geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Hörcsöghozzászólásai | válasz erre | 2018.03.18 10:19:42 (76477)
Én is azt hittem hogy utoljára szólok hozzá és most tessék megint. Azért azon el kell gondolkodnia hogy miért ilyen sok a kritika. Biztos sok az irigy és önző, rosszindulatú rejtő, aki csak köpködni tud a rejtéseire abszolút indokolatlanul, mert azok kivétel nélkül 3×5 pontot érnek. Én bevallom a közösség érdekében, a rejtések magasabb minősége érdekében és a felületes rohanó tempó miatti ésszerűtlen dolgok miatt emeltem fel a szavam.
Azonban most nyilvánosan megdicsérem Fairy-t: köszönjük Fairy a sok új ládát, a belefektetett rengeteg időt és pénzt! Tényleg fejlődőképes is vagy mert nem mindenhol a miniláda+görbe toll kombinációt használtad. A rejtések többségével úgy néz ki nem is lesz kritika, illetve nem több mint átlagban.
Én csak arra kérném Fairy-t, hogy a jövőben önmaga védje meg magát és érveljen nyilvánosan és ne mások védjék be, kialakítva itt egy hatalmas drukker és ellendrukker tábort. Valamint a főszereplőnek legyen kellő önkritikája és ha valaki egy adott rejtésnél nemtetszését fejezi ki, akkor ne sértődötten feltöltött képek neve alatt vágjon vissza, vagy mutassa ki sérelmét, ahogy azt már pár ládánál láthattuk.
Még egy, ezt az adott ládaoldalon kifejtettem, de a Palóc Grand Canyon nevet mindenképpen meg kell változtatni, mert félrevezető, hamis és inkorrekt! Ez sajnos a moderátorok figyelmét is elkerülte. Jómagam az új ládámnak először szimplán az Elveszett Világ nevet akartam adni, de az ugye egy pádisi karsztjelenség neve. Így csak zárójeles néven és bakonyi megjelöléssel illettem. A Google keresőbe beütve az adott nevet már a hatodik a találati listán, ami biztosan feljebb kúszik. Ez alapján viszont aki elindul kirándulni, félre lesz vezetve. "Hivatalosan" a népnyelvben a Páris patak szurdoka a Palóc Grand Canyon. Ahogy ezt már más is leírta. Annak idején 2004 tájékán először én is külső szemlélője voltam az oldalnak és túracélpontot keresve akadtam véletlenül rá. Kérlek Fairy módosítsd a láda nevét a félreértések elkerülése végett, köszönöm!
Ja még egy dolog, az 50+5-ös gigalogót a wapos szöveg mögé is lehetne illeszteni, vagy inkább a teljes leírás végére, ahogy már más is említette. Szerintem már nem kell reklámozni, mindenki tudja hogy mekkora geocaching-es Guinness rekord született.
[előzmény: (76472) emiGrant, 2018.03.18 06:57:12]

emiGranthozzászólásai | válasz erre | 2018.03.18 06:57:12 (76472)
Gábor, én sem kötözködni akarok, de ha elolvastad, akkor nyilvánvaló, hogy ezt a szöveget egy sajtóközleményként jelentette meg Fairy. Azokban mindig egyes szám harmadik személyben illik magadat megemlíteni. Ez egy sajtó konvenció. Azt értem, hogy sokaknak ellenszenves az ilyesmi, mert önfényezésnek tűnik. Ez magánügy. Az én kritériumom mindig az volt, hogy árt-e ez valakinek, bánt-e ezzel bárkit? Szerintem nem. Sőt, ott az a sok láda, amit keresni lehet és ha valami nem tetszik bennük, akkor úgyis kritizálni fogjátok. Én nagyon tudok mind kritizálni, mind dicsérni. Szoktam is, elég gyakran. Az a pár Fairy láda amit eddig megtaláltam, tényleg nem volt túl nívós és ezt meg is említettem a logomban. Talán ebben az egész Fairy ládadömpinges levelezésben az az egyik legelszomorítóbb számomra, hogy csak kritikák jelennek meg, dícséret soha. Vagy ha igen, akkor a Fairy hívők védik őt a pozitívumokkal. Mert azok is vannak. Legyetek igazságosak! Hányszor írta nekem valaki, amikor túl komolyra vettem valamit, hogy ez csak egy játék. Nem vérre megy! Lazítsatok már egy kicsit, sőt szerintem hagyjuk abba!! Ez volt első és utolsó kommentem ez ügyben. Biztos meg fogom bánni, de hát már nem bírtam tovább. Mea culpa, mea culpa!!
[előzmény: (76470) V_Gabor, 2018.03.17 16:11:53]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2018.03.17 16:11:53 (76470)
Ez:

Kincskeresők lepik el Közép-Európát – 24 országban 55 geoláda jelent meg néhány órán belül http://fairy.hu/blog/?p=432

:)

Mindig furcsának tartottam, ha valaki egyes szám harmadik személyben beszél magáról.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]