geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1960. A tápai Krisztus (GCTAPE)

A három költő a Tisza-parton

A három költő a Tisza-parton

Babitsék Juhász Gyulával

Babitsék Juhász Gyulával

A múzeum előtt az ünnepelt és néhány barátja

A múzeum előtt az ünnepelt és néhány barátja

Ők még ilyet láthattak

Ők még ilyet láthattak

Dombormű a szülőházon

Dombormű a szülőházon

A Tiszára néző szobor

A Tiszára néző szobor

A tápai Krisztus ma

A tápai Krisztus ma

Súgás: ezen a képen még nincs ott a láda

Súgás: ezen a képen még nincs ott a láda

Zsuzsi és Kriszti a láda helyétől pár méterre

Zsuzsi és Kriszti a láda helyétől pár méterre

A tápai templom téli éjjelen

A tápai templom téli éjjelen
Szélesség N 46° 15,347'
Hosszúság E 20° 11,666'
Magasság: 85 m
Megye/ország: Csongrád-Csanád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.02.10 20:00
Megjelenés időpontja: 2008.02.13 22:20
Utolsó lényeges változás: 2016.08.05 10:25
Utolsó változás: 2021.05.31 20:28
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Zsuzsi, Kriszti, Flóri
Ládagazda: Varhelyi
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 4500 m
Megtalálások száma: 633 + 3 sikertelen + 10 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.9 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Varhelyi készítette.


Háromállomásos multi, a végén egy kisméretű ládával. Ezek révén egy Juhász Gyula-versre szeretném felhívni a figyelmet, aztán bemutatok egy ősi falut, Tápét és végül megemlékezem egy régi gyalogtúráról, amit Juhász Gyula, Kosztolányi Dezső, Babits Mihály és felesége Török Sophie tett. Tulajdonképpen ezt a túrát kell újra bejárni.

Az első pont Juhász Gyula szülőházának az emléktáblája. N46 14.839 E20 08.979 Az első jelszórészlet a kétjegyű szám a koszorútartó kampó mellett. (Jelenleg építkezés miatt nem látható a szám. Ezért a segítség: Ezt a számot sokan szerencsétlennek tartják.)
A második pont a Juhász Gyula-szobor a Tisza-parton. N46 15.043 E20 09.101 A jelszórészlet az itt olvasható vers 4. sorának utolsó szava.
A harmadik a tápéi bádogfeszület, ahol a láda is megtalálható. N46 15.347 E20 11.666 Ebben van a harmadik, utolsó jelszórészlet.
A láda egy 10x9x8 cm-es vasdoboz. Segítség: nem kell bemászni.
Ha valami miatt nem érhető el a láda, az utolsó (a harmadik) jelszórészlet a tápéi templom előtt is leolvasható. N46 15.615 E20 12.260 Egy ott emelt emlékmű templom felöli oldalán lévő felirata 4. sorának egyetlen szava. A jelszó 16 karakterből áll összesen.

Nézzük először a túrát.

1. Juhász Gyula házát, ahol az édesanyjával élt, 1926-ban lebontották. Ebben a házban lakott korábban Juhász Gyula nagyszüleinél egy darabig Petőfi Zoltán is. Sokat vesztett Szeged azzal, hogy az ősi belváros, a Palánk romantikus, macskaköves sikátorait felszámolták. Ma itt a Klinika-kert terül el.
A Klinika-kertbe öt kapun lehet bejutni: kettő a Tisza-parton van, egy-egy a Tisza Lajos körúton, a Dóm téren és a Somogyi utcában. Engedély nélkül ide nem lehet behajtani, ezért ezt az első pontot gyalog vagy biciklivel kell megközelíteni. Parkolni a Tisza-part ezen szakaszán nem lehet, de a többi bejárat közelében van parkolóhely, igaz hétköznap fizetni kell érte. A legegyszerűbb, ha a második pontnál parkolsz, a Roosevelt téren.
2. Rövid sétával érjük el a folyóparti Juhász Gyula szobrot, Segesdi György alkotását. A költő a szeretett Tiszát nézi s mereng. Ez itt egyébként a volt Makai piac majd Hal piac nevű tér, ahova a tanyákról jövő kisvasút 1975-ig hozta a kofákat. Ma tehát Roosevelt térnek hívják. Híres a sarki halászcsárda, és emléktábla hívja föl a figyelmet arra is, hogy itt lakott Szent-Györgyi Albert 1935 és 1940 között.
3. Most jön az út java, végig a Tisza-parton. Elhaladunk a Belvárosi híd alatt majd a Móra park mellett. Érintjük a Móra Ferenc Múzeumot, aztán a Felső Tisza-parton a Pick Szalámi gyárat is. A vízisport-telep után a töltés mellett jobbra ott vannak a halászcsárdák, az Öreg Körösy és a Kis-Körösy, ahol jókat lehet enni. Maradjunk a töltésen. Észrevétlenül jutunk át Tápéra a téli kikötő után, és amikor a kütyü balra mutat, menjünk le a töltésről. Ott lesz a tápai Krisztus. Csak egy bádogfeszület, nem nagy szám, de az 1923 pünkösdjén megjelent Juhász Gyula-vers emlékezetessé tette.

Tápén mindenképpen körül kell nézni, hiszen a helyi tudás szerint ez a világ közepe. Nem véletlen, hogy az ismert dalban Szeged a Tápéval való viszonyában határozódik meg. (Szeged híres város, Tápéval határos...)
Két dolog érdemel külön említést. Az egyik a Vártó utca 4. sz. házban található: ifj. Lele József néprajzi gyűjteménye. N46 15.537 E20 11.197 Kedd és vasárnap közt 10-17 óráig ingyenesen látogatható.
A másik a Szent Mihály-plébániatemplom (a koordinátákat már megadtam feljebb), ami a XIII-XIV. század fordulóján épült egy még régebbi templom helyén. Nagyon értékes, kora gótikus Árpád-kori emlék a mai kereszthajónak a szentélytől jobbra eső része és a mellette álló torony alsó fele. A hajdani szentély falán az 1940-es években Árpád-kori freskótöredékek kerültek elő. Ma a templom ősi része kívül fehérre van meszelve, a többi sárga.

Tápé nevének etimológiáját Horger Antal fejtette meg. Egy Tápag nevű személyről kapta a nevét (ez török szó, szolgálatot, tiszteletet jelent), csak a g szerű hang a végéről lekopott. A régies tápai melléknévi forma is erre utal.

Ha gyalog kerestük meg a ládát, helyi busszal térhetünk vissza Szegedre.
Tegyük föl, hogy ez egy teljesítménytúra. Akkor a következő szintidőket adnák meg a szülőháztól a feszületig, illetve a templomig:
- gyalog: 1 óra / 1 óra 10 perc.
- biciklivel: 15 perc / 20 perc.
- autóval (csak a második ponttól, mert az elsőhöz nem lehet autóval menni): 7-10 perc, a forgalomtól függően.

Végül pedig arról szólok, hogy a híres költők miért is járták le ezt a túrát.
1923-ban vagyunk. Sok szomorú sőt tragikus élmény érte Juhász Gyulát az utóbbi időben. Fájlalja Trianont, gyermekkora színhelyeinek elvesztését, valamint az elbukott forradalmakat is, amikben hitt. Jogos nyugdíját nem folyósítják, csak az írásaiból él. Atrocitások érik. Például "nemzetvédő" fiatalok megverik a Tisza-parton, mert azt hiszik, hogy a fekete ruhás, szakállas férfi zsidó. Barátját, Heller Ödönt, a tápéi festőművészt átlőtt fejjel húzzák ki a Tiszából. Valaki nem akarta, hogy tanúskodjon egy perben. Ilyen világ volt akkoriban.
De az 1923-as év Juhász Gyula negyedszázados költői jubileuma is egyúttal. Egy tisztelője megszervezi a nagy eseményt, melyre meghívja a költő évtizedek óta nem látott barátait is, akikkel 20 évvel korábban együtt járt Pesten egyetemre. A Korzó moziban van a fő ünnepség, mindenki melegen méltatja Juhász Gyulát, verseit lelkes közönség előtt szavalják. (A hatalom nem képviselteti magát.) Elkészül a híres fénykép a múzeumnál, ahol ott van Móra Ferenc és a 18 éves József Attila is. Este a dalkör szerenádot ad a szülőháznál. Másnap pünkösdhétfőn (1923. május 21-én) csak ők négyen (Juhász Gyula, 40 éves, Babits Mihály, 40 éves, felesége Török Sophie, 28 éves, Kosztolányi Dezső, 38 éves) kisétálnak Tápéra. Talán azért teszik ezt, mert előző nap jelent meg először nyomtatásban A tápai Krisztus, és a pesti költők kíváncsiak lehettek arra, hogy mi ihlette ezt a szép költeményt - meg a többi Tápéról és a Tiszáról szóló Juhász Gyula-verset. Bár tudhatták, hiszen Babits az egyetem után Szegeden élt és tanított, Kosztolányi pedig erről a vidékről származott. Úgyhogy inkább ők is az ihletért jöhettek ide.
Akkoriban még nem épült össze Tápé Szegeddel, csak poros utak voltak tömegközlekedés nélkül. Kifelé ők is a töltésen mentek, megtekintették a keresztet, ami akkor nem ott volt, ahol most. Lementek a kompkikötőbe, beszálltak egy Tiszán ringatózó ladikba aztán eljutottak az ősi templomig.
Gyalog jöttek vissza is az egész napos kirándulásról, de már az országúton.
A fényképeket Babitsné készítette Kodakjával, és később mindannyian írtak egy-egy cikket a tápéi kalandról.
(Az információk nagy részét Péter László írásaiból vettem.)

Ha tehát jó idő van, sétáljátok le ezt az utat a költők nyomában, és bár ma már nem fogtok népviseltbe öltözött menyecskékkel találkozni, talán a hely szelleme és a kirándulás maga így is nyújtani fog némi élményt, esetleg ihletet is.

Juhász Gyula sírja a Belvárosi temetőben itt van.

 N 46° 14,839' E 20° 8,979' 91 m [GCTAPE-1]
 N 46° 15,043' E 20° 9,101' 90 m [GCTAPE-2]
 N 46° 15,347' E 20° 11,666' 85 m [GCTAPE-3]
 N 46° 15,615' E 20° 12,260' 87 m [GCTAPE+templom]
 N 46° 15,537' E 20° 11,197' 85 m [GCTAPE+múzeum]
Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (360 db): környezet: 4.42 rejtés: 4.70 web: 4.64 átlag: 4.58

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


nogacsalad 2021.10.24 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

duranyikd 2021.10.16 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

ollo 2021.09.21 07:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

VaVi 2021.09.15 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

kópé1993 2021.08.28 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Xorbit 2021.08.24 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.29
Évekkel ezelőtt már megtaláltam ezt a ládát, csak elmaradt a bejelentése (oly sok más ládával együtt), ma ismét felkerestem és most a beregelésével sem maradok adós!
Családi ládázás során. Köszi!

kucsi24 2021.08.22 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Hosszú kaland volt ez a láda, a belvárosi helyszíneket már vagy fél éve felkerestük, a tápéi sétára csak most kerítettünk sort. De a költők mintájára mindenképpen sétálva szerettük volna megtenni az utat. Jó élmény volt! Szép, érdekes a leírás, sokat lehet tanulni belőle Juhász Gyuláról és a korabeli városról. Köszönjük a rejtést!

R-Gyu 2021.08.21 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

pötyimiki 2021.08.19 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

joco64 2021.08.18 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.82
Köszönöm.

Hegyo 2021.08.14 20:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.16
Megkerestük Teveladyvel szegedi nyaralásunk alkamával. Köszönöm a lehetőséget, hogy megmutattad nekem a helyet.

tevelady 2021.08.14 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval, köszönöm a rejtés. . [g:hu 1.6.2y]

putik 2021.08.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

fulpes 2021.08.08 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Két napra osztottam el a pontokat. A második részlet helye építkezés miatt körbe van barikádozva, de szerencsére kitalálható. A rejtés ötletes. Szeged nagyon szép.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

20210807_183607.jpg20210807_185956.jpg
20210807_183635.jpg 
kertimi 2021.07.31 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tanohun 2021.07.31 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

utigabi60 2021.07.29 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

sovix 2021.07.17 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ani@Zsolti [Geoládák v3.11.3]

geoládászok 2021.07.09 06:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Köszönjük a rejtést!

IMG_20210707_175624IMG_20210707_185430
Szeleburdi Országjárók 2021.07.05 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Aniko & Gyuri 2021.07.03 08:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

katanora 2021.06.30 20:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

alat300 2021.06.18 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
megvan!

öregmedve 2021.06.15 16:15 - Megtaláltam
A távoli tápéi pontra elszaladt helyettem lepke, úgyhogy én csak az első két pontnál vettem részt.

lepke 2021.06.15 16:15 - Megtaláltam
Én is gyalog mentem, ám bizonyára kevésbé kies látványban volt részem, mint annak idején Juhász Gyulának. Az jó volt, amíg a folyó mentén tudtam haladni, de a betonon való slattyogásról túlzás lenne azt állítani, hogy élveztem. Ŕáadásul a 2. ponton elnéztem, mit kell leírni, így kénytelen voltam a rejtőt felhívni. Köszönöm a segítségét!

DSCN1885DSCN1887
Göde 2021.05.31 18:04 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.7]

llevi95 2021.05.01 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
sajnos az első pontot a google segítségével kellett megnéznem, mert építési területen van!
[Geoládák v3.10.5]

Ksanyi 2021.04.10 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

Edoszabi 2021.04.05 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük szépen a rejtést.

novkovkovacsdori 2021.04.03 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! :)

[Jóváhagyta: Varhelyi, 2021.04.04 14:16]

szille 2021.03.30 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

TheJegas 2021.03.28 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ramika & Jégu [Geoládák v3.9.6]

KK TEAM 2021.01.09 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A krumplikakas ezt a ládát is kikaparta. :-)
[Geoládák v3.8.3] [Geoládák v3.8.3]Köszönöm a segítséget. [Geoládák v3.8.3]

anzsu7 2021.01.02 07:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

kocsisjozsef74 2021.01.02 07:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.8.3]

egynagyati 2020.12.31 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Tngyam 2020.12.13 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

erdei csiperke 2020.11.28 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ok [Geoládák v3.7.6]

erdei.laszlo 2020.11.28 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kisember 2020.11.05 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Blasius McKay 2020.10.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.90
Juhász Gyula az egyik legkedvesebb költőm, Anna-versei a kedvenceim közé tartoznak. Hálás vagyok, hogy járhattam a házánál. Sajnos, a szobor tereprendezési munkák miatt megközelíthetetlen, így az oda vésett verset nem tudtam elolvasni. Köszönöm, hogy a rejtő megadta ezt a jelszórészletet.
Kiadós séta következett a tápéi városrészbe, ahol könnyed találat várt a bádogfeszületnél.

