FAQ
1987. Kulisz-kockák a Kelet-Mecsekben (GCKKKM)

Magasan a legjobb

Magasan a legjobb

Tengerszem(szerű :-)

Tengerszem(szerű :-)

A "Nagy testvér" messziről figyel

A "Nagy testvér" messziről figyel

Réka-völgy felé

Réka-völgy felé

Szezonális látványosság

Szezonális látványosság

Jogos... :-)

Jogos... :-)

Balra nézek: ott is kocka, jobbra nézek: ott is kocka

Balra nézek: ott is kocka, jobbra nézek: ott is kocka

A legszebb: még sminkje is van :-)

A legszebb: még sminkje is van :-)

Kreatív, ugye?

Kreatív, ugye?

A legkisebb

A legkisebb
Szélesség N 46° 12,162'
Hosszúság E 18° 23,239'
Magasság: 533 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.03.14 19:33
Megjelenés időpontja: 2008.03.15 09:59
Utolsó lényeges változás: 2019.06.26 16:38
Rejtés típusa: Multi geoláda (8H)
Elrejtők: Fairy,schwEster,time2go
Ládagazda: Fairy
Nehézség / Terep: 4.5 / 4.5
Úthossz a kiindulóponttól: 22900 m
Megtalálások száma: 100 + 1 sikertelen + 11 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.1 megtalálás hetente


NoDriveIn

WAP ON
(Mega)multi geoláda Kisújbánya körül. A pontokon "fás" rejtésű mikrók vannak. (10 * 10 * 5 cm, 0.25l).
WAP OFF

Bevezető
Eleged volt már az egregyi Vár-völgy aszfaltjából? Unod már az ötperces drájvineket? Akkor pakolj félnapi hideg élelmet a zsákodba és vágj bele: járd be úgy a "Kelet-mecseki magasföldet", ahogy még kevesen tették! Lesz, ahol remek kilátásban gyönyörködhetsz, másutt szarvast, őzet, vaddisznót láthatsz. Néhol előfordulhat egy kis légszomj, de átlagos fizikummal teljesíthető a multi - ha van Benned kitartás.
A nehézség és terep nehézség osztályzatait csak a megteendő távolság, a leküzdendő szintkülönbség és a megtalálandó dobozkák nagy száma indokolja. Túl trükkös rejtésekre nem kell számítanod és speciális felszerelésre sincs szükség.

Rejtés
A multi "kényszerrendezett": a kiindulási ponton  N 46° 12,162' E 18° 23,239' 533 m [GCKKKM-1] levő ládában találod a 2. láda koordinátáit, abban a 3. láda koordinátáit, és így tovább - egészen a 8. pontig.
Az összes rejtés fához kapcsolódik: talajszint és onnan számított 1 m-es magasság között valamilyen üregben, odúban, résben vannak az egységes formátumú mikro-ládák: kb. 10 cm * 10 cm tető, 5 cm magas. A jelszó nyolc részletből áll, összesen 16 karakter.
A ládába TravelBug nem helyezhető.

A kiindulási pont megközelítése során az ajánlott parkolótól a  N 46° 12,125' E 18° 22,914' 474 m [GCKKKM+SZIGORU] pontig a turistaútról (Kék négyszög (K4)) letérni tilos.
Ugyanígy az utolsó ponttól a parkolóig csak jelzett turistautakon szabad haladni.

A túra teljes útvonala a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet területén halad. Az itt található növény- és állatvilágot, földtani értékeket megőrizni, azok zavartalanságát biztosítani mindenkinek kötelessége, aki e világba lép. A növények, állatok, természeti formák, kőzetek gyűjtése tilos, azok csak itt, a tájban képviselnek igazi értéket, az innen való "kivitelük" értelmetlen.
Kérem, hogy ahol lehetséges, a jelzett turistautakat, ahol nem, az erdészeti ("szekér-")utakat használjátok - így minimalizálva a bolygatás és taposás okozta kárt. Köszönöm.


