FAQ
4092. A debreceni zsidónegyed (GCdzsn)

Az elpusztult neológ Nagyzsinagóga kivülről ...

Az elpusztult neológ Nagyzsinagóga kivülről ...

... és belülről.

... és belülről.

A Pásti utcai zsinagóga kivülről ...

A Pásti utcai zsinagóga kivülről ...

... és belülről

... és belülről

Klezmer koncert a Pásti utcában

Klezmer koncert a Pásti utcában

Múzeumi kiállítás a karzaton

Múzeumi kiállítás a karzaton

Kegytárgyak ...

Kegytárgyak ...

... és könyvek

... és könyvek

A rituális fürdő

A rituális fürdő

A Kápolnási utcai zsinagóga

A Kápolnási utcai zsinagóga

Az egykori zsidó gimnázium ma városi ifjúsági központ

Az egykori zsidó gimnázium ma városi ifjúsági központ

A régi mikve most borozó

A régi mikve most borozó

A régi mikve esővíz gyűjője és melegítője.

A régi mikve esővíz gyűjője és melegítője.
Szélesség N 47° 31,742'
Hosszúság E 21° 37,258'
Magasság: 109 m
Megye/ország: Hajdú-Bihar
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2015.11.11 15:30
Megjelenés időpontja: 2015.11.11 15:43
Utolsó lényeges változás: 2018.07.04 17:10
Utolsó változás: 2018.07.04 17:11
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Vgyuri
Ládagazda: Judith
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 10 m
Megtalálások száma: 633 + 3 sikertelen + 10 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.7 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP: 10*16*3cm műanyag konyhai doboz térdmagasságban, a kerítéslábazat túloldalán, mágneses rögzítéssel. Hosszú kezűek előnyben :-)
Pótjelszó is van a túloldalon az esőcsatornán.

A mai baljós időkben nem véletlenül nem ajánlottuk a láda éjszakai keresését. Egy zsinagóga környéke érzékeny terület, ha valaki a sötétben egy "gyanús" ládát rak ki-be egy zsinagóga kerítésén, joggal számíthat az erre hivatottak figyelmére és esetleg kellemetlen kérdésekre.

A ládába TravelBug helyezhető.


"Ezekkel a sorokkal és ládáinak gondozásával szeretnénk megőrizni játékostársunk, Vgyuri (Dr. Varga György) emlékét. A geocaching magyarországi indulásánál már ott volt, első ládája a 45. sorszámot kapta, a GCLHDC (Cívis reptér). A repülés szerelmeseként jelentős szerepe volt a budaörsi (GCLHBS) és a tököli reptér, (GCLHTL) ládák létrehozásában is. Elindította a "minden reptérnek legyen ládája" akciót. Összesen 11 ládát hagyott ránk, köztük a sinus90-el közös rejtését, a GCHGny-t, amelynél egy óriási kódex várja a megtalálókat, valamint a zsinagóga sorozatát."

A ládasor

A láda ugyan önmagában is teljes értékű, de része egy több darabból álló ládasornak, ami a 2014-2015 folyamán megvalósuló "Zsidó zarándokút Észak-Alföldön" EU-projektet ismerteti "virtuális útikönyvünkben". A sorba tartozik még jelenleg a mádi zsinagóga (GCmzsi), a tokaji zsinagóga (GCtzsi), a szatmárnémeti (Románia) zsinagóga (GCszmm), a sátoraljaújhelyi (GCsjhs-1) multiláda egy pontja és egy "com-os" láda a nagykállói rabbisírnál.

Megközelítés

A láda az egyik debreceni zsinagóga területén van, de némi ügyességgel elérhető a kerítésen kívülről is. Magának a ládának a megközelítése gyalog triviális, a Kápolnási utca 1-et kell keresni. Autóval az épület előtt is meg lehet állni a fizetős parkolóban, másik közeli fizetős parkoló van a Bajcsy Zsilinszky utcán  N 47° 31,770' E 21° 37,310' 123 m [GCdzsn+parkoló].

A láda

A ládát mágnesek tartják a helyén egy a falra szerelt fémlemezen - nem túl erősen. Levenni könnyű, de visszarakásnál ügyeljünk a pontos helyrerakásra, le ne essen. (Ha mégis baj történt, a Bajcsy Zsilinszky 26. sz. bejáraton kell az irodától kapunyitást kérni, Edit, az irodavezető tud a ládáról.) Pótjelszó is van a túloldalon az esőcsatornán.

"Munkaidőben" érdemes megpróbálkozni a közeli kapuval, mert napközben sokszor van nyitva. Ha sikerül bemenni, a láda kezelése sokkal egyszerűbb lesz. Ha valaki megkérdi, mit bóklásztok a virágágyban, próbáljátok udvariasan megmagyarázni a helyzetet, mert sokan nem tudnak a játékról.

Az utca nem túl forgalmas, attól nem lenne mugliveszély, az utca túloldalán levő négyemeletes lakóház miatt viszont igen. Kéretik erre is figyelni, ha lehet.

A doboz nem túl nagy, ezért csak néhány kisméretű ajándék fér bele.

Haszid zsidók Északkelet Magyarországon

A magyarországi zsidóság egyik csoportját képezik a haszidok. A XVIII. században az ortodoxián belül Galíciában jött létre a haszid irányzat, ami jellegzetes ruházatával, szokásaival láthatóan elkülönült a környezetbe jobban beleolvadó, régebben Magyarországon élő csoportoktól. A haszidizmus tanítása szerint az időnként extatikus zene és tánc utat mutat a mindenható felé. (Legtöbben ezt a Jakob rabbi kalandjai című filmből ismerhetik.) A cári uralom üldözései elől egyre több haszid költözött át Magyarországra, és főleg az ország északkeleti részében telepedtek le. A zsidó szokások szerint a rabbi a közösség szellemi vezetője, és mennél nagyobb tudású, annál nagyobb tisztelet övezi. Habár a zsidó vallás nem "kanonizálta" a csodatételeket, a néphiedelemnek nem lehetett parancsolni. A zsidók körében, de a kívülállók között is terjedt a hit, hogy az istennek nagyon tetsző, nagy tudású és példamutató életű rabbik (ezeket hívják rebének vagy cadiknak) jobb eséllyel folyamodhatnak az égi segítségért, mint a közönséges halandók. Ezért alakult ki néhány híres rabbi körül a csodatevő mítosz. Ennek következtében évente zsidó zarándokok ezrei látogatnak el sírjukhoz Mádtól Szatmárnémetiig, és a zarándokutak fókuszában éppen az a Debrecen áll, ahol amúgy a haszid zsidóság marginális szerepet játszott.

A debreceni zsidó közösség története

Magyarországon a zsidóság több útvonalon terjedt el. Az Árpáddal érkezett kazár zsidók és az első Árpád-házi királyok által főleg Bizáncból behívottak valószínűleg elpusztultak a tatárjárásban, de a későbbi uralkodók különféle privilégiumokkal, elsősorban német területről pótolták őket. A Spanyolországból való kiűzésük után onnan is jöttek a közel-keleti ősökhöz hasonló szefárd zsidók. A török megszállás idején ebből virágzó közösség alakult - amit a törököt kiűző keresztény seregek jó szokásuk szerint megint szinte lenulláztak. De a járt utakon a bevándorlás folytatódott és kiegészült a cári repressziók elől idemenekült lengyel-orosz, főleg galíciai haszid zsidókkal.

A két csoport - mondhatnánk úgy is - a debreceni nagyvásáron találkozott. Mindenféle kereskedő és iparos volt köztük, főleg bortermelők és -kereskedők, mert ez a mezőgazdasági tevékenység nem volt előttük tiltott, és az észak-magyarországi borvidék közel volt. Debrecen városában csak "dolgozhattak" a zsidók, de nem telepedhettek le. A városfalakon kívül és főleg a nemesi vármegyéhez tartozó Hajdúsámsonban viszont több ezer zsidó "ingázó" gyűlt össze. Ők csak 1840-ben telepedhettek le a városban, de sokan "dekkolhattak" már évekkel korábban is műhelyeikben, boltjaikban. A város adólistáin mindenképpen előkelő helyet töltöttek be már az 1820-as években is.

Itt nem beszélhetünk egységes zsidóságról, mint a haszid területeken, ahhoz túl sokfelől jöttek. Voltak "németül" beszélő haszidok, spanyol ladinó nyelvű szefárdok, német mintára szekularizálódott neológok - gazdasági erejüknél fogva sokáig utóbbiak domináltak. Amíg kevesen voltak, egységes közösséget alkottak, de amikor 1868-ban az országos zsidó konferencia ortodoxokra és neológokra választotta szét őket, egyeseknek - főleg a hintapolitikán nevelődött debrecenieknek - nehezére esett a választás, így létrejött egy harmadik tagozat, a "status quo ante" (a kongresszus előtti) is, aminek anyahitközsége éppen a debreceni. Ez először egységes volt, majd 20-30 év múlva mégis kiváltak az ortodoxok, és a maradókon belül is voltak a neológokra hajazók. A 10-20 kis imaházból jutott mindenkinek, de amikor nagyzsinagógákra volt szükség az ünnepek méltó megünneplésére, mindjárt hármat is építettek. A neológoké - a mai Petőfi tér keleti oldalán - volt a legnagyobb, legdíszeseb, sokban hasonlított a Dohány utcai és a szegedi zsinagógákhoz. Az európahírű bécsi Jacob Gartner tervei szerint mór stílusban épült, 1896-ban még félkészen is a millenniumi ünnepségek dísze lett. Az ortodoxok ahhoz képest visszafogottabbat építettek 1894-ben a Pásti utcán, A status quo ante hívei ide is, oda is jártak, majd 1928-ban a zsidó gimnázium korábbi saját zsinagógája lett a központjuk.

A holokauszt után a visszatérők, (a korábban itt élők fele-harmada, ami "nem rossz" arány a magyar vidék viszonylatában - a menekülésüket eredményező politikai játszma meghaladja a leírás kereteit) a három nagyzsinagógából kettőt épen, a neológ nagyzsinagógát megrongálva találták. Utóbbi járt rosszabbul, a helyreállítási munkák közben egy tűzvészben lényegében megsemmisült, szépségét már csak képeinken láthatjuk. A hívek lecsökkent létszámához egy zsinagóga is elég lett volna, de ennek ellenére a 70es évekig az ortodox és a status quo zsinagóga is működött. Azután az előbbit "nyugdíjazták", szerencsére nem lett belőle bútorraktár, mint sok "sorstársából". Így a rendszerváltás után kisebb-nagyobb állami, majd EU támogatással megújulhatott.

Ma a zsidónegyed objektumai két blokkban találhatók, a Pásti és a közeli Kápolnási utcai ingatlanokon.

