geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3906. A tokaji zsinagóga (GCtzsi)

A felújított épület

A felújított épület

A felújított belsó tér

A felújított belsó tér

A Paulay Ede Színház

A Paulay Ede Színház

Most ez a működő zsinagóga

Most ez a működő zsinagóga

A várrom mellett van a régi zsidótemető

A várrom mellett van a régi zsidótemető
Szélesség N 48° 7,659'
Hosszúság E 21° 24,632'
Magasság: 98 m
Megye/ország: Borsod-Abaúj-Zemplén
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2014.11.13 00:00
Megjelenés időpontja: 2014.11.16 16:53
Utolsó lényeges változás: 2018.02.26 16:14
Utolsó változás: 2018.03.16 23:46
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Vgyuri, Postica
Felhasználó: Pogacsa1
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 10 m
Megtalálások száma: 522 + 1 sikertelen + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.6 megtalálás hetente


WAP: A láda (10*16*3 cm konyhai doboz) talaj közelében, egy üregben, több kisebb kő mögött.

A ládába kisebb méretű ajándékok berakhatók.

Pótjelszó az utca túloldalán a ládától kb. 20 méterre egy esőcsatornára van felragasztva.

2018.03.16. A leírást módosítottam a mugli védelem érdekében.

2017.10.02. A láda pillanatnyilag ismét a helyén van, bár pár méterrel keletre egy újonnan kiszemelt üregben.

2017.08.01. A láda pillanatnyilag ismét ellopott állapotban van, de a pótjelszó a pótlás idején is működik.

2017.06.09.A láda pótolva, újra kereshetö.

2017.05.30. A láda pillanatnyilag ismét ellopott állapotban van, de a pótjelszó a pótlás idején is működik.

2016.11.01. A korábban ellopott ládát pótoltam, de nem a régi helyére, hanem kb 15 méterre nyugatra.
Nem kell falat bontani, csak egy nagy követ kell a rejtek elzárásához elmozdítani/visszarakni, de ezt kérjük figyelmesen elvégezni, hogy eltakarja a ládát.
De nem mindegy, a kőnek melyik oldala kerül alulra. A fekete nájlonzsákot is célszerű visszatenni, hogy ne világítson a fehár doboz :-)

"Ezekkel a sorokkal és ládáinak gondozásával szeretnénk megőrizni játékostársunk, Vgyuri (Dr. Varga György) emlékét. A geocaching magyarországi indulásánál már ott volt, első ládája a 45. sorszámot kapta, a GCLHDC (Cívis reptér). A repülés szerelmeseként jelentős szerepe volt a budaörsi (GCLHBS) és a tököli reptér, (GCLHTL) ládák létrehozásában is. Elindította a "minden reptérnek legyen ládája" akciót. Összesen 11 ládát hagyott ránk, köztük a sinus90-el közös rejtését, a GCHGny-t, amelynél egy óriási kódex várja a megtalálókat, valamint a zsinagóga sorozatát."

Ládasor

A láda ugyan önmagában is teljes értékű, de része (lesz) egy több darabból álló ládasornak, ami a 2014-2015 folyamán megvalósuló "Zsidó zarándokút Észak--Alföldön" EU-projektet ismerteti "virtuális útikönyvünkben". A sorba tartozik még a mádi zsinagóga (GCmzsi), a debreceni zsidónegyed (GCdzsn), a szatmárnémeti (Románia) zsinagóga (GCszmm),a sátoraljaújhelyi "csodarabbi-sír"(GCsjhs-1) egy pontja és egy "com-os" láda a nagykállói rabbisírnál..

Megközelítés

Tokaj közlekedése az egyirányú utcák miatt nem egyszerű, a zsinagóga környékén ilyen is van, olyan is. Javasolt megközelítés autóval Mosolygó József utca, onnan a József Attila utca vezet a célhoz. Ha utóbbiban éppen nem lehet megállni, célszerű lekanyarodni a Bodrog irányába vezető mellékutcákba, ott ingyen lehet parkolni, pl. a folyóparton.

Haszid zsidók Magyarországon

A magyarországi zsidóság egyik csoportját képezik a haszidok, akik a jiddis (németen alapuló) nyelvet használó kelet-európai askenázi zsidó népesség részei. A XVIII. században az ortodoxián belül Galíciában jött létre a haszid irányzat, ami jellegzetes ruházatával, szokásaival láthatóan elkülönült a környezetbe jobban beleolvadó, régebben Magyarországon élő csoportoktól. A haszidizmus tanítása szerint az időnként extatikus zene és tánc utat mutat a mindenható felé. (Legtöbben ezt a Jakob rabbi kalandjai című filmből ismerhetik.) A cári uralom üldözései elől egyre több haszid költözött át Magyarországra, és főleg az ország északkeleti részében telepedtek le. A zsidó szokások szerint a rabbi a közösség szellemi vezetője, és mennél nagyobb tudású, annál nagyobb tisztelet övezi. Habár a zsidó vallás nem "kanonizálta" a csodatételeket, a néphiedelemnek nem lehetett parancsolni. A zsidók körében, de a kívülállók között is terjedt a hit, hogy az istennek nagyon tetsző, nagy tudású és példamutató életű rabbik (ezeket hívják rebének vagy cadiknak) jobb eséllyel folyamodhatnak az égi segítségért, mint a közönséges halandók. Ezért alakult ki néhány híres rabbi körül a csodatevő mítosz.

Tokaj azonban kilóg egy kicsit a sorból. Tokajhegyalján általában az askenázi (keleteurópai, jiddis nyelven beszélő) alcsoporthoz tartozó zsidók éltek, de Tokajban a judeohispán (ladino) nyelvet használó szefárd népcsoporthoz tartozók éltek, akiknek ősei Észak-Afrikán és Spanyolországon át követték a mórokat és csak azok kiüzése után terjedtek el Európa nyugati felén, majd a török uralom alatt nálunk is. Ezért a kis imaházban (ld. később) - ha van - ma is szefárd ritus szerint folyik az istentisztelet.

A zsinagóga története

Az első zsidó borkereskedők a 17. században települtek le a festői szépségű városban. Iratokkal bizonyítható, hogy 1750-ben már temetkezési egyletet alapítottak. A gazdag zsidó polgárok a Fő utca szép nagy kereskedőházaiban laktak. (A környék még ma is jó néhányat "zsidóház" néven emleget.) A templom és a hitközség épületei a Kispiac, az Alsó utca környékén voltak. A hitközség rabbijai közül az 1899-ben meghalt Schück Dávid a legnevesebb: 1864-tól haláláig működött Tokajon. A II. világháború előtt mintegy 1000 fős zsidó közösség élt a városban és környékén, ma már csak néhány családot találunk.

A volt Alsó utca elején volt az egykori zsidó közösség központja: itt állt a templom, a tanház, a hitközségi épületek, a hússzék, a vágoda, a sütöde, a fürdő. Itt lakott a közösség szellemi vezetője, a rabbi, és itt laktak a hitközségi alkalmazottak is. Ma itt találjuk Tokaj egyik nevezetességét, a nagy zsinagógát.