Köszönöm a rejtő munkáját, szegényebb lennék ez élmény nélkül!

eszluzsu 2020.09.21 13:35 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közös találat. Köszönjük. [Geoládák v3.6.0]

ládavadász Pisti 2020.09.21 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk Eszluzsuval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Bobby Holmes 2020.09.19 14:16 - Megtaláltam
Apámmal egy egész napos szegedi ládázás során ennek a pontjait is útba ejtettük. A tiszavirág emlékműnél levő pontot kamerával be kellett zoomolni, mert körbe volt kerítve, de így meglett az is. Köszönjük!

v.judit 2020.09.05 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

mpeti1985 2020.09.05 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ágica63 2020.08.21 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm Ágica

Nicky&Ati 2020.08.21 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Brumi 2020.08.18 21:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

GVera1979 2020.08.17 15:41 - Megtaláltam
Teljesítettük Andris78-al. Köszönjük!

Andris78 2020.08.17 15:39 - Megtaláltam
Köszönjük!

Ásványvadász 2020.08.16 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A ládát megtaláltuk még 2018.07.24-én.
Néhány hete, 07.04-én megpróbáltuk a többi jelszó részletet is megkeresni. A lezárt területen lévő szoborról a második ponton nem sikerült leolvasni a vers idézetet. Most hoztunk egy videókamerát. Azzal símán meglett a jelszó. Persze Ági közben megtalálta az oldalon nyilvánossá tett részletet. :)
Az első pontot is ma kutattuk fel.

Nemi91 2020.08.15 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Nitusz 2020.08.15 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

kasap 2020.08.09 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. A 2.ponton körbe van merítve a jelszó építkezés miatt. Lefényképezte és kinagyítva tudtam csak leolvasni. :-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

zoli 2020.08.02 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Arculat 2020.07.19 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tibortt 2020.07.15 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
A kettes pont építkezés miatt nem közelithető meg. Távcsövünk nem volt, de volt Googlink. A hármas ponthoz naplementekor értünk, úgyhogy sok szúnyog nehezítette a logolást. Azért kellemes bicajtúra volt. Köszi a lehetőséget.

Bittmann 2020.06.29 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

fercsipeter 2020.06.22 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vto 2020.06.07 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.76
Nem csak a ládát, de a Szőke Tisza roncsát is sikerült felfedeznünk.
Köszönjük a rejtést! :)
Eszter és Tomi [Geoládák v3.4.1]

JenniMiki 2020.05.13 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! Jenni&Miki [Geoládák v3.3.2]

kupec 2020.03.13 12:33 - Megtaláltam
A 2. pont még mindig kerítés mögött van. Sajnos távcsövem nem volt, de a Gugli a barátom.

IMG_20200312_160339 
emmerwald 2020.03.08 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
1. A portás gond nélkül beengedett a klinika területére a Juhász-ház helyén álló emléktáblához.
2. A Juhász Gyula szobor sajnos éppen építési területre esik. A vers csak távcsővel olvasható le.
3. A láda rejtése elegáns és rendben is van!
Köszönjük az invitálást!

barteszter 2020.02.15 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Sir Pajszer 2020.01.06 12:59 - Megtaláltam
Köszi!

7dayfarkas 2019.10.29 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bakszakáll 2019.10.22 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm, kedvemre való multi tartalmában és minden más szempontból. A tiszaparti középső pont kordonnal körbe van zárva, így szükség volt a rendes fényképezésre. A parkoló óra szorított, így nem tudtam csekkolni, hogy milyen okból, kábé meddig él a kordonos zárás.

Discover 2019.10.06 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9947_DSC9949
_DSC9950_DSC9955
_DSC9958_DSC9962
_DSC9963_DSC9982
_DSC0023_DSC0024
_DSC0025_DSC0026
Páratlanpáros 2019.10.02 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Korigumi 2019.09.28 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nimka 2019.09.12 11:55 - Megtaláltam
továbbiak később [g:hu 1.6.4]

Jevica és Gyuszi 2019.08.22 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

tfmb 2019.08.20 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

NonCpG 2019.08.19 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

whaides 2019.08.04 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kiaribua 2019.07.31 20:49 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. A ládát nem találtuk, pedig azt hiszem elég alaposak voltunk. Pótjelszóval teljesítve.

Sheep2018 2019.07.11 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dvorcsakl 2019.07.10 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Varhelyi 2019.07.04 23:05 - Egyéb
Pótoltam az elveszett ládát. De tollat elfelejtettem tenni bele. :(

Gábor & Edit 2019.07.02 06:30 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ily 2019.06.19 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Botond89 2019.06.17 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :)

Pitymi 2019.06.17 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2y]

Bogi és Bálint 2019.06.02 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

BaLiAnIzAb 2019.05.11 00:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Megtaláltuk, köszönjük.

Hooch-Csi&Vi 2019.05.05 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ésKata 2019.04.29 13:59 - Megtaláltam
Szülinapi Szecesszió Szegeden túra keretén belül.

eltájoló 2019.04.23 11:41 - Megtaláltam
Az első két pontot néhány hónapja már megtaláltam. Most a többi tápéi ládával együtt kerestem meg a záróládát. Ügyes a rejtés. Köszönöm.

Bali László 2019.04.20 19:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Albatrosz947 2019.04.08 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Bringatúra keretében sikerült.

Apostolok cselekedetei 17,24 Károli Gáspár fordítás
Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik. Pál apostol mondja.

János evangélium 4,23 Maga Jézus Krisztus mondja.
23. De eljő az óra, és az most vagyon, amikor az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul.
24. Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják.

Nincs szükség épületre, képekre és bálványokra az Újszövetség szerint.

Köszönöm a lehetőséget az elmélkedésre

DSCF5582DSCF5583
rozsahegyieva 2019.04.06 18:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

melinya 2019.04.05 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]
Juhász Gyula: A tápai Krisztus
"A falu népét nézi csöndesen,
Amint ballagva munkából megyen."

Judit és Béla 2019.03.30 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.34
Megtaláltuk.

Sanyiakirály 2019.03.26 16:24 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg a ládát. Valószínűleg valaki kidobta [Geoládák v2.2.5]

golyakr 2019.03.23 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Halász család 2019.03.16 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RV 2018.11.22 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gerico69 2018.11.01 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mr. Norb 2018.10.23 09:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ibcsi 2018.10.22 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kocos_hu 2018.10.22 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

Albions 2018.10.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, köszi

Pmagda 2018.10.10 10:40 - Megtaláltam
Tápén jártam lányomnál, köszönöm a rejtést.

Tápai KrisztusEmléktábla
Juhász Gyula szobraTápai Krisztus
leah 2018.10.07 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

fatibi1 2018.09.15 08:15 - Megtaláltam
Köszi!

kingajani 2018.09.08 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.09.08 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

Pipers 2018.08.20 19:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zsomborpeto 2018.08.13 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Robogo 2018.08.12 16:44 - Megtaláltam
Szeged környéki biciklis ládázás alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtést!

szipeti 2018.08.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.11
ok

ha2 2018.08.04 12:55 - Megtaláltam
A ládát észrevétlenül elővenni itt is körülményes.

anettx 2018.08.04 12:54 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.4]

Szegedi #hellogeocaching.

A láda hiányzott, 2 éve a belvárosi pontok már megvoltak.

KTTNTZSDSETZS 2018.08.03 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megtaláltuk

PardiAndi 2018.08.02 21:18 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

zsolty23 2018.08.02 19:07 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

SzivesM 2018.08.02 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.00
GPS nélkül is kereshető, kellemes túra, ha valaki ismeri Szegedet.
Ellenkező esetben jól jönne pár nem csak koordinátákra és a készülékre támaszkodó leírás is!

Toth417 2018.08.02 16:12 - Megtaláltam
Érdekes séta volt, az első két pontja a GCNANS közben is útbaesett, a harmadikhoz vezetett hosszabb séta, de addig meg az eseményláda esett útba. Köszönöm a rejtést!

Panka kirándul 2018.07.29 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.29 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

emiGrant 2018.07.25 20:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Juhász Gyulát mindig is nagyon szerettem, így örömmel fogtam neki ennek a ládának. Beillesztettük a sok más szegedi láda közé és a harmadik rész kivételével gyalog jártuk végig. Köszi a rejtést!

-1-2
Reggel 2018.07.20 12:00 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

szollosi73 2018.07.13 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Megvan!
Az egyik kedvenc költőm Juhász Gyula, így kötelező volt a multi végigjárása. A második pontnál kicsit bizonytalan voltam a bejutással kapcsolatban, mert nem olvastam el a leírást, de végül bejutottam. Sajnálom, hogy a szülőházat lebontották, és csak egy tábla mutatja a helyét.
Köszi a rejtést!

A tápai Krisztus 001A tápai Krisztus 002
A tápai Krisztus 003A tápai Krisztus 004
A tápai Krisztus 005 
sirgalahad 2018.07.11 07:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.54
Sirgalahad itt letér
Tápéra megy ihletér'
Ez a nyom vajh költő lábé?
Válaszol rá rögtön Tápé

GAMANO 2018.06.30 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Pongi57 2018.06.28 08:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Ma reggeli bringázás utolsó ládája, melyet már tavaly ősszel kinéztem magamnak, de akkor már nem fért bele az aznapi programba. A ládának köszönhetően felrémlett bennem a "Szeged híres város, Tápéval határos..." sort tartalmazó dalocska. Egész nap ezt a dallamot dúdolgattam a család legnagyobb "örömére". ;-) Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4h]

CsipiX 2018.06.24 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Ártér-töltés TREK-ergés a Tisza töltésen egészen Röszkétől. A cél nem pont a ládázás volt, de ha már gyűjtöm mindkettőt, akkor beiktattam ezt a multit is. :) Nem bántam meg, köszönöm a túrát!

Kittikusz 2018.06.23 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

petili 2018.06.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Köszönjük a rejtést!

Antissimo 2018.06.06 12:49 - Megtaláltam
Ez is a több év alatt begyűjtött multik sorát gyarapítja. 2014-ben kezdtem, 2017-ben folytattam, és most 2018-ban fejeztem be :) Köszönöm!

Bernáth 2018.05.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Érdekes az ötlete a rejtésnek, jó volt olvasni a leírását. Tápéra nem gyalog mentünk el, de ma, május 21-én, pünkösd hétfőn, pont mint Juhász Gyuláék 1923-ban. És ötkor még zivatar is volt (amiről a versben olvastam). Köszönjük a rejtést!

MrKovalcsik 2018.04.02 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszönjük szépen a rejtést! Nagyon ötletes!

NightBlade 2018.04.02 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam, egyedül :( köszönöm

MimiTiti 2018.03.30 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.30 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2018.03.30 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bagoly és Talicska 2018.03.30 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Pumba9 2018.03.30 11:48 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cic 2018.03.29 17:17 - Megtaláltam
A "Planetary Pursuit" kihívás keretében találtuk meg ezt a kincset, mikor is a szegedi pihenésünk alatt kerestük a környék ládáit. Jó kis találat volt ez egy szomorkás, szürke, esős tavaszi napon. Köszönjükhttps://www.geocaching.hu/caches.geo?id=2303 a rejtést!

Találat után. 
pityulino 2018.03.29 17:17 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.3]

Varhelyi 2018.03.25 19:09 - Egyéb
Visszaragasztottam a mágnest, így a láda megjavult.
Beszéltem a háziakkal is, most először. Nem bánják a rejtést.

MoMaszter 2018.03.24 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Az olajmezőtől visszafele gyűjtöttük be a ládát!

Mars megnézte, hogy hol lett volna "gyárilag" a helye! Szuper rejtés lenne!!! Most sajnos a beragasztott mágnes elengedett, így nem marad a helyén. Már mi is csak úgy odarakva találtuk meg, de díjazzuk az eredeti ötletet. Jó lenne helyreállítani az eredeti állapotot, megnövelné a találat hurrá élményét!

Ancsi&Imu 2018.03.22 14:25 - Megtaláltam
Köszönöm!
Ancsi

EdKa 2018.03.22 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Szép séta után egy kis autózást követően pótjelszó leolvasás. Köszönjük.

Berián 2018.03.17 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2018.03.17 11:55 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
erdélyiek11 2018.03.15 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2018.03.15 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

*Moka* 2018.02.25 14:25 - Megtaláltam
+

*Vica* 2018.02.25 14:25 - Megtaláltam
Tádén a láda nincs a helyén, a mágnes nem rögzítette! Az emléktáblán találtam, de betettem a kerítés mögé.

 
kun.istvan82 2018.02.24 16:09 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. gc kupa [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BT_pro 2018.02.24 16:08 - Megtaláltam
Megvan köszönjük! Kun.Istvan82- vel . Szegedi bringakör.

becko 2018.02.01 06:55 - Megtaláltam
Szép város Kolozsvár...

sandorfabi 2017.11.19 11:30 - Megtaláltam
Végigjártuk, megtaláltuk, köszönjük szépen!

Galocza26 2017.10.28 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

gege68 2017.09.02 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

thera 2017.08.14 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! Két részletben kerestem. Véletlen pont úgy jött ki a lépés, hogy 2 pontot sötétben kerestem. :-)

Úton Tápéra a töltésen - naplementében...-1Úton Tápéra a töltésen - naplementében...-2
csehipest 2017.08.12 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Meglett. Egy laza kis túra volt az egész köszi a rejtést..

Sorex 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Megvan :)

astacus 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Hegedüs Zsuzsa 2017.07.31 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A GCVITC megtalálása után a gáton tekerés a 3. ponthoz.
Köszönöm a rejtést.

IMG_20170731_092840IMG_20170731_085700
IMG_20170730_193902IMG_20170731_193442
pegasus_mv 2017.07.29 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Köszönöm.

koranyig 2017.07.29 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

eTiGeR 2017.05.14 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Megtaláltam! :) Aki keres, az talál... GPS nélküli találat. Ez a láda nem volt betervezve, ráadásul a "g:hu" appal valamiért multi ládákat nem is tudtunk keresni, így GPS nélkül vágtunk neki. A pontos leírásnak köszönhetően szerencsére könnyedén meglett az összes jelszórészlet. Köszi a lehetőséget.

Kép 044Kép 045
Kép 046Kép 043
Kép 047 
Myrafelle 2017.05.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megvan, köszönjük.

Zsizsi60 2017.05.12 12:01 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

boszorkányok 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

Skalp 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.19
Köszi!

Lacisan 2017.04.30 19:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2017.04.22 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2017.04.22 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

foximaxi 2017.04.11 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megvan.

