geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

jiimbohozzászólásai | válasz erre | 2011.06.10 08:56:43 (19235)
Minden konfliktust ki kell beszélni - lehetőleg civilizált formában - különben még évek múlva is mérgezi az életünket.

Az előző vezetés disznóságait el kell felejtni, ha nincs közvetlen hatással a mai életünkre. A lenyúlt pénzeket nem hiszem, hogy vissza lehetne perelni, bár nyilván igen sok kellemetlen percet okozhatnánk vele. Biztos kell ez nekünk?
[előzmény: (19234) ramgab, 2011.06.10 08:43:04]

ramgabhozzászólásai | válasz erre | 2011.06.10 08:43:04 (19234)
Egy ekkora közösségben mindíg lesz aki támad és lesz aki védekezik ill visszatámad.
Ez teljesen normális, fontos mérőszám, hogy hányan esnek a vezetőség torkának és hányan védik meg azt.

Az emberek általában elég durván ölik egymást a fórumokon, mi szerencsés helyzetben vagyunk hiszen nagyrészt személyesen is ismerjük egymást talán ennek is köszönhető hogy kultúrált mederben folyik a vita.

Én nem félek hogy ezért hegyná abba valaki a játékot, a friss tasgok szoktak kapni segítséget ha kérdeznek.
[előzmény: (19232) Saladin9, 2011.06.10 08:16:38]

Saladin9hozzászólásai | válasz erre | 2011.06.10 08:16:38 (19232)
A magyar GC-nek ez a fórum az egyik motorja. Itt cserélődik a keletkező információk 90%-a. (becsült érték) Akik újak, és információt akarnak nyerni, ide jönnek olvasni. Mit talál itt az, aki nem érintett a szervezet-irányítás múltbéli, és jelenlegi problémáiban? A "fórum" szó önmagában vitát jelent, de erre a kommunikációs formára ez már pontatlan fogalom. Az emberek többsége nem kíváncsi a szervezet irányítási vitákra. Ezt a "jóságot" meghagynák az érintetteknek. Mivel a mai világ tele van lehetőségekkel, aki aktív, pillanatok alatt dobbant egy olyan "zónából", ahol a mérges vita, a sárdobálás az uralkodó. És ebben az esetben tök mindegy, kinek van igaza. Ha ez tovább folyik, nem a vezetési hibák, hanem a tömeges elfordulás fogja meghatározni a GC jövőjét. Miközben a "NAGY IGAZSÁGOT" keresitek, kenitek egymásra, találjátok fel, észre se veszitek, hogy szép lassan felőrli az emberek hangulatát a meddő vita. Vita kell, mert segít letisztulni, segít kitakarítani, segít a jövőbeli döntések meghozatalában. De a vita olyan mint a keserű, erős, mellékhatásokkal teli gyógyszer: ha olyanokkal eteted, akiknek nincs rá szükségük, belehalnak.
Ha érzel egy kis elhivatottságot a magyar GC iránt, és nem az a célod, hogy kinyírd, tégy meg két dolgot, magadnak, és nekünk:
- képessé teszed magad arra, hogy tovább lépj
- a vitákat olyan fórumra tereled, ahol csak az érdekeltek látják.
Képessé kell tenni magadat arra, hogy tovább lépj, mert a múlt tévedéseinek hánytorgatása nem hoz eredményt, csak rombolja a kapcsolatokat. A hibákat elég egyszer átnézni, és ez után előre kell nézni, és ez alapján tervezni. A nagy cégeknél mindennapos, hogy kicsesznek egymással, akarva, véletlenül, vagy érdek iránt vezérelve. De mégse vesznek össze, mert a piac ezt nem tolerálja. Nagy dolgokból marad az ki, aki nem tud ezekre a dolgokra menedzserként tekinteni. Állj a tükör elé egyedül, és tedd fel magadnak a kérdést: menedzselni akarom a problémát, vagy rinyálni akarok? Don't be luzer!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.