A Pásti utcai, 1893-ban elkészült, Berger Jenő által tervezett eklektikus stílusban épített és 2015-re teljesen felújított és korszerűsített ortodox zsinagóga  N 47° 31,810' E 21° 37,260' 123 m [GCdzsn+Ortodox zsinagóga] liturgiai szempontból teljes értékű, de inkább rendezvényközpontként használják. Udvarában volt/van egy kisebb zsinagógával felérő tanház (ún. beth hamidras), ami a ma erősen megfogyatkozott számú hívő mindennapos liturgikus igényeit eelégíti ki. Itt volt a kóser húsellátást biztosító baromfi-vágóda és húsbolt, valamint a rituális fürdő (mikve). Új építmény (2015-ben adták át) Debrecen haláltáborokban és megalázó munkaszolgálatban elpusztított zsidóinak fekete márvány emléktáblája - közel 3000 névvel.

A Kápolnási utcai komplexum legnagyobb épülete az egykori zsidó elemi iskola és gimnázium. Ugyanebben az ingatlanban volt/van az immár újra egységes hitközség adminisztratív központja, kóser étterme és - ez az újdonság - a térség vallási turizmusának céljaira létrehozott szállás.

Az udvaron álló, a László testvérek által 1910-re felépített eklektikus-előmodern stílusú, először iskolai majd status quo ante zsinagóga (itt van a láda) is felújításra került az EU pályázat keretében, nagyobb ünnepeken itt gyűlik össze Debrecen és környékének zsidósága.

Ami nem zsinagóga

A Pásti utcai zsinagóga udvarában és utcai részén volt a kóser húsellátást biztosító baromfi-vágóda és 2 húsbolt, külön a baromfinak és külön a négylábú jószágoknak (marha, júh, kecske) - amíg ezekre fizetőképes kereslet volt. Ma a vágóda akár működhetne is, de jelenleg kisebb képzőművészeti kiállításokat rendeznek a Művészeti Hetek során. A boltokat a hitközség bérbe adja.

A szintén az udvarban levő tanházban (Beth Hamidrás) folyt a gyerekek vallásoktatása 4-18 év között. Saját kis imaháza volt, ami ma is használnak - mint már szerepelt - mindennapi rituális igények (reggeli-esti ima) céljaira. De van alatta egy nemrég feltárt régi rituális fürdő, amiben a zsidó borosgazdák és kereskedők munkáját bemutató kiállítás lesz egyszer, jelenleg mint borozó már üzemképes. Az egész helyiséget borító üvegpadló alatt láthatók a belső falakkal elválasztott kis medencék, egy helyiségban az esővíz összegyűjtésére szolgáló öntöttvas tartály, ami alá tüzetrakva állt elő a fürdéshez a langyos víz. Azért van hely egy söntésnek és a rusztikus asztaloknak. A falakon pedig a majdani múzeum képeinek.

A szomszéd telken van a jelenlegi rituális fürdő (mikve), ami kevéssé ismert, de igen érdekes. A zsidók életét szabályozó 613 törvény nagy hányada foglalkozik a tisztasággal. Ez főleg a nők számára fontos - biológiai okokból. A vallásos nők ezért havonta látogatják a mikvét. Időnként vannak férfi napok is, de mivel a férfiak a rituális tisztálkodást otthon is el tudják végezni, csak külön igényre tartanak férfinapot a legvallásosabbaknak. Egy csere egyébként nagy cécó, mert pl. a fürdőt nem lehet csapvízzel feltölteni. Külön ciszternában gyűjtik emiatt az esővizet.

Bajcsy-Kápolnási-Simonffy utcák által határolt terület volt valaha a zsidónegyed központja. A jelenlegi hitközségi irodaház helyén korábban egy kisebb zsinagóga állt, amit a nagyzsinagógák felépülése után lebontottak. A Simonffy utcai oldalon először fiú polgári iskola volt, ami 1921-ben emeletráépítéssel gimnáziummal egészült ki. Ezeket 1945 után államosították, általános iskola lett. De mivel a hitközség az 1990 utáni kárpótlás során nem tartott rá igényt, ma már városi ifjúsági kulturális központként működik. Általában nyitva van, érdekesek a földszinti folyosón az adományozók neveit ma is mutató márványtáblák 1910-ben épült az iskola saját zsinagógája, a mai Kápolnási utcai zsinagóga.

Bejutás

2016.01.01-től a létesítmények (elvben) rendes nyitvatartással is megtekinthetők a Pásti utcai zsinagógától indulva. Ezt nem kell úgy érteni, hogy állandóan ott űl a vezető, hanem hogy "valahol van", akinek ez a dolga. Emiatt célszerű felhívni a (52) 415 861 számot

Május 1. - Szeptember 30. között 10-12 és 14-18 óra között
Október 1. - Április 30. között 10-15 óra között

Kivétel szombat és a zsidó ünnepek.

Ettől eltérő időben kívánságra vezetett látogatás kérhető a fenti számon, de egyébként sem árt tájékozódni.

Belépődíj az összes helyszínre vezetéssel: 1200 Ft/fő

Forrás és egyéb olvasnivaló

Boldogfalvától a Pásti utcáig
Debrecen zsidó építészete
A debreceni zsinagógák
Egyéb uticélok a témában
Állapot: kereshető

KRW értékelés (214 db): környezet: 4.38 rejtés: 4.40 web: 4.63 átlag: 4.47

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Rainbowgirl 2022.11.26 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

(be nem jutottunk, láda amúgy megvan még?) [Geoládák v3.12.10]

ésKata 2022.11.19 10:48 - Megtaláltam
Szoboszlói fürdés szünetében találtam meg! [g:hu 1.6.7]

Mikulás trágársága elüldözött 2022.11.10 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

dzsajokosz 2022.10.31 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

patak98 2022.10.30 00:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

vacakos 2022.10.26 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

edusanya 2022.10.22 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Apuska 2022.10.22 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Norbertosz 2022.10.22 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

ilabseenag 2022.10.14 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

orjovics0604 2022.10.09 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Kinga, Dórika, Matyi :) [Geoládák v3.12.10]

Bubu_83 2022.09.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A járókelők miatt csak a pótjelszót kerestem meg. Tetszett, köszi!

20220925_13214520220925_132216
Trolley 2022.09.16 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Muglik miatt csak pótjelszóval.

RAndi & Trolley

EdKa 2022.09.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Pótjelszó segített.

huMSTS 2022.09.14 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]
Csak pótjelszóval.

Páratlanpáros 2022.09.05 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

smico50 2022.09.05 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Judith 2022.09.03 19:27 - Egyéb
A hitközség alkalmazottjai állandóan leveszik a ládát. Így amíg valami más megoldásra nem jutok, marad a pótjelszó!

Hohmannmarietta 2022.09.03 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Semzu 2022.09.03 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Antus 2022.08.29 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.75
Megtaláltam pótjelszóval, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

sanyi67 2022.08.28 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Szmolee 2022.08.21 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

jucus65 2022.08.20 19:03 - Megtaláltam
Pót jelszó segítségével megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Timkó74 2022.08.20 19:03 - Megtaláltam
Levadásztam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

geoládászok 2022.08.18 17:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést!

IMG_20220818_174839IMG_20220818_174858
baggio 2022.08.16 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Kristof283412 2022.08.16 10:24 - Nem találtam meg
A mágneseket megtaláltam, a ládát nem.
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Prostyak 2022.08.07 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Herceg97 2022.08.07 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

AcsiCacheR 2022.08.03 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.04
A láda már nincs ott. [Geoládák v3.12.10]

NBOZS 2022.08.01 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Debreceni ládatúra negyedik találata. A láda sajnos nincs a helyén, pótjelszót használtunk. [Geoládák v3.11.2] [Geoládák v3.11.2]

kectam 2022.07.30 13:00 - Megtaláltam
Ezzel a ládával sosem volt szerencsém...Még 2013 februárjában a University of Debrecen Power Trail karbantartására mentünk le Pestről, akkor a szomszédos utcában volt a szállásunk, de ezt (akkor még csak com-os) a ládát nem találtam meg. Most sem, mert nincs a helyén, de pótjelszóval most sikerült belogolnom.

Imre02 2022.07.28 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Ancsurko 2022.07.27 21:23 - Megtaláltam
Pótjelszóval találtuk meg, doboz nincs a talapzaton. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Cápa 2022.07.27 15:17 - Megtaláltam
THX!
pótjelszóval
[Geoládák v3.12.10]

Kadry82 2022.07.18 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

HarmathSÁgi 2022.07.15 20:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Monesz&Tibi 2022.07.15 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Pótjelszóval. [Geoládák v3.12.10]

érdligeti Darabosék 2022.07.13 15:04 - Megtaláltam
Pótjelszóval megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

p.ivett90 2022.07.12 14:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

NagyKamilla 2022.07.06 15:10 - Megtaláltam
A ládát nem találtuk panka0319-cel. Pótjelszóval lett meg a rejtés. [Geoládák v3.12.10]

panka0319 2022.07.06 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Túrázó974 2022.06.22 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

20220622_105207 
GinkaBiloba 2022.06.14 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

czeczekatalin 2022.06.11 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Balell 2022.06.06 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
A ládát nem találtuk a helyén. Pótjelszóval sikerült a log! [Geoládák v3.12.10]

Gorzi 2022.06.06 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Botticelli 2022.06.04 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

sarialexandra888 2022.06.04 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

dendeocse 2022.05.31 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Megvan.

Fröccs 2022.05.28 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.10]

urbanj 2022.05.21 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 4.43
A ládát tapogattam egy darabig, mikor előkerült egy biztonsági őr, akinek elmeséltem mit keresek. Mondta, hogy tudja, mások is szoktak tojást keresni errefelé és a szemközti ereszcsatornánál. Ez nagy segítség volt, mert nekem nem volt egyértelmű a szemközti fogalma.

bakfitty25 2022.05.09 07:40 - Megtaláltam
Pótjelszóval megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

Jotkoma 2022.04.24 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Verus, Józsi [Geoládák v3.12.8]

fkmaster 2022.04.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.41
Lásd Stüszi vadász!

Stüszi vadász 2022.04.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.97
Sok városi zsinagógát láttunk már, ez is szép állapotban várt minket, köszönjük a rejtést.