A Kelet-Mecsek
A Dél-Dunántúl legmagasabb középhegységének a hagyományos felosztás alapján a Mánfa-Pécsszabolcs vonaltól keletre eső része a Kelet-Mecsek sugarasan kiemelkedő sasbércek sorozata lepusztult tetőszinttel és jól megfigyelhető hegyláblépcsőkkel.
A felszínen a jura időszaktól láthatóak kőzetek: korábbról márgák, mészmárgák, homokkövek, későbbről a fő hegységalkotó tömör, kovás, tűzköves mészkövek. A kréta időszakban ezen a területen jelentős alkáli típusú vulkanizmus is zajlott, bazalt, trachidolerit és fonolit képződött. Az ekkor zajló intenzív hegységképző mozgások töréses, gyűrt, sőt pikkelyes szerkezeteket hoztak létre. A földtörténeti középidőben még két tenger-elöntés -kiemelkedés fázis következett, az ehhez kapcsolódó üledékképződési - lepusztulási folyamatokkal. Az újidőben már inkább csak a hegység peremein alakultak ki új kőzetek - a legnagyobb része ugyanis végig szárazföld maradt.

A "Kelet-mecseki magasföld"
Előrebocsátom, hogy ez nem hivatalos megnevezés: ilyen fogalom a földrajzkönyvekben nem létezik. Viszont nagyon jól jellemzi a területet, hiszen a hegység legnagyobb átlagmagasságú részén járunk. A fennsík tömbjéből szigetként emelkednek ki 500-600 m-es csúcsok, helyenként kibukkan a krétában keletkezett bazalttelér, némelyik völgy az alapkőzetig bevágódik... Éppen mint az Etióp-magasföld - nyolcszoros kicsinyítésben. (Az analógiát ad absurdum folytatva: Kisújbánya, ugye, Addisz-Abeba megfelelője :-))

További látnivalók, érdekességek
A terület turistáskodásban betöltött jelentőségét jól mutatja, hogy az összes nagy mecseki túraútvonal érinti:
1. Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kék Túra.
A Kőszegi-hegység legmagasabb pontjától, az Írott-kőtől Szekszárdig tartó, a Dél-Dunántúlon végigvezető 565 km hosszú útvonal a Hidasi-völgyből érkezik ide és az Óbányai-völgy mélyén halad tovább.
2. Dél-dunántúli Piros Túra. A Szekszárdtól Siófokig tartó 318,5 km hosszú útvonal az Óbányai-völgy északi oldalában közelíti meg a területet és az egregyi Vár-völgyön keresztül folytatja kelet-mecseki útját.
3. Mecseki Zöld Túra. A legfiatalabb útvonal: 2001-ben, a jelzésváltozások során, három, egymástól külön álló, zöld sáv jelzés összekapcsolásával hozták létre. 90 km hosszan vezet végig a Mecsek tájain. Az Óbányai-völgyet, majd a Vár-völgyet délről határoló gerincen halad.
4. Sárga sáv.. A hegységet Kárász-Köblény és Pécsvárad vasútállomások között, nagyjából észak-déli irányban átszelő útvonal a Vörösfenyő kulcsosház irányából érkezik a területre és Püspökszentlászlón át a Zengő csúcsa felé folytatódik.

Megközelítés
Személygépkocsival a Kisújbánya határában található  N 46° 12,683' E 18° 21,956' 444 m [GCKKKM+PARKOLO] parkolóig érdemes menni, így teljesíthető a multi a legkevesebb többlet-kilométerrel.
Autóbusszal legjobban a Mecseknádasdon át Óbánya, szövetkezeti bolt megállóhelyig közlekedő járatokkal közelíthető meg a kiindulási pont - sajnos csak munkanapokon.
A környéken számos forrás biztosít víz-utánpótlást, de ez az optimális útvonalhoz képest némi kerülőt jelent. A Somosi-kút
 N 46° 13,701' E 18° 20,960' 464 m [GCKKKM+SOMOSIKUT] vagy a Pásztor-forrás  N 46° 13,096' E 18° 21,554' 444 m [GCKKKM+PASZTORFORRAS] egész évben megbízhatóan jó minőségű vizet ad.

