Előzmények

domikahozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 13:56:51 (47926)
Gondolom az oldalon található szavazás (kizárások) miatt...

Ahelyett, hogy a túlzott moderálással foglalkozna az egyesület, lehet hogy jobb lenne ha végre választ adna a többek által feltett kérdésekre.

Nemrég én is feltettem egy egyszerű kérdést az egyesületnek (a tagkártyákkal kapcsolatban). A válaszok stílusa számomra közelíti a minősíthetetlen szintet. Ezekből számomra az derült ki, hogy a közzé tett információkkal ellentétben az egyesületnek fogalma sincs arról, hogy mikor lesz új tagkártya. A kellemetlen az egészben az, hogy aki jelenleg pártoló tag és már lejárt a kártyája, nem tud kedvezményt igénybe venni. Kértem, hogy legalább aktualizálják a tagkártya infókat, ha már tényleg ez a helyzet. Egyelőre nem történt előrelépés.
Ez még kevésbé fáj, de az szerintem jogos elvárás lenne - ha már támogattam az egyesületet -, hogy ne csak félmondatokban / szavakban kapjak választ a feltett kérdésekre. Bár én legalább kaptam. :) (De lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny.)
[előzmény: (47922) ID24, 2010.03.29 13:27:35]

ID24hozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 13:27:35 (47922)
Az imént belinkeltem egy oldalt, ami perceken belül ki lett törölve.
Ha nem szabad más Weboldalakat belinkelni, akkor elnézést kérek, de ez korábban, amikor még rendszeres olvasója voltam a fórumoknak, nem volt tiltva.
Egyébként, a belinkelt Kessersztori oldalon itt játszó emberek százainak írásai, fényképei láthatók. Ezt miért kell üldözni?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]