FAQ

Előzmények

flektogonhozzászólásai | válasz erre | 2010.11.17 08:30:59 (17680)
Kulisz doki nem hatódik meg attól, ha éppen családok vannak a terepen...
Szerintem ez az a pont, ahol már tényleg le kéne mondani.
[előzmény: (17663) lelcache, 2010.11.16 23:26:10]

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2010.11.16 23:26:10 (17663)
Most olvasgatom a megszűnt pilisi ládákról.

Jól értem, hogy habár 30-ig kint lehettek volna a ládák, nagyhatalmú vezérünk 1 tollvonással megsemmisítette őket a határidő előtt 2 héttel?

Jól értem, hogy ezt hétvégén, napközben tette, amikor nagy eséllyel többen is terepen voltak, és keresték, és ezért este nem tudták bejelenteni?

Jól láttam, hogy az infó@-re jött kultúrált kérések ellenére, az igen tisztelt Blue Mali nickel rendelkező tagtársunk picit gunyorosan „elküldte az érdeklődőket a sunyiba”? Pedig a megtalálásuk valós volt, a megtalálás pillanatában a láda még kereshető volt?

Miért is nem egyeztetett a rendkívül logikátlan, és értelmetlen döntése előtt legalább az egyetlen megmaradt elnökségi taggal, vagy ne adj isten a tagsággal?

Igazán kíváncsi volnék a döntés magyarázatára!
Bár nekem az összes láda megvan már, mégis érthetetlenül állok a történtek előtt, és meglehetősen fel is bosszantott a dolog.
Ha a geocaching érdekeit tartaná az elnökünk a szeme előtt, a kereshetőséget a lehető legtovább fenn kellett volna tartaná, amíg azt lehet. Miért nem a geocaching érdekeit tartja legfontosabbnak a geocaching egyesület elnöke? Ezt magyarázza meg nekem valaki. Pl az Elnök Úr!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]