VikiVöki 2017.03.12 23:59 - Megtaláltam
Köszi a sétát!

a.marta 2017.03.11 19:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük szépen! :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Erdélyi család 2017.03.06 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Megtaláltuk!

fz12sg66 2017.02.12 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

petrot81 2017.02.12 15:20 - Megtaláltam
Részletenként begyűjtött jelszavakkal, de csak meglett ez is :) Köszönöm a rejtést :)

Eméktábla, ez alatt van a kampó a jelszóval.
Vincenzo65 2016.12.18 15:05 - Megtaláltam
Az első pontja meglepett, de nem szóltak rám és odamentem. Második az sok szegedi pont környezetében, a harmadik kissé elbújdokolt helyzetben. Talán több méltóságot érdemelne.

katijoko 2016.12.11 18:00 - Megtaláltam
A láda pontjai rendben voltak. Köszönjük!

zalajaro 2016.11.26 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2016.11.18 14:00 - Megtaláltam
tetszett a láda, bár nem egyben oldottam meg! Köszi a sok munkát, amit belefektettél!

menace 2016.10.31 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2016.10.18 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

schulczgreg 2016.10.11 22:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Köszi a rejtést! :) Gyalog kicsit hosszú a túra, biciklit ajánlok inkább. A láda elrejtése nagyon ötletes, és a leírás valóban rengeteget segít ;)

SandorCsaba 2016.09.29 08:20 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Apexsek 2016.09.10 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Szeged egyik kedvenc városom. :)
A multi első két pontját már sok évvel ezelőtt is megfogtam.
Akkor a 3. ponthoz nem mentem ki.
Azóta se, pedig Szegeden évente legalább 1-2x megfordultam.
Ma az itteni programom csak későn kezdődött, így reggeli érkezésem után gyalog, s SZKV-val jártam a várost, ládázás okán :)

fa-peti 2016.08.23 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LCSOKA 2016.08.21 09:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Box Finder 2016.08.11 09:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jelszó az emléktábla+szobor+emlékmű szövegeiből...
Köszi :)

zsiz 2016.08.08 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Köszönjük. Megtaláltuk. A ládából hiányzott a jelszó és a logbook. a jelszót a b. pontról pótoltuk.

evilkantor 2016.08.08 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2016.07.22 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.07.01 07:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DSC03522DSC03532
DSC03536DSC03671
vizipinty 2016.06.19 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Norbee97 2016.06.04 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.61
Megint Szegeden vagyok, ismét van segítségem 2/8.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ezt a ládát két részletben gyűjtöttük be, első két pontját még múlt héten, az utolsót ma. Ez a láda nem igazán nyerte el a tetszésem, egyedül a vége volt ötletes, de azt is hamar megfejtettük. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
413.

20160529_16335720160529_163402
20160604_13090220160604_130906
20160604_13102820160604_131048
20160604_13112120160604_131124
20160604_131219 
denho 2016.05.14 20:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bazsogeleba 2016.04.23 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

Audrey722 2016.04.13 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

uccsagor 2016.03.30 20:10 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért! Jól szórakoztunk! :)

tabletta 2016.03.21 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2016.03.07 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2016.02.06 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szegedi hétvégén...
A véglada zseniális :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kectam 2016.02.04 17:00 - Megtaláltam
Szegedi csavargás közben találtam meg
Köszönöm a lehetőséget

kincs92 2015.12.31 20:38 - Megtaláltam
Szilveszteri kiruccanás Szegedre :) Szerencsére mi nem találkoztunk senkivel a láda felkeresésekor, így könnyen meglett ez a multi :)

Köszönjük a lehetőséget,
Kincső & Csabi, Petra és Laci

Petra&Laci 2015.12.31 20:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2015.12.31 20:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Eltartott egy darabig, amíg összeszedegettük a pontokat de ötletes egy multi volt :)

Köszönjük a rejtést,

Petra, Kincső, Laci és Balear

nmaria 2015.12.19 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Tisztisz és Csabi 2015.12.06 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

Marton Zoli 2015.11.14 10:40 - Megtaláltam
Krisztus urunknaknak minden oka megvan, hogy háborítatlanul éljen és uralkodjék odafönn a mennyben mert földi helytartói (akiknek egy megtestesítője a mai napon egy kerékpáros nagyanyó volt) cerbeusként őrzik az ő (tápéi) földi képmását. :-))))

Még vagy húsz méterre volt tőlem (az út másik oldalán) és fel sem merült bennem hogy engem figyel - amikor megszereztem az acél ládikát hogy aztán gyors logolás után újra a megváltó gondjaira bízzam - mégis majdnem leordította a hajamat és alig tudtam kimagyarázni magam. A geoláda titkát azért megőriztem nem árultam el ottlétem valódi okát.

Sajnos a komp nem járt - ahogy elnéztem már igen hosszú idő óta - igy a GCMRDL megmaradt egy másik túra célpontjának.

Paul 2015.11.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.25
Köszönöm a rejtést.

V_Gabor 2015.10.23 18:13 - Megtaláltam
Hagyományos ládának jobb lenne.

Szegedi hétvége. Köszönöm!


[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Sheeva & Leon 2015.10.23 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2015.09.23 00:00 - Megtaláltam
-

Bugár-orienteering 2015.09.13 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Hétvégén Szegeden voltunk, már péntek este elkezdtük a pontokat gyűjteni. Tápéra vasárnap délelőtt sétáltam át. A ládát is megtaláltam és az alternatívot is megnéztem.

 
zsityi 2015.08.24 15:37 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk.

ngaba 2015.08.22 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszönöm.

Emese62 2015.08.22 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Baráti ládázás Szegeden Mary Lou társaságában. Ránk sötétedett a végére!

 
Mary Lou 2015.08.22 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk.
Szombati ládázgatás barátokkal.
Köszönjük.

WADMAC 2015.08.21 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Jadrana 2015.08.21 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kisgriff 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Biciklivel

griffs 2015.08.21 00:00 - Megtaláltam
Bringával.

Ötvös család 2015.08.19 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Szegedi kerékpáros ládázás 11. állomása. A nap végére 11 láda 34 pont és 55 kilométer tekerés lett az eredmény.
Ez lett a vége a mai napnak.

 
Nixi94 2015.08.19 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönjük a lehetőséget, nagyon tetszett!

CsiLa 2015.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Megtaláltuk! Köszi! :)

stmester 2015.07.30 15:10 - Megtaláltam
megvan köszi

Nargoth 2015.07.25 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Köszönjük, tetszett a láda és a leírása is!
Első nap a szegedi részt szedtük össze, másnap aztán - Juhász Gyuláék nyomában - a töltésen kitekertünk a kereszthez is, majd az országúton vissza. :)
----
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2015.07.25 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.07.06 00:00 - Megtaláltam
+

wildpig 2015.07.04 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Városi séta és az öreg halászcsárda után - remek rejtés, köszönjük!

Pillangó csapat 2015.06.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, Sherlock Holmesként fejtettük meg 😉

Daróczi Eszter 2015.05.26 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Dudika 2015.05.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.96
Megtaláltam Köszönöm a lehetőséget

Reaper 2015.05.09 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönöm a rejtést. Családi séta keretein belül megtaláltuk.

villon 2015.05.06 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1j] [wapon beküldött szöveg]
Tetszik a láda rejtése.

ther 2015.05.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Szegedi hosszú hétvégénk során megtaláltuk. A hagyományos pont keresése során egy romániai kesser trióval találkoztunk, ők com-os ládaként keresték a végládát. Egy kicsit gondban voltak a kereséssel, a magyar leírás jobban rásegít a megtalálásra, mint a com-os hint. Tetszett a környék, a láda keresése után még egy kicsit a gátra is felmásztunk.

Köszönjük a rejtést!

Kazbek 2015.04.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
ok

GYEZegzug 2015.02.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltam az esőben Őket. Köszi szépen a lehetőségeket.

Furtyka 2015.01.25 09:35 - Megtaláltam
Két napos ládázásunk alkalmával találtuk meg. Köszönjük a rejtést. :)

marsoka 2015.01.14 13:00 - Megtaláltam
.

takacsimre 2014.12.29 17:00 - Megtaláltam
Szeged környéki ládázás barátainkkal, Icával és Gézával. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2014.12.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Gabbence 2014.11.19 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Este indultunk, gyalog. Szintidőn belül teljesítettük a távot, és még egy hot-dog is belefért. Amíg elkészült, élvezettel hallgattuk egy lecsúszott és illuminált filozófus magasröptű és mélyenszántó gondolatait.
Nagyon tetszettek az állomások és az érdekes információk. A rejtés ötletes volt, a leírások összeszedettek, részletesek, az egész multit jól kigondolta a rejtő. Köszönjük szépen :)
Utóirat a többi megtalálónak: Olyan ajándékot hagyjatok a ládában, aminek ti is örülnétek (nem papírfecniket, használt buszjegyet...), mert nagyon csalódást keltő dolog szemetet találni a ládában. Mi így jártunk... :(

TothTi 2014.11.15 15:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

5N 2014.10.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Idegennek éreztük magunkat a klinika udvarán,miközben a betegeket meg ott tologatták.Sajnos a 2.pont felé meg felújítás folyik,így az odafele út se azt a szép arcát mutatta,mint amilyen valójában.A 3.ponthoz pedig autóval mentünk,de legalább a láda megvan és az ötletesen is van elrejtve.

rnbika 2014.10.19 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.30
Köszönjük a rejtést, ötletes!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.11.20 08:52]

A cacheben talált logbook 
alucifer 2014.09.27 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


TigerCat 2014.09.16 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2014.09.16 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.0p] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2014.09.14 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
31/27 - A GC28FV versenyre menet, versenyen, versenyről jövet...

Szegedi elmaradt ládák megtalálásának apropóján a nulladik találat. Szeged még mindig szép, leszámítva a Tisza-parti építkezéseket...

A ládát nem találtam, ezért helyette a templomos alternatívot választottam.
A szülőház koordinátája szerintem inkább N 46° 14.835' és E 20° 08.995'

Köszi a játékot!

 
jspanyik 2014.09.12 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Szeged és környéke 11/15.

Az első két pontot felkeresését a belváros multi (GCszev) sétájába illesztetem be, majd kiautóztam a végládához. Tettszett!

Köszönöm a lehetőséget!

nbokan 2014.09.11 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Szegedi városnézés közben. Kösz a rejtést.

elina 2014.08.31 15:30 - Megtaláltam
Másodjára jártunk Szegeden és most sikerült a láda utolsó pontját is felkeresnünk. Nagy nehezen sikerült megtalálunk a ládát, mert nem a helyén volt, de mi visszaraktuk eredeti helyére! Köszönjük a lehetőséget!

ahhoj 2014.08.31 15:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

benist 2014.08.15 17:45 - Megtaláltam
A két első pontot már régen begyűjtöttem, csak elfelejtvén, most délelőtt újrázás. Délután bringával a 3. ponthoz, szellemes rejtés.

nmárti 2014.08.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Útközben:)Szülinapi találat :)

 
TMC 2014.08.08 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk

SirLes 2014.08.03 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lujzi 2014.07.24 13:29 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2014.07.24 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam.

reka.nyilas 2014.07.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.00
Mai extra gyors találatunk Atival. Köszönjük :)

Szabó família 2014.06.24 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

anettnori 2014.05.24 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Megvan! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tudásbajnokság döntőjének eredményhirdetése előtt kerestük meg. A pontok szépen adták magukat, de a végén a jelszó csak nem akart összejönni. Telefon, de akkor sem sikerült. Aztán megvilágosodtunk. Rossz ládakóddal nem is sikerülhetett...

Demente & Nicol & Tina 2014.04.27 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Ötletes köszönjük! ;)

RoriZo 2014.04.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Nagyon tetszett a rejtés, nekem is van hasonló. Azonnal sikerült megtalálnom.
Köszönöm a lehetőséget!

szmh72 2014.04.13 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Túranyuszi 2014.03.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
köszönjük a lehetőséget ! :)

nextimp 2014.03.28 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Nagyon jó túra és leírás, ötletes rejtés. Köszönjünk!

Pogánypeti 2014.03.17 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
A mai napi szegedi gyalogtúrám negyedik találata volt ez a multi.
Szőreg és a Maros felől jöttem, keresztüldöngettem a Bertalan hídon, ezért először a ládával kezdtem, majd onnan gyalogoltam be a belvárosba a másik két ponthoz, ill. az árvízi multi (GCNANS) belvárosi pontjaihoz.
Köszönöm a rejtést! :)

A tápai KrisztusA Belvárosi híd a Tisza felett
Juhász Gyula-szobor (Segesdi György,1957)Juhász Gyula dombormű és emléktábla (Tóth Sándor,1983)
Mókussssok 2014.02.23 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2014.02.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
-o-
Mai szegedi 4 ládánk között szerpelt ez a megtalálás.
A februári 14 C hőmérségletben egy kellemes sétát tehettünk Szegeden.
Ez a láda lett a 450. megtalálásunk.
Köszönet a rejtésért.

bubu&vahur 2014.01.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. :-)

K&H 2014.01.18 16:30 - Megtaláltam
Kriszti találta meg :) Nagyon ügyes rejtés!! Köszönjük!!

Nars 2014.01.17 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Remek a láda rejtés!

 
szegeo 2014.01.12 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.01.11 21:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Vacsora után még elmentünk a ládáért .... :)

Cinkata 2014.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
érdekes helyen volt :)

kagi74 2014.01.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon érdekes multiláda, keresztül Szegeden, a Tisza mentén. "Láda a ládában" nagyon jó rejtés!

picuresnagyur 2013.12.30 07:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
köszi

belus01 2013.11.30 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

K.L. 2013.11.03 07:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.10.31 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Az első két pontot még 05.03-án megtaláltam, a ládát ma kerestem. Senki nem zavarta a logolást.

 
krisskamion 2013.10.27 07:20 - Megtaláltam
farkas_e-vel

farkas_e 2013.10.27 07:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Szegedi hétvége alkalmával... Az első pontot még szombaton, a másik kettőt már vasárnap reggel találtuk meg, sok másikkal egyetemben.
Örülök, hogy eljutottam erre a helyre, és út közben az Aba-Novák Vilmos alkotta Hősök kapuját is láthattam... Juppi!
Köszönöm a rejtést!

Strombus 2013.10.24 09:50 - Egyéb
Érdekes, hogy senki nem említi, hogy a logbook egy tele saláta. Tettem be újat és tollat is.
Kivettem egy TB-ét és betettem egy másikat.

Péter60 2013.10.24 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Szuper multi, egy ötletes rejtéssel és olvasmányos ládaoldallal.
Számomra különösen kedves a szekszárdi vonatkozás.

tixem 2013.10.20 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Második látogatásra már sikerült a dolog, nagyon jó a rejtés. Kicsit szűkösen, de 2 TB is bekerült. Jelszónak csak a két utolsó része lett meg, ezért kérem jelszó nélküli megtalálás elfogadását. Képet küldök róla.

Köszönöm a lehetőséget!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2013.10.20 18:43]

placc 2013.10.13 10:35 - Megtaláltam
TFTH

Csizmások 2013.10.07 16:30 - Megtaláltam
ok

Puszedlinyuszi 2013.09.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
...

brat 2013.09.10 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Nagyon tetszett a rejtés, köszönöm a lehetőséget!

zozonagy 2013.09.08 14:00 - Megtaláltam
Séta a városban őszi kánikulában. Közös családi vadászat.

kobcikrajci 2013.08.24 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.07
Szegedi bicajos ládagyűjtögetés. A verset és a történelmi hátteret elolvasva igazán hangulatos feladványsor. A rejtés módja is igazán megéri, hogy megkeressük.

kispeterz 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam
Matyával megtaláltuk!

