geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
285. AQVINCVM (GCSPQR)

Vízvezeték (1-es pontnál)

Vízvezeték (1-es pontnál)

Aquincumi múzeum

Aquincumi múzeum

Polgárváros (2-es pontnál)

Polgárváros (2-es pontnál)

Déli oldal

Déli oldal

Alaprajz

Alaprajz

Múzeum és polgárváros légifotója

Múzeum és polgárváros légifotója

Amfiteátrum bejárata

Amfiteátrum bejárata

A lelátó

A lelátó

Amfiteátrum légifotója

Amfiteátrum légifotója

Aquincum rekonstrukciója

Aquincum rekonstrukciója

A harmadik pont: A borostyánnal borított fa odújában van a facsonk végére erősített doboz

A harmadik pont: A borostyánnal borított fa odújában van a facsonk végére erősített doboz

A harmadik pont: A rejtekadó odú, a facsonkkal

A harmadik pont: A rejtekadó odú, a facsonkkal
Szélesség N 47° 33,804'
Hosszúság E 19° 2,915'
Magasság: 112 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2010.07.09 15:43
Megjelenés időpontja: 2002.06.22 20:00
Utolsó lényeges változás: 2021.08.03 19:53
Rejtés típusa: Multi geoláda (2H+1V)
Elrejtők: Snipermaster > Liberty
Ládagazda: Liberty
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1300 m
Megtalálások száma: 1203 + 6 sikertelen + 32 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.2 megtalálás hetente


[WAP]

A 3 pontból álló multi geoláda egy pihentető, rövid sétára invitálja a keresőket:

1. Római kori vízvezeték. Az első jelszó az adott koordinátán található fa odújában található 4x10 cm-es hengerben, fakéreggel álcázva, kb. 160 cm magasan. A kupakot kérlek jól tedd vissza.

2. Régészeti ásatások. A második jelszó a római kori ásatásoknál (kőtár). 6 x 5 cm-es műanyag dobozka, benne kavicsra felírt jelszó, sokágú, vastag törzsű fában, 1 m magasan. Kővel és avarral álcázva.

3. Amfiteátrum. Az Amfiteátrum jobb oldali fasorában, borostyánnal borított fa odvában, kb. 170 cm magasan találod a ládát. Az odúból kiálló facsonk végén van a kb 10x5 cm -es henger doboz. Kérlek, gondosan tekerd vissza a doboz tetejét! Köszönöm.

A pontok a múzeum területén kívül találhatóak és tetszés szerinti sorrendben kereshetőek.
A jelszó: a pontokon talált részletek 1-3-ig egymás után írva.

[WAP vége]


A ládába TravelBug nem helyezhető.


A ládát 2010.07.02-án adoptáltam Snipermastertől (aki előtte Chris-től fogadta örökbe). Új koordinátákkal és leírással újra KERESHETŐ!

AQUINCUM TÖRTÉNETE
Aquincum római település és katonai tábor a mai Budapest (Óbuda) területén. A középkorban Szikambria mondai városával azonosították. A rómaiak az időszámításunk kezdete körüli időkben foglalták el a Dunántúlt. Budapest területének írásos történelme a római helyőrséggel, Aquincummal kezdődik, amelyet 89 körül alapítottak a Duna jobb partján egy kelta település közelében. Aquincum 106-tól a 4. század végéig Alsó-Pannónia központja volt. Virágkora a 2.-3. századra esett.

1778-ban egy óbudai szőlősgazda római padlófűtés (hypocaustum) maradványaira talált munka közben. A leletet Schönvisner István azonosította Aquincum városával. A II. világháború utáni helyreállítási munkák és a folyamatos korszerűsítések miatti óriási földmunkák során sorra kerülnek elő a föld alól az ókori emlékek, ezért a 2000 éves Aquincum nemcsak a jelenlegi romterület, hanem a teljes budai oldal és a pesti Belváros területe is.

NEVÉNEK EREDETE
Aquincum neve feltehetően az Aq-illír (esetleg kelta) tőből ered, és vizet jelent. Más vélemények nem tartják kizártnak az "aquae quinque" (öt víz) összetételből való származást sem.
(S.P.Q.R. = Senatus Populusque Romanus - A római szenátus és nép)

LAKOSSÁG
Aquincum lakossága fénykorában, a 3. században körülbelül 50-60000 fő lehetett. A lakosság nagyon heterogén volt: katonák, közigazgatási alkalmazottak, kereskedők, iparosok alkották. Társadalmuk nyitott volt a helyiek és a jövevények együttélési kényszere miatt Az aquincumi lakosság gyorsabban vette át az új dolgokat, mint a provincia vagy a birodalom belsejében lévő városok.
Aquincumban is felkészültek az esetleges katasztrófákra, 150 körül felállították tűzoltó testületüket, ami 150 tagot számlált, és több szakaszra osztva, egy parancsnok vezetésével látta el a polgárváros és a canabae oltási és éjszakai megfigyelési feladatait. Székházuk pincéjéből került elő a viziorgona maradványa, ami ma helyreállítva tekinthető és szólaltatható meg.

ÜNNEPEK, VALLÁS
Aquincumban több istennek is szentélyt állítottak: a légiótábor területéről került elő egy Silvanus szentélyre utaló oltárkő, volt Mithras-szentély is.
A légiótáborban megünnepelték Pegazus napját (március 7.), mivel a Pegazus volt a legio II Adiutrix címerállata. Az ünnep alatt a légió állományában lévő zenészek felvonulást rendeztek.

CSÁSZÁROK AQUINCUMBAN
A városba többször ellátogattak a Római Birodalom császárai, némelyikük többször is. Már a légiótábor felavatásán, azaz Aquincum alapításán részt vett Domitianus császár. A császárok látogatása mindig alkalmat adott az ünneplésre. Amikor 214-ben Caracalla két azonos területre osztotta Pannoniát, akkor az új helyzetet Aquincumban hírdették ki. Ennek okán nagy felújításokat végeztek a légiótábor létesítményein, renoválták és bővítették a helytartói palotát is. Az ünnepségeket, amiken a császár anyja is részt vett, az amfiteátrumban tartották.

VÍZVEZETÉK - AQUAEDUCTUS
 N 47° 33,804' E 19° 2,915' 111 m [GCSPQR-1]Az első jelszó az adott koordinátán található fa odújában található 4x10 cm-es hengerben, fakéreggel álcázva, kb. 160 cm magasan. A vízvezeték innen ~30m-re látható:  N 47° 33,762' E 19° 2,878' 111 m [GCSPQR+vízvezeték].

A jelenlegi Római Strandfürdő területén ma is működő gyógyvizű források táplálták a római kori Budapest egyik legnagyszerűbb ipari és technikai létesítményét a vízvezetéket. Ez szolgáltatta a folyóvizet nemcsak a polgárváros, de egyes időszakokban a legiotábor és a katonaváros lakói számára is.

A vízvezeték rendszer kiindulópontja egy, a nympháknak szentelt liget volt, ahol a felszínre törő források (eddig 14 forrást ismerünk) fölé cölöpökön álló kútházakat emeltek a 2. század elején. A forrásvizet terrakotta edényekben fogták fel és kivezető csatornákon keresztül medencékbe juttatták. A területről származó oltárkövek tanúskodnak a vizet fakasztó, gyógyító és oltalmazó istenségeknek bemutatott áldozatokról.

A forrásokból összegyűjtött vizet boltívekkel összekötött, pilléreken nyugvó föld feletti vízvezető rendszerbe nyomták, ahol a rendszer enyhe lejtése biztosította a folyamatos áramlást. A vízvezeték déli irányban a polgárváros északi kapuja mellett lépett a városba, s a városon belüli több mint 200 méteres szakasz után a déli városfalat átlépve vezetett tovább a katonaváros irányába.

A mintegy 5 km hosszú aquaeductus kb. 1-2 fokos lejtéssel szállította a vizet. A vízvétel a különböző szakaszokon a vízvezeték mellé épült elosztó és tárolótartályokból történhetett.

A vízvezeték működtetése szervezett hátteret igényelt, ezért a római uralom felbomlásával együtt, a 4. század végétől a vízvezeték rendszeres működése megszűnt.
Középkori forrásokban, oklevelekben még említik, metszeteken ábrázolják.

A pillérek maradványai az Aquincumi Múzeumtól északra lévő parkban láthatók, az aquaeductus helyreállított szakasza a Szentendrei út K-i felén Aquincum és Kaszásdűlő között tekinthető meg.

AQUINCUM POLGÁRVÁROSA
 N 47° 33,937' E 19° 3,086' 111 m [GCSPQR-2] A második jelszó a római kori ásatásoknál, egy vastag törzsű, sok ágú fában, kb. 1 m magasan. Kővel és avarral álcázva.

Az Óbudai sziget északi csúcsával szemközt fekvő, forrásokban és vízlevezető árkokban gazdag területen az 1. század végéről és a 2. század elejéről származnak az első településnyomok. A kezdetben falusias szerkezetű település fából és agyagból készült építményeit a 2. században váltották fel a kőépületek. A település szerkezetét ekkor már a tudatos városrendezési elvek alakították. A város Hadrianus uralkodása idején (feltehetően 124 körül) municipium rangot kapott, s ettől kezdve önálló közigazgatási egységként működött. Septimus Severus uralkodása idején (194-ben) colonia rangot kap a város.

Bár a római kor négy évszázada alatt a polgári városrész településszerkezete, kiterjedése folyamatosan változott, jellegzetes építészeti elemei - a vízvezeték pillérek, az amfiteátrum és a városfal négyszöge - mindvégig a felszínen nyomon követhetők voltak, s a mai városképnek is meghatározó elemei maradtak.

Az aquincumi polgárváros kb. egyharmadát mutatja be a múzeum körül elterülő régészeti park. A jelenleg látható alaprajzok zömmel a 2-3. század fordulójának állapotát tükrözik.
Az észak-déli és kelet-nyugati főútvonalak kereszteződésénél található a város fóruma, amelynek viszonylag kis mérete a helyi adottságokhoz és lehetőségekhez igazodott. A fórum körzetéhez tartozott a császárkultusz szentélye, a basilica, a nagy közfürdő és a tabernasor.

