FAQ
4464. Lesd meg a bajnokokat! (GChamp)

Bejárat az Ökokikötőbe

Bejárat az Ökokikötőbe

Az Ökokikötő

Az Ökokikötő

Pihenő, kemence és tűzrakóhely a parton

Pihenő, kemence és tűzrakóhely a parton

Hol vannak az indiánok?

Hol vannak az indiánok?

Hasító, Ringató és Támolygó

Hasító, Ringató és Támolygó

ő pedig Naplopó

ő pedig Naplopó

Két sárkányhajó a Nagymenők mólójánál

Két sárkányhajó a Nagymenők mólójánál

Néha óriások is járnak erre ...

Néha óriások is járnak erre ...

Dávid és Góliát

Dávid és Góliát

A kikötés pillanata

A kikötés pillanata

A vizitelep főbejárata - Vinkler László: Vízreszállók a Tisza partján (mozaik, 1959)

A vizitelep főbejárata - Vinkler László: Vízreszállók a Tisza partján (mozaik, 1959)

Bajnokok-fala

Bajnokok-fala

Ipartörténeti emlék

Ipartörténeti emlék

Hajóház

Hajóház

Edzés után: "zsírosmustáros" (2021-ben elbontották)

Edzés után: "zsírosmustáros" (2021-ben elbontották)

A régi focistadion helyén 2021-óta a Pick Aréna áll.

A régi focistadion helyén 2021-óta a Pick Aréna áll.

A lámpásnál is nézz a lábad alá!

A lámpásnál is nézz a lábad alá!
Szélesség N 46° 15,434'
Hosszúság E 20° 10,472'
Magasság: 80 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2018.06.18 00:00
Megjelenés időpontja: 2018.07.04 20:51
Utolsó lényeges változás: 2020.05.19 07:26
Utolsó változás: 2022.06.21 22:24
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: GSdriver
Ládagazda: GSdriver
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 100 m
Megtalálások száma: 435 + 1 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente


Röviden
Ládaméret: 19 x 13 x 6 cm. A megtaláláshoz természetesen nem kell vízre szállni, elég csak a lábatok alá nézni a kikötőbe menet. Persze, ha módotok van rá, ne hagyjátok ki a lehetőséget. Annál is inkább, mert az két további láda - GCMRDL és GCroto - rendhagyó, Tisza felőli megtalálására is alkalmat ad. Ártéri ládáról van szó, ne felejtsétek otthon a szúnyogriasztót! Bár nem nagyon forgalmas a hely, azért ügyeljetek a körültekintő logolásra és a gondos visszarejtésre.

A ládába TravelBug NEM HELYEZHETŐ.

Megközelítés
Gyalogosan:
1. A belváros felől a Felső Tisza-parton kell elsétálni a mellvéd felső végéig. Itt halad egyébként a sárga sáv ( sárga sáv ) jelzéssel ellátott E4 európai hosszútávú vándorút Szerbia felé vezető ága.
 N 46° 15,482' E 20° 10,549' 80 m [GChamp+bejárat]
2. Száraz, illetve árvízmentes időben a Tabán utca végén levő trolimegállóból (ld. lejjebb) a Tisza árterén keresztül vezető földúton is el lehet jutni a kikötőhöz.
Autóval: a környéken ingyenes a parkolás.
Tömegközlekedéssel:
Autóbuszok: 73, 74, 73Y, 74Y - A "Városi Stadion" megállóinál kell leszállni. Mindegyik buszjárat megáll a Tabán utcai trolimegállóban is (koordinátát ld. alább)
 N 46° 15,482' E 20° 10,549' 80 m [GChamp+buszmegálló]
Trolibuszok: 9, 9S, 19, 19S - A "Tabán utca" megállónál kell leszállni.
 N 46° 15,515' E 20° 10,098' 80 m [GChamp+trolimegálló]
A menetrend az SZKT oldalán megtalálható, illetve appként is letölthető a Google Play Áruház-ból.

Ez a láda Szegedre hív. Célja, hogy a megtalálókat egy tiszai vizitúrára csábítsa. A szegediek élete elválaszthatatlan a Tiszától, így nem véletlen, hogy a várost kettészelő folyót szokás Szeged "főutcájaként" is emlegetni. Míg azonban a városból mindenki látja a folyót, sokkal kevesebbeknek adatik meg, hogy a folyóról tekintsen a városra. Talán ezért is történhetett meg, hogy máig egyetlen geoládát se dedikáltak a Tisza bemutatásának.

A folyó azonban nem csupán "főutca", hanem kiváló lehetőség a sportolásra. A vizisportok, és azon belül a kajak-kenu, éppen ezért nem csak az ország, de Szeged sikersportágai is. Az elmúlt 20 évben nem volt olyan nyári olimpia, ahonnan aranyérem nélkül tértek volna haza e sportágak képviselői. Ha pedig mindehhez hozzáadjuk a világbajnoki és Európa bajnoki trófeákat, akkor se szeri se száma a sok arany, ezüst és bronzéremnek.

Az első szegedi olimpiai érem Csapó Géza (1972. München), míg az első EB győzelem (1969. Moszkva) Hingl László nevéhez fűződik. Később olyan nagyságokat láthattunk itt edzeni, mint Janics Natasa, vagy Vajda Attila. Az eddigi legnagyobb szegedi siker a 2007-es duisburgi világbajnoksághoz kötődik. Ott öten (Janics Natasa, Keresztesi Alexandra, Horváth Gábor, Joób Márton, Vajda Attila) nyertek aranyérmet. Most pedig - többek között - Kárász Annának (2018. Belgrád, EB aranyérmes K4 1000 m), Suba Róbertnek (2018. Belgrád, EB ezüstérmes KL1 200 m) Kuli Istvánnak és Birkás Balázsnak (2018. Belgrád, EB bronzérmesek K4 500 m, illetve K2 2 m) szurkolhatunk. Közülük Kárász Anna (K2 és K4 500 m) és Birkás Balázs (K2 200 m) aranyérmet nyertek a 2018-as portugáliai világbajnokságon! Részletek: itt.

A láda Szeged egyik különleges pontján - a Szegedi Foka Ökokikötő és a NKM Szegedi Vízisport Egyesület vízitelepének szomszédságában található. Ha tehát valaki meglátogatja az Ökokikötőt, akkor nem csak vizitúrázásra nyílik lehetősége, de szerencsés esetben akár a kikötő kávézójából láthatja a szomszédban éppen vízreszálló, kikötő, vagy a Tiszán evező versenyzőket. Tehát rajta, lesd meg a bajnokokat!

A vizitelep kék-fehér épületét a Felső Tisza-part felől Vinkler László: Vízreszállók a Tisza partján (1959) című mozaikképe díszíti, míg a Tisza felőli homlokzatot a "Bajnokok-falának" nevezik. Itt láthatók ugyanis nagy táblákon kifüggesztve az olimpiák, világ- és Európa bajnokságok szegedi helyezettjeinek nevei. Nyitvatartás nyáron: H-P 06:00-20:00, Szo 07:00-19:00, V 08:00-18:00.

Az Ökokikötő március 1 és november 15 között éjjel-nappal (azaz 0-24 óráig) nyitva van. A kávézó rész nyári főszezonban (június 1 - szeptember 15) 10:00 és 20:00 közt, míg szeptember 16-tól május 31-ig 12:00 és 20:00 közt várja a vendégeket. A kikötőbe a Felső Tisza-partról az ártéren keresztül megépített, néhány faragott fapaddal is ellátott, korláttal védett fa sétahíd vezet. Ha sötétedés után keresitek, legyetek óvatosak! Annak ellenére könnyű megbotlani, hogy a pallóhidat hangulatos kis lámpások világítják meg. A kikötőben többféle vízi jármű is bérelhető. Nem csak túrakenuk és kajakok, de akár a képeken bemutatott, beszédes nevű motoros csónakok is. Ezek némelyike ráadásul jogsi nélkül is vezethető. A legérdekesebb közülük a Naplopó névre keresztelt, hiszen e hajó árnyékadó tetejét napelemek borítják ... További információkat (bérlési feltételek, árak, stb.) a fenti linken, illetve a +36-20/499-0897 telefonszámon lehet kérni.

A környék további érdekességei

Tiszaparti Stadion (Városi Stadion)
Szeged legnagyobb, egykor villanyfényes meccsek rendezésére is alkalmas, szebb napokat látott focistadionja. Ma sajnos leginkább a körtöltés felőli kerítését díszítő graffitik miatt keresik fel legtöbben.