Zsókica és Lackó 2013.08.19 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Mögvan!
Tetszett a túra. Egy halászlevet is közbeiktattuk a Kiskőrösiben :)

matya&zotya 2013.08.19 00:00 - Megtaláltam

Többszöri kitartó próbálkozásunk eredménye!

5letes rejtés és jelszó!

Köszönjük!hercule&jane 2013.08.18 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kinyomozva :-)
[g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Ötletes rejtés! Az első két pontot egyéb ládázások során vadásztuk le.

rajp 2013.08.14 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Békéscsaba - Szeged ládatúra 20/14. ládája. A híres tápai Krisztus. Barátaink még kalandjaink elején meséltek erről a ládáról. A rejtés ötletes!

SportMan 2013.08.12 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A multi első 2 pontja már pár hete meglett, de akkor sajnos nem volt időm kimenni a ládáért, viszont ma erre is sor került. Igazából jó kis rejtés jött össze, az útvonal illetve a pontok tanulságosak, jó kis történetet mesél el így egyben. Maga a rejtés módja is kreatív, ennek ellenére könnyen megtalálható.

RobiGergo 2013.08.04 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.42
Köszönjük szépen!

alcala76 2013.08.04 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Nagyon szuper a ládika rejtekhelye! :D Egy TB-t kivettem, hamarosan utazik tovább.
Az első pont elég elhagyatott, lepusztult, szegény Juhász Gyula többet érdemelne!
Ui: A ládában talált TB ilyen külsővel nem létezik: egy tehénnek kéne rajta lennie, ehelyett egy papucs van a kártya mellé téve, ráadásul a .com-os oldalon nincs is regisztrálva a ládánál. Nem tudom, ilyenkor mi a teendő.

Cseber 2013.06.30 08:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2013.06.30 08:36 - Megtaláltam
Négy napos szegedi, Szeged környéki biciklis ládázás Istvánnal, 6. találat a 24-ből.
Szuper!

Csacsibogyó és mazsolafül 2013.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Az előttünk lévők rosszul rakták vissza, és sokáig tartott, de megérte. :) Köszi!

Ungerati 2013.06.18 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 2.83 súly: 1.70
Jó kis rejtés. A keresztnél éppen sokan voltak ezért az alternatív jelszót vettem igénybe. Próbáltam a ládát legalább megpillantani de sajnos sok a szemét a rács mögött. Biciklivel kellemes kör volt. Köszönöm!

akical 2013.06.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Nagyon ötletes a végső láda rejtése.

Az első állomás 
Katulyakutatók 2013.06.16 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Ötletes rejtés.
Miután hetek óta hiába keresünk új albérletet, mérgünkben elindultunk kesselni. Megérte.
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

Logolás 
sereva 2013.06.04 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kispeter12 2013.05.20 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

GGABI 2013.05.13 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszi a rejtést.

szjoco 2013.04.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 2.23
Megtaláltuk. Köszi a rejtést Csilla & Jocó.

Liberty 2013.04.25 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
14/11. Bács és Csongrád megyei ládatúra Gyrossal.

A túra mindhárom pontja nagyon tetszett, különösen a látnivalókhoz fűzött remek összeállítás a weboldalon. Köszönöm az ötletes rejtést és a lehetőséget.

Szeged (Tápé) címere
Gyros 2013.04.25 16:57 - Megtaláltam
e [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

 
Varady1 2013.04.15 20:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Jó móka volt

coocos 2013.04.14 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a sétát.

pendragonhu 2013.03.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
megvan

gabocza 2013.03.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Több részletben, fordított sorrendben, de sikeresen meglett. :)

tau 0470 2013.03.22 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Az első két pontot már októberben sikerült megtalálni, majd a harmadik közös találat grus kolleginával. Köszönettel.

1.3.
grus 2013.03.22 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
A végláda közös találat tau_0470-el. Köszönjük a rejtést!

raci 2013.03.17 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Köszi a rejtést, nekünk kétnap alatt sikerült összehozni. Először a belváros, ma pedig a láda.

moneycus 2013.02.01 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
A rejtés 5* volt. Nagyon jót sétáltunk. Köszönöm!

Bendee 2013.02.01 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, véletlen esett ki :D

szianna88 2013.01.29 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Kellemes sétával egybekötve. :) Köszönöm a rejtést! :)

plecs 2013.01.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
:-O)

BubaGC 2013.01.13 11:00 - Megtaláltam
:-O)

darvascsapat 2012.12.13 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 1.5 átlag: 1.83 súly: 1.90
majd lefagytam, de megvan

Strombus 2012.11.18 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Kétnapos szegedi habzsolás utolsó 17/17. találata. Még tegnap kezdtem, mára csak a végláda maradt. Érdemes volt ezzel zárni a kirándulást. Rendkívül ötletes ládarejtés, érdekes téma, jól kidolgozott ládaoldal. Köszönöm az élményt és az új ismereteket.

anyóca 57 2012.11.06 12:45 - Megtaláltam
Rövid időn belül, a második szegedi ládázásom eredményeképpen és a rejtő jóvoltából ide is eljutottam. Ma már Szeged környéke, ill. Szegeddel összeépült Dorozsma és Tápé is belefért az időmbe. Köszönöm a kapcsolódó történetet. A láda rejtése ötletes, nagyon tetszett.

Piroska18 2012.10.23 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

Sanchoo és M. 2012.10.21 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Folyt.köv. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

peterpan 2012.10.20 00:00 - Megtaláltam
.

Piás 2012.10.12 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Lopakodóval, Dr. Lada-val, Eszterrel... a SPIR megtalálása után, úton Szeged felé.
Köszi az 5letes rejtést!

Lopakodó 2012.10.12 22:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Közös találat Eszterrel, Piással és Dr. Ladával.

Dr.Lada 2012.10.12 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Még 2009 10 hóban mikor Szerbiai ládázásra tartván Szegeden szálltam meg ládáztam Szegeden és a két belvárosi pontját összeszedtem, csak már nem volt időm a ládáért is kimennem. Most a SPIR kapcsán sikerült leszedni a ládát Lopakodóval, Eszter lányával és Piással, majd a VITC láda kapcsán a másik két helyet is ismét megközelíteni, így végre sikerült a multit letudnom.:-)

kisgab88 2012.10.03 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Több részletben, de végül meglett! Köszönöm!

Szaffy 2012.09.21 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
Megvagy!!! Köszönet!!!

btomili 2012.09.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Több részletben, de meglett .-)

Radián 2012.09.04 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Ötletes rejtés. Köszönjük a lehetőséget! :)

Dzseko922 2012.09.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép séta volt.

BranDroid 2012.08.18 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltuk. Köszi a rejtést!

schneider92 2012.08.09 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük

amistoso 2012.08.07 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Köszi :)

kerol 2012.07.21 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Köszönöm a rejtést.

herbi76 2012.05.23 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Köszönjük!

silangel 2012.05.20 15:48 - Nem találtam meg
TFTC. CD-vel összefutva. :)
.com alapján mentünk, így a láda megvan..

[Elutasította: Várhelyi, 2012.05.21 10:43]

Yoe 2012.05.19 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.17
ok

pozoli1 2012.05.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Megtaláltuk. Pozoli1 és Ancsa

Bátor2001 2012.05.10 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Köszi, meglett! :-) ORSI ÉS LILI

Trim 2012.05.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam,köszi!

Tiszaparti 2012.05.02 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi

zeus 2012.04.30 00:00 - Megtaláltam
tuti rejtés. köszönjük!

sanzi89 2012.04.24 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltam!

viktib 2012.04.22 19:30 - Megtaláltam
Jó volt ez a Tápai Krisztus! :) Zolikával és Repcsivel találtuk meg, egy biciklizéssel egybe kötött kiránduláson. :)

Repcsi 2012.04.22 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Az első pont kicsit nehezen lett meg, de a rejtés végül kárpótolt mindenért :)
Rendkívül ötletes, tetszett nagyon! :))
Zolikával és Tibivel közös bringás találat.

zyg 2012.04.15 12:00 - Megtaláltam
Megvan , köszi!

zoli12342 2012.04.15 00:00 - Megtaláltam
Megvan köszi.

bedina 2012.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
Megvan

zsupisti 2012.04.09 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Koszonjuk. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Atmosz&Zozmosz 2012.04.08 10:30 - Megtaláltam
Megvan :)

andikaaa 2012.04.08 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszi!

maczica 2012.04.07 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
A Tápai Krisztus.... Köszi a lehetőséget!!!!

ac3 2012.04.06 19:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.00
Ez volt az első ládánk,
Anikó & Józsi

dzoli1 2012.03.25 15:00 - Megtaláltam
Kétnapos nonstop kerékpáros ládázás Szegeden és környékén.

Zergi 2012.03.19 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.26
Fogtam!
Több szegedi út során szedtem össze a jelszó részleteket.

 
pirosmaca 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a párommal egy vasárnapi séta alkalmával :)

Quadosmarci 2012.01.28 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
A láda meglett de a jelszót nem fogadja el a rendszer ! :(

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2012.01.28 21:27]

Itt jártunk , meg is lett . 
kétbakancsos 2012.01.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.67
Kellemes Tisza-parti kirándulással találtuk meg a ládát. Köszönjük a rejtést!

Kalap alattHorgászok a Tiszán
Maros torokTéli kikötő
Fecaxxx 2012.01.07 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Először a ládát kerestük meg,olajmezők felé menet.
Ötletes rejtés!
Köszönjük szépen!
(rosszul volt a helyére rakva,rendesen raktuk vissza)

FEMOLINO

torovik 2011.11.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.06
Nagyon köszi! Az ilyen rejtés tetszik!

Varhelyi 2011.11.05 16:05 - Egyéb
Felújítottam az "álca" fedelét. Még megvan a doboz :)

Fecó07 2011.11.05 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
t1kovacs csapattal közösen találtuk meg a pontokat. Köszönjük a rejtést.

t1kovacs 2011.11.05 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Nem találtam a bádog dobozt, az alternatív jelszóval megtalálva
Köszi a rejtést!

Quantum 2011.10.27 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
A rejtekhely sajnos veszélyben, és a ládai is ezáltal. Karbantartásra szorul!

sio 2011.10.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nekem is sok hónap telt el az összes részlet megtalálásáig, csak én előbb a ládikát találtam meg, és csak ma a virtuális pontokat. ötletes rejtés köszönöm szépen.
Árpi

olahtamas91 2011.09.29 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.66
Az első két pontot még a tavasszal megtaláltam, de az utolsót azóta most volt először alkalmam megkeresni. Így ezt a ládát egy fél év alatt találtam meg :) Amúgy nagyon tetszett a multi, mindegyik állomása érdekes volt.

JAck:66: 2011.09.18 18:00 - Megtaláltam
421, megérett a bodza.

vastagj 2011.09.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Számomra egy új játék kezdődött! Köszönöm a lehetőséget! Vastagj

Madym 2011.09.02 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
Megvan. Szegedi háromnapos ládázásom 22/15 felkeresése a második napon. Most is vonat + bicikli Debrecenből. Reggeli után nekivágtam a mai ládáknak, kezdtem mindjárt ennek a multinak a záróládájával, mert a virtuális pontok még előző nap meglettek. A láda rejtése nagyon jó. Még csak le sem kell térdelni. Remélem, hosszú életű marad. A viszonylag nagyobb távolság miatt inkább kerékpáros találat az ideális. Innen tovább az olajmezőkhöz. Köszönöm!

ngy001 2011.08.31 18:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megvan

bobe524 2011.08.31 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! Böbe

tofu 2011.08.31 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
A három pontot három különböző napon kerestük fel, így is érdekes volt. A ládát magát (2011.04.24 19:05-kor) azonban alig bírtuk kivenni, mert úgy be volt szorítva, hogy csak na! Ezért gondoltuk azt, hogy nem abban a szögben tesszük vissza, ahogy kivettük, hanem úgy, ahogy azt könnyű. :)
Köszönjük!

befi 2011.08.29 16:50 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 95.2 km

fedoka 2011.08.20 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszi,két nap alatt lett becserkészve Rbago s Horváth Ildi kesser társammal..:)))

rbago 2011.08.19 21:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Seres Péter 2011.08.14 09:49 - Megtaláltam
765. ládám. Kellemes, egyszerű multi. A rejtés nagyszerű, semmi bozótharc.

csabavezer 2011.08.11 09:04 - Megtaláltam
Volt szegediként Renátával végigjárva:)
Csaba és Renáta

Stimm 2011.08.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Szeged-Debrecen kerékpártúra közben. Sajnos a ládát 20 mp-el lekéstem! Már fékeztem amikor egy idős hölgy odaért egy székkel és leült a kereszt elé. Így az alternatív megoldás maradt.

tudo 2011.08.08 11:02 - Egyéb
85 km kerékpár edzés 350 m emelkedéssel Szeged körül 15 régi ládával. Nagy meleg volt egész nap, alig győztem a folyadékot pótolni.

GCTIVI után kellemes láda következett. A 2. pont minduntalan az épület belsejébe hívott, pedig a kérdéses dombormű és koszorú tartó egyértelműen kívül van.Ismét öröm volt kijönni Tápéra, egyúttal GCOSAR következett.

Kerékpáros kupa: 85.90 km

Juhász Gyula szobraPléh Krisztus
TalálatTápé temploma
Templom belsőRakpart
Dzsozy 2011.08.02 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.89
A többi multival fűztük össze. Egyszerű, jó multi. A végláda is könnyen meglett, nem okozott nagy gondot. Viszont a láda rejtekéből le van törve egy darab, és látszik a láda.

Köszönjük a rejtést!

joco12589 2011.08.01 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
ok

zramzam 2011.07.08 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Szép volt. Köszönöm a rejtést.

fattila 2011.07.08 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvan. Köszönet érte.

NZs 2011.06.27 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Szegedi kesingtúra 17/8.
Az első két pontot még tegnapi, belvárosi ámokfutásunk során gyűjtöttük be. Mára csak a végpont, a bádog Krisztus, s alatta a ládika maradt hátra. Majdnem drive-in lett, az út túloldalán, mintegy 20m-re tudtunk leparkolni. A "tetthelyen" aztán egy kis tanakodás után rájöttem a pofonegyszerű megoldásra. Erre szokták mondani, hogy szemtelenül egyszerű rejtés! Az ide vonatkozó pontszámmal értékelem az ötletet, ami itt megnyilvánult - láttam már sokféle rejtést, de ilyet eddig nem! (Igaz, rejtésre 5-öst is igen ritkán adok, talán 10 alatt van az eddigi összes.)
Ahogy szinte minden kereső mi is "csaltunk", nem jártuk végig a régi gyalogtúrát. Mentségünkre legyen, hogy a világ azóta felgyorsult - nem is kicsit. Ezért hát indultunk is tovább a komphoz, hogy mielőbb bevegyük a Maros Deltát (GCMRDL).
NZs&EnZo&Andie

tgb 2011.06.24 19:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam!
Ötletes a rejtés!

