geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1146. Dunakeszi - Zebegény kerékpárút (GCgoze)

Itt kezdődött

Itt kezdődött

Az ártéri erdő

Az ártéri erdő

A váci platánerdő

A váci platánerdő

A veszélyes híd Verőce előtt

A veszélyes híd Verőce előtt

Emlékoszlop Verőce határában

Emlékoszlop Verőce határában

A visegrádi vár

A visegrádi vár

Háttérben a Börzsöny

Háttérben a Börzsöny

A Dunakanyar legszebb része

A Dunakanyar legszebb része

Az út vége

Az út vége
Szélesség N 47° 43,915'
Hosszúság E 19° 8,216'
Magasság: 115 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.04.09 20:00
Megjelenés időpontja: 2005.04.09 19:59
Utolsó lényeges változás: 2020.08.22 20:38
Utolsó változás: 2020.08.22 20:40
Rejtés típusa: Multi geoláda (3H+4V)
Elrejtők: Attibati
Ládagazda: Attibati
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 45000 m
Megtalálások száma: 420 + 5 sikertelen + 55 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.5 megtalálás hetente


WAP

1. Mikroláda Dunakeszin a Horányi rév közelében. Villanyoszlopocska mellett álló ágas-bogas fa odújában 1.5 méter magasan keress egy orvosságos dobozt!
2. Láda a kerékpárúttól mintegy 170 méterre, a rézsü tetején álló fa tövében.
3. Szobor a váci révnél. A talapzatán található táblán
3/1. A restaurátor vezetéknevének 5. betűje.
3/2. A restaurátor vezetéknevének 3. betűje.
3/3 A restaurátor vezetéknevének 2. betűje.

4.A multi negyedik jelszórészletének betűi egy átlátszó orvosságos dobozban Verőcén a haranglábakat megvilágító lámpatest közelében találhatók.

5. Nagymarosi kerékpárút emléktábla.
5/1 A szövegben egy összetett szóban szereplő folyónév 5. betűje. (a kettős betűket két betűnek számítva)
5/2. Az első sor 4. betűje.

6. . Emléktábla - a dömösi útkelés vasúti megállóhely közelében .
6/1. Azon személy vezetéknevének első betűje, akinek emlékére a táblát elhelyezték.
6/2 A vezetéknév utolsó betűje.

7. Zebegény határában, egy vízparton álló erősen korhadt fa odújában találjátok a megoldó kulcsot tartalmazó mikroládát.

Maratoni távú - de nem maratoni nehézségű - kerékpártúrára invitállak benneteket. A túra helyszíne a (Budapest) -Dunakeszi - Göd - Zebegény - (Ipolydamásd) kerékpárút.
A túra kezdőpontja Dunakeszin található, 2 számú főúttól 1 kilométerre a Liget utca végén a Duna parton. Amennyiben vonattal közelítjük meg a rajthelyet Dunakeszi-Gyártelep állomáson kell leszállni.A vasúti menetrendet itt találod.

Azoknak az edzettebb kessereknek, akik Budapestről szeretnék megközelíteni a kezdőpontot kerékpárral nem ajánlom (amúgy tilos is) hogy végig a 2 számú útom jöjjenek a rajthelyig. Érdemes a Káposztásmegyeren átvezető Külső Szilágyi úton elindulni, és mielőtt elérnénk az M0 körgyűrű ( ill. majd csak lesz az) hídját forduljunk jobbra menjünk át a jelzőlámpás vasúti aluljárón. Dunakeszi felé (balra) fordulva a Dunakeszi -alsó vasuti megállóhelytől kezdve kiépített kerékpárúton haladhatunk a dunakeszi vasút állomásig. A Verseny utcán tovább haladva a református templomnál levő lámpánál forduljunk balra (át a hídon) és néhány száz méter után elérjük a váci országutat (2-es út). A főút mellet szakaszonként kiépített kerékpárút vezet egyébként a járdán lehet kerékpározni.

