FAQ
2995. A Külső-tó az Apáti-hegyről (GCAPTI)

A templom

A templom

Levendula virágzáskor

Levendula virágzáskor

Levendula fagyban

Levendula fagyban

A Külső-tó nyáron

A Külső-tó nyáron

Csodás részletek

Csodás részletek

Télen is gyönyörű

Télen is gyönyörű

Új tábla

Új tábla

A ládát rejtő facsoport

A ládát rejtő facsoport

A láda első tartalma

A láda első tartalma

A tartalék jelszó fémtáblájának a rejteke

A tartalék jelszó fémtáblájának a rejteke
Szélesség N 46° 55,235'
Hosszúság E 17° 51,234'
Magasság: 117 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2011.07.07 13:00
Megjelenés időpontja: 2011.07.07 17:13
Utolsó lényeges változás: 2017.01.02 12:30
Utolsó változás: 2020.01.09 14:59
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Endresz_család
Ládagazda: Endresz_család
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 1500 m
Megtalálások száma: 575 + 3 sikertelen + 17 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetenteA ládába TravelBug nem helyezhető.


WAP:
Hárompontos multi (V+H+V).

Az egész terület fokozottan védett, kérjük óvd a környezetet!

1. pont: templomrom. Olvasd le a templom falán lévő, az ajtó melletti tábláról az évszámot, ezt add hozzá a második pont mindkét "álkoordinátájának" utolsó 4 helyiértékéhez, hogy megkapd a láda valódi koordinátáit.

2. pont: "álkoordináták": N 46° 53,047' ; E 17° 49,186'. Itt van a láda az első jelszórészlettel és a következő pont koordinátáival, egy terepszínű, kb. 10x8x22 cm-es műanyag doboz, felnyitható fedelű faládában, fatörzsek tövében.

3. pont: virtuális, a második jelszórészlet a bokor tövében az ágak elágazásánál, álcázott fa táblácskán. Tartalék: Lefelé az ösvényen 50 lépésnyire, fatörzsön a sárga háromszög alatt lent, gravirozott fém tábla - lásd a leírás utolsó képét!

Jelszó: a két jelszórészlet egybeírva.

Részletes leírás
1. pont:
 N 46° 55,235' E 17° 51,234' 117 m [GCAPTI-1]
Virtuális pont, ez a főkoordináta : az apáti templomrom. Olvasd le a templom falán lévő, az ajtó melletti tábláról az évszámot, ezt add hozzá a második pont mindkét "álkoordinátájának" utolsó 4 helyiértékéhez, hogy megkapd az igazi koordinátákat. (Tehát pl. N 46° 53,058' + 1234 = N 46° 54,292' )

2. pont:
"álkoordináták":
N 46° 53,047' E 17° 49,186' 149m
Ehhez add hozzá az évszámot, és megkapod a láda koordinátáit. A ládában található az első jelszórészlet, valamint a harmadik pont koordinátái. A láda egy műanyag doboz, faládában. A faládát ne mozdítsd ki, a fedele könnyen nyitható!

3. pont:
Virtuális pont, a második jelszórészlettel. Itt eredetileg egy, a helyi élővilágot bemutató képes tábla volt. Közepes méretű bokor tövében 6x11 cm-es barna műanyag dobozt keress. Tartalék lehetőség: Menj ötven lépést lefelé az ösvényen, és a sárga háromszöges fán alul a fatörzsön egy ezüst táblát is találhatsz. A fát lefotóztuk, lásd a leírás utolsó képét!
Jelszó: a két jelszórészlet egybeírva.

A Tihanyi félszigetre, az Apáti-hegy nevezetességeihez: az apáti templomromhoz, a levenduláshoz és a hegy tetején lévő kilátóponthoz invitálunk benneteket. A túra oda-vissza 3 km, mely során 89 m szintkülönbséget kell "leküzdeni". Két órás sétára készüljetek. Néhány évvel ezelőtt a tóvándor láda "hozott el" ide minket, s azóta is az egyik kedvenc célpontunk, ahova gyakran visszatérünk. Bár több láda is van a közelben, ezeket a helyeket egyik sem érinti.

Javasolt útvonalunk a 71-es főút sajkodi leágazásánál (figyelni kell, mert tábla nem jelzi!), az apáti templomromnál kezdődik. Onnan a sárga sávval jelölt turistaút vezet a hegy tetejére, ahol a sárga háromszögön haladj tovább az Apáti-hegyen lévő kilátópontig. Innen remek kilátás nyílik a Külső-tóra. Maga a levendulás a hegy tetején levő elágazó és a kilátópont között félúton található, jobbkéz felől.
Parkolni a 71-es főút sajkodi elágazójánál a füves részen lehet. A terület elég kicsi, de néhány autónak elegenő.

Segédpontok:
útelágazó Sajkod felé:
 N 46° 55,251' E 17° 51,159' 112 m [GCAPTI+elágazó1]
elágazó a hegy tetején:
 N 46° 54,718' E 17° 51,262' 201 m [GCAPTI+elágazó2]

Az apáti templomrom
A román stílusú templom a XIII. században épült, a tihanyi apátnak alárendelt Apát falu részeként. A templom és a falu is a török hódoltság idején pusztult el. A romokat a Magyar Királyi Balatoni Intéző Bizottság és a Pannonhalmi Szent Benedek Rend támogatásával óvták meg az enyészettől 1942-ben.
Helyreállítását 1999-ben az Apáti Templomrom Helyreállítási Alapítvány végezte közadakozásból, az Országos Műemlékvédelmi Hatóság tervei szerint.

Az Apáti-hegy
Ez a kalderaperemnek a Külső-tóhoz legközelebb eső egysége, keleti oldalán meredeken, bazalttufa sziklákon keresztül esik a térszín a tóig. A sziklaalakzatok a szél pusztító munkájának nyomát viselik. A félsziget belseje, a Külső-tó, a Belső-tó és az ősközség, a háttérben pedig Balatonfüred látványa nyújt maradandó élményt. Északi oldalán látható a helyreállított Apáti-templomrom, jelezve az egykori Apáti település helyét. Az Apáti-hegy a félsziget egyik legértékesebb élőhelye. A hegytetőn a részben másodlagos gyepekben egész sor mediterrán-szubmediterrán növény él, köztük a vetővirág, az őszi csillagvirág, a borzas szulák, a hártyás galambbegy. Több árvalányhaj-faj "tollai" lebegnek a szélben, tövükben töviskés lucerna és törpe nőszirom bújik meg.
A keleti oldal szikláin virít a cseh-tyúktaréj, a pannon madárbirs és a bokros koronafürt. A délszaki klíma a rovaroknak is kedvező, a hazánkban ritka nagy termetű mediterrán kabócafajok cirpelésétől hangosak a nyári délutánok: az óriás énekes kabóca és a mannakabóca is szép számban él itt.
Ezzel azonban még nincs vége az Apáti-hegy nevezetességeinek. Déli oldalán található ugyanis a félsziget egykori híres levendulásainak maradványa. A levendulatövek telepítését 1924-ben kezdték, s a negyvenes évekre közel száz hektáros ültetvény alakult ki. Az itt termett levendula olaja Európa-szerte híres volt, minősége túlszárnyalta a francia ültetvényekét. A későbbiekben mandulafákat is ültettek, a terület kettős hasznosításúvá vált. Sajnos a hatvanas években felhagytak a műveléssel, s a levendulás java részét szőlővel telepítették be. A maradék mintegy húsz hektáron pedig megindult a természetes szukcesszió, a beerdősödés folyamata. A kilencvenes évek közepétől aztán a még "menthető" részeken, ahol levendulatövek még nagy számban éltek, a Nemzeti Park megkezdte a cserjék visszaszorítását. A fásszárúak rendszeres irtásával, legeltetéssel tartják fenn a régi levendulást, s ma tíz hektárnyi hullámzó lila tengerben gyönyörködhet a látogató június-július fordulóján. A művelés felhagyása óta az eredeti növényzet részben visszatért. A levendulatövek között lejtősztyepp jellegű növényzet él, s együttesen egyedi, máshol nem látható élőhelyet alkotnak, számos értékes növény és állatfajjal. Ezen a területen virít a valószínűleg szintén egykori termesztésből kivadult gyapjas gyűszűvirág (Digitalis lanata), fokozottan védett növényfajunk.

A Külső-tó
A Külső-tó a félsziget egykori vulkánjának főkráterében keletkezett, erősen feltöltődött, sekély tó, a tengerszint felett 116 m magasságában. Az 1800-as évek elején levezetőcsatornákat ástak, hogy a tó vizét az aszófői Séden keresztül a Balatonba vezessék. A lecsapolt területeket kaszálóként hasznosították. 1976-ban az akkori természetvédelmi hatóság vette át a terület kezelését. A levezető csatorna lezárásával ekkor kezdődött meg a tó eredeti állapotának visszaállítása. Az azóta eltelt két és fél évtized alatt a vízi növényzet teljesen visszatelepült, s megjelentek a vizes élőhely jellegzetes állatfajai is. Gazdag, a vízhez kötődő rovarvilág, különösen sok ritka szitakötőfaj találta itt meg életfeltételeit. Nagyszámú kétéltű és hüllő él a tóban, a mocsári teknős állomány kiemelkedő. A madarak közül itt is költ a nyári lúd és a barna rétihéja, az utóbbi években pedig vörös gém fészkeléséről is tudunk. Fontos őszi táplálkozóhelye a gémféléknek, mivel a sekély víz ideális e fajok vadászati módszereinek. A vonulás előtt gyakran 20-25 nagykócsag is tartózkodik egyszerre a tavon.

forrás: www.tihany-info.hu/tte/Turak/Apati-hegy.html

Az egész terület fokozottan védett, ritka növényfajok élőhelye. Kérjük, az ösvényekről ne térj le, és minden lehető módon óvd a környezetet!

A láda története vázlatosan

2010.03.16 - A ládaterv elutasításra került.

2010.04.13 - A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóságától megkaptuk az elvi telepítési engedélyt. Köszönet a pozitív hozzáállásért! A láda még nem jelenhetett meg,

2010.12.06 - Akka81-nek köszönhetően a terv feléledt tetszhalott állapotából, köszönet érte! A láda átment a moderáción, az engedélyeztetési folyamat elkezdődött.

2011.07.05 - A láda megjelenhetett a nyilvánosság számára. Nagyon köszönjük feri60 segítségét!

2011.07.07 - A ládát telepítettük.

2011.07.31 - Az álkoordináták értékét módosítottuk, köszönet majd_máskor kessertárs segítségéért!

2012.07.22 - Ládakarbantartás, logbook-csere.

2012.08.27 - Raktunk fel néhány képet a csak szombati misék alkalmával látogatható templombelsőről.

2012.12.31 - Szilveszteri ládaellenőrzés, minden rendben.

2013.12.31 - Szilveszteri ládaellenőrzés, kihelyeztünk két álcázott fém táblácskát a második jelszórészlettel.

2014.12.31 - Hagyományosan szilveszteri ládaellenőrzés és karbantartás.
Ládacsere, a harmadik ponton jelszópótlás.

2016.12.31 - A szokásos szilveszteri ládaellenőrzés és karbantartás.
Kereshető, a GCAPTI megszüntetésének gondolatát elvetettük.

2017.12.31 - Hagyományos szilveszteri ládaellenőrzés.
Javítottunk a láda álcáján, ellenőriztük a tartalék táblát és kihelyeztünk a végpontra egy dobozt a jelszóval. Minden rendben.

2018.12.31 - Szilveszteri ládaellenőrzés. Óriási tömeg volt, a környék eléggé szét van taposva a korábbi állapotokhoz képest. A korábban a végpontnál található fa oltárféleség eltűnt, a jelszórészletek kereshetőek, minden rendben.

2020.01.01 - Újévi ládaellenőrzés. Minden rendben, a tartalék ponton a fán újrafestették a turistajeleket. Kissé aktualizáltuk a leírást is.

Állapot: kereshető
1 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (311 db): környezet: 4.84 rejtés: 4.66 web: 4.69 átlag: 4.73

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
+
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Mary Lou 2022.09.24 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megtaláltuk.
Tihanyi túra során, kellemes őszi időben.
Köszönjük!

TanEra 2022.09.14 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

MeseRatkay 2022.09.07 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az élményt! ;) [Geoládák v3.12.10]

Felni 2022.09.07 13:13 - Megtaláltam
Örömömre szolgál, hogy ide is eljutottunk. :) Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ifialex 2022.09.02 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Tetszett az útvonal is.

kovigaga 2022.09.01 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nem
először járunk erre, hogy eddig miért nem kerestük meg a ládát, nem tudom. Most meglett egy potyautassal a hátamon. Szintén egy megunhatatlan helyszín. A 3. pont ládájához nem
lehet jelenleg bejönni, villanypásztorral természetvédelmi okok miatt bekerítve.[Geoládák v3.12.10]

bitayagi 2022.08.21 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kurucza76 2022.08.21 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

cdf 2022.08.21 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

IMG_20220821_165349.jpgIMG_20220821_172831.jpg
IMG_20220821_172831.jpg 
vacakos 2022.08.12 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.12]

laszloistvan 2022.07.26 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.9.11]

mike andros 2022.07.15 12:55 - Megtaláltam
Megvagy!!! [Geoládák v3.12.10]

karcsi9641 2022.07.12 11:30 - Megtaláltam
Kissé féltem ettől a multitól, nehogy elszámoljam magam, de nem volt gond.
Az időnként szuszogtatós ösvényről sok helyen gyönyörű panoráma tárul elém. A második pont gyakorlatilag nem volt álcázva, gondolom valamilyen állat kíváncsiskodott. Mielőtt továbbmentem amennyire tudtam betakartam a ládát.
A harmadik pontnál elég sokat keresgéltem, de sikerrel jártam. Itt már ne falapkát, hanem egy műanyag fiolát keressetek abban van a jelszórészlet.
Köszönöm a rejtést, nagy élmény volt.

DSCN4797-001DSCN4801-001
DSCN4802-001DSCN4803-001
egynagyati 2022.07.09 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

CsKaroly 2022.06.01 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

cosinus0 2022.05.31 16:30 - Megtaláltam
Megvan. Köszi a rejtést!

Skalp 2022.05.30 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kisvakond70 2022.05.30 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

jonap_csalad 2022.04.18 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
Pár hete a harmadik pont környékén (a kilátó mellett) egy kerítéssel lezárt területet építettek. A harmadik pont a kerítésen belül van. Nincs áram a keritesben...
[g:hu+ 2.7.17]

nonow22 2022.04.15 17:38 - Megtaláltam
Spanyesszel megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

spanyesz 2022.04.15 17:38 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, nonow22-vel megtaláltuk

GiL 2022.03.27 18:10 - Megtaláltam
Felfedezve, köszönöm! :) [Geoládák v3.12.7]

laclac88 2022.03.27 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

SirCristo 2022.03.26 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

GeoKlau 2022.03.12 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

kmatija 2022.02.26 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

fobizan 2022.02.26 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

MZ/XX 2022.02.26 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

pelaco 2022.02.20 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

xegox 2022.02.11 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Horus 2022.02.09 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

kocsisjozsef74 2021.11.21 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.12.2]

anzsu7 2021.11.21 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi

[Geoládák v3.12.2]

Ambró 2021.11.13 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Csonti 2021.09.28 11:10 - Megtaláltam
A ládagazda segítségével, de meglett.

A második pontnál látszanak a nyomok, hogy sokan "eltévednek", rossz helyen keresik. Mi is.

