geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Bojsza családhozzászólásai | válasz erre | 2012.02.25 11:48:11 (62788)
lenne egy kérdésem...
a 6. pontot nem lehetett volna úgy módosítani, hogy a ládaoldalon az Elrejtők: rublikába kelljen beírni a telefonszámát?? ez látszana a kütyübenis, és lehetne figyelni a moderáció során, valamint nem kellene mobilnet a telefonszámok felkutatásához... mert gondolom nem vagyok egyedül abban , hogy nincs internet a telefonomon... de a kütyüben benne lenne...
[előzmény: (62720) Attibati, 2012.02.22 13:35:28]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2012.02.22 13:35:28 (62720)
Az elmúlt szombaton az elnökség és a moderátorok közös összejövetelén az alábbi módosításokat hajtottuk végre a rejtési szabályzaton.

1. A ládaoldalakon csak a láda témájához kapcsolódó szöveg, kép és link jelenhet meg.
Az adminisztrátor az ettől eltérő szöveget megjelentető játékos számára figyelmeztető E-mailt küld, amelyben kéri a kifogásolt szöveg eltávolítására. Amennyiben a játékos nem tesz eleget a kérésnek, a szöveget a moderátor törölni fogja. Ha a játékos a moderálás után visszamásolja a szöveget a láda adoptálásra kerül.

2. Védett természeti területeken a turistautak mellett - amennyiben az út nem fokozottan védett területen halad - természetes anyagból készült jelszóhordozó vagy kis méretű, gravírozott vagy vésett fémlap engedély nélkül kihelyezhető, ha a rejtés a turistaútról elérhető illetve látható. A jelszóhordozót oldható kötéssel kell rögzíteni ha erre szükség van. Élő fába szöget verni valamint csavart behajtani tilos.
Mikroláda és hagyományos láda továbbra sem helyezhető ki engedély nélkül védett területeken.
A moderáció során fokozott figyelemmel kísérjük ezeket a rejtéseket. Minden ilyen esetben a rejtőnek a moderátorok számára fényképet kell készíteni a rejtés módjáról, elhelyezkedéséről, a rejtekhely környezetéről.

3. Védett természeti területeken a turistaút 5 méteres környezetében mozgó láda elrejthető. A rejtekhely nem lehet meredek vagy sziklás területen, A fokozottan védett területekre a könnyítés nem vonatkozik.

4. A külföldi comos ládák 161 méter sugarú környezetén belül is elhelyezhető a gc.hu oldalon megjelentetett láda. Ez esetben a láda comos megjelenése természetesen nem lehetséges a comos szabályok értelmében.

5. Újra indíthatók mozgó ládák, 2012 évben tíz darab. Feltétel, hogy a láda valami konkrét céllal rendelkezzen.

6. A ládát rejtő játékosok számára kötelező egy publikus telefonszám közzététele a bemutatkozó oldalon.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.