A főúttól távolabb a város délkeleti és északi részében kézműves lakások, műhelyek (kelmefestő, bronzöntő) helyezkedtek el. A zajos főútvonalaktól távolabb jómódú polgárok, városi tisztségviselők díszes lakóházai épültek, házszentéllyel, magánfürdővel. A várost ipari övezet vette körül. A főútvonalak és a Duna viziútja mentén fazekas üzemek működtek.

A 3. századtól kezdődően a dunai összeköttetést jelentő kelet-nyugati főút egyre forgalmasabbá vált, mutatva az egyre növekvő kereskedelmet. Ekkor épült a húspiac (macellum) is. A korábbi lazább szerkezeti beépítést egy sűrűbb, nagyobb népsűrűségre utaló beépítettség váltotta fel.

A 4. században a védműveken végrehajtott nagyobb és a lakóépületek egyikén-másikán elvégzett kisebb javítások mellett egy ókeresztény bazilika volt szinte az egyetlen új építmény, amellyel a polgárváros rendelkezett.

POLGÁRI AMFITEÁTRUM
 N 47° 34,070' E 19° 2,849' 111 m [GCSPQR-3]Az Amfiteátrum jobb oldali fasorában, borostyánnal borított fa odvában, kb. 170 cm magasan találod a ládát. Az odúból kiálló facsonk végén van a kb 10x5 cm -es henger doboz. Kérlek, gondosan tekerd vissza a doboz tetejét! Köszönöm.

Aquincum két amfiteátruma közül a kisebbik, az un. polgárvárosi amfiteátrum a város északi falán kívül helyezkedik el.

A 2. század közepén már működő építményt a 3. század folyamán többször felújították. Szerkezete a szinte köralaprajzú 86,5x75,5 m tengelyméretű épület a földamfiteátrumok körébe sorolható. Ennél a típusnál a lelátást biztosító rézsűt két gyűrűfal közé döngölt földből alakították ki. Erre kerültek a lelátó kőpadjai, melyek közül néhányba a páholy egykori tulajdonosának nevét is belevésték. A részben fedett lelátókra külső rámpán juthatott a mintegy 6-7000 főnyi közönség, s innen szemlélhette az arénában folyó küzdelmet. Az arénát, melybe a kelet-nyugati tengelyben kialakított két kapun lehetett bejutni, 3 méter magas pódiumfal vette körbe.

Az amfiteátrumban különféle sportversenyeket és állathajszákkal vegyes gladiátorküzdelmeket rendeztek. Mivel ennek az épületnek volt a városban a legnagyobb befogadóképessége, komolyabb jelentőségű közügyekhez is használták. Itt tartották a politikai gyűléseket, a városi ünnepségeket, a császár látogatása alkalmával sorra kerülő beszédeket.

Az amfiteátrum mellett emelkedett a gladiátor-laktanya, ahol a népszerű küzdelmek bajvívóit képezték ki és gyakorlatoztatták. Kőkerítéssel határolt udvarát és a térség közepén álló tornyát ma föld fedi.

A nyugati kapu déli oldalán az amfiteátrumi játékok istennőjének, Nemesisnek állítottak szentélyt. A szentély feltárása során innen került elő az istennő szobrocskájának töredéke, valamint több feliratos oltárkő.

Az összes pont a múzeum területén kívül található, és tetszés szerinti sorrendben kereshetőek.

Aquincumi Múzeum nyitvatartás és belépők:
http://www.aquincum.hu/infok/aquincum.htm

Egész éves programok:
http://www.aquincum.hu/menu.htm

Megközelítés
34-es Autóbusszal és a B.megyeri/Szentendrei Hévvel, leszállás az Aquincum megállóhelyen.
Autóval itt célszerű parkolni:  N 47° 33,948' E 19° 2,997' 111 m [GCSPQR+parkoló]

Kellemes időtöltést kívánok!
Liberty

Forrás:
Aquincum Múzeum
Póczy Klára: Aquincum,Enciklopédia Kiadó
Budapest lexion I.(A-K)
Állapot: kereshető

KRW értékelés (753 db): környezet: 4.22 rejtés: 4.14 web: 4.21 átlag: 4.19

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
-
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Geomájkül 2021.12.04 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.3]

Liberty 2021.11.10 15:50 - Egyéb
Kedves Gábor! Köszönöm szépen az infót, holnap megnézem a rejtést, ha én sem tudom kivenni az odúból, akkor a magammal vitt pót ládát fogom kihelyezni. Elképzelhető, hogy az előző megtaláló biztonság képpen egy kicsit beljebb nyomta.

AGFarkas 2021.11.08 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.91
Az első ponton lévő láda olyan mélyen van beesve a faodúba, hogy aki nem készült az útra kis sámlival, jószerével esélytelen, hogy megszerezze a jelszórészletet. Egyébként kellemes esti séta volt. :-)

[Jóváhagyta: Liberty, 2021.11.10 15:52]

27540648-4850-4021-BA5E-4F161B5D927A33879C95-86E3-45E4-A18A-D7D180A1C209
78CD8CD0-A1A4-4592-9739-D881C7043B68 
bcs723 2021.11.07 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

Hucul 2021.10.27 10:00 - Megtaláltam
Kerékpározás közben megtaláltam, köszönöm a rejtést!Második és a harmadik jelszórészletet közösen találtam meg 2021.10.23-án karika77,szindra84 és Borcsi társaságában. Ma csak az elsöért jöttem.[Geoládák v3.12.2]

pbberta 2021.10.24 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

l33tus 2021.10.23 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a játékot! :) [Geoládák v3.12.2]

banlaszlo 2021.10.23 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

karika77 2021.10.23 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Megtaláltam Hucul, Borcsi és szindra84 társaságában, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Csa.Csi87 2021.10.10 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Lücsi 2021.09.07 17:22 - Megtaláltam

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Szloi 2021.08.24 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Tarajos gőtike 2021.08.20 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Liberty 2021.07.11 17:40 - Egyéb
Köszönöm Martina0929-nek a jelzést. A harmadik pont helyszínét a napokban ellenőrzöm. A ládapótlásig betegre állítom az oldalt, addig ne keresd a többi pontot se. Köszönöm a türelmet.

2021.08.03 19:50
A harmadik ponton a láda újra kereshető. Az Amfiteátrum jobb oldali fasorában, borostyánnal borított fa odvában, kb. 170 cm magasan találod a ládát. Az odúból kiálló facsonk végén van a kb 10x5 cm -es henger doboz. Kérlek, gondosan tekerd vissza a doboz tetejét! Köszönöm.


Martina0929 2021.07.11 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 3ik ládát nem találtuk,köszönjük a rejtő segítségét. [Geoládák v3.11.0]

Fitti80 2021.06.25 06:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

cooljan7 2021.06.20 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

csepi26 2021.06.13 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

kwh 2021.06.12 18:00 - Megtaláltam
gotcha

toronto 2021.06.06 22:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Fullcrum 2021.05.30 20:52 - Megtaláltam
Megvaaaaagy!!! és köszönöm a segítséget Liberty.... (jegyzettömbe irni a jelszavakat ráadásul hibával) [Geoládák v3.10.5]

daisy01 2021.05.29 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Annosz 2021.05.27 19:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

DaniVajk 2021.05.22 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

utigabi60 2021.05.16 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Bliccc 2021.05.15 16:41 - Megtaláltam
Sikerült!

rrol 2021.05.08 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v3.10.5]

Kobaljov 2021.05.08 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Andi0714 2021.04.24 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Karaliosz 2021.04.24 17:44 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.10.5]

FeldmanZ 2021.04.18 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

htour 2021.04.17 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

Feliks 2021.04.17 13:21 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.10.3]

woodworkinggirl 2021.04.17 13:21 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.9.6]

Béla 53 2021.04.16 09:56 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Malni 2021.04.10 13:06 - Megtaláltam
Megvagy láda:) Beával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

marayjudit 2021.04.10 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Izgalmas volt egy kellemes sétával egybekötve :) [Geoládák v3.9.6]

Bilimb 2021.04.07 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.9]

kapornai 2021.04.04 16:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kadorca 2021.04.03 13:13 - Megtaláltam
Eljött az ideje, hogy ez a láda is újra meglegyen. Még mindig van 34 db régi láda, melyet újra fel kell keresnem, hogy ezen a néven is logolhassam. 2009.08.17-én Még New will néven Attilával találtuk meg. Eltelt pár év, másfél éve a rejtővel is sikerült megismerkednem és egy emlékezetes halloween éjszakát eltölteni. Most pedig végre ezt is kipipálhatom a listámról. Lassan, de biztosan haladok :)

JimmyZ 2021.04.01 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

new.feanor 2021.03.30 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Phoebe86 2021.03.28 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A gyerekekkel körbebicajoztuk a környéket ládakeresés közben. Nagyon élvezték a kis mazsolák. [Geoládák v3.9.6]

Imre56 2021.03.28 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Világutazó 2021.03.24 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

tapaizoltan 2021.03.19 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jó kis futkorászós volt! [Geoládák v3.9.6]

Válfi Katalin 2021.03.19 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Jenciék 2021.03.15 11:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Liberty 2021.03.13 15:00 - Egyéb
A mai napon ládaellenőrzést és karbantartást végeztem mind a három ponton.
Az első ponton kicseréltem az elázott jelszót.
A második ponton új tégelyt vittem a jelszónak.
A harmadik pontot áthelyeztem és egy biztonságosabbnak tűnő sok ágú fa törzsébe tettem a 17 x 10 cm-es egyesületi dobozt, ajándékkal feltöltve.

 
mk45 2021.03.12 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)
[g:hu+ 2.3.4]

Andy38 2021.03.03 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Mai nap munka előtt, szép időt kihasználva. Öszekötve GCgazm és GCODUK-al,
köszönöm :)

Iparvasutas 2021.03.03 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést

Viktor33 2021.02.22 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

moklys 2021.02.04 14:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Az első helyen sajnos traffipaxos járőrautó állt. Így megnehezítette a logolást. Már jártam korábban erre. Köszönöm Liberty, hogy újra bejárhattam a környéket ebben a csodálatos időben.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

D432D48F-0182-48B2-BEC5-FE16EABEEA8FC2BF6DD8-B204-48D9-9CF6-580CD2DEA2E2
F4747F67-78B1-4152-9047-C62AA67DD4080501EF70-FEB7-4FCA-8F47-7B9F2A7254F6
Gmre 2021.02.03 07:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

horvi28 2021.01.31 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.3]

fiser 2021.01.30 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
.

bodics 2021.01.30 12:00 - Megtaláltam
Julcsi és Marci és Lidi és Andi megtalálták.

vasanitsl 2021.01.27 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést! Köszönöm a különleges segítséget!!!!

jeszter 2021.01.24 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

20210124_13292620210124_133715
20210124_13372420210124_134102
20210124_13445320210124_134615
20210124_141122 
egyenlet 2021.01.24 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

SuperAnya 2021.01.22 16:00 - Megtaláltam
Szokásos 10kilimet dobtam fel ezzel a multival!
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

tat 2021.01.10 11:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Jaksi74 2021.01.07 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a 3-as pontot nem találtam lehet hogy csak én vagyok béna !!! Köszönet a rejtő segítségét!!

büfés 2021.01.05 10:12 - Megtaláltam
Itt is járt a Büfés Pomázról. Egy újabb élmény. Köszi a rejtést

Dawnsilver 2021.01.02 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Izgalmas kis séta volt, közben jókat nevettünk. :) [Geoládák v3.8.3]

Treasury 2021.01.02 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

ReniGeo 2021.01.01 15:11 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk!