Csilla01 2022.04.18 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! láda nincs! [Geoládák v3.9.6]

Emilia01 2022.04.18 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

frank530601 2022.04.18 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

A debreceni zsidónegyed 
BRita72 2022.04.17 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Totht737 2022.04.17 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

reko 2022.04.17 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

Emerich63 2022.04.16 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

20220416_14314820220416_143121
RileyZsofi 2022.04.09 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

peters 2022.04.01 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

straboti 2022.04.01 11:21 - Megtaláltam
Potjelszorol, de meglett. :) [Geoládák v3.12.2]

erika60 2022.03.26 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

csabi1955 2022.03.26 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

zulcsi 2022.03.19 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

kisback 2022.03.19 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

csaba159 2022.03.15 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget

Woodoo 2022.03.13 12:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Köszi a rejtést

Mustang2011 2022.03.13 12:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam

balashazy9d 2022.03.03 21:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dobos Edina 9.d [Geoládák v3.12.6]

Gabrielem 2022.02.24 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtaláltam a pótjelszót. [Geoládák v3.12.6]

wzsolti 2022.02.21 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Csak a láda helye lett meg sajnos. potjelszóval logolva.
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

sragota 2022.02.19 15:32 - Nem találtam meg
A láda nincs a helyén, a fém lemez megvan, de hiányzik a láda. [Geoládák v3.12.6]

DiegoSan 2022.02.19 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Edizon 2022.02.13 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Pót jelszóval.

kocsisjozsef74 2022.01.01 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk a pótjelszót, nem ért be a kezünk a ládához, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.12.5]

anzsu7 2022.01.01 18:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi

[Geoládák v3.12.5]

Seldon86 2021.12.28 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Rekinejó 2021.12.21 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Mido 2021.12.21 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Tadri97 2021.12.19 10:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést! :)

JenniMiki 2021.11.26 20:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Debrecenben eltöltött hétvégénk során kerestük fel, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki&Lujzi :) [Geoládák v3.12.2]

DonPepe 2021.11.12 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Üdv Réka és Pepe
[Geoládák v3.12.2]

kivancsifancsi 2021.10.27 18:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.46
A tapasztalat azt mutatja, hogy október második fele minden évben nagyon szép időt hoz, sok a napsütés, kellemes a hőmérséklet, gyönyörűek az erdők. Így hagyománnyá vált, hogy ilyenkor kiveszünk pár szabadnapot. Most is így tettünk, előbb eltöltöttünk pár napot Eszterrel kettesben a Zselicben és a Mecsekben, majd családilag a gyerekekkel együtt eljöttünk egy keleti kirándulásra.
Vacsora után sétáltunk a városban, így jutottunk el ide is. Már sötét volt, így a leírásnak megfelelően a dobozt nem próbáltuk keresni, csak a virtuálist. Sok mindent nem láttunk, de a környék tetszett.

Fidorka 2021.10.27 18:57 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Bendínó 2021.10.27 18:57 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

Schmauder Tamás 2021.10.23 19:56 - Megtaláltam
OK

macikupac 2021.10.23 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 4 átlag: 2.67 súly: 4.55
Darvazni jöttünk 2.

Hazaindulás előtt bejöttünk ebédelni a városközpontba. Amíg a többiek kikérték a hamburgereket, én elsiettem az alig 350 méterre lévő zsinagógához. Az épületet hamar megtaláltam, de a ládával meggyűlt a bajom. A helyére ráláttam, sőt az egykor rögzítésre használt mágneseket is találtam, de ládát leesve sem. Hívtam a rejtőt, aki megerősítette a gyanúm és maradt a pótjelszó. Szerintem az ereszcsatornához közeli, alacsonyan lévő szellőzőrácsokon egy apró mágneses láda elférne. Az épületbe nem sikerült bejutnom, amit sajnálok. Ez így nekem nem geocaching. Nem maradt más, mint siettünk vissza az étterembe Frédivel.

laszloze 2021.10.17 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

cipollino 2021.10.17 11:15 - Megtaláltam
Ládázás Vironiával. Pótjelszóval. Jó kis séta , a ragyogó napsütésben. Köszi a rejtést.

Vironia 2021.10.17 11:15 - Megtaláltam
Vasárnapra terveztük ezt a városi sétás ládázást Cipollinoval. Jó döntés volt, mert az időjárás is kedvezett. Ragyogó napsütésben, jókora sétával becserkésztünk pár ládikát. Itt csak sajna pótjelszóval, mert a szemközti házból egy hölgy cigizés közben az emeletről figyelt minket,ezért az esőcsatornát választottuk.Nagyon kellemesre sikeredett a napunk. Köszönjük a lehetőséget!

GAMANO 2021.10.09 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Csak a pótjelszó működik 
Gmre 2021.09.27 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

krino30 2021.09.24 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Balear 2021.09.24 20:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

bockoska 2021.09.24 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Green Eye 2021.09.20 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

keviszonci 2021.09.19 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Ich.. 2021.09.12 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

20210912_104301 
deltibi 2021.09.10 10:45 - Megtaláltam

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

egynagyati 2021.09.07 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

lancz-czifra 2021.09.02 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

kerol 2021.08.29 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

noemieskornel 2021.08.27 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. A láda elég forgalmas helyen van.

Lempike és Sándor 2021.08.26 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Senator62 2021.08.26 13:10 - Megtaláltam
Meglett! Köszi a rejtést!

Mozsarak 2021.08.24 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

H.Andi 2021.08.21 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

KovácsKökényFamilia 2021.08.20 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

gulash87 2021.08.18 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

AtiÁk 2021.08.12 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm az élményt! [Geoládák v3.11.3]

bambii 2021.08.10 19:35 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.11.3]

MaTamas 2021.08.09 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.95
Jazzfesztiválra jöttünk Debrecenbe, ládázásra csak kevés idő jutott.
Könnyű volt, miután egy másik szögből kilestem a dobozt.

Tonykopter 2021.08.07 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

BitangAti 2021.08.06 23:59 - Egyéb
Sziasztok!
A doboz fedele hiányzik, így annak tartalma könnyen szétázhat.
Attila

BitangAti 2021.08.06 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Koszi.

H.B. 2021.08.06 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszi a rejtést. A nyitott kapuból instruálva könnyen lefülelhető. :)

hgabor1 2021.08.02 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést!

Brown Anikó 2021.07.29 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

serenyizsombor 2021.07.25 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

menace 2021.07.20 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Furtyka 2021.07.20 14:53 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest! :)

juhaszbalu 2021.07.20 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Andi0714 2021.07.15 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Karaliosz 2021.07.15 18:56 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.11.3]

Reggel 2021.07.13 19:06 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Kredenc89 2021.07.12 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, pótjelszóval logoltam. köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

v4nd4 2021.07.09 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

elvont 2021.07.09 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Gibix75 2021.07.06 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.12]

Dani_0324 2021.06.26 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Szandi & Dani [Geoládák v3.10.5]

FeldmanZ 2021.06.17 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Makkap 2021.06.17 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

eszel 2021.06.16 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
ok

Lili és Balu 2021.06.12 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

katika59 2021.06.12 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! potjelszóval [Geoládák v3.11.0]

Braine 2021.06.11 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kismaczu 2021.05.28 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Megtaláltuk,köszi a rejtést.

4092 DEBRECENI zsidó  templom (1)4092 DEBRECENI zsidó  templom (2)
geofiókák 2021.05.27 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

RVF 2021.05.06 13:58 - Megtaláltam
Meglett ladaval, koszonjuk a rejtest.

Witgergo 2021.04.27 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Encsi&Imi 2021.04.27 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Tank86 2021.04.21 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.4]

silboy & Zsóka 2021.04.17 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

A rejtektől felpillantva 
Danklo 2021.04.14 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

wellesley 2021.04.11 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9]

Tar család 2021.04.10 15:00 - Megtaláltam
Debreceni séta közben megtaláltam (inkább a pótot választottam). Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.7]

cserpaktomi 2021.04.10 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

KeresTalál 2021.03.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönjük a rejt?st.
Pót jelszóval lett meg.

IMG_20210330_130443 
PÉV 2021.03.25 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
"Az utcán aztán jobbra fordult, és a zsinagóga jól ismert tömbje felé kezdett sétálni. Arrafelé parkolta le a kocsit. Az agya azonban azon járt, hogyan is tudná a maga javára fordítani, amit hallott."

-Réti László ~ Európa halála-

Az utcára befordulva láttam, hogy nagy a jövés-menés. Mivel a zsinagóga be volt zárva, pótjelszóval logoltam. Az épületet kívülről megnéztem, logolás után visszatértem a kocsihoz.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

[Geoládák v3.9.6]

guppik 2021.03.13 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

znagykrisztina 2021.03.09 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Szuper! Köszönjük!

Peterancsa 2021.02.20 14:20 - Megtaláltam
Ez is megvan! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

typhoon7 2021.01.18 14:43 - Megtaláltam
A potjelszot talaltam meg.

Juci&Csaba 2021.01.10 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mathau 2021.01.07 15:09 - Megtaláltam
"Csak a Puffin adhat nekem erőt és mindent lebiro akaratot!"

[g:hu+ 2.4.10]

Linda98 2021.01.02 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Kertész család 2020.12.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk ,köszönjük a rejtést.

FeketeIP 2020.11.29 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Másodlaos rejtést találtuk meg, köszi a rejtést!

SzIbolya 2020.11.24 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

dienespeter 2020.11.08 09:31 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

kireth 2020.11.07 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! pótjelszóval [Geoládák v3.7.6]

utigabi60 2020.11.07 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Nitusz 2020.11.07 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Zoli88 2020.11.07 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Judith 2020.10.28 10:59 - Egyéb
A ládát a mai napon pótoltam, az alternatív jelszót megerősítettem, hogy jobban lehessen látni, olvasni!

Maxi613 2020.10.25 11:32 - Megtaláltam
Köszi!
[Geoládák v3.7.6]

gyetger 2020.10.23 15:28 - Megtaláltam
Pótjelszóval.
[g:hu+ 2.4.1 teszt]

mézespuszedli 2020.10.17 20:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

erdei csiperke 2020.10.17 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ok [Geoládák v3.7.5]

Bence2009 2020.10.17 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

data4526 2020.10.17 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu+ 2.3.4]

1 
ha2 2020.10.12 15:15 - Megtaláltam
Pótjelszóval.
A kerítés lábazaton ott a mágneses rejtés helye.

559562
emmerwald 2020.10.11 14:23 - Megtaláltam
.

Csg12 2020.10.05 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

kagnes84 2020.10.04 15:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

tekipepe 2020.09.20 16:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
A ládát nem találtam meg, csak a pótjelszót! Köszönöm!

RV 2020.09.17 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Davestator 2020.09.12 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

5N 2020.08.29 14:10 - Megtaláltam
Esélyem nem lett volna most nekiállni és észrevétlenül megtalálni,így átmentem szembe és egyből szembeötlött a pót.

alzol 2020.08.27 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pongiz 2020.08.25 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk póttal, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

kefe 2020.08.25 17:44 - Megtaláltam
Köszi, megvan

pdrive 2020.08.22 19:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltam a pótjelszót, és csak a mágnest. lehet beesett a kertbe a láda. Mivel ma szombat van a kapu zárva volt. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Mo-Hó 2020.08.22 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
A mágneses ládát nem találtuk, de az alternatív segített.
Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Hooch-Csi&Vi 2020.08.22 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi&Flo&Bro [Geoládák v3.5.3]

63.jimmy 2020.08.20 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

nbokan 2020.08.20 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.25
Öt napos debreceni hétvégénk második napján itt is jártunk. A mai nap többnyire a belvárosé volt, 21,5km sétáltunk és felsorolni is nehéz mennyi mindent láttunk. Csak a pótfeliratot találtuk, kösz a rejtést.