Rudi Team 2011.06.22 16:50 - Megtaláltam
Ok! [wapon beküldött szöveg]

iMagination 2011.06.13 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszönjük!

faragoz001 2011.05.07 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.57
Megtaláltuk! Tetszett a rejtés, feledtette a meggyengült láda-tartalmat. Köszönjük!

Nagymancs es Kismancs 2011.04.30 18:20 - Megtaláltam
Gratulálunk, nagyon jól kitalált "feladvány" volt, szegediként sem tudtuk hol van az emléktábla. Megint tanultunk valamit.

vViktor 2011.04.29 00:00 - Megtaláltam
Szegedi tekergés alkalmával.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Hocsa 2011.04.23 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Húsvéti rokonlátogatással egybekötött ládázás, 7/4. Gaben-nel közösen kerestük fel a multi pontjait a kellemes tavaszi estében. Az első pont kissé nehezen lett meg, az épületek között elég gyenge volt a vétel, és táblát se volt könnyű megtalálni a sötétben. De azért sikerült! A végláda rejtése nagyon ötletes! Köszönjük!

ulex 2011.04.22 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
jó kis séta volt... ;) Köszönjük! U & Martin

sorx 2011.04.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Nagyon ötletesen lett eldugva a láda. Az előttem járó kicsit keresztbe tett, hogy a ládat keresztbe tette be. Brrr. De most jól van a helyén. :)

peregrine 2011.04.10 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon tetszetős volt a rejtés... ;-)

Cycadopsida 2011.04.10 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.17 súly: 3.03
Nem vagyok multi-kedvelő, de ez tetszett. Hasonlóan rejtett ládához eddig egyszer volt szerencsém, ötletes megoldás.:)

Szilágyiék 2011.03.19 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Kedvesemmel és Penyu-kutyámmal szülinapi ládázás, esőben-hidegben, ázva-fázva, sárban járva, kalandosan, de klassz volt!

Mi a komppal érkeztünk, először a szobrot fedeztük fel. Szép a templom is. Szemben a presszóban finom süteményeket és tiszta mellékhelyiséget találtunk. (Meg eladó szép étkezőgarnitúrát).
A következő megállónk a Krisztus előtt volt. Nagyon trükkös a ládarejtek, tetszett!
A két másik pontot felfűztük a Tiszavirág, a Szegedi városnézés, a Református Templom és az Új Zsinagóga útvonalára.

Köszi, hogy megmutattad ezeket a helyeket!

Virtuális rejtek1. pont, a szülőház emléktáblája
Nagyon szép a vers"A falu népét nézi csöndesen..."
Templom"Eszpresszó"
Eladó! (Ha azóta meg nem vette valaki.) 
Maclura 2011.03.16 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
A második pontot már hetekkel ezelőtt begyűjtöttem, mert épp arra jártam.
Ma az első és a harmadik is sorra került.
Én a keresztnél ládát nem találtam, de sejtettem hol kellett volna találnom.
Pót jelszóban segített a templom melletti emlékmű.
Köszönet a rejtésért.

FCsili 2011.03.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk!

SilverG 2011.03.14 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltuk!

Oxica 2011.03.14 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltuk!
Nagyon tetszik, hogy a pontokhoz történet is kapcsolódik! :) Köszönjük!

melanchton 2011.03.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést. Nagyon jó volt.

zsotie 2011.02.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.13
Érdekes volt végigjárni.
Tetszett.

Zeike 2011.02.06 15:00 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni sétával egybekötött ládázás. :))

 
cosinus0 2011.02.03 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Munkahelyemről hazafelé tettem egy kis kitérőt a láda levadászására. Visszafelé haladtam a jelszórészletek keresésében, mivel a város másik felén lakom. GPS nélkül indultam neki. Láttam már a bádogfeszületet korábban is, de nem emlékeztem pontosan a helyére, csak az utcára, ami elég hosszú. Tippem szerint a templom környékén kerestem először a bádogfeszületet, amit persze ott nem leltem meg csak a pót jelszórészletet. A láda viszont izgatott, így a város felé sétáltam. A bádogfeszület is meglett, no meg a láda is egészen könnyen, térdeplés nélkül. Persze a leírás is sokat segít, ha logikusan gondolkozol. Ötletes rejtés, kifejezetten tettszett. Köszi.

mike andros 2011.02.01 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Nagyon szeretem az ilyen rejtést. Gratula!
Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Mike

bazsoka 2011.01.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Kislányom az instrukció szerint letérdelt a kereszt elé, de nem lelt mást, mint egy kutyagumit, azt is gondosan a térdére passzírozva, amit az autóba visszaülve még sokáig "élvezhettünk". Feleségem, azonban azonnal rátalált a fémdobozkára. Köszönjük a nagyon ötletes rejtést.

alfabootis 2010.11.23 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Még 17-én a szegedi városnézésem alatt az első és második pontot levadásztam, ma Bence fiammal a láda is meglett. Köszi a rejtést! :-)

jeti-matterhorn 2010.11.13 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Egyetem után.Crox,gyattis.A család már hazament.

Crox 2010.11.13 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
gyattis, jeti-matterhorn, Crox

PEx2 2010.11.05 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Szuper a térdeplős láda! Köszi!

Robin13 2010.11.05 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.79
Köszönet a rejtésért. A térdelés és a fohászkodás sajnos nem segített, így az alternativ lehetőséggel éltem a harmadik pontnál.

szaboist 2010.10.31 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Szegedi ládázásunk során az egyik kedvenc lett a cache. Ötletes, informatív, pontos!

 
gethe 2010.10.23 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
A végéről kezdtük, aztán a többit beleszőttük a nap ládázós útvonalába. Ebédeltünk a szomszédos halászcsárdában, az is jó volt. A rejtés ötletes.
Köszönjük.

picipanni 2010.10.23 13:52 - Megtaláltam
ÖregKörössy ebéd után elnéztünk ide is, szép kis hely... A rejtés szuper!

sztyopa13 a páratlan páros 2010.10.10 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Szuper!Köszönjük!Az első ponthoz a GPS a finn konzulátuson keresztül akart vezetni.Neki arra volt a legrövidebb.De így legalább megcsodálhattuk a középkor magyar remekművét,a Kolozsvári testvérek sárkány ölő Szent György szobrát.Szegedi ládázásunk során a második pontnál parkoltunk,ezt egyből megtaláltuk.A keresztnél a rejtés nagyon tetszett.Feltette a koronát az egész napos sétára.Köszönjük!

GSdriver 2010.10.10 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szép volt a túra, és a kerettörténet is klassz. Mindezt pedig a végén egy vérprofi rejtés koronázza meg! Köszönjük!

Ferrit 2010.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Sziasztok

Ügyes rejtés, a párom azonban elsőre oda nyúlt ahol a láda lapult.:-)
Köszönjük.

Meli, Marci babóca, Laci

arinka 2010.08.29 11:30 - Megtaláltam
Kellemes séta volt. Köszönet!

Belga 2010.08.29 09:00 - Megtaláltam
A láda két pontja még tavaly meglett Palazsuval, most hármasban fejeztük be.

Detty & Zoli 2010.08.27 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
SZIN előtti ládászás 7/7. állomása volt ez a láda.

Sajnos a ládát mi sem találtuk meg, így elmentünka a tápéi templomhoz, ahol a plébános úr épp kint állt a plébánia előtt és ahogy elkezdtük fényképezni a templomot, odajött és megkérdezte, hogy mi járatban vagyunk és örömét fejezte ki, hogy fényképezzük a templomot. Elmagyaráztuk neki nagyjából a geocaching mibenlétét, majd miután megáldott bennünket, megkerestük az emlékművön az utolsó jelszórészletet.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli

Varhelyi 2010.08.27 00:00 - Egyéb
Megvolt a láda csak be volt szorulva és a teteje nem volt rajta. Megint valaki rosszul rakta vissza. Kicseréltem az elázott füzetet és a ládára ráírtam hogy "ELEJE - FRONT" és "HÁTULJA - BACK". De lehet hogy hiába.

Bianka 2010.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Fggvel alternatív jelszóval, ládát nem találtunk

Fgg 2010.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.44
ok

Lacipap 2010.08.15 10:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Jó, sőtt kiváló rejtés lenne!! A doboz a helyán volt viszont állt benne a víz. Amennyire lehetséges kitörölgettem. A logbook viszont teljesen szét van ázva. Szinte beírni sem lehet.
Azért köszönöm az elrejtőnek.

 
bgecco 2010.08.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönet a klassz multiért.

puhanyuszi 2010.08.11 00:00 - Megtaláltam
:)

Csoki 2010.08.10 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam [wapon beküldött szöveg]

warnew 2010.08.10 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
Szegedi kerékpártúránkon begyűjtöttük. Ötletes rejtés, viszont eléggé el van ázva.

herrbert74 2010.08.08 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.88
A láda ismét a szobor alatt volt, tele vízzel. Nagyon jó rejtés lenne, csak gondolom, a visszarejtés nem jó mindig, vagy az időjárás miatt esik ki. KAR!
Évi és Herrbert

Városi Chilly csapat 2010.07.24 23:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk!
A ládához késő este értünk. Nem kellett keresni az utcán hevert csurom vizesen. A délutáni esőben rendesen elázott. Logolás így elmaradt. Megpróbáltam rendesen visszarakni, de a doboz tetejét nem találtam.

szamosszamoca 2010.07.17 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.30
A mai napon meglátogattunk néhány szegedi ládát, ez volt az első.

Csaszi 2010.07.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon ötletes rejtés!

Évi és Csaszi

Szeged központja felé. 
Erdészboki 2010.06.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Biciklitúra alkalmával kerestük fel a pontokat, GPS nélkül. A láda rejtése meglehetősen ötletes, vagy fél órán keresztül tanakodtunk, nézegettük a keresztet, hogy merre lehet a láda, persze mindezt megpróbáltuk feltűnés nélkül tenni:D Aztán csak meglett a lényeg:D

szicran 2010.06.17 09:15 - Megtaláltam
Végre meglett! A jelszót sikerült elfelejtenem mire hazaértem a gép elé.

krypton 2010.05.29 20:00 - Megtaláltam
megvan

divi 2010.05.29 20:00 - Megtaláltam
megvan!

Ronin 2010.05.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Több más multi pontjával összefűzve (GCTivi, GCszev) sétáltunk a városban, kezdetben sajnos kitartó esőzésben. Így némileg zsonglőrködni kellett az esernyővel, gps-el, fényképezőgéppel, de így is jól szórakoztunk. Aztán a végére az eső is alábbhagyott, így a ládához (ami egyébként jócskán messzire került) már napsütésben értünk.
Kellemes séta volt, köszönjük a rejtést!

Kerticsorbi 2010.05.26 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Munkaügyben jártam Szegeden, köszönöm a rejtést.

geobubo 2010.05.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Szegedi turkálás.
A kereszthez jó sokat kellett menni :-)

ozeki 2010.05.13 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Részletek később.

guess.who 2010.05.11 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Békési turkáló 39.

A tiszavirágos multi előtt kezdtük el ezt a multit, de a befejezés időpontja későbbi, hiszen az utolsó pontját utána találtuk meg. :)

A kereszthez hamar odataláltunk, csak éppen gyalogosforgalom volt a járdán, úgyhogy alibiből fotózgatni kezdtünk. Utána próbáltunk közel menni, még majdnem letérdelni is, de észrevettük, hogy a szomszéd ház erkélyén éppen ülnek, és minket bámulnak, úgyhogy inkább nem veszélyeztettük a dobozt, elmentünk megkeresni az alternatív jelszót.
A másik két pont ehhez képest már nem tartogatott izgalmakat, bár a Klinika-kertbe való bejutást megnehezítettük magunknak, nem is gondoltuk, hogy a Tiszára nyíló kapukon is be lehet menni... :)

lrlr 2010.05.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Nagyon ötletesnek találtuk a láda rejtését!

GCsoka 2010.05.02 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Nagyon jó rejtés, köszönjük!

bonisbela 2010.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
62 km-es kerékpártúrávaltúrával hárman szép időben. Köszönjük.

KJ & GM 2010.04.25 14:40 - Megtaláltam
Két nap sétáltunk a városban a multik miatt. Nagyon tetszik Szeged, szívesen jövünk mindig vissza.
Köszönjük!

J05_0430 
Nervas 2010.04.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszönet a rejtésért!

befi 2010.04.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
ok

othnan 2010.04.05 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.46
Köszönjük . Közös találat RealRaulékkal. Kellemes séta és ügyes rejtés.

RealRaul 2010.04.05 10:55 - Megtaláltam
OK

keliger1980 2010.03.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
ok

kaledit 2010.03.28 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
A mai szegedi ládázás utolsó állomása. Nagyon jók az állomások, a végén pedig a rejtés módja is szuper! Köszönet érte!

Takács család 2010.03.20 16:30 - Megtaláltam
Meglett a láda, de sajnos nem volt nálunk a "kincspótló" dobozunk,így betettünk 2 db lapos fém korongot, (Rá van írva, hogy 200) :)

csg69 2010.03.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.75
Megvan :)

evivagyok 2010.03.15 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Közös találat kedvesemmel csg69-el :)

kia71 2010.03.13 15:50 - Megtaláltam
Nagyon szep rejtes, csak gratulalni tudok hozza. A korhaz teruleten az emlektabla otlete es a lada elrejtesenek modja nagyon tetszett. Szerencsemre szombat du.-n nem volt tul nagy a forgalom Tapen, igy logolhattam a fuzetbe. Semmikepp se szerettem volna kihagyni azt. A tartalek jelszo is szep dolog, de megis csak a lada es a fuzetes logolas a korona ezen a cache-en. :)

Udvozlet Bp-rol! :)

ier 2010.03.06 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Nagyon ügyes rejtés.

Varhelyi 2010.02.21 00:00 - Egyéb
Február 11-én volt egy külföldi megtalálója a ládának a .com-ról. Tett bele egy utazó ügynököt, amin egy kis piros busz volt. Mostanra ez eltűnt a ládából, lett helyette benne egy kis fehér matchbox. Újabb megtalálásnak azonben sehol nincs nyoma.
Ha netán olvassa ezt az, aki elvitte a buszt, kérem, vigye tovább másik .com-os ládába és dokumentálja is megfelelő módon. Ha kell, szívesen segítek. Ez egy Travel Bug, nem csereajándék! Akár vissza is teheti a ládába.
Köszönöm.


 
urbanj 2009.12.13 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.58
Névnapi ládázás Szeged környékén. :) A rejtés módja igazán egyedi volt. :)

Palazsu 2009.11.21 00:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Az október végén elkezdett multi befejezése a szuper Indigó zenekar koncertje után.

