi. De ettol fuggetlenul, ha ugy erzem, akkor tamogatom, amit hasznalok. De ez nem a tagsag kerdese.
[előzmény: (11600) aulus, 2005.12.14 21:24:56]

aulushozzászólásai | válasz erre | 2005.12.14 21:24:56 (11600)
Én is természetesnek tartom, hogy hozzájáruljak a költségekhez, és még nagyon nem is gyártok hozzá ideológiát. A lényeg az, hogy amit nap mint nap használok, annak a fenttartása pénzbe jerül, ezért én is hozzájárulok a költségekhez.

Véleményem szerint azonban az iroda fenntartása az alkalmazottal, indokolatlanul megterhelné a költségvetést. (12 hónap* minimálbér + munkáltatói hozzájárulás = legalább 800.000.- forint)
[előzmény: (11599) ÖregTom, 2005.12.14 21:09:31]

ÖregTomhozzászólásai | válasz erre | 2005.12.14 21:09:31 (11599)
BOCS rosszat ütöttem, tehát helyesen a vég:
ennek a világnak (hanyatló civilizáció?) működéséből adódóan sajnálatos módon tagdíjjal is jár,
- ugyanakkor nagyon jó, hogy olyan sokan játsszuk és hát nem mindenki képes anyagi eszközökkel is a dolog mellé állni

(nem a pénzről szól, de az egyenlő teherviseléshez kell, hogy tartozzon, mégis valsz az erőforrások árnyalhatják a helyzetet, igaz ha valakinek pénze van, támogat és még kedvezményekhez is juthat egy a befizetése által ellenszolgáltatásként kapott kártyával)
[előzmény: (11597) ÖregTom, 2005.12.14 21:03:55]

ÖregTomhozzászólásai | válasz erre | 2005.12.14 21:03:55 (11597)
Nem igen akarok ebbe a tag-nemtag vitába beszállni, egy szót mégis:
- mindenkinek köszönjük, aki a regisztráción túl az együvé tartozás megnyilvánulásának tekinti a tagságot, amely ennek a (haNYATLÓ CIVILIZÁCIÓ világnak működéséből adódóan sajnálatos módon tagdíjjal is jár


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.