geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

petikahozzászólásai | válasz erre | 2008.02.16 12:09:36 (8967)
Örökbefogadó kerestetik!
A GCKiEV ládám sikeres örökbeadása után új gazdát keresek egy másik ládikám részére is. Az örökbefogadásra váró láda a GCJasz. A láda nemrégen sikeresen átesett az NLKP projekt által javasolt módosításokon, tehát jelenleg nem tartozik a problémás ládák közé, csak messze van tőlem, és nem tudom a gondját viselni. Kérem, hogy ha van valaki, aki Kisköre környékén lakik, vagy gyakran jár arra és kedvet érez a láda karbantartására (valamint vállalja az ezzel járó felelősséget is!) vegye fel velem e-mailben a kapcsolatot. Köszönöm.
Petika
[előzmény: (8929) petika, 2008.02.11 19:09:01]

petikahozzászólásai | válasz erre | 2008.02.11 19:09:01 (8929)
Az NLKP keretében (még a felszólítás előtt!) szerettem volna a GCKiEV ládám leírásán egy kicsit csiszolgatni (ahogyan azt az összes többi ládám esetén tegnap megtettem), azonban a módosításokat a rendszer nem engedte elmenteni "A geoláda védett területet érint" felkiáltással :-(
A ládaoldalon azonban ezt írja: "Hatósági engedélyezés: nem szükséges engedély"
Na most hogy is van ez? Olvastam a korábbi logokban, hogy ilyenkor be kell jelölni a "kérem a geoláda engedélyeztetését " kapcsolót, de ezt elvi okokból nem teszem meg! (Nehezen tolerálom a cenzúrát!)
A fentiekre tekintettel, valamint mivel a ládika elég messze esik a lakhelyemtől, és a fizikai karbantartását sem tudom emiatt megfelelő gyakorisággal ellátni, kérem, hogy ha valaki szívesen átvenné (örökbe fogadná) a ládát, akkor vegye fel velem a kapcsolatot. A ládika a "Magyarországi kisvasutak" geoláda sorozat egyik tagja, ennek megfelelően kellene gondoskodni róla. Előre is köszönöm, ha valaki felvállalja.
Petika


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.