Rejtési ötletek

 

Ezen a térképen geoláda rejtési tippeket találsz. Ötletet bárki szabadon beküldhet (ha nem szeretne rejteni), vagy felhasználhat egyet innen új geoláda elkészítéséhez (egy kis köszönetnyilvánítás az ötletgazdának biztos jól esik majd).

 

Ha még nincs saját ládád, akkor erősen javasoljuk, hogy önálló rejtés előtt előbb fogadj örökbe egy meglévő, gazdátlan ládát. Így tudod gyakorolni a ládaoldal megnyitását, szerkesztését, javítását, stb. Az örökbefogadással a közösségnek is segítesz, és a nevével ellentétben nem feltétlenül tart örökké; ha meguntad a ládát, akkor vissza is lehet adni. Ide kattintva érdemes elkezdei az örökbefogadást.

 

És akkor vissza a rejtési ötletekhez:

 

kék = ötlet; zöld = megvalósult ötlet; sárga = folyamatban lévő rejtés; piros = elvetett ötlet (alapértelmezetten nem látható réteg) Az egyes rétegeket ki- és bekapcsolhatod a bal oldali (korongok) ikonnál.

A térkép megjelenítése teljes képernyőn (ott praktikusabb böngészni)

 

A pontokra kattintva bővebb információt találsz róluk. Ha szeretnéd valamelyiket felhasználni, nincs más dolgod, mit kidolgozni a geoláda tervet. Ne felejts el engem értesíteni, hogy levegyem a megvalósult pontot erről a térképről (így más nem fog veled párhuzamosan ugyanazon dolgozni).

Ha szeretnéd felhasználni az egyik ötletet, légy kedves és jelezd azt Gyombinak! Ilyenkor átkerül az adott pont a megvalósult rétegre. A pontra neve, vagy sorszáma alapján tudsz hivatkozni (pl. #2). Illendő és erősen ajánlott egy ötlet felhasználása esetén annak beküldőjét - ha nevesítve van - megemlíteni az új láda oldalán.

Ha új rejtési ötleted van és szeretnéd azt is ezen a térképen látni, akkor írd le röviden a rejtési ötletedet, add meg hozzá a koordinátát és egy-két linket is mellékelhetsz. Fotó esetén legjobb, ha annak is csak a linkjét küldöd el. A rejtési ötlet beküldése önkéntes és önzetlen alapon működik.

Figyelem! Ezek csak ötletek más felhasználóktól. Felhasználásuk nem garancia arra, hogy a beadott ládaterv a moderáción is át fog menni. Illetve a rejtési szabályokat előtte mindenképpen tanulmányozd át!

A térkép a geocaching.hu oldalon kívül üzemel.

 

Rejtési ölteleteket szerkeszti: Gyombi, V_Gabor

Létrehozta: V_Gabor (szerkesztési hozzáférést tőle kérhetsz)

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]