Ládatörténet
2019.06.21 16:32 Ládaellenőrzés az 1. ponton.
2017.05.10 Az eredeti tervekhez képest pár nap késéssel sikerült a teljes multit felújítani:
- Minden pontra új doboz került ki, új naplófüzettel.
- Néhány ponton új rejteket kellett választani a régi alkalmatlansága miatt.
- Az újrahasznosított rejtekek koordinátáit újramértem.
- A terepen fellelhető régi dobozokat begyűjtöttem.
2017.03.12 Az eltelt közel egy évben senkit nem sarkallt tettre a hiátus, nekem pedig javultak némileg a ládakarbantartási lehetőségeim, így adminisztrátori segítséget kértem a láda "megszűnt" státuszának megszüntetéséhez. ;-)
2016.05.24 A ládát az MGKE funkcionáriusa betegre állította. Mivel nem látok esélyt arra, hogy a rendelkezésemre álló három hónap alatt a hiányzó részeket színvonalasan pótoljam, a ládát megszüntetem. Nem adoptálható, az aktuális moderációs szabályok és trendek alapján rejthető új láda a felszabadult helyekre.
2009.10.26 A leírást módosítottam, hogy tükrözze a helyszíni állapotokat: a 4. és az 5. pont kulisz-kockában van, nem fás rejtés. Köszönet Puszkányéknak és kl-nek az utóbbi pótlásáért!

Források:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Etiópia
http://www.baranyatermeszetbarat.hu/a-mecsek-kislexikona
http://matrahegy.hu/termvede/termvede.php
Állapot: kereshető
3 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (66 db): környezet: 4.81 rejtés: 4.47 web: 4.72 átlag: 4.66

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
-
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


hitamas 2022.11.25 15:30 - Egyéb
Egy hónapja telefonice megkaptam a végláda koordinátáit és a jelszó részletet, de későre járt, nem volt időm és energiám a láda pótlására. Most készültem ... az utolsó három még meg nem talált Tolna megyei láda (GCLV, GC3500, GCTOME) megtalálásával összeköthető volt GCKKKM-7 pótlása. Mikrotojás került a környező sok kéttörzsű bükkfa közül a koordinátához legközelebbi tövébe, fahasábbal takarva, jelszórészlettel és a végláda koordinátájával.

A rejtekadó fa 
hitamas 2022.10.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
Ez a láda volt a mai terv ... nem pontosan ezt az útvonalat találtam ki előre, de ez se volt rossz. A hetedik pont kivételével minden láda a helyén. A második pont törött ládáját kicseréltem. A 2->3 átmenet kifejezett élmény volt útvonalválasztás tekintetében, viszont menet közben egy véletlen mozdulattal sikerült a telefonom fényerejét lenullázni. Azt hittem egy ideig, hogy lemerült az akkumulátor, de egy kellően árnyékos szakaszon észrevettem, hogy valami dereng a képernyőn, sikerült segítséget hívni és így visszatért a fény. Sajnos a hetedik pontra elfogyott az energiám (meg a napnyugta is fenyegetően közel került), ezért a telefonos segítséggel megkapott koordinátákat nem hagytam ott (valahol) a helyszínen ... mert persze a ládát én se találtam, több társamhoz hasonlóan (és Fairy-t nem sikerült elérni). A hetedik pontnál viszont van térerő ... hívhattok (30-9310043), segítek. Nagyon jó útvonal, jó rejtések ... itt maga a teljesítés a cél. :)