Hajóház
A stadion mellett egykor működő Hafner fatelep helyére emelt hatalmas hajó formájú, impozáns modern társasház.

Hafner fatelep
Az 1980-as évekig a Tiszán leúsztatott faanyag feldolgozását végző fűrészüzem. A fa hatalmas tutajokká összekötve érkezett meg a folyón, majd az ártérben még ma is látható betonhídon (védett ipartörténeti emlék) keresztül kisvasúttal vitték be a Lippai Imre által alapított telepre, ahol gőzfűrészekkel darabolták fel azokat. Rossz nyelvek szerint itt a stadion mellett készítették Szeged viszontagságos sorsú focicsapatának is a falábakat ...

Retró büfé
Apró, korábban névtelen vendéglátóhely a víziteleppel szemben. Edzések után nagyon jól esik az itt kapható kolbászzsíros-mustáros kenyér és málnaszörp.

Kőrössy halászcsárdák
Pár száz méterrel feljebb a Tisza árterében találhatók. Örök szegedi vitatéma hogy az Öreg Kőrössy vagy a Kis Kőrössy halászleve a finomabb ...

A láda rövid története
Ez a láda 2018 nyarán a MGKE és a Magyar Turisztikai Ügynökség által közösen szervezett 10 geoládát tartalmazó eseményláda sorozat hetedik ládájaként, GCMTU7 néven jelent meg. Ez a magyarázata annak is, hogy miért itt jelent meg ez a láda. A MTÜ munkatársai ugyanis egy olyan ládát szerettek volna telepíttetni Szeged térségébe, ami egyidejűleg felkínálja a lehetőséget a megtalálóknak egy kellemes tiszai vizitúrázásra. Az akció keretében (2018. július 4. és 2018. augusztus 7. közt) regisztrált 83 megtalálás alapján ezt a ládát keresték fel a legtöbben. Ennek és a megtalálók által adott 4.70-es átlagpontszámnak köszönhetően a fenti időszak lejárta után a moderátorok egyetértésével fennmaradhatott a láda és a továbbiakban hagyományos ládaként várja mindazokat, akiket érdekel a vizitúrázás, látni szeretnék a bajnokokat edzés közben, kíváncsiak Szegedre egy másik látószögből, vagy egyszerűen csak eggyel gyarapítani szeretnék a geocaching.hu oldalon regisztrált megtalálásaik számát.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (137 db): környezet: 4.66 rejtés: 4.59 web: 4.70 átlag: 4.65

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Peaceparson 2022.09.24 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

vándorViktor 2022.09.22 13:46 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic [Geoládák v3.12.10]

Renka 2022.09.18 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
Üdv, Minyon csapat [Geoládák v3.12.10]

dettomi 2022.09.18 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

porec 2022.09.17 12:18 - Megtaláltam
kÖSZÖNÖM A REJTÉST

Bőrharisnya 2022.09.17 11:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Köszönjük a rejtést.

Silva 2022.09.14 09:45 - Megtaláltam
Köszönöm.

pappcsalád 2022.09.14 09:43 - Megtaláltam

[g:hu+ 2.9.12]

Horváth Edit 2022.09.07 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Éppen nagy parti van a kikötőben. [Geoládák v3.12.10]

Pütik 2022.09.06 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Reaper 2022.08.27 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Köszönöm a rejtést.

targonczas 2022.08.26 06:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

Kissdaniel991 2022.08.22 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Laci és Timike 2022.08.17 16:57 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést és a segítséget!

koborz 2022.08.01 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönjük, megtaláltuk. Zoli és Zsuzsa

szolyaagi 2022.07.31 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

milanhuntr 2022.07.30 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ákos85 2022.07.28 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Karol 2022.07.28 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

LeviHun01 2022.06.30 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Dzseemy 2022.06.30 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Kellemes Tisza parti séta
alkalmával megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

zo11 2022.06.22 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

gubi_2 2022.06.11 22:17 - Megtaláltam
A ládát megtaláltuk, de a jelszó sehol nem volt. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

[Jóváhagyta: GSdriver, 2022.06.20 20:40]

Csaba_P_63 2022.06.11 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.28
Megtalaltuk, csak a jelszót nem. Nincs a dobozban.
Köszi a rejtést!
Szendi&Csabi

[Jóváhagyta: GSdriver, 2022.06.21 22:14]

Ligetfalvi lalika 2022.05.30 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

nojcika 2022.05.30 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Aleph & Rita 2022.05.25 10:50 - Megtaláltam
A belvárosi szállásunktól sétáltunk el ide, majd haladtunk tovább Tápéra.
Köszönjük a lehetőséget!

dobozipatikus 2022.05.12 05:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.9]

totik 2022.05.01 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

SzZita 2022.04.30 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! Zita és Máté
[g:hu+ 2.7.17]

Andris + Edi 2022.04.28 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Sokszor járok erre, most lenyúltam a ládáért is, köszönöm a rejtést :)

Gábor66 2022.04.24 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Barbidzsiii 2022.04.23 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Puzzle Apartman Gyula 2022.04.18 10:06 - Megtaláltam
Gyors találat egy számunkra ismeretlen helyen. Köszi.
Innen a Rotary ösvényhez mentünk és mosolyogva néztük a rejteket a túloldalról is. :)

Nikicsu 2022.04.16 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.7]

smico50 2022.04.14 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

zsolty23 2022.04.13 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

borazslo 2022.04.10 14:41 - Megtaláltam
Remek hely. Jövő ide még csónakot bérelni. Viszont új logbookra van szükség.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.17]

Bence2009 2022.04.09 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

TTibor 2022.04.05 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Roland 10/lak 2022.04.05 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

patrikszabo17 2022.04.05 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Danvok 2022.04.05 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

csunor 2022.03.25 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Oszi-Szeged 2022.03.20 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk kislányommal. További sikeres kicskeresést. [Geoládák v3.12.7]

Szandra1991 2022.03.19 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megvan, köszönjük. A logbook betelt, tettem bele papirt. Hogy még sokan meg tudják találni és épségben maradjon, figyeljünk már oda, hogy ne tömjünk bele mindent, mert nem volt rajta rendesen a teteje. Így akár az időjárás, akár a "muglik" által könnyen sérül. Amit kivettem belőle, azt mellé raktam.

Pigniczkiék 2022.03.15 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Szuper rejtés

Bezol 2022.03.15 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Renaaata 2022.03.15 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

eFeS 2022.03.13 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

taki123 2022.03.06 16:59 - Megtaláltam
Hangulatos kis hely ezzel a fahíddal, jó a rejtés! Jó tudni, hogy itt van lehetőség vízi járművek bérlésére, akár jogsi nélkül is igénybe vehetőek.

ImreNóri 2022.03.06 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Köszönjük!

Hektor 2022.03.01 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Szegedi ladázásom egyik állomása.Tetszet a befelé vezető fahíd meg az egész hely. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

LH458 2022.02.22 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A logbook betelt.

Pityeszti 2022.02.17 16:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Tarr78 2022.02.15 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

leszter 2022.02.15 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

zsupisti 2022.01.29 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! vigyázz 2 láda van. A csatos az igazi. [Geoládák v3.12.5]

urbanj 2022.01.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.42
Könnyű találat volt, szép helyen, köszönjük a rejtést.

Lindisti 2022.01.02 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

Rostás Sára 2022.01.01 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Malni 2021.12.30 09:46 - Megtaláltam
Megvagy láda, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bubu family 2021.12.14 06:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Elektra33 2021.11.28 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Laura97 2021.11.07 09:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

SirLes 2021.11.06 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]
Nekem nem volt könnyű megközelíteni, mert minden le volt zárva kerítéssel az építkezés miatt. Végül a trolibusz megállótól jártam sikerrel, a másik oldalról lehetetlen volt odajutni a mai napon.