Pissti túrái 2021.01.01 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszi szépen a rejtéseket, szuper volt minden.

PardiAndi 2020.12.30 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

vagyim 2020.12.28 22:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
remek setat terveztetek! koszi!

Vitya77 2020.12.27 11:37 - Megtaláltam
Kisebb körtúra a környéken a mínuszokban. A ládák rendben vannak. Köszi a rejtést!

Áza 2020.12.27 11:37 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

YaLiAn 2020.12.20 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

HerrToth 2020.12.20 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.48
megtaláltuk, szuper! [Geoládák v3.8.3]

ag_de_nes 2020.12.13 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ambró 2020.12.09 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Zella 2020.12.09 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Yami 2020.11.28 16:47 - Megtaláltam
Köszönöm. Dbkh-val.

dbkh 2020.11.28 16:45 - Megtaláltam
Köszönjük! Dbkh és családja.

BRobi 2020.11.22 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. :-)
[g:hu+ 2.4.6]

bubac 2020.11.22 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

Tosiv 2020.11.18 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Kösz, megtaláltam.

uzoni 2020.11.17 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Lokicska 2020.11.14 18:48 - Megtaláltam
Megtalàltuk, juhé!!! [Geoládák v3.7.6]

Tündérpár 2020.11.01 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

zzoldi 2020.10.30 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

deva 2020.10.27 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Micicila 2020.10.24 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

kireth 2020.10.24 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

JuharMudi 2020.10.23 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Lassze 2020.10.23 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moli_gyuri 2020.10.15 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.73
köszi::Cilu&Gyurkoo
Mazsom

Dolex 2020.10.02 23:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Megvan, köszi! [Geoládák v3.6.0] Az első pontnál az utolsó betű "eltunt". Szerencsere Google segít :)

Invictus3 2020.08.23 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megvan, köszi!
Biciklivel szedtük össze 3-1-2 sorrendben
Többször jártam már erre, csak akkor még nem ládáztam, de most begyüjtöttem ezt is :D

moha7676 2020.08.23 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pongiz 2020.08.20 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Sajnos az Amfiteátrim este tele volt füvező fiatalokkal így vissza kellett mennünk később mikor nem volt ott senki. [Geoládák v3.5.3]

dynuchu 2020.08.17 18:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Justbeokay 2020.08.17 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A láda karbantartást igényel, a második pont dobozkája törött, a dobozt átvették a bogarak, maga a harmadik pont jó állapotban van, de a környezetéről sajnos ugyanez nem mondható el. Zárt cipő ajánlott, az emberek wcnek es kocsmának használják sajnos a helyet :( [Geoládák v3.5.3]

jalsopeti98 2020.08.16 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyot esett de sikerült! [Geoládák v3.5.3]

Búr 2020.08.15 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a Rejtőnek. [g:hu 1.6.7]

H_Robi 2020.08.09 12:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az első ponton kicsit nehezen értem el a ládikát,de végülis meglett. [Geoládák v3.5.3]

Somogyi.Tibor 2020.07.26 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A harmadik helyen rengeteg a szunyog[Geoládák v3.5.0]

vvivien128 2020.06.29 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Roxy1256 2020.06.29 12:16 - Megtaláltam
???? [Geoládák v3.4.1]

Artimus 2020.06.26 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

andorko 2020.06.25 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

marci_pym 2020.06.23 21:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

lbtibsz 2020.06.23 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést.

golyostoll 2020.06.10 14:31 - Megtaláltam
Jó leírások, korekt rejtések! Köszönöm! [Geoládák v3.4.1]o

JenniMiki 2020.06.09 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.4.1]

DonPepe 2020.05.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.

Üdv Réka és Pepe

Pecsétünk! 
Adriennnsmith 2020.05.20 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.3.2]

kiviki 2020.05.17 13:58 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

gangyal 2020.05.15 16:22 - Megtaláltam
Megvan!!! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.6.7]

kitkat0123 2020.05.14 18:29 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.3.2]

TJ 2020.05.09 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

A 2. és 3. pont környékét sajnos wcként használják az emberek. [Geoládák v3.3.2]

Bianka10 2020.05.02 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.43
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

GeoEvike 2020.04.29 20:02 - Megtaláltam
A pandémiás szabályokat betartva megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.3.2]

kraxkrix 2020.03.09 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Green Eye 2020.03.08 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

 
Sellva 2020.03.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kami1 2020.03.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Köszönjük a rejtést!

A jelszóval megszenvedtem. :)

eltájoló 2020.02.29 16:09 - Megtaláltam
Eddig mindig elmentem az Aquincum mellet, most végre meg tudtam nézni. Leginkább az Amfiteátrum tetszett. Az első és a 3. ponton szerintem előnyben vannak a nőgyógyászok. Köszönöm a rejtést.

Balázs1984 2020.02.22 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]
Köszönöm szépen a telefonos segítséget is.
;-)

Dettike01 2020.02.15 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Gábor1994 2020.02.15 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

CsabaiMangó 2020.01.05 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.36
A 3. pontja kicsit magasan van, amit csak azért említek meg, mert aznap (2019.12.18.) ez már a második magas pontom volt ott a környéken... Kezdtem besokallni :) Amúgy tök jó rejtések, meg nyugis helyek. Köszi: CsabaiMangó (Ági) [Geoládák v3.2.0]

szuzi78 2020.01.05 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.1]

Monose 2020.01.05 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

mura 2020.01.04 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésekért!

anzsu7 2020.01.03 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi

[Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2020.01.03 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.1.2]

gab.szalontai 2019.12.30 11:50 - Megtaláltam
Pontról pontra végigjárva. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

BombaBoti 2019.12.14 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v3.1.2]

danita 2019.12.14 17:18 - Megtaláltam
Végig jártuk, köszönjük. [Geoládák v3.0.0]

sergeant 2019.12.04 00:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A második jelszónál nem nagyon látszanak a betűk! :([Geoládák v3.0.0]

Kgabo 2019.11.25 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
KÖSZI.

oryszcsak 2019.11.23 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Syn_yeti 2019.11.23 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
Köszönöm a rejtést!

fodor8peter 2019.11.17 12:53 - Megtaláltam
Korrekt rejtések, érdekes tájék.

pedro750 2019.11.17 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tuzvarazslo 2019.11.14 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pakni a menci 2019.11.09 17:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rede99 2019.10.31 12:15 - Megtaláltam
Koszi, 50. ladam ebben a honapban.

znasz 2019.10.27 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Köszi a rejtést. Ügyes, ötletes rejtések. Kár, hogy néhol sok a szemét.

lencsilyany 2019.10.24 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Tetszettel a rejtések, bár a 3-al megszenvedtem kicsit, előbb bele kellett vakuval fotóznom, hogy biztosan jó fánál járok ;)

szife 2019.10.23 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

W05-44 2019.10.23 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Kessersenseiem társaságában, köszi a rejtést!

 
nagyfliszi 2019.10.22 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Tetszettek a pontok, a környezet már nem annyira. A 2-es pontnál az "alkalmi WC" nyomokra kellett figyelni. A 3-as pont rejtekét megtaláltuk, a tartalmát azonban nekünk is a bozótból kellett kiszedni, még jó, hogy észrevettük az árulkodó zacskót :-(
A rejtő remek munkáját szerencsére azért nem tudták tönkretenni.
TFTC

zoli86 2019.10.13 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vecseilaszlo 2019.10.12 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ötletesek a rejtések! [g:hu 1.6.4]

PingvinTeknős 2019.10.01 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jergal 2019.09.25 21:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Dobozostej 2019.09.25 21:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.09.25 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
köszi a rejtést

feherzoltan79 2019.09.23 15:44 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a játékot!

lustyiktimi 2019.09.23 14:59 - Megtaláltam
Köszi a rajtést.

Kisandris85 2019.09.21 14:00 - Megtaláltam
Awikivel. A múzeum nagyon tetszett. Köszi

Awiki 2019.09.21 14:00 - Megtaláltam
Aquincum nagyon érdekes, a múzeum is kellemes meglepetés volt. Örülök, hogy elmentünk. A rejtések kevésbé tetszettek. A második ponton csak nagyon mélyen az avar alá túrva találtuk meg, és sajnos a fa környéke nyilvános wc-ként "üzemel". A 3. ponton pedig szinte feladtuk, mikor már a 8. magasan lévő faoduba nyúlkáltunk, amibe belátni sem lehetett.. (2méter felett..) nem kellemes.. aztán észrevettem a zacskót a földön, amit addig szemétnek néztem, mert az is volt bőven körülötte.