Murus 2009.11.08 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
[wapon beküldött szöveg]
2 napot töltöttünk Szegeden, Cica munka miatt már járt itt, de a klinikán kívül nem látott semmit a városból, nekem még az is új volt. A sok rengeteg pontból álló multi vasárnap végére már kicsit unalmas lett, rendesen kellett figyelni, nehogy összekeveredjenek a jelszórészletek. A város leírhatatlanul gyönyörű. Sajnos a második napra elromlott az idő, kegyetlenül zuhogott.

A multi első két pontját még szombaton találtuk meg, vasánap szakadó esőben elkicsikáztunk a 3. pontért. Remélem, nem bánja a rejtő, hogy itt is a virtuális megoldást választottuk, de nagyon esett. Murus és Cica

Varhelyi 2009.11.07 21:00 - Egyéb
Ellenőriztem a ládát. A helyén találtam. :)

farkincza74 2009.11.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Megtaláltam!
A jelszórészlet harmadik részét rejtő ládát nem találtam a helyén, így alternatív jelszót használtam.
Köszi a rejtést!

JustMe 2009.11.01 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Kellemes kis túra, a rejtés egyenesen szenzációs!

Zoli és Anita

Eszti és Robi 2009.10.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk.

Angus_Podgornij 2009.10.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Megtaláltuk. Nem volt bőgőbrummogás meg efféle a környéken, viszont a ládarejtés nagyon jó ! Kicsit várnunk kellett, mert a helyi Repülő Lila Egér Delírium Klub két alapító tagja haladt el a járdán gyakori (többször 180 fokos!) irányváltással.

GyapjasBundás 2009.10.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.15
különleges

hanola 2009.10.15 21:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Számomra ismerős környezetben vezetett a multi, mégis tudott újat mutatni. A cím kicsit megtévesztő volt számomra, de végigjárva a helyeket és elolvasva a leírást, összességében megérte. Nagyon ügyes, ötletes a rejtés (az első ötletem nem is vált be)! Szitáló esőben, szinte téliesre hajló időben, kerékpáros találat volt... Köszi a rejtést!

álomfogók 2009.10.12 14:00 - Megtaláltam
Születésnapi Szeged környéki kirándulás.

FroFranci 2009.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ötletes!

yamael66 2009.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
a veget kis turpissaggal..
szep helyek, koszonom a rejtest.

Pilis50 2009.10.10 12:00 - Megtaláltam
Mint egy teljesítménytúrát ... bejártuk.
Ügyes a rejtés.

Peaceparson 2009.10.05 10:08 - Megtaláltam
Begyűjtve.Ötletes rejtés.Gratula.

Babuc 2009.09.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Érdekes!!

19izsi73 2009.09.20 17:29 - Megtaláltam
Mártély okán...

Kokó 2009.09.20 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.93
Az elejét sétáltuk, majd egy kicsit autóztunk a végpontért. (Ha a közelben laknék biztosan többször lesétálnám!) Remek rejtés!

Kofola BT 2009.09.20 17:28 - Megtaláltam
A BT csongrádi túráján.

macikupac 2009.09.20 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Csongrádi ládázás a mártélyi verseny okán 28.

Az első két pontot a nagy szegedi multivadászat pontjainak felderítése közben kerestük meg. A kórházba kerestük a bejáratot, végül az első ötletet valósítottuk meg: a Tisza felőli kapun mentünk be. Eszembe sem jutott volna, hogy Juhász Gyula mára nem létező szülőházát itt keressem. Speciel arról sem volt tudomásom, hogy ez a ház már rég nincs meg... Innen a Tisza mellett sétáltunk el a második ponthoz. Ez itt egy igazi nagy kavalkád, mert pár méteren beül 3 különböző multinak vannak pontjai. Az író ezen szobra minket egy Lenin-szoborra emlékeztetett. Ezután még befejeztünk pár ládát, majd belekezdtünk (és befejeztük) néhány másikba is, míg végre sor került a harmadik pontra. Ide, bevalljuk, hogy autóval jöttünk. Felsétáltunk a gátra, s mi is elmerengtünk azon, hogy vajh mit szólna az író, ha látná a motorcsónak kikötőt. A kereszt tényleg nem világszenzáció, de elég, ha annak az, aki aki itt él. A rejtés nagyon jó. Picúrnak is tetszett.

A Tisza SzegednélJuhász Gyula-emléktábla az egykori szülőház helyén
Az író szobra a Roosevelt térenA kisvasútra emlékezve
Egy Tápé környéki templomA tápéi bádog Krisztus
Picúr a ládával 
BiharyG 2009.09.20 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
GC verseny utáni ládavadászat Szegeden... A rejtek nagyon jó, a többi pontot pedig biciklivel jártuk végig.

BiharyG + Moncsi

Gyömi 2009.09.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Már többször tervbe vettük ezt a multit, most sikerült. Köszönjük!

lelcache 2009.09.17 23:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.08
Mivel ez az utolsó napunk Szegeden, és a gyerekekkel nem jutott nap közben mindenre idő, így éjszaka visszajöttem begyűjteni a be nem fejezett multikat. A szobornál tegnap jártunk. A szülőházat jelölő emléktáblánál éjszaka voltam. Itt a portástól kérdeztem meg, hogy tényleg itt van-e bent a kórház területén az emléktábla. Fogalma sem volt róla. Szerencsére ilyekor is be lehetett menni, ill. a portás beengedett. Azt mondta, hogy 13 éve dolgozik itt, 60m-re az emléktáblától, és nem is tudta, hogy itt van, és azt sem, hogy Juhász Gyula szülőháza itt állt. Miután minden más multit befejeztem a belvárosban, kikocsikáztam a kereszthez. A rejtés nagyon jó! Meglepődtem, hogy szűz logbookba írhattam. Köszi a rejtést, és az érdekes információkat.

lelcache

 
Varhelyi 2009.09.13 00:00 - Egyéb
Újra kereshető a láda. Pótoltam.

Magnolia 2009.09.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Vásárhelyiként sokszor járunk Szegedre, ezért az itteni ládák közül mindig csak az éppen útba esőket szedjük össze. Ezt a multit is darabokban gyűjtöttük be, bár akkor lett volna igazi, ha tényleg úgy járjuk le az útvonalat, mint annak idején nagy költőink. Ennek ellenére a rejtés nagyon tetszett.
A harmadik jelszórészletet és a ládát néhány hónappal ezelőtt egy algyői strandolás kibővítésével találtuk meg. A rejtés tényleg fenomenális, sajnálattal olvasom, hogy most éppen nincs a helyén. Egy ilyen szemtelenül nyilvános helyen lévő doboz sajnos ki van téve az eltűnésnek, de semmiképpen se változtass rajta, mert szuper.
A második pontot már régóta ismerjük, mert a közeli játszóteret nagyon szeretik a gyerekeink. A verset nagyon imádom, mindig elolvasom ha erre járunk.
Ma éppen a klinikára kellett jönnünk, ezért orvosra várás közben sétáltunk el az első ponton lévő emléktáblához.
A rejtéshez nem tartozó, de ajánlott halászlét a hétvégi halfesztiválon fogyasztottuk el, isteni volt.

Kedves Rejtő! Különleges és nagyon szép gondolat volt Tőled ez a rejtés, igazán méltó emléket állítottál Szeged egyik halhatatlanjának.
A költő közel áll a szívünkhöz, mindkét saját (Tisza közeli) ládánk jelszavát egy-egy Juhász Gyula versidézetbe bújtattuk, ezért is lett kedves ez a rejtés nekünk.
Gratulálunk és köszönjük!

pisznice 2009.09.03 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Délután, munka után kerestem meg bicajjal. Sajnos a kereszt alatti rejteket nem találtam meg. Így a mentőkérdés után kellett néznem. Lehet, hogy csak ügyetlen voltam?

jove 2009.08.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszi. Nagyon tetszett a témaválasztás, a webes tartalom, a végső rejtek pedig fantasztikus.

istvandsz 2009.08.15 03:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.68
Megtaláltuk köszönjük, bár nehezítettük a saját dolgunk.

A kutyus aranyos. ahoz képest, hogy fekete éjszaka volt mikor ott jártunk, nem megveszekedetten ugatott, hanem nyüszögött szegény hogy simogassuk meg.

SagiK 2009.08.07 13:45 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Fazék 2009.08.04 09:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Autóval jöttem Szegedre, de itt elővettem a biciklit a csomagtartóból és azzal kerestem meg 9 ládát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Szegeden rengeteg a bicikliút és szeretik a bicajosokat.
A dobozkát az olajmezős láda előtt találtam meg, az első 2 pont később jött. Ügyes rejtés, érdekes leírás, tetszett.

zsalaber 2009.07.26 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Délután sétáltunk a városban. Ezek a pontok is tetszettek.
Köszönjük!
Anna+Ricsi

ZizAti 2009.07.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.45
Ha délután indultok a keresésre, ajánljuk, hogy a második pontot hagyjátok a végére, ugyanis fantasztikus halászcsárda mellé mutat a pont. Érdemes enni egy jó levest.

moTT 2009.07.13 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Megtaláltuk!! Ez a mai második ládánk, nagyon ötletes a rejtés, köszönjük!! Makóról jöttünk biciklivel, jó nagy kerülővel, végül 110 kilométer lett belőle. A mai útvonalunk: Makó- Földeák- Hódmezővásárhely- Algyő- Tápé- Szeged- Deszk- Makó

M.Sasa 2009.07.11 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Egy hosszú hétvégét töltöttünk Szegeden, igyekeztem a sűrű program mellett ládázásra is időt szakítani a környéken. Ez volt itt a 7/25. találatom. Szép a város, ötletes a rejtés.

Chip és Dale 2009.06.30 14:07 - Megtaláltam
Február 3-án, mikor utoljára voltunk együtt Szegeden, felkerestük az első két pontot. Az utolsó pont (az akkori hideg szél és eső miatt) mára maradt. Ellátogattunk a templomhoz is, és sétálgattunk a környéken. Nagyon tetszett.

Attibati 2009.06.28 05:35 - Megtaláltam
Kerékpáros találat
Szeged-Kiskundorozsma-Makó-Szeged 156 km
A GCSZEV ládával párban jártam be ennek a ládának a pontjait. A végládával kezdtem, mivel ez "lógott" ki leginkább a további útvonalamból. Szerencse, hogy hajnali fél hatkor értem ide, mert ha nagyobb lett volna a forgalom biztos furcsán néztek volna rám, hogy mit keresek négykézláb a kereszt körül. Így csak a szomszéd kutya ugatása kisérte tevékenységemet. Szenzációs a rejtés.
Juhász Gyula szülőházához jókora kerülővel értem, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ott van az emléktábla. Közben bekeveredtem a szabadtéri játékok lezárt területére is...

mjdgm 2009.06.26 16:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.94
Szeged környéki ládázgatásunk során a GCSZEV és a GCTIVI multik, illetve a GCSZTE és a GCSZHT pontjainak begyüjtése közé még beolvasztottuk e multi pontjait is, így elmondhatjuk: alaposan bejártuk a várost, s szinte mindent láttunk, ami Szeged nevezetessége.
Tudtuk, hogy "Szöged hírös város, Tápéval határos...", de élőben megtekintve azért nagyobb élményt nyújtott, mint általam énekelve! :-))
A szülőházat kissé körülményes módon közelítetük meg, mert nem gondoltunk arra, hogy az egykori szülőház helyén most egészen másféle épület van.
A láda rejtése pedig határozottan kiváló, így -amennyiben nem áll szerzői jogvédelem alatt- lehetséges, hogy egy hamarosan egy hasonló láda lesz kereshető Pest megyében! :-)

A rejtőnek pedig további jó egészséget kívánunk 112. születésnapja alkalmából!!! :-))

totika08 2009.06.10 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Igazán ötletes volt az utolsó pont!

MeKrisz 2009.05.16 20:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.08
megtaláltuk.

Judit, Vera, Judit és Krisztián

Banjo 2009.05.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.43
Megvan ez is. A virtuális pontok szokványosak, DE a láda nagyon ötletes, pazar rejtek! Gratulálok a rejtőnek. Bravó!

Csuek 2009.05.09 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Nagyon tetszett a rejtés, és jó hogy a láda által bejutottunk a klinika kertjébe is.

ÁG-Team 2009.05.09 09:10 - Megtaláltam
Ok

Bütyök+Zulu 2009.05.07 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
A virtuális pontok felkeresését összekötöttük a GCszev keresésével. Jó volt újra sétálni a klinika kertben, anno ide jártunk előadásokra. Mindig találok szép új szobrokat Szegeden, ha arra járok. Mivel pénztárcát nem vitt egyikünk se, sajnos a halászlé evés kimaradt, de valami isteni kaját kaptunk este Töritől. A ládát nem semmi kivenni, forgolódtunk, vajon melyik házból lesnek minket. Imádkoztunk. Jó rejtés.

 
SylverRat + Bogee 2009.05.07 19:00 - Megtaláltam
Szegedi továbbképzés ládázással egybekötve 6/46.

luilui 2009.05.03 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.72
Szegedi séta és remek láda rejtés.

Judith 2009.05.03 14:17 - Megtaláltam
A napunkról részletes beszámolót láthattok a Dorozsmai szélmalom (GCDOMA) ládánál.

Ezeket a multikat összekötöttük egy alapos városnézéssel. Sétáltunk, nézelődtünk, beszélgettünk, aztán a pontok csak úgy "jöttek" egymás után.

Evetke 2009.05.03 13:47 - Megtaláltam
Levadászva. Az első pontnál román bácsikák ásványvízköpőversenyt tartottak padon ülve, a második pontnál elkezdett szakadni az eső, a harmadiknál pedig elhangzott az alábbi párbeszéd:
- Akkor itt kell térdreomlani.
- Itt? Na jó. És akkor itt mit nézzek? (...) Ez csak egy teásdoboz, ezt nem szedem ki, mert kipotyog innen a jövő hét is...
- Teásdoboz..? Azt keressük...
- Ja...

Togo 2009.05.03 13:46 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

katica 2009.05.02 18:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
A városnézős multival gyűjtöttem be a pontokat - az elsőn sajnos nem jártam sikerrel (köszi még egyszer a rejtőnek a segítséget), és őszintén szólva nem kicsit döbbentem meg rajta, hogy a portástól az orvosokig mindenki hülyének nézett, mit is keresek itt... Miután kellőképp megfagytam, feladtam a keresést, és a két másik pontot begyűjtöttem hazafelé.
A harmadik ponton természetesen áhítatosan és buzgón térdepeltem, az egyetlen furcsaság a jelenetben persze csak a sisak és a bringa lehetett :)))) Persze mondanom sem kell, ez a pont tetszett a legjobban, és a rejtés is nagyon ötletes, köszi!

zsozsobasa 2009.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
MEGVAAN!!

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2009.05.04 19:37]

koszonom

gyimimi 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam
Ismerd meg Szegedet túra része, meg van.

coltuci 2009.04.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Szokásos közepesen érdekes multinak indult. Az eddig általam látott legzseniáisabb rejtésével a végén. Gratulálok. :)
Szegedi ámokfutás 17/11

sattila & Kata 2009.04.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Ötletes, kellemes séta, ügyes rejtés.

a végládánál
tarsolyos 2009.04.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Meglett, köszi!
Üdv.

