Előzmények

medvecr250hozzászólásai | válasz erre | 2008.04.28 11:51:16 (29068)
Nálam az átlós irányú nyomogatás szokott működni, de sajnos az már nem működik.

[előzmény: (29065) Apexsek, 2008.04.28 11:29:47]

Apexsekhozzászólásai | válasz erre | 2008.04.28 11:29:47 (29065)
Nekem még a régi Legendem okozott ilyen tüneteket.
Nálam kontakt hiba lehetet, mert hol jó volt, hol nem.
Társult még hozzá, hogy a kis joystik se akart rendesen münködni.
Nem akartam szétszedni, mivel nem értek hozzá, s esetleg nem tudnám visszazárni vízmentesen.
A (ez itt a reklám helye...) -nál azt mondták, hogy nem foglalkoznak szétbonásos javítással, ők azt ajánlották, hogy beadom a rossz készüléket, kapok egy újatt garanciával 35.000ft-ért.
(Akkor még egy új 59.000ft volt).
Mikor ezt sokaltam, mondak egy embert, aki szét is szedi, de végül egy sokkal egyszerűbb megoldást találtam:
A készüléket hosszirányban erősen összenyomtam, s ment simán. Jó mondjuk zavaró volt, hogy mindig meg kellett tennem, amikor elment a kép, viszont olcsó.
Később mégis újatt kellett vennem, mert elsülyedt a Velencei-tóban....
[előzmény: (29064) medvecr250, 2008.04.28 11:16:38]

medvecr250hozzászólásai | válasz erre | 2008.04.28 11:16:38 (29064)
eTrex Vista-val kapcsolatos kérdésem lenne. Biztos, hogy volt már itt téma, de nem találom.
A kijelző már elég régóta csíkosodott. A hétvégén azonban a bejelentkezési képernyő után hirtelen 1 db függőleges csíkot mutatott és azóta se kép se hang (hangja mondjuk sose volt).
Úgy gondolom, hogy a kettő összefügghet. Olcsó megoldást keresnék a problémámra.
Előre is köszönöm.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]