IMG_8964IMG_8968
IMG_8971IMG_8980
IMG_8984 
nóri269 2019.09.08 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4]

zoldbeka 2019.08.13 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

erdei csiperke 2019.08.11 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Ok

Bakmarek 2019.07.16 21:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vifilancio 2019.07.15 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadasviki 2019.07.15 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jgyuri 2019.07.07 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.2y]

juzso 2019.07.05 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

TÁJK Alkesz Duo 2019.06.28 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

M.Sasa 2019.06.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Ok.

KoviP 2019.06.09 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az első pont ötletes, köszi a rejtést! KoviP [Geoládák v2.2.5]

kovmik91 2019.06.09 16:15 - Megtaláltam
Az első pont nagyon ötletes rejtés. Az utolsó viszont egy hangyabolyban van, úgyhogy óvatosan azzal az odúval.

BlackCat 2019.06.08 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Luki 2019.06.08 16:05 - Megtaláltam
+one, köszönöm a rejtést!
Bővebben a blogban [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.06.02 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.2y]

pötyimiki 2019.06.01 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

macska 2019.06.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Már rég' tartoztam magamnak ezzel az Aquincum-látogatással, most végre sorra került egy kellemes délutáni séta során. Profi a rejtés, és könnyű találatok voltak, köszönjük!
Pisti, Jenő

IMG_8543_1IMG_8544_1
IMG_8550_1IMG_8555_1
IMG_8556_1IMG_8564_1
IMG_8565_1IMG_8572_1
IMG_8585_1IMG_8593_1
IMG_8595_1IMG_8597_1
alexp 2019.05.17 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Geggento 2019.05.07 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jegesmedve137 2019.05.01 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

tandrew 2019.05.01 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi az ötletes rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2019.04.28 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

zsubamba 2019.04.21 11:49 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Kovács Beni 2019.04.16 17:20 - Megtaláltam
Köszi.

Hokuszpok 2019.04.16 17:20 - Megtaláltam
Köszi.

bekrisz 2019.04.16 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

maerlyn 2019.04.14 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erdei.laszlo 2019.04.14 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam!

szaszkievics 2019.03.30 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Budafok - Szentendre, bringán - oda és vissza! Ebben a remek időben, 80km-t bringáztunk, HRita KesserHercegnővel, kitérve az odaúton a Margitsziget nevezetességeire.

Ötletes, jól megközelíthető rejtések, kívülről is visszaadják a megmutatni kívánt helyszínt a ládapontok.

Köszönjük!

HRita 2019.03.30 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Panka kirándul 2019.03.24 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vgaabor 2019.03.24 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

JhsGabor 2019.03.22 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A logbook elázott, cserélni kéne. Arra meg figyeljetek, hogy a kéregtölcsér és a kavics külön vannak. [Geoládák v2.2.5]

Ásványvadász 2019.03.10 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]
Nagyon érdekes, hogy a pontok közt, útközben is lehet látni régi falmaradványokat.
A rejtések ötletesek. A harmadik ponton a kavicsot a kéreg mellett találtuk, a kéregben a comos láda logfüzete van. Persze kivenni nem egyszerű, ez az a bizonyos majom csapda. :)

GeoFinderPro1 2019.03.10 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.03.10 15:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2i]

mikszi 2019.02.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Az első két pont problémamentes volt, a harmadik esetében viszont gondok adódtak. Először dél felől próbáltuk megközelíteni a ládát, de arrafelé hajléktalanok tanyáznak, ráadásul kutyák is ugattak. Utána az amfiteátrumon keresztülvágtunk, de a földsáncra fölcaplatni csak száraz időben jó. A helyet az amfiteátrumot körülvevő földsáncon viszont nagyon egyszerű megközelíteni, most van épp folyamatban a földsáncra való feljutás kiépítése mind a két oldalán.

Miamicryt 2019.02.27 16:13 - Megtaláltam
Napi görkoris láda 6/6 (Rákosrendezőtől indulva) megtalálva. Az utolsó ponton a kavics hiányzott (vagy csak én nem vagyok elég magas az egész odú eléréséhez :D), de Liberty készséggel segített, nagyon köszönöm! :)) [g:hu 1.6.1x]

Soma00 2019.02.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Köszönöm a rejtést!

reli 2019.02.23 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

joerno 2019.02.10 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Trom 2019.02.10 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

Pumba9 2019.02.10 11:36 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2019.02.10 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

lamúrtuzsúr 2019.02.06 16:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

soka9001 2019.01.27 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Köszönjük, végig sétáltuk.

20190127_135033 
bimbee87 2019.01.20 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kompaktor 2019.01.19 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Végre ez is megvan. A multi jóvoltából a múzeumba szinte nem is szükséges bemenni. :-) A rejtések jók, bár egy kicsit hiányzott egy valódi láda, de így is tetszett.

Köszönöm a rejtést!

Mizo6869 2019.01.13 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Piri (kutya), Zoli.

Mr. Norb 2019.01.06 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.01.06 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Zugi 2019.01.02 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Nos hát ezt is levadásztam, el sem hiszem, mióta készültem én ide! Furcsa, de sosem voltam itt ilyen formában, hogy gyalog bekukkantsak Aquincum területére. Pedig nagy kedvencem a római kor, és közben már Rómát is többször megjártam, illetve megannyi római birodalmi emléket szerte Európában és azon kívül is, ide pedig a lakhelyemen lévő legjelentősebb római emlékhez eddig nem sikerült eljussak. Persze most sem mentem be, csak a láda pontjaiért jöttem, de örültem neki, hogy az utcáról is mennyire jól belátható a terület nagy része. Könnyű találat volt mind a 3 pontja, bár ódzkodom az odúkban nyúlkálástól, ezt most mégis bevállaltam :) Sajnos az amfiteátrum elég szemetes volt, de összességében szép helyek mind, van egy különös feelingje ilyen romok fölött elmerengeni.

20190102_144555_resize_220190102_144727_resize_2
20190102_145010_resize_220190102_145122_resize_2
20190102_145417_resize_220190102_145437_resize_2
20190102_145454_resize_220190102_150526_resize_2
20190102_150833_resize_220190102_150847_resize_2
ystray 2018.12.30 16:41 - Megtaláltam
megvan :)

stikli08 2018.11.16 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, remek hely! köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

porto 2018.11.10 18:11 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :)
A széria 8. napján
Kooprodukcióban :-)
Ja, és KÉREGTÖLCSÉRBEN (!) :-))) egy 5x3-as kavicson :-)
[Geoládák v2.2.5]

PetyCamino 2018.11.10 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Köszönjük ;)

pyrosz 2018.11.10 14:14 - Megtaláltam
Köszönjük, egy élmény volt! :) [Geoládák v2.2.5]

lepke 2018.11.08 14:30 - Megtaláltam
Találat Mirkó unokámmal.

aquinqum 001aquinqum 002
aquinqum 003 
Gyugyu95 2018.10.28 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.28
Köszi megtaláltuk!

Hey-ho 2018.10.20 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

fTyler 2018.10.14 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szkj 2018.10.11 22:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.4]

mackomisi12 2018.09.30 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

orszagoskek 2018.09.26 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ez az a hely, amely mellett már annyiszor elhaladtam valamilyen járművel, és mindig csak az ablakon át szemléltem a történelem egy darabját. Most végre testközelből is szemügyre vettem. A kéreggel való álcázás ügyes. Tamás [Geoládák v2.2.4]

Lustadick123 2018.09.19 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tasina67 2018.09.14 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A 3-dik jelszó a földön volt véletlenül találtam meg, visszatettem a helyére. [g:hu 1.5.4]

Peti&Boti&Flóra 2018.09.08 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Boti és Peti találta meg egy szép szeptemberi szombaton. Boti nagyon ügyes volt, mindegyik helyet ő vette észre

Laltan 2018.09.07 18:42 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.4]

Ivellios 2018.09.06 11:24 - Megtaláltam
A kettes pontban teljesen tele van folddel a kis doboz es el van azva benne a papir. A jelszo a kovon olvashato. Erdemes lenne ranezni es cserelni a dobozt. Amennyire tudtam, kiraztam belole a foldet. A harmas pont kavicsat a foldon talaltam meg a keregtolcserrel egyetemben. Visszaraktam a helyere.

Szőkekapitány 2018.08.16 10:38 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

mézespuszedli 2018.08.11 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Ok

FenyoatA 2018.07.24 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Fabox 2018.07.24 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lajtmann 2018.07.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk, köszönjük.

Szamoska 2018.07.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Kellemes kora esti séta, köszönöm a lehetőséget!

KTE 2018.07.08 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.87
Köszönöm az élményt!

KatonaMark 2018.07.08 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Gyáva Oroszlán 2018.07.03 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Minden nagyon szép, minden nagyon jó.... a kezem meg majd meggyógyul az 1. pont oduja után.

Gyáva Oroszlán 
zsiduzsida 2018.07.01 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lacagoncz 2018.07.01 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TanEra 2018.06.26 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést!

Diós Bejgli 2018.05.27 19:50 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.4]

hofipapa67 2018.05.27 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tádé 2018.05.19 13:09 - Megtaláltam
11 éve jártam itt. Ma Teodórával is szemügyre vettük. Köszönjük! Tádé és Teodóra

porhanda 2018.05.12 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

pemema 2018.05.01 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sovix 2018.04.30 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszönjük ezt a klassz kirándulási lehetőséget, amit a láda keresése tett lehetővé. Óbuda ezen része családok számára is remek kirándulási célpont.
Ani@Zsolti

AquincumJöhetnek a gladiátorok
Az Aréna mellettKagyló felhő
Skali&Margó 2018.04.29 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
OK!

Bigi 2018.04.07 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bigi! [Geoládák v2.2.3]

Brigus 2018.04.07 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk!! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zogeboka 2018.04.06 18:50 - Megtaláltam
Megvan,köszönöm.

alat300 2018.04.02 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
megvan!

Csomi89 2018.03.31 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Köszönöm.

H+W 2018.03.04 15:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Aerokura 2018.02.10 23:16 - Megtaláltam
Bala dash, malanore! [Geoládák v2.2.2]

Liberty 2018.02.10 22:35 - Egyéb
Köszönöm szépen Zolas21-nek az észrevételt, hétfőn elmegyek a helyszínre megnézem az új körülményeket és megpróbálok új helyet keresni a ládának.