P1150514 
redzol73 2021.11.01 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 1.5 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.27
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A nézz a lábad elé azért nem túl informatív a rejtekhelyet illetően. Pici segítség hogy egy kődarab takarja a ládát az utolsó kanyarban. [Geoládák v3.12.2]

Hátramenés 2021.10.27 12:56 - Egyéb
logbook betelt
[g:hu+ 2.7.14]

Hátramenés 2021.10.27 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

duranyikd 2021.10.17 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

krypton 2021.10.13 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

KunPi 2021.10.07 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

komplex1 2021.09.26 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

scele 2021.09.23 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

ollo 2021.09.21 08:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

VaVi 2021.09.15 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

scamel 2021.09.13 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.28
Köszi a rejtést. Kikotorva.
scamel

lelcache 2021.09.08 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

20210908-2188120210908-21882
Pepe 2021.09.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
A ládát a tiszához közelebbi úton közelítsétek, a főúthoz közeli út utolsó szakaszán nagyarányú földmunka folyik. Köszönöm a rejtést!

zsiz 2021.08.26 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

evilkantor 2021.08.26 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Bakszakáll 2021.08.26 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm szépen. A hely tetszik, és mivel tömegközlekedve és gyalog érkeztünk, meg is ittunk egy sört a parton.
A logbook betelt, egy kisebb méretűt valaki vihetne. Már a borítón is logok vannak:-)
Egy megállóval közelebb lehet menni: a Tabán utca helyett az Etelka sorig. A Tisza parton komoly földmunkák zajlanak, a sárga jelzésről úgyis vissza kell mászni (legalább 5 méter mély gödröket ástak, szerintem nagyon veszélyes el oldalazni...). A pallósor fentről jól megközelíthető és járható.

Xorbit 2021.08.24 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.30
Családi ládázás első pontja. Régen jártam már erre, a felújításnak köszönhetően meglepően jó állapotban van a part, büfé és a dokk is.
Könnyű, gyors találat. Köszi!

xzsiki 2021.08.23 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2021.08.16 20:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

rita85gto 2021.08.14 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

IMG_20210814_134349 
feverprice 2021.08.14 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.

MártiSatya 2021.08.12 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

galaktikus lázadók 2021.08.08 17:06 - Megtaláltam
Az Erő legyen veletek!!
A log füzet betelt!!! [Geoládák v3.11.3]

fulpes 2021.08.08 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Szép környezetben egy jó rejtés.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

20210808_123841.jpg20210808_123703.jpg
20210808_124351.jpg 
Tanohun 2021.07.31 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kertimi 2021.07.31 08:51 - Megtaláltam
A logbook teljesen betelt.

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Zsófi&Martin 2021.07.30 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Még egy kiscica is segített megtalálni. :) [Geoládák v3.11.3]

Kovacsma36 2021.07.30 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

utigabi60 2021.07.29 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Emese62 2021.07.27 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Kerékpáros túrán találtunk rá.

Gmre 2021.07.25 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.57
Köszönöm a rejtést!

csehipest 2021.07.20 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

sovix 2021.07.17 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ani@Zsolti [Geoládák v3.11.3]

befi 2021.07.16 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

hitamas 2021.07.14 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.48
Az erdő felől cserkésztem be a ládát, szerencsére az ügyeletes hajléktalan a padon mélyen aludt. Most éppen korszakváltás zajlik Szegeden, mert a viziteleppel szemben épül a kézilabda csarnok. :)

Szmeme 2021.07.03 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Aniko & Gyuri 2021.07.02 20:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

katanora 2021.06.29 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

katica 2021.06.28 14:02 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.6.7]

Access Denied 2021.06.28 13:09 - Megtaláltam
Koszi

Mizsi 2021.06.20 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

alat300 2021.06.18 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
megvan!

SamuraiGesa 2021.06.15 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Chubby 2021.06.12 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.12
Erre tekeregve ezt is sikerült előkotorni. :)
[g:hu+ 2.7.4]

Mórahalmi hosszú hétvége során. A mai napot a többiek a szegedi vadaspark megtekintésére szánták, így én is Szeged felé vettem az irányt, csak két keréken, és nagyobb felfedezőútra indultam.

Örömteli, hogy Szeged, nagyvárosi jellege ellenére meg tudott őrizni ilyen partszakaszt is. Igazán kellemes és hangulatos, a rejtés is adja magát. Ha legközelebb úgy érkezem Szegedre, hogy beleférjen egy kis evezés is, jó tudni, van hova visszatérni.

HyperX_Hun 2021.06.05 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A gyerekkel az első közös ládakeresésünk volt! Köszi [Geoládák v3.10.5]

fojofel 2021.05.24 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Mucianyu88 2021.05.23 10:02 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A gyerek napi kommandó ?

pereia 2021.05.21 18:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
ok

Deák Réka 2021.05.17 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

nefrisz 2021.05.15 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Jeti Úr 2021.05.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Mathau 2021.05.09 17:02 - Megtaláltam
"Csak a Puffin adhat nekem erőt és mindent lebiro akaratot!"

[g:hu+ 2.6.11]

Osztin 2021.05.04 18:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

llevi95 2021.05.01 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
betelt a log [Geoládák v3.10.5]

Szollo 2021.04.28 12:38 - Megtaláltam
Pitestiből hazafelé.
Nagyon hangulatos hely.

Zsókica és Lackó 2021.04.27 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Csapdoki 2021.04.17 17:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Hajós kirándulás közben gyűjtöttem be.Köszi.

GeoBiker500 2021.04.12 17:04 - Megtaláltam


Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Szandra09 2021.04.12 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

novkovkovacsdori 2021.04.12 13:01 - Megtaláltam
Kifejezetten könnyű volt a megtalálás! :)

AcsiCacheR 2021.04.11 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

nikivampire 2021.04.11 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
5 éves kislányommal találtuk meg, az első geoládánk, köszönjük szépen! :) [Geoládák v3.10.3]

reka.nyilas 2021.04.10 17:27 - Megtaláltam
+találtuk! Köszönjük!
Ati, Ádi, Csongi, Panka, Lili és reka.nyilas

pokerpythonne 2021.04.10 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

KalmanCsalad11 2021.04.09 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bandi Ancsi Feri [Geoládák v3.9.6]

linzijani 2021.04.05 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, sajnos elég forgalmas lett az útvonal, de elővigyázatosak voltunk.
Köszönjük a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.8]

Edoszabi 2021.04.05 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm szépen a rejtést.

Sherlockné 2021.04.03 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

Czékmán család 2021.04.02 07:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

heidrich 2021.03.31 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Nyusziek 2021.03.30 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
a környezet valóban mesés, a füzet viszont betelt. [Geoládák v3.6.0]

TheJegas 2021.03.28 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A füzet sajnos be volt telve.
Ramika & Jégu [Geoládák v3.9.6]

noemilajos98_420 2021.03.27 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

larissza99 2021.03.27 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

geocat&geodog❤ 2021.03.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Nagyon tetszett a kikötő és környéke. Szuper a kis játszótér a lombkunyhóval és a kajak kölcsönzőhöz is visszatérünk még egy kis csónakázás kedvéért. Szuper hely és a rejtés is ötletes! Köszönjük az élményt!

Tigris csapat 2021.03.25 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szimonetta, Kristóf, András (Tigris csapat) [Geoládák v3.9.6]

Zaza2013 2021.03.23 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!☺️ [Geoládák v3.9.6]

PfeifferNatália 2021.03.13 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

laszlotelkipetra 2021.03.13 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

james 2021.03.04 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
James [Geoládák v3.9.6]

afriday 2021.03.03 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A sötétben sokáig kerestem. [Geoládák v3.9.6]

20210303_175622 
szille 2021.02.28 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

MaFe örs 2021.02.27 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Zolnai 2021.02.27 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

SaLeVi 2021.02.21 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pucurkák 2021.02.21 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kertész család 2021.02.21 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

MemciZso 2021.02.20 15:55 - Megtaláltam
Köszi

ateszz 2021.02.13 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bagoly és Talicska 2021.02.13 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Tavaszitekercs82 2021.01.30 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

MadMax1456 2021.01.23 08:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

magyar65 2021.01.14 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szjoco 2021.01.03 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.Jocó&Deni&Bogi

csilla&kazse 2021.01.03 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtalálta a család, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

kocsisjozsef74 2021.01.01 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.01 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

egynagyati 2020.12.31 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Szepikék 2020.12.20 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést.

erdei csiperke 2020.11.28 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ok [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.11.28 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

alixo 2020.11.21 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Tngyam 2020.11.19 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjuk a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

jeneik 2020.11.08 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kisember 2020.11.05 22:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

fkmaster 2020.11.03 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.36
Lásd Stüszi vadász!

Stüszi vadász 2020.11.03 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
Nem könnyű megtalálni a bejáratot, mi a vízitelepen kaptunk felvilágosítást, hogy merre menjünk. Hangulatos a lejáró, a rejtés szabadon hevert, tettünk rá egy követ.