A kupolával, kerek tetőablakokkal ellátott tetejű zsinagógaépület a városkép dísze. Ezt a nagyméretű, arányos, díszes portikuszú reprezentatív épületet az 1890-es tűzvészben leégett régi, 18. századi kis templom helyett, még 1890-ben emelték, romantikus (mór) stílusban. A szép, arányos épület főhomlokzatát félkörívben záródó kőzéprizalit, bejáratát a portikusz előreugró díszes építménye hangsúlyozza. Az épület átvészelte a II. világháborút, amikor a német csapatok istállónak használták, de a felszabadulás utáni években, évtizedekben állapota folyamatosan romlott, a töredékére fogyott zsidóság nem tudta fenntartani. A központi hitközség által eladott épületről a végén még a tetőt is lebontották. Az 1980-as évek végén egy helybéli hívő kezdeményezésére a műemlékvédelem, az önkormányzat és más szervek segítségével megkezdődött a műemlék megmentése. Szépen rendbe hozták az állagmegóvást szolgáló tetőt. Az őrizetlen épületben azonban gyerekek gondatlanul tüzet gyújtottak, így leégett az egész tetőszerkezet, amelyet másodszor is fel kellett építeni.

A nagytemplom oldalánál találjuk Tokaj-Hegyalja egyetlen működő zsinagógáját, a kisméretű, Dávid-csillaggal díszített, szépen felújított, berendezett, egykori kis bét hamidrast (tanházat). Ez a háború előtt a szefárd hívek imaháza volt. Az ő emlékükre a szertartás ma is szefárd liturgia szerint folyik, ami főleg a héber szöveg kiejtésében érhető tetten.

A régi temetőhöz komppal juthatunk el. (Ott van a GCtvbp láda is.) A Bodrogzugban, a tokaji várrom falainál van ez a "régi" temető, melyet 1750 körül alapítottak. Ez árterület, ezért többször elöntötte a víz, így amióta a 19. század végén engedélyezték, hogy a zsidók a város közelében, magasabb területen temetkezhetnek, már csak a hegyoldalban levő temetőt használták. A festői régi temetőben mintegy 15 igen régi, 18-19. századi sírkövet találunk.

A jelen

Az EU projekt keretében felújított épület már csak nevében zsinagóga, helyette többféle kulturális funkciót tölt be, városi protokoll- és rendezvényterem. Udvarában egy modern épületben a Paulay Ede Színház működik.

A felújítások után megtisztult a téglalap alaprajzú, egyemeletes, ívelt, teknő alakú tetővel fedett épület, főhomlokzatának mindkét oldalán kontyolt tetős lépcsőházzal. A főhomlokzat enyhe kiülésű közép-rizalitját íves oromzat koronázza, főbejárata előtt 2 öntöttvas oszlopra támaszkodó előtető található. A tetőn újabb tetőablakok nyíltak. Az épületre a közelmúltban új acélszerkezetű tető valamint vasbeton födémek kerültek.

Zsinagógai, liturgikus célra a már említett, képen is látható egykori tanházat (beth hamidrash) használják. Ritka alkalmakkor a gyülekezet a nagy rendezvénytermet is használhatja.

Bejutás

Érdeklődés: Tálasi Júlia
Tel.+36 20 5276446

Forrás és egyéb olvasnivaló

Egyéb uticélok a témában

Videó Tokajról, 24. perc körül kezdődik a zsinagógáról szóló rész.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (167 db): környezet: 4.44 rejtés: 4.34 web: 4.63 átlag: 4.47

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Lumen79 2021.02.27 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Lisi 2021.01.16 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Kroo 2021.01.09 11:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Habdakagi 2021.01.03 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon hideg volt de szuper! [Geoládák v3.8.3]

viktro 2020.10.29 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

x12XD 2020.10.28 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Meglett *-*

bcs723 2020.10.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Őszi szüneti zempléni barangolásunk 12. ládája.
Köszönjük a rejtést :)

atgaspar 2020.10.25 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ha2 2020.10.23 16:55 - Megtaláltam
Zöldsportos túrán.
A mai nap utolsó helyszíne.

009010
011 
ésKata 2020.10.23 15:09 - Megtaláltam
+találtam! [g:hu 1.6.7]

emiGrant 2020.10.22 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.37
A mór stílus volt a legnépszerűbb a XIX. század második felében a zsinagóga építők köreiben. Ez egy különösen szép épület, mind arányaiban, mind harmóniájában. Kár, hogy már nem lakik elég zsidó Tokajon, hogy templomnak használják, de a jelenlegi felhasználása is még sokkal jobb, mint évtizedekkel ezelőtt amikor bútoráruháztól raktárházig és még sok minden másra használták a kevés megmaradt zsinagóga zömét. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
Vifilancio 2020.10.18 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

Doki99 2020.10.18 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

vadasviki 2020.10.18 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

huszerl 2020.10.18 15:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. A láda helyének leírása szerintem félrevezető, nem "oldalhelyes".

AtiGabi 2020.10.18 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük!

b_pisti_62 2020.10.14 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Györgyike és István :-)

Kékfülű 2020.10.10 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Ironjoker 2020.10.04 08:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

sereszaki 2020.09.25 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Négy napos Zemplén-Tokaj-Nyírség körutazásunk második napjának 11/11. találata.
Köszi a rejtést! :)

enci24 2020.09.19 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

petocsaba 2020.09.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
~Pető Csaba(◠‿◠)Hódmezővásárhely~

[Geoládák v3.6.0]

enjoy 2020.09.19 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

prisoft 2020.09.11 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

donbosco 2020.09.11 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Anubisz 2020.09.11 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk Donbosco-val! Köszönjük! Anubisz :)

folis 2020.09.06 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Vica1130 2020.09.06 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

ellfelek 2020.09.05 19:31 - Megtaláltam
Mára még maradt ez a láda, amit már szürkületben, jóllakottan kerestünk meg... Ezután még hazafelé sétálva egy hűtőmágnest szerettünk volna venni, de amelyik megtetszett, abból már csak a kirakatban volt... Úgyhogy az is másnapra maradt... :) persze ugyanott vettük meg, csak egy másfajtát... :)
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.7]

IMG_20200905_192816 
Zsutila 2020.09.04 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést ! Nagyon ötletes :) [Geoládák v3.6.0]

ha8je 2020.08.30 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

medike75 2020.08.29 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

smilehunter 2020.08.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

norko 2020.08.21 18:00 - Megtaláltam
Bodrogkeresztúri kerékpáros kör 10/11.

Vakkancs 2020.08.21 14:27 - Megtaláltam
Ötletes relytés, köszi! ;)
[g:hu+ 2.2.12]

sandi900803 2020.08.21 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Kapus 2020.08.20 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Pantya 2020.08.20 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gabor03 2020.08.20 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Tomka5050 2020.08.18 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!

MonTri 2020.08.17 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

tcsilla 2020.08.16 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Zotyagol 2020.08.16 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Ódor 2020.08.15 09:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Köszönjük a rejtést!

geoládászok 2020.08.14 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Néhány napos tokaji kirándulás egyik szép pontja volt a zsinagóga.