Moncsiroli 2022.09.09 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Remek túra volt nagyon sok kihívással. fél 7 kor értem az ajánlott parkolóba, miután az erdészet közleményében olvastam hogy, Kisújbánya területén nincs erdőlátogatási korlátozás. az első pont felé közeledve, fára tűzött írás,hogy van reggel 9-ig. Nem hátráltam meg , a pont meglett láda törött de logfüzet hibátlan. Tovább a ketteshez, nagyon sokat kerestem ugrált a jel de végül meglett. Hármas pont törött de logfüzet ép.Negyedik pont tökéletes, és most jön a tortúra. 5. pont közelében fakitermelés, az egyik favágó útbaigazított,és sietésre buzdított. a 6.pont felé ismét át kellett verekedjem magam rajtuk ,majd a rejtek előtt ismét fára tűzött papír fadöntés miatt a területre belépés tilos és életveszélyes. Volt a helyszínen egy erdész aki megkért hogy távozzam. Hívtam a rejtőt aki készségesen elküldte a koordinátákat amit köszönök, 7 pont nem lett meg , nem értem el többet telefonon, így másoktól kértem segítséget , nekik is nagyon köszönöm. Rengeteg szarvas rohangál a környéken , a táj pedig pazar, megéri a fáradságot. Köszönöm, hogy megmutattad

SirLes 2022.08.11 21:42 - Egyéb
Az első három pontot kerestük fel. A 2. pontot nagyon sokáig kerestük és sehol nem találtuk, bár a feltételezett rejteket megleltük. Mikor feladtam a keresést és telefonos segítséget akartam kérni, akkor vettem észre egy kis kék foltot a meredek hegyoldal aljában. Elég gyanús volt, így lementem érte és sikerült az avar alól előásnom a ládát. Feltehetőleg valami mugli véletlenül megtalálta a ládát és ledobta a hegytetőről. Visszarejtettem az általam feltételezett rejtekbe. Remélem nem jön vissza aki ledobta a ládát. A 3. pont rendben van, útközben egy hatalmas, gyönyörű agancsos szarvasbikát láttunk, a láda körül meg három szarvasünőt.

Kukucska 2022.05.20 16:49 - Megtaláltam
Három részletben sikerült megtalálnom a pontokat. A hetedik ponton köszönöm a rejtő segítségét.

D.D.Anna 2022.05.15 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm.
A ládákat több részletben kerestük fel. A 7. ládát mi sem találtuk, így kértünk segítséget.

Ásványvadász 2022.03.06 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Nem gondoltuk, hogy a mai napon végig tudjuk járni a multi rejtéseit. De nem lehetett, nem tudtuk kihagyni a következő és a további és a maradék pontokat.
Hogy az elején kezdjem, az első dobozt 2021.03.21-én kerestük meg.
A második pontot 2021.10.17-én cserkésztük be a környéken lévő ládák felkutatása mellett. Viszonylag sokáig kerestük a rejtést, még segítséget is kértünk eltájoló játékostársunktól. Hála a segítségért, a koo-tól jóval távolabb rátaláltunk a dobozra. Ha jól emlékszem ez a láda be volt ázva, nedves volt a logfüzet.
Ma a harmadik rejtést vettük célba, de végül, ahogy már említettem, az összes pontot sikerült útba ejtenünk. A harmadik pont ládája sérült, a doboz alja repedt, de a tartalma száraz.
A hetedik ponton lévő rejtéssel akadt gondunk. A rejtekre ráleltünk, de abban csak faágakat találtunk. Az ágakat sorban kiszedtük, hátha alattuk meglátjuk a dobozt. Sajnos dobozt nem, de egy albérlőt találtunk a rejtekben. Azt gondoljuk egy pele nézett velünk kétszer is farkasszemet.
Hosszas kutatás után telefonos segítséget kértünk és kaptunk a rejtőtől, amit ezúton is köszönünk. Megtudtuk tőle mi a további irány, így mikor megérkezett a végláda koordinátája sms-ben, addigra már ott jártunk a célegyenesben.