1. A kezdőponttól néhány száz méterre a Horányi rév közelében található az első pont, egy mikroláda  N 47° 39,577' E 19° 7,251' 100 m [GCgoze-1].
Villanyoszlopocska mellett álló ágas-bogas fa odújában 1.5 méter magasan keress egy orvosságos dobozt!
Pótjelszó a közeli beton villanyoszlopon.
 N 47° 39,564' E 19° 7,264' 100 m [GCgoze+Pótjelszó].
A mikroláda tartalmazza a jelszó egy részletét, amit az egyes pontokon begyüjthető betükkel és további jelszótöredékekkel a végponton található kulcs segítségével egybeírva egy háromszavas versidézetet kaptok. A kulcs az egyes pontokon megadott meghatározások sorszámaira hivatkozik. (pl 6/1 ahol 6 a pont , az 1 pedig a meghatározás sorszáma)
A kerékpárút Göd belterületén - a Duna töltése kivételével - nem külön nyomvonalú kerékpárúton, hanem a település kis forgalmú közútjain vezet. Az útvonal táblákkal jól jelzett bár elég kanyargós. A táblák nem minden esetben vannak a mindkét irányból érkező kerékpáros számára kitéve, de hátulról is felismerhetőek. Nagyon eltévedni nem lehet mert a kerékpárúttól keletre néhány száz méterre halad a váci országút nyugatra pedig a Duna folyik. Ha bármelyiknek nekiszaladnátok lehet gondolkodni hol rontottátok el.
Az út elvezet a Feneketlen tó mellet is, innen már csak néhány száz méter a GChszg láda.
Alsó-Göd és Felső-Göd között az út a Duna töltésén vezet, itt igen erős szokott lenni a gyalogos forgalom. Felső-Gödön ismét a település utcáin gurulunk ápolt nyaralók között.
Gödöt elhagyva visszatérünk a Duna töltésére, majd egy kis ízelítőt kapunk az ártéri erdőkből. Az erdő bejáratánál tájékoztató táblát olvashatunk az itt folyó erdő rekonstrukcióról.

2. A multi második pontját, a ládát a Sződliget melletti ártéri erdő rejti.  N 47° 43,915' E 19° 8,216' 120 m [GCgoze-2]
A ládát a gát vonalát követve lehet megközelíteni.
A láda a rézsü tetején álló fa tövében található.
A környéken zárt a lombozat ezért a Gps vevők bizonytalankodhatnak. Az út Sződliget határában vezető, valamint a Nagymarosi rév környéki szakasza fekszik a legalacsonyabban. Tapasztalataim szerint ha a budapesti vízmérce 5.0 métert mutat Sződliget határában már nem lehet száraz kerékkel végimenni a kerékpárúton. Ilyenkor a váci országúton kerülhetünk. Az aktuális és előrejelzett dunai
vízállást itt találod.

3. Utunkat tovább folytatva Vác külvárosát egy gyönyörű platánerdőn át érjük el. A kerékpárút elhalad a GCvata -váci ártéri tanösvény - láda mellett is. A multi harmadik pontját a váci révnél találjátok. A jelszó három betűjét az ott álló szobor talapzatán található tábláról olvashatjátok le.
3/1. A restaurátor vezetéknevének 5. betűje.
3/2. A restaurátor vezetéknevének 3. betűje.
3/3 A restaurátor vezetéknevének 2. betűje.
 N 47° 46,673' E 19° 7,503' 114 m [GCgoze-3]