IMG_20200814_103636 
Páratlanpáros 2020.08.10 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! A koordináta kicsit pontatlan(5m) [Geoládák v3.5.3]

Reka08 2020.08.10 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

smico50 2020.08.10 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gusty 2020.08.06 11:26 - Megtaláltam
Bodrogkeresztúr - Szolnok kerékpártúra 4.pont. Rutinos szemnek könnyű találat! ;-)

[Geoládák v3.5.0]

fercsipeter 2020.08.05 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Cerberus 2020.08.05 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.41
Megtaláltam! Három napos maratoni ládázás fercsipeterrel és Webberrel Tokaj környékén. 17/46

Köszönöm a rejtést!

IMG_1401 
Webber 2020.08.05 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Szucsviki 2020.08.02 11:07 - Megtaláltam
Köszii,megtaláltam ;)
[Geoládák v3.5.0]

ambrus207 2020.08.02 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Ruzsi 2020.08.01 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Kacsabog&Jancsokancso 2020.08.01 16:58 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

[Elutasította: Pogacsa1, 2020.08.16 11:07]

baranyek 2020.07.30 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Bőrharisnya 2020.07.29 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Köszönjük a rejtést.

Feri0705 2020.07.26 09:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Tar család 2020.07.25 18:21 - Megtaláltam
Zsókával Zempléni túrázás közben megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.7]

peters 2020.07.24 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

hyke 2020.07.22 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

katalinballago 2020.07.22 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Bapee 2020.07.22 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

P.B_László 2020.07.21 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Megtaláltam , köszönöm a rejtést .

gerico69 2020.07.20 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

betv 2020.07.17 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Endreman 2020.07.09 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

mozgo 2020.07.01 19:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

pozsi1 2020.06.30 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést.

joove 2020.06.30 16:18 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Szamoa 2020.06.28 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Photographer 2020.06.28 14:32 - Megtaláltam
Tokaji multi során kerestük fel a zsinagógát.
Köszi a rejtést!

IMG_20200628_142553 
bazskas 2020.06.28 07:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Pibo 2020.06.27 16:32 - Megtaláltam
Köszi,,

zoll 2020.06.24 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.4.1]

ferro csaba 2020.06.24 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a rejtést.

Regnal 2020.06.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

cserpaktomi 2020.06.20 14:19 - Megtaláltam
nincs

BlackCat 2020.06.18 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.4.1]

Luki 2020.06.18 18:08 - Megtaláltam
+one, köszönöm a rejtést!
Bővebben a blogban [Geoládák v3.4.1]

nagyfeco 2020.06.13 21:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Köszöszöm a rejtést.

20200613_12560020200613_125354
KTTNTZSDSETZS 2020.06.13 20:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltuk

Tibman 2020.06.13 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

egiagi 2020.06.07 21:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Bandee14 2020.06.07 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi
[Geoládák v3.4.1]

Rubi2266 2020.06.03 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

kalocsni 2020.06.01 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Jó volt egy kicsit elmenekülni a pünkösdi tömeg elől, leülni a helyes kék asztalnál, sétálni szép épületnél, kihalt "sikátorban".
A Világörökségi Bormúzeumban voltunk néhány éve, nagyon érdekes, interaktív, múzeumpedagógia szempontból kiváló kiállításuk van nem csak a borról, a környékről is, így absztinens kirándulóknak és gyerekeknek is érdekes lehet. [Geoládák v3.3.2]

renault 2020.05.26 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

windon&tjaball 2020.05.23 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Frankie Family 2020.05.23 15:37 - Megtaláltam
Tokaji motoros kirándulás 2/4. Köszönjük a rejtést!

venga 2020.05.16 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Zsombor111 2020.05.09 22:02 - Megtaláltam
Hol lehet ez a Láda? köszönöm! [Geoládák v3.3.2]

Sherlockné 2020.04.11 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönöm, meglett!

Sir Pajszer 2020.03.26 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.12
Köszi!

MattX 2020.03.26 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GARRI85 2020.02.15 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Brigi&Kristóf :) [Geoládák v3.2.2]

Votom 2020.02.08 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.70
mEGVAN!:)

Dolex 2020.01.11 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A Lada a GPS jeltol jó 25 méterre lett meg. [Geoládák v3.2.2]

tojas 2020.01.03 15:08 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

katagonc 2019.12.29 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Köszi a rejtést! BÚÉK!!!

nagygreta 2019.12.28 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

GréJuBé 2019.12.26 16:41 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget, másodszorra, de begyűjtöttük!

Pogacsa1 2019.11.23 15:45 - Egyéb
Köszi Zergi gyógyítást:)

Molnár család 2019.11.17 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Zergi 2019.11.13 17:05 - Megtaláltam
Fogtam!
A törött dobozt egyesületi gyógyládára cseréltem.

IMG_4031IMG_4035
IMG_4036IMG_4037
IMG_4038IMG_4039
IMG_4040IMG_4041
gyetger 2019.11.11 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.6.4]

Tekergő 2019.11.09 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Meglatogattuk a Bormuzeumot is, nagyon jo kiallitas.

pihe 2019.11.01 16:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

MargJan 2019.11.01 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rozsahegyieva 2019.10.29 18:14 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Kertész család 2019.10.29 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Kebab12 2019.10.27 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
Könnyen megtalálható a zsinagóga mellett

Chibs 2019.10.23 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csabetta 2019.10.21 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Kepenyes Balázs 2019.10.20 14:40 - Megtaláltam
Oké

laszalab 2019.10.20 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DonPipi 2019.10.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést!

dibolya 2019.10.18 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm.

LaciésTimike 2019.10.06 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

fuzbal 2019.09.28 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

miscrivi 2019.09.17 16:44 - Megtaláltam
Megleltem; köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pyrosz 2019.09.14 16:34 - Megtaláltam
Köszönjük, egy élmény volt! :)
Útbaesett, pikpakk meglett.

Pajzsika 2019.09.14 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
[Geoládák v3.4.1]

Dióskanyar 2019.09.14 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

mayagabor 2019.09.11 21:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

mape72 2019.09.07 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megvan

Checkmate5353 2019.08.21 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm[Geoládák v2.2.5]

Spagab 2019.08.21 18:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.08.18 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csekinocsekicsek 2019.08.18 10:54 - Megtaláltam
Bor, Mámor, Bénye közben megtaláltuk, köszönjük a játékot! [Geoládák v2.2.5]

matrixmusic 2019.08.06 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fattila 2019.08.03 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. Részletek (ha lesznek) később. fattila [g:hu 1.6.4]

delfin 2019.08.03 17:40 - Megtaláltam
Csoportos ládázás során begyűjtve. Köszönjük a rejtést.

Zsotyka 2019.08.02 17:19 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.4.6]

kisbanda 2019.07.29 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fairy70 2019.07.28 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Aldo87 2019.07.27 20:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mestyakt 2019.07.27 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gyombi 2019.07.27 10:08 - Megtaláltam
Köszönjük

balatom 2019.07.24 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.4]

Oszi&Edit 2019.07.22 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megvagy!

OsiOsi 2019.07.19 12:41 - Megtaláltam
Még egy zsinagóga

molylepke 2019.07.13 12:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Tokaj környéki ládázás első állomása :)

PEx2 2019.07.10 23:59 - Megtaláltam
Tokaj környéki ládázás, köszönjük!

Brumi 2019.07.06 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pockok 2019.07.03 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek később. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kiskecske90 2019.07.03 12:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fehérkút 2019.06.12 11:34 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Közös találat Lovagiassal!

