FAQ
Előzmények

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2015.01.14 23:47:06 (3376)
Attibati találta ki a Kupát. Szerintem teljesen érthető, hogy az újabb csűrésekkel-csavarásokkal már nem érzi a magáénak, nem akarja a nevét adni hozzá és nem akar vesződni vele. Ha a többség ezeket a változásokat akarja, akkor lehet, ezekre van szükség. De akkor az már nem Attibati kupája lesz, amit éveken át gondozott szeretettel, lelkiismeretesen.
[előzmény: (3374) zakany, 2015.01.14 22:43:52]

zakanyhozzászólásai | válasz erre | 2015.01.14 22:43:52 (3374)
A geocaching.hu oldalt már mindenki inkább virtuális útikönyvhöz hasonlítja. Nekem ez tetszik is. Másnak nem, ezért a com-on játszik. És ezzel nincs is gond, mert pontosan tudjuk, hogy a geocaching a láda megkeresése (GPS segítségével)! De a virtuális útikönyv szellemiségbe viszont bőven belefér (az én meglátásom szerint) a (csak) megközelítés lehetősége bringával. Ha a com-on lenne ilyen kupa, meg sem fordulna senki fejében "a" megközelítés...

Amúgy érdekesnek találom, hogy a fesztiválokon elindulsz a bringás versenyen! Ott is "csak" megközelíteni kell! Ott miért nem zavar évek óta ez a szellemiség? És ott miért nem reklamált még senki sem?

Gyalogos módban ellenzem is ezt a (csak) megközelítést, de a bringát sem könnyű mindig kikötni megfelelő helyre. Szóval itt nem csupán a "gyorsaságról" van szó. Vannak helyek, ahol 3 percre sem hagyja szívesen az ember a bringát még 15/15-ös lakattal sem.

Fazéknak egy ötlete volt, de nem került még bevezetésre. Ennek ellenére érdekes ez a reakciód.
Ha neked tetszik valami megszavaztatod, ha nem, akkor kilépsz?

Senkinek nem állítom, hogy az a tuti, amit én írok, csak hozzászóltam...

Ja! Én biztos nem fogok megsértődni, és befejezni a játékot, csak mert nem az általam támogatott verzióval folytatódik a kupa idén...
[előzmény: (3370) Attibati, 2015.01.14 18:10:50]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.01.14 18:10:50 (3370)
Bocs, de ehhez én nem adom a nevemet. Ennek a módosításnak az eredeti koncepcióhoz semmi köze. Ha az egyesület ilyen gckupát akar, akkor lelke rajta. Kérlek, hogy gondoskodjatok egy másik adminról.
[előzmény: (3364) Fazék, 2015.01.14 15:29:23]

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2015.01.14 15:29:23 (3364)
Mint "futottak még" kategórájú kupázó szeretnék olyan kompromisszumos javaslatot tenni, ami bár picit ellentmond Attibati eredeti koncepciójának, de erősen épít az eddigi szokásjogra:

- A nyilvános pontokat lehessen úgyis megkeresni / érinteni, hogy nem logoltad még be előtte (tehát pl. ha Gábor75 Szegeden akar biciklis ámokfutni, akkor tehesse ezt meg). Adjunk esélyt a kevesebb megtalálással rendelkező versenyzőknek is.

- A nem nyilvános pontokat viszont ne lehessen így megtalálni. Sőt a programot is úgy módosítanánk, hogy (ha nem találtad meg és jelentetted be a rejtett pontokat is tartalmazó multit korábban) akkor ki sem fogja írni a pontot és távolságot az ellenörző listában. Hiszen így most a kupaprogram megmutatja/elárulja neked a véletlenül érintett, de a rejtő szándéka szerint rejtett pontokat is.

- A nem-bejelentett, de érintett nyilvános pontot ugyan elfogadja a rendszer, de feldob egy idegesítő :) figyelmeztetést, hogy lszi-lszi jelentsd is be a pontot. (Hogy az egyesületünk alapcéljához is kapcsolódjunk. :) )

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]