 
Zolnai 2009.03.21 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megtaláltuk! :)
A láda elrejtése nagyon ötltes, és ügyes volt!

james 2009.03.20 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

Ati 2009.03.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Tényleg térdepelni kell.

feri60 2009.03.03 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
És egy újabb ötletes rejtek! Gratulálok a merészséghez!

A rejtektől pár méterre épül Európa :(( 
radpeter 2009.03.03 13:59 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]
Kilenc láda Szögedében/8.
Pimasz rejtés, gratulálok!

scele 2009.03.03 13:58 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Mfer84 2009.02.19 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.70
A rejtés nagyon ötletes, kellemes séta volt. Köszönjük a ládát!

Berci és Rózsa 2009.02.01 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Megtaláltuk.A rejtés nagyon jó.Itt is hagytunk egy geo-tízest ajándékba az utánunk jövőnek.
Köszönjük a rejtést.

PolarBear 2009.01.28 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Jó ötlet a láda, tettszett, köszönöm a rejtést !

GeoDitke 2009.01.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Nagyon jó!

GeoMogyes 2009.01.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Gratulálok a rejtőnek!

Somahaver 2009.01.22 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.40
+ VAN!! KÖSZI !! Mr Bean.-nel és Robival!!!

Mr Bean 2009.01.22 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Tetszett a rejtés!

fodorcsalad 2009.01.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Megtaláltuk! Ennek a ládának is mi voltunk az idén az első megtalálója!!!
Technikás rejtés!

new will 2008.12.28 14:10 - Megtaláltam
+

Kadorca 2008.12.28 00:00 - Megtaláltam
+

fkmaster 2008.12.20 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Érdekes történet és ügyes rejtés, köszönöm!

TS 2008.12.09 16:20 - Megtaláltam
Első alkalommal az ötletes rejtésű végládát kerestem meg. Akkor megnéztem a közeli Szent Mihály plébániatemplomot. Az atya nagy lelkesedéssel mutatta meg a templomot, és az Árpád-kori freskórészleteket. Még a templom toronyba is felmentem, ahová naponta feljárnak a mechanikus toronyórát felhúzni. Felkerestem még a tápéi fogadalmi kápolnát és a helyi néprajzi gyűjteményt is. A városban lévő két pontot egy másik időpontban kerestem fel. A Tisza parton lévő szobrot ismertem, de a szülőház emléktáblája újdonság volt számomra.

Bgm 2008.12.07 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönöm.

kolibri 2008.11.29 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Nagyon színvonalas multi. Most nem azt mondom, hogy erre a helyre nem jöttem volna el, ha nincs a gc, hanem, hogy ezzel a történettel szegényebb lettem volna.
Valahogy elfelejtettem kinyomtatni a leírást, így csak kütyü alapján mentünk és utólag olvastuk el a tudnivalókat - szóval, remélem, hogy nem szorítottuk be túlzottan...

pereszke 2008.11.29 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
:)

csi/2 2008.11.29 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.07
Megvan!

tak-tak 2008.11.29 17:35 - Megtaláltam
-

KKH-SRT 2008.11.29 00:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltuk!

Üdv.: Kiskunhalasi Street Racing Team

Web: http://www.kkh-racingteam.try.hu

Legolány 2008.11.23 16:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Misu 2008.11.23 16:11 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Maminti 2008.11.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam

Botond1597538 2008.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.33 súly: 1.60
sztem tul hosszu volt

Gabriello 2008.10.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Minden elismerésem a rejtésért. Szuper ötlet és megvalósítás ! Azon kívül a multi alkotása is remekül meg van csinálva és hozzá egy nagyon igényes weblap, szóval profi munka.
Hála a szövegben elhelyezett utalásnak , elég hamar gyanúm támadt a helyről, de nem térdeltem le, csak gondolatban.
Kellemes kerékpározással kerestem fel a pontokat.

KataJani 2008.10.24 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
A héten 6 napot Szegeden töltöttünk. A város és környékét fedeztük fel. Ehhez 25 geoláda nyújtott segítséget. A Vajdaságba is átmentünk. Jó idő volt, sokat sétálgattunk, remekül éreztük magunkat.
A tegnap előtti belvárosi séta után ma távolabbi helyeket kerestünk fel. Ebben nagy segítségünkre volt egy Mio C250-es. Ma is szép helyeken jártunk.
Mai 7/5, összesen 393. megtalálásunk. Jók a városi multi pontjai, s szerencsére nagy ládával végződik. A rejtés nagyon profi.
Pontok: 1. 2008.10.22. 13:08, 2. 2008.10.22. 14:23, 3. 2008.10.24. 15:40.

ésTöri 2008.10.23 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Hétvégi bicajozás keretében jutottunk el idáig. Nagyszerű volt bejárni az elődök útját. A láda 1. és 2 pontját következő napon gyűjtöttük be. Az itteni láda rejtése szuper!
Köszönet a rejtésért!

totzoli65 2008.10.23 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
23-án kerékpártúra Vásárhelyről a ládáig, majd jutalom süti a közeli cukrászdában és vissza. Az 1-2-es pontot 26-án szegedi utunk során gyűjtöttük be. Maga a láda rejtése hihetetlen ötletes, tetszett! A település szép, rendezett.
Köszönjük a rejtést!

tényleg pléh :-))friss virágok :-))
lementünk a komphoz isnem a kessertársunkról nevezték el :-)))))
a szöveg is érdekes!na meg a "gömbszörp" :-)))
bigmick 2008.10.21 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
Tegnap este begyűjtöttük a virtuális pontokat, ma pedig a végcélnál a szuper jó rejtést tapasztaltuk meg.
BigMick, Iza

Danchy 2008.10.16 12:40 - Megtaláltam
Lyukasórában elkövetett bringázás keretein belül lett meg :-) A láda helyét illetően nem volt elég élénk a fantáziám, így alternatív jelszó lett. Szép a templom.

jalso 2008.10.07 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Nagyon jó feladat volt! Juhász Gyula emlékhelyeivel, a híressé vált pléh-Krisztussal és a rejtés módjával együtt. Méltó befejezése volt Szeged-környéki ládázásunknak. A két városi pontot a szegedi multi pontjaval vegyesen szedtük össze, majd a nap végén autóztunk ki Tápéra. Éppen besötétedett, mire végeztünk. Utána finom halászlé az Öreg-Kőrössyben.
Gratulálunk a ládához és köszönjük: Ildi és Gyuri

Juhász és a (volt Rákosi Mátyás-) hídJuhász Gyula lakóhelye
Ildi és előtte a ládaA Pléhkrisztus
Mr Zerge 2008.10.03 13:35 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

carmin 2008.09.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Nagyon tetszett az egész multi, különösen jó volt a láda rejtése.

Hz 2008.09.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.95
Möridával Szögödön. 100 km 14/6.

Útközben (tükörben a tank alatt) 
Vértes 2008.09.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
pótjelszót sikerült csak

szocsmarci 2008.08.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Szép túra. Parkolni nagyon nehéz az első két ládánál, és az első ládát is nehéz volt megtalálni. A koordináták nekünk nem jöttek be, és az útvonallal is voltak gondok. A mágnes nagy találmány.

pokers 2008.08.23 20:08 - Megtaláltam
Nagggyyyon ötletes a láda :)
Egyből ráéreztem, hol kell keresni, miután a farács mögött nem láttam.

Timi&Szabi 2008.08.23 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltuk.
A keresztnél a rejtés nagyon ötletes!

Tototo 2008.08.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.92
A dobozt a léckerítés mögött találtuk, visszakerült a helyére. Ötletes.

kovtom 2008.08.16 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Megvan. Köszi a rejtést!

GyeKo-Team 2008.08.16 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Megtaláltuk! Kovtomékkal közösen.
Köszi a rejtést.

tt 2008.08.15 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Megtaláltam, kösz a rejtést ! TT.

kresz 2008.08.03 16:34 - Megtaláltam
OK!

kl 2008.07.27 15:58 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Zsu. 2008.07.27 11:50 - Megtaláltam
Mikulással.

Mikulás 2008.07.27 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.30
Szegedi kirándulás Édesanyámmal és Zsuval. A városi pontokat a városi multival együtt göngyölítettük fel, Tápára azután szaladtunk ki kocsival. Jó a rejtés, olyan "pofátlan". Tetszett! Kösz!

Mikulás

Zsiráf 2008.07.22 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
A versek tetszettek. Furcsa, hogy egyébként nem igazán szoktam verset olvasni, Juhász Gyulát meg soha... A rejtek ötletes, második próbálkozásra lett meg. A két próbálkozás egyazon percben volt... A visszaépítés sokkal tovább tartott. Mikor a doboz közelébe értem, akkor elment valaki, mintha GPS lett volna nála...

sinus90 2008.07.20 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Összehangolt támadás Szeged belvárosában, a végén kiballagtunk a gáton Tápéra. A rejtés ötletes. Köszönjük!

LSaci 2008.07.20 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon meglepő az elrejtés!Az odamenet kellemes!Üdv! Sári és Laci./LSaci/

Ferencz család 2008.07.07 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
A két belvárosi pontot a kempingből átsétálva, a Tápéit Szeged környéki bolyongás során kerestük meg.

NitiZoli 2008.07.06 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Ha ihletet nem is kaptunk, de mindkettőnket megérintett a hangulata a helynek.
A rejtés tényleg nagyon tuti. Vajon a háziak tudnak róla? Nekünk a dobozka teteje nem is jött ki a helyéről :) Viszont tényleg le a kalappal, mert a korlátozott lehetőségek ellenére elég tágas ládikát kapott a kereszt.
A legmeghatóbbnak a szülőház emléktábláján álló idézetet találtam. Eléggé ütött.
"A fényképeket Babitsné készítette Kodakjával"-> ez a mondat nagyon tetszett, aranyos, és emlékeztet rá, hogy mindez nem is volt olyan régen.
"Valaki nem akarta, hogy tanúskodjon egy perben. Ilyen világ volt akkoriban." -> Szerintem sajnos ma sem kell messzire mennünk hasonló példákért. :(

Pifu 2008.07.06 00:00 - Megtaláltam
5letes rejtes, furcsa viszont, hogy van pontja masik lada pontjatol alig 20 meterre. [wapon beküldött szöveg]

Villám 2008.07.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.00
KÖNYÜ VOLT MEGTALÁLNI

EndreiTeam 2008.07.03 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Ok. [wapon beküldött szöveg]
A mai napon kipróbáltuk milyen az, ha nekilódulunk és annyi ládát gyűjtünk be egy nap alatt, amennyit csak tudunk. Igyekeztünk jól megtervezni az utat, kitalálni előre a parkolópontokat (ha nem volt már eleve megadva) és a helyszíneken sétálva, kocogva, három ládánál pedig kerékpárral vadásztuk le a pontokat. Összesen 615 Km-t autóztunk a bicajokkal az autó tetején. Így a napba 23 találat fért bele, ami a terv teljesítése szempontjából 100%-osnak tekinthető, mivel ennyire is készültünk. :)
Szerda este 22 órakor indultunk otthonról és csütörtökön 23 óra pár perckor értünk haza. Számomra is meglepő, hogy a család minden tagja egyformán jól bírta a megpróbáltatásokat. Egyetlen panasz sem hangzott el senki szájából egész nap alatt.
Nagyon elfáradtunk, de csupa kellemes emlék maradt az egészből mostanra. Ennek ellenére nem valószínű, hogy ebben a stílusban folytatnánk tovább a kesselést, inkább visszatérünk az eddigi jól megszokott tempónkhoz. Úgy azért jobb szerintünk...

Evvel a ládával indítottuk a szegedi ládázást. Sajnos a láda nincs a helyén, (mi legalábbis nem leltünk rá...) így meg kellett keresnünk a tartalék jelszót.
Köszönjük a rejtést

Csaba & családja 2008.07.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
Érdekes rejtés!:)

Emerich63 2008.06.29 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Gyönyörű napsütéses időben kellemes séta a Tisza parton két virtuális találattal és egy nagy fagyival a Kárász utcán, majd (igaz kocsival) de irány Tápé! Köszönjük ezt a hasznos információkat is tartalmazó összetett rejtést, a végén csattanó ostorral!

akiss 2008.06.22 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Gyönyörű nyári napsütésben végigtekertünk a multi útvonalán. Igen kellemes volt, a rejtés pedig nagyon frappáns!
-Ákos,Máté

Bau_family 2008.06.21 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Alaposan szétszórt multi, a végén a rejtés igazán brilliáns!

pajika 2008.06.20 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.94
ok

Emerico0423 2008.06.18 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
6/4. Nagyszerű ez a hárompontos multi. Különösen az utolsó, harmadik pont tetszett a legjobban. Meg kell adni a "Nyugatosoknak" és Istennek a kellő tiszteletet, hogy ráakadjunk a ládára. :-)
Köszi a rejtést.

VP 2008.06.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
1600.
Román-magyar fizikaverseny Szegeden, előtte, közben, utána ládák.

a tápéi komp két éve pupuvalés most
borospeti 2008.06.09 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.28
A geocaching.com-on néztem meg a ládát, így nem tudtam, hogy multi, ezért nincs meg a jelszó. Miután a postás néni továbbiciklizett a szomszédból, a láda könnyen meglett.
Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: Várhelyi, 2008.06.09 12:11]

taska1981 2008.05.27 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Fordított sorrendben. A második pontnál, míg elmentem a szoborhoz, lekamerázták a kocsit a parkolóőrök (5 perc alatt!!), de szerencsére volt nálam jegy, és rendesek voltak a srácok, elengedtek, így megúsztam a 6500 pénz bírságot. Ez legyen figyelmeztetés minden nem helybéli kessernek, nem szabadad játszani...
A láda megérdemel egy coint. [Ez egy kulcstartóra szerelt érme és NEM CSERETÁRGY!, ha véletlenül vetted ki, akkor írj egy levelet, és elmondom, hogy mit kell csinálni vele.]

nexus6 2008.05.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
A nagy árvízi sétával egybekötve kerestük meg. Nekünk is a legjobban a láda rejtése tetszett. És persze jó helyeket láttunk...

vik&ablack 2008.05.11 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
A doboz elrejtése csúcs, nagyon tetszett. A jelszó első két része, kellemes délutáni sétával összekötve a városban, nagyon jó volt. Köszönjük a rejtést.

tsc 2008.05.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Az első két pont közt megálltunk autóval, aztán a harmadikhoz kigyalogoltunk egy kicsit messzebbről, hogy legyen benne túra is.. A rejtés tényleg 5/5..

Nivabibi 2008.05.04 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Hú de remek és szellemes ládarejtés!!!

rkertesz 2008.05.02 15:48 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, de óriási volt a gyalogos forgalom, ezért a ládához nem fértem hozzá.

miller 2008.04.27 19:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
gratulálok a rejtőnek ehhez a ládához. nagyon jó az ötlet, a netes háttér és ötletes a rejtés. nagyon tetszett!! köszi.