Váradi Csaba 2019.06.08 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ötvös család 2019.05.08 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

EmesESE 2019.04.28 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 4.31
Megtaláltuk.
Azért egy kicsit bontani kellett a falat. Az utca végi ház ablakából jól ide lehet látni.
Köszönjük a lehetőséget! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

I s t i & E n i 2019.04.20 22:12 - Megtaláltam
Köszönjük a segítséget! :)

kectam 2019.04.20 13:30 - Megtaláltam
A színház oldalában álltunk meg, ahonnan könnyen megtaláltuk a ládát. Amikor beszálltunk a kocsiba láttuk, hogy egy házaspár épp a ládát keresi szintén. Váltottunk pár szót, majd indultunk is tovább. Köszönjük a rejtést.

brunnyer 2019.04.20 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Senator62 2019.04.19 14:15 - Megtaláltam
O. K.

Marton Zoli 2019.04.19 14:14 - Megtaláltam
Húsvéti Tokaj környéki barangolásunk első találata barátokkal közösen.

kisscsaba.repair 2019.04.14 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bm 2019.04.14 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Detty & Zoli 2019.04.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Nyíregyházi hosszú hétvégénken jöttünk el egy napra Tokajba kirándulni. Tokjai ládázásunk első találata.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli, Viki, Ati

kivancsifancsi 2019.04.07 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.31
Nem túl sok minden látnivaló van itt. Szerintem ez inkább csak egy poi. A ládát sajnos nem találtuk, segítséggel tudtunk logolni.

 
Fidorka 2019.04.07 08:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

LecsoBKW 2019.04.05 22:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Jó rejtés!

joerno 2019.03.22 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Noémi, Ernő [Geoládák v2.2.5]

jones5555 2019.03.16 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fehér Márton 2019.03.16 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HeAd 2019.03.13 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. Adri & HeAd [g:hu 1.6.2]

Darthblondy 2019.02.02 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Köszi az elrejtést

esztelneki 2018.11.08 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

Zsizsi60 2018.11.02 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Antissimo 2018.11.01 10:56 - Megtaláltam
Megvan. Kár, hogy a 2006-ban felújított zsinagóga kezd lepukkanni, a világörökségi bormúzeum pedig november 1-jén (a honlapon és a helyszínen kiírtakkal ellentétben) zárva tart...

duranyikd 2018.10.31 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

silboy & Zsóka 2018.10.29 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. Csak kívülről néztük meg, szépen felújított épület.

A zsinagóga 
ratagi 2018.10.26 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

szabilkó 2018.10.26 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! [g:hu 1.5.4]

raticu 2018.10.26 12:06 - Megtaláltam
Megtalaltam, koszi a rejtest.

ystray 2018.10.22 18:50 - Megtaláltam
megvan :)

fabian11 2018.10.12 10:24 - Megtaláltam
Nanyon szép lett a zsinagóga és a színház épülete is. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Cicon 2018.10.10 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk Csöpkével.

Csöpke 2018.10.10 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szandrik 2018.10.07 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Köszönjük a rejtést

DSC03270 
Csontikka 2018.10.07 14:03 - Megtaláltam
Megvan, köszi :) [g:hu 1.5.4]

Cirbolya ;-) 2018.09.29 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

stmester 2018.09.27 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

erdei.laszlo 2018.09.19 09:34 - Megtaláltam
Meglett a kövek alatt! Rakamaz-Tokaj-Tarcal GCkupázás közben.

Skali&Margó 2018.09.16 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.08
OK!

Szejbi 2018.09.10 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.52
Köszi a rejtést!

Zsuzsa&István 2018.09.01 15:10 - Megtaláltam
ok

Atesy83 2018.08.26 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ludens 2018.08.25 15:44 - Megtaláltam
Éppen esküvőre készültek. Drónnal (is) várták a násznépet. Bemenni sajnos nem tudtunk.
Kösz!

20180825_154729 
Rudi Team 2018.08.19 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

detto 2018.08.19 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Köszi a rejtést

tabletta 2018.08.16 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

mara9 2018.08.13 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

nrudi 2018.08.10 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.4]

jimbeam79 2018.08.10 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam. köszönöm a rejtést.

MCtaláljuk 2018.08.07 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk 40 fokban, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

dreamland 2018.08.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszi a rejtést!

gyorgyi92 2018.08.03 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Köszönöm a rejtést!

PusztaiLaci 2018.08.03 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szabó família 2018.07.30 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

Dodó és Malvinka 2018.07.17 11:24 - Megtaláltam
Anya-fia ládázós napunkat Tokajban és környékén töltöttük.

vaslemez 2018.07.07 15:00 - Megtaláltam
Gyors találat. A láda megtévesztésül a mádi zsinagóga nevet viseli a dobozon.

mcfreeze 2018.06.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

diego 2018.06.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vincus57 2018.06.24 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.28
Egyszerű megtalálás, szép helyen. Köszi!

Saláta Bogi & Sanya 2018.06.23 14:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Sajnos zárva volt minden, újul - szépül...

kingajani 2018.06.17 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.06.16 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

cactus 2018.06.07 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.47
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Mlevike 2018.06.05 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Mlevike [Geoládák v2.2.4]

Göde 2018.05.19 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Éppen felújítás alatt, de emelni fogja a város fényét.

eszluzsu 2018.05.19 14:15 - Megtaláltam
Ládavadász Pistivel közösen megtaláltuk.

ládavadász Pisti 2018.05.19 14:15 - Megtaláltam
Közös megtalálás Eszluzsuval. Pillanatnyilag a zsinagóga előtti tér le van zárva, építési terület, így csak körbe, a színház felől lehet megközelíteni a rejteket. Köszönjük a rejtést.

kupec 2018.05.13 11:04 - Megtaláltam
Gyors találat, én a pótjeszót nem láttam.

Tibanation 2018.05.12 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.62
Könnyen meglett. Köszi

traxx 2018.05.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Kerítésbontás indul

kasap 2018.05.12 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

remiorsi 2018.04.29 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

cult 2018.04.28 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kogerj 2018.04.22 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.04.22 12:11 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

kitkat0123 2018.04.14 23:59 - Megtaláltam
Erdőbénye-Nyíregyháza-Hajdúszoboszló road tripre menet megtaláltam. Köszi a rejtést!

fa-peti 2018.04.14 20:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Johny258 2018.04.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam volna, ha nincs a zsinagóga környékén tér felújítás. Sok munkás járkált a környéken, így nem bontottam ki. Kérem a rejő elfogadását a képek alapján.

[Jóváhagyta: Pogacsa1, 2018.04.22 22:02]

IMG_20180403_122621
hunter lady 2018.04.02 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

zsotie 2018.03.31 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szandiiiiiiiiiii 2018.03.30 21:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Köszönjük!:)

WallHattok 2018.03.30 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-)

hitamas 2018.03.17 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.31
:)

Emerich63 2018.03.04 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]
Márciusi tél nagy hóban, félig fagyott Bodrog....
A Zsinagóga felújítás alatt, bekerítve.
A láda viszont a helyén van.