Kis segítség:
Ne jobbra keresd az ösvény mellett az erdőben, hanem balra, a kis tisztás felé. [Geoládák v3.12.1]

Szilviamon 2021.09.28 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

szife 2021.09.18 14:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

W05-44 2021.09.18 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Twini 2021.09.18 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Göde 2021.09.09 14:39 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm.
[g:hu+ 2.7.14]

Mónika2390 2021.08.21 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A 3. pont nem fa táblácskán van, hanem 8X4 cm-es tégely! [Geoládák v3.11.3]

HarmatiZs 2021.07.31 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam! Igaz, a 3. ponton csak a tartalék jelszót találtam meg. Köszönöm a rejtést!

lyndis 2021.07.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Túrázás közben pont útba esett a láda, így akkor már megkerestük. [Geoládák v3.11.3]

Bartasz 2021.07.18 17:22 - Megtaláltam
sziasztok! 2 jelszót megtaláltunk, de hiába kereste lelkesen mindkét gyermekem, sajnos a 3. kifogott rajtunk. Kérlek fogadjátok el. Köszi! [Geoládák v3.11.3]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2021.08.04 09:04]

meszi06bubi 2021.06.18 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

TemplomromVirágmező
Kilátás a hegytetőrőlKilátás a 3. jelszórészlettől
gabor85 2021.06.12 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Szép időben.

Rastaman 2021.06.01 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Panyek 2021.05.29 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Családi találat. Kellemes séta, szép táj, tiszta időben jó kilátás, mi kell még?

Endresz_család 2021.04.20 11:30 - Egyéb
Kedves Parmerozpazepan!

A láda megszületésekor az érzésem szerint a jelenleginél néhány nagyságrenddel szigorúbb követelményeknek kellett megfelelnünk. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park csak azzal a megkötéssel engedélyezte a láda kihelyezését, hogy az csak a járt útvonalak közvetlen közelébe (néhány méteres távolságra) kerülhet.
Megküzdöttünk az engedélyeztetésért.

Azóta került oda egy kilátó, és a környék erős pusztulásnak indult a hihetetlenül megnőtt turistaforgalomnak köszönhetően.

Sajnos már nem a régi a hely...

Üdvözlettel:
E. Z.


Parmerozpazepan 2021.04.11 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Borongós időben, kevés kirándulóval találkoztam :)
Rejtések rendben. Alapvetően jó rejtés, szerintem lehetnének távolabb a kiránduló-csorda járta utaktól - bár az itt nehéz :) A számolgatós pontmegadás nem kedvencem.

emmerwald 2021.04.05 10:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.24
A 3. ponton kis dobozban van a jelszó. A kilátás pazar, köszönjük a rejtést!

IMG_20210405_101534IMG_20210405_101558
IMG_20210405_100741IMG_20210405_093511
gabortel 2021.04.04 12:01 - Megtaláltam
Tihanyi szüret tavasszal. Nem szőlő, hanem geoláda. 23km, 6 óra, 9 találat.
A második ponton a ládában a "második pont koordinátái" senkit ne vezessen félre!

thardiveress 2021.04.03 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

fruzsikalman 2021.04.01 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

comcen1 2021.04.01 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Horváth Edit 2021.03.23 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Andi2791 2021.03.13 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

KlimaTamás 2021.03.13 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kisbubi 2021.03.10 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

paidlp 2021.02.18 16:19 - Megtaláltam
Fogom! :)
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Emerich63 2021.02.14 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]
Egy 15 km-es Valentin napi téli Tihany túra során GCAPKI, GCAPTI, GCSAJK és GCGEJZ együttes levadászása.
Ettől a multitól indultunk, majd szép sorban haladtunk az útba eső ládákkal, mire aztán 15 km után körbe visszaértünk a kiinduló parkolóba.
A koordináták rendben voltak, akár csak a rejtések, és bár hideg és itt-ott erősen szeles idő várt bennünket a túra során, a panoráma mindenért kárpótolt.

20210214_10303620210214_103103
20210214_103118Screenshot_20210214-192416_Samsung Health
Korigumi 2021.02.07 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Ásványvadász 2021.02.07 13:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
A első ponton a leolvasás és a számolás január 28-án megtörtént. Ma a második és harmadik pont megkeresése került sorra. Mindkettő rejtése nagyon tetszett. Sajnos a kilátás elmaradt a ködös idő miatt.

annamatyi 2021.02.06 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Hétvégére a szép kilátás reményében egy sajkodi ládagyűjtést terveztem. Nem jött össze! Aki szereti nézni a ködöt, az csodás kilátásban részesülhetett, mert csak köd volt mindenfelé :( A Balatont csak a vízparti sétaútról lehetett látni, ott is csak a partközeli részeket.
A túraúton sok túrázóval találkoztunk ennek ellenére.

A multi pontjait könnyű megtalálni, az útvonal nyárról már ismert volt!

Köszönjük a rejtést!

Zulu 2021.01.09 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

rudolfis 2021.01.09 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönöm a rejtést

Aniko & Gyuri 2020.12.29 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Paul 2020.12.27 11:04 - Megtaláltam
Egész napos ládázás a Tihanyi félszigeten.Rengetegen voltak....
Az első két pont rendben.A harmadikat sokáig kerestem.Próbáltam a pótjelszót nézni az adott fánál.Olvastam egy korábbi logot hogy már egy bokorra van ráakasztva.Sehol nem találtam.Pedig biztos hogy megvan mert már utánam is megtalálták.
Kérném a képek alapján az elfogadást.
Köszönöm a rejtést.

20201227_11044920201227_102239
20201227_10224620201227_104320
szlibud 2020.10.25 00:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Toportyan76 2020.10.18 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
A 3. ládát nem talâltam meg, csak a tartalékot.

Kámán_Gergely 2020.10.10 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

nemesa 2020.10.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszi a rejtést!
A 3. ponton egy bokron derékmagasságban egy lapkán volt a jelszó. A nagy tömeg miatt beértem ennyivel,nem kerestem a ládát.

taheja 2020.09.16 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

GeoFox 2020.09.15 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.49
A második pont nehezen lett meg. A pótjelszót egy bokor tövében a földön heverve találtuk meg.
Köszönjük a rejtést! Dóri és Gábor [Geoládák v3.6.0]

IMG_20200915_104138_1IMG_20200915_111246_1
IMG_20200915_113219 
MoGeMaP 2020.08.29 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

BaLinda 2020.08.24 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Balázs, Linda [Geoládák v3.5.3]

elaca 2020.08.21 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

fkmaster 2020.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2020.08.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Nagyon hangulatos volt a régi templomromból újra felépített kápolna, belülről látszott, hogy nemrégiben esküvőt tartottak itt.
Sokan voltak a hegyen, kicsit elszámoltuk először a koordinátát, de korrekció után meglett a rejtés.

Picúr27 2020.08.15 12:18 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést! Egeszségem miatt nehezen ment a dolog de megtalaltam ???? [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2020.09.19 21:16]

ZoLiza 2020.08.14 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

morph 2020.08.09 11:33 - Megtaláltam
GCAPTI - GCAPKI - GCMate - GCSAJK körtúra a Tihanyi-félszigeten, nagyszerű kilátásokkal, változatos tájakon. Sosem jártam még erre, megdöbbentően szép hely. Köszönöm, hogy megmutattad!

petrot81 2020.08.01 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Kellemes séta az árnyékos erdőben. Bár voltunk már erre, de Tihanyt nem lehet megunni :) [Geoládák v3.6.0_dev]

Kincskeresők a ládánálKincskeresők a kilátóban
silboy & Zsóka 2020.07.29 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17
Megtaláltuk, köszönjük! Ötletes rejtés, nem egy tucat találat!

Brsc 2020.07.24 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! EZEZ [Geoládák v3.4.1]

réka97 2020.07.07 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Megvan, köszönjük a rejtést! :)

ellfelek 2020.06.30 11:42 - Megtaláltam
A templom is szép, a felvezető út is szép, a kilátó és a kilátó pont is... Nem csoda, hogy még a gyíkok is élvezték ezt a helyet... :)
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.7]

IMG_20200630_103711IMG_20200630_103803
IMG_20200630_105554IMG_20200630_114101
SuperGeo 2020.06.27 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Béla 53 2020.06.22 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.5 teszt]

Manna&Peti 2020.06.20 09:42 - Megtaláltam
Köszönjük.

AnitoliTeam 2020.06.15 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Andreoni76 2020.06.15 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Audrey722 2020.06.13 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

kekenj 2020.06.08 10:30 - Megtaláltam
kösz a rejtést

gabor85 2020.06.06 19:06 - Nem találtam meg
Tihanyban kezdtük a szombati túránkat.
A két tó közötti részen jöttünk át Sajkodi öböl fölé, majd az Apáti-kilátó után mentünk a főút felé, hogy elérjük a füredi buszt. (Már nem értük el, így Aszófőről vonatoztunk Füredre )

A láda szempontjából, így a első pontokat érintettük a végén, így már a kilátó ahonnan jöttünk nem esett útba.

A templom tábláíról, az évszámok miatt, nem töltök fel képet.

[Elutasította: geocaching.hu, 2020.09.22 19:40]

Csureszh 2020.06.06 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Könnyű túra, bár a bezártság után ezen is elfáradtunk. Szuper idő, minden a helyén! Köszönjük!

e-Peti 2020.05.31 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

ceeklali 2020.05.31 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Terrorizer 2020.05.31 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

akogesy 2020.05.31 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

RékaésAdrián 2020.03.29 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

letya2 2020.03.29 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

S13 2020.03.29 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pzoli 2020.02.29 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Endresz_család 2020.01.01 14:00 - Egyéb

Újév napi ládaellenőrzés. Minden rendben, a tartalék ponton a fán újrafestették a turistajeleket. Kissé aktualizáltuk a leírást is.

Sok sikert!


LC 2020.01.01 10:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Sasszemek 2019.12.04 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rakoskato 2019.11.12 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Esőben.Aszófőről gyalog. Szép és jó volt.Köszönettel.

bapa 2019.10.27 11:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

goriszták 2019.10.07 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bittmann 2019.10.06 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rudi Team 2019.09.24 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Lesmon4SLS 2019.09.02 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Kellemes kis séta volt. A GCSAJK mellett ezt is végigvittem. Köszi!

vajasfok 2019.08.30 06:54 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm!

Gabriello 2019.08.26 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönet

Jakire 2019.08.17 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Nagyon szerethető multi, köszönjük!

gst76 2019.08.09 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Lacza és Tádé 2019.08.08 17:03 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

margabat 2019.08.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Balaton-körút: 6. nap, túra a Tihanyi-félszigeten. A második pontnál épp a külső ládába költözött hangyákkal hadakoztam, amikor az út mellett két kisgyerek jelent meg, érdeklődve, hogy mit csinálok. Elmagyaráztam nekik a játék lényegét, majd odaértek a szüleik is, akik már ismerték a gc-t. Remek multi, köszönöm a rejtést!

navigaator 2019.07.19 00:00 - Megtaláltam
-

Holdfény 2019.07.15 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Valóban csodás helyre vezet minket a multi. A kellemes séta, a kilátás és az igényes rejtések Annának is tetszettek. Köszönjük szépen! :)

IMG_20190715_092301IMG_20190715_094814
IMG_20190715_102233IMG_20190715_104523
Gorkii 2019.07.14 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csirimojo 2019.07.14 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Mizo6869 2019.07.14 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Piri (kutya), Zoli.

Kopi 2019.07.06 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszi, remek volt.

álomfogók 2019.06.29 14:50 - Megtaláltam
Tihanyi nap 2. láda, egyben a harmadikkal összekötve, hiszen ennek útvonala pont odavezet, a hegytetőre, ahonnan tényleg csodálatos a panoráma (legalábbis az ott jártunkkor élvezett szép időben). Az indulás pedig legpraktikusabb abból a méretes parkolóból, ami pont a kilátóhoz lett dedikálva (nem érdemes a sajkodi leágazással bajlódni). Ami pedig a 3. pontot illeti, a (2. ponton megadott) koordinátán egy valódi dobozka rejti a jelszóhordozót.

Emma Rose 2019.06.08 12:42 - Megtaláltam
Hát... nem semmi volt! Egyszer eltévedtünk, és kétszer másztunk fel a végpontig, ahol gyönyörű kilátásban lehetett részünk. Végül sajnos nem találtuk meg a jelszó második felét, csak a helyét. A rejtő nagyon kedvesen segített és elmondta, mi is az, amit kerestünk. Javaslom mindenkinek, aki megtalálja majd, keressen rá neten, mit jelent:) érdekesség képen.
Az ösvények gyönyörűek, karbantartottak. Megéri ide visszatérni.
Köszi a rejtést! :)

itt tévedtünk el:)de megérte
DSC_1454DSC_1461
DSC_1466DSC_1467
váó!!! 
TigerCat 2019.06.02 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bluedog 2019.06.02 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.05.18 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.41
Köszi a rejtést!

Vándor-ló 2019.05.18 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk.
A 3. pontnál már csak a jelszó fele van meg, a műanyag lap fele letört. A vitaminos doboz üres volt. Szerencsére a jelzett fán megvan a fémtábla. Segített a fotó a fa beazonosításában, így könnyen meglett.
Köszönjük a rejtést.

H+W 2019.05.18 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

nagyutazo 2019.05.11 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :) A végláda körül nagy volt a nyüzsgés, de kivártuk, és eltűntek :)

antonia03 2019.04.27 12:22 - Megtaláltam
Sajnos januári túrám alkalmával ez a ládika kimaradt, de most pótoltam :)

csattila87 2019.04.07 18:41 - Megtaláltam
Köszi

roko1821 2019.04.07 16:41 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

orszagoskek 2019.03.15 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A láda szuper. A harmadik ponton viszont az "álcázott fa táblácska" már csak nyomokban található meg, mellette viszont egy kis csavaros tetejű (talán vitaminos) dobozban megtaláltuk a szükséges részletet. Csaba, Kármen, Tamás [Geoládák v2.2.5]

Endresz_család 2019.03.11 10:20 - Egyéb
Kedves Kessertársak!

Tavaly év végén is megejtettük a szokásos szilveszteri ládaellenőrzésünket, minden ajánlott pont rendben volt. A korábban odarondítot "oltár" szerencsére eltűnt, a kilátó miatt hatalmas volt a forgalom a környéken.
Valószínűleg ennek köszönhetően az egész dombtető csúnyán letaroltnak tűnt.

Amennyiben szükséges, természetesen kimegyünk ismét ellenőrizni a rejtésünket.

IMG_8975IMG_8976
MoMaszter 2019.03.10 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 4.11
Immár harmadszor futottunk neki! Egyszer tavaly, amikor a legnagyobb kánikulát sikerült kifognunk, s bár feljöttünk a kilátópontig (akkor még nem volt itt kilátó), de feladtuk. Másodszor egy hete, amikor tönkrement a GPS-ünk és a telefonon nem tudtuk hogy kell koordinátákra keresni. Most pedig harmadszor csak ezért jöttünk el Tihanyig, de hiába!

A kápolnától a következő pontig sima ügy, majdnem tökéletesen oda mutatott a koo. Meglett a láda a jelszó részlettel, illetve a következő pont helye.

Szépen felmásztunk, felmentünk a kilátóba újra. Most a szél kifújta a párát és végre gyönyörködhettünk a környékben, a Balatonban. Igazából már csak ezért megérte felkúszni idáig! ;)

A megadott ponton viszont semmit sem találtunk! Összességében teljesen kusza a leírás, ráadásul itt valamit változtattak is, úgyhogy pl. a sárga jelzés mint olyan, már nem is létezik. Kerestük a jel alatti "ezüstöt" is, de szerintünk azt valaki leszedte.

Mindent összevetve látszik, hogy a rejtő próbált nagyon jót csinálni (a kezdőláda igényessége erre utal), de a vége valahogy túl lett bonyolítva.

Szerintünk eltűntek a pótjelszavak is, ezért jeleztük a karbantartási igényt. :(

A fotók alapján kérjük a jelszó nélküli megtalálást!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2019.03.11 10:17]

A kezdő láda titkaMinden elképzelhető bokrot átnéztünk
Az egyik lehetséges "ojjektum"A valaha volt sárga jel alatti hiány
Evila 2018.12.25 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk Adventtel és Danival karácsonyi kiránduláson. Köszönjük a rejtést!

zsbodor 2018.10.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.40
Összeszedve!