Herceg Áron 2020.10.23 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

KriNik 2020.10.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

nubiai 2020.10.17 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Kicsit elbabráltam vele, de meglett, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

Blasius McKay 2020.10.11 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

VKBITANG 2020.10.10 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Viczi 2020.09.29 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

eszluzsu 2020.09.21 12:59 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.6.0]

ládavadász Pisti 2020.09.21 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Leslie33 2020.09.19 10:47 - Megtaláltam
Bobby Holmes társaságában. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Bobby Holmes 2020.09.19 10:47 - Megtaláltam
Egy egész napos szegedi ládázás első állomása volt ez. A láda hamar meglett, utána pedig kicsit továbbsétáltam, hogy lássam a Tiszát. Köszönöm a rejtést!

A TiszánálA partra vezető út
Ökokikötő 
mr.bandesz 2020.09.12 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Köszönöm a rejtést!

Csg12 2020.09.09 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

csipet_csapat 2020.09.08 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Megtaláltuk Takival. Hangulatos hely, jó rejtés! köszönjük! [Geoládák v3.6.0]

IMG_20200908_182508IMG_20200908_182247
IMG_20200908_182539 
takacsimre 2020.09.08 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Csipet_Csapattal. Köszönjük a rejtést.

Frank89 2020.08.27 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

vtsoky 2020.08.24 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Cinkata 2020.08.22 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Zsizsi60 2020.08.22 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Nicky&Ati 2020.08.21 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Ágica63 2020.08.21 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm Ágica

Marton Zoli 2020.08.20 17:10 - Megtaláltam
Mai szegedi GCkupa túrámnak utolsó eddig még meg nem talált darabja volt. Köszönöm a rejtést.

Brumi 2020.08.18 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nitusz 2020.08.15 20:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nemi91 2020.08.15 20:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.1 teszt]

AtiÁk 2020.08.10 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

kasap 2020.08.09 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

zoli 2020.08.02 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

JenniMiki 2020.06.26 23:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Szegedi éjszakai geotúránk alatt megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

fercsipeter 2020.06.22 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

NightBlade 2020.06.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

PaintedSmile. 2020.06.14 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

berkopt 2020.06.14 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

FoJo 2020.06.13 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

ha8je 2020.05.31 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

denho 2020.05.30 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

K&H 2020.03.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kriszti és Hari (Szeged). [Geoládák v3.1.2]

v.judit 2020.03.22 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

mpeti1985 2020.03.22 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kucsi24 2020.03.15 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést és a madárcsicsergős sétát! [Geoládák v3.3.2]

kupec 2020.03.13 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

emmerwald 2020.03.08 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.10
Már sötétedés után értünk a ládához. A pár méterre lévő pihenőben éppen fiatalok ücsörögtek, de így is sikerült feltűnés nélkül előszedni a ládát.
A koordináta pontos, a láda rendben, köszönjük az invitálást!

porto 2020.02.22 15:42 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Nagyon klassz megközelítés(mint egy lombkorona ösvény)!!!
Sógornői találat :-)
Szeged9
[Geoládák v3.3.2]

sanzi89 2020.02.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

VéBal 2020.02.09 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Meg van. Köszi.

Farekék 2020.02.02 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Megtaláltuk. Érdekes hely.
Köszönjük a lehetőséget.

20200202_09415420200202_094711
20200202_09475820200202_094805
barteszter 2020.01.18 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

vto 2020.01.12 16:06 - Megtaláltam
Kellemes délutáni sétára invitált minket a láda. Köszönjük!
Eszter és Tomi [Geoládák v3.2.2]

Simikirándul 2020.01.11 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

santa9szabolcs1 2020.01.11 14:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

BT_pro 2020.01.08 16:59 - Megtaláltam
Megvan,köszönöm a játékot!

Botond89 2020.01.01 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Pitymi 2020.01.01 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.4]

admo 2019.12.27 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

farkincza74 2019.12.15 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Végre! Kisütött a nap!
Köszi a rejtést!

veektor253 2019.11.16 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

7dayfarkas 2019.11.05 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

K-55 2019.10.28 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.26
A K-55 Vranek családi ágának felderítése, szegedi kirándulásuk alkalmával.

W05-44 2019.10.13 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Legkedvesebb edzőbácsimmal szegedi barangolás során. Példaértékű rejtés, csak gratulálni tudok hozzá!

szife 2019.10.13 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

Páratlanpáros 2019.10.10 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

josephus 2019.10.09 16:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés szép környezetben. A munkahelyi őrület után jól esett a csendes, nyugodt környék felfedezése. Nem siettünk haza hanola barátommal, egy kicsit távolabb a ládától még legalább egy órát élveztük a kellemes őszi napsütést. Köszönjük.

hanola 2019.10.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Szimpatikus hely, nagyon kedvelem a környéket. Sok szép emlék... :-)
Tetszett a láda által bemutatott hely, a fa lejáró, az ácsolt kis "kilátó", a hangulat a parton. Még az időjárás is szuper volt hozzá. Josephus barátommal együtt "gyűjtöttük be" egy kis kirándulás keretében. Köszönöm a rejtést!

Discover 2019.10.06 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC0027_DSC0029
_DSC0032_DSC0033
_DSC0034_DSC0035
_DSC0036_DSC0038
_DSC0039_DSC0040
_DSC0041_DSC0043
_DSC0045 
t&b hunt 2019.10.05 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk másodjára, köszönjük a rejtést!

tudo 2019.09.30 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.44
85 km kerékpár edzés Szeged körül 45 régi és 5 új ládával. Évekkel ezelőtt játtam utoljára Szegeden, nosztalgia út volt az egész nap. Holnap október, ma mégis a hőséggel küszködtem.

GCROTO felől érkeztem a pallóútra. Ilyen deszkaút van Vácon, Dabason - megszoktam már, mire kell ügyelni a rajta való kerékpározáskor. A láda azonnal meglett.

Logoltam, majd folytattam a kört GCOSAR felé. A Szeged körüli GCKUPA menetekbe be fogom illeszteni a ládát.

TalálatSport kikötő
PallóútTisza
KikötőTisza
Korigumi 2019.09.28 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Senator62 2019.09.21 15:45 - Megtaláltam
Másodszor nekifutásra meglett habár a jó időnek köszönhetően nagy volt a nyüzsgés.

pgyp 2019.09.14 09:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Megvagy! [g:hu 1.6.2y]
Negyedjére csak meglett. Először télen, friss hóban kerestem kesztyű nélkül, de lefagyott a kezem, Másnap visszamentem kesztyűvel, de 2 perc után a kollégám hívott, hogy mennünk kell tovább munkaügyben. Két hete egy szerelmespár ült a láda melletti padon és nagyon nem akartak elmenni. Ma reggel szerencsém volt, gyorsan tudtam logolni. A láda közvetlen közelében gallyazás volt, a gallyakon keresztül tudtam a ládához férni, remélem nem lesz baja a ládának, ha elszállítják a gallyakat.

metzing 2019.08.30 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

öregmedve 2019.08.28 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam lepkével. Legjobb volt a hideg fröccs, amit a Betyártanyán ittam.

lepke 2019.08.28 16:35 - Megtaláltam
Vízre nem szálltunk, ha csak azt nem számítom, hogy a Tisza szélén áztattam a lábam.
A maradék, Pécs-látta pogival meg a kacsákat etettük.

Szeged 027Szeged 030
Szeged 032 
Jevica és Gyuszi 2019.08.21 20:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

NonCpG 2019.08.19 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

B.nono.1999 2019.08.18 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.6.4]

eazs 2019.08.08 11:13 - Megtaláltam
Köszönjük!

zsityi 2019.08.04 14:06 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

SzuperVirsli 2019.08.02 10:35 - Megtaláltam
Szép helyen van. Ķöszönjük!

Kiaribua 2019.07.31 21:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Klassz a kiépített fahíd út.