20180304_131508 
FLAC 2018.01.13 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam

Bigyu 2017.12.27 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Megtaláltuk :) A láda a falban van.

marcitarnai 2017.12.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
a ládát szerintem ellopták így maradt a pótjelszó

SirLes 2017.12.19 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Macusa 2017.12.16 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 4.14
Sajnos a ládát mi sem találtuk meg, csak a pótjelszó sikerült.
A pótjelszónál sem volt egyértelmű, hogy azt találtuk meg, de egy korábbi megtaláló hozzászólása segített.
Köszi

WP_20171216_013 
bódis 2017.11.25 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Toth417 2017.11.11 10:23 - Megtaláltam
Tokaj-Kemecse kerékpártúra közben. A "zsidós ládasorozat" mádi állomásán jártam hasonlóan: a ládat az életbe nem találtam a falban, a pótjelszónál meg semmi utalás, hogy az, ráadásul úgy tűnik, mintha a vége le lenne szakadva, de nincs, mert igen rövidke. Köszönöm a rejtést!

vebike 2017.11.04 15:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

v.abel 2017.11.04 15:03 - Megtaláltam
Sikerült, köszönjük!

kitti.hanol 2017.10.29 13:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

aldarion109 2017.10.28 21:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

stradic 2017.10.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltuk Krisztával

nagyfliszi 2017.10.23 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Bernáthékkal közös tokaji kirándulás befejező találata. Szépen felújított épület, sajnos nem jutottunk be.
TFTC.

Bernáth 2017.10.23 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Tokaji hétvége, barátokkal, utolsó találat hazaindulás előtt, már esőben. A zsinagógát csak kívülről láttuk, majd talán egyszer be is jutunk. Nem volt senki más a közelben, bátran kereshettük. A láda ott van a falban, ahova a koordináták mutatnak. Köszönjük a rejtést.

jadam968 2017.10.19 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dunlop2 2017.10.18 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.47
Köszi a lehetőséget. Szép hely

Karika72 2017.10.16 12:45 - Megtaláltam
Köszi.

Saber Rider 2017.10.15 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.60
Köszönjük a rejtést!

Famágus 2017.10.13 11:00 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

oldfox 2017.10.13 11:00 - Megtaláltam
...megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget!

Süni1966 2017.09.22 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

CsKaroly 2017.09.22 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bumbika 2017.09.19 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.83
Megtaláltuk.

kozobp 2017.09.10 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szandika 2017.09.10 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katatúra 2017.09.10 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbi85 2017.09.05 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.09.04 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

j_sipi 2017.09.02 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
OK!

DóriAtesz 2017.08.26 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Paul 2017.08.22 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BiBoLi 2017.08.21 18:51 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

zöldfülű 2017.08.21 18:51 - Megtaláltam
Lefülelve :-)
Tokaj-Nyíregyháza ládaszemezgetés közben ide is elvetődtünk
Eddigre teljesen ráhangolódtunk a Tokaj-környéki varázslatos világra, ami késő estig elkísért minket - és persze azóta is :-) Egészen biztosan járunk még erre! ;-)
Köszi a rejtést

077076
Rézangyal77 2017.08.21 18:51 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

csibot 2017.08.20 12:00 - Megtaláltam
Köszönöm

YokaTimmy 2017.08.19 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Megtaláltuk !

fullz 2017.08.14 13:59 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Gibix75 2017.08.13 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

guess.who 2017.08.03 14:30 - Megtaláltam
A láda szerintem egyértelműen ELTŰNT, a rejtekben csak a fekete nejlonszatyor van, amibe azért mókából belerakott valaki egy követ, illetve rajta az egykori fedőkő. Sajnos a nejlon is mindenfelé kiállt, abból már sejthető volt, hogy gond van. :(
Virtuális pótjelszóval lett végül meg.

Jucci 2017.08.01 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

totik 2017.08.01 12:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Krisz'), Geri, TZ

mokubean 2017.07.27 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük!

adrivik 2017.07.22 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.67
A fesztiválkatlanban voltunk egy remek előadáson és a ládázás is belefért. A zsinagógában esküvő volt, így félve kerestük és meg sem tudtuk nézni az épületet belülről. Ezt sajnáltam.

spear 2017.07.19 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tapisomi 2017.07.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Köszönöm, hogy itt lehettem.

vViktor 2017.07.16 14:19 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Ákos85 2017.07.16 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.46
Megtaláltam!

deltasjimmy 2017.07.16 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Közben volt egy rendőrségi ügyünk is. :)

loco001 2017.07.10 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönjük megtaláltuk.

Reméljük, hogy az áthelyezett láda nem lesz fosztogatók martaléka.

Pogánypeti 2017.07.05 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Ez a láda volt a mai napi tokaji barangolásom 4. találata a hatból!
Szerencsére senki nem mászkált a kis utcácskában, nyugodtan tudtam logolni... :)
Köszönöm a rejtést! :)

Vincenzo65 2017.06.29 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Fagyi 2017.06.20 15:30 - Megtaláltam
Pilis50 társaságában.

Pilis50 2017.06.20 15:30 - Megtaláltam
Bementünk hűsölni az interaktív Múzeumba - nagyon tetszett ...Utána Fagyi odamutatott ...
A vadonatúj logfüzetbe írtam egy PIROS 1-est :-)

az uj füzet 
kriszna73 2017.06.17 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lali75 2017.06.17 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Danichem13 2017.06.10 23:59 - Megtaláltam
Kicsit kutatva, majd pótjelszóval meglett.

katika 2017.06.05 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Esőcsatornáról leolvasva. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bányai család 2017.06.05 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Köszönöm a rejtést. Megtaláltam a pótjelszót.

IMAG1875 
csg69 2017.05.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.31
Szerintem ez a doboz is elveszett, jobban már nem akartam széttúrni az amúgy is málló falat, de sajnos nem lett meg.
Én ott jártam, elfogadod?

[Jóváhagyta: Vgyuri, 2017.05.29 22:10]

GCTZSI 1GCTZSI 2
GCTZSI 3GCTZSI 4
szakica 2017.05.20 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2017.05.20 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

raci 2017.05.16 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Körbesétáltuk Tokaj központját néha szemetelő esőben, aztán útbaejtettük a zsinagógát. Mutatós, így együtt a színházzal: a régi és a modern.
Köszi, hogy megmutattad.

szalaij 2017.05.09 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vileda 2017.05.06 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2017.05.05 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaboneki 2017.05.01 18:46 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Láda és pótjelszó is a helyén.

horvathzs 2017.05.01 18:46 - Megtaláltam
A GPS pont lemerült, így nem volt egyszerű, de csak megtaláltuk.

Chaba 2017.05.01 15:33 - Megtaláltam
Május elsejei Tarcal - Tokaj túra negyedik állomása.
Város közepe, mégis olyan utca, ahol semmi forgalom. Bezzeg a főúton mekkora kocsisor állt! :)
Jó rejtés, köszönjük!

lovagias 2017.04.28 17:50 - Megtaláltam
:)

uppi 2017.04.16 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

13 2017.03.25 15:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

vliptay 2017.03.25 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2017.03.19 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gigoca 2017.03.17 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltuk, köszönjük!

thtimi 2017.03.05 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Köszi a rejtést.
Timi&Peti&Bumbi

marco04 2017.02.23 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszi, jó kis rejtés volt :)

tweigang 2016.12.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Telelelés közben megtaláltuk, köszi a rejtést! :)
E&T

Zolnai 2016.12.09 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VP 2016.12.02 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.51
Csavargás Szerencs és Tokaj környékén.
1982-ben voltunk először Tisza-túrán. Emlékszem, milyen elszomorítóan lepusztult állapotban volt. (Itt nem volt Barna bácsi, mint Mádon.) Jó, hogy ezt is rendbehozták.

bakoscsaba 2016.11.04 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

westmark 2016.11.02 21:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2016.11.01 13:35 - Megtaláltam
A láda meglett, és a pótjelszó is :-) Köszi VGyuri!!

