Megyei Magasságok

 


Előzmény: a korábbi eseményláda sorozatok a visszajelzések szerint sikeresek voltak. 2023-ban két ígéretes, fizetett eseményláda sorozat sem valósult meg, így van igény és hely a saját erőből megvalósítható újabb sorozatra.

Koncepció: Magyarország 20 megyéjének (19 megye + Budapest) a legmagasabb pontjára kerül 1-1 eseményláda (normál, dobozos, nem multi geoláda), ezeket kell megkeresni.

Pontosan hol? : Az adott megye legmagasabb pontjának vagy legmagasabb csúcsának környékén. Nem feltétlenül a csúcson, hanem inkább pár száz méterrel arrébb, kevésbé eltűnés-veszélyes, jól rejthető helyen. Ha van állandó geoláda is, akkor attól legalább 50-60 méterrel távolabb. Nem baj, ha akár 3-4-500 métert kell sétálni. Ha vitatott, hogy hol is a legmagasabb pont, akkor a rejtőre bízzuk a helyválasztást (és az indoklást).

Időtartam: 2024. nyár - és 20 hónap, azaz kb. 2026 márciusban szűnnek meg a ládák. A ládák 2024. július 27-én szombaton reggel élesednek. Az esetleg lemaradók folyamatosan jelennek meg. A pólóért folyó "verseny" időtartama viszont rövidebb: 2024. nyár - 2025. ősz, egész pontosan a majd akkor kiderülő őszi verseny póló rendelési határidejével egyezik meg a befejezés, azaz kb. 2025 szeptember közepe. 2025 októbertől 2026. elejéig még lehet keresni a ládákat, de póló már nem jár érte.

Díjazás: Minden rejtő és minden "telitalálatos" megtaláló pólót kap. Ha rejtett és megtalált is, akkor kettőt. Ha kevesebb mint 150 díjazott lenne, akkor esetleg a 19, 18, ... találatosok is kaphatnak.

 

Itt találod a 20 eseményládát: lista vagy térkép (De csak a megjelenés után!)

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]