FSanya 2019.07.21 22:04 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, baromi hangulatos volt a kikötő [g:hu 1.6.4]

juudiit 2019.07.20 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EmesESE 2019.07.13 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.31
Megtaláltuk! :-)
Autóval a vizitelepek parkolójában álltunk meg, innet próbáltuk megközelíteni a ládát, ez a kerítés miatt nem sikerült.
A a fa járdán már egyszerűen meglett a ládikó. A Tiszapartra a készülő vihar miatt már nem volt lehetőségünk lemenni.
Köszönjük a lehetőséget! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Sheep2018 2019.07.08 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

picuresnagyur 2019.07.06 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Köszönjük :) Picur találta meg

monic1006 2019.07.05 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
A délvidéki Törökbecsére, a Bánáti Hazajáró túrára tartva útba ejtettük szsoutdorral Szegedet, és a Vértó után megnéztük a Tiszapartot is... Naná, hogy a ládát is megkerestük! ;) A letöltött infók alapján elöször nehezen találtuk, a koordi nem egészen jó helyre mutatott, a weben lévő kép viszont sokat segitett.
Köszönjük a lehetöséget! ;)

szsoutdoor 2019.07.05 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Úton a Bánáti Hazajáró Túrára megálltunk Szegeden egy kis pihenőre. Lenéztünk a Tiszapartra is a hangulatos pallósoron. Köszönjük a rejtést!

HgZoli 2019.06.30 16:40 - Megtaláltam
Köszönöm!

Gábor & Edit 2019.06.22 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper volt! [Geoládák v2.2.5]

Caldera 2019.06.21 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szilágyiék 2019.06.15 07:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
A mai programunk: "Hajóskapitányként a Tiszán" éppen a Foka kikötőből indult, így nem volt nehéz betervezni ezt a találatot.

Ha már levédtük magunkat szúnyogriasztóval, teljesen jó minden! Tetszett a sétahíd kialakítása, sok-sok madár dalolt-ugrált-röpködött körülöttünk.
A kávézó személyzete is nagyon kedves volt, még nem voltak nyitva, de a mosdóba (ami különösen dicséretes, zuhanyfülkével is fel van szerelve) is beengedtek.

Utána jól lesütött minket a nap, a kicsivel több, mint három órás hajókázás alatt.

Induljunk!A kávézó előtt
Már várnak a kishajókMentőmellényben - út közben
sinus90 2019.06.10 16:45 - Megtaláltam
A nap végére értem ide. A bejáratnál megcsapott a víz szaga - tudtam, ebből nem 5 perc lesz, egy vonattal később fogok hazamenni! A láda hamar meglett. Még emelkedik egy métert a Tisza és eléri a ládát!
Kértem egy sört és kiültem vele a teraszra. néztem a távolban vízbe csobbanó gyerekeket, a hordalékot, egész fa is jött a vízzel. Elszürcsölgettem a sört és eszméletlenül jól éreztem magam. A hely teljes kikapcsolódást adott.
Köszi a rejtést, köszi a hely megmutatását is!

Már 200 lm-el odébb vagyok, de a víz szagát még mindig érzem!

-1
-2-3
-1
-2-3
 
Bogi és Bálint 2019.06.02 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

KK TEAM 2019.05.08 14:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, kicsit keresgélős volt a masinám szerint kb 7 méterrel arrébb kellene lennie mint ahol végül meglett, de kifizetődött a "talajmunka".

Attibati 2019.05.04 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
123 kilométeres kerékpártúra Szeged környékén. Szeged - Sándorfalva - Kistelek - Szeged
A szomszéd telken éppen füvet nyírtak és néha egy-egy látogató is elsétált melletem így nem volt éppen egyszerű a keresés de a környezet adotságaiból egyértelmű volt a rejtekhely.
Mivel jól álltam még az idővel learattam a szegedi gckupa pontokat is.

konradtk 2019.05.04 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Babuc 2019.05.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Szép tavaszi időben. Tisza parti sétával egybekötve. Az autót a Fókán a Tisza parton tettük le. Köszönjük a rejtőnek.

Zergi 2019.04.29 17:50 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_8252IMG_8253
IMG_8256IMG_8257
IMG_8258IMG_8259
IMG_8260IMG_8261
IMG_8262IMG_8263
IMG_8264IMG_8265
IMG_8266IMG_8267
ésKata 2019.04.29 17:50 - Megtaláltam
Születésnapi szecesszió Szegeden és Szabadkán, meg útközben, de azok a helységnevek nem alliterálnak.

eltájoló 2019.04.23 11:23 - Megtaláltam
Sajnos egy bajnokot sem láttam. Ebben a cudar időben biztosan nem jöttek ki. A láda jó állapotban a helyén van.

Veveke 2019.04.22 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Makkap 2019.04.22 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bapa 2019.04.22 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kópé1993 2019.04.22 08:07 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20190422_080557IMG_20190422_080641
IMG_20190422_081015IMG_20190422_081134
IMG_20190422_081218IMG_20190422_081145
mikozoltan 2019.04.20 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Mikó család [Geoládák v2.2.5]

Ditke86 2019.04.14 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
köszönjük a rejtést!

Hey-ho 2019.04.14 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Judit és Béla 2019.04.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.34
Megtaláltuk.

Albatrosz947 2019.04.08 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Bringatúra keretében sikerült. A deszkapalló recsegett a kerék alatt.
Köszi a lehetőséget.

DSCF5583DSCF5584
rozsahegyieva 2019.04.06 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

melinya 2019.04.05 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-)[g:hu 1.6.2y]

golyakr 2019.03.23 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MrKovalcsik 2019.03.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk! A környezet nagyon szép! A vízpartra érdemes lemenni jó időben! Köszönjük!

nimka 2019.03.21 14:13 - Megtaláltam
továbbiak később [g:hu 1.6.2y]

attilav 2019.03.16 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tarsolyos 2019.03.14 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Köszönöm a rejtést!

IMG_5214IMG_5219
IMG_5220IMG_5221
IMG_5222 
N.Zs. 2019.03.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.41
Jópofa a fapallós megközelítés. A láda és a logbook neve kicsit megtévesztő, mert még a GCMTU-s nevet tartalmazza, de legalább a helyén van.

IMG_4323IMG_4341
IMG_4343IMG_4344
IMG_4347IMG_4331
bgecco 2019.03.03 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Cheesy 2019.02.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Köszönjük a rejtést, visszajövünk nyáron is! Gabi, Évi és a Bocsok.

btomili 2019.02.20 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

SuperGeo 2019.02.16 14:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest

Pillangó csapat 2019.02.03 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést!

82B4390D-0F89-484B-BCB1-EEDBD2CD5D9D 
kitkat0123 2019.01.18 23:59 - Megtaláltam
Meglestük, köszi a rejtést :)

fa-peti 2019.01.18 22:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Szomolya 2019.01.16 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
A jó idő kicsalt ládát keresni.
Jól ismerem a kikötőt, néhányszor voltam már itt különböző programokon, vagy csak simán evezni, csónakázni. Nyáron azért mozgalmasabb egy kicsit, bár a most árasztott végtelen nyugalom is nagyon tetszett. A bajnokok a tornatermek mélyén készülnek az év feladataira, velük nem futottam össze. Azon gondolkodtam, hogy lassan éledezik a természet, folytatódik a végtelen körforgás...
A ládát rejtetlenül - bár sértetlenül - a földön találtam meg. Visszarejtettem, avarral álcáztam. Remélem hosszú életű lesz...

Ifkovics_család 2018.12.29 11:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

pocok5 2018.12.14 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.70
Köszönöm!

Colos155 2018.11.17 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2018.11.11 11:55 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Szegedre, a szép őszi időben gyalog-galopp módon kerestem fel a város 11 ládáját, 29km lett a vége.
Bajnokok nem voltak, sajnos a parti büféket is zárva találtam, pedig egy sör már jól jött volna.

gerico69 2018.11.04 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mucik 2018.11.02 16:59 - Megtaláltam
Nagyon szép hely, megérte eljönni.
Mucik, Panna, Juli, Bori és Mama

Sanchoo és M. 2018.11.02 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Hopsz :)
[g:hu 1.6.0]

Bettike75 2018.11.01 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szamosszamoca 2018.10.31 18:12 - Megtaláltam
+

Csizmások 2018.10.27 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0c]

Mumu 2018.10.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.17 súly: 1.30
miután átböngésztük az egész móló sort Jelentem Megtaláltuk:), köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20181025_173830IMG_20181009_175345
TMC 2018.10.21 18:10 - Megtaláltam
Sajnos nem találtuk meg a ládát 45 perc keresgélés után sem :) .Ránksötétedett, de jó móka volt fejlámpával a sötétben mászkálni,keresgélni.