Thanos 2018.10.22 08:23 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Butchman 2018.10.22 08:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

kasap 2018.10.22 07:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Dudu 2018.09.15 12:10 - Megtaláltam
Gazdiséta :)

 
Kokó 2018.09.15 12:10 - Megtaláltam
A májusi GCWalk-ot szerettük volna pótolni, de a madárijesztők miatt vissza kellett fordulnunk. Majd talán télen befejezzük a túrát.

TemplomFélúton
Fentről 
TücsiTeam 2018.08.30 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Mo-Hó 2018.08.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Mai utolsó láda találatunk...
Köszönjük az élményt!

Molli 2018.08.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Köszönöm a rejtést!

laxal13 2018.08.17 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést Eni és Karesz [Geoládák v2.2.4]

VINAX 2018.08.15 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.64
Délelőtt lenyomtuk a Gyenesdiási túránkat, csónakáztunk a Tapolcai tavasbarlangban és útban Siófok felé még ezt a ládát is megkerestük a GCMTU1-el együtt.

Zugihoz csatlakozva valóban nem ártana átnézni a leírást és a ládaoldalt, mert sok dolog pontatlanul van feltüntetve. Mindenesetre köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.4]

FB_IMG_1535709838758FB_IMG_1535709845992
FB_IMG_1535709849772 
SandorCsaba 2018.08.13 18:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Zugi 2018.08.13 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.74
Először is a rejtés típusa megtévesztő, mert ez nem 2 virtuális és 1 hagyományos láda, hanem 1 virtuális és 2 hagyományos pontú multi.
Sokat jöttem már erre ládázni a Tihanyi félszigetre, rengeteg csodaszép helyen megfordultam, mert itt bőven akad, de ez a láda már nem tetszett. Túl sok az átfedés az itteni ládák kapcsán, mindegyik multi és mind be akarja mutatni a fél félszigetet.
Elég lenne az első és az utolsó pont, a köztes doboz totál értelmetlen és jellegtelen helyen van. A koordináta számolgatás pedig a geocaching halála. Csak idegesítő elem, ami elveszi az időt a túrától és még bosszantó tévesztésre is alkalmat ad.
Egyébként az első pontját még 2016.12.30-án találtam meg, akkor jöttem megnézni az újonnan elkészült kilátót, de az a pont net találatként is könnyen begyűjthető. Ha belegondolok már akkor is levadászhattam volna ezt a ládát, csak akkor fel sem merült bennem, hogy egy számolgatós multinak kezdjek neki. Azóta két láda miatt is jártam a kilátónál, most meg ez a 3. Egyedül a végső pontja környéke amihez emiatt tényleg érdemes menni, mert onnan a Külső-tó szép perspektívából látszik.

Azonban ott jártamkor lódarazsak támadtak a végpontnál. Ennek leírása is totál pontatlan és emiatt megtévesztő. "nézz fölfelé, bokamagasságban felakasztva keresd" Hát totál nem ott volt a rejtés! Ha módosult időközben, jó lenne a ládaoldal leírását is módosítani! A segítségül adott alternatív lehetőségek is baromi pontatlanok, geocachinges körökben úgy megadni valamit, hogy "menj 50 lépést", az vicc. A mesterséges objektum is értelmezhetetlen.

20161230_105923_resize20161230_110000_resize
20180813_132941_resize20180813_133527_resize
20180813_144855_resize 
kir6 2018.08.07 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FruGer 2018.08.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Jó kis móka volt ez így felfelé a kilátóhoz, igazán feldobta az utat. Könnyen meglett minden pont, az utolsónál a kilátás is nagyon szép. Köszönjük a rejtést!

Tovima 2018.08.03 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
Megtaláltam!

MarkoGear 2018.08.03 11:44 - Megtaláltam
Szép volt nagyon a rom

Vincenzo65 2018.08.03 11:44 - Megtaláltam
Akkor kezdjünk el ismerkedni a Tihanyi-félszigettel. Mindjárt egy kis elszámolás. Legalább oda is lementünk amit nem akartál bemutatni. Második pont mellett van egy pár pzs....... A végpontot fiam egyből kiszúrta. A kápolna tetszett.

vakond87 2018.08.02 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Az Aligától Aligáig Balaton Körtúra jelvényszerző túramozgalom Alsóörs vá. - Tihany hajóállomás szakaszának bejárása közben találtam meg. Szerencsére illeszkedett ez a multi is az útvonalra, így nem kellett kitérőket tennem. Köszönöm a rejtést!

nimka 2018.07.24 12:51 - Megtaláltam
A nehéz kéktúra szakasz után egy kis pihenő kirándulást terveztem a Tihanyi-félszigetre, de aztán ez is elég hosszú lett végül. A nap 1. találata

Hörcsög 2018.07.22 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltam! :) Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.0b]

 
takacsimre 2018.07.16 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

H.B. 2018.07.09 09:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszi a multit, szép kirándulás volt. :)

KataJani 2018.07.07 10:11 - Megtaláltam
Folly arborétum látogatás előtt. [g:hu 1.5.4]

vittorio 2018.06.30 10:56 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, tetszett a 2. pont fadoboza.

Nikicsu 2018.06.30 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2018.06.30 10:55 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.4]

rágcsa13 2018.06.19 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Az egész kis séta tetszik nekem, de a 2. pont egyszerűen csodálatos.
ötletes rejtés, köszönöm.

Szárnyaló Sas 2018.06.19 13:20 - Megtaláltam
Kellemes séta volt. Ma ilyen tipikus kirándulóidő volt: a víz még nem elég meleg, de kicsit felhős, szeles.
Na hát ilyenkor mindenki ide jön kirándulni: úgy jöttek sorban szembe az ösvényen, mint plázacicák a Westendben glamour napokon...

BPeterDV 2018.06.16 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eltájoló 2018.06.16 11:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.05
Kellemes kis séta a multi pontjainak bejárása. A második pont kiszámított koordinátája pontosan a ládára mutatott. A ládában felírt 2. pont koordinátája viszont eltér ettől. A faládában gyakorlatilag egy konkrét hangyaboly alakult ki. A láda teteje televolt hangyatojással. Ezt kicsit megtakarítottuk. A 3. ponton nem kell felfelé nézni, a láda a földön van. A pótjelszók közül egyiket sem találtuk. Köszi a rejtést, jól éreztük magunkat.

tukus 2018.06.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csaba és Kati 2018.06.07 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.01
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük.
Részletek és képek később. [g:hu 1.5.4j]
Egy úttal két rejtés felkeresése.
Szép útvonalon jó rejtés és szép panoráma.
A pontok rendben. A dobozok a helyükön.
Tetszett!

KápolnaA sárgán
FélútonVisszatekintve
Kilátás a 3. ponttól 
kópé1993 2018.06.02 07:26 - Megtaláltam
Balaton-felvidéki bolyongás. Köszi a rejtést!

34284564_1721270807964368_1069954856845836288_n34266634_1721273384630777_4658216938198007808_n
34268654_1721273654630750_6422099464806203392_n34268801_1721267927964656_3098570551875076096_n
34319031_1721273591297423_5978034721534246912_n34415311_1721270414631074_2613070184629403648_n
34457163_1721270604631055_6260783800293261312_n 
GYEZegzug 2018.06.01 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
Köszi szépen a lehetőséget.

Dani19 2018.05.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A rejtő segítségével meglett a teljes jelszó, köszönöm még egyszer! :)
A rejtés pedig nagyon tetszett, gyönyörű helyekre vezetett el. A kilátóba mindenképpen érdemes felmenni, csodálatos a kilátás.

dino86 2018.05.06 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Köszönöm a rejtést.

Csizmások 2018.05.05 15:00 - Megtaláltam
köszi

sogor36 2018.05.05 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Köszi a rejtést.

hgyozo69 2018.05.05 10:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

DSS és Szandra 2018.05.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltam a 13. GCWALK során, köszi a rejtést. :)

stmester 2018.05.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Már tavaly meglett több pont, idén a GCWALK közben a többi.

P1030368P1030369
kectam 2018.05.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
GCWALK közben találtuk meg egy lelkes csapattal. Köszönjük a rejtést.

ha2 2018.05.05 10:00 - Megtaláltam
Ok.

Istennyila 2018.05.05 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltam, köszönöm!

Wilka74 2018.05.05 09:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A 13. GCWALK során kerestük fel a rejtést. Ez volt a nap ötödik találata. Köszönjük a rejtést!

IMG_1501 
HUNJack15 & Hippi72 2018.05.05 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

donkardos 2018.05.05 09:58 - Megtaláltam
GCWALK#13 közben, kánikulában, népes csapattal, remek hangulatban.

emiGrant 2018.05.05 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
GCWALK #13 első multija. Csodás, bár egy kicsit túl meleg és párás időben, de jó társaságban és hangulatban találtuk meg ezt a ládát is. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
szipeti 2018.05.05 09:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

KP1965 2018.05.05 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A GCWalk#13 második találata.

adamtoth0412 2018.05.05 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

pappcsalád 2018.05.05 09:56 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.4]

SaManók 2018.05.05 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, GCWALK keretében. Köszönjük a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

Szilkó76 2018.05.04 12:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Márta 2018.04.21 18:26 - Megtaláltam
Köszi

Cerberus 2018.04.15 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.37
Megtaláltam! Anitával, Barbival és Webberrel közös túrázás a Tihanyi-félszigeten, melynek keretében felkerestük az összes még meg nem talált ládát: GCAPTI, GCAPKI. GCSAJK és GCmate.

Nagyon szép helyszíneken kalauzolt végig a multi. A templom vízszintes falán, két méternél is magasabban egy méretes sikló igyekezett a tetőszerkezet alá bemászni.

A számolgatós multikat nem igazán szeretem, de nem volt gond vele, így az első ponton hamar végeztünk és az igényes ládika is hamar előkerült. A végponton elég sokat vacakoltunk, mert a koordináták teljesen máshova mutatnak, mint ahol végül a kapszulát nagy nehezen megtaláltuk. Az alternatív lehetőségekhez segédkoordináták jól jöhetnek.

Köszönöm a rejtést!

IMG_2939IMG_2944
IMG_2947IMG_2971
Brigus 2018.03.24 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bigi 2018.03.24 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.3]

Lia és Sanci 2018.02.03 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2018.02.03 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Endresz_család 2017.12.31 13:15 - Egyéb
Hagyományos szilveszteri ládaellenőrzés.
Javítottunk a láda álcáján, ellenőriztük a tartalék táblát és kihelyeztünk a végpontra egy dobozt a jelszóval. Minden rendben.

BUÉK!


dendeocse 2017.10.01 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megvan.

Szilágyiék 2017.09.10 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Köszönjük, nagyon szép a táj!

DSC02326DSC02330
StellaDeFrász 2017.09.03 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszi! :D

Discover 2017.08.21 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9841_DSC9842
_DSC9844_DSC9845
_DSC9846_DSC9847
_DSC9850_DSC9851
_DSC9852_DSC9855
_DSC9858_DSC9862
Robogo 2017.08.14 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Balatoni hosszú hétvégi kerékpáros ládázás alkalmával ezt a ládát is felkerestem.
A szállás Tihanyba volt, így a környékbeli ládákat próbáltam főleg felkeresni.
A virtuáls pont jelszavát sikerült elkevernem. A képek alapján kérném az elfogadást.
Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.02.03 20:46]

DSCF0384DSCF0362
DSCF0373 
Feci 2017.08.12 19:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük hogy elvezettél ide!

Bogi és Bálint 2017.08.08 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2017.08.03 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Meglett, köszönjük!

Antissimo 2017.07.18 12:13 - Megtaláltam
Az első pontot még márciusban egy Tihany-Aszófő bringázás során gyűjtöttük be, majd most bejártuk a félsziget eddig távolinak bizonyult északnyugati szegletét is, az új kilátóval.

azimee 2017.07.16 13:27 - Megtaláltam
Tihanyi Barangolás TT közben.
Köszönöm a lehetőséget.

babemak 2017.07.02 11:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi

mihoj 2017.06.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
A mai napra nagy hőség jutott a kirándulóknak, így még ez a pár km. is nehéz volt a kilátó pontig. A közeli kilátós ládát ki is hagytuk, mert ezzel is megszenvedtünk a meleg miatt. Kellett a segítség a harmadik ponthoz (köszönjük). Utólag visszanézve az itteni fotón lévő bokrot, az mintha több méterrel arrébb lett volna a koordinátához képest. Elbénáztuk a többi lehetőséget is. :P
Viszont a kilátópontról csodaszép a kilátás a tavakra, már csak ezért megérte ide feljönni.
Köszönjük kedves rejtő, hogy megmutattad!

20170628_12292820170628_123434
20170628_122007DSC_0080
katica 2017.06.24 14:54 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ArNick 2017.06.18 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SierraLima 2017.06.04 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PAncsi 2017.06.04 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Frentzen 2017.06.04 07:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett a kilátás főleg a végpontból.

20170604_08074520170604_065820
petyo11 2017.03.28 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönönjk a lehetőséget. :)
petyo11& neje [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2017.02.11 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Klassz hely, minden pont tetszett, köszönjük.

nepster 2017.02.08 00:00 - Megtaláltam
Balatongyöröki pihenésből hazafelé, köszönöm.

becko 2017.01.20 09:50 - Megtaláltam
A Tihanyi-félsziget ládáinak begyűjtése egy remek 23 km-es túrán.
A folyamatos "hegyre fel, völgybe le" útvonalon meglepően sok emelkedés gyűlt össze.
Teljesen jó multi lenne rejtett pontok nélkül, én nem számolgatni akarok túra közben, hanem a tájat élvezni.

ZeákZsuzsa 2016.12.31 14:30 - Megtaláltam
.

Gábor75 2016.12.31 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
A közeli Geokarácsonyfa miatt a környéken ládázgattam. Ezt a multit eddig kerültem, de most rászántam magam. A templomot már többször megcsodáltam, mert ott megy el mellette a bringaút. Hegynek felfele nagy volt a gyalogos forgalom ezért többnyire toltam a bringát. A második pont könnyen meglett, jöhetett a harmadik. Itt kicsit bénáztam, ezúton is köszönöm a segítséget!
És maradjon ez a láda, szükség van rá a sokszínűség miatt!
Köszönöm a rejtést, boldog Újévet kívánok! :-)

IMG_1683IMG_1693
IMG_1695 
Jevica és Gyuszi 2016.12.31 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Nagyon szép környék! Ennek a ládának igazán van itt létjogosultsága! Örülök, hogy ismét kereshető. A parkolóban összefutottunk befi-ékkel, akik a hülye parókák és sapkák napján elég nehezen ismertek meg minket. :)

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3a] [wapon beküldött szöveg]

DSCN6584 
totzoli65 2016.12.31 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balatonparti szilveszterezés során elkövetve! :-)
Köszönjük a rejtést!

Endresz_család 2016.12.31 12:00 - Egyéb
Hagyományos szilveszteri ládaellenőrzés.

Sok minden változott az elmúlt években - hol van az már, hogy a GCAPTI pontjait csak a túristaút közvetlen közelébe tehettük, nehogy kárt szenvedjen a hely... A parkolóban érkezésünkkor 38 autót számoltunk, ezekhez még jónéhány érkezett, amíg a kilátónál voltunk.

A láda és a két jelszóhordozó is rendben van. A multi megszüntetésének a gondolatát elvetettük, ismét kereshető.

Sok sikert!


IMG_5220IMG_5219
IMG_5228 
zaskl 2016.12.28 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Nitusz 2016.12.28 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nita [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nemi91 2016.12.28 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Kèrlek ne szüntesd meg, nagyon jó rejtès.

acsocso 2016.12.10 15:20 - Egyéb
Kedves Endresz_család!