WADMAC 2016.10.29 19:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

Jadrana 2016.10.29 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pótjelszóval, köszönjük!

paller 2016.10.23 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2016.10.23 14:18 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J11_1632J11_1628
Szekat 2016.10.21 21:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ziziperec 2016.10.21 20:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.18
Megvan! Köszi!
TFTC
Spartan race elött!
Sajnos csak a pótjelszó volt meg!

Geri89 2016.10.08 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Évi&Zoli 2016.10.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Csak a pótjelszó! Köszönjük!

20161002_14513220161002_145203
20161002_14532420161002_145417
JöMö 2016.10.01 12:11 - Megtaláltam
csak a pótjelszót találtuk, aládának hűlt helye... Dettyvel :-)

Dad&Me 2016.09.30 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Pótjelszóval, a ládát nem találtuk.

exe 2016.09.10 15:57 - Megtaláltam
Bringás ládázás.

Koza 2016.09.10 00:00 - Megtaláltam
A bónusz jelszót sikerült megtalálni. :)

Balear 2016.09.02 19:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.64
Tokaji kirándulásunk alatt enyhén spicces állapotban még azért bevállaltuk ezt a ládat is. Kár, hogy már zárva volt.

Köszi a rejtést:

Petra, Laci, Kincső és Csabi

kincs92 2016.09.02 19:58 - Megtaláltam
Tokaji pincelátogatások utáni találat. A finom boroktól olyan nagy lendületet kaptunk, hogy nem akartuk feladni a láda megtalálásáért folytatott küzdelmet. Végül beletörődtünk a "kudarcba" és pótjelszóztunk :D

Köszönjük a lehetőséget,
Petra & Laci, Kincső & Csabi

Petra&Laci 2016.09.02 19:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

jpal 2016.08.22 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Szépen helyreállították a zsinagógát. Kár, hogy a Tokajban megmaradt maroknyi zsidó közösség számára már túl nagy, ezért kulturális intézmények működnek benne. Jól illik mellé a stílusában teljesen elütő Paulay Ede Színház.
A kőfalat bontják a kesserek rendesen, mi sem találtuk a ládát, maradt a tartalék jelszó, mely a másnap megkeresett mádi zsinagóga után értelmet nyert.
Köszönjük a rejtést.

Zsinagóga és színházPaulay Ede Színház
A színház üvegfalaSzökökút
Mártírok emlékfalaTeljes pompájában
k.anett 2016.08.21 18:10 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, a pótjelszót használtuk. Szép időnk volt, így sétáltunk egy jót a városban:) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

soma70 2016.08.21 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.33 súly: 2.51
Pótjelszóval lett meg a láda, amely szerintem eltűnt. Szinte biztos vagyok benne, hogy megtaláltam a hűlt helyét. Az 1-es osztályzat ennek szól, amúgy minden rendben lenne vele.

MAjacky 2016.08.20 17:55 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !

levenet1994 2016.08.14 15:18 - Megtaláltam
Köszi!!!!! :)

alcala76 2016.08.07 09:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Köszi a rejtést! :)

timuska74 2016.08.01 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kompaktor 2016.07.19 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Utoljára akkor jártam Tokajban (és a zsinagógánál), amikor nagyban folyt az épület felújítása. Most a saját szememmel is láthattam az eredményt: nagyon szépen sikerült.

Köszönöm a rejtést!

nmárti 2016.07.17 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Hamar meglett, szerencsére alig jártak az utcán. A kis templom szemben :) Szentendre-feeling :) Köszi a rejtést!

 
viad 2016.07.17 07:13 - Megtaláltam
Ok.!

molka 2016.07.14 11:00 - Megtaláltam
Köszi!

DSC00363DSC00364
Farekék 2016.07.11 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Szép épület.
Köszönjük a lehetőséget.

DSC06503DSC06505
Drotak 2016.07.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Kellemes rejtes, koszonjuk! Bar a logbook alapjan sok olyan is megtalalta, akinek nem csak a jatekhoz, de az alapveto illemhez sem sok koze van...

klaci 2016.07.05 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2016.07.05 10:00 - Megtaláltam
Pótjelszóval találtam meg.Nagyon szépen helyreállították a zsinagógát!

Köszönöm!

zsupisti 2016.07.02 22:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Elég sötét volt de meglett. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

darkwolf 2016.06.29 17:38 - Megtaláltam
Köszönöm!

stopo 2016.06.04 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Attilacska 2016.06.01 18:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

sirgalahad 2016.05.20 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.51
Itt éltek a haszidok
Zárt csoportban
Láda felé hasítok
Látod, hol van?

lelcache 2016.05.20 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2016.05.19 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.31
A tavaszi geocaching versenyhez kapcsolódó ládagyűjtés 19/38.

A tokaji séta keretében ejtettem útba.

Köszönöm a lehetőséget!

IMG_6609IMG_6611
LionDaddy 2016.05.19 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.30
Megtaláltam. Fotók és élmények később.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

20160519_14060420160519_140649
20160519_140721 
atipapa 2016.05.19 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

graffz 2016.05.07 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

panysti 2016.04.30 19:14 - Megtaláltam
Megtalaltam koszi szepen!!!

josvai 2016.04.17 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.68
Köszi

JóGa 2016.04.17 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

fodorka59 2016.04.16 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Buszos, csoportos kiránduláson vettünk részt, így jutottunk e szép vidékre. Hajókirándulás után kerestük meg a rejteket, jó kis csendes helyen van a láda. Nagyon szép a zsinagóga.

IMG_1411IMG_1461
IMG_1466IMG_1476
IMG_1480IMG_1484
IMG_1489IMG_1491
IMG_1482 
Miktek&Szilvi 2016.04.08 16:48 - Megtaláltam
OK:

ocsike78 2016.04.02 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. :)

braunfrici 2016.03.28 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Húsvéti családi ládázás.9/7.

Braunka 2016.03.28 14:35 - Megtaláltam
Még nem értem a jelszót
Sok kiránduló Tokajnál

Braunék ládáznak 7./9

Puzzle Apartman Gyula 2016.03.27 21:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Gy.Ket 2016.03.22 13:18 - Megtaláltam
Az első geocachingünk volt, nagyon élveztük, főleg a kislányom.

pankotaizsolt 2016.03.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Tokaji kirándulás második napja. Szép de nagyon szeles koratavaszi időben.
Köszi a rejtést.

DSC_0147DSC_0148
jiimbo 2016.03.14 00:00 - Megtaláltam
Remek!

pozoli1 2016.03.13 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. pozoli1 és Ancsa [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

menace 2016.03.12 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2016.03.05 13:15 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken, 41 ládatalálattal.