[Jóváhagyta: GSdriver, 2018.10.21 22:39]

bigmick 2018.10.21 11:20 - Megtaláltam
Rejtői segítséggel sem találtuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

[Jóváhagyta: GSdriver, 2018.10.21 18:24]

GCMTU7_20181021105352.jpgGCMTU7_20181021110330.jpg
Cerberus 2018.10.14 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.39
Megtaláltam! Gabival közös vadászat.

Az esemény ládasorozatot nem kerestem, viszont így, hogy a láda hagyományossá vált, le is vadásztuk hamar. Egyszer jártam már a helyszínen fotózni, így már ismerős volt.

Köszönöm a rejtést!

IMG_5736IMG_5737
IMG_5740IMG_5741
VP 2018.10.07 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.59
10/10 :-)
Nem értek egyet ezzel a sorozattal (számomra a pénz nem érv), de annyira vagyok pontvadász, hogy ne hagyjak veszni 10 találatot.
Szegedre elég sokat járok, sajnos a láda megjelenése óta nem, így este erre kerültem hazafelé.

Érkeztem meg Szegedre már hajóval (kajakkal) is: 1990-ben diákjaimmal Szolnokról eveztünk le Szegedre. Beeveztünk kicsit a Marosba is, de aztán nem itt, hanem a régi Tisza-hídnál kötöttünk ki.

zalajaro 2018.10.06 13:59 - Megtaláltam
Aki keres, az talál! 🙂

IMG_20181006_141302IMG_20181006_141818
Albions 2018.09.30 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltuk, nagyon köszi :)

pisznice 2018.09.30 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Kellemes őszi, napsütéses, vasárnap délután kerestük meg ,,Uszonyossal" ezt a remek kis geoládát. Nem is tudtuk, hogy ilyen szép és érdekes hely is van Szegeden, a lakóhelyünkön. Máskor is el fogunk ide jönni. Köszönjük.

DSCN0238DSCN0239
DSCN0240DSCN0241
Paul 2018.09.29 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

katika 2018.09.29 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Norbee97 2018.09.22 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Kicsit érdekes ez a dolog. Viszonylag nagy késéssel, írom ezt a logot, de amikor megtaláltam, eseményláda volt, most meg hagyományos. :D Szegedre amúgy emiatt, és a GCROTO miatt mentem, kellemes őszi időben sétáltam, és nagyon tetszett innen a Tisza, innen még nem láttam. :) A log írásának idején a láda beteg, amit megértek, mert bár igyekeztem jól elrejteni, megtaláláskor elég szembetűnő helyen volt. [Geoládák v2.2.4]
1020.

IMG_20180922_125759IMG_20180922_125811
IMG_20180922_125814IMG_20180922_130013
IMG_20180922_132652IMG_20180922_132724
Kerticsorbi 2018.09.21 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Nagy menetelés közben találtam meg, köszönöm a rejtést.

Sir Pajszer 2018.09.18 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Köszi!

mul63 2018.09.16 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm

fazekaszs77 2018.09.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

matya&zotya 2018.09.15 23:59 - Megtaláltam
Meglestük, köszönjük!
Nagyon szép hely!

Macusa 2018.09.13 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.17
Csinos helyen, csinos rejtés. Köszi

tapiapi 2018.09.11 13:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Erre tettem, vettem, megleltem. Szép hely, helyes rejtek. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2018.09.08 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.09.08 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) Első és minden valószínűség szerint utolsó eseményládám az évben. Jártuk idén is az országot, de nem arra, amerre ezek voltak. Nagyon örülök, hogy ezt még sikerült begyűjteni, mert "Itt kell lenned, hogy átéld" és én itt voltam :) [g:hu 1.5.4]

20180908_18233620180908_182331
Mr Zerge 2018.09.07 14:25 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Az elöbb a GCroto felől néztük a Tiszát, most a másik oldalról is megnéztük. Tetszett a pallósoros sétány.

macikupac 2018.09.02 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.49
Viharsarki kastélytúra 13.

A mai utolsó ládánk ez lett. Ez volt az egyik ok, amiért ma kocsiba ültünk, s végül (ha nem is, de) majdnem füstbe ment. Idefelé jövet kaptunk egy korrekt kis záport, de szerencsére kocsiban ültünk, így nem áztunk meg. Csak remélhettük, hogy a ládánál már/még nem fog esni. Elsőre a vízi sporttelepre tévedtünk be, de azután megéreztük, hogy nem jó nyomon járunk. Azért pár jópofa graffitit láthattunk. A fapallókhoz érve olyasmi érzésem támadt, mint anno a váci ártéri tanösvényre lépve. Azt éreztem, hogy most valami remek dolgot fogok látni, de a pózoló és szelfiző tinik látványa, meg a part hamar elhessegette ezt az érzésem. Lehet, az én várakozásom volt eltúlzott, de a hely nem fogott meg. Nekem - ha a hazai kajak-kenus dicsőségek jutnak eszembe - inkább jelenti ezt a Matty-éri pálya. Macekkel találtam meg.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kofola BT 2018.09.02 17:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ancs 2018.09.02 17:16 - Megtaláltam
MTU-s ládák nyomában 17/17.
A mai kör második fő célpontja volt ez az ideiglenes láda.
Időhiány miatt nem vízi úton megközelítve.
Először rossz helyen próbáltunk bejutni, s meg is kaptuk a magunkét, hiába kértünk elnézést. :(
A Tiszához vezető fapallós lejáró hangulatos, de egyébként pont olyan a hely, mint bármely más kikötő. Nem rossz, de állandó ládának szerintem kevés lenne. Megjegyzem, hogy ez az egyik olyan MTU-s láda, ami nem társbérletbe költözött valamelyik mellé és ezt értékelem benne.
Köszi

20180902_17095620180902_171629
20180902_171946_HDR20180902_171955_HDR
19izsi73 2018.09.02 17:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kokó 2018.09.02 17:15 - Megtaláltam
Békési szürkítés alkalmával jártunk erre. Először a sporttelep felől próbáltunk odajutni, de jött egy hölgy és útbaigazított.

MozaikMajnem Liza
Esős napsütésJárműpark
kobcikrajci 2018.08.29 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.4]

Fixis 2018.08.26 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megvan a harmadik. Szép hely.

ErdőCsöndje 2018.08.26 10:53 - Megtaláltam
Köszönöm!

Radián 2018.08.25 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönjük a rejtést! :)

uzolee 2018.08.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Gabriello 2018.08.24 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Megtaláltam, remek volt.

JAck:66: 2018.08.21 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Pipers 2018.08.20 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

KP1965 2018.08.19 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. :) [g:hu 1.5.4]

Ily 2018.08.18 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltunk együtt majd kiültünk a kikötőnél beszélgetni. Nagyon szép hely. Köszönöm a rejtést!

IMG_20180818_172338 
kétbakancsos 2018.08.18 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Event után még elmentünk ládázni és beszélgetni. Köszönjük a rejtést!

A kikötőÉlet a Tiszán
cantus 2018.08.15 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Remek láda, szuper matricák. [g:hu 1.5.4]

wolfcsibe 2018.08.14 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam! A kollégám sajnos megelőzött. De a kazi kárpótolt! ;) [Geoládák v2.2.4]

zsomborpeto 2018.08.13 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

R-Gyu 2018.08.12 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Robogo 2018.08.12 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

zs&t 2018.08.10 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Csak azért, nehogy a geocaching-gel sikeresen megfertőzött kollégám találja meg előbb:) Köszi a rejtést!

pliptai 2018.08.07 08:20 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

Liberty 2018.08.06 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.46
Hangulatos a kikötő, nem volt mozgás a vízen, csend és nyugalom volt a környéken. Köszönet a rejtésért.

Szeged címere
tabletta 2018.08.06 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Ferrit 2018.08.05 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

D-Day 2018.08.05 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm a rejtést.

joco12589 2018.08.05 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönet a rejtőnek. Ötletes a jelszó :)
St.Mihály FC - Videoton FC Női felkészülési mérkőzés elött útba ejtve. A láda remélem a nyári játék után is meg marad. Szép hely megérdemelne egy állandó ládát.

faragoz001 2018.08.05 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
TFTC!

Baki83 2018.08.05 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
TFTC!

