geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

2000, Só-hegy

2000, Só-hegy

2002, Vigyázó-hegy

2002, Vigyázó-hegy
Felhasználónév:Madw
Születési év:1976
GPS: Garmin [GPSMap 62s]
Település:Várpalota
Leírás:2002-ben kezdtük. Akkoriban még javában teljesítmény-túráztam, de kellett valami új. Egy véletlen kattintás az akkori Indexes fórumon és már meg is fertőződtem a geo-betegséggel. Térképészet, informatika, túrázás egyszerre? Hát ezt nekem találták ki. :)
Az első kütyüm egy Etrex Camo volt. Mai szemmel már csak őskövület, de akkoriban úgy tekintettem rá (hát még az ismerősök), mint ha űrtechnika lett volna a kezemben. Nagy lendülettel bele is vetettem, vetettük magunkat a játékba, sokszor több ismerőst is elcsalva (akik közül többen szintén megfertőződtek).
A kezdeti néhány éves lelkesedés után egyre inkább úgy éreztem, hogy valami nem stimmel a játékkal (ill. leginkább azokkal [tisztelet az egy-két kivételnek], akik beszivárogtak az egyesület vezetésébe). Először nem célzottan, de szépen lassan elmaradoztak a bejelentett találataink, majd valamennyire a kereséseink is. Nem hagytuk abba sohasem, csak csökkent az aktivitás és az egyre jobban kirobbanó viták láttán teljesen el is ment a kedvünk az egésztől. Ezután már meg sem fordult a fejünkben, hogy a ládák koordinátáin kívül bármi kapcsolatot ápoljunk az oldallal, az egyesülettel és a „Központi Bizottsággal”.
Teltek múltak az évek, új munkahely, költözés, végre saját lakás, esküvő és 2011-ben a család is bővült. A kis Camo („aki” még mindig működőképes) is lecserélődött a profilomban is említett komolyabb kütyüre, mikor láttam, hogy a gc.hu-t is belengi végre a „rendszerváltás” szele. Úgy döntöttem adok még egy esélyt (ahogy nézem nem vagyok egyedül ezzel a visszatéréssel). Remélem nem olyan rendszerváltás lett, mint kishazánkban tapasztalhattuk (és máig nyögünk), mert akkor nem leszek sokáig és vissza sem nézek.
Természetesen a megtalált ládáink dokumentálva vannak, de utólag már nem fogok semmit bejelenteni. Ez a tiltakozásom része (volt). Amit tudok (nem szűnt meg) azokat újból felkeresem/felkeressük.
Kedvenceim a világvégi, kilátásos, vadregényes ládák ezért a saját rejtéseimmel is szeretném ilyen helyekre eljuttatni azokat, akik nem riadnak vissza egy kis erdőjárástól, vagy egy kicsit meredekebb hegyoldaltól. A hasonlóakkal elfogultak, a városi és a semmit nem mutató tucatládákkal meg egy kicsit szigorúbbak vagyunk. Ezért elnézést mindenkitől. Szerintem bőven belefér a játék kereteibe a szubjektivitás is.

Mostanság hárman rójuk a kilométereket (ha éppen nem egyedül kerekezem [az új szerelem]):

Szalvy: a 2011 nyarán született kis manólány (aki jelenleg még csak a hasamon utazva túrázik)
Sus: tanárnéni, magyar-ének (+gitár) szak
és jómagam, Madw: hivatásos katona, informatikai munkakör

A bejelentett találataink csak a kezdeti néhány évet tükrözik, már bejártuk az országot (a „nagyobbik” részét is). Szépen lassan újra elkezdjük mi is a szürkítést. Aztán ha minden jó, akkor talán még egyesületi tag is leszek/leszünk újra...

A nevemen lévő ládákon kívül tevékenyen részt vettem a Kőpite-hegy multivá alakításában, valamint a Római Kori Villagazdaság újrarejtésében is.

Megtalálásaim:
ICQ# 159157178
MSN: madw@tvn.hu
Y!: madwegy
A megadott telefonszám Susnál csöng, a saját szám céges, így nem publikus.

Regisztrált:2002.05.28 (azóta átlagosan 0.3 megtalálása volt hetente)
Ládák száma:2, megtalálásaik száma: 1227 + 3 sikertelen + 18 egyéb
Ládáinak értékelése: KRW értékelés (762 db): környezet: 4.78 rejtés: 4.49 web: 4.58 átlag: 4.62
Megtalálások száma:266 + 7 sikertelen + 35 egyéb, statisztika
Értékeléseinek átlaga: KRW értékelés (245 db): környezet: 4.19 rejtés: 4.07 web: 4.17 átlag: 4.14
POI pontok száma:1
Hozzászólások száma:49 (gc-n)
Térkép az ő szemszögéből:
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]