4. A rév után már a Duna mellett gurulhatunk egy hosszabb szakaszon szép kilátással a Pilisre és a Börzsönyre. A várost elhagyva egy kis hegymászás következik: felkapaszkodunk a szőlőhegyre. A hegyről lejövet egy veszélyes u.n. bakhátú híd keresztezi utunkat  N 47° 48,839' E 19° 4,727' 120 m [GCgoze+Veszélyes híd] amit forgalom lassító szándékkal építettek ide, de már halálos és súlyos sérüléssel járó balesetet is okozott. Kérek mindenkit óvatosan közelítse meg ezt a helyet. A hidat az aszfaltra festett sárga vonalak jelzik már jó előre.
A multi negyedik jelszórészletének betűi egy átlátszó orvosságos dobozban Verőcén a haranglábakat megvilágító lámpatest közelében találhatók. (Az eredeti jelszóhordozó a képen is látható faragott oszlop elkorhadt , ezért eltávolították)
 N 47° 49,246' E 19° 2,431' 123 m [GCgoze-4]
A pont előtt néhány száz méterrel a Duna parton egy római kori őrtorony romjait tekinthetjük meg.  N 47° 49,118' E 19° 3,079' 123 m [GCgoze+Római őrtorony]

5. A 4. pont után a kerékpárútnak végeszakad a 12 sz. úton kell haladnunk mitegy két kilométer hosszan majd a település utcáin folytatjuk utunkat. Verőcét a Duna töltésén hagyjuk el. A töltést az 2003-as nagy árvíz idején átvágták és a helyreállítás még nem fejeződött be teljesen. Egy 50 méteres szakaszon hiányzik a burkolat - sáros időszakban bico a nyakban, és az útpadkát több helyen elmosta az árvíz. A töltést a 2. bakhátas híd után hagyjuk el. Az itt következő rész egy lefolyástalan terület így árvíz után a víz sokáig megmaradhat a kerékpárúton.
Nagymarost elérve a kerékpárút ismét megközelíti a Dunát és most már egész Zebegényig a közelében is halad. A település Verőce felöli határa és a nagymarosi komp közötti szakasz árvíz idején gyakran víz alá kerül.
A Duna parton a jégtörő gát közelében felállított, a kerékpárút építése kezdetének emléket állító tábla  N 47° 47,145' E 18° 57,557' 117 m [GCgoze-5]
hordozza a jelszó ötödik részét.
5/1 A szövegben egy összetett szóban szereplő folyónév 5. betűje. (a kettős betűket két betűnek számítva)
5/2. Az első sor 4. betűje.

6. Tovább haladva elérjük a tervezett vízierőmű egykori építési területét. Tájképi szempontból a kerékpárút legszebb része következik : a Dunakanyar. A kerékpárút a 12-es út közvetlen közelében, de attól szalagkorláttal elválasztva halad. A  N 47° 46,157' E 18° 55,176' 122 m [GCgoze-6] ponton található emláktábla hordozza a jelszó hatodik részét.
6/1. Azon személy vezetéknevének első betűje, akinek emlékére a táblát elhelyezték.
6/2 A vezetéknév utolsó betűje.

7. Zebegénybe beérve a kerékpárút a járdán halad közepében villanyoszlop sorral. Balesetveszélyes hely figyeljünk oda mikor itt haladunk.
A vasútállomás környékétől a kerékpárút ismét önálló nyomvonalon halad egészen a jelenlegi végéig , a vasúti hídig.
A Zebegény és Szob közötti kerékpárút - régi - kezdetén rejtettem el az utolsó mikroládát (egy pezsgőtablettás dobozt) - amely a jelszó összerakásához szükséges kulcsot tartalmazza . N 47° 48,421' E 18° 54,126' 106 m [GCgoze-7]Zebegény határában, egy vízparton álló erősen korhadt fa odújában találjátok a megoldó kulcsot tartalmazó mikroládát.
Akinek kedve van, tovább folytathatja a tekerést a kerékpárút új, szobi révig vezető szakaszán.

A túra minden érintett településen megszakítható mivel a Budapest-Szob vasútvonal mindenütt a kerékpárúttól néhány száz méterre halad.