-1-2
PoBalint 2020.08.20 15:36 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

G.P.S. 2020.08.20 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam Apával és Anyával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

G_Sanyi 2020.08.20 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk a pótjelszóval, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

vakond87 2020.08.19 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.20
Ma mentem átvenni az új GARMIN eTrex Touch 25 GPS-em Debrecenbe. A GPS átvételének közelében két láda is várt rám a GCDZSN és a GCRENA. Ebben a sorrendben kerestem meg őket.

Ennél a ládánál már csak pótjelszóval lehet logolni. Nyitva volt a zsinagóga melletti autós bejáró kapuja, így sikerült lefotóznom a láda helyét, egyértelműen nem volt ott a láda. Köszönöm a rejtést!

IMG_20200819_095022IMG_20200819_095119
IMG_20200819_095217IMG_20200819_095257
Manyesz 2020.08.16 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam pótjrlszóval. Lehet, hogy a doboz nincs a helyén? [Geoládák v3.5.4]

hg5vy 2020.08.12 19:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
pótjelszóval. [Geoládák v3.5.3]

MerenyiCsalad5 2020.08.12 17:46 - Megtaláltam
Dobozt nem találtunk. Pótjelszó megvan. Köszi [Geoládák v3.5.3]

Aquila101 2020.08.07 19:14 - Megtaláltam
A láda nincs a helyén, csak a pótjelszóval megtaláltam. [Geoládák v3.5.3]

Verácska0721 2020.08.06 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A Szabó család [Geoládák v3.5.0]

Fringilla és Kuglóf 2020.08.05 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! pótjelszóval [Geoládák v3.5.0]

anettnori 2020.08.05 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.35
Megvan! [g:hu 1.6.5]

Láda nincs, csak a helye. Pótjelszóval boldogultam.

kervi99 2020.08.05 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Smelakandes 2020.08.05 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

whaides 2020.07.30 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Némethék 2020.07.27 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

daanett 2020.07.22 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

daanett 2020.07.22 10:40 - Egyéb
Megtaláltam a segítséggel, mert az eredeti helyen csak a mágnes volt meg, semmi más. Pótoljátok léci! ???? [Geoládák v3.4.1]

eszter.akli 2020.07.21 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

dinkotp 2020.07.21 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Stamnes 2020.07.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Klassz helyen van.

öregmedve 2020.07.13 16:47 - Megtaláltam
Csak ceruzával tudtam átírni a jelszót, de érdemes valami maradandóbb megoldást találni, akár laminált lapocska is lehetne.

lepke 2020.07.13 16:47 - Megtaláltam
Alig olvasható jelszót átírtuk, valamint egy noteszlapot beletettünk pótlásnak, ugyanis egy elrongyolódott fecniköteg volt a fiolában.
Az valóban szép és megható dolog, hogy egykori játékostárs, Vgyuri ládáit átvették más debreceni játékosok, ám az általunk felkeresett rejtéseket sajnos nem gondozzák az adoptálók, rendszeresen tapasztaltuk, hogy roppant elhanyagoltak, még a jelszó olvashatóságáról sem gondoskodott az örökbefogadó.
Gondolom, a kitűnő weblap még Vgyurit dicséri, a rejtés azonban szomorúan igénytelen.

(A debreceni Hatvani utca 30.-ból (lásd a képen) hurcolták el Fahidi Évát a családjával együtt, és csupán ő élte túl a vészkorszakot. A dolgok rendje címmel írt könyvet az életéről, valamint A létezés eufóriája címmel forgattak vele egy dokumentumfilmet. A közel százéves asszony elképesztő vitalitású, bámulatos az életigenlése.)

DSCN1478Fahídi Éva szülőháza, Hatvan utca 30.
jjoska 2020.07.13 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9]

mohacska 2020.07.12 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.13
Mágneses rögzítésről szó sincs, "log füzet" szétázva.

Laci és Timike 2020.07.11 09:08 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést.

ackgabor 2020.07.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Kicsit elhanyagolt a láda (ázott, rongyos logbook), de jó a "rögzítése" :)

csomix 2020.07.03 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Rea 2020.06.30 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

EVANDU 2020.06.25 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.50 súly: 3.09
KOSZONJUK - EVANDU

norko 2020.06.25 13:50 - Megtaláltam
Debreceni kerékpáros ládázás során...

g-tabe 2020.06.23 17:43 - Megtaláltam
Megvan, köszi!
A nyúlkálás helyett a pótjelszót használtam.

porto 2020.06.21 12:10 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Kis téblábolás, de meglett.
:-)
[Geoládák v3.4.1]

Tsiga91 2020.06.01 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.26
Megtaláltuk! :D Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

renault 2020.05.23 22:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kitkat0123 2020.05.22 21:52 - Megtaláltam
Hajdú-Bihari kalandozások során itt jártunk Robogo es tabletta társaságában. Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúszoboszló környékével ismerkedtünk, közben sok érdekes helyet is felkerestünk, hus és comos ládákat is kerestünk.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.

A rejtővel egyeztetve pótoltuk a ládát. [Geoládák v3.3.2]

Robogo 2020.05.22 21:42 - Megtaláltam
Sok megyés (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok ) ládázós hosszú hétvégén kerestük fel a ládát kitkat0123 és tabletta társaságában. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Mai célpontunk Debrecen és környéke volt.
Köszönöm a rejtést!

totik 2020.05.21 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tanohun 2020.05.14 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kertimi 2020.05.14 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Sylvi 2020.05.10 13:05 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JMara 2020.04.23 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

rainbow_trout 2020.04.13 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjük a lehetőséget!
Lujzi, Mariann, Eszti [g:hu 1.6.7]

Leone 2020.03.13 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook vizes. [Geoládák v3.3.2]

Benedek_Vulkán 2020.03.06 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.33]

Zivatarlány 2020.03.06 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.33]

Rbill 2020.02.25 21:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.39
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést, távolabbról érkező túrázók számára segítség, hogy így is információhoz juthat egy-egy szép épületről, annk helyéről.

TomiFilth 2020.02.15 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

egiagi 2020.02.09 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

Bandee14 2020.02.09 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

NI 2020.02.07 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk!

picuresnagyur 2020.02.06 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.44
köszi

lazykaty 2020.02.06 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Jó rejtés, köszönjük! (Sajnáljuk, hogy nem volt nálunk íróeszköz, mert azt sajnos a ládában sem találtunk. :\ )

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2020.01.27 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

KunPi 2020.01.26 14:25 - Megtaláltam
KÖSZÖNÖM!

sanzi89 2020.01.11 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Sir Pajszer 2020.01.05 14:41 - Megtaláltam
Köszi!

béka & hápi 2019.12.31 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

melinya 2019.12.31 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Könnyen meglett, mivel Judith segítette a rejtek felkutatását :-) [g:hu 1.6.4]

Pzoli 2019.12.25 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

ba-botond 2019.12.22 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, egy kicsit elkavartuk, mivel a közelben van egy másik Zsinagóga is és elősször a címet nem is figyelve odamentünk. A lényeg a lényeg, hogy végül megtaláltuk.
Annyit azért hozzátennék, hogy a leesését megnehezítendő valaki kikötötte egy dróttal is. Mindenesetre jó program volt és egyben két zsinagógát is meglátogathattunk :)
Kösz

pedro750 2019.12.17 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Szamoa 2019.12.09 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

petocsaba 2019.11.17 21:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
-Pető Csaba- ~ Hódmezővásárhely ~ [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.11.16 09:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

karády79 2019.11.12 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Oláh család [Geoládák v2.2.5]

Topolya 2019.11.03 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Terdik Család 2019.11.03 08:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést.

GCdzsn1GCdzsn2
GCdzsn3 
Szilvasgomboc 2019.10.31 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GeoCats 2019.10.26 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

MAjacky 2019.10.19 12:07 - Megtaláltam
Köszi a rejtést !!

Aldo87 2019.10.15 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SziaHello 2019.10.13 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

pet6 2019.10.10 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.00
Az első geoládám volt!

Winssent 2019.10.05 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Braunka 2019.09.15 23:10 - Megtaláltam
Éjszakai alternatív találat repülőjáratra várva :)

becko 2019.09.15 15:28 - Megtaláltam
Egy napos gyalogos ládászás katona korom városában, 24 km-en 22 találattal.
Megelégedtem a pótjelszóval, mert az álmoskönyvek szerint zsinagógánál matatni nem szerencsés.

taylor_g 2019.09.15 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

karcsi9641 2019.09.03 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

bihari970608 2019.09.02 10:06 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.53
Megvan!

tudo 2019.08.26 11:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.44
55 km kerékpározás Debrecenben és környékén 52 régi és 4 új ládával.

Debrecen első körből érkeztem vissza a főtérre, majd a Liceumfa felől borítottam a zsinagóga felé. A trükkös rejtés azonnal meglett. Logoltam, majd GCHalk felé vettem az irányt.

A debreceni GCKUPA menetekbe biztosan be fogom illeszteni a ládát.

Debreceni zsidónegyedCsokonai Színház
kiniczkyne 2019.08.23 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Érdekes, jó leírás

HgZoli 2019.08.19 14:15 - Megtaláltam
Köszönöm!

Bogi és Bálint 2019.08.18 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Nicky&Ati 2019.08.17 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ruzsi 2019.08.15 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mgota 2019.08.04 14:28 - Megtaláltam
+

Attca 2019.08.04 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Mate353 2019.07.30 17:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csehipest 2019.07.22 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

GeoFox 2019.07.21 09:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
A logbook jelszó része sérült, érdemes lenne cserélni. Dóri és Gábor [Geoládák v2.2.5]

Zsizsi60 2019.07.19 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

clown 2019.07.17 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Végek 2019.07.17 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Marton Zoli 2019.07.14 09:47 - Megtaláltam
A ládát nem is kerestem (gyakorlatilag harminc lakás ablaka néz a műveleti területre). A pótjelszó még éppen látszik.

Cseber 2019.07.12 09:20 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2019.07.12 09:20 - Megtaláltam
Nyíregyházi kirándulás után egy fél napot még Debrecenben töltöttünk Istvánnal. Megkerestünk 2 geoládát és megnéztük a Munkácsy-trilógiát.

DSCN0157DSCN0167
DSCN0173DSCN0175
aryes78 2019.07.10 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A leírás nem pontosan fedi a láda kinézetét, viszont a rögzítése kicsit biztonságosabb lett. A jelszó a ládaban szakadozott, alig olvasható, cserére szorul, és a pótjelszó is eléggé eltűnőben van.

Mortanius 2019.07.06 11:46 - Megtaláltam
Láda egyből meglett, akárcsak a pótjelszó.
Köszönöm a lehetőséget!

Évi&Zoli 2019.06.29 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Kislányunk diploma átadását ünnepeltük Debrecenben. Természetesen a ládázás sem maradhatott ki. Az alternatív nem volt képbe, de az elrongyolódott jelszó részletből másodikra kitaláltuk! Mindenképpen karbantartést igényel! Köszönjük!

