Előzmények

SylverRat + Bogeehozzászólásai | válasz erre | 2008.07.09 07:00:34 (3774)
egyik sem új keletű dolog... :-(
[előzmény: (3773) Laczy76, 2008.07.08 23:52:17]

Laczy76hozzászólásai | válasz erre | 2008.07.08 23:52:17 (3773)
Van egy olyan erzesem, hogy a Mo.-i ladakat jobb ha elkerulik a geocoinok. Hogy miert? Tobb okbol is...

1. Ugy vettem eszre az utobbi idoben, hogy sajnos egy csomo ladikazo van, aki csak a magyar oldalon jelenti be a bejelenteset, a nemzetkozin nem (esetleg be sincs regisztralva). Kivancsi lennek mit csinal legtobb ilyen ladikazo az ermevel? Azt hiszi ajandek es kirakja a otthon vitrinbe? Van egy olyan gyanum, hogy sajnos sok ilyen geocacher van, foleg kezdok vagy angol nyelven nem beszelok (persze tisztelet a kivetelnek).

2. Sajnos az utobbi idoben a ladikakban, amelyeknel jartam, sok helyen be van jelentve a .com-os oldalon, hogy van benne egy vagy akar tobb geocoin vagy travelbug, mely neha mar honapok, vagy akar evek ota ott van (az oldal szerint). Amikor persze odamegyek, altalaban nincs a ladaban semmi ilyesmi. Az angol oldalon meg az elottem levo megtalalok kozul senki nem irta, hogy kivette volna, vagy nem talalta volna (ha egyaltalan belogolt az angol oldalra is, nem csak a magyarra) es a travelbug tulajdonosat sem ertesitette egy rovid megjegyzessel. Miert nem lehet ezt elvegezni? Ha egyszer nincs ott, legalabb egy megjegyzest irhatnatok mar. A lada tulajdonosa meg ha nincs a ladaban a travelbug, igazan kiszedhetne (mert ezt o is megteheti a .com-os oldalon), ha a tulajdonosa nem szedi ki.

3. Vegul egy kicsit inkabb a geoladakhoz, nem a travelbugokhoz tartozo dolog - konyorgok, miert nem lehet az angol oldalt frissiteni, ha a tulajdonosa frissiti a magyart? Volt ahol meg a koordinatak is a masik, regi helyre mutatnak - ahol persze nem lehetett rendesen leolvasni, mert mar annyira le volt kopva. Es miert nem lehet torodni az angol oldallal es kiszedni a travelbugokat amik mar evek ota nincsenek benne? Ilyen ladanak jobb lenne angol oldalon inkabb nem is csinalni oldalt, vagy ha mar van, akkor torodni kene vele!

Egyszoval jo lenne rendet rakni a travelbugok-ban, geocoinok-ban az angol oldalon es ha a magyaron frissiti a ladatulajdonos a leirast, akkor az angolon is frissiteni, es persze azzal is torodni, ha mar egyszer van egy ilyen kulon magyar megy kulon nemzetkozi oldal!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]