Előzmények

Mr Zergehozzászólásai | válasz erre | 2019.08.26 08:54:13 (78031)
Az ötlet jó, de igazán jól akkor működne ha a láda leírásban szerkezetileg elkülönülne a " WAP " -s rész, és azt beemelné az alkalmazás ebbe a kigyűjtött adat tartalomhoz.
Én most ezt manuálisan csinálom, a txt formátumú letöltésből, egy A4-s oldalon 7 láda leírása fér el.
[előzmény: (78030) fcsaba, 2019.08.26 00:09:36]

fcsabahozzászólásai | válasz erre | 2019.08.26 00:09:36 (78030)
Sziasztok! Nem tudom, ki hogy van a papíralapú vs. teljesen elektronikus geoláda kereséssel; személy szerint én még nem tudtam teljesen elszakadni a papírtól, mert az okos eszközök már többször bemondták az unalmast, meg a papír segít a tervezésnél, a multi jelszó részleteinek a felírásakor, a jelszavak felírásakor ha nincs internetkapcsolat stb.

A felkeresendő ládák oldalainak kinyomtatása pazarló (ezt csináltam korábban), a ládák lényeges részeinek a kigyűjtése viszont eléggé melós. Készítettem egy kis alkalmazást, ami egy megadott pont közelében összeszedi a még meg nem talált geoládák legfontosabb adatait: rövid név, cím, típus, koordináta (ill. multi esetén koordináták), rejtő neve és telefonszáma, és nyomtatható formátumba hozza. A futtatáshoz Java kell, innen letölthető: http://faragocsaba.hu/local--files/geocaching/geocaching.jar.

Elsősorban saját használatra készítettem, de ha más is hasznát veszi, akkor szívesen fejlesztem tovább, csak jelezzétek, hogy használnátok.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]