FAQ
Előzmények

CacheFinderhozzászólásai | válasz erre | 2011.03.14 10:39:12 (21825)
Én is egyetértek Ferivel. Nem vagyok rá büszke, de ez okból mostanában én is szoktam magammal gáz-riasztó pisztolyt vinni.
Nekünk is volt egy olyan esetünk, amely szerencsétlenül is végződhetett volna.
Épp Pomáz felett ládáztunk, amikor mellénk szegődött egy kedves fekete kutya. Ezzel nem is volt baj, lekísért bennünket az autónkig, amelyet az erdő széli parkolóban hagytunk. Hanem a sétaúton ott állt előttünk póráz, szájkosár, gazdi nélkül egy borjú méretű kaukázusi kutya. Na persze, biztos ő is kedves jószág, de azért épp, hogy nem csokiztunk be.
LaySoft ráadásul egy kutyatámadás ukán retteg a nagytestű kutyáktól és ezt ők érzik is rajta. Nosza kerüljünk. A kis fekete jött velünk, a kaukázusi meg utána. Nem szaporítom a szót, megúsztuk és jutalmul végignézhettük, hogy a kaukázusi meghágja a kis feketét. Még szerencse, hogy csak erről volt szó. A gazdival a visszaúton sem találkoztunk.

[előzmény: (21823) ID24, 2011.03.14 07:34:36]

ID24hozzászólásai | válasz erre | 2011.03.14 07:34:36 (21823)
Teljesen egyetértek Ferivel, pedig kifejezetten kutyamániás vagyok, és két kutyánk is van.
[előzmény: (21821) Mákos, 2011.03.13 22:37:38]

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2011.03.13 22:37:38 (21821)
A kutyás dologhoz a gc fórumból feri60 kérésére ide:

Nekem is van egy nagyon jófej kutyám otthon szüleimnél, jó haverok a postással :-) Én nem vagyok kutyamániás, amolyan semlegesnek mondanám magam. Viszont nem szeretem a "kóbor", póráz nélküli idegen kutyákat. Nem egyszer szedett már le kutya bringáról (volt, hogy a gazdája is ott volt). Sokszor harapott már meg kutya, én a részemről teljesen normálisnak tartom a "fegyveres" viselkedését. Meg hogy a két kutya "bárányka" volt. Na ez viszont nem volt nagy betűkkel rájukírva. Ezerszer előfordult már, hogy ismeretlen szembejövő túrázó kutyája a nyakamba ugrott jófejségből, majd sűrű elnézéskérés közben leszedte rólam a kutyát. Simán át is haraphatta volna a torkomat. Csak sáros lettem nagyon, majd örülhettem, ha felengedtek a buszra.

Nagyon sok a kutyatámadásról szóló hír. Nemrégiben anyukám alig tudott beülni az autóba egy gyümölcsös mellett, ahol a tulajt keresték vásárlás ügyben. Rá egy hétre szerepeltek ugyanazok a "kutyusok" a TV-ben, szó szerint megettek egy asszonyt, aki szintén ugyanazért járt ott...

Baleset esetén soha nem a kutya a hibás, hanem a felelőtlen gazdi! Sajnos nagyon sokan nem nőttek még fel idáig...:-(

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]