Zolas21 2018.02.10 16:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

A 3. pontnál sátorváros épült. Szerintem nincs jó helyen... Lenne lehetőség áttelepíteni a töltésen máshova.

erdosimi 2018.01.31 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

halaszkiraly 2018.01.30 15:18 - Egyéb
Piros kereszt :) Kedves Liberty, köszönjük szépen a rejtés gondozását! Üdv: ládadoki ;)

Liberty 2018.01.28 21:25 - Egyéb
Ládaellenőrzés

A kindertojás valóban nem volt a helyén az eredeti rejtekben. Pótoltam egy 6 x 5 cm-es műanyag dobozkával, benne egy kavics jelszóval. Kővel és avarral álcáztam. Egy több ágú, vastag törzsű fában van a rejtés, kb. 1 m magasan, segítségképpen tettem fel a fáról fényképet.

Holnap, január 29-én láda ellenőrzésre megyek. A utolsó két kessertárs küldött képet a fáról, viszont az nem az, ahol a rejtés volt. Ha szükséges pótolom a ládát.

 
matyassyd 2018.01.28 16:54 - Megtaláltam
Sajnos a második pontot nem találtam, rejtői segítséggel - amit ezúton is köszönök - sikerült begyűjteni mindhárom jelszót. Sokszor jártam a környéken, de erről az amfiteátrumról nem is tudtam.

rágcsa13 2018.01.27 14:23 - Megtaláltam
Ötletes a rejtés. Sokat kerestük a második pontot, de nem találtuk meg. Megkérdeztük Libertyt a jelszót illetően és Ő kedvesen segített nekünk.

erdosjudit 2018.01.17 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nfmate 2018.01.09 09:46 - Megtaláltam
Reggeli séta, nagyon jó rejtésekkel. A ládák viszonylag könnyen meglettek, a fő nehézség az volt, hogy hol tudok átmenni az úton meg a hév felett :). A 3. pont mellett van egy kisebb hajléktalan tanya, de egyáltalán nem zavaró. [Geoládák v2.1.5]

ErdőCsöndje 2018.01.02 10:11 - Megtaláltam
Minden a helyén volt. Köszönöm!

Bonbonetti 2017.12.31 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.1]

mulder2197 2017.12.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszönjük.

GYEZegzug 2017.10.25 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Jó volt itt lenni. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20171025_102815P_20171025_110509
P_20171025_113019P_20171025_113050
P_20171025_110925 
Pszotkos 2017.10.18 21:00 - Megtaláltam
ötletes rejtések!köszönjük! könnyen meglettek

Rejja 2017.10.18 17:34 - Megtaláltam
Jó kis kirándulás. Gyerekekkel is élvezhető.Köszönjük a rejtést.

somga 2017.10.15 15:30 - Megtaláltam
Egy környékbeli gyalogos geoládázás közbeni találat.Egy kicsit kibabrált velünk a GPS, de minden pontot rendben megtaláltunk. Már többször jártunk a múzeum területén, most nem mentünk be. Remek rejtések. Köszönjük.

Csox 2017.10.08 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csomix 2017.10.08 10:50 - Megtaláltam
Köszi.

Artemix 2017.09.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Köszönjük , megtaláltuk

Ákibard 2017.09.24 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.30
200. geoláda találatom :)
Vasárnap délutáni Aquincumi ládázás során meglett. Elég régen jártam erre, ezért, illetve a frissen villamosított esztergomi vasútvonal egy részét kipróbálva jutottam el ide. A 3. jelszórészlet külső akadály miatt csak rejtői segítséggel lett meg, ezúton köszönet érte! :)

VINAX 2017.09.24 13:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtő munkáját!
★Viki & Axl★

[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.09.10 13:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Colos155 2017.08.30 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Mrekik... [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Janisoft 2017.08.26 11:35 - Megtaláltam
-

hg5vy 2017.08.22 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
köszi. Jó pofa a rejtés. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szlaura 2017.08.20 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Meglett, köszönjük. :) Ádámmal, Anyuval (oazis), Lacival

rekanna 2017.07.28 00:00 - Megtaláltam
Az utolsó pontban a kő a jelszóval nem az odúban volt, hanem a fa előtt csak úgy ott hevert a földön. Mi este mentünk már sötétben, szóval igazából csak véletlenül vettük észre, amikor ráesett a zseblámpánk fénye. Mert amúgy a földön nem kerestük volna.
Végül visszatettük a helyére.

CsKriszti 2017.07.21 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zotilla 2017.07.18 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.46
A harmadik ponton elég szemetes a környék.

ellfelek 2017.07.05 09:00 - Megtaláltam
Innen indultam a mai túrámra... 88 km. tekerés a Pilisben... Jó volr ez a láda bemelegítésnek, sajnos a 2-ik. ponton kellett segítség, amit köszönök Libertynek, mert még a régi koordinátát töltöttem le...
Köszi a rejtést!

IMG_20170705_083506 
Liberty 2017.07.04 18:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés

Az 1-es ponton tettem a henger tetejére kupakot, kérlek mindig tedd vissza. Köszönöm.
A 2-es ponton újra bemértem a koordinátát, most már pontos.
A 3-as ponton egy kéregtölcsért készítettem, amiben egy kavicsot találsz a jelszóval.

További sikeres ládakeresést kívánok!

DFRi 2017.07.04 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megvagy láda :-)
Köszi a lehetőséget!
Mira&Feri [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Az első pont után azt gondoltuk, hogy hipp-hopp végzünk ezzel a multival. Azután a második ponton jó sokat bóklásztunk a fák körül, de a végén csak meglett a kindertojás :-)
A harmadik ponton pedig rejtőtől kértünk segítséget, amit ezúton is nagyon köszönünk!!!

Még 1x nagyon szépen köszönjük az önzetlen és gyors segítséget :-) :-) :-)

GCSPQR_2017074143940GCSPQR_2017074143956
GCSPQR_2017074150642GCSPQR_2017074150651
GCSPQR_2017074154745GCSPQR_2017074154751
AzElveszettGeoládaFosztogatói 2017.07.02 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A 3. ládánál segítséget kellett kérni, mert csak egy ázott papírt talaltunk, így köszönjük a ládatulajnak a közreműködést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2017.06.19 09:54 - Megtaláltam
Köszönjük a segítséget a 3. ponthoz [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pgyp 2017.06.09 19:40 - Megtaláltam
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A második pont koordinátái el vannak mlrve, mert pont két fa közé mutatnak közel a diófához, de a távolabbi fánál vabón a kindertojás. A 3. ponttól pár méterre egy homeless sátor van...

kobrakiraly 2017.06.08 18:13 - Megtaláltam
Második neki futásra meglett a 2. pont is.
Köszönjük a rejtést. Gyermekkorunk helyszínén jártunk.

Huncutka01 2017.06.08 18:05 - Megtaláltam
Második neki futásra lett meg a 2. pont. Köszönjük.

Marpad 2017.06.01 20:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ivigeo 2017.05.27 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük.

nemesa 2017.05.26 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszi a rejtést, jók a rejtekek.

Katka991 2017.05.20 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Huncutka01 2017.05.19 16:58 - Nem találtam meg
Sajnos csak az első és a harmadik pontot találtam meg. Meg van a jelszó is. A második a kinder tojásban nem sikerült. Kérem a rejtőt, hogy a megtalálást elfogadni szíveskedjen a két megtalált jelszó alapján. Köszönöm.
Kellemes séta volt barátokkal.

[Elutasította: Liberty, 2017.05.27 19:23]

tótheszter 2017.05.13 14:20 - Egyéb
Ma reggel frissítettem a GPS-em a .HU-s adatokkal, valamiért a régi leírást húzta le...
Visszafelé haladva nem is volt gond: 14.20-kor belogoltam a végládába (felírtam a fanégyzetes jelszót), majd a 2.-es pont a kerítéssel is könnyen meglett. Továbbtekerve az 1.es ponthoz megláttam a kerítést, rossz érzéseim lettek....és valóban nem leltem a fémlapot...

Aquincum 1 stage 
Bulirobot 2017.05.02 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2017.05.01 22:03 - Egyéb
A hibát a mai napon korrigáltam.
A jelszó második részlete a kőásatásoknál egy fa törzsében található, kindertojásban, kb. egy méter magasan.


ratagi 2017.05.01 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Köszönöm.

krisz17krisz 2017.05.01 17:30 - Megtaláltam
Ennek a ládának most futottam neki másodszor. Első alkalommal nem találtuk meg sem az 1. sem a 2. ponton lévő jelszót. Most az 1. és a 3. pont rendben volt, de a 2. ponton egy ajtómágnesen az 1. pont jelszava szerepelt.. hogy is van ez? Majd töltök fel képeket mindkét alakalomról.. remélem elfogadod megtaláltnak..

[Jóváhagyta: Liberty, 2017.05.01 22:03]

Krisztizsolti 2017.04.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nagyon tetszett!

redbird 2017.04.27 12:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget és a segítséget! :)

hegesan 2017.04.08 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszi a rejtést!

Liberty 2017.04.06 18:00 - Egyéb
Ma ellenőriztem a multi pontjait. Az 1. pontnál pótoltam a hiányzó jelszót. Az adott koordinátán található fa odújában található a 4x10 cm henger, fakéreggel álcázva, kb. 160 cm magasan. A 2. és 3. ponton a jelszó részletek rendben. A 3. ponton a mikróládába tettem ceruzát és logfüzetet.

kneupatiku 2017.03.31 16:54 - Megtaláltam
Az első jelszórészletet mi sem találtuk, a többi könnyen meglett. A 3. ponton a ládába raktunk egy papírt, hogy lehessen logolni.
A képek alapján, kérlek fogadd el a megtalálást. Köszi!

IMG_2499IMG_2501
IMG_2503 
HCSH 2017.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.00
Sajnos az első két jelszót nem találtuk meg. Pedig órákig kerestük. A 3. jelszó megvan bár elég magasra sikerült rakni, mivel nehezen értem el.
A környezet hibátlan, az idő a kis szelet leszámítva tökéletes volt egy kirándulásra. Régi vágy volt a romok megtekintése. Kislányommal élveztük. A képek alapján kérem a megtalálás elfogadását.