A GCAPTI és a GCAPKI egyik kezdő pontja valóban azonos, de a másik megközelítési lehetőség nem. A GCAPKI és a GCAPTI végpontja nem egyezik meg. A GCAPTI végpontjánál szikla szirtek vannak, a GCAPTI ládájától nem messze pedig a kilátó. A GCAPTI végpontjától a lehető legmesszebb a domb túl oldalára került a GCAPKI ládája, pont azért, hogy ne legyen egy helyen a kettő.

Egyébként biztosan te is tapasztaltad, hogy több olyan láda is van, melyek megközelítésénél az útvonal esetleg egyezik. Ilyen pl. Füreden a GCAEUT és a GCIMCP.

Remélem, hogy a két láda a jövőben békésen meg fog férni egymás mellett.

Üdvözlettel:
acsocso

Endresz_család 2016.11.28 14:45 - Egyéb
Kedves Kessertársak!

A GCAPKI megjelenése miatt a GCAPTI multinknak nem látjuk tovább értelmét. Amíg a végleges döntést meg nem hozzuk a sorsáról, a ládánkat betegre állítjuk.
A GCAPTI ennek ellenére még kereshető.

A megértésteteket köszönjük!

Üdvözlettel: Az Endresz családnmárti 2016.11.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
30fokban a mai utolsó. Elcsigázva érkeztem, de a láda kárpótolt:)ötletes és ügyes rejtés! A romtemplom nyitva volt, kicsit hűsöltem, mielőtt nekifutottam a hegynek:)...ez a 2012-es logom. Ma a GCAPKI -felé menet "ellenőríztem, megvan-e még? Szerencsére igen :) ez az egyik kedvenc ládám:) Köszi, hogy megmaradt! :)

20122012
20122016
20162016
20162016
Ignis9 2016.11.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Segítséggel igaz, de meglett, köszönjük a lehetőséget. :)

Kukucsi 2016.10.31 17:32 - Megtaláltam
Peti bával együtt keresgéltük, de sajnos nem lett meg. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2016.11.07 09:40]

petiba 2016.10.30 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.05
Baráti kirándulás alkalmával felkerestük a gejzírkúpok után a kilátót is.
A kilátó még épül, a környék teljesen le van dózerolva... A táblát nem találtuk, a második lehetőségnél pedig nem találtunk semmit sem egyik bokor ölelésében. Sokféle dologra gondoltunk, pl. a nemzeti színű szalagokkal ellátott síremlékszerű dologra is, de egyik sem jött be. A harmadik lehetőséget is többen többször körbejártuk, helyesebben a környék összes háromszögjeléhez elmentünk... Mind új festés, s egyikhez sem éppen egy ösvény vezet... Le van pusztulva a domboldal.
Kérem a rejtőt, hogy fogadja el mindkettőnk találatát. (Peti bá' és Kukucsi)
A képen csak Kukucsi látható, hiszen őt fotóztuk le, s este - ameddig kutattunk - már nem lehetett fényképezni...
Az első ponton könnyen meglett a láda: Sebi találta meg - nagy büszkeségére... Nagyon jó a rejtés.

Végül:
Köszönöm a Rejtő segítségét a jelszóban.

Paloznak 007Paloznak 003
Paloznak 004Paloznak 017
Pajzsika 2016.09.18 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2016.09.18 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Megtaláltuk. Köszönjük.

acsocso 2016.08.20 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszi! :)

rotty 2016.08.17 15:50 - Megtaláltam
ok

Shootzu 2016.08.13 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

hesim 2016.08.13 12:31 - Megtaláltam
Szép hely, a láda meglett de a második jelszó részletet sajnos nem sikerült megtalálni mert a gyerekek már nagyon le akartak szaladni a szikláról, úgyhogy inkább hagytuk :)

Kérném szépen a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el.

Köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2016.08.15 13:54]

imageimage
image 
Heuar 2016.08.12 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltam. Nem először jártam itt, de a kilátás mindig újra és újra lenyűgöz. Köszönöm!

james 2016.08.01 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2016.07.29 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom ötödik, egyben utolsó találata... :)
Tetszett ez a multi, szép helyeket mutattál meg vele. Ha jól skubiztam ki, a 3. pont felett, az Apáti-hegy tetején éppen egy kilátót építenek. Biztosan ütős lesz, ha elkészül... :)
Miután készítettem pár fotót, lenéztem az őslevenduláshoz, majd a Nyereg-hegyen át lesétáltam a sajkodi strandra fürdeni, na és persze sörözni. Annyira tetszett a hely, hogy ott is aludtam a hálózsákomban... ;)
Köszi a rejtést!

Webber 2016.07.03 10:34 - Megtaláltam
Meglett.

acsipapa 2016.07.03 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kiaribua 2016.06.25 16:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Antiemes 2016.06.18 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Nagyon szep helyekre vitt a lada. :) Koszonom a rejtest!

Tibi1983 2016.05.21 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Köszönöm a rejtő segítségét! Gyönyörű kilátás!

20160521_14065520160521_140659
Baby-m 2016.05.15 14:55 - Megtaláltam
Gya-logolok.

Zéboy 2016.05.15 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.97
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2016.05.15 14:55 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Stark család 2016.05.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszönjük a rejtést! Nagyon tetszett! Kisgyerekkel tökéletes táv. Csodás panoráma. Igazi gyíkparadicsom! Képek mellé szívesen csatolnék egy kis békabrekegést is. :-) Az utolsó pontnál nagyon meregettük a szemünket a pótjelszavakért (nem találtuk egyiket se). Végül - nagy nehezen - a nagyon ravasz "igazi" jelszó lett meg.

. 
Rubor 2016.04.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
Gyönyörű tavaszi időben megtaláltuk, köszi a rejtést.

DSC_0060DSC_0068
DSC_0071DSC_0073
DSC_0078 
Zergi 2016.04.20 12:50 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_8302IMG_8299
IMG_8296IMG_8292
IMG_8293IMG_8294
IMG_8288IMG_8290
IMG_8289IMG_8291
blezs 2016.04.17 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hunX 2016.04.17 12:36 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

lyzX 2016.04.17 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2016.04.10 08:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

IMG_8887IMG_8902
IMG_8893IMG_8894
IMG_9001 
Hoodlum 2016.04.03 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést!

Gyönyörű a kilátás a dombról!
Sajnos a 2. jelszórészletet nem találtuk meg és a környékén is tanyázott egy csoport fiatal, így nem akartunk nagyon zavarni.
Kérem a képek alapján a találat elfogadását.
Köszönöm!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2016.04.11 21:24]

DSC_1013gDSC_1014
cila 2016.04.03 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Szép napsütésben, nyári melegben jártuk be a félszigetet, köszönjük a rejtést!

20160403 - 021kicsi20160403 - 054kicsi
20160403 - 057kicsi20160403 - 086kicsi
20160403 - 198kicsi20160403 - 247kicsi
20160403 - 280kicsi20160403 - 292kicsi
20160403 - 298kicsiDSCN5804
Bajuszcica 2016.04.03 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Körbejártuk a félszigetet, köszönjük a rejtést!

SDC10019SDC10036
SDC10026SDC10029
SDC10047SDC10048
SDC10049SDC10050
SDC10056SDC10059
VaVi 2016.04.03 13:13 - Megtaláltam
:)

karathl 2016.04.03 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

gyetger 2016.04.02 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

Andi&Parker 2016.03.28 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Balatoni húsvéti hétvégézés keretében kerestük meg a ládát.
Kellemes séta volt.

Köszi a rejtést!

ndavid42 2016.03.27 15:50 - Megtaláltam
[:901:]
Tettünk egy 16 km-es húsvéti kört, ha már ilyen szép idő volt! Rengetegszer jártunk már Tihanyon, de a ilátót nem ismertük, úgyhogy már azért megérte :) (/w njani55, Kati, Vera)

Reggel 2016.03.21 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk!

A 2. pont rejtése merész. A túra nagyon klassz volt. Mentünk 16,6 km és 520 m szintet.

Köszi a rejtsét

szollosi73, Reggel

duranyikd 2016.03.14 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Idén az első balatoni láda. :)
Sikerült elírni az utolsó pont koordinátáját, így aránylag nagyot sétáltunk, de szerencsére nagyon szép idő volt.

Köszönjük a rejtést!

2016-03-14 11.24.422016-03-14 13.01.21
anettx 2016.02.06 08:50 - Megtaláltam
TFTC!
Csapatos túra Tihanyban: gyönyörű időben, szebbnél-szebb helyeken, klassz társaságban.

Liberty 2016.02.06 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
7/1. Téli Tihanyi túra.

Csodálatosan szép időben, remek társaságban kerestük fel a templomot és a ládát. Gyönyörű a kilátás az Apáti-hegyről a Balatonra és a Külső-tóra. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Tihany címere-1-1
-1-1
-1-1
-1-1
-1-1
-1 
bagolyvera 2016.02.04 00:00 - Megtaláltam
Nagyon klassz hely, nyílnak az ibolyák:) Köszönöm a rejtést!

johnnycache 2016.01.16 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.92
Köszönöm az élményt! :-)

Endresz_család 2015.12.31 13:00 - Egyéb
Hagyományosan szilveszteri ládaellenőrzés és karbantartás.
A láda és a két jelszóhordozó is rendben van, kereshető.
Sok sikert!


Bubu_83 2015.11.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, köszi! Jó kis multi, tetszetős terepen.

waneqr 2015.10.31 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Nagyon jó! Köszönjük!

Skali&Margó 2015.10.25 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.89
OK!

RoriZo 2015.10.16 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

13 2015.09.29 07:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

tomilly 2015.08.23 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.
Nagyon jó kis kirándulás volt, köszönjük, hogy megmutattad nekünk.
Kilátás pazar, szép környezetben végig.
Rejtés a harmadik pontnál nagyon ötletes.

 
kolgomorov 2015.08.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.08.08 14:30 - Megtaláltam
Zamárdiból kerékpáros keresés, ami a meleggel együtt eléggé megnehezítette a dolgomat. A két első könnyen meglett, de a hegytetőn még az alternatív jelszó is csak rejtői segítséggel sikerült.
Köszönöm a rejtést és a segítséget.

Hiuzmama 2015.08.05 18:45 - Megtaláltam
Bevezetés a geocachingbe Párduc50-nel. :-)

Párduc50 2015.08.05 18:45 - Megtaláltam
Nagyon szép multi, amit érdemes összekötni a GCSAJK-kal, valamint a GCMATE 3,4. pontjával. A rejtés nekünk is nagyon tetszett!

Gyombi 2015.08.03 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szuper multi! Két részletben teljesítettük, tetszett, köszönjük szépen!

tabletta 2015.07.21 20:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2d] [wapon beküldött szöveg]

csehipest 2015.07.19 09:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Az egyik legjobb multi volt amit felkerestünk a 3 napos túránk során. Köszi hogy megmutattad a helyet.

fandrea 2015.07.18 00:00 - Megtaláltam
ok

griffs 2015.07.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Trecking bringával :)
A ládát 2013-ban már megtaláltam, de a 3-as ponthoz akkor nem volt energiám feltekerni. Most az is meglett (az eredeti rejtés a bokornál rendben, igényes kivitelezés). Az útvonal szuper (persze a lépcsőknél, szikláknál rövid, tolós szakaszok vannak), a 3-as pont környéke talán az ország legszebb panorámapontja. Nagyon megérte felmenni!!

godlada 2015.06.30 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszi! Hát a 2. jelszórészletet kb a bokor alá nézve tizedszerre vettem csak észre :) Tényleg ott volt, bár már majdnem feladtam. Az alternatívok közül egyet sem találtam. A láda tényleg igényes! :)

viad 2015.06.18 12:22 - Megtaláltam
Ok.!

fodor8peter 2015.05.01 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Rendkívül igényes láda, gratulálok! Visszafelé a Külső-tó mellett jöttünk, élmény volt.

vaterlo 2015.02.07 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Téli Tihany teljesítménytúra rendezésen, a munkaidő befejezése után megtalált láda. Köszi a rejtést. Már a a 3. pontnál lévő kilátásért megérte.

Hooch-Csi&Vi 2015.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Koszonjuk a rejtest!

Endresz_család 2014.12.31 16:00 - Egyéb
Hagyományosan szilveszteri ládaellenőrzés és karbantartás.
A teljesen lerabolt ládát kicseréltük, feltöltöttük a szokásos ördöglakatjainkkal. A harmadik ponton az arany tábla eltűnt, helyette egy természetes anyagú jelszóhordozót érdemes keresni a bokor tövében.
Valakik egy vallási indíttatású építménnyel "gazdagították" a helyet, a rengeteg mécsesmaradvány messze nem méltó a környezethez. Ha már így alakult, a jelszórészletet felírtuk az építmény aljára, tartalék gyanánt.
Sok sikert!


 
Tornakápolna 2014.12.22 00:00 - Nem találtam meg
Az elsőt megtaláltuk, hozzáadtuk, a másodikat nem találtuk meg.

szalaij 2014.12.05 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

rongylab2 2014.10.28 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

m.zsömi 2014.10.28 11:30 - Megtaláltam
ok

Lucy0508 2014.10.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Megtaláltuk :)

Soma00 2014.09.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Köszönjük a rejtést! A 2. pont ládájában a logfüzet teljesen el volt ázva. Szerencsére a beírások olvashatók voltak, de logolni nem lehetett. Az arany táblát rendben megtaláltuk, az ezüstöt azonban nem leltük meg.

dabcsi 2014.09.20 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Schlégl 2014.09.20 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

má-csa 2014.09.20 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Stratonicus 2014.09.09 00:00 - Megtaláltam
A jelszó második felénél csak a tartalék lehetőséget leltük meg (az ezüst lap, nem az arany), de kárpótolt a lenyűgöző kilátás. :)

 
Blue Mali 2014.09.06 11:25 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Piroskaa1 2014.09.06 11:25 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2014.08.31 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bubu&vahur 2014.08.29 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

 
Davestator 2014.08.25 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.03
Köszönjük, gyönyörű hely :)

Legend 2014.08.22 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
A ládában nem volt ajándék (pótoltuk), a harmadik pontnál a feltételezett bokor közvetlen közelében egy friss emberi ürülék volt, ezért és azért mert sokan ücsörögtek a közelben, nem sikerült megtalálni. A pótjelszót sem találtuk, lehet mi voltunk figyelmetlenek, de az eredeti ponttól 50 lépésre nem láttunk háromszöget, azt sokkal lejjebb láttunk csak, de ott nem találtunk semmit. Kérem a rejtőt a képek alapján fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.26 11:19]

 
Lopakodó 2014.08.22 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

NagyKG 2014.08.11 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megtaláltam, köszi!

ZoltanW 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam
Koszi a rejtést. A harmadiknál csak a pótjelszót találtam meg.

Strombus 2014.08.04 10:00 - Egyéb
Kedves joco64!
Talán nem kellene olyan kategórikusan kijelenteni és ezzel az utánad jövőket elriasztani, hogy a "megadott ponton nincs tábla". Tegnap délután még volt és én isten bizony nem vittem el. És szerintem más sem. No és tartalék táblacska sem volt??? És kilátás?

joco64 2014.08.04 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
A megadott koordinátán nincs tábla.
Kérem, hogy a fényképek alapján fogadd el a megtalálást.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2014.08.09 11:49]

katika 2014.08.03 15:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Hurrá! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2014.08.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Jó rejtés és különleges panoráma. Nagyon tetszett. Köszönöm.

De mit jelent a jelszó?

szomi 2014.07.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Kellemes kis séta volt. Köszi

vándorViktor 2014.06.23 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Vértes 2014.06.22 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.07
megtaláltam

cav004 2014.06.22 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Mai napi egyetlen ládánk, de a környékre még visszatérünk, nagyon tetszett.

adrita 2014.06.21 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Tényleg jó kis körtúra! Rengeteg látnivalóval. A láda is igényes, a 2. pont pedig vicces rejtés! Köszi!

