geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

griffshozzászólásai | válasz erre | 2014.01.23 11:52:17 (2496)
Szívesen maradnék én is a Fairy software mellett, de a döntésem meghozásához jó lenne látni még néhány játékos szándéknyilatkozatát. Valljuk be, a mezőny kettészakadása értelmetlen lenne.
A döntések meghozatalában sokat segítene az egyesület, ha nyilvánosságra hozná az új program állapotát és hogy a szabályok nem változnak. Mikulás szavaiból úgy tűnt, hogy a program kész, más hozzászólásból, hogy a munka el sem kezdődött.

[előzmény: (2492) Strombus, 2014.01.23 02:32:08]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2014.01.23 02:32:08 (2492)
dc3, köszönöm a válaszokat.
Meglep a meglehetősen nagy összeg (150 000 Ft), amivel az egyesület hozzájárul a GC kupához. Akkor ebben az én "legjobb nő" oklevelem is benne van! :-) Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott az idei nagy geoszilveszteren, úgy volt, hogy megyek, de sajnos egy egészségügyi gond a családon belül meghiúsította azt, hogy időben Pestre érjek aznap.

Ha a játékosok választhatnak, akkor én Fairy software-ét szeretném továbbra is használni, bízva abban, hogy a kiegészítéseket Fairy nem csak meg tudja, hanem meg is csinálja február végéig és egész évben gondoskodik a megbízható, folyamatos működésről! Nem látok okot arra, hogy a tavaly előfordult gondoknak idén meg kellene ismétlődnie. Hisz 2012-ben sem volt gond! Szerintem az egyesületnek igenis hozzá kellene járulnia anyagilag a játéknak helyt adó szerver működtetéséhez (nem a másnak is helyt adó szerver teljes költéségét átvállalni, hanem csak arányosan, a költségek annyi %-át, amennyi tárhely a játéknak kell). Amennyiben más is nyilatkozik vagyis megszavazzuk a dolgot és ez a megoldás nyer, de az egyesület inkább ajándékokra mint üzemeltetésre költ (új software fejlesztésére van pénz, meglevő használatára nincs?) én anyagilag is szeretnék hozzájárulni Fairy költégeihez. Ha minden kupázó csak 1000 Ft-ot fizetne...


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]