Kovan 2018.08.04 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

ha2 2018.08.04 12:40 - Megtaláltam
A nagy melegben jól esett megpihenni kicsit a víz közelében. A pihenőnk kicsit kényszerű is volt,mivel a láda melletti padon többen is ücsörögtek. logolás közben is többen elmentek mellettünk. Forgalmas hely.

anettx 2018.08.04 12:40 - Megtaláltam
TFTC!
Szegedi #hellogeocaching ezzel az 5. eseményláda is pipa:) [Geoládák v2.2.4]

Az idáig felkeresett MTÜ-s helyszínek közül nekem ez tetszett a legkevésbé, jó lett volna ennél látványosabb, tipikusabb szegedi-alföldi-tiszai helyszínt bemutatni.
Az előző logokból már okultunk és a parkolótól körbe mentünk a palló irányába.

gcmtu7-DSC05984 
Mihul 2018.08.04 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Ildike88 2018.08.04 11:15 - Megtaláltam
Megvan!

Laca8 2018.08.04 11:15 - Megtaláltam
Megvan!

Kukucska 2018.08.04 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

thera 2018.08.04 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

fcsaba 2018.08.02 23:20 - Megtaláltam
Szegedi Sófár táborban este 10 után gondoltunk egy nagyot Lacival, és elsétáltunk a szállásunktól kb. 4 km-ére levő ládához. A sötétben eltartott egy darabig, mire meglett. Kellemes esti séta volt, köszönjük a rejtést, és a Magyar Turisztikai Ügynökségnek is a közreműködést! Szerintem akár maradhatna tartós is.

boobaa 2018.08.02 23:20 - Megtaláltam
Megtaláltam FCsabával. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

dzoli1 2018.08.02 20:48 - Megtaláltam
Andival

PardiAndi 2018.08.02 19:40 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

MóniLevi 2018.08.02 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toth417 2018.08.02 15:50 - Megtaláltam
Ez már az 5. megtalált nyári eseményládám, így a felénél járok. Hiába néztem a lábam elé, nem vettem észre, így le kellett ereszkednem. Köszönöm a rejtést!

Tovima 2018.08.02 11:41 - Megtaláltam
Férjemmel és kisfiammal. Kis megálló. Most vettem észre,hogy a bejelentés lemaradt. Bocsi.

MarkoGear 2018.08.02 11:41 - Megtaláltam
Családi találat

IMG_20180802_114318_HDR 
Vincenzo65 2018.08.02 11:41 - Megtaláltam
Családi találat

IMG_20180802_114456_HDR 
petili 2018.08.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Szakadó esőben, de megvan.
Köszönjük a rejtést!

alucifer 2018.07.31 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
MEGTALÁLTUK
Köszönöm a rejtést!


20180731_14561820180731_145655
20180731_14570420180731_145755
20180731_14581020180731_145820
Seres Péter 2018.07.31 13:32 - Megtaláltam
1063. ládám feletti padon ketten ültek

GC4464AGC4464B
GC4464CGC4464D
GC4464EGC4464F
GC4464GGC4464H
GC4464IGC4464J
GC4464K 
PEx2 2018.07.30 19:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

Gyömi 2018.07.30 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

Csaba & családja 2018.07.30 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Picipoci66 2018.07.29 18:28 - Megtaláltam
Apával.

Szabó família 2018.07.29 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

Csóka család 2018.07.29 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bubu&vahur 2018.07.29 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

 
Puszkany 2018.07.29 11:20 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

C5AFB316-0179-49D5-A664-564E28A491DD 
kl 2018.07.29 11:19 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

6A0F3F80-B9FF-48F4-8D0C-98F212FE7191 
Dr.Lada 2018.07.28 20:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.42
Elkövetve :-) [g:hu 1.5.4]

Este értem ide, de mivel kellett az MTU láda, így nem haboztam besétáltam érte. nagyon remek hely, nagyon tetszett.

-1-2
-3-4
-5 
Micra73 2018.07.28 20:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam :)

LionDaddy 2018.07.28 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
A GCMTU sorozat két újabb dél-keleti tagjának begyűjtésére szervezett geotúra kectamékkal. A Bp.-Szeged-Békéscsaba-Kecskemét-Bp. útvonalon egész nap kergetett minket a záporos-zivataros idő, de csak kétszer sikerült egy kicsit megáznunk - ami a nagy melegben még jól is esett -, egyébként nagyon szép, többnyire napos időnk volt.
Mai 14/3. és MTU 10/7. találat.

Automatikusan a vízi-sporttelep felől közelítettünk, de be kellett látnunk, hogy a 3 m-es közeleség ellenére is onnan elérhetetlen. Újabb séta következett immár a pallókon, a Fóka-sétányon.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.4i]

20180728_10222420180728_102407
20180728_10292520180728_103210
20180728_10334420180728_103615
20180728_103847 
kectam 2018.07.28 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
LionDaddyékkel közös ládavadászat, Szeged, Békéscsaba, Kecskemét vonalat éríntve. Kellemesnek mondható időben, de néha égi áldást is kaptunk, két ládát esőben kerestünk.
Mindent egybevetve remek cavargás volt egy szuper fagyizással egybekötve. A vizitelep felől mentünk be először, majd ott jól körbesétálva elindultunk a ládakeresésre. Az ökokikötőhöz vezető pallósor jópofa, a láda hamar meglett.

20180728_10235020180728_102800
20180728_10320620180728_103439
lucKathie 2018.07.27 21:50 - Megtaláltam
9/10 powered by Team SandK #hellohungary #hellogeocaching

sandk 2018.07.27 21:50 - Megtaláltam
Későn, sötétben értünk a helyszínre, bíztunk benne, hogy így is menni fog a találat, hiszen a piros 1-es is így született. A helyszín nagyon tetszett, még visszatérünk ide!
9/10 #hellohungary #hellogeocaching

A bejáratnál még láttunkKoromsötét volt :D
K és az eseményláda 
Párduc50 2018.07.27 16:59 - Megtaláltam
Megvan, klassz!

nmárti 2018.07.25 20:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.45
A kedvenc városom, most csak futtában :) de jövök még augusztusban és csinálok fotókat a tetthelyen is. Köszi a rejtést, sokszor lestük itt a bajnokokat :)

-1-2
 
Strombus 2018.07.25 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.49
Nekünk nem volt gondunk se a megközelítéssel se a muglikkal. A rejtés tetszett. A ládaoldal nagyon érdekes.

Péter60 2018.07.25 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.49
Klassz helyet találtál, gratula!

Halász család 2018.07.25 09:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

emiGrant 2018.07.25 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Engem a TomTom vitt el a Vízitelephez, hát besettenkedtem onnan. Hála az égnek, velem sem törődött senki, simán átjutottam a telepen. Nem akartam elhinni, hogy az a kis kikötő az az amiről szó van a ládaoldalon. Aztán visszajöttem hamarosan, mert odébb nem volt semmi hasonló. Ekkor futottam bele Fazékba, aki éppen a ládától jött. Tetszett a környezet meg a Tisza is. Köszi a rejtést!

-1
-2-3
Fazék 2018.07.25 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
A leírást nem olvastam, így persze a Vízitelep felől közelítettem, de hamar korrigáltam. Szép a palló, szép a Tisza. A rejtés környékén nagyobb csapat vízitúrázó készülődött, de szerencsére nem nagyon figyeltek rám. Alig raktam vissza a dobozt már jött emiGrant és Halász család.

IMG_1209IMG_1212
Taki peti 2018.07.24 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Palko2191 2018.07.24 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Pogánypeti 2018.07.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.4]
Gyors találat egy jó helyen, tetszett!
Éppen végeztem a logolással, amikor megjelent előttem Szent Péter és Szent Pál apostolok Taki peti és Palko2191 kessertárs személyében. Nagyon örültem a két ifjonc testvérpárral való találkozásnak, őrült jó fejek a srácok. Jókat beszélgettünk a ládázásról, nyaralásokról, Balatonról, stb. Bevártam míg Ők is logoltak, majd készítettünk egymásról pár fotót, végül pedig együtt rejtettük vissza a ládát... :)
Kb. 2 héten belül megcélzom még a debreceni ládát is, így legalább lesz két MTÜ-s eseményládám is.
Köszönöm a rejtést!

Ásványvadász 2018.07.24 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Klassz a sétány ami a folyóhoz vezet.