CsontosN 2014.06.21 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.02
...megtaláltuk!

Atmosz&Zozmosz 2014.06.15 16:30 - Megtaláltam
Megvan :-)

rita85gto 2014.05.29 12:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sainbo 2014.05.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszi ! Szép kilátások !

K-55 2014.05.11 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Tihanyban töltöttünk négy napot. Közben Tihany és Fűzfő között összeszedtünk néhány ládát. Ez volt a legszebb utunk. Gyönyörű időben csodaszép környezet, rálátás a tóra és a leírtakban szereplő egyebekre. Az Apátság más szemszögből... Kösz a rejtést!! AA.

notram03 2014.05.01 16:00 - Megtaláltam
Levadásztuk, bár "csak" a pótjelszóval lett meg. Gyönyörű hely!!!

mbf05 2014.05.01 16:00 - Megtaláltam
Levadásztuk! Köszönjük a rejtést!

Reinerrel túra közben 
M&Ms 2014.04.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Ötletes rejtés szép környezetben.

fa-peti 2014.04.21 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2014.04.19 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Az első pontnál egy darabig elmarháskodtam a 2. pont koordinátájának kiszámításával, aztán már ment minden mint a karikacsapás! A végpontról remek a kilátás és a ládasor kivitelezése is nagyon jó! Köszönet a rejtésért!

N.Zs. 2014.04.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 4.00 súly: 4.16
Az első ponton a koordináta bepötyögést először jól elrontottam, nem az ál-koordinátához adtam hozzá....
A harmadik pont megint egy, aznap már útba ejtett kilátóponthoz vitt. Jobban örültem volna, ha előre megvannak a koordináták és tervezhetőbb egy rendes túra. A jelszórészlet rejtése nagyon profi, egyedi és eredeti.

a számoláshoz le kellett ülni
újra itt néhány órával később
 
PocokTeam 2014.04.12 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Pocok Team [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maci és Honey 2014.03.22 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csomaiattila 2014.03.21 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Ez volt a 129. A megtalálást szikrázóan napos, kellemesen meleg időben, telefonos GPS segítségével hajtottam végre.
A ládika jó állapotban van. Csodaszép helyeken jártam ma ennek a multinak a segítségével, különösképpen a 3. pont tetszett. Meg kell állapítsam, Tihany (is) minden évszakban gyönyörűséges.

Köszi hogy megmutattad, és üdv minden "kincsvadász"-nak.

rétihéja 2014.03.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
A tihanyi félsziget bejárását ezzel a ládával kezdtük. A kilátás tényleg szép. Köszi

magyar65 2014.02.22 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.29
Köszönjük!

EmesESE 2014.02.15 13:34 - Megtaláltam
-o-

mazsola069 2014.02.01 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
TTT.közben Dr. Ladával ezt is begyűjtöttük.

nbokan 2014.02.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Téli Tihany TT közben Attilával és Access Denied-el közösen kotortuk a havat. Tetszett, kösz a rejtést.

Szabó família 2014.02.01 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Téli Tihany TT közben Norbiékkal és Access Denied-el közösen.

Andrusa 2014.02.01 12:33 - Megtaláltam
:-)

Dr.Lada 2014.02.01 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Andrusával és Mazsolával elkövetve.:-) A templomnál már jártam a com-os és a GG-s játék kapcsán, már épp időszerű volt a hu-t is levadászni. A Téli Tihany tt-n voltunk és épp a kezdőponton volt a frissítőállomás, így forraltborral a kézben számoltunk. Nagy öröm volt mikor a kiszámolt pont épp a tt útvonalára esett. Hatalmas szerencse volt, hogy a tt útvonalának azon részén vezet végig ez a multi, mert a többi multi miatt elég sokszor + kitérőt kellett tennünk. Szóval amikor a láda a kezünkben volt hatalmas volt az öröm, mikor a másik jelszórészlet is szintén nagy volt a boldogság, hogy végre egy multi "kivégezve":-)

Endresz_család 2013.12.31 14:00 - Egyéb
Szilveszteri ládaellenőrzés és karbantartás.
Az eredeti tájékoztató tábla sajnos megszűnt. Nem szerettünk volna jelentős változtatást eszközölni a multi szerkezetében, ezért két kis fém táblácska kihelyezése melett döntöttünk, az arany az éles, az ezüst a tartalék, gond esetére.
Sajnos nem volt könnyű dolgunk, egy hatalmas társaság bulizott éppen a végpont melletti tűzrakó helyen, megnehezítve a táblák rejtését.

Reméljük tetszeni fog az új megoldás is!


Maclura 2013.12.24 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
A friss logok alapján azt feltételeztem, hogy a teljes jelszó nem gyűjthető be.
Ezért a túra csoport egyetlen kessereként - habár kezemben volt a koo - úgy döntöttem, hogy a láda inkognitóját sem kockáztatom.
Viszont meg tudom mutatni, hogy a célpontok milyenek voltak közvetlenül Szenteste előtt : )
Remélem ez alapján elfogadható lesz a találat. Előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2013.12.31 19:34]

petheovacka 2013.11.30 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.67
Ez volt az utolsó Tihanyban levadászandó ládám. Eddig ez volt a legszebb meglett ládikó! A tábla a 3. ponton persze még mindig nincs meg, a rejtő megsúgta a 2. jelszórészt. A tábla "hűlt helye" a kincskeresők nemzetközi jelével mutatva. Kösszi a rejtést!

 
petili 2013.11.16 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést!
Végigjártuk az útvonalat (a láda aminek felfedezése élmény volt ) de végére a nagy köd miatt a kilátás is elmaradt és információs tábla hiánya miatt a záró jelszó sem lett meg. A földben lévő helyét (lyukat) megtaláltuk, amit a koordináta által jelzett helyen meglett. (Az "új tábla" még a helyén van.)
Kérjük a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálást érvényesnek.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2013.12.06 13:17]

Kis pihenő a kiindulópontnálItt volt, idenézzetek!
Tábla hült helyeKilátás a táblahelyről
Szép ködös a kilátás"Új tábla" még a helyén
znasz 2013.11.16 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Köszi a rejtést. Sajnos az Apáti-hegyi kilátásnál az információs tábla eltűnt. Ráadásul a nagy köd miatt a kilátás is elmaradt. Kérjük a rejtőt, hogy a képek alapján fogadja el a megtalálást érvényesnek.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2013.12.06 13:17]

 
Arnika 2013.11.02 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Nekem tetszett a láda, főleg, hogy tényleg LÁDA, ráadásul könnyen megtaláltuk vagyis én találtam meg. De a táblát nem találtuk, ezért nincs jelszavunk. Kérjük mindkét log elfogadását!

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2013.11.03 08:01]

Illés Pityu 2013.11.02 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Végigjártuk a multit, reméltük, hogy nyitva lesz a templom szombaton, de nem volt. Jó kis multi a végén meglepően szép panorámával, érdemes volt tényleg felkeresni. A ládában talált koordinátaadatok pontosan egy lyukhoz vezettek, ami valószínűleg a tábla helye lehet, mert téglalap alakú a lyuk. Ezáltal a táblán lévő szót sem tudtuk leolvasni, ezért jelszó nélkül logolok. Igyekeztem megkeresni a táblát a környéken, hátha valaki kihúzta és ott van valahol, de nem találtam.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2013.11.03 08:01]

az elágazódás
A tábla hűlt helyepanoráma
KakukkOK 2013.11.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.03
Csodaszép panoráma, nagyon érdemes felmászni, köszönet a rejtésért!

 
david1212 2013.10.27 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést. Mi még azzal a feltétellel találtuk meg, mikor a jelszórészlet a táblán található utolsó szó volt. Kérem a rejtőket, hogy hagyják jóvá a megtalálást.
Köszönettel: Squirrel family, Dino család

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.10.05 17:21]

Fegekri 2013.10.26 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést!

Dundus & Co 2013.10.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Megtaláltuk.
Kösz a rejtést!

Fenilefrin 2013.10.18 15:15 - Megtaláltam
Meglett!
Köszi a rejtést!

GeoPatikuS 2013.10.10 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtö fáradozását! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

lembo 2013.10.10 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]
Kellemes kis túra volt, csodálatos kilátással a végén. GeoPatikuS-sal közös találat. Lembo

R-Gyu 2013.10.06 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megtaláltam.

A számolás3. pontnál
"gabonakörök"Ilyenekkel riogatják a seregélyeket
Laceeking 2013.09.20 19:12 - Megtaláltam
Esti keresés, csodás kilátással, izgalmas visszaút sötétben. Köszönjük, hogy ilyen szép helyre jutottunk!

targonczas 2013.09.07 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.19
A számolgatáson kívül tetszett.

LG 2013.09.07 00:00 - Megtaláltam
Szuper volt, köszönjük!

K.L. 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
ok

kobcikrajci 2013.08.30 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Tihanyi barangolós napon első találat. Kellemes, nem megterhelő túra, szép rejtekpontokkal. Kicsit zavaró, hogy a ládában még az eredeti koordinátája is szerepel.

Irisz14 2013.08.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltuk!
Nagyon szép séta volt. A kilátás is nagyon tetszett. Szilvivel kettesben találtuk meg, és visszafelé majdnem bőrig áztunk, az esőkabát meg az esernyő a kocsiban maradt. Köszönjük a rejtést.

Varady1 2013.08.24 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk :-D
Ákos és Icu

Kaputyin 2013.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
2 éve egy emlékezetes éjszakai túra alkalmával, a második pontig jutottunk, most a Tihanyi félsziget nyugati felének bejárásakor, pótoltuk a hiányzó láncszemet! Talán jobb is, hogy akkor nem teljesítettük, mert éjjel nem láttuk volna a csodálatos panorámát! Köszi a rejtést!

2 éveA láda
qtatom 2013.07.19 15:15 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.07.11 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Három napos welnesz Tihanyban ládakereséssel. Mai nap közel 21 km-es utat tettem meg gyalogosan, a párom a szállodában pihent, gyakran telefonált, hogy mikor fejezem már be. Kora délután a GPS 36 °C-ot mért, nagyon meleg volt. Voltam már itt, de ennyire még nem jártam be a környéket. Szinte minden kiemelkedő pontját bejártam a két nap alatt, szebbnél szebb panoráma tárult a szemem elé. Sokszor dilemmáztam, hogy töltsek még egy kis időt a kilátó helyeken, vagy haladjak, mert nem szedem le az összes tihanyi ládát. Kompromisszummal sikerült eredényesen zárni a három napot, igaz nem sokat pihentem.

 
G&V 2013.07.04 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.57
Az első ponton találtunk egy ládát is logbook-kal, lehet korábban a multi része volt. Jó a kilátás a végponttól. Nagyon meleg volt és az erdő a bogaraktól volt hangos.

szepzsuzsi 2013.07.03 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Szerelem lett ez a láda!:) Köszönjük!
szepzsuzsi, Kriszta

aicon 2013.07.01 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

cardy91 2013.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Köszönöm a lehetőséget!

Gabro 2013.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
:-)

NZs 2013.06.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
A megadott "parkolótól" indulva, gyalogszerrel. A rejtés bátor, vagy inkább vakmerő: az ösvényről is jól látszik, az álcázása pedig inkább még feltűnőbbé teszi. A 3. ponttól csodás kilátásban gyönyörködtünk! Köszi.

Famágus 2013.06.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Mire ideértünk, már nagyon sütött a nap :-9 de remek kirándulás volt, köszönjük szépen!!

oldfox 2013.06.23 17:20 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Cicamancs 2013.06.23 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Cseber 2013.06.21 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2013.06.21 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Úgy készültünk Istvánnal, hogy kora délutánig bejárjuk a félsziget nyugati oldalát és megkeressük a négy multit, aztán strandolunk. A ládázás nagyon elhúzódott, 18 km-t gyalogoltunk 35 fokos hőségben, úgy másfél órán keresztül már vizünk sem volt, kifulladtunk teljesen... A strandolásból mindössze 45 perc lett.
De erről nem ez a láda tehet, itt még minden rendben volt. Bár a koordinátákat nem ismertük előre, azért tudtuk, kb. merre és mennyit kell haladni. A végén pedig fantasztikus volt a kilátás!

CyberWolf59 2013.06.15 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Jó kis gyalogtúra volt a kánikulában egynapos, 2/3-os, biciklis Balaton kerülés közben.
A ládát nyitva találtuk, de lényeges dolog nem hiányzott belőle.

breimanne 2013.06.09 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Benedek_Vulkán 2013.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Nagyon szép úton vezettél végig minket, a a végpontról a kilátás pedig csodálatos. Köszönjük a lehetőséget.

Zivatarlány 2013.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Nagyon szép úton vezettél végig minket, a a végpontról a kilátás pedig csodálatos. Köszönjük a lehetőséget.

szilo 2013.05.19 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Madw 2013.05.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A másik játszótér ládáit is felkeresve abszolváltuk a multit. Kocsival kis logisztikai tervezést kívánt a dolog, ezért a második pont után visszatértünk a járgányhoz és a sajkodi erdő széli parkolóból közelítettük meg a hármast.
Az erdőben brutális mennyiségű szúnyog van. A meneküléses log lejjebb, erősen helytálló. :) Mi is azt tettük az árnyékos részeken. Ilyenkor mindíg nosztalgiával jut az eszembe, hogy anno DDT-vel szinte teljes szúnyog populációkat írtottak ki hírmondó nélkül. Csak kár, hogy nem csak azt. :(
Persze a szúnyogok nem szegték kedvünket, nagyon jól éreztük magunkat. Szép helyek, gyönyörű kilátás. Köszönjük!

Szalvy, Sus, Madw

Szúnyogvédelem :)
 
Milán&Enikő 2013.05.05 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Az első pár száz méteren annyi szúnyog volt, hogy szó szerint futottunk előlük. A kilátás pazar, megérte a kis túrát!

hacsabi 2013.05.04 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.68
A szúnyogkkal valóban számilni kell már. Köszi a rejtést.

bati.hu 2013.04.28 14:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Kora ebédidőben elindultunk a tegnapi lagzit kiszellőztetni. Meglepően meleg volt , kicsit túl is öltöztünk a forró tihanyi sziklákhoz. A szúnyogok már éhesen vártak, jó lesz beüzemelni megint a riasztószereket. A végén még egy laza piknik is belefért, köszönjük

csipet_csapat 2013.04.27 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Nagyon ügyes multi. Gyönyörű panorámával. Köszönjük.

 
mzs255w 2013.04.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.63
A végpontról a panoráma remek.
Kötelező nézelmény!
Köszönjük a csábítást!

Telóvalaz út elején
Vergin 2013.04.17 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.18
:))

Zsíroskenyér 2013.04.16 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
SZUPER VOLT

Sanchoo és M. 2013.04.07 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

haribali 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Nagyon jó séta volt. Köszi.

mozgo 2013.03.01 15:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.75
Köszönöm a rejtést!

picuresnagyur 2013.02.16 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
köszi :) a számolós ládákat ugyan nem szeretjük, de ez nem bonyolult s nem öncélú :) a kilátópontot nem ismertük, nagyon tetszett :) zöldfűszeres makrélás szendviccsel időztünk egy darabig :)

L@zy 2013.02.02 09:20 - Megtaláltam
Téli Tihany TT keretében. [wapon beküldött szöveg]

DonRazzino 2013.02.02 09:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
Csodálatos környezet, még az egész napos eső ellenére is tudtuk élvezni a tájat. Ide még vissza kell térnünk jó időben is. Köszönjük!

1.2.
3.4.
tem65 2013.01.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.71
lebert63 társaságában idei első ládánk
Szép téli időben!
Köszönjük!

lebert63 2013.01.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
Köszönjük!
Idei első láda, csodás zúzmarás időben!