[Jóváhagyta: Liberty, 2017.03.15 16:50]

20170315_13210520170315_134839
20170315_13402420170315_132858
20170315_15115220170315_151156
dabcsi 2017.01.28 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Az első ponton a táblácskát nem találtuk, a mágnes és a mikroláda pontosan a megadott helyen volt. Köszönjük a Rejtő segítségét.

szollosi73 2017.01.01 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megvan!
A múzeum előtt parkoltam, onnan sétáltam végig a multi pontjait. Sajnos az első pont hosszas keresés után sem lett meg, de a rejtő nagyon kedvesen kisegített. A második pont és a harmadik is könnyen előkerült. Nagyon klassz multi, szép az Aquincum kívülről is.
Köszi a rejtést!

AQVINCVM 001AQVINCVM 002
AQVINCVM 003AQVINCVM 004
AQVINCVM 005AQVINCVM 006
AQVINCVM 007AQVINCVM 008
AQVINCVM 009AQVINCVM 010
AQVINCVM 011AQVINCVM 012
AQVINCVM 013AQVINCVM 015
AQVINCVM 016 
Vilma 2016.12.28 10:45 - Megtaláltam
Szép időben jártunk erre.

ésKata 2016.12.28 10:45 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

M1161 2016.12.20 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Második nekifutásra és Liberty szíves segítségével. Köszönöm! :)

Bovkati 2016.12.10 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Nyári kis biciklitúrám alkalmával lemaradt a második ponton levő jelszódarab saját hibámból, mivel távol lakunk csak a mostani arra jártunkkor tudtuk megkeresni, így összeállt az egész.

IMG_3891IMG_3893
IMG_3898IMG_3919
IMG_3921 
Pibo 2016.11.26 16:10 - Megtaláltam
Köszi...

RékaésAdrián 2016.11.24 14:42 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, ez egy nagyon jó rejtés!
A kerítésnél pont ott állt egy srác, kezében telefonnal, megörültem, hogy biztos ő is kessertárs, de benéztem... Furcsán nézett rám, hogy én milyen pontot is keresek. Továbbmentünk a másik két ponthoz, de visszafelé még mindig ott állt. Szerencsére kellő diszkrécióval megleltük ezt a mágnest. :)

Liberty 2016.11.17 21:57 - Egyéb
Az első pont jelszavát pár méterrel áthelyeztem, a hármas pontnál a mikro ládából kivettem a nedves logfüzetet, csak a jelszó van benne. Újra kereshető!

Göde kessertárs logjában írtak alapján a ládát betegre állítom. Elmegyek a helyszínre az 1. és 3. pontot rendbe teszem. Pár napig egy kis türelmet kérek. Köszönöm.

Göde 2016.11.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Immár hatvan éve tervezem, hogy ide el kéne jönni. Köszönöm, a csábítást. Az 1. pont szinte olvashatatlanul beázott, csak feltételezem a megoldást. A láda odújában igen sokat kotorásztam, szűkös bejárata következtében meglehetősen piros lett otthon a zsebkendőm mosóvize. Már lemondtam a megtalálásról, amikor véletlenül belerúgtam a fa aljában heverő papírzsebkendős zacskóba. Gyanús lett, megtaláltam benne a ládát. A jegyzőkönyv írhatatlanra ázott, de olvasható. Jól lezárva visszatettem a helyére, a zacskót a legközelebbi kukába.

Vincenzo65 2016.09.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.80
Kocsi nélkül is lehet itt elmenni és közben ládázni. Első pont olvashatatlan szinte. Okossal lefényképezve és kinagyítva, megtippelve(másodikra).

szimari 2016.09.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
ok

sas&szti 2016.09.09 09:00 - Megtaláltam
Sajnos az első pont nekünk is fejtörést okozott, így a rejtő segítségét igénybe vettük. :) A harmadik pontnál viszont nagyon nem tetszett a rengeteg eldobált fecskendő.......ez persze a rejtés értékén nem változtat! :) Köszönjük a rejtést! :)

20160909_09114420160909_085006
snucee 2016.09.06 18:20 - Megtaláltam
Kellemes séta volt. Sajnos az első mágnes beázott, olvashatatlan a jelszó. A rejtő készségesen segített, köszi! :)

Molli 2016.09.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Köszönöm a rejtést!

Myrafelle 2016.09.04 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

mazsolaaa 2016.09.03 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Ebben a rejtésben biztosan volt valami vudu, majdnem kifogott rajtam... A megadott koordináta környékén köröztem-tapogattam-keresgéltem jó darabig, aztán cserben hagyott előbb a program, majd a kütyüm akkumulátora is. Kaptam még a nyakamba egy biztonsági őrt, akit elég nehéz volt meggyőzni, hogy nem a kerítést szándékozom leszerelni (no, de akkor minek nézegetem annyira?!?). Rejtői segítséggel lett meg az első pont - utólagosan is köszönöm a segítséget!
A második pontnál már a GCMAUT mágikus tükrét alkalmaztam, aminek segítségével a vudu ellenére, a lemerült GPS nélkül is meglett a jelszó.

Jó kis kaland volt! Köszönöm a lehetőséget! :)

VízvezetékAquincum
graffz 2016.09.02 18:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SandorCsaba 2016.08.29 14:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Zéboy 2016.08.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2016.08.28 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Norbee97 2016.08.25 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.69
Nyárzáró ládázás még egyszer Budapesten 4/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Először a ládát kerestük meg. Átnéztünk néhány fát mire meglett. Ezután a romok felé mentünk, ott kis keresés után meglett a jelszó. Az első pont nekünk az utolsó volt, kis keresés után az is előkerült, csak a jelszó volt kicsit nehezen olvasható. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
491.

20160825_13353020160825_133558
20160825_13360520160825_133632
20160825_13375120160825_134550
20160825_13455320160825_134711
20160825_13553220160825_135544
20160825_13563420160825_135655
20160825_13584020160825_140010
20160825_14001920160825_140400
PalBaaal 2016.08.24 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Munka utáni ládázás, a pontok rendben. Köszönöm!

mangogyuri 2016.08.23 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Köszönjük a rejtést! Az első ponton a jelszórészlet alig olvasható. (Otthoni irodalmazással győződtünk meg a leolvasásunk helyességéről...)

LH458 2016.08.20 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Kerékpáros találat.
Köszönöm a rejtést.

Liberty 2016.08.07 11:00 - Egyéb
A mikroládát és a pontokat ma ellenőriztem. A mikroláda nincs beázva, a jelszó olvasható, a logfüzet nem nedves. A másik két pontnál ellenőriztem a mágnesek helyét. Kérlek, ahol megtalálod a mágnest, oda helyezd vissza. Köszönöm szépen. További sikeres ládakeresést kívánok mindenkinek!

thera 2016.08.06 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! A mikroláda beázott. A jelszó szerencsére még olvasható, de a logbookot nem vettem ki a dobozból. A sétány sajnos nagyon szemetes.
Nagyon szépek a romok. Nyár elején voltam a múzeumban, de ládát keresni nem érkeztem. Tudtam, hogy még visszajövök.

Drotak 2016.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Nagyon szep, atgondolt rejtes(ek), elmeny volt keresni, koszonjuk! :)

zolika87 2016.07.02 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Az első pontnál nagyon sokat bénáztam, mert könnyű lett volna megtalálni, mégis elcsesztem vele 20 percet :) A többi pont könnyedén meglett, a ládát csúnya bogarak őrizték :) A rejtés zseniális, köszönöm!!!

Szárnyaló Sas 2016.06.20 17:30 - Megtaláltam
Szevasz láda! Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ikba88 2016.06.12 13:16 - Megtaláltam
köszi a rejtést! (109) Az első jelszó részlet alig látszik.

KP1965 2016.06.09 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Munka utáni ládázás Aquincum területén és a Gázgyári lakótelepen.
A második ponthoz jó sok rozsdás és pókhálós kerítést tapogattam végig!

nyomozócsapat 2016.05.30 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

catNcat 2016.05.15 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Köszönjük, az első jelszó már nagyon nehezen olvasható. Az utolsó pont a meztelen csiga engedélyét kellett kérni :)

Tikis 2016.05.08 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
ket eves projekt eredmenye. a ladat ket eve talaltuk meg, most begyujtottuk a tobbi pontot is, be is megyunk majd ha korabban ekrezunk. koszi a segitseget!

kectam 2016.05.05 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Vagy négy éve a gyerekekkel megtaláltuk az emlékeim szerint akkor négy pontos multit, de valamiért elfelejtettem regisztrálni. Ma újra errefelé jártam, gondoltam megkeresem újra. A rejtések jópofák, minden ott volt, ahová a GPS mutatott. Az "építkezés" lassan halad, hisz az évek során nem változott semmi, még mindig csak az alapok állnak :)
Köszönöm a lehetőséget

BLUEway💙2016! 2016.04.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Ilyen rejtéssel még soha nem találkoztunk, mint az 1. és a 2. pontokon. Az első nehezen is lett meg, de utána a 2. már könnyebb volt. A 3. helyen már messziről kiszúrtúk a rejteket. THX!

20160430_15562820160430_155945
20160430_16004620160430_160154
20160430_16030620160430_160407
20160430_16042420160430_160525
20160430_16120820160430_162005
Évi&Zoli 2016.04.22 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
A Petneházy Club Hotel bázisról, támadás a környék ládái ellen. Az első ponttal meggyűlt a bajunk, de Liberty készségesen kisegített. Köszönjük!

20160422_12361720160422_123513
20160422_12175420160422_121506
20160422_15323520160422_154204
Albatrosz947 2016.04.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Egy kicsit visszatekinthettem a múltba. Ez lenne a téridő?
Élvezetes volt az unokáimmal piknikezni az amfiteátrumban!
Ha a kövek mesélni tudnának!
Köszönöm lehetőséget és a segítséget.