IMG_20190629_155718IMG_20190629_155735
IMG_20190629_155751IMG_20190629_155805
KTamas51 2019.06.22 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Múzeumok éjszakáján. :) [Geoládák v2.2.5]

ha8je 2019.06.12 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

buksika 2019.06.09 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

H+W 2019.06.06 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

jankóberzsi 2019.06.04 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! +++

HOVANA_Család 2019.05.30 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! HOVANA Csapat???? [Geoládák v2.2.5]

emmis 2019.05.25 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Skalp 2019.05.25 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MD_1500 2019.05.22 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést!

KP1965 2019.05.19 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Csak 3/4 óránk maradt egy rövid belvárosi sétára, de így is sikerült hét ládát megtalálni, ez volt az első.

Esteban62 2019.05.13 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.94
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]
A Nagy Három Napos Ládázás Debrecenben. Harminc feletti megtalálás :-) Sajna a ládát hiába kerestük, tartalék jelszóval.

20190513_174621 
Dino String Quartet 2019.05.13 10:23 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! A logbook-on a jelszó kissé kopott, de a szemközti esőcsatornán megtaláltam az alternatív jelszót és meggyőződésképpen ellenőriztem.

received_2036865406424514 
gyberna 2019.04.23 17:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Logoláskor realizáltam, hogy sajnos nincs nálam semmilyen íróeszköz, így a logbookba nem tudtam beleírni. A jelszó viszont elég nehezen olvasható, rongyolódik a papír rendesen. [Geoládák v2.2.5]

ZoliQua 2019.04.21 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

MimiTiti 2019.04.19 12:20 - Megtaláltam
Ősökkel ládáztunk egy nagyot. Köszönöm a rejtést!

Pumba9 2019.04.19 12:20 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.04.19 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

FyG 2019.04.11 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

marsoka 2019.03.31 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Köszi, szep séta volt.

Szandidani 2019.03.27 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ChessMate 2019.03.24 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ga-Bo 2019.03.16 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Köszönjük a rejtést!

belus01 2019.03.11 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Pongi57 2019.03.08 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Pont a ládánál álldogált egy fiatalember egy hangszerrel a kezében és szemmel láthatóan várt valakit. Nna mondom ez pech. Aztán arrébb toltam a bringát, közben hívott a feleségem, hogy mehetünk ebédelni. És ekkor begördült egy autó, amely felvette várakozó "barátunkat". Így oda gurultam, logoltam és mára befejezettnek tekintettem a ládázást. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2d]

Andras Nyako 2019.02.24 12:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Köszönjük a rejtést.

Palog 2019.02.03 11:45 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést!

Taxte 2019.01.25 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.0]

Mai95 2019.01.19 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Puhapracli 2018.12.31 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

barchetta13 2018.12.29 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Kis debreceni ládázás 3/9.

Bl4st3r & Amy 2018.12.29 21:53 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

kasap 2018.12.29 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pibo 2018.12.29 12:39 - Megtaláltam
Köszi,,

Bigyu 2018.12.08 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Brumicsapat 2018.11.30 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Manna&Peti 2018.11.25 10:55 - Megtaláltam
Dróttal van rögzítve a "láda".

Köszönjük a rejtést. :-)

K-55 2018.11.20 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Sajnos csak késő délután jutottunk el ide. Korom sötét, havas eső...A ládát nem találtuk, ellenben a kabátujjunkon ott maradt a keresgélés nyoma. Szerencsére a pótjelszó működött.

DSC_0089DSC_0090
CsHBalint 2018.11.03 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Köszönjük!

SandorCsaba 2018.11.03 07:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

magyar65 2018.11.02 16:53 - Megtaláltam
Köszönjük!

dobozipatikus 2018.11.02 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Váradi Csaba 2018.11.02 00:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Paul 2018.11.01 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

gabor03 2018.10.21 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Pantya 2018.10.21 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gegro2 2018.10.21 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

congo 2018.10.21 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

1Petra4 2018.10.21 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Rézangyal77 2018.10.11 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot!

BiBoLi 2018.10.11 15:10 - Megtaláltam
Köszi

zöldfülű 2018.10.11 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.29
Lefülelve :-)
Debreceni portyázás keretében, végcél (1000+2000) teljesítve :D
Köszi a rejtést

038 
pyrosz 2018.10.09 17:32 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Nővéremmel közös kaland. [Geoládák v2.2.4]

Aleph & Rita 2018.10.09 10:25 - Megtaláltam
Munzeezás és ládázgatás közben ide is eljutottunk!
Köszönjük a lehetőséget!

VP 2018.10.07 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.59
Nagy debreceni séta.
A városba gyerekkoromban is jártam, aztán 2007 előtt pár évig sokat.

Tigriscica 2018.10.03 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.4]

PEx2 2018.10.01 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Hegyo 2018.09.28 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 3 /Rejtés:.4 /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

2Szaki 2018.09.27 12:24 - Megtaláltam
Köszi szépen, meglett ez is!

erdei.laszlo 2018.09.21 15:18 - Megtaláltam
Qwerty

Gyömi 2018.09.06 15:31 - Megtaláltam
Köszönjük!

ErdőCsöndje 2018.09.02 18:50 - Megtaláltam
Siettem, ezért a pótjelszót használtam. Köszönöm!

fabian11 2018.09.01 06:55 - Megtaláltam
Regfeli sétám ide vezetett. Megnézem a Pásti utcát is.Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Morgato 2018.08.29 21:13 - Megtaláltam
Családi nyaralás során :)

Malna 2018.08.29 21:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

babaly 2018.08.22 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

targonczas 2018.08.21 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

james 2018.08.19 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Macusa 2018.08.18 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.17
Debreceni "körúton". Köszi

erdeisz 2018.08.17 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.62
Megtaláltuk.

Jevica és Gyuszi 2018.08.13 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

FogarasiRenáta 2018.08.12 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Puzzle Apartman Gyula 2018.08.11 16:24 - Megtaláltam
Tősgyökeres debreceniként érdekes volt érezni a klasszik "Ha nincs a geocaching..." érzést.
Szégyen vagy sem, de erről a helyről nem tudtam. Köszi, hogy ezzel gazdagodtunk. :)

Gyombi 2018.08.09 11:30 - Megtaláltam
Megvan, köszi

Szabi82 2018.08.08 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Licsi07 2018.08.06 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Esetleg a fő leírásban nem lehetne átírni, hogy változott a láda mérete, és hogy nem lehet ajándékot rejteni bele? [Geoládák v2.2.4]

traxx 2018.08.03 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.84
megtaláltuk

cziraki 2018.08.01 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Istvan98 2018.07.29 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.95
Köszi a rejtést.

Bl4st3r & Amy 2018.07.28 23:21 - Egyéb
Piros kereszt A láda meggyógyult! Hurrá!! Köszönöm! Üdv: ládadoki

Zsu. 2018.07.28 14:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2018.07.28 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.66
"Egy pont és más semmi." (Pupu) Nem tudok sokat ehhez hozzáfűzni: erősen korlátozott "látnivaló", .com tipusú rejtés. Köszönöm tapiapinak, hogy legalább kereshető. Gyuri bácsit Isten nyugosztalja. Nem ez volt a legjobb rejtése. Tisztelettel.

Mikulás

IMG_0527IMG_1721
carmin 2018.07.25 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

DSC04952DSC04955
SilverG 2018.07.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltuk!

FCsili 2018.07.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltuk!

M.Sasa 2018.07.17 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

bani 2018.07.16 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük! :)

eszluzsu 2018.07.15 14:20 - Megtaláltam
Közös találta ládavadász Pistivel.

ládavadász Pisti 2018.07.15 14:20 - Megtaláltam
közös találat Eszluzsuval, szakadó esőben. köszi a rejtést.

esztelneki 2018.07.14 17:23 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

joco12589 2018.07.13 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszia rejtést.
21. Junior Női Kézilabda VB alkalmából a Debreceni ládázgatás. 11/35

Puszkany 2018.07.06 13:55 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

marco04 2018.07.02 10:02 - Megtaláltam
Hosszú idő után ez is megvan!
A láda a helyén van, köszi a rejtést!

tapiapi 2018.06.29 13:00 - Egyéb
A ládát gyógyítottam a rejtővel egyeztetve. A régi koordinátán 3x10 centiméteres, kék henger belógatva.

TS 2018.06.27 14:55 - Megtaláltam
A szomszédos nagykapu nyitva volt, így bemenve ráláttam a kerítés falára erősített fémlapra, amelyen sajnos nem volt ott a láda. Az utca túloldalán lévő pótjelszót olvastam le.

Mr Zerge 2018.05.26 18:30 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Esti városnéző séta, láda kereséssel. A rejtek melletti kapu nyitva volt, így oldalról rá láttam a rejtés hült helyére, a fémlapra. A pótjelszóval sikerült a logolás.

Szabó família 2018.05.25 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4j]

Piros kereszt OsiOsi eszközei megvannak, de a ládát már nem láttam a földön sem.

[Jóváhagyta: Judith, 2018.05.25 19:35]

Köszönöm! Nem olvastam el figyelmesen a leírást, hogy van pótjelszó is.

rajho 2018.05.23 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

CFMOTO 2018.05.21 00:00 - Megtaláltam
Köszönet! Sajna egy kicsit bajos a hozzáférés, de meg lett.

OsiOsi 2018.05.19 17:20 - Megtaláltam
Vittem a közeli építkezésről két fadarabot, azokkal emeltem ki a dobozt. Izgalmas volt!

Tömeg is volt, de nagyon nem érdekelt senkit.

Az ládát visszatettem a földre, az "eszközöket" is otthagytam, ha vki szeretne ügyeskedni.

nfmate 2018.05.16 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam a láda helyét, de sajnos maga a láda ki volt pottyanva a rejtek alá, ahova a kezeimmel nem fértem hozzá egyik oldalról sem. Kb a sarokban van, a szórakozóhely oldaláról kicsit bemenve jól látszik. Ha valaki esetleg arra jár, és van olyan szerszáma, amivel ki tudja halászni, arra mindenképp szükség lenne, hogy ne vesszen el végleg.

Mivel nem fértem hozzá, jelszó nélkül logolok.

[Jóváhagyta: Judith, 2018.05.17 09:38]

20180516_190935[1] 
mape72 2018.05.13 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

lajtmann 2018.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
+++

tapiapi 2018.05.05 11:00 - Egyéb
Kedves Judith! Jobbulást és mihamarabbi felépülést. Egyesületi ládával pótoltam!

N.Zs. 2018.04.29 23:59 - Megtaláltam
A falra szerelt fémlapot némi bénázás után lefényképeztem. Láda nincs sem rajta, sem leesve. A rejtőt telefonon nem tudtuk elérni.

[Jóváhagyta: Judith, 2018.05.02 09:42]

IMG_8446 
kupec 2018.04.28 17:10 - Megtaláltam
Sajnos én is csak a hűlt helyét találtam.