Endresz_család 2012.12.31 15:00 - Egyéb
Szilveszteri ládaellenőrzés, minden rendben.


közös nevező 2012.11.12 00:00 - Megtaláltam
.

Csuek 2012.11.01 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Köszönjük, hogy elvezettél bennünket az őslevenduláshoz.

luviktor 2012.10.30 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Két részletben kerestük. Az első pontot még a nyaralásunk első napján a comos ládával együtt. A többi részt pedig Sajkodról indulva a hazaindulás előtt.

szjuli 2012.10.30 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Tihanyi őszölésünk utolsó napján jól bejártuk a félsziget nyugati oldalán álló hegyeket, és az itt lévő ládákat. Nagyon szép volt a kilátás mindenfele, köszönjük a sétát.

MikSi 2012.10.23 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Tihany mindig is a szívem csücske volt ... és.... lesz llll :)! MATE-val összekötve kerestük meg... ebben a gyönyörű napsütéses időben!
Köszönjük a lehetőséget!
MikSi + Ildikó

Lerson 2012.10.23 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nagyon profi rejtés, először lőszernek hittük a ládát. :)

Arti (junior) 2012.10.06 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Tegnap jártam már erre, de a harmadik pont mellett simán elsétáltam. Pedig milyen szép onnan a kilátás!

sutyi_a_hegyrol 2012.09.30 14:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Tituka 2012.09.26 00:00 - Megtaláltam
Szép idő, jó kilátás és kis szél :)

mjdgm 2012.09.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Napsütéses őszi délután kerestük fel a ládát, szeretek a Tihanyi félszigeten túrázni, tetszik a változatos terep és a gyönyörű panoráma a Balatonra és tihanyi tavakra! Ötletes a rejtés, szép a multi útvonala, bár a harmadik pontot először rossz irányból próbáltuk megközelíteni. :) Gratulálok a rejtéshez és köszönöm!

SirLes 2012.09.17 15:32 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

12
34
5 
Mekett 2012.09.16 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2012.09.16 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.10
Kirándulás a Balaton-felvidéken: 9/10
Közvetlenül az első pont mellett parkoltunk, majd kutatni kezdtünk. Gyorsan meg is lett a nagyon ötletes rejtés. Logolás után elindultunk fel a hegyre. Csak pár száz méter után jöttünk rá, hogy nem is tudjuk, hogy hová megyünk, mert nem tudjuk a koordinátát :) Gyors leírás olvasás után derült ki, hogy az első pont virtuális és egy számot kell leolvasni. Micsoda? Akkor mi volt az a doboz? Szerencsére nem kellett visszamenni, mert scele már korábban megtalálta, így emlékezetből elvezetett minket a dobozhoz, majd a 3. ponthoz is.
Remek ez a környék, fent a szirtről pedig csodás a kilátás. A gyerekek is nagyon élvezték. Köszönet.

baluka 2012.09.16 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Megtaláltuk, köszönjük!

 
lovagias 2012.09.11 00:00 - Megtaláltam
:)

kaldigeza 2012.09.01 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A gusztusos kis ládikát kissé elkapkodtam a szemerkélő esőben, és helytelenül olvastam le a jelszót... Hálás vagyok bumbika segítségéért! Köszönöm a rejtést!

bumbika 2012.08.24 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

anyóca 57 2012.08.23 12:40 - Megtaláltam
Nagyon kellemes kis túra lett volna, ha nem rontom el visszafelé. Kissé eltévedtem, de a gps mutatta az utat, sebaj- gondoltam megyek e szerint. Csak hogy ez nem egy kellemes erdei út volt, hanem a tűző napon, nádas és szántóföldek mellett, mindez délben, kb 38°-ban. Túl éltem és már csak a csodás panorámára, az érdekes ládára gondolok. Köszi.

 
feldelaci 2012.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megvan, köszi

csg69 2012.08.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Nagyon igényes rejtés :)

Clavo 2012.08.11 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Meglett köszi. Ötletes.

Feri_1 2012.08.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.48
kösz

bzsoltie 2012.08.08 08:30 - Megtaláltam
Tihanyi ládák első találata volt. Remek multi.

19izsi73 2012.08.07 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Kelet-Balatoni körbetekerése közben pár ládát összeszedtem. Nem a ládázás volt a cél, de voltak, amiket nem hagyhattam ki.
Tihanyban szálltam meg, ezt már hazafelé abszolváltam. Kerékpárral sem egy ördöngősség felkeresni, az a pár lépcső, csak az adrenalint növeli! Egyébként tényleg szuper hely!

cmf 2012.08.06 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
egyik legjobb láda :)

Hz 2012.08.06 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.25
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszín 
geooszi 2012.07.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Tihanyi felfedező ládázós túra (GCTIHA-TIBA-MATE-APTI-SAJK-UJTE-RERE) negyedik állomása. Szép túra volt. Tihanyban már többször is jártam (GCLAHA már meg is volt korábbról), de most ismertem meg igazán. Köszönet érte az összes érintett ládagazdának! Slusszpoénként a révnél a tóbarát mozgó ládával is találkoztam, de futni hagytam, mert netközelbe csak napokkal később kerültem.

szadi&agi 2012.07.22 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Szép hely, köszönet a rejtésért!

Endresz_család 2012.07.22 12:30 - Egyéb
Ládakarbantartás, logbook csere. Nagy köszönet a segítségért szadi&agi kessertársnak!


cincinek 2012.07.20 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Nyaralásunk 2. ládáját a Sajkodival együtt próbáltuk becserkészni, amiből kisebb eltévelyedések lettek. A félsziget ezen része is gyönyörű: kabócák hangversenye különös atmoszférát teremtett. Találkoztunk első ládázókkal, akikkel együtt kerestünk meg néhány pontot. Madárles hajnalban?

benist 2012.07.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Füredi kulturális élmények után kis ládázás a szomszédban. Aszófőről kezdtük a sétát. Az apáti templomot nagyon szépen helyreállították. A láda a kemény matekozás után gyorsan meglett. A salátává változott füzetből sikerült kiválogatni az adatokat tartalmazó, kissé megtépett előlapot. A dilemma az volt, hogy az igen nehezen felismerhető eredeti, vagy a melléírt karakterek az igaziak (Itthoni alaposabb vizsgálat után azonosak). Még egy rövid mászás után ráleltem a táblára és a csodálatos tihanyi panorámára. Sokszor jártam már a félszigeten, kirándulva, ládázva, de megunhatatlan élmény.

scele 2012.07.16 13:51 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

lelcache 2012.07.13 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

vaslemez 2012.06.28 11:30 - Megtaláltam
Izzassztó kánikulai nap első ládája.
A kilátás pazar, ez az igazi madártávlat, bár madárcsicsergés helyett a kabócákat hallgattuk (valószínűleg).
Levendulát nem sokat láttunk errefelé, csak pár öreg tövet. Azok sem virágoznak, pedig otthon pont most a legszebbek.

Hát ez szuper, a jelszó nem működik. Úgy néz ki, a ládában levő részletet nem írtuk ki, csak a koordinátára koncentráltunk.

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.07.04 16:12]

 
h725 2012.06.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Ráérős, kellemes sétával...Szenzációsan szép ez hegy, mindkét oldalról remek kilátás nyílik. Köszönjük a rejtést!

Vali, Zsolt

PanorámaÜldögéltünk kicsit...
KishajóJurassic park
A külső-tóLevendulaültetvény a távolban
V_Gabor 2012.06.23 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Régóta tervezzük ennek a ládának a megkeresését, természetesen csakis levendula virágzásra időzítve! :) A közelben lévő GCMate és GCSAJK multikat még 2010.03.15-én megkerestük, szóval sokáig halogattuk, de jó kis kaland kerekedett belőle!

A melegre nem lehetett panaszunk! :) Az első pontnál még érezhettük a hűsítő szelet, felfelé az ösvényen ezt a luxust nélkülöznünk kellett. A ládát könnyedén megtaláltam, a füzetet salátaként szétszakadva találtam, az itt található jelszórészlet vége már egy kicsit szétfolyt a nedvességtől, de azért még olvasható. A biztonság kedvéért felírtam, mert féltem, hogy a fotón nem lesz olvasható. Nem ártana a füzetet cserélni! A harmadik pont koordinátái ismerős helyre vezettek, így célra- és hűs fuvallatra-törően sétáltunk a harmadik pontig. Itt minden rendben volt, jelszó részlet, kilátás a Külső-tóra és kellemes szél. :)

Visszafelé a sárga sáv Sárga sáv és a sárga háromszög Sárga háromszög kereszteződésénél megálltunk picit az árnyékban hűsölni és az utolsó korty vizet is megittuk. Ekkor, mintha csak varázsütésre egy felvonulás kellős közepébe csöppentünk volna, végeláthatatlan emberáradat érkezett a szőlők felől, s mindenki a levendulákról beszélt.

Nem volt kérdés mit láttak néhány perce! :) Mi is abba az irányba indultunk, hogy végre lássuk az őslevendulást. Előtte a sárga sávról Sárga háromszög - a leírás szerinti helyről - is láttunk néhány bokrot, de azokon nem volt virág.

Odaérve lelkes turisták hadát találtuk a bokrok kötött, akik fotóztak és bőszen szedték a levendulát. A mókának akkor lett vége, amikor egy parkőr rákiabált a megbódult emberekre: "tessék abbahagyni a levendula szedését!" (nagyon mogorva volt, jó nagy kutyával). Mi ekkor elindultunk visszafelé, de még hallottuk a magyarázkodást: "az interneten azt írták, hogy le lehet szedni". Erről ennyit.

Az élmény megvolt, a tanulságot vonja le mindenki! A mi részünkről a napot fürdőzéssel folytattunk Sajkodon (belépő 250 Ft), ahol nagyon jó volt a Balaton vize és a lángos is! :)

Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!
Mónika és Gábor [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

 
alcala76 2012.06.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Tihanyi túra keretében, RobiGergovel közös találat! Gyönyörű a táj, a kilátás! Nyári melegben, kabócaciripelés közben - igazi mediterrán hangulat!

Kilátás a hegyrőlKülső-tó
Külső-tó 
RobiGergo 2012.06.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.18
Nagyon szép tájra vittél minket. Köszönjük a lehetőséget!

Telkess 2012.06.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltak

zöldfülű 2012.06.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Lefülelve :)

A délelőtti bringás ládázás után viszketett már a talpunk egy kis kutyagolásra...
Az első pontról páholyból végignéztük a motoros felvonulást, majd mi magunk felvonultunk az Apáti-hegyre.
Azt találtuk, amit vártunk: csodát, hegyekben :)))

Köszönjük a rejtést

szaatt 2012.05.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Megtaláltam, köszi a rejtést.

 
Kerticsorbi 2012.05.17 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Balatonszárszói hivatalos ügyem elvégzése után találtam meg, köszönöm a rejtést.

k&s 2012.05.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Nagyon kellemes kis séta volt, szép helyre!

sztyopa13 a páratlan páros 2012.05.07 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Az eső meg a séta is jól esett. Azt nem tudom,hogy az itt lévő com.os ládában miért van APTI jelszó ami nem is jó? Ez a külső tó nagyon érdekes hely.

Tapsifüles 2012.04.30 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Szép a táj nagyon. A pontok könnyen meglettek. Kösz a rejtést! :)

Endresz_család 2012.04.29 11:14 - Egyéb
Sajnálatos, hogy ilyen rossz állapotban van a logbook, rövidesen cseréljük! Köszi a fotót!


DóriAtesz 2012.04.29 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Az első két pontot 10:36 és 11:13-kor begyűjtöttük (ötletes a rejtés), majd következtek a félszigeten levő más ládák pontjai. A harmadik pontot utoljára hagytuk, melyet a nap végén rossz úton közelítettünk meg. A tévedés miatt idő hiányában és a sötétedés miatt már nem tudtunk elmenni az utolsó ponthoz. A környéket bejárva így is jót sétáltunk, köszönjük a rejtést!
A kép alapján kérnénk a megtalálás elfogadását.
Tihanyi félszigetbejáró gyalogtúra 5/5.
DóriAtesz

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2012.05.01 08:35]

 
vieva 2012.04.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Nervas 2012.04.28 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszönet a rejtésért!

G_Sanyi 2012.04.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Az időjárás tökéletesen megfelelt egy kis délutáni kiránduláshoz errefelé. Jó időben, szép útvonalon vezetett végig minket a rejtés. Köszönjük!

Szemy & Böbi 2012.04.09 12:46 - Megtaláltam
Kellemes,séta gyönyörű kilátással.
Köszönjük a rejtést.

horvathszaby 2012.04.09 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Bár hűvös időt jósoltak mára, de kicsiny csapatunk felkerekedett, hogy egy kellemes túra keretében körbajárjuk Tihanyt.
Az autókat a temetőnél hagytuk a parkolóban, majd visszasétáltunk túránk kiinduló pontjához az Apáti templomromhoz.
Mivel a kirándulást ládavadászattal is egybe kötöttük, így mai napunk 3/1. ládája volt ez a multi...
Az első jelszórészlet hamar meglett, majd rövid számolás és irány a többi pont...
Az út során nagyon szép panoráma tárult elénk, és, bár sokszor jártunk már Tihanyban, erre még soha...
Útközben útba ejtettük a GPSGames.hu Sajkodi tekergés - Tihany...,
valamint a Geocaching.com Apáti templomrom játékát is...
Tovább indultunk Sajkod felé!

Köszönjük a rejtést!

menace 2012.04.07 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

 
hitamas 2012.04.06 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Tihanyi Húsvét - rövid kirándulással. Már csak az utolsó pont volt hátra ebből a multiból, tavaly sötétedés miatt félbeszakadt keresést sikerült befejezni. Nagyon jó a kilátás Tihany csodáira. :)

Zazi és a Lányok 2012.03.31 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Kellemeset sétáltunk a lányokkal. Az egész család ezennel jelen volt, növényeket, virágokat tanulmányoztunk, nem siettünk. Az idő is kellemes tavaszi volt, ugyanebben az időben Zircen szélvihar tombolt.
Köszönjük a rejtést, itt még nem jártunk. Dorka visszafele már ölben jött, de neki még egy kis ideig szabad...

A csapatEzt találtuk
Úton 
zalajaro 2012.03.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Csodálatos.Minden évszakban.
Most is éreztük a levendula illatát.

Bubuka 2012.03.30 17:00 - Megtaláltam
Hazafelé jövet ezt is levadásztuk.

Mercenary 2012.03.24 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.92
Nagyon jó hely! A kilátás valóban pazar a tóra.

kolibri 2012.03.22 00:00 - Megtaláltam
Idei bemelegítő túra. A Mate multival együtt úgy 8 km-esre sikeredett. Nagyon kellemes kirándulás volt, csodás időben (szinte nyári melegben), remek kilátással a végén.
Attól függetlenül, hogy a számolásokat nem szeretem és szerintem itt is van pontatlanság a leírásban, nem volt gond vele. A ládika is szuper. :o) Túrabot keresés közben akadtam rá. ;o)
Köszönjük!

RálátásRálátás 2.
gyurgyalog 2012.03.21 00:00 - Megtaláltam
:)

veszprémicacherteam 2012.03.04 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Sikerült.

anettnori 2012.03.04 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Már a rejtés megjelenésekor úgy terveztük, hogy egy hétvégi, családos kiruccanás keretében járjuk végig a pontokat. Aztán hol ilyen, hol olyan okból maradt el ennek a multinak a bejárása.
Most viszont, amikor végre úgy nézett ki, hogy a tavasz kukucskál, és a gyerekek is felépültek a lázas betegségből, nekivágtunk.
Az első pont már régóta jó ismerősünk, a másik két játszótérről. A láda koordináták élesítése után Levi és Szabi felváltva haladtak elöl kütyüvel a kezükben. A rejtést végül Szabi fedezte fel. Nekünk 6 métert jelzett a GPS. Logoltunk, új pont bepötyögve, irány a gerinc!
Az elágazótól Marci ment elöl, ő navigált. Boldogan fedezte fel a táblát, mi meg a remek kilátást. Ideális időben remek panoráma fogadott bennünket.
Visszafelé még útba ejtettük a GG-n rejtett saját mikrot, egy kis ellenőrzés céljából.
Összegezve: Egy nagyon jól felépített, megvalósított multit jártunk be. Gratula a rejtőknek, köszönet a lehetőségért!

 
bzsolt 2012.02.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
megvan

macikupac 2012.02.04 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.26
Tihanyi túrarendezős hétvége 1.