Az első kockaA második egész kicsi
Harmadikból az egyikHarmadikból a másik
Szépség is van nem csak betonA negyedik pont közelében
Az ötödik rejtésnélA hatodikból kinőtt egy fa
A hetediknél kockát sem találtunkA végláda már közel van
kekenj 2021.06.05 13:15 - Megtaláltam
kösz a rejtést, ideális időben egy remek (21km/650m) túra lett belőle az ajánlott parkolóból, egy régi túratárssal (Szilvi);
amúgy az 500-ik megtalálásom!
a 2 szétázott, és az 1 repedt dobozt előttem már említették!

eltájoló 2021.05.04 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Végre sikerült ezt is abszolválni. A mai napot ennek a láda pontjainak a felkutatására szántam. A megadott kezdőponttól indultam. Az útvonalválasztás elejét egy kicsit befolyásolta a két hiányzó, környékbeli láda felkeresése. Egyébként igyekeztem a gerincutakat választani. Így viszonylag sok szintet lehet spórolni. A vége 29 km lett, plusz vissza az indulópontra. Nagyon szuper kis multi ez.
Az előttem szólók felvetései jogosak. A 2. és 7. ponton el van ázva a füzet. A 3. ponton ugyan száraz belül minden, de a doboz alja repedt. A koordináták mindenhol olvashatók. A jelszórészletek is nagyjából. Én az "U" betűket "V"-nek néztem. A 7. ponton nem találtam kockát, de még magassági pontot sem. Köszönöm a rejtést.

202105041202105042
202105043202105044
202105045202105046
202105047 
Tisztisz és Csabi 2021.05.02 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

Phuxi 2021.04.12 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Megtaláltam! Két menetben bringával jártuk le a kört. Nagyon tetszett köszi, a lehetőséget! Két láda viszont be van ázva, a koordináták is nehezen kivehetőek. [Geoládák v3.9.6]

embera 2021.04.12 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Két fogásból bringázva. Az utolsónál azt hittük lesz valami jutimeglepi :) [Geoládák v3.10.3]

Tőkésréce 2021.03.12 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

fehérkút 2020.12.29 16:59 - Egyéb
Két túratárssal két év után ismét végigjártam ezt a multit. Kiváló túraidő, jó társaság más nem is kell !
Két évvel ezelött ezt írtam:
Kezdeném azzal, hogy az újonnan elrejtett kis dobozkák a silány minőségük miatt nem fogják megérni a következő évet ! A benne lévő összehajtott golyóstollak igénytelenek ( és nehezen használhatók) Sajnos a koordináták több helyen is pontatlanok ( két GPS-el mértünk !), van ahol 20 méterrel arrébb lett meg a doboz. A hozzávaló leírások gyógyszerészi képzettséget feltételeznek, mert egyszerűen olvashatatlanok !

Mi változott két év alatt! Annyi, hogy a "jóslatom" bejött. A ládák egy része beázott, a füzetek vizesek, a szövegek nehezen olvashatók! az első láda már cserélve lett ! ( Gondolom egyesületi ládára)A pontatlan leaírások most kevésbé okoztak gondot mert a helyszineken beugrott hol is van rejtve az adott dobozka!
Itt mindjárt megjegyezném, az elöttünk beíró kereste a 2. ládát , mi megtaláltuk, csak úgy az erdőben és megpróbáltuk oda tenni ahol volt!
Ennek ellenére mindenkinek ajánlom járja végig ezt a multit.(amig lehet) Gyönyörű túrát lehet belőle kerekíteni!

12
2020 12 29 GCKKKM (14)2020 12 29 GCKKKM (33)
Béla 53 2020.12.29 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.3 teszt]

Szőkekapitány 2020.12.29 13:18 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést. Közös találat Béla 53-mal.

ha2 2020.12.08 10:40 - Megtaláltam
Ezért a találatért is sok kilométert tettünk meg, négy keréken és két x két lábon egyaránt.

