geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

gustyhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 20:07:41 (40)
"automatikusan felajánlja a láda log bejegyzésekor a felhasználónál lévő TB (TB-k) "belepottyantását" a ládába."

Mint említettem pont ez a probléma, hogy ez nem történt meg. No ez a .com egy nagy kaka. Eddig is így éreztem, de most már kézzelfogható bizonyítékom is van. A "write note"-nál jártam, de én bejelenteni akartam az elhelyezést, nem kommentálni. Honnan találjam ki, hogy ha a jobbkezemmel fogom a balfülem és úgy kattintok... :-)

Szóval én azt vártam volna, hogy a legördülőben lesz a found párja, avagy ellentetje. Na mindegy, azért jól tettem, hogy rákérdeztem. Megyek loggolni, és köszi a tippet.
[előzmény: (38) astacus, 2005.05.24 14:36:12]

astacushozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 14:36:12 (38)
Utánanézve a Travel Bugnak a valódi neve "Point 22 Magnum". Gusty barátunk helyesen bejegyezte, hogy eltávolította előző ládájából, majd helytelenül nem jegyezte be, hogy belerakta a Brutálzsivány ládába. (A geocaching.com automatikusan felajánlja a láda log bejegyzésekor a felhasználónál lévő TB (TB-k) "belepottyantását" a ládába. Ilyenkor a TB logja is rendben lesz, a felhasználók ott tudják keresni, ott látják, ahol van. Még nagyobb probléma, hogy gusty a .com-on a LÁDA oldalára jegyezte fel a TB számát.

Megoldás:
Gusty-nak át kellene szerkesztenie bejegyzését a com-on, törölnie a számot, esetleg beírnia a TB nevét helyette, majd bejegyezni a TB behelyezését. Sajnos editáláskor a TB berakását már nem ajánlja fel, de note (megjegyzés) beírásával ("Write a log" a láda oldalán, majd a "Type of log" legördülő menünél a "Write a note" opció választása) a nagy "Comment" szövegmező alatt a következő olvasható:

Dropped off any Travel Bugs?
Here you can "drop" them into this cache so others know the travel bugs are ready to be picked up!

Ez alatt pedig a legördülő menüből kiválasztható a Travel bug, ezután a "Submit log entry" megnyomásával minden a helyére kerül.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]