Amikor tavaly megjelent a láda, már örültem, mert tudtam, hogy ma jönni fogok - ha esik, ha fúj, ha fagy. De azt akkor még nem gondoltam, hogy ez mind be fog jönni egyszerre. Picit megcsúszva indultunk ki a pontunkra (Csúcs-hegy), mert előbb segítettünk kipakolni a mikrobuszból azt a rengeteg cuccot, ami a túrázók kényelmét és ellátását volt hivatva szolgálni. A helyreállított templommal már régi barátságban vagyok. Minden egyes alkalommal fotózom, ha erre járok. Sietve indultunk hát a hegyre, mert tudtuk, hogy sokan fognak jönni. Mivel a második pont szinte az úton van rajta, ezért az volt a terv, hogy azt még megkeresem, a harmadikat (mert sejthető volt számomra, hogy hol van) meg majd levonulás közben nézzük meg. Épp a ládát logoltam, amikor már jött is egy srác, akinek bélyegezhettünk. Ennél a helynél azért eltöltöttem egy kis időt kereséssel, mert mint kiderült 20 méterrel odébb mutatta a gps. (Nem csak nekem...) Szerencsére a következő túrázó már fent ért minket a félsziget legmagasabb pontján. Miután több, mint 4 órán át álltunk gyakorlatilag egy helyben (azért egy kis tűz lobogott), jó volt elindulni végre. Visszajöttünk az Apáti-hegy nyergéhez és onnan a Külső-tó felé ereszkedtünk le. A harmadik pont gyorsan és probléma nélkül meglett. Kár, hogy ezúttal a kilátás volt meglehetősen korlátozott. Sebaj, majd jövőre! Ma Macek mackóm fagyoskodott velem a hegyen.

 
SagiK 2012.02.04 12:21 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2012.02.04 12:20 - Megtaláltam
Téli Tihany 15 TT közben Éva és Ádám társaságában.

Csípős hideg volt, mégis kegyes volt hozzánk az idő :-) Jól éreztük magunkat.
Több kesserrel is összefutottunk: Magpet, Baliagy, Sagik, Zsorzs, Keva, Macikupac stb.

 
Aleph & Rita 2012.02.04 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Téli Tihany TT közben meglelve. Klassz rejtés, csak kár, hogy ma a panoráma nem volt tökéletes. Köszönjük a lehetőséget!

bosze 2012.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Köszönjük, hogy ebből a perspektívából is megcsodálhattuk Tihanyt. Gyerekekkel is jól járható útvonal.

befi 2012.01.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.21
köszönjük

sinolaju 2012.01.22 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Csodás januári tavaszban!

88pebo88 2012.01.22 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Szuper tavaszias időben egy kellemes 3 kilométeres túrát tettünk miközben megtaláltuk a ládát. A kilátás lenyűgöző.

Így mentünk 
csokisfánk-OK 2012.01.09 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Szeles volt az idő, de szerencsére csak a templomnál. Az erdőben kellemeset túráztunk, a fák felfogták a szelet. A végpontnál csodás volt a kilátás,megérte felgyalogolni,mindenkinek ajánljuk! Szeretnénk visszatérni levendulavirágzáskor.

atipapa 2012.01.01 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Köszi

galgo 2011.12.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan

kicsiogre 2011.12.27 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Ködös időben kerestük meg, de így is nagyon tetszett. Már rengetegszer jártunk itt, ahogy a félsziget minden részén. A ládában a logbook első oldala le van szakadva, ez egy picit megzavart, mert nem találtam a végső koo.-t, de aztán meglett az első oldal is.

 
Doric és Laszisz 2011.12.22 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönjük a lehetőséget. Nagyon tetszett!

T. Nagy 2011.12.18 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Láda rendben. Megtalálás és a jelszó is. AJelszó bevitelt a gép nem fogadja.

BBálint 2011.12.17 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.62
Tihanyi hosszú hétvégénk első ládája. Így december derekán nem lepődtünk meg azon, hogy a Sajkod fölé magasodó hegyeken (inkább dombokon) tett kirándulásunk során szó szerint egy lélekkel sem találkoztunk. Az ország plázáiban ezidőtájt valószínűleg nagyobb volt a népsűrűség... Ha a természet nem aludt volna ennyire téli álmot, az enyhe idő és az erős szél miatt azt lehetett volna hinni, hogy egy hűvös, szeles, áprilisi nap van. A szél miatt látványos "felhőélményben" volt részünk.
Szeretem a Tihanyi-félszigetnek ezt a - szerintem legszebb - szegletét. A templomromnál parkoltunk, majd miután megkerestük a multiláda pontjait (sima ügy volt), felmentünk a Csúcs-hegyre is. Innen szép kilátás nyílik - többek között - a Badacsonyra, a Hegyes-tűre, déli irányban pedig a Kőröshegyi völgyhídra. A hegyről leereszkedtünk a félsziget belsejében levő szőlőkhöz, aztán ismét visszakapaszkodtunk az Apáti-hegyre.
A rejtés nagyon tetszett! Ilyen egy igazi kincsesláda! :-)
Visszajövünk majd ha virágzik a levendula.

KisKata, BBálint

Áron csapata 2011.12.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Köszönöm a lehetőséget!

tudo 2011.12.13 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.36
85 km kerékpár edzés 850 m emelkedéssel a Veszprém - Csopak - Tihany - Balatonfüred - Paloznak - Káptalanfüred - Balatonfűzfő útvonalon 6 új ládával. A kiváló téli idő egybeesett a félév zárás közti egyetlen tűzszüneti nappal, kihasználtam a lehetőséget.

GCLIBR után egy kellemes 22 km-es szakasz következett hegynek fel, völgynek le téli napsütésben, száradó utakon, 42/21 - 54/13 között átlagos 87 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett. Az 1. ponton először elrontottam a számolást, mert a Balatonba mutatott a műszer. Megcsodáltam a templomot, majd tekertem a ládához. A láda azonnal meglett, és nem kellett úsznom. A 3. ponthoz vezető úton csak részben tudtam használni a bicót, viszont szép volt a kilátás.

Alig vártam, hogy végre újra aszfaltot fogjak. Amint útra értem, nekiestem a tihanyi dombnak, örültem, hogy újra Tihanyban lehetek. GCTIHA következett.

AszófőTemplom
TemplomTalálat
Külső-tóAszófő
Külső-tóKülső-tó
sirgalahad 2011.12.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Jaj, de szép az apáti rom
Így kiáltasz lelkesen
Állításod aláírom
Egyetértek, kedvesem

Égen fent egy akármi megy
Alatta az Apáti-hegy...

kápolnató
nagyobb tó 
feketegere 2011.11.27 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
kerimami, Zoli, Máté, Jani és természetesen jómagam, megleltük a ládát. Első találta a Tihanyi-félszigeten.

kerimami 2011.11.27 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Ismét egy jó túra, nem túl szép időben, de ez volt benne az izgalmas. Megyünk tovább a GCMATE megtalálására.

Köszönjük a rejtést!

kerimami, Zoli, Máté, Jani és feketegere társam

neel 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam
Kellemes őszi séta keretében kerestük fel a ládát.
Köszönjük a rejtést.

Pékó 2011.11.17 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Köszönjük, jó kis séta volt, friss időben Pékó

Füles csapat 2011.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük. Szép helyen remek túra, végigmentünk.
A jelszó második felét talán nem jól jegyeztük le. Sebaj készítettünk képeket.
Fülesék: Zsuzsi, Zalán, Zoltán

[Jóváhagyta: Endresz_család, 2011.11.13 20:15]

 
Mr Bean 2011.11.06 14:05 - Megtaláltam
pazar

Rita+Ákos 2011.11.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk! Jó kis túra volt babakocsi off-roaddal fűszerezve! :)

Abigél megtalálta a ládátnaplemente
Apáti hegy tetejéna litéri arcok :)
ica8243 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.13
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Tekergők 1 2011.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.99
Többen ismertük már Tihany ezen részét, de a Külső-tóra mindig rá kell csodálkozni. A láda könnyen meglett, halálpontosak a koordináták. És a szokásos árulkodó jelek is szépen vannak :).
Ez a láda még kellett a többi tihanyi mellé. Köszi a rejtést!

gombaszörnyAz 1. állomás
KilátásFeladatmegoldás
Ez is mi voltunk :) 
Csuhás 2011.10.31 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.37
Tihany ezen útjain még nem is jártunk. Profi kivitelezésű kellemes méretű, látványos multi. Köszönjük!

Janka, Csuhás, Vándor

Kilátók
Ott az apátságÖsvényen
Közeli sziklák 
Endresz_család 2011.10.30 15:01 - Egyéb
Kedves Gabriel1970!
Kérjük, hogy valami módon igazold a megtalálást, pl. fotóval. Úgy érezzük, hogy ez így korrekt a többi kessertársal szemben is. Köszönjük!

Gabriel1970 2011.10.30 15:00 - Nem találtam meg
Megtalaltuk, koszonjuk

[Elutasította: Endresz_család, 2011.12.05 08:36]

Magnes50 2011.10.30 11:15 - Megtaláltam
Nehezen, de meglett. Először augusztusban készültünk, de kis unokánk fáradt volt, és elég volt neki a Tihanyi apátság és környéke és az apáti rom. Most veszprémi temetőlátogatás után jöttem, de elrontottam a számolást és először rossz helyen kerestem. Köszönet a rejtőnek a segítségért. Csodás őszi tájban a láda után még a Csúcs-hegyre és a Belső tóhoz is elsétáltam. A Balatonfelvidéken ez az egyik kedvenc helyem. Minden évszakban szép, de talán ősszel a legszínesebb.

 
Hektor 2011.10.29 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszönöm a rejtést!

sysqo 2011.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
megtaláltam!

Zsiráf 2011.10.18 08:19 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 50.3km

etamás 2011.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon jó volt az első láda megtalálása :)

peterpan 2011.10.16 00:00 - Megtaláltam
.

 
raci 2011.10.08 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A pénteki naptól és az előrejelzésektől megfélemlítve sajnos későn indultunk a tihanyi túránkra. De az idő végülis remek lett, a láda által megmutatott helyszínek pedig csodásak. Nem ismertük eddig a félsziget sajkodi oldalát, ami nagy kár, mert pompás hely. Köszönjük, hogy megmutattad.

GyZsTeam 2011.10.02 16:40 - Megtaláltam
Ezt nem lehet megunni. Köszönjük!

Csaba & családja 2011.09.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.32
Megtaláltam

farnerz 2011.09.25 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

akassa 2011.09.25 11:36 - Megtaláltam
Megvan

pero 2011.09.25 11:36 - Megtaláltam
Megvan [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

E.T. 2011.09.25 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.27
E.T. megtalálta! Könnyen bejárható szép multi, a végén csodás kilátással. Köszönjük!

Barangoló alias elel 2011.09.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Ide is elbarangoltam. Remek rejtés (feleslegesen nem szívatós, kesser szemmel hamar (rögtön) kiszurható, kulturált, mindezek ellenére biztonságos) gratula! Jólesett a szemlélődés a hegytetőn, sajnos madár ének már nem, vagy a szőlősgazdák hangágyúinak folyamatos puffogása miatt nem volt hallható.
Köszönöm a rejtést!

Szitacsalad 2011.09.18 16:51 - Megtaláltam
Míg a család a kocsiban szundikált, egy könnyed 40-50 perces sétával megtettem az utat. Köszi a rejtést!

szollosi73 2011.09.18 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Megtaláltuk!
Tihanyi utónyaralásunk első találata.
A kocsit a templomnál hagytuk és szép kényelmes tempóban sétáltunk el a ládáig, ügyes a rejtés, tetszett.
A koo bevitele után haladtunk tovább a kilátóponthoz, itt már jártunk régebben is, de nem lehet megúnni ezt a kilátást! A jelszórészlet leolvasása, és jópár kép készítése után elindultunk vissza a kocsihoz.
Lefelé találkoztunk a harmadik pont felé igyekvő Szitacsalád hölgy tagjával.
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

Kiscserkészek 2011.09.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.07
A templomnál álltunk meg, ahogy javasolva volt. Innen gyalog indultunk felfelé. Mire észbe kaptunk Ottó már javában hempergett a réten talált lócitromban. Szerencsére régi volt, így nem volt kellemetlen és ragaszkodó. Mi reménykedve, ő pedig "illatosan", indultunk neki az ösvénynek. A második koordináta tényleg pontatlan, de kis logikával meg lehet találni a dobozt. A logbook szakadt egy picit, de minden olvasható. A hely ahová a végén eljutunk nagyon szép kilátást ad a tóra. Megpihentünk, ettünk-ittunk, majd hazajöttünk. Köszi. LEO

a Külső-tóhelyi lakos
akadálycsendélet
ussenyerek 2011.09.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtalálva. Jó rejtés, szép kilátás. Tetszett. L.

feri60 2011.09.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
900

Egy kicsit segédkeztem a láda születése körül. A logokból eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy megérte. Nem véletlenül ide időzítettem 900. találatomat. (Mellesleg felavattam a vadonatúj Montana650-est ;)
Jöhet a következő balatoni rejtés!

BiharyG 2011.09.17 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Azt hittem, hogy valamennyire ismerem a környéket, de mégis újat, szépet mutattál. Köszönjük!

BiharyG + Moncsi + Kinga

slymen 2011.09.10 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Tihany, az örök kedvenc! Ezer hála a rejtőnek, itt még nem jártunk, de annyira fantasztikus hely, hogy még biztosan sokszor visszajövünk!!!!

tgb 2011.09.10 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Megvan!
Hosszú séta volt kánikulában dombnak felfelé, de a végén a kilátás a Külső-tóra mindenért kárpótolt.

 
Holgerson 2011.09.10 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Ezekkel a tihanyi helyekkel meg kilátásokkal egyszerűen nem lehet betelni...
Üdv. H.

brigo 2011.09.05 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Majd' féléves kihagyás után egy ismerős vidéknek ugrottam neki. Igazán jólesett ez a késő délután kirándulás.

NForcer 2011.09.04 13:20 - Megtaláltam
Fantasztikus panoráma...

zotyatomek 2011.09.04 13:20 - Megtaláltam
nagyon tetszett

Access Denied 2011.09.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
ok

Panoráma az Apáti-hegyről
Tihanyi Külső-tó
Tihanyi látkép
Megzavart gyíkocska
Jutka 2011.08.31 16:37 - Megtaláltam
Kiraly!! [wapon beküldött szöveg]

Tozsó 2011.08.30 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megtaláltam.Tozsó Balatonfüred.

divi 2011.08.28 17:30 - Megtaláltam
megvan!

krypton 2011.08.28 17:30 - Megtaláltam
megvan!

Fazék 2011.08.23 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
A lányok strandra mentek, de Csabával és Zsoltival mi inkább ládát kerestünk. Tetszett a hely, tuti a kilátás a harmadik pontról.

Mr Zerge 2011.08.21 10:20 - Megtaláltam
Az 1. pont közelében parkoltunk, onnan jártuk be a multit. Több helyen is vadkempingeztek.
Üdv Mr Zerge.