[Jóváhagyta: Judith, 2018.05.02 09:42]

IMG_20180428_175635 
MoMaszter 2018.04.25 18:35 - Megtaláltam
Sajnos csak a láda helyét találtuk meg. Ahogy olvastuk, korábban beesett és nyilván elkeveredett. Pótlást igényelne.

[Jóváhagyta: Judith, 2018.04.28 15:47]

Dávid csillaga 
Gab01 2018.04.14 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam és beejtettem és nem bírtam kiszedni.

Xorbit 2018.04.14 11:25 - Megtaláltam
Köszi!

TothTi 2018.04.14 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszi a rejtést.

Bandy2346 2018.04.14 08:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Kacifántos megoldás, második ládám.

spanyesz 2018.04.13 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönjük!

Petrav 2018.04.13 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.41
Megtaláltuk, köszönjük!

Bettinah 2018.04.04 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

wtl 2018.04.03 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.03.31 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szalaij 2018.03.18 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Bagee 2018.03.16 15:58 - Megtaláltam
köszi

GeoGirl 2018.03.16 15:58 - Megtaláltam
Köszi.

Dodó és Malvinka 2018.03.04 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :)

Kiaribua 2018.02.17 13:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Tetszik a ládaoldal.

FLAC 2017.12.30 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltam.

Fehér Márton 2017.12.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
megvan

cult 2017.12.27 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bonbonetti 2017.12.22 09:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

salem.macska 2017.12.17 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2017.12.16 18:50 - Megtaláltam
Decemberi Debreceni hosszú hétvége alkalmával. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BT_pro 2017.12.16 13:39 - Megtaláltam
Megvan köszönöm! Merész rejtés ,de működik!!

westmark 2017.12.08 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nagyfliszi 2017.11.25 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nagyfeco 2017.11.23 17:24 - Megtaláltam
Ok

Holnap 2017.11.16 00:00 - Megtaláltam
Meglett.

deathless 2017.11.04 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megtaláltuk a ládát, a helyén volt. Óvatosan visszahelyeztük, de a jelszót nem sikerült megtalálni. Mellékeltem egy képet, bizonyítékként.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.11 15:19]

GCdzsn 
Ekarp 2017.10.31 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Sikerült bemennünk az udvarra, a láda a helyén volt, oda is tettük vissza. Köszönjük a rejtést!

kispeter12 2017.10.21 16:04 - Megtaláltam
A doboz a földön van, így pótjelszóval logoltam. Köszönöm.

Fazék 2017.10.19 18:00 - Megtaláltam
Debrecenben volt dolgom, munka után a kezdődő szürkületben kerestem pár ládát.
Nem nagyon tűnik fel, hogy ez a zsinagóga, belesimul az épület a környékbe. A láda még mindig le van esve, annyira hosszú kezem nem volt, hogy a földön is elérjem, így maradt a pótjelszó.

zsolty23 2017.10.18 13:46 - Megtaláltam
A doboz le volt esve a hordozófelületről, de szemben a pótjelszó meglett.
Köszönöm a rejtést!

Tibi1983 2017.10.10 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Köszönöm, megtaláltam.

csg69 2017.10.08 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.32
Megvan :)

szalais78 2017.10.07 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

KISÁ01 2017.10.07 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2017.10.07 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2017.10.07 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

V_Gabor 2017.10.01 15:26 - Megtaláltam

Debreceni hétvége biciklivel.


Köszönöm!
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

2017-10-01 15.26.10R2017-10-01 15.26.41R
2017-10-01 15.28.40R 
Gábor75 2017.10.01 14:28 - Megtaláltam
Ok

Zergi 2017.09.27 11:40 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_5847IMG_5850
IMG_5851 
Acsart 2017.09.26 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.89
Meglelve! Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Acsart

P1290060P1290062
er&esz 2017.09.24 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Megtaláltuk, tökéletesen fogja a ládát a lap. Köszönjük a rejtést!

Sóstó 011 
vándorViktor 2017.09.22 16:42 - Megtaláltam
Autómentes nap okán Debrecenbe érkeztem kerékpározni.

"De ezen a földön találtam kincset." - Republic

Kazsimers 2017.09.08 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Éjszaka, szépen, csendben, repülőre várva.

Dipi 2017.08.22 17:00 - Megtaláltam
TFTC. A vaslemez ragasztva volt és leesett a földre. A doboz látszik az utcáról de elérhetetlen. Nem lehetett bejutni a mai napon. Beavatkozást igényel.
A pótjelszó nem a legegyértelműbb. Talán érdemes lenne melléírni, hogy GCdzsn.

krisztinagyorgy 2017.07.29 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FAdTi 2017.07.25 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.67
Köszi megvan, viszont a jelszót nem fogadja el, valószínűleg rosszul írtam fel. A kép alapján kérem az elfogadását.

[Jóváhagyta: Vgyuri, 2017.08.28 10:48]

WP_20170725_10_36_15_Pro[1] 
Stimm 2017.07.16 20:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Debreceni kerékpáros ládázás

krupiz 2017.07.15 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést.

asztrotimi 2017.07.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Megtalaltuk

DóriAtesz 2017.07.13 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

S-A 2017.07.09 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [w9apon beküldött szöveg]

Ha ilyen sok a probléma vele (az ott lakók muglivá válhatnak, a kerítésen motozás gyanus), érdemes lenne jobb helyet találni a rejtésnek.

dunlop2 2017.07.07 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Képek később [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170707_110805IMG_20170707_110940
IMG_20170707_110958 
Frida 2017.06.24 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Debreceni kirándulás során kerestük meg! köszönjük!

Mary Lou 2017.06.13 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Megtaláltuk.
Debreceni kirándulás alatt.
Köszönjük!

sereva 2017.06.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk.Köszönjük.

Luki 2017.06.05 08:42 - Megtaláltam
+one

BlackCat 2017.06.05 08:41 - Megtaláltam
:)

Seres Péter 2017.06.04 11:36 - Megtaláltam
1018. ládám

GC4092AGC4092B
GC4092CGC4092D
GC4092EGC4092F
GC4092GGC4092H
GC4092IGC4092J
GC4092KGC4092L
GC4092M 
Fonte 2017.06.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Debreceni séta néhány ládával.
Nagyon szép a környék. Judit nagyszerű útikalauz volt, elmesélte, hol melyik épületben korábban mi volt.
A ládát sikeresen megtaláltam, aztán Judit navigálásával sikerült vissza is helyezni.

De jó! Meglett!
horvathzs 2017.06.02 17:30 - Megtaláltam
A nagy forgalom miatt, csak a pótjelszót kerestem.

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2017.06.01 20:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaboneki 2017.06.01 20:00 - Megtaláltam
A ládát megtaláltam, de mivel sokan ácsorogtak és beszélgettek a kapuban ezért nem mertem kimatatni, inkább leolvastam a pótjelszót. köszönöm a rejtést

Molli 2017.05.12 13:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Köszönöm a rejtést!

navigaator 2017.05.08 00:00 - Megtaláltam
-

Zlatnik_A 2017.05.07 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PBM 2017.05.06 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Szerencsére a szomszédos kapu éppen nyitva volt, így gyorsan kiderült hol is lehet a láda. Köszönjük a rejtést.

Monik 2017.04.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Rövid kézzel is elő tudtuk venni, mert körbejártuk a helyszínt és jó szögben néztük a kerítést. Köszönjük a rejtést!

Hugi87 2017.04.30 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2017.04.30 11:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

katijoko 2017.04.30 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Göde 2017.04.29 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Tökéletes rejtés, remélem, hogy a szemközti ház erkélyén alkoholizáló fiatalembereknek nem tűnt fel a ténykedésem!

balazsz@ 2017.04.15 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Vincenzo65 2017.04.14 12:25 - Megtaláltam
Este nehéz keresés, nappali könnyebb.

Antissimo 2017.04.10 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Katona55 2017.04.07 12:25 - Megtaláltam
megvan köszi

stmester 2017.04.07 12:25 - Megtaláltam
Remélem jól visszatettük, pont jöttek ki a kapun és mutogatták egymásnak hol a rejtés.

redbird 2017.04.02 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Attibati 2017.03.25 08:20 - Megtaláltam
119 kilométeres kerékpártúra Debrecen környékén.
Szombat lévén természetesen zárva volt a zsinagóga és a szomszéd telep kapuja is így nem tudtam belőni a láda helyét. A kerítésen meg nem akartam benyúlkálni mivel elég sokan jártak már ezen a reggeli órán is az utcán. Így a pótjelszóra fanyalodtam. A feliraton semmi nem utal arra, hogy ez egy gc jelszó, azt hiheti a kereső, hogy csak egy falfirka.
(A moderáción már biztos nem támogatnánk egy ilyen megoldást)

LionDaddy 2017.03.24 06:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.35
Munkaügyben jártam ma Hajdúszoboszlón és az ígérkező jó időt kihasználva 1/2 5-kor már úton voltam, hogy minél több időm legyen a tervbe vett ládákat felkeresni. 7/1. találat.

Így sikerült a mai nap első találatát abszolválni ezzel a ládával. Mivel a koo közvetlen közelében egy hölgy várakozott ill. telefonált, a ládát nem kerestem, pótjelszóval logoltam.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170324_06400720170324_064039
emiGrant 2017.03.17 10:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
17/4. Itt is volt egy pár problémánk, mint a mai ládák zöménél. Sehol, de sehol nem éreztünk rá a ládára kintről, így felkértük a leírásban említett hölgyet, hogy engedjen be bennünket. Nagyon segítőkész volt és így megtaláltuk a ládikát A FÖLDÖN. Nem csoda, hogy kintről nem találtuk. Annyira hosszú egyikünk karja sem volt. Talán egy erősebb mágnes segítene ezen a problémán. Ha már így bent voltam, gyorsan csináltam egy pár fotót a zsinagóga belsejéről is, egy padra felállva és a gépet a levegőben lengetve. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-5 
aknitram 2017.03.14 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

kingajani 2017.03.14 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

pereia 2017.03.12 22:02 - Megtaláltam
ok

Bl4st3r & Amy 2017.03.11 16:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
A medvék megtalálták! Ügyes rejtés, szeretem az ilyet! Köszönjük!

Roberto Kesser 2017.03.11 00:10 - Megtaláltam
Egy őrült ládavadászós hétvége során erre is sort kerítettem, míg a többiek már indultak a következő .com-os láda felé..
Gyors log, aztán sprint utánuk..
Köszönöm a rejtést!

Janza 2017.03.03 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.11
Megtaláltam.

SirLes 2017.03.03 11:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gyusz_58 2017.03.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.02
Kösz a rejtést!

Spangarázs 2017.02.25 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.81
Kintről operáltam, szerencsére gyorsan meg lett.
A visszahelyezés némi odafigyelést igényelt,de összejött.
Köszi a rejtést!