Aki többet szeretne tudni a kerékpárút melletti településekről az alábbi linkeket böngészheti:

Göd
Vác
Verőce
Kismaros
Nagymaros
Zebegény

2006.04.23.
Az árvíz után a láda ismét kereshető. A második ponton a pezsgőtablettás dobozt rejtő odu megtelt vízzel, így a ládát ugyanannak a fának a tetejére tettem kb 2 méter magasságba. Használjátok a "lépcsőt" a doboz eléréséhez.
2006.08.09.
A ládát a sorozatos rejtekhely feltúrás miatt ugyanazon fűzfa melletti farakásba helyeztem át. A koordináták nem változtak.
2006.10.01.
A Budapestről való kerékpáros kijutás valamint az útvonal tájékozódásilag nehezebb részein való átjutás megkönnyítése érdekében a multi bejárása során készült tracket innen tölthetitek le.
Ezuton köszönöm meg Kocsi segítségét amit a track elkészítéséhez nyújtott .
2007.05.16.
A multi kibővült az újonan átadott Göd-Dunakeszi szakasszal. Egyúttal a láda áthelyezésre került Sződligetre , ahol megszüntettem a sok problémát okozó ártéri erdőben található pontot. Helyette Dunakeszin a horányi rév közelében létesült új mikroláda.
2009.10.10.
Az elázott logbookot kicseréltem.
2009.12.04.
Az első ponton cseréltem a törött mikroládát. Ellenőriztem a ládát a 2. ponton mivel a legutóbbi megtaláló jelentette, hogy beázott. A logbook még használható.
2012.05.02.
Az első ponton a mikroláda az erdőtisztítás áldozatává vált. Ma pótoltam.
2014.04.06
A gátépítés a második pont környékén befejeződött, ezért visszatettem az eredeti helyére a ládát. Az úthálózat alaposan megváltozott a környéken. A gátat követve lehet legegyszerűbben megközelíteni a ládát.
2014.06.15
Az elveszett első pontot pótoltam. A jelszóhordozó egy kb. 10 cm hosszú természetes alapanyagból készült tárgy, amit több példányban is elhelyeztem a csonkolt fa közelében kb 2 méter magasan.
2015.05.25
A szobi végpont elveszett mikroládáját pótoltam.
2016.10.08
A 2. pont elázott logbookját cseréltem, az első pont koordinátáját pontosítottam.
2017.09.13
A 4. pontot egy új helyen a mai napon pótoltam.
2019.03.27
A 7. pontot a mai napon pótoltam. Pótláda kihelyezve.
2019.08.03 Az első ponton a rejtekadó fa megsemmisült, a ládát az ösvényt szegélyező kövek közé helyeztem át.
2019.12.23 Az első pont pótlása nem tartott sokáig. A jelszót egy laminált lapon a fahíd korlátjára ragasztottam.
2020.08.22 A láda környékén nagyon elburjánzott a növényzet, ezért a rézsü szélén álló fa tövébe helyeztem át, így az úttól könnyen megközelíthető.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (315 db): környezet: 4.80 rejtés: 4.63 web: 4.76 átlag: 4.73

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Varbalog2020 2021.11.15 16:29 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

[Elutasította: Attibati, 2021.11.25 22:01]

Andi0714 2021.10.31 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Karaliosz 2021.10.31 19:22 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.12.2]

Imperator Csaba 2021.10.23 17:39 - Megtaláltam
+Van! Köszi :)
Korábban már többször végigtekertem a kerékpárúton. Volt többször kisebb szakaszon is túra. Most is két részletben lett meg több másik ládával együtt. Még szeptemberben egy Dunakeszi-Vác oda-vissza ládakeresős napon az első három pont.
Most legutóbb Verőce-Szob útvonalon a többi pont és a végláda. Ami nem volt a helyén, szem előtt volt a fánál. Visszatettem az odúba.
Sajnos a kerékpárútra sok helyen ráférne már egy karbantartás, mert sok helyen fel van törve, rossz az útminőség, repedezett az út vagy éppen fa gyökerei nyomták fel az aszfaltot. Ezeken a helyeken vagy nagyot fékezel vagy nagyot döccensz vagy nagyot ugratsz. Sokat veszített a 10 évvel ezelőtti kerékpáros élményből.