Az első kocka! 
anettx 2020.12.08 10:39 - Megtaláltam
TFTC!
Több részletben, pontosan nekünk 4 klassz túranap kellett. Téli ködös, párás, hideg időben kirándultunk minden alkalommal.
Érdekes koncepció ez a túra, sokszor toronyiránt mentünk, és út sem volt a kockákhoz. A 2. pontot nem találtuk, innen segítséggel tudtunk továbbmenni, a többi rendben a helyén meglett.
[Geoládák v3.7.6]

gckkkm-collage 
TanEra 2020.07.05 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam! Minden ládát megtaláltam. Első ponton "elnéztem" egy számot, 5km kerülő. 10 óra alatt értem vissza a parkolóba. Nekem nehéz volt, de én átlag alatti fizikumú vagyok! :)

aceespepee 2020.03.20 19:58 - Megtaláltam
Zsotkával hóban indulva majd némi kihagyás után tavaszba érve végigjártuk a pontokat :)

Zsotyka 2020.03.20 15:12 - Megtaláltam
Aceespepeevel közösön 2 részletben. Az első négyet nagy hóban. Második 4 tavasszal [Kesser 2.5.2]

Attibati 2020.03.18 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.56
32 kilométeres kirándulás a Mecsekben 1600 méter szintemelkedéssel. Régóta terveztem már a Gckkkm multi bejárását, öt éve már egyszer balavágtam de a hiányzó pontok miatt fel kellett függesztenem a keresést.
Most öt év után ismét belevágtam a teljesítésbe látva, hogy a láda meggyógyult és az előző megtalálók sem említették, hogy valamelyik pont hiányozna. Óbányán parkoltam és útközben még kisebb nagyobb kitérőkkel megkerestem a Gcdori, gcmkap, gctome ládákat is.
A multi pontjai viszonylag könnyen meglettek, az előző pontokon a segítségek - ha el tudtam olvasni őket :-) - sokat zámítottak. A 7. ponton a doboz nagyon mélyre került az üregbe, alig értem már el, ezért kicsit kitöltöttem az üreget faágakkal, hogy könnyebben el lehessen érni.
Útközben több helyen is remek kilátásban gyönyörködhettem, különösen a 2 és 3. pont közötti hosszú gerincről nyílik reme panoráma. A 3. pont közelében favágók dolgoztak, visszhangzott az erdő a láncfürészektől.
A túra nagyban emlékeztet a Gcb900 ládámra csak ott rövidebb az útvonal és több az off road szakasz. Remek élmény volt a túra, örülök, hogy visszatértem.

szamosszamoca 2020.01.11 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Apa-lánya találat :). Nem tervezték az összes pontot, aztán hívott a lányom fél négy előtt megtaláltuk mind anya. A 4. pont után a kocsihoz útba esett az 5. és 6; akkor meg miért maradjon ott az utolsó 2 pont? 4 perc híján 6 óra alatt sikerült teljesíteni. Kisújbányán a Klumpásnál parkoltak.

foxfoxfox 2019.05.19 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
1-2. pontok - 2019.01.12 - 9 km
3. pont - 2019.01.18 - 9.14 km
4. pont először - 6,35 km
4. pont másodszor - 7.19 km
5. pont - 2019.04.21 - 6,36 km
6-7. pontok - 2019.05.01 - 5,55 km
8. pont - 2019.05.19 - 5,58 km

7 csodás túra, összesen: 49,17 km

Január 12. - A start.Január 18. - Vadászat volt, lelőtték az anyját!!! :(
Május 1. - PihenőMájusban, már a vége felé.
BouLache 2018.12.23 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Ennek a multinak a különlegessége a randomitás. Nagyon tetszett, hogy a véletlen faktor végig ott volt az útvonal során, nem tudod merre mész, csak a következő pontot látod. Egyszerűen zseniális! :) Jól bemutatja a Kelet-Mecseket ezen részét. Külön érték, hogy nem egy könnyen megszerezhető, hanem egy gigantikus rejtés, meg kell dolgozni érte. Én 3 ütemben jártam végig és minden percét élveztem! Köszönöm! ;)


A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (112 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]