FAQ

Előzmények

VPhozzászólásai | válasz erre | 2021.06.06 09:02:31 (80070)
A városi leolvasgatós multikért én se lelkesedem, de az erdei rejtett pontos multik klasszak. Emlékszem még a "hőskorból" azokra a keresésekre, amikor a GPS képernyője az erdőben lényegében üres volt (még csak az aszfaltos utak látszottak rajta), és a leolvasott koordinátával, a vak GPS térképpel és papírtérképpel együtt kellett kitalálni, hol is van valójában a következő pont, és hogy is érdemes odajutni.
Abba, hogy kik és miért "nézik le mélyen" a liberalizmust, nem megyek bele, mert törölnék a posztomat. Mindenesetre a játékot azért tudjuk játszani, mert 2000. május 2-án nem a paranoia, hanem a liberális eszmék kerekedtek felül. :-)
[előzmény: (80068) emiGrant, 2021.06.06 04:45:32]

emiGranthozzászólásai | válasz erre | 2021.06.06 04:45:32 (80068)
Utálom a multikat, a rejtett multikat még annál is jobban. De, mint már sokszor le lett írva: "Nem kell minden ládát megkeresni." Az, hogy nyilvánvalóan azok rejtenek rejtett multikat, akik fel akarják rakni a .com-ra is, az már régen nyilvánvaló. Nem értem, hogy ezért miért haragszanak rájuk. Azt hiszem itt az a baj, hogy mindenki a saját szempontjából itélkezik, elfelejtve, hogy sokan vagyunk és majdnem mindenki másképpen játszik. Van akinek a keresgélés fontos, van akinek a látnivaló és sokunknak mind a kettő. Szerintem minden ládának, ami szép, érdekes és érdemes dolgokat mutat be, helye van a .hu-n. Még akkor is ha sokaknak nem tetszik. Tudom, hogy ezek mélyen lenézett liberális gondolatok, de a tolerancia, talán univerzális és nem ártana senkinek. :)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]