DL 2021.10.03 15:22 - Nem találtam meg
Nincs meg

denho 2021.09.19 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

emiGrant 2021.09.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
A tegnapi zebegényi kenuzás után egészen véletlenül hallottam meg, hogy ennek a ládának a végpontja ott van nagyon közel. Nem tudom miért, de teljesen elfelejtkeztem erről, pedig már csak az hiányzott hosszú évek után. Talán azért, mert mivel nincs bringám, ez más ládák közé beillesztve, autóval, gyalog, vagy nagy ritkán rollerrel lett elkövetve és így a mentés is kicsitt kaotikus lett. Meg az is közbejátszott, hogy amikor utojára kerestem a részeit a számítógépemen, egy jó párat nem sikerült megtalálnom. Most azonban, gondoltam, ha ezt is megkeresem, talán meglesz a többi, vagy amit nem találok ki tudom sütni. És pontosan ez lett. Mivel én minden nap 4 és 5 között ébredek, sőt van amikor még korábban, így gondoltam a hulla csöndben, senki nem zavar, stb., ideális idő lesz a keresgéléshez. És igazam volt. Most már csak a fényképeket kell megkeresni, de az könnyebb lesz, mert azok rendesen, időrendben vannak elmentve. :)

-1-2
-1-2
SzMartzy 2021.09.19 14:29 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

Geoculus 2021.08.20 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

orszagoskek 2021.08.08 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bővebben később. Csaba és Tamás [Geoládák v3.11.3]
Dunakanyarban tartott családi kerékpározás közben ezt is begyűjtöttük.
Az 1-es, 2-es, 3-as pontokat még tavaly kerestük fel. Ezúttal pedig Verőcén tettük le az autót, és onnan kerekeztünk Zebegénybe, majd vissza. Útközben megebédeltünk, kóstoltunk házi rétest, és fagylaltoztunk.
A 6-os pont majdnem megtréfált. A kerékpárútról olvastam le a főút túloldalán lévő feliratot, és a halovány utolsó karaktert nem vettem észre. A jelszóképzésnél ez szerencsére feltűnt, és korrigáltam.
A 7-es pontnál lévő láda megközelítése ilyenkor tényleg kalandos a dzsungel miatt. Először lementem a partra, ott kerestem a leírásnak megfelelő fát. Annak odvában csak korhadt fadarabokat találtam. Próbáltam a korábbi megtalálók bejegyzéseiből is tájékozódni. Valaki szerencsére írta, hogy nem is kell a partra lemenni, inkább a kerékpárút szintjén kell kutakodni. Felmentem, kerültem egyet és tényleg megláttam egy a korábbi keresési helyemtől alig öt méterre lévő fát, ami jobban meg is felel a leírásnak (mármint nem annak a részének, hogy "vízparton álló", hanem tényleg korhadt), és sikerrel kecsegtetett. Egy gond volt csupán: nyakig érő csalánon át lehetett csak megközelíteni. Mivel rajtam rövid kerékpáros öltözet volt, ezért gondoltam, majd lentről, így visszamentem a partra. Onnan is sűrű volt nagyon, ráadásul a partoldal védelmére helyezett nagy köveken sem kényelmes fellépegetni. Ekkor kerestem egy hosszú botot, és azzal újból a fenti irányból elhajtogattam magam előtt a csalánt. Meg kellett küzdeni ezért a ládáért!
A versidézet nagyon szép. Most ennek kapcsán elolvastam a teljes verset, melyre általános iskolai tanulmányaim alapján is emlékeztem.

stikli08 2021.08.05 10:36 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Két részletben felkerestem. Dunakanyari rész nagyon szép. [Geoládák v3.6.0]

Vesto 2021.07.24 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk a részeket, köszönjük a kódfejtő játékot és a rejtéseket!

