Előzmények

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2011.12.16 07:36:30 (8556)
Nekem szállított. Nem is egyszer. Az árréssel és miegymással semmi gondom, vállalkozóként tisztában vagyok vele, hogy milyen költségekkel kell számolni és azt is tudom, hogy élni is kell valamiből. A hivatalost én kizárólagos értelemben használtam, ez valóban az én hibám.
[előzmény: (8555) yoman, 2011.12.15 13:25:35]

yomanhozzászólásai | válasz erre | 2011.12.15 13:25:35 (8555)
Kedves Yoss és többiek! Szeretnék pár kérdésre válaszolni a GEObolt képviseletében.

A GEObolt igenis a groundspeak és a geocaching.com HIVATALOS viszonteladó partnere, a termékeink minden esetben garanciával, elállási idővel és számlával kerülnek átadásra. Ennél hivatalosabb már senki nem lehetne, ezért ezen úgy érzem kár vitázni :)
A groundspeak magánembernek az államokon kívül NEM szállít terméket, ezt egy e-maillel szintén könnyen ellenőrizhetitek. A termékek árfekvését szintén többször említettem már miből adódik: beszerzési ár+import áfa+vám+postai kezelési ktg+szállítási díj+könyvelő díja+honlap fenntartási ktg+egy ICI PICI haszon. De tényleg. Nyugodtan számoljatok utána, nézzétek meg a magyar törvényeket, sajnos ilyen költségekbe ver minket is.
Remélem tudtam segíteni nektek a helyzet áttekintésében. Ha pedig valamilyen terméket nem találtok nálunk, akkor továbbra is állunk szolgálatotokra és beszerezzük azt (akár a spanyol vateráról vagy brazíliából - volt már rá példa).
Szép napot mindenkinek, ha kérdésetek van, akkor az info@geobolt.hu címre érdeklődve várom.
Üdv,

Laci

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]