Ancs 2016.03.05 13:15 - Megtaláltam
Szép környezet, jó rejtés.
Újdonság volt, hogy van Tokajnak színháza is.
Köszi

IMG_8606IMG_8608
IMG_8609IMG_8612
IMG_8613IMG_8614
JAck:66: 2016.03.05 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2016.03.05 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
34/10. Hajdú és Szabolcs megyei ládatúra.

Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken.

Tokaj címere
krisztinagyorgy 2016.02.20 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

stikli08 2016.01.18 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Pár nap Sárospatakon és környékén.. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2015.12.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.27
+1

BubaGC 2015.12.12 11:11 - Megtaláltam
:-)

plecs 2015.12.12 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
Köszi.

Pogacsa1 2015.12.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszi a rejtést:-)

urbanj 2015.11.22 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Tokaji hosszú hétvégénken megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

reko 2015.11.22 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lukács Imre 2015.11.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Tokaji sétán Hajnival és Mighty Moose-val

 
navigaator 2015.11.19 00:00 - Megtaláltam
-

FTom 2015.11.14 11:30 - Megtaláltam
Tokaji kirándulás alkalmával.

belus01 2015.11.13 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

dino86 2015.11.06 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Köszönöm

Molli 2015.11.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltam.

Sanchoo és M. 2015.10.31 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCtzsi_20151031145854.jpg 
csk1 2015.10.26 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Aniko & Gyuri 2015.10.25 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.27
köszi

Gyömi 2015.10.25 12:10 - Megtaláltam
Köszönjük!

Bubuka 2015.10.24 16:30 - Megtaláltam
A Zöldsport túráján.

zalajaro 2015.10.24 16:30 - Megtaláltam
.

KataJani 2015.10.24 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
.

luilui 2015.10.24 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

maerlyn 2015.10.24 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2015.10.23 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

doddler87 2015.10.14 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Marakess 2015.10.04 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk
Tarcal-Tokaj túra végállomása volt a Kossuth téri sokadalom, majd egy kis pihenő a parkban.
Én a régebbi ládikót találtam meg :)

Köszönjük

Zlatnik_A 2015.10.02 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

befi 2015.09.30 11:30 - Megtaláltam
Ok

J-Imi 2015.09.27 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.02
Köszi a rejtést! V&I

Access Denied 2015.09.26 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Meglelve!

Köszi!

DBlasius 2015.09.16 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sagabi 2015.09.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Bortúra

carmin 2015.09.09 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Köszönjük a rejtést.

szicsu 2015.09.06 20:35 - Megtaláltam
Köszi

Ildi76 2015.09.06 20:35 - Megtaláltam
Ládavadászat a sötétben :)

kópé1993 2015.09.06 10:43 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtést!

fjocy és manka 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltam, köszönöm!

ZoliQua 2015.09.04 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Hey-ho 2015.08.29 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Lacipap 2015.08.27 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Megtaláltuk! Az unokám már messziről kiszúrta!
Köszönet a rejtésért.

 
Málnavadász 2015.08.26 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

baggio 2015.08.22 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Fazék 2015.08.22 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.45
A Tokaji Séta előtt sétáltunk el ide. A ládánál L-200-zal és Mantaboyjal beszélgettem kicsit. Gyors találat, kulcsot nem kértünk.

 
parrish 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

mantaboy 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

SilverG 2015.08.20 06:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

FCsili 2015.08.20 06:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltuk!

daddy&jason 2015.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 2.38
Köszi a rejtést!

Hegyi túra 2015.08.16 07:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

levidusz 2015.08.13 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönjük a lehetőséget!

Péter60 2015.08.12 18:50 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.08.12 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Szép épület.
A megtalálás könnyen ment, most éppen nem volt muggliveszély. Fenyő ugyan egy szál sincs a környéken, de az atlasz cédrus könnyen odaadta a ládát.

A logbookban már csak két üres oldal van!

Atlasz cédrus 
szmoni 2015.08.09 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
A szökőkút vize jól esett ebben a hőségben.

bacsnyir 2015.08.09 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Én még láttam a tokaji zsinagógát üresen, pusztulóban szomorkodni a nyolcvanas években, és nagyon örülök a megmentésének. Nagyon jónak tartom a rejtő kezdeményezését Északkelet-Magyarország zsidó emlékeinek bemutatására is (a három elkészült ládán kívül volna még más helyeken is lehetőség). Ebbe a zsinagógába bemenni sajnos most nem tudtunk, pedig szívesen megnéztem volna belülről is.

SzembőlOldalról
Azért ezt is megemlíthette volna a leírás, nem kéne szemérmesen elhallgatni...Szökőkút
Dinobike 2015.08.09 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Angyalfiak 2015.08.07 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

agikalman 2015.08.05 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

viraga 2015.08.02 22:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.59
Tokajt is érintő nyaralásunk alkalmával felderítve. Köszi a rejtést!

Judit és Béla 2015.08.01 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megtaláltuk.

Judith 2015.08.01 10:20 - Megtaláltam
Megcsíptem!

Mivol 2015.07.30 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pazsit 2015.07.30 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Motkány 2015.07.30 12:30 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2015.07.30 12:30 - Megtaláltam
:)

attila32 2015.07.29 17:21 - Megtaláltam
OK!

betty79 2015.07.29 17:21 - Megtaláltam
Megvan!

Manka. 2015.07.28 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

Rumcajs 2015.07.26 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi!

mike andros 2015.07.20 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Ok

Makimókus 2015.07.19 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Köszi!

Parmerozpazepan 2015.07.19 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2015.07.19 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Észak-Erdély zsidó emlékei után egy nappal. Köszi szépen a lehetőséget.

picuresnagyur 2015.07.14 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
köszi

Gyeta 2015.07.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
Köszönettel

 
MarciMilánBálint 2015.07.12 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

*Moka* 2015.07.11 13:55 - Megtaláltam
Sofőrként :-)

*Vica* 2015.07.11 13:55 - Megtaláltam
Nem logoltunk, mert összeszurkált a fenyő ahogy bemásztam és ahogy átmásztam felszedni a leesett ceruzát. :-) Csak öten néztek a padról.

álomfogók 2015.07.10 16:25 - Megtaláltam
Ott folytattam, ahol három hete szerettem volna.

Hajnalék 2015.07.10 16:14 - Megtaláltam
Gávavencsellői nyaralásunk során bejártuk a környéket.

Csizmások 2015.07.08 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2015.07.08 00:00 - Megtaláltam
Véletlenül jártam erre, de sajnos nekem nincs okos telefonom és internetem sem útközben, így a láda koordinátáit csak a turistautakról tudtam levenni. Így a rejtés helyéről semmit nem tudtam, és a ládikót nem is találtam, pedig a fiammal kitartóan kerestük. Maradt a fénykép verzió. Ez alapján, ha tudod, kérlek fogadd el.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.08.13 14:50]

Kerticsorbi 2015.07.05 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Piroskaa1 2015.06.27 11:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Párommal Blue Malival [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2015.06.27 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Bróthág 2015.06.27 00:00 - Megtaláltam
megvan

bigmick 2015.06.14 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2015.06.07 13:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.59
Tokaj környéki kerékpáros ládatúrára érkeztem ide. Zsuzsiék szépen kiraktak Mádon és elindultak strandolni Sárospatakra. Én meg a jó kis harminc fok feletti nyárban tekeregtem 76 kilométert :)

A hiányzó másik tokaji ládától gurultam ide óriási kánikulában. Szép az épület, tetszett a környezete. A láda is meglett elég gyorsan. Pihegtem kicsit aztán nyomtam tovább a pedált...