Pepe 2011.08.20 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Révfülöpről bringával. Szerencsém volt, az ünnep alkalmából még a némi túlzással romnak nevezett templomot is kinyitották. Habár a biciklis megközelítést a rejtők nem javasolják, nem bántam meg. A pontok között néhány helyen tolni, egy-két helyen emelni kellett a bringát, de többségében nyeregben lehetett maradni. És az sem volt elhanyagolható szempont, hogy a GCTIHA-t is meg akartam keresni, viszont semmi kedvem nem volt a 71-es főút felől az apátság felé vezető hosszú emelkedőt végigtekerni. Helyette kellemes, szőlőültetvények közötti földutakon jutottam az apátsághoz, majd jót gurultam a visszafelé vezető úton.

boni7 2011.08.20 09:58 - Megtaláltam
MEGVAN.

Attibati 2011.08.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.28
Kerékpáros kupa: 103.7 km
A mai nap legszebb kilátást nyújtó ládája. A végponton még eltöltöttem volna egy kis időt de sietni kellett a komphoz, hogy ne késsek le az utitársaimmal történő találkozóról. Jó volt kitalálva az időpont, mert ha még egy kompot lekések csúnyán eláztam volna a Balatonra lecsapó zivatarban.
A második pont rejtett mezőben levő koordinátája el van írva, kérem javítani.

 
Hampi 2011.08.14 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
A mai nap zárására kellemes séta volt. A pontokat jól ismertem, de ide mindig jó visszatérni.

Superman 
Puszkany 2011.08.13 13:37 - Megtaláltam
Boklaszas kozben. Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

 
kl 2011.08.13 13:23 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! [wapon beküldött szöveg]

gusty 2011.08.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Egy 35km-es bringás-ládázós tihanyi körtúra során.

A teljes útvonal (tracklog)

Sok hozzáfűzni valóm nincs, a képek magukért beszélnek.

No commentItt is van ám élet!
BluEHourTeaM 2011.08.12 14:00 - Megtaláltam
_

Jadrana 2011.08.12 14:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett, a kilátás szuper! Köszönjük a rejtést!

 
űrkuszmusz4 2011.08.11 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést, csodálatos tájakat láttunk.

szbarna 2011.08.11 08:00 - Megtaláltam
Gyönyörű reggel, tökéletes egy kis szinttartó kocogásra. A multi ötletes, a kilátás pedig nagyszerű! Köszönöm ezt a remek rejtést! szbarna [wapon beküldött szöveg]

kacsati 2011.08.10 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Családi kirándulás Tihanyban. A hely ismerős volt, most csak a ládáért ugrottam fel.Szép tiszta idő volt, a túlpart is szépen látható.

Gabeszosz 2011.08.07 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Édesanyám itthon van a hétvégén, így gondoltam, elcsalom egy kis sétára a vasárnapi ebéd után. Nem is lett olyan kicsi az a séta (11,2 km), ráadásul amilyen tempóban mentünk, ráment az egész délutánunk.

Közben ez a láda sem maradhatott ki, ott mentünk el mellette. A rejtőnek ezúton üzenjük, hogy a dobozkája megérte a vesződséget! Merthogy jó sokat dörömböltek érte az NP Geoláda Elutasító Szakosztálya ajtaján, az biztos. Ráadásul még mindig tudott olyan helyet mutatni Tihanyban, amit ezidáig nem ismertünk...

A templomnál jöttek az első élmény-elemek, épp kikaptunk egy sietősen legelésző birkanyájat. A juhászt nem láttuk, de minek is, amikor az egész nyáj ragyogóan közlekedett a jelzett túraútvonalon. Ezen aztán úgy belelkesültünk, hogy a 2. pont koordinátáit elfelejtettük bepötyögni, és már majdnem a 3. ponttól fordultunk vissza, amikor kiderült, hogy a soron következő pontot már nem kicsit elhagytuk... De mindegy, kitellett az időnkből.

Kicsit később azért minden pont meglett, a nap végére pedig lesétáltunk majdnem a révig. Útközben így több szögből is láttuk a falut - de ezt mutassák inkább a képek.

Köszönjük a rejtést!

Gabeszosz és anyukája

Az übernyájFüredi öböl
VitorlásokTihany a Külső-tóval
NyenyenyeeeeeeeTihany a Belső-tóval
Valahol a rév fölött ereszkedvePanorámikus shot
Áron csapata 2011.08.07 13:55 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 36,4 km

Walterhal 2011.08.07 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Mivel a GCTO-t le kellett vadászni, eljöttem ide is. Ahogy bandukoltam, hirtelen visszatértem 40 évvel ezelőttre - na nem tempóban. Sok kirándulás eszembe jutott, sokan, akik azóta már más dimenzióban kirándulnak, emlékeztem... Köszönöm.

Botos család 2011.08.07 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Megtaláltuk. Kellemes séta gyönyörű helyen.
Köszönjük a rejtést!

sas&szti 2011.08.07 10:00 - Megtaláltam
Nekünk mint megszállott Balaton rajongóknak ez igazi csemege:-) Tökéletes rejtés!!! Nagy köszönet érte!!:)

 
Endresz_család 2011.08.06 16:16 - Egyéb
Gratulálunk az 1800. találatodhoz, nagyon szép szám! Köszönjük, hogy minket tiszteltél meg vele, további minden jót kívánunk!

kupec 2011.08.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.26
Jobb helyet nem is választhattam volna a 1800. megtalálásomnak.
Tihany mindig (főleg a szezonon kívül) szép és a kevésbé látogatott részek is nagyon látványosak. A rejtés nagyon klassz.

jspanyik 2011.08.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Szepezdi nyaralásunk ötödik ládája. Ulbrich család társaságában, szemerkélő esőben is kellemes kirándulás volt egy vacsorára való őzlábgomba begyűjtésével.

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

pulbrich 2011.08.04 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Jspányikékkal közösen, esőtúra keretében. Remek kivitelezés!

A harmadik pontnál a tábla hátulján kopik az írás, felújításra szorul.

Köszönjük az élményt!

--Péter, Veronika, Noémi

Erdélyi család 2011.08.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Ennek a gyönyörű tájnak egy újabb részét ismertük meg, köszönjük a rejtést. Útközben hatalmas őzláb gombákat szedtünk.

pegasus_mv 2011.08.02 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Korrekt multi. A láda példaértékű! A végállomás pedig káprázatos. Gratulálok!

widi 2011.07.31 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam.

Roberto Kesser 2011.07.31 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést!
Sokat kóvájogtunk, de végül meglett!

AnTiBen 2011.07.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Ok.
A koordináták nem pontosak, de azért sikerült megtalálnunk.
Az Apáti-és Csúcs-hegyi panoráma egyaránt csúúúcs:) Sajnos a levendula már elvirágzott.

Köszönjük.

An&Ti

Fakopács 2011.07.30 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Nagyon tetszett a multi, talán még nem találkoztam ilyen jó kivitelezéssel. A táj fantasztikus, bemutatja a félsziget egy olyan részét, amit általában nem szoktak az emberek megnézni. Még visszatérünk!

 
Domos 2011.07.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Ok

mb2000 2011.07.29 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Minden szuper, nagyon köszi. Igazán remek a láda! Annyi megjegyzésem lenne, hogy 8-10 m-rel távolabb van, mint ahol a gps jelzi. Látom, ezt már mások is megírták.

majd_máskor 2011.07.27 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Az első pontnál rossz számokat adtam össze :/. Így keveredtem a visszhang dombra. Az 1. és 2. pont között viszont még tekertem egy nagyot így sikerült a 3. pontra rábukkanni, még a 2. előtt. A félreszámolás korrigálása után a 2. pont is könnyen meglett. Igaz a hibámra a rejtő vezetett rá.
A célomat teljesítettem: kellemes bicajos időben szép helyen kirándultam egy nagyot, és még egy klassz ládát is találtam.

 
Mihul 2011.07.26 15:53 - Megtaláltam
szép

JAck:66: 2011.07.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
267, megérett a meggy.

Norbi és bia 2011.07.24 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Rögtön a második pontnál komoly nehézségekbe ütköztünk. Egy egész hegyoldal átkutatása után, rájöttünk, hogy a koordinátában felcseréltünk két számot (hoppá:S), így egy sajkodi lakos vasárnap délelőttjét zargattuk meg a keresgéléssel, de elnézést kértünk.:)
Mindezek után a számokat javítva sem leltük a ládát.:)
Így hát a rejtő segítségére szorultunk, aki készségesen segítségünkre volt (köszönjük ismét:)) így aztán nagy nehezen meglett.
Egyébként a láda nagyon ötletes, és remekül kivitelezett.:)
Miután megtaláltuk a ládát, leszakadt az ég:), így indultunk tovább...:)
Köszönjük a rejtést, és a segítséget!:)

hinia lux 2011.07.23 15:12 - Megtaláltam
Egyik kedvenc helyem a félszigeten. Már rengetegszer jártunk itt, és a leírásban említett tóvándor mozgóládát is mi rejtettük ide anno. Akkor rögtön kaptunk egy központi e-mailt, hogy távolítsuk el a ládát azonnal, mert védett természetvédelmi területre esik.
Örülök, hogy most engedélyezték a rejtést, így sokan láthatják ezt a tényleg csodás helyet.

2008. március2010. szeptember
2011. július 
darabosk 2011.07.23 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Szerencsénkre sikerült eső nélkül levadászni ezt a ládát. A templomromnál összefutottunk guppik és boribon kessertársakkal.
A túra, a kilátás és a láda is nagyon teszett, bár utóbbi kissé el van mérve, a korábbi logok alapján sikerült megtalálni. Jól esett a mozgás, köszi a rejtést!

Templomhinia lux
Panoráma 
guppik 2011.07.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.83
Szép kirándulóidő volt, kellemeset sétáltunk a félszigeten, köszönjük!

boribon524 2011.07.23 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

dzoli1 2011.07.22 14:00 - Megtaláltam
Balatoni nyaralás alkalmával.

VP 2011.07.22 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.35
Ábrahámhegyről biciklivel.
Tihanyban ez a csendes rész a kedvencem.
A láda rejtése jó, viszont a koordináták pontatlanok.

szaboist 2011.07.20 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.95
Tetszett a láda! (persze a látnivaló is)

Togo 2011.07.17 15:29 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

jaky 2011.07.16 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltik Brigivel.

Eszti&Móki 2011.07.16 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.77
Gyönyörű tájra invitált minket ez a láda! Köszönjük szépen! Sajnos a webes megjelenést le kellett húznunk kicsit, mivel a második pont koordinátái korigálásra szorulnának. Nem oda mutatnak ahova kellene, hanem kb 10-15 méterrel odébb az ösvény túloldalára...

KÉRJÜK A KORRIGÁCIÓT! :)

És mégegyszer köszönjük!

bigmick 2011.07.16 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]
Kíváncsi voltam, mi újat tud még mutatni Tihanyban ez a láda, hiszen az eddigi multik is szépen bebarangoltatják az egész félszigetet. Hát, nem az egészet. Az Apáti hegy is megérdemelt egy saját multit.
Még a jó 20 m-rel elmért koordináta se volt akadály, tetszett az egész.

GCAPTI_20110716104738.jpg 
carmin 2011.07.16 10:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Tivi2007 szervezte túra keretében kerestem meg ezt a ládikót a csapattól egy kis kitérőt téve. 2 évvel ezelőtt teljesen bejártuk a Tihanyi-félszigetet, így a helyszín már ismerős volt. A ládához érkezve nekem már nem is kellett keresni, mert BigMick éppen akkor vette elő:)

Peti24 2011.07.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszi!

BingoBihar 2011.07.15 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.65
Nagyon tetszett a láda, profi munka! Köszi!

benger 2011.07.15 17:37 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

wtl 2011.07.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Köszönjük!

Valahol itt?
 
Szamoska 2011.07.13 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönjük a lehetőséget, nagyon tettszett. A láda nagyon könnyen meglett, mert előtte hevert egy kis ajándékocska. Nagyon klassz ez a multi!

nazso.oszan 2011.07.13 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nagyon szép helyre vitt minket ez a láda. A félsziget egyéb részeit, turistaútjait már korábban bejártuk, igaz még gyerekek nélkül. Ez a környék mindig kimaradt valahogy. Érdemes volt erre indulni, a fiaink is élvezték. Köszönjük a rejtést.

udkpods 2011.07.12 06:25 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm az élményt! [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Tomi_Bp 2011.07.11 12:53 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gyros 2011.07.11 12:50 - Megtaláltam
e [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

Tomi_Bp már megint iszik :)
Mikulás 2011.07.10 19:50 - Megtaláltam
Köszönet! Fotók és b?vebb beszámoló kés?bb... [wapon beküldött szöveg]

sambenedek 2011.07.10 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Fürdőzés után, a gyerekekkel, levezető programként. Részben Mikulás társaságában.

kilátásmisztikus
Acsart 2011.07.09 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Nagyon kellemes, sétálós kis multi, gyönyörű környezetben. Nekünk sikerült kicsit bénázni a koordinátákkal, ha csak a szélességi fokokhoz adod hozzá az évszámot sokkal többet kell menned és valahogy semmi sem akar stimmelni. Ám ha figyelmesen olvasod a leírást nem lesz gond, bár a ládika nekünk 22méterrel volt odébb. Séta közben ránk is esteledett de így is nagyon szép volt. Köszönjük az élményt és a rejtést: Acsart.

Vucsi 2011.07.09 19:30 - Megtaláltam
Jó kis kirándulás volt.

Péter60 2011.07.09 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Rekkenő hőségben felsétáltunk, a kilátás kárpótolt a "fáradalmakért", ilyen szemszögből még sosem láttam Tihanyt, a Külső tavat meg még egyáltalán nem. Szuper multi igényes rejtéssel, a 20 m-es eltérés nálunk is meg volt.

keltam 2011.07.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egy darabig még a biciklit is tóltuk fölfelé...Tökéletes rejtés, tökéletes kilátás...Én is 6-ost adnék. Köszönöm.

meduza 2011.07.09 07:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Örvényesi Fürdőzés előtt, még kellemes időben megtaláltuk.
A Tihany és a Külső tó feletti természetes kilátó kedvenc helyeink, gyakran járunk ide.

koszta 2011.07.08 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Izzasztó időjárás. A második pont koordinátái kissé pontatlanok.

zsotie 2011.07.07 21:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.16
Remek környezet, csodálatos panoráma. A pontatlan koordinátával nem is foglalkoztunk.

Piró 2011.07.07 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Juhú, megvan újra a piros 1-es :))

Ezt a helyet igazán én is a leírásban említett Tóbarát láda kapcsán ismertem meg és engem is nagyon megfogott. Örülök, hogy Tihany ezen részére is került láda, hiszen nagyon szép!!
A munkahelyemen ülve fedeztem fel, hogy új láda van a környéken és izgultam, hogy legalább addig ne csapjon rá senki, amíg elszabadulok. Gyorsan összeszedtem a kis csapatot és neki vágtunk a túrának. A nagy sietségben kisebb számolási zavarok után végül meglett a láda koo-ja, viszont maga a doboz nem, így a rejtőt hívtuk segítségért, aki nagyon készséges volt. Nálam a "nem lehet elásni a ládát" szabályt ez a rejtés kicsit súrolja, talán ezért is nem sikerült elsőre megtalálni, mert nagyon a "fa tövében"-re koncentráltunk. A koo-k amúgy tényleg a szúrós gazba mutatnak, de egyrészt a leírás alapján, másrészt a lehetséges rejtekhelyeket megnézve ki lehet találni, hogy az nem ott van, hanem kicsit arrébb. Izgatottan nyitottuk ki a logbookot, mikor a láda végre meglett, vajon írt-e már valaki bele?? És örömmel töltött el, mikor láttam, hogy az én pecsétem fogja az első helyet elfoglalni a szűz füzetben. :)
A kilátás a tóra gyönyörű. Ha lehetne, én 6-ost adnék a környezetre!!

Köszönjük a kitartó munkátokat a ládával. Szerintem nagyon sokan fogják örömüket lelni benne!

Találatés a pecsét ;)
Ehhez nem kell sokat hozzáfűzni
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]