Sidmagus97 2017.02.22 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Sikerült az első ládámat is megtalálni 😀 köszönöm a rejtést! :)

éjféli vadász 2017.02.18 23:59 - Megtaláltam
A GPS elvesztette a jelet, így járkáltam fel-le, jobbra-balra, ki-be... és egyszer csak a sötétben megláttam a ládát.
Debreceni ládázásom 12. állomása. Köszönöm!
Meglett!

erand 2017.02.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Ok!

bodza73 2017.02.10 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Köszönjük a rejtést.

bm 2017.02.05 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mcmester1987 2017.02.05 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. K&J [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vittorio 2017.01.02 18:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2016.12.29 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.22
:)

Ágica63 2016.12.26 11:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tapisomi 2016.12.16 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paszternák 2016.12.03 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Köszi

zalajaro 2016.11.28 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Köszönet a rejtésért !

luviktor 2016.11.22 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Fura élmény egy megtalált ládát még egyszer megtalálni. Ez persze csak itthon esett már le a logolásnál. A COM-os változatot már 2013-ban megleltük, épp az akkori DEOcaching után alakíthatták át magyar ládává is. Sebaj, még egyszer megnéztük a zsinagógát és sétáltunk Debrecenben. Köszi a rejtést

szjuli 2016.11.22 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Belvárosi sétánk során megtaláltuk.

K.L. 2016.11.18 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2016.11.15 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J11_2395J11_2396
J11_2399J11_2401
J11_2398 
Cler 2016.11.06 16:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.97
Koszonjuk.

maerlyn 2016.11.01 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mirabelle 2016.10.30 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.76
Köszi

EmesESE 2016.10.30 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.10.29 23:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.35
A késői időpont ellenére elég sokan jöttek mentek a rejtés környékén, így vigyáznom kellett, hogy nehogy végül az őrszobán kössek ki! Nagyon teszett a templom és a környéke is, aminek jót tesz a fiatalok jelenléte! Köszönet a rejtésért!

IMG_7317IMG_7318
IMG_7320IMG_7321
Balaci 2016.10.27 11:50 - Megtaláltam
Szép volt, jó volt megvolt. Kösz a rejtést, közös találat Borsóval.

acsipapa 2016.10.22 10:56 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.10.22 10:56 - Megtaláltam
Meglett. Reméljük, nem ejti be senki.

álomfogók 2016.10.13 13:00 - Megtaláltam
Könnyebb (oldalról) észrevenni, mint kiemelni ...

Lacipap 2016.10.09 09:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.95
Megtaláltam!
Eléggé hideg és szeles délelőttön, senkitől sem zavarva!
Köszönöm a rejtést!

Borbolya06 2016.10.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!:)

kilali 2016.10.05 17:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

lagaf 2016.09.21 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.04
Megtaláltuk. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A debreceni emléktáblák fotózgatását kötöttem egybe a számunkra új ládák felkeresésére, így ezt, a zsidónegyedben elhelyezett is. A Hatvan utcáról jövet benéztünk a Pásti utcai ortodox zsinagóga udvarára, ahol megtekintettük a holokauszt áldozatainak emlékművét, s bár invitáltak a szépen felújított imaház megtekintésére is, időhiány miatt azt most kihagytuk.
A doboz előkerítése nem okozott különösebb gondot. A nyitott kapun besétálva és visszatekintve azonnal tudtam, hol érhető el. Kivettem, majd az udvarban egy padra ülve nyugodtan logoltam, jelenlétem nem zavarta sem a többi padon sütkérező tizenéveseket, sem az ott dolgozó építő-karbantartókat. A dobozt könnyen, mugliveszély nélkül vissza tudtam helyezni, majd készítettem néhány fotót az épületről. Ide azonban mégsem a megszokott képeket teszem fel, hanem Gunter Demnig német szobrász által idén augusztusban kihelyezett botlatókövek némelyikét.
Köszönjük a rejtést.

Bárdos Jakab botlatóköve (Hatvan u 6)Berger József botlatóköve (Hatvan u 21)
Dicker Leopold botlatóköve (Hatvan u 36)Fahidi család botlatókövei (Szoboszlói út 27)
Fuchs család botlatókövei (Blaháné u 8)Précz család botlatókövei (Thaly Kálmán u 13)
Reich Kálmán botlatóköve (Pásti u 2)Schön család botlatókövei (Egymalom u 4)
Schön család botlatókövei (Szív u 14)Schwartz család botlatókövei (Hatvan u 16)
Szilágyiék 2016.09.19 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Már a nagytemplomból kijövet elkezdett cseperegni az eső, itt azután a nyakunkba zúdult!
Szerencse, hogy a nagykapu nyitva volt, ott benézve azonnal meglett a hely. Az autóba menekülve logoltam, futva vittem vissza a ládát.
Ránk szakadt az ég, innen hazáig már meg sem álltunk.

SAM_1892 
golyakr 2016.09.18 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Halköz után egyből erre vezetett az utunk. Kicsit tartottam a láda elhelyezkedésétől, de minden rendben volt. A nyitott kapunál kilestem a helyet, innen már gyerekjáték volt. Emlékeimhez képest jelentős felújítás történt, meg is lepődtem rendesen. Köszönöm a lehetőséget! :)

Cerberus 2016.09.04 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.30
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

IMG_7050IMG_7052
Aniko & Gyuri 2016.08.28 15:55 - Megtaláltam
ok

kolibri 2016.08.26 00:00 - Megtaláltam
Újra Debrecenben. :o))

Gyugyus 2016.08.17 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
.

fodorka59 2016.08.16 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Debreceni nyaralás közben kerestem meg ezt a részemre új ládát. A legtöbb debreceni ládát a korábbi nyaralásunk alatt megkerestem. Nagyon ötletes a rejtés.

IMG_6011IMG_6013
IMG_6015IMG_6016
IMG_6017 
fcsaba 2016.08.15 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Debreceni séta Hafyékkal. Gyönyörű lehetett az elpusztult zsinagóga, de a megmaradt ortodox is impozáns. Köszönjük, hogy megmutattad!

tiktak 2016.08.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Jó volt!

mokubean 2016.08.10 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Köszönjük

Trantor 2016.08.07 16:00 - Megtaláltam
Nem mertünk bemenni, ezért az alternatív jelszót választottuk.

kissss 2016.07.31 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Köszi!

tádé 2016.07.21 18:00 - Megtaláltam
Sokat időztünk ma a belváros többi pontján, ide későn érkeztünk, így csak kívülről vettük szemügyre az épületet. Tádé és Teodóra

Kimberli1 + Imi30 2016.07.21 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést! :)

ÁG-Team 2016.07.20 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Ilyen még nem fordult elő. Lefényképeztük a ládát, a gyereket , hogy anyával, apával geózik, a másik gyerek meg kutakodott a kincsek után, sőt, még be is logoltunk a füzetbe...Erre jöttek ki a szomszédból a tornáról a lányok, asszonyok, és lányos zavarunkban a jelszót nem írtuk fel!!! Képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását!
Tipp: ha veszitek elő a dobozt, nézzétek meg az "állását", hogy könnyebb legyen visszarakni a mágneshez! (Nálunk apa szerencsére figyelt, így nem esett le...)

[Jóváhagyta: Vgyuri, 2016.07.26 06:11]

ládagyerek a kerítésnél
Pogánypeti 2016.07.13 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom hatodik, egyben utolsó találata... :)
A láda melletti nagykapun belépve már rögtön látható is volt a láda pontos helye, így könnyen megtudtam szerezni azt. Gyors logolás és visszarejtés után pedig siettem a piaccsarnokba sült hekket ebédelni... :D
Köszi a rejtést!

geooszi 2016.07.09 08:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

alucifer 2016.07.08 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


JöMö 2016.06.27 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Köszönjük!

catNcat 2016.06.24 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönjük.

Párduc50 2016.06.18 13:29 - Megtaláltam
Megvan, bár, talán a belváros legkevésbé jelentős helye.

Access Denied 2016.06.01 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Ötletes rejtés. Sokáig tapogattam, majd oldalról belesve mindent megértettem. :-)

Remek rejtés, még a korai időpont ellenére is kellett némi türelem a levadászásához.

Kösz a rejtést!

debrecen (Large)IMG_6318 (Large)
Mészáros Róbert 2016.05.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
köszönjük a rejtést :)

zsupisti 2016.05.29 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

NyuszMusz 2016.05.28 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csörike és maci 2016.05.28 11:29 - Megtaláltam
Ok.

molka 2016.05.27 15:00 - Megtaláltam
Konferenciázás utáni séta. Azt hittem nem tudom végül elővenni a ládát, annyira bámultak az udvarból, de aztán álcáztam magam. :-)
Köszi!

imageimage
image 
Paleo.team 2016.05.21 23:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2016.05.21 23:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

befi 2016.05.18 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2016.05.15 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Közös ládázás Csizmások és Maxxtro123 társaságában.

maxxtro123 2016.05.15 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.05.15 13:05 - Megtaláltam
Pünkösdi ládázás esőben Sógor36 és Maxxtro123 társaságában.

SS850410SS850409
Bat&Cat 2016.05.14 16:03 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2016.05.09 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Három szép napot töltöttünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón és közben ládákat is kerestünk. Köszönjük a rejtést!

ZsidónegyedLogbook
tojas 2016.05.01 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2016.04.16 14:45 - Megtaláltam
Köszönöm, megtaláltuk!

viad 2016.04.16 12:16 - Megtaláltam
ok

senorita 2016.04.09 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.60
Mikor jöttünk megtalálni akkor nyitva volt a láda melletti kapu ugyhogy bementünk es igy konnyen megláttuk a dobozt

robinbird 2016.04.09 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

Angami 2016.03.27 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 2.56
Köszönjük

Frankie Family 2016.03.26 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük az újabb családi élményt! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2016.03.26 17:15 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

PusztaiLaci 2016.03.25 19:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon szépen köszönöm a rejtést!

gyorgyi92 2016.03.25 16:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

osvathek 2016.03.25 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2016.03.24 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.2o] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2016.03.20 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Remek rejtés! Bevállalós, mégis nagy méretű láda egy városi rejtéshez képest. A jutalmunk is megvolt egy travelbug formájában! Köszönjük!

Sherlockné 2016.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Megtaláltam, köszönöm!!

hunter lady 2016.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönöm a rejtést!
Egy közeli intézmény biztonsági őre is a segítségünkre sietett, arra az esetre, ha elakadnánk :)

kl 2016.03.19 17:14 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2016.03.14 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.35
Moderáláskor szkeptikus voltam a rejtést illetően, ha így marad, csak gratulálni tudok.

Strombus 2016.03.14 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.35
Gondosan kivitelezett, ötletes rejtés. Szép logbook. Érdekes ismertető. Köszönöm.

A ládába tettem egy csigás TB-ét. Ha nem tudod, mi ez és mi a teendő vele, ha nem játszol a geocaching.com-on, kérlek, ne vidd el, mert ez nem ajándéktárgy!