DSCF4832DSCF4833
DSCF4834 
Owl&Duck 2016.04.10 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2m] [wapon beküldött szöveg]

20160410_12202820160410_122602
20160410_12284220160410_123100
20160410_12314420160410_123246
20160410_12390520160410_131939
20160410_135319 
VaVi 2016.04.06 15:25 - Megtaláltam
:)

lczandris 2016.03.28 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2016.03.20 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönöm Liberty-nek a szép, és érdekes rejtést, szülinapom csúcspontja volt!

Tipekin & Perseus 2016.03.19 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Hamar meglettek a pontok, köszönjük szépen! :)

TS 2016.03.03 14:40 - Megtaláltam
Fordított sorrendben kerestem fel a pontokat. Az 1-es ponthoz érve látom, hogy egy kőműves dolgozik a kerítésnél. Mint kiderült, három hete egy autó kidöntötte és újra kellett építeni. Elsőre azt hittem, hogy a jelszórészletet tartalmazó mágneskarikának annyi, de néhány méterre arrébb az eredeti helyén megtaláltam. A sikeres találat után a múzeumba is bementem.

Petra&Laci 2016.02.21 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Izgalmas multi, csapatban megoldva, legközelebb reméljük a múzeumba is bejutunk!

Köszönjük!
Petra&Laci, Kincső és Balear

kincs92 2016.02.21 15:39 - Megtaláltam
Ezt a multit már múlt héten elkezdtük Csabival, de sajnos nem volt időnk befejezni. Most két plusz taggal sikerült végigjárnunk a pontokat. Nagyon tetszettek a romok, a rejtések ötletesek voltak és könnyen előkerültek. A múzeumba sajnos most nem tudtuk elmenni, később mindenképp pótolni fogjuk :)

Köszönjük a könnyű kis sétát,
Kincső & Csabi, Petra & Laci

acsipapa 2016.02.14 13:22 - Megtaláltam
kis segítséggel meglett

Webber 2016.02.14 13:22 - Megtaláltam
Megett.

ha2 2016.02.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Februári tavaszias napsütésben. Mágnesek a helyükön,
sajnos a dobozka teljesen megtelt vízzel. Az elázott papírt
kivettem,de nem tudtam pótolni.
Tettem bele új logbookot.

007006
005004
Mortanius 2016.01.20 13:46 - Megtaláltam
Kesztyűben végigtapogatva a megadott helyeken(a koordináták jók), a kis mágnesek viszonylag hamar meglettek.
A 3. pontnál a logbook bele volt fagyva a ládába, úgyhogy a logolás most kimaradt.
Köszönet a lehetőségért!

Evila 2016.01.14 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk Danival. Köszönjük a rejtést!

Ashmelia 2016.01.10 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Bóklásztam egy ideig a környéken, mire megtaláltam a megoldást, a második pontnál a "belső részén" tényleg sokat jelentő kifejezés, és valóban nem a belső oldalra utal (amire elsőre az ember gondolna)...
Az első pont könnyen meg lett.
A harmadik szintén meg lett könnyen, bár visszarejtésnél feltűnt néhány mugli is. :/

nmaria 2015.12.30 13:31 - Megtaláltam
Köszönjük! Elsőre tegnap nem sikerült, ma újra nekigyürkőztem és sikerült. Az első két ponton kb. 20 forintos érmenagyságú mágnest kell keresni. A harmadik pontot már messziről ki lehet szúrni. Köszönöm Liberty segítségét. A második pontnál készült kép jobb oldalán lévő kerítésoszlop közelében kell keresni, bár a kütyü szerint balra a villanyoszlopnál lenne.

Második pont.
 
Telkess 2015.12.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Ez is előkerült, köszönet a rejtésért és a segítségért.

 
denho 2015.10.25 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
G:HU app miatt még a régi szövegezéssel végigkerestem és meglepődtem, hogy nem jó a jelszó. Második körben meg az első ponton nem találtam a mágnest. Köszönetem a rejtőnek a segítségért!

Scarlet 2015.10.04 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2015.10.04 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2015.08.21 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, rejtői kedves segítséggel. Sikerült egy a változtatásoknál korábbi kinyomtatással közelítenem, így a helyszínen nem találtam az 1-2 részpontot. Még szerencse, hogy a láda nem változott :-) Liberty viszont rendkívül segítőkész volt, amit külön köszönök. A bemutatott objektumok megtekintése viszont nagyon kellemes volt, mindhárom pontnál nagyon élveztem a látnivalókat! Később a hajógyári szigeti pontokért nem tudtam bemenni, lévén, hogy a szigetet lezárták takarítás miatt :-(.
Lib, köszi a rejtést, még sok ilyen ládát kívánok Tőled :-)

Péter60 2015.08.21 11:55 - Megtaláltam
ok

hpanna19 2015.08.02 16:52 - Megtaláltam
A kerítés taperolás miatt fülig koszosan, de megérte:)

Patics 2015.08.02 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Baráti társasággal, remek kis séta keretében, könnyedén meglettek a pontok. Köszönjük a rejtést...

Gorkii 2015.08.01 19:43 - Megtaláltam
Pipa!

Csirimojo 2015.08.01 19:43 - Megtaláltam
Minden a helyén! Az utolsó ponton legalább 3 fa van 2 m magasan lévő odúval. :) Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gabortel 2015.07.31 12:01 - Megtaláltam
Kicsit koszos lett a kezem, míg végigtapogattam a kerítést, de meglett.

Liberty 2015.07.27 18:30 - Egyéb
Brogan bejegyzését figyelembe véve, ellenőriztem a 2-es pont helyszínét. A mágneses tábla a helyén volt! Valóban nem normális, hogy egyes megtalálók filccel felírják a jelszót a korlátra, nem tudok ellene tenni semmit. Viszont a jelszó kereséshez be, fel vagy le kell nézni, alaposan körbejárni.
Mindenesetre a 2-es pont új koordinátán található és mind a három pont új jelszót kapott.


Brogan 2015.07.26 21:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.47
Minden oké, viszont a 2. ponton én nem találtam mágnessel rögzítve semmit, csak egy filctollas feliratot. Ez így normális? A leírással nem egyezik.

 
Szűcs-Kádas Gyalog Team 2015.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.97
Szép séta közben kerestük meg.Megerősíteném,hogy a jelszavakhoz nem kell bemenni,és belépőt fizetni.S-E-K

capacsok 2015.07.09 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszönjük a lehetőséget :)

sagabi 2015.07.02 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Munzee

distike 2015.06.27 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Megtaláltam.

vaterlo 2015.06.27 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Római partra igyekezve, kerékpáros megtalálás. Köszi a rejtést.

Kiaribua 2015.05.30 17:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. A második ponton a ládát nem találtuk, a pótjelszó segített.

segoy 2015.05.25 14:20 - Megtaláltam
!

Borzaska 2015.05.24 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Borzaska & LRDR [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Somoskoi 2015.05.10 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kugyu21 2015.05.10 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

rkertesz 2015.05.04 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dudipeti 2015.04.30 19:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Wilka74 2015.04.21 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Totti86 2015.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Első multiládánk, köszönjük!

ZoltanW 2015.03.15 00:00 - Megtaláltam
Koszi

sogor36 2015.02.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Köszi a rejtést. Sokszor elmentem már mellette, de most legalább körbe tudtam nézni.

R.Betti 2015.02.11 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Megtaláltam. Köszönöm.:-)

stmester 2015.02.04 10:15 - Megtaláltam
megvan köszi

szladoo 2015.01.20 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2015.01.18 11:55 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést :)

VKBITANG 2014.11.29 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi! :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

miky 2014.11.29 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hroxi 2014.11.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Életünk első ládázása kisfiammal :-) élmény volt! :-)

kaunisz 2014.11.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
Megvan! Lehetne egy jót focizni az arénában csak két kiskapu kellene

mozgo 2014.11.15 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Mai negyedik találatom. Nagyon jó! Nagyon tetszett! A harmadik pont főképp! A láda a földön hevert, de visszatettem az odúba, amelyik alatt volt.

 
Deti 2014.11.09 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

viad 2014.11.01 00:00 - Megtaláltam
Útközben:) Köszi!

KataJani 2014.10.25 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
932.megtalálásunk. Szombati 30 km-es tekerés. Szép a hely. Autóval mindig elsuhantunk mellette.

MúzeumVízvezeték
AquincumAnfiteátrum a ládától
Láda 
dendeocse 2014.10.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megvan.

ZoliQua 2014.10.17 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2014.10.17 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam, Köszönöm :) A 3. pontot különösen szerettem,mert még nem jártam itt és kellemes meglepetést okozott a környezet :)

Stn72 2014.09.28 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.75
+van! Minden pont könnyen megtalálható -azonban eléggé mugli veszélyes tud lenni!
Nem ártana pótjelszókat kihelyezni vagy virtualizálni! -hamár úgyis virtuális jellege van az egésznek...
Az első pont nem kérdéses, még a ládaoldal képei között is szerepel... ;)
A 2.ponton érdemes a kerítést alaposan szemügyre venni, alulról is!
(ahogy az írás mondja: "korlát felsőrészének belsejében,mágnessel rögzítve")
3. pont a leginkább identitászavaros: hagyományosnak kinéző, méretéből adódóan inkább virtuális... -e jelleg miatt van leginkább veszélyeztetve!
Átgondolásra érdemes...

cityart54 2014.09.27 17:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Levin 2014.08.30 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
.

Ekarp 2014.08.27 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
A virtuális pontok már negyed éve meglettek, de most harmadszorra kellett visszamennem a mikroládáért, korábban kétszer is muglis volt az amfiteátrum. A láda a földön hevert, visszatettem az odúba, és kicsit odébbhúztam a fellépőnek használt követ. Remélem, most hosszabb életű lesz a láda. Köszönöm a rejtést!