Köszönet!
Mikulás

 
bobori94 2015.06.06 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a ládát Ádámmal. Betértünk a zsinagógába is, ha már ott voltunk, megérte! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

adamdudas92 2015.06.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ádám és Bori megtalálták :-)

bence máté 2015.06.06 00:00 - Megtaláltam
ok

GCnikipisti 2015.06.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Megtaláltuk!

tatraval10perc 2015.05.31 09:47 - Megtaláltam
Meglett. Köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2015.05.31 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2015.05.28 16:50 - Megtaláltam
A MÁV állomásnál a busz menetrend nem ér semmit. De megállt egy autó és bevitt a városba. Így sétáltunk még egyet a sétáló utcában, pontokat gyűjtöttünk legközelebbre és megkerestük ezt a ládát.
Köszi a rejtést!

ramicsabi 2015.05.24 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

aztakutyafáját 2015.05.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Szúrós rejtés!

Attibati 2015.05.23 08:23 - Megtaláltam
72 kilométer kerekezés a Tokaji-hegy környékén.
Bátor rejtés, csodálom, hogy senkinek nem tüntek még fel a fenyőfában bujkáló emberek.
Szépen helyreállított épület.

Discover 2015.05.17 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Goldenbay 2015.05.10 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zsolti66 2015.05.03 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Köszönöm a rejtést

Nagy Csenge 2015.05.03 15:30 - Megtaláltam
Megvan :)

rallymax 2015.05.03 15:30 - Megtaláltam
Megvan :)

Norbee97 2015.05.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Tokajban direkt megálltunk pihenni. Ettem egy fagyit is, közben mentem a ládáért. Ügyes rejtés, de sok ilyet láttam már. Viszont az épület is érdekes volt. Az eső meg közben elkezdett csepegni, így siettem vissza, hogy ne ázzak meg. [g:hu 1.5.1k] [wapon beküldött szöveg]
310.

 
kl 2015.05.01 15:34 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

Benec 2015.04.25 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Megtalálva a Zöld OT 2015 alkalmával.
Üdv: Benec, Eszti, Mimi
Pangea Egyesület

Bozsernyikusz 2015.04.18 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük szépen :) Szerencsére, Vasárnap délben nem sok mugli járkált arra felé.

GariCaching 2015.04.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltuk!

Kata&Dani 2015.04.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

hussan 2015.04.06 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ricsivivi 2015.04.06 13:50 - Megtaláltam
köszi!

IREBA 2015.04.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

ironman 2015.04.04 18:20 - Megtaláltam
Amikor először bringáztam el mellette (1986), csak a falak álltak, több gólyafészekkel. Úgy is érdekes volt, így pedig szép.

Klári 2015.04.04 18:20 - Megtaláltam
Kívülről is szép, így megálltunk, megkerestük.

tmolli 2015.04.04 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2015.04.04 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2015.03.21 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Tokajban ebédeltünk majd sétáltunk egyet a szép időben. A rejtés ügyes, bár a gyerekeknek annyira nem jött be, mert nem volt benne "semmi".

sáriék 2015.03.21 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megvan :)

Szilágyiék 2015.03.19 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Szülinapi ámok-ládázás első napja Tokajban.
Esti sétánk alkalmából kerestük meg ezt a helyet, de így is jöttek-mentek körülöttünk.

MJANEZ 2015.03.16 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Csaba & családja 2015.03.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A láda már messziről látszott a fa alatt a földön. Visszaakasztottam a fára.

Kimberli1 + Imi30 2015.02.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést!

szemlédi 2015.02.26 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
OK!

borosk79 2015.02.15 13:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

merlegno 2015.02.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Köszi a rejtést!

Berián 2015.01.17 12:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Tiszaújvárosi Kesserteam 2015.01.17 12:20 - Megtaláltam
Köszönjük,hogy itt lehettünk: Berián, Cseliboy, Piri Mama és Zéboy.

Cseliboy 2015.01.17 12:20 - Megtaláltam
Köszi a lehetőséget.

Piri Mama 2015.01.17 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm.

Zéboy 2015.01.17 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Köszönöm a lehetöséget.

 
jutics 2014.12.27 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Kb. egy hónapja már próbálkoztam a ládával, de a ceruza annyira be volt szorulva, hogy nem tudtam a logbookot kivarázsolni belőle. Még szerencse, hogy gyakran járunk erre, így ma sikerült logolni. Köszönöm a rejtést!

 
Lempike és Sándor 2014.12.27 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Köszönjük a rejtést!

Hegedüs Zsuzsa 2014.12.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Sokszor elmentünk már mellette.
Köszi a rejtést.

totedu 2014.12.13 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.27
25 éve járunk Tokajba, láttuk a zsinagóga felújítását.Ládakeresés után ebéd a híd túloldalán balra a Gödörben(remélem így nem reklám),utána borozás a Szerelmi pincesoron. Köszi

ther 2014.12.06 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.16
Túránk tokajban fejeződött be, és volt még idő megkeresni az új tokaji ládát is! :) Köszönjük a rejtést!

ballasz 2014.12.04 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Egy kis pizzazás után körülnéztünk még egy kicsit Tokajban.

Bl4st3r & Amy 2014.11.30 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Tokajban új láda?? És nem mi rejtettük?? Nyomás! Örülünk az új ládának, kíváncsian várjuk a többit is!

 
kanyazoltan 2014.11.30 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

valti 2014.11.29 13:20 - Megtaláltam
Ok!

tarsolyos 2014.11.29 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Köszönöm!

alucifer 2014.11.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


 
kobcikrajci 2014.11.26 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.35
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ködös séta a korábban már bejárt városban. Most az újabb ládához érkeztem, meg is lett, szerencsére nem volt mozgás a környéken. Tudom, hogy sorozat lesz, meg érdekes épület, de nekem ez inkább egy pont, mint olyan valódi, jóleső keresés.

haywire 2014.11.26 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Örültem az új rejtésnek a közelben. Le is vadásztam az első adandó alkalommal.
Köszi a rejtést! :)

Vironia 2014.11.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Köszönöm! :)

cipollino 2014.11.23 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Megleltem. Köszönöm.

Puszkany 2014.11.23 12:04 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok! Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ryuu93 2014.11.22 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2014.11.22 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2014.11.22 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

sorx 2014.11.22 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

katika59 2014.11.22 08:28 - Megtaláltam
Sokszor jártunk már előtte, most a láda miatt meg is álltunk. Köszönjük.

er&esz 2014.11.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Nagyon sokszor elmentünk itt, most a láda miatt meg is álltunk. Köszönjük a rejtést!

zayd 2014.11.18 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.68
Sokszor jártam már Tokajban, de a zsinagógánál még nem, köszi a rejtést.

R19-es Jozsi 2014.11.16 18:00 - Egyéb
Ú de kár hogy csak most jelent meg, pont tegnap voltunk arra...

haywire 2014.11.16 17:40 - Egyéb
Végre új láda a környéken. :)
Ha nem is a piros 1-re megyek, de a hónapban mindenképp begyűjtöm. :)
Köszi :)


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]