2in1 dream team :) 2016.03.13 16:23 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Gyeta 2016.03.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.96
Köszönet a rejtésért.

adamdudas92 2016.03.12 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Közösen bobori94-gyel [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bobori94 2016.03.12 12:02 - Megtaláltam
Közös találat adamdudassal :) már majdnem feladtuk, amikor két másik ládász jött szembe, a segítségükkel meglett. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2016.03.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtés.

kobcikrajci 2016.03.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.49
Maga a téma nem hozott lázba, de a láda előhalászása kalandos elfoglaltság! :)

eazs 2016.03.05 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Kösz

Vgyuri 2016.02.29 00:00 - Egyéb
A hiányzó mágnes pótolva, a láda jelenleg biztonságosan áll a helyén. Kérek minden megtalálót, hogy ha valami problémát lát, ne habozzon velem megosztani :-)

Kerékgyártócsalád 2016.02.28 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megvan!
Habár a láda nem volt a helyén. Leesett, mivel hiányzik egy mágnes. Remélem a fotóval nem segítek sokat, mivel a leírás nagyon jó, de muszáj megosztanom, hogy egy meggörbített ablaktörlővel pecáztam ki a ládát :)
Vissza lett téve az eredeti helyére !!!

Egy ablaktörlőm oda lett 
Masterrr 2016.02.28 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.75
Köszi a lehetőséget! Megtaláltuk.

gizike 2016.02.27 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)
Köszönjük a rejtést.

othnan 2016.02.17 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Debreceni ládázás 8/2. Köszönöm a rejtést.

P1510493P1510494
P1510569P1510491
bandiby 2016.02.15 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tarsolyos 2016.02.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.92
Köszönöm a rejtést!

P1040940P1040936
P1040937 
niki1229 2016.02.08 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk :) Köszönjük a rejtést :)

gattarocca 2016.02.08 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

MJANEZ 2016.02.07 07:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.54
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
szimari 2016.01.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
ok

szipeti 2016.01.30 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.08
ok

Hey-ho 2016.01.30 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

82elek 2016.01.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Este izgazlas volt :)

somga 2016.01.27 15:00 - Megtaláltam
Szerettünk volna bemenni, de senkit nem találtunk, aki beengedett volna. Sajnáljuk. A rejtés viszont szuper!

Debrecen0126-28 (221)zsinagóga1
sinus90 2016.01.20 14:35 - Megtaláltam
A comon már rég ott van a láda, most megkerestem a hu-s változatát, már csak a jelszó miatt is... Most szép idő volt, így készítettem fotókat is.
Köszi a rejtést!

 
Vgyuri 2016.01.18 21:48 - Egyéb
Nem szeretném, ha bárki is a rendőrségi fogdán kötne ki, szóltam is egy kompetensnek látszó ott intézkedő rendőr őrnagynak, figyelmeztesse az ügyeletet, hogy egy bejelentés után ne egyből a kommandót küldjék. Remélem, nem felejtik el:-)

Én nem is a rendőrség miatt tartok a mugliktól, inkább a láda eltulajdonításától félek. "Munkaidőben" be lehet jutni a ládához a közeli kapun is, végső esetben ott van a túloldalon a pótjelszó az ereszcsatornán.

Tudom, problémás a rejtés, de más megoldást nem találtam, hogy egy nagyvárosi helyen tisztességes méretű ládát lehessen elhelyezni.

henkas 2016.01.08 00:00 - Megtaláltam
Suli után megtaláltam. A visszarejtés egy kicsit nehéz volt, ugyanis elég nagy a forgalom.

pozoli1 2016.01.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. pozoli1 és Ancsa

monic1006 2016.01.01 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.36
Az év első ládája - kivel mással, mint szsoutdoor-ral! :)
A rejtés... hát... hmm... kezet fognék azzal és emelném kalapom aki ezt feltűnés nélkül elő tudja szedni. Szinte lehetetlen! Folyamatosan jöttek arra emberek, még így január 1-jén délután is... mi lehet itt egy normál hétköznap, nem tudom, de elég macerás.
Az ilyen fajta ládákat nem szeretem, amikor azt várja az ember, hogy valaki kihívja rá a rendőrt, mert gyanús dobozt pakolászik ide oda - főleg egy ilyen helyen.
Na mindegy, ez is kipipálva.

szsoutdoor 2016.01.01 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.36
Az újév első ládája. Elég érdekes egy rejtés ez, feltűnés nélkül igen csak nehéz előtalálni. Szerintem virtuálisként vagy mikróként több értelme lenne. Az épületek viszont valóban szépen fel vannak újítva. Köszönjük a lehetőséget!

katika 2015.12.29 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Debrecen és környéke ládázás. BUÉK! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCdzsn_20151229134449.jpg 
Levente 09 2015.12.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést!

Emese62 2015.12.28 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Közös ládázás FoJo-ékkal! Nagyon szép a város így ködös időben is! Ötletes a rejtés!
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FoJo 2015.12.28 00:00 - Megtaláltam
Borongós időben, de annál vidámabb ládázás Emese62-vel.
Köszönjük a rejtést!

zsotie 2015.12.27 22:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Langzsu 2015.12.27 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2015.12.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!!

Bőrharisnya 2015.12.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

Sanchoo és M. 2015.12.24 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nmárti 2015.12.21 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.20
Köszi a rejtést!

kanyazoltan 2015.12.13 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1c] [wapon beküldött szöveg]

Hegedüs Zsuzsa 2015.12.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Karácsonyi geotúra után.
Köszi a rejtést.

haywire 2015.12.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Karácsonyi geotúra és a debreceni adventi flashmob után felkerestük. A nap záróládája.
Köszönjük! :)

jutics 2015.12.13 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszönöm a rejtést! :)

gores 2015.12.12 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megtaláltuk.

Ancs 2015.12.12 16:40 - Megtaláltam
Karácsonyi geotúra pre-túrája alatt.
A mai nap záró ládája, már sötétben. A környék csendes volt, Pepe hamar kiszúrta a dobozt és elő is halászta.
Jó rejtés a belvárosban :)
Köszi

Liberty 2015.12.12 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
23/11. 2015-ös karácsonyi geotúra Nyíregyi Power Caching Team szervezésében.

Nagyon klassz csapattal kerestük fel a ládát. A zsinagógából nem sokat láttunk, a sötétség miatt, jó lett volna látni belülről is. Debrecenbe mindig szívesen jövök vissza, legközelebb nem hagyom ki. A precíz láda rejtés nagyon tetszik, olyan mint V.Gyuri. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Debrecen címere
JAck:66: 2015.12.12 16:37 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2015.12.12 16:35 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládagyűjtögetés Debrecen és környékén klassz csapattal, szép időben, érdekes helyeken, 38 db ládatalálattal.

Pepe 2015.12.12 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
A Nyíregyi Powerkessig Team által szervezett 2015-ös Karácsonyi Geotúra alkalmából megtalálva. Szellemesen rögzített geoláda, tapogatás helyett érdemes először szemünkkel megtalálni a helyét.

Judit és Béla 2015.12.12 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Megtaláltuk.

fercsipeter 2015.12.12 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
Mihul 2015.12.12 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

GCdzsn_20151212131117.jpgGCdzsn_20151212131406.jpg
szakica 2015.12.12 13:14 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

fattila 2015.12.08 18:50 - Megtaláltam
Kedves Gyuri! Ez egy nagyon színvonalasan kivitelezett láda. Köszönöm a rejtésedet. Igazán nem értem, hogy a moderátorok egyike miért írt arról, hogy Debrecen tele van gyenge ládákkal, hiszen nem sokat keresett meg ezek közül, sőt a megyében sem sokat ládázott. Tipikus előítélet, ami számos rejtőt megbánt. Köszönöm, hogy kitartottál.

ricsivivi 2015.12.06 16:50 - Megtaláltam
Koszi

ocsike78 2015.12.06 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2015.11.29 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Judith 2015.11.29 17:00 - Megtaláltam
Megcsíptem!

sagabi 2015.11.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Deoevent

FTom 2015.11.29 13:50 - Megtaláltam
Csendes volt az utca, semmi mozgás.

tapiapi 2015.11.29 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Piri Mama 2015.11.28 11:15 - Megtaláltam
Köszönöm, hogy itt lehettem.

Zéboy 2015.11.27 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.92
A láda nagyon feltünő helyen van.
A mágnesek kezdenek leesni a hideg miatt.
Köszönöm a lehetőséget.

Berián 2015.11.27 15:20 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Csaba & családja 2015.11.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

dr.is 2015.11.21 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bakk család 2015.11.21 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

negyesigabor80 2015.11.20 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Madym 2015.11.18 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Az előzményeket figyelembe véve, illetve a leírásban olvasottak alapján inkább a pótjelszavas megoldást választottuk a kiccsaláddal. Nem akartam, hogy bármi kellemetlenség érjen, illetve a parkolósávban mellettünk várakozó furgonban is éppen ültek. A pótjelszó viszont megállás nélkül leolvasható. Egy jót azért sétáltunk. Köszönöm a lehetőséget!

Norbee97 2015.11.17 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Amikor ez a láda megjelent nem volt jó a telefonom, szóval nem tudtam a ládáról. Ma viszont haverommal megkerestem. Nem volt akadály megtalálni, bementem a kapun és meglett. :) Majd megláttam az alternatív jelszót is, bár nem volt rá szükség. Haverom szerint egy nő engem fényképezett keresés közben, és szerinte a rendőröket hívta. :D Szóval itt nappal is kinézik az emberből hogy terrorista. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]
362.

Sifi 2015.11.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.43
Köszönöm a rejtést!

Chubby 2015.11.15 20:57 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ystray 2015.11.14 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

MarciMilánBálint 2015.11.13 00:00 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltam, csak tényleg elég forgalmas a hely, ki kellett várnom a megfelelő alkalmat. Jó kis rejtés, köszönöm!

13 2015.11.12 16:40 - Megtaláltam
Eléggé forgalmas helyen van, nem jósolok hosszú jövőt a ládikának.
Köszönöm a rejtést!

czipan 2015.11.11 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
Köszi a rejtést. Örültem, hogy újabb hagyományos láda került ki. De kicsit csalódtam is. Ezt a játékot sokan űzik családostul, a kisfiam például kifejezetten csalódott volt, hogy a láda nem tartalmazott egyetlen kis mütymürt/játékot sem. Mivel csere mindig van nálunk, legalább egyet beletettünk a dobozba, még 2-3 apróság fér bele.

GYEZegzug 2015.11.11 19:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Megtaláltam. Gratulálok , nagyon őszintén Ther 1. megtaláláshoz. Köszi szépen a lehetőséget.

ther 2015.11.11 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Jött az email az új ládáról, munkahelytől biciklivel 2 percre, úgyhogy ráraboltam. :) Az első piros egyesem! Bár gps nem volt nálam, de a pótjelszó és szomszédos nyitott kapu rávezetett a láda helyére.

A zsinagógánál napi szinten eljárok, korábban az itt lévő com-os ládát is megkerestem. Köszönöm a lehetőséget!

 
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]