Márta 2008.04.27 16:38 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

tudo 2008.04.19 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
1501.

Jubeleumi kerékpározás Szeged körül az 1500. találat jegyében 147 km-en, 6 ládával a Szeged - Sziksós - Kiskundorozsma - Szeged - Tápé - Deszk - Makó - Maroslele - Hódmezovásárhely - Algyő - Szeged útvonalon. Kétszer kaptam zivatart, fáztam és nagyon melegem is volt nyári szerelésben, délben töksötét volt, délután ragyogóan sütött a Nap, volt 24 km erőteljes pofaszélmenet - egyszóval április van.

Az 1500. találatot jelentő GCNACL után beborult az ég, és esett. A bemelegítéssel persze lehetett bírni, pláne, hogy szegény édesapám szeretett városába vitt az utam. Most a Tisza magas volt, majdnem kint volt a rakparti úton, morózus szürkeség borított el mindent. Mindhárom pont ismerős helyekre vitt, de a helyek mondanivalóját élveztem. Különösen a tápéi templom és az ötletes rejtés tetszett. A doboz stabilan, mégis könnyen kivehetően, a legnagyobb forgalomban is biztonságban van elrejtve. Nemsok ilyen ötlettel találkoztam az elmúlt másfél ezer találat során.

Kimentem a folyópartra, aztán továbbmentem GCOSAR-hoz.

Juhász Gyula szobraHídfő
Az új hídJuhász Gyula emléktáblája
amarosan kiönt a TiszaA Tápai Krisztus
TalálatEmléktábla a keresztnél
A tápéi templomTemplom belső
Hajó monstrum a MarosonTavaszi virággömb
Rita+Titus 2008.04.18 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon-nagyon tetszett a rejtés, egyedi és ötletes volt! Még nem is találkoztunk ilyen szuperül elrejtett geoládával eddig! Köszönjük!

aranyos ládikaKincsvadászat
Dages 2008.04.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.08
Megvan!

Puzzle Apartman Gyula 2008.04.15 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szegedi fejtágítást megelőző ládázós este találata. Szegedet nagyon szeretjük, mert rendezett, hangulatos és többnyire napos. (Bár ma az esős oldalát mutatta.) A pontokat párhuzamosan kerestem GCNANS ill. GCTIVI pontjaival. A szülőház helyén furcsa látványt nyújtott a Klinika... Az utolsó pontot pedig már ismerősként kerestem fel. Tavaly búcsúkor épp itt jártunk Lacival. A főnököm ráadásul a közelben lakik ;-). A rejtés nagyon ötletes. Le merem fogadni, hogy a környéken járók nem is sejtik, hogy mi előtt mennek el. A multi pontjai ráadásul nagyon szépen össze vannak rendezve.
Köszi szépen!

Cerberus 2008.04.09 21:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Éjszakai menetelés során kerestük meg.

Adri&Peti 2008.04.06 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon ötletes elrejtés! Minden elismerésem. Az összképet, csak a csövesbácsi rontotta el, aki némi alkoholos befolyásoltság alatt állt! :) De egyébként nagyon jó multi, minden elismerésünk!
Adri és Peti

ZoLiza 2008.04.06 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Nagyon ötletes rejtés!

jiimbo 2008.04.06 14:59 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

gubar 2008.03.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Mivel a tápéi komppal érkeztem Szegedre, a harmadik állomást érintettem először. A másik két jelszórészletet később szedtem össze. Nagyon jó rejtés! Csak gratulálni tudok hozzá.

A rejtekhelynél 
Keri 2008.03.25 16:50 - Megtaláltam
Hát ez is megvolt, de őszintén szólva mi térdeltünk Kata&Dani-val a Krisztus előtt, de egy fia ládát nem láttunk, úgyhogy kénytelenek voltunk a pótmegoldást választani az emlékműnél :) Nem könyörült rajtunk az Úr, de azért megoldottuk :)
Köszönöm
Jó volt utána megmászni a töltést is, ha már arra jártunk :)

Kata&Dani 2008.03.25 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.45
Mind a három pontot gyalogosan kerestük meg az egyetemi óráink után levezetés gyanánt Kerivel. A jelszó utolsó felénél az alternatív megoldásra szorultunk, sajna. :(
Köszönjük a rejtést!

kamzik 2008.03.24 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Megvan. Ügyes, jó rejtés.

fcsaba 2008.03.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Zseniális rejtés!

Sajnos rohanásban voltunk, átutazóban Szegeden, így autóval mentünk Tápéra. Az egyik barátunk, Gyuri motorral ment előttünk. Ő a kórusábal szokott énekelni a tápai templomban, így jól ismerte a járást.

Tetszik a leírásban ez a félmondat: "a helyi tudás szerint ez a világ közepe". A dalt viszont én szögediesen ismerem:

Szöged hírös város,
Tápéval határos,
ott lakik a babám,
kivel löszök páros.

Köszönjük szépen Várhelyi Flórián újabb nagyszerű rejtését! Csak így tovább!

Zsolti 2008.03.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Húsvéti locsolkodás helyett inkább a geoláda vadászatot választottuk a mai napra. Juhász Gyula szülőházát jelölő emléktáblát még valamikor 8-9 éve fedeztem fel, egy a Klinikák területét érintő bejárás során. Így ennek ill. a második pontnak a megtalálása GPS nélkül is ment. Azonban - nem tudom miért - a harmadik pontot magamban nem oda saccoltam ahol végül is volt. Pedig sokszor vitt már arra az utam. Sajnos az utolsó jelszórészlethez az alternatív lehetőséget vettem igénybe mert olyan nagy volt a forgalom, meg a háziak kutyája is ugatott veszettül, hogy nem akartam felesleges veszélynek kitenni a ládát. Így aztán az emlékművet választottam.

Bigmak 2008.03.22 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Először a keresztnél jártunk GCOSAR-tól visszafelé jövet. Nagyon ötletes rejtés, köszönjük!!!

zsombor4 2008.03.22 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Sajnos rosszúl tették be elöttünk a ládát, de egy tollal sikerült nagy nehezen kiszedni. Nagyon tletes a rejtés. Szép helyeket járhattunk be e kis túra alatt. köszönöm!

SuperGeo 2008.03.22 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Szegedi ládázás 5/1.
Végig lógott az eső lába, ezért kicsit kapkodva, amennyit csak lehet kocsival jártuk be.
A rejtés roppant elmés de sajnos a pótjelszóra "szorul"-tunk.
Köszi a rejtést!

povyagi 2008.03.21 00:00 - Megtaláltam
Mathauval

Mathau 2008.03.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Szegedi kessing...

Varga Gábor 2008.03.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Ok! Log később.

 
mucik 2008.03.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
A láda maga viszonylag gyorsan meglett, csak nem tudtuk kiszedni, így másnap "fegyverekkel" felszerelkezve újra próbálkoztunk, de addigra már valaki máshogy rakta vissza, úgyhogy végül nem volt szükség a szerszámokra. Remek rejtekhely!
Mucik

Soko 2008.03.16 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
A ponrokat még pénteken begyűjtöttük, a ládáért pedig tegnap jöttünk, de valaki úgy beerőszakolta, hogy nem lehetett kiszedni. A rejtő telefonon megigérte, hogy megprobálja kiszedni. Ma már nekünk is sikerült. Köszönet a rejtésért.

galik 2008.03.15 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Kiváló rejtés!!!!!! Nagyon tetszett.

Harkaly 2008.03.15 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Barátságos biciklizéssel meglett mindhárom pont. A ládát először nem szedtem ki a járókelőkre való tekintettel, hanem a templomhoz mentem jelszóért, de este, hazafele ujra útba ejtettük a "tápai Krisztust"

A legmeglepőbb ponton 
zsorzs 2008.03.15 12:00 - Megtaláltam
A ládánál kezdtünk, amit azonnal megtaláltam, de kivenni nem tudtam. A másik két pont környékén már jártunk ládázás ügyében.

keva 2008.03.15 12:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Scorpius 2008.03.14 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.61
A láda rejtése ötletes, bár mi nem értük el.

autogaz 2008.03.14 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
PDA: Varakozas kozben becserkeszve...

Miközben születendő 4. unokámat vártam, becserkésztem, most csak egyedül... Legalább a feszültséget levezettem...
A rejtés jó, a láda elhelyezése tetszik!
Szegediként minden pontot ismertem, ezért a leírás szerint mentem GPS nélkül.

A KrisztusnálKlassz kis doboz
Nutszeru 2008.03.09 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Vasárnapi séta kis családommal. Szuper rejtés, kellemes környezet. Különösen praktikus volt nekünk a séta; hisz mostanában gondolkodunk a környékre költözésről. A webes megjelenés csillagos ötös; sok ilyen ládára lenne szükség; még, még még!

Puszkany 2008.03.08 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
A pontokat párhuzamosan kerestük fel a GCNANS pontjaival. A feszületnél agyaltunk picit, szuper rejtés! Ha nem figyelnek ki, akkor örök élet +1 nap.

Jutka 2008.03.03 18:02 - Megtaláltam
Kiraly! :-) [wapon beküldött szöveg]

szabitaxi 2008.03.02 12:52 - Megtaláltam
OK

Mihul 2008.03.02 12:52 - Megtaláltam
OK

szakica 2008.03.02 12:00 - Megtaláltam
OK

 
szbarna 2008.02.28 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
ok

thbarnabas 2008.02.25 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
A láda rejtése nagyon jó! Köszönet érte!

pgyp 2008.02.24 09:00 - Megtaláltam
Fordított sorrendben kerestük meg, a láda rejtése brilliáns!!!

katika 2008.02.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Ok [wapon beküldött szöveg]
Szeged és környéke ládafehérítés. 15/11.
Nagyon jó kis multi. Az első pont egy kicsit nehezen lett meg, de rájöttünk a bejutásra. A láda rejtése nagyon tetszett! Irány GCOSAR:

Aranyos ládaSzuper rejtés
 
KutaToll 2008.02.23 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Felkutatva! 1/4
Jó kis fejtörő volt, már kezdtük azt hinni, elvitték a ládát. Többet térdeltünk, mint álltunk, de megtaláltuk! Egy helyi nénike is odajött sandán nézve ránk - "Dolgozunk, dolgozunk? Szörnyű, hogy mindíg valaki elviszi a virágokat, annyi a lopás..." Aztán végre ott hagyott minket, folytathattuk tovább a kutatást.
Bomba biztos hely! Nagyon szellemes a rejtés. Fordítva jártuk meg a pontokat.

Gyere babááám :-)Jövök, jövök!
Pándi Ferenc 2008.02.23 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.18
A Geocachin.com-ról tudtuk meg a láda kihelyezését. A Tisza-parton sok szép szobrot fényképeztünk le (Tiszavirágok, Lányok, Aranycsapat, Sellő, stb). A bádog Krisztus előtt nem úsztuk meg a letérdepelést!! Kellemes séta - kitűnő rejtés!
Pándi Family

szadi&agi 2008.02.20 19:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Kösz a rejtést!

zs&t 2008.02.18 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Gyors találat GPS nélkül. A rejtés módja leleményes, ügyes és feltünésmentes. A láda eléggé teli van, apró tárgyakat vigyetek magatokkal. Köszönjük a rejtést.

mala 2008.02.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Bár folyamatosan figyeljük a környéken az új ládákat, de csak most volt időnk megkeresni ezt a ládát. Az első 10-ben azért benne vagyunk. Kellemes séta a hideg, de ragyogóan napos időben. Maga a láda elrejtése egyszerűen nagyszerű. Sokat segített a térdre ereszkedés.
Köszönet a rejtőnek

 
maati 2008.02.17 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Megtaláltam!!Nagyon szép

BB 2008.02.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.57
Nagyon szép séta Szeged "főutcáján", a Tisza partján.
Milyen érdekesek a léptékek: Juhász Gyuláéknak egy majd' egész napos kirándulás volt. Nyilván nem azért, mert nem tudtak volna gyorsabban kiérni, hanem mert szakítottak időt a meg-megállásra, élménygyűjtésre, fotografálásra, beszélgetésre...
Ma én egy bő fél óra alatt végigtekertem "edzés" címén, de azért felrémlett a gyermekkorom, amikor bizony ugyanez a "táv" a rendszeres hétvégi, félnapos "kirándulások" etapja volt. Most milyen kicsiségnek tűnik, de azért a kedves gyerekkori emlékeim sokasága rémlik fel a part egy-egy pontján. Álljon itt ezért néhány személyes emlékképem a ládapontok végigjárásakor látható folyószakaszhoz kötődően.

A régi rakpart utolsó napjaiA szalámigyár 1964-ben
Testvéreim a ladikbanTanítómesterem a Tiszán (Pap János gyűjteménye)
Korte73 2008.02.16 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Szuper lett a rejtés, le a kalappal.

Geo-Ke-Csing 2008.02.15 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Király rejtés!
Igazából már tegnap is meglett volna,ha hihetetlenül el nem bénázom az 1-es pont keresését(fordított sorrendben fogtam).Így-segítséggel(nem internetes)-a mai edzésen lett ez meg.A dobogóra amúgy sem kerültem volna fel. Most megtapasztaltam,milyen gyorsan kell egy szűzládáért menni.

jgy1955 2008.02.15 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.79
A rejtés szellemes,az emléktábla mögötti épületben van a munkahelyem is
/milyen véletlen még a név azonosságunk is!/

 
sas&szti 2008.02.14 05:35 - Megtaláltam
Siker:))) A logbook szerint előttünk már ketten megtalálták, de talán a jelszórészleteket nekünk sikerült először öszzerakni:) De végül is a helyezés így is úgy is dobogós:)

GeoBandi 2008.02.14 02:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
2.

Esti sörözés után láttam a rejtést, s rástartoltam gyalog. Fordított sorrendben, hátha sikerül, de bőven beelőztek. A láda rejtése nagyon király!

Gratula hozzá, és köszi a rejtést!

mmackoka 2008.02.13 23:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.36
Már épp aludni készültem, mikor megláttam, hogy anyukám házától kb 30 méterre van egy új láda. Gondoltam korrekten, az elejénél kezdem, de két portás is elzavart. A Tisza Lajos krt. felől azt mondták, hogy majd reggel próbálkozzak. Gondoltam becsengetek a rakpart felől. Na ezt kár volt... Gyorsan megnézem még a szobrot, majd irány Tápé. Követve az instrukciót, letérdeltem. Pont ekkor megállt mellettem a sarkon egy rendőrautó. Mit csinálok este, fejlámpával a kereszt előtt térdelve? Elmondtam. Azt, amit a Barátok köztben? Na akkor nem zavarjuk. Azt hittem, hogy majd bevisznek, mert gyogyós vagyok. Így sem jártam még rendőrökkel. Reggel berohantam még a két számért, most senki nem állta utam. A láda elrejtése nagyon frankó!! Én is hasonlót szerettem volna a környékre, de sajna ebben megelőztek!:) Gratulálok!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]