Csóka család 2021.07.13 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nagyon jó kis túrát tettünk a Dunakanyarba, köszönjük, hogy a feladványt is követhettük! Gondos és alapos a leírás az útvolnaról.
Az 1. pontnál csak a pótjelszót találtuk meg, a többi a helyén volt, de a 7. pontnál felesleges lemenni a Dunához, kb. a kerékpárút szintjében érdemes kereseni :)

Ásványvadász 2021.07.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A környékbeli ládák megkeresése mellett, ennek a multinak is begyűjtöttük a pontjait.
Az első pontot 2019.02.20-án találtuk meg. Úgy emlékszem akkor még nem a mostani helyen volt.
2019.04.18-án a negyedik pont került az utunkba.
Az ötödik pont jelszó részletét 2019.06.17-én olvastuk le.
A hatodik és hetedik pontot tegnap ejtettük útba.
A második és a harmadik pont megkeresése ma került sorra.
Minden pontot könnyen, gyorsan megtaláltunk. Csupán a második pont ládája fogott ki rajtunk. A koo és a kesser ösvény alapján egyértelműnek tűnt a láda helye, mi mégsem találtunk semmit. Próbálkoztunk néhány szomszéd fánál is, eredménytelenül. Végül telefonon hívtuk a rejtőt, aki megerősített abban, hogy jó helyen keresgélünk. Segítségét ezúton is köszönjük. Szerencsére a hiányzó jelszó részlet a meglévők összeillesztésekor beugrott.

Itt lenne a láda?? 
walky 2021.07.03 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

vidoree 2021.07.03 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Jonigts 2021.06.20 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Köszönöm a rejtést!

124 km tekerés kerékpárral. A Duna ezen felén nagyon szépen ki van építve a kerékpár út. Jó minőségű és szép helyen halad.

Mr. Fülixáj 2021.06.20 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Öcsémnek, a barátnőjének, és egy volt osztálytársának csináltam egy flexibilis bicajos kört ma. A gyengébbek Szobon felültek a vonatra, viszont a kemény mag az visszatekert Dunakeszire a túlsó parton. 124 km lett a vége.
3x fürödtünk a Dunában. Muszáj volt mert másképp nem lehetett kibírni a 35 fokot.
Korán indultunk reggel 7-kor, mert nagy kánikula volt. A végládát a 7. ponton 12:59-kor találtam meg. Viszont útközben összeszedtünk mindent amit csak tudtunk - a 13 pontos váci multit, és a 7 pontos verőceit kivéve.

Kerékpáros ládarekordom megdőlt, 11-ről 13-ra.
(1 nap alatt kerékpárral megtalált ládák száma)
Az 1 nap alatt bármilyen eszközzel megtalált összes ládapont rekordja is megdőlt ! (31-ről 32-re :-)))

Szuper napunk volt, én nagyon élveztem.
(főleg azt hogy túléltük :-)

201904406_406275783862410_6818232447637262325_n201963913_482439326352728_7489778382471518_n
203582080_494727268461280_1899241560783697829_n204851246_396782228351681_944952543952866333_n
icarusdes 2021.05.30 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Köszönöm a rejtést! :) Ma célirányosan ennek a ládának az utolsó 4 pontjára gyúrtam rá és próbálkozásomat siker is övezte. Az utolsó ponton a csalán velem is kicsit kiszúrt, de megoldottam.
Itthonra már csak a jelszó összeállítása nevezetű logikai játék maradt rám.

Nap végére kellemes 100 kili lett a lábamban. Kicsit sajnálom, hogy annyi ládát kellett Verőcén, Nagymaroson kihagyni, hogy időben elérjem a vonatomat Szobon.

navigaator 2021.04.16 00:00 - Megtaláltam
-

Halmosp 2021.04.04 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

BereznaiMiki 2021.03.15 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

kriscsaba 2021.03.04 16:14 - Nem találtam meg
Könnyen meglett

[Elutasította: Attibati, 2021.03.10 12:35]

golyakr 2021.02.13 12:20 - Megtaláltam
5 részletben, gyalog

Ambró 2020.12.05 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (480 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]