FAQ

Előzmények

Zergihozzászólásai | válasz erre | 2021.06.04 18:05:39 (80037)
Örülök, hogy Te is így látod. Én a moderálás során többször kértem, hogy legyenek publikusak a pontok a tervezhetőség érdekében. Hiszen a jelszórészletek is kikényszerítik a bejárást. De tiltani nem tudom, lásd majd a túrázó 20-as eseményládákat... Legutóbb Kalocsán feneklettünk meg a kereséssel már az elején.
A .com-os azonosság meg szerintem nem mérvadó, hiszen azért született a .hu, hogy megkülönböztessük a mi játékterünket a .com-tól.
[előzmény: (80031) Pupu, 2021.06.04 11:04:28]

Pupuhozzászólásai | válasz erre | 2021.06.04 11:04:28 (80031)
Újabb kirohanásom a pontról-pontra multik ellen, mai kudarcom után az Érdi barangolásnál. Ide másolom logomat: Na, ezért gyűlölöm a pontról-pontra multikat! Az első pont sima ügy, de a másodikon, noha sokáig és alaposan kerestem, nem találtam mikroládát a korlátok találkozásánál. Csak egy kis fekete villanyvezeték darabot találtam a korláton, amely akár tarthatott is valamit, hiszen mi másért kötötték fel oda? Lehet, hogy én vagyok ügyetlen, de akkor is: ha négy fő van említve rejtőként, akkor miért csak egyikük telefonszáma van megadva, amelyet híva rögtön jön az automatikus válasz: ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Miért nem lehetett felírni azt a koordinátát a korlátra, alkoholos filctollal? És úgy általában: mit ad hozzá egy pontról-pontra multi a játékos élményéhez, egy sima multihoz képest, ahol minden koordináta megvan, és jelszódarabokat kell keresni? Szerintem semmit, csak a kitolás lehetőségét.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]