geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Zsámbéki Romtemplom előtt

Zsámbéki Romtemplom előtt

Keviczky József emléktúra, 2006

Keviczky József emléktúra, 2006

my bike

my bike

Budai hegyekben

Budai hegyekben

Zsámbék, Nyakas

Zsámbék, Nyakas

A maffiózó

A maffiózó

Házi tuning :)

Házi tuning :)

Esztergomban

Esztergomban
Felhasználónév:cofe
Születési év:1981
GPS: Garmin [60CSx]
Koordináta:N 47° 32,608'
E 18° 42,643'
Település:Zsámbék
Leírás:2007. augusztus 16-20-áig Siófokon voltunk Balogh Péter barátommal. Elhatároztuk, hogy körbetekerjük a Balatont. Reggel Péter nagy nehezen, de felkelt, 9 óra magasságában el is tudtunk indulni a nagy útra. 210km! 23-24-es tempót tartottunk, hogy kibírjuk a végéig. Egyszercsak elszáguldott mellettünk egy bringás, és köszönt! Visszaköszöntünk, és nyugtáztuk, hogy milyen jó, hogy ennyire összetart a bringás társadalom. Tekertünk tovább, egyszercsak megint elmegy mellettünk ugyanaz a bringás, de most már lelassít, és elkezdünk beszélgetni. Mint utólag kiderült, megállt sörözni egyet. :) Nem volt nehéz kiszúrni a kormányon csücsülő valamit (60CSx-et), miről másról is beszélhetnénk, mint a geocachingról (akkor még azt sem tudtam, mi az), és a ládakeresésről. Na így fertőzött meg engem Sági Krisztián ezzel a természetközeli játékkal. A legelső ládáimat az ő segítségével találtam meg a Balaton körül. A megkerülés sajnos nem sikerült, mert rosszra fordult az idő, de így is egy élménnyel lettem gazdagabb.
Hazajöttünk, rögtön elővettem a családi GPS-t, egy Mitac Mio P550-et, és Sagik segítségével rátelepítettem egy Russát, és azóta én is szaporítom a kesselők táborát.
2007. november 11. vasárnap, mi mást lehet csinálni egy szép napsütéses napon, mint ládát keresni? El is indultam Zsámbékról a budai hegyekbe (GCVAD, GCTOTE). Felérve elkezdett esni a hó. Esett, és nem akarta abbahagyni, úgyhogy mire a 2. ládához értünk, már tél volt. Fájt az arcom, mikor a szél nekifújta a havat. Kis PDA-mat igyekeztem minél többet meleg zsebemben tartani, de mikor elővettem, hogy megnézzük, hol is vagyunk, esett rá néhány hópehely. Nem törődtem vele, bár tudtam, hogy autós GPS, és nem erre való, de reméltem, hogy nem lesz baja. Hát lett. A tervezett 4 ládából csak 2-őt tudtam begyújteni, mert beázott az érintőképernyő, anélkül meg semmit sem ér. Szervíz lett a sorsa, 18 ezres javítás. Nem örültem neki, de a túra nagyon jól sikerült, összességében nem bántam meg. Amikor elindultunk a hegyre, még ősz volt, amikor felértünk, akkor már tél. Ilyet még nem tapasztaltam. És rájöttem még egy dologra: autós PDA nem túrázásra való, el is határoztam, hogy veszek egy rendes túrázósat.
Ez a nap 2007. nov. 23-a: 60CSx! :)Regisztrált:2007.08.20 (azóta átlagosan 0.6 megtalálása volt hetente)
Ládák száma:0
Megtalálások száma:477 + 4 sikertelen + 6 egyéb, statisztika
Értékeléseinek átlaga: KRW értékelés (84 db): környezet: 4.83 rejtés: 4.86 web: 4.89 átlag: 4.86
POI pontok száma:0
Hozzászólások száma:26 (gc-n 11, közös fórumokon 15)
Térkép az ő szemszögéből:
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]