geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

karcsi9641hozzászólásai | válasz erre | 2015.10.14 19:26:26 (73383)
Megtörtént.
[előzmény: (73381) AnnieTarcza, 2015.10.14 17:26:34]

AnnieTarczahozzászólásai | válasz erre | 2015.10.14 17:26:34 (73381)
Kedves Mindenki!

Bár még csak tegnap tettem ki a kérdőívet, már 75 kitöltés érkezett rá, amiért nagyon hálás vagyok. Ugyanígy érzek az építő kritikák iránt is, hiszen ezekből lehet a legtöbbet tanulni.

Nemrégiben ismerkedtem meg ezzel a játékkal, amit nagyon érdekesnek és izgalmasnak találtam, ezért választottam ezt a szakdolgozatom témájául. Természetesen nem tudom olyan szemmel nézni és látni a geocachinget, ahogyan ti akik aktívan és nem kevés ideje játsszátok.

A mi iskolánkban egy alapszakos diploma megszerzéséhez egy kutatást kell elvégezni, amihez hipotéziseket kell felállítani, majd igyekezni addig vizsgálódni, amíg ez a hipotézis megerősítésre vagy megcáfolásra talál. A kutatáshoz én primer módszert választottam, tehát közvetlen, általam összegyűjtött adatokból kívánok következtetéseket levonni. Erre egy remek és egyszerű módszer a kérdőív készítése. Mivel a geocachingről szerzett ismereteim meglehetősen frissek, ez meglátszik a kérdéseken is.

A kérdések első fele arra hivatott, hogy meg lehessen állapítani milyen az átlagos kitöltő, ez után pedig, hogy ládázása és turisztikai szolgáltatások igénybevétele között milyen a kapcsolat. Nem akartam túl hosszúra sem nyújtani a kérdőívet, azonban számos olyan témára világítottatok rá, amit érdemes lenne feszegetni, így ezekre valószínűleg majd a további e-mailes interjúk során fogok rákérdezni, azoknál akik az utolsó kérdésnél megadták az elérhetőségük (külön köszönet!), így ha szerintetek bármire még érdemes egy ilyen témánál rákérdezni, ne fogjátok vissza magatokat, írjátok le! :)

Még egyszer köszönöm a kitöltéseket és a bíztatást!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.