Gábor75 2018.07.22 12:35 - Megtaláltam
Két nap, 980 km, négy eseményláda ( meg néhány hagyományos) Köszönöm az élményt!
10/4

Mikulás 2018.07.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.65
Kecskeméti családlátogatás kapcsán ugrottam le Szegedre egy kis ládázásra. Rég' jártam itt, így volt pár "új" doboz. Elsőként Zsombón jártam, majd Szegeden ládáztam (téli kikötő, vár, Rotary tanösvény és az új MTU dobozka). Nagyon tetszett a hely! Mutatott újat és nagyon jól esett a hajó büfében az üdító, amivel frissítettem magam a nagy melegben. A láda már távolról virított, pedig jó rejtésnek mondanám! Köszönöm a lehetőséget!

Mikulás

IMG_1645IMG_1646
IMG_1647IMG_1649
IMG_1650IMG_1651
IMG_1652IMG_1653
Mary Lou 2018.07.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltuk .
Pont összefutottunk Emerichékkel, így kézből kaptuk a ládát .
Köszönjük!

Emerich63 2018.07.21 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Szinte közös találat MaryLou - ékkal...
Mai fő cél a makói lombkorona sétány előtte felkerestük az új eseményláda kampány számunkra első ládáját.

20180721_113842 
Reggel 2018.07.20 13:00 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

DSC_3932 
GYEZegzug 2018.07.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.32
Micsoda emlékek jöttek be. Szeged-Vasas meccs Kozmáékkal 47-49 évvel ezelőtt. Autóbusszal jöttem Békéscsabáról csak a rejtésért. Nagyszerű hely, dolgoztak a leendő bajnokok. Hazafelé nosztalgiázás a Marx téren, farmer, kakaó, tiszta szesz.......stb . Köszi szépen a lehetőséget.

GCMRDL valamint a GCvitC rejtések utáni nosztalgia, de megtaláltuk anno mind a kettőt.

P_20180720_111311P_20180720_111036_001
P_20180720_111348P_20180720_111150
P_20180720_111143P_20180720_110950
P_20180720_111235P_20180720_111813
nomadbz 2018.07.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.85
Megtaláltuk!

Sackamati 2018.07.20 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megvan.

T*K 2018.07.19 16:14 - Megtaláltam
Szeretett városunkba, ahol megismerkedtünk főiskolás éveink alatt, mindig örömmel térünk vissza, így voltunk most is, hogy elindultunk a ládát megkeresni. Ötletes a rejtés, izgalmunkban még a füzetbe is elfelejtettünk írni... A következőknek hagytunk egy sporkot benne, reméljük valaki örömét leli benne ;-)

received_1982080301871986 
Maclura 2018.07.19 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Amolyan "veri az ördög a feleségét" időjárásban, s talán ennek köszönhetően kis forgalom közepette kerestem meg a ládát.
A közeli padon a bontás is simán ment, majd gyors visszarejtés.
Többször jártam már a környéken, de ezt az "ösvényt" nem ismertem.
Köszönet a rejtésért.

stmester 2018.07.17 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Sárkányhajó verseny lesz a hétvégén, ezért nagyon sokan voltak a vízen és a kikötőben. Csak azt sajnáltam, hogy nem jutottunk át innen a túlpartra, pedig csak 500 méterre volt a GCROTO légvonalban.

IMG_20180717_140905IMG_20180717_141223
IMG_20180717_141435IMG_20180717_141919
IMG_20180717_141928 
carmin 2018.07.17 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

DSC04747DSC04749
DSC04763DSC04764
DSC04765 
cosinus0 2018.07.16 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A nyári akciót, a Magyarország rád vár, beharangozása után már nagyon vártam, mivel az előzetesben leírtak alapján a közelben is remélhettem ládát. De a ládák megjelenésekor már éppen nem voltam Magyarországon, így a nyaralásunk utánra került ez a program. A rejtés közelében 100 méternyire gyakran elkerekeztem már, de az ÖKO kikötőt még nem néztem meg ennyire részletesen mint most. Köszi, hogy megmutattad, köszönöm a rejtést.

sorx 2018.07.15 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ungerati 2018.07.14 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.04
Megtaláltam. Köszönöm!

GAMANO 2018.07.14 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

V_Gabor 2018.07.13 21:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Egy finom belvárosi vacsora után kis séta.
5/10
Eddig ebből az esemény ládából hiányzott a legtöbb kártya.
Merész rejtés, hiszen elég forgalmas is lehet ez a rész.

A ládától nem is olyan messzire tábortűz mellett kis csoport jó hangulatban beszélgetett.

Köszönöm!
[g:hu 1.6.0b]

2018-07-13 20.46.07R2018-07-13 20.47.31R
2018-07-13 21.07.10R2018-07-13 21.09.06R
2018-07-13 21.10.53R2018-07-13 21.15.08R
2018-07-13 21.17.29R2018-07-13 21.23.05R
gargapista 2018.07.12 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük :)

Gabbence 2018.07.12 16:05 - Megtaláltam
Megvan!

ocsike78 2018.07.12 08:21 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.2.8]

sirgalahad 2018.07.11 06:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.54
Geo ügynök felfedez
Álcáz, kémlel, rejtjelez
Ha ládát lel, szétbontja
Ő a GC James Bondja

Ürgebőrbe varrt csomag
Hagyja el a mancsomat
Tisza vízbe csúsztatom
MTÜ-höz úsztatom

20180711_065054 
szollosi73 2018.07.10 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Megvan!
Ez volt az első eseményládám a sorozatból.
Köszönet.

Lesd meg a bajnokokat! 001Lesd meg a bajnokokat! 002
Lesd meg a bajnokokat! 003Lesd meg a bajnokokat! 004
Lesd meg a bajnokokat! 005Lesd meg a bajnokokat! 006
Lesd meg a bajnokokat! 007Lesd meg a bajnokokat! 008
petrot81 2018.07.09 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

IMG-3389 
TothTi 2018.07.09 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

LCSOKA 2018.07.08 10:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

sandorfabi 2018.07.07 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést !

Zeike 2018.07.07 18:00 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fz12sg66 2018.07.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

sas&szti 2018.07.06 14:50 - Megtaláltam
Nem volt egyszerű észrevétlenül levadászni... A füvet pont vágták, árupakolás is volt, illetve edzést tartottak mellettünk. Nos ennek ellenére megoldottuk . :) Ismerős jo kis hely, sokat jarunk erre. :)

20180706_14163720180706_142522
Screenshot_2018-07-06-15-18-13 
tau 0470 2018.07.06 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
A 9-es trolival indultam neki, majd leszállva róla a Betyárok Tanyájánál lementem a vízpartra, s onnan közelítettem meg a ládát miközben néztem a horgászokat. Amikor látótávolságba került a láda, Flóri leírása alapján próbáltam megsaccolni a helyét, s valóban ott volt. Vissza már a közelebbi 73-as busz megállóját választottam. Köszönettel.

a láda tája1. és 2. log
3. és 4. loggyalogút
Tisztisz és Csabi 2018.07.06 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

TS 2018.07.05 17:40 - Megtaláltam
Munkából hazafelé kanyarodtam el megkeresni a ládát. GPS nélkül is könnyű találat. A szép napsütéses időben az Ökokikötőről lestem meg az éppen edző jövő bajnokait.

Varhelyi 2018.07.04 23:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Úgy látom, nem kellett volna annyira sietni. Még most sincs új megtaláló. Tegnap este azonban úgy döntöttem, hogy megpróbálok első lenni, és mivel arra nincs esély, hogy korán felkeljek, kénytelen voltam az éjszakát választani. Jelentem, nincs világítás azon a deszkaösvényen, így lámpa mindenképpen kellett. Aztán az új gps-em nem működött, így áttértem a telefonra. Sajnos azonban a telefonomban nincs iránytű. Nem tudom próbált-e már valaki iránytű nélküli telefonnal navigálni? Nem lehetetlen, de nem is túl élvezetes. Aztán feléledt a gps és odavezetett ahol a láda van. Illetve természetesen egy kicsit arrébb, ahol egy halom sitt van. Tudtam, hogy GSdriver nem rejthette ide, de nem tudtam ellenállni annak, hogy ne forgassak meg pár tíz kilós cementdarabot és csempét. (Ott a deszkaút alatt.) Aztán a zseblámpa fénye rávetült a két méterre lévő ládára és innen már sima ügy volt. Visszafelé valami motoszkálást hallottam lent a bozótosban, de mivel brummogás nem volt, nyugodtan sétáltam ki a betonútra.
Minden fajta lapból elhoztam egyet. Köszönöm még egyszer.

Ő nevezhet a versenybe? 
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]