Schlégl 2014.08.22 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSPQR_20140822104247.jpgGCSPQR_20140822114200.jpg
kétbakancsos 2014.08.20 17:00 - Megtaláltam
Augusztus 20-án délután végigjártuk a pontokat és megnéztük a romterületet belülről is, köszönjük a lehetőséget.
Az első pont egyértelmű.
A 2. már nem. A kerítésen csak a feliratot találtuk meg
A 3. ponton sajnos nem lett meg a mikro láda, csak a helye.
Kérem a fotók alapján a megtalálást elfogadni, köszönettel,

[Jóváhagyta: Liberty, 2014.08.21 19:50]

A volt trafóház2 pont?
3 pontVíziorgona
T+P+L 2014.08.10 18:00 - Megtaláltam
Ma délután végigjártuk a pontokat.
Köszönjük a lehetőséget, ez egy nagyon jó lehetőség...
Van némi gond...
Az első pont sima ügy.
A 2. már nem. Nincs semmi a kerítésen. A kopott filctollas felirat meg van. Az helyettesítené?
A 3. ponton sajnos nem lett meg a mikro. Szerintem eltűnt...
Kérem a fotók alapján a megtalálást elfogadni, jóváhagyni.
Köszönettel,
Molnárék

[Jóváhagyta: Liberty, 2014.08.10 22:58]

MP 2014.08.10 18:00 - Megtaláltam
Ma délután végigjártuk a pontokat.
Köszönjük a lehetőséget, ez egy nagyon jó lehetőség...
Van némi gond...
Az első pont sima ügy.
A 2. már nem. Nincs semmi a kerítésen. A kopott filctollas felirat meg van. Az helyettesítené?
A 3. ponton sajnos nem lett meg a mikro. Szerintem eltűnt...
Kérem a fotók alapján a megtalálást elfogadni, jóváhagyni.
Köszönettel,
MP

[Jóváhagyta: Liberty, 2014.08.10 22:58]

geocat&geodog❤ 2014.08.10 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönjük a lehetőséget. Az első két pont szerencsére zökkenőmentes volt. De a 3-as pont már kifogott rajtunk. Telefonos segítséget is kértünk a rejtőtől, de a mikroláda így sem lett meg, valószínű eltűnt, illetve az előttünk lévők sem találták már meg. Kérnénk a kép alapján történő elfogadást! Köszönjük!!!!

[Jóváhagyta: Liberty, 2014.08.22 21:47]

IREBA 2014.07.14 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget!! A második pont miatt a rejtő segítségét kellett kérnem, melyet ezúton is köszönök.

alexi 2014.07.13 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Biciklizés közben begyűjtöttük! Köszönjük a rejtést!

vaslemez 2014.07.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.02
Autós tekergés közben.

kaldigeza 2014.07.11 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Egyedül bolyongva. Köszönöm a rejtést!

pannnus 2014.06.09 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszönjük!

(:jannus:) 2014.06.09 12:16 - Megtaláltam
Köszi a remek multit!

cs24 2014.06.05 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

robinbird 2014.05.25 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.66
Köszönjük, hogy megmutattad ezt a helyet. Már régóta érdekelt Az Aquincum, de most a láda jó ürügyet szolgaltatott a látogatásra.
Biciklivel indultunk útnak, át az északi vasúti hídon. Bár A multi minden pontja kívülről elérhető, Szerencsénkre éppen a floriálé ünnepség zajlott az Aquincumban, igy befizettük a potom 4200 ft belépőt, cserébe kiprobalhattuk a nyilazást, dárdavegést. Volt meg jelmezes harci kiképzés, bemutató és színházi előadás. Szoval tartalmas Kirándulás volt, jóval több, mint egy szimpla ladavadaszat.

kiskutyus 2014.05.25 00:00 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

Fixis 2014.05.15 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Fordított sorrendben kerestem fel a pontokat. Mag van a hangulata ezeknek a helyeknek!

Tathalas 2014.05.04 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0s] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2014.05.03 13:45 - Megtaláltam
Köszi!

tosza73 2014.05.02 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
Nagyon tetszett az emlékhely!

MJANEZ 2014.04.19 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltam! :-)
Köszönöm, hogy ezt is megmutattad! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dienespeter 2014.04.14 19:00 - Megtaláltam
köszi

Liberty 2014.04.13 01:00 - Egyéb
Hohner kérését elutasítottam, mert az a geocaching játékhoz méltatlan.

Megnéztem az eddigi "megtalálásait", ahol megdöbbentő, hogy többnyire azonos szöveggel minden rejtőhöz azzal a kéréssel fordul, hogy épp a helyszínen járt, de nincs gps-e és fogadják el a találatot.
Vagy készüljön fel tisztességesen megfelelő eszközökkel, vagy nem kell ezt a játékot űzni, mert ez nem a pontvadászatról, hanem a történelmi és természeti értékek megszerzéséről szól.

A jövőben sem fogok a fentihez hasonló kérést elfogadni.

kolibri 2014.04.13 00:00 - Megtaláltam
Hogy ez az esztergomi vonat milyen lassan készül... A 3. ponton még soha nem voltam, s most is veszélyben volt a bejutás néhány fekete ruhás 'alak' miatt. Most fúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy vajon mit csináltak ott...mondjuk, lehet, hogy az övéket is, hogy mi mit műveltünk. ;o)

Choongie 2014.04.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Kösz a rejtést!

Rejha 2014.04.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Kösz a rejtést!

Pogánypeti 2014.04.11 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Hazafelé Szentendréről ez volt a mai napi budai ládázásom negyedik találata.
Tetszettek a római kori romok. Az ősszel jártam a katonai amfiteátrumnál, és most végre láthattam a polgárvárosi amfiteátrumot is.
Köszi a rejtést! :)

Az Aquincumi múzeumRómai vízvezeték
PolgárvárosPolgárváros a 2. pontnál
Polgárvárosi amfiteátrum romjaiMost nyírták le a füvet... :)
Nyugati ostorfa-sor (Celtis occidentalis)A polgárvárosi amfiteátrum
Pamina 2014.04.04 23:00 - Megtaláltam
Kis esti séta alkalmával levadászva :) Nagyon ötletes köszi..

Dedina 2014.03.29 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!
Aki Óbudán jár, az ne hagyja ki :)

Edina és Csabi

Balear 2014.03.29 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Óbudai sétám végére még egy gyors és kötelező találat :)

Köszönöm a rejtést,

Csabi

cdf 2014.03.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Csak külsős nézelődéssel.

tabu 2014.03.09 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönjük megtaláltuk.

zsefiuk 2014.03.08 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

reweptor 2014.03.06 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gyongyics 2014.03.06 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]. Nem tudtam loggolni mivel a ládában nincs logbook de nehezen is férne be.

Babka és Cöcke 2014.02.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
A rómaiak azért tudtak építeni!

Kaputyin 2014.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszi a rejtést! A második pontban frissítettük a feliratot!

kgabi 2014.02.19 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tothadam86 2014.02.04 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

Sir Pajszer 2014.02.02 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Köszi!

anettx 2014.01.18 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

 
elflaco 2014.01.11 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

leptoszom 2014.01.10 15:46 - Megtaláltam
GCRMPR GCSPQR és GCgazm esett el a fejtisztító sétám alatt. Minden rejtés bravúros volt. Imádtam ezt a kört! :)
http://www.strava.com/activities/105307611

Madym 2014.01.04 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Megvan. Harmadik geós Budapest-túrám, 9/13 felkeresett láda. Vonattal Debrecenből. A GCGazm virtuálissal közösen. Az első pontnál sokáig keresgéltem, sikertelenül, így telefonos segítséget kértem, köszönet érte! A műszerem vagy 15 méteres eltérést mutatott, de a segítség ellenére sem találtam semmit, így nagy valószínűséggel nincs meg ez a pont, ezt a rejtővel megbeszéltük. A második jelszórészlet könnyen meglett, itt viszont nagyon pontosak voltak a koordináták, és a találathoz nagy segítség is van, meg fogjátok látni. A mikroládát sem nehéz megtalálni, egyértelmű, hol kell keresgélni. Még a Római-part volt hátra ezen a környéken. Köszönöm!

A végpont körülÉrkezés erről
Lépcsők cölöpökből 
csipet_csapat 2014.01.02 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

EndreiTeam 2013.12.31 07:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Jelszópróba, bővebben később.

EmesESE 2013.12.29 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.73
Az első pont nekünk sem lett meg, de könnyen kitalálható.
Mindig megdöbbent mikor a római kor emlékeit látom. 2000 évvel ezelőtt mikre voltak képesek az akkor élt emberek internett és számító gép nélkül :-)

breimanne 2013.12.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.34
Köszi a rejtést.

zsolty23 2013.12.25 10:46 - Megtaláltam
Sajnos az elsőt nem találtam meg. Azonban a jelszó így is kitalálható,
Köszönöm a rejtést!

KBB-Bombur 2013.12.07 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Rengetegszer jártam már itt, de most már geoládás szemmel is láttam. Jó rejtés.

KBB-Balin 2013.12.07 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.01
Rendszeresen itt járok el az emlékek mellett, de most más szemmel néztem őket. Köszönöm. Jó ötlet a mágneses rejtés.

placi75 2013.12.06 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]
Első mágnest nem találtam, de megoldottam. :) Második (amivel kezdtem) kicsit nehezen lett meg, a harmadikat messziről kiszúrtam.
Ötletes rejtések, rájön az ember, hogy mennyi mindenre jó a konyhai bútorkiegészítő. :)
Az Aqvincumot sem láttam még ilyen közelről, csak az útról.

gst76 2013.11.17 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
GPS nélkül nehézkes a megtalálás, de a rejtő készséges volt, kaptam telefonos segítséget. Köszönöm még egyszer!
Kihasználva a fagy mentes novemberi vasárnapot kerékpárral jöttem Óbudára. Az első két ponthoz kellett némi iránymutatás, de a harmadik könnyen megtalálható.
Mai 2 multim második ládája. 45 km tekerés eredménye.

GCSPQR_20131117121723.jpgGCSPQR_20131117125937.jpg
GCSPQR_20131117130218.jpgGCSPQR_20131117130359.jpg
GCSPQR_20131117121807.jpg 
Elekék04 2013.10.29 13:30 - Megtaláltam

Megtaláltuk! A 3. ponttal nem boldogultunk, a megadott koordináták körűl minden rést átvizsgáltam, de nem találtuk meg (valószínűsíthető, hogy eltűnt). Köszönjük a rejtő készséges segítségét!barathg 2013.10.23 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

GCSPQR_20131023170006.jpg 
Enchanter 2013.10.13 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

snailgirl 2013.10.13 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

GCSPQR_20131013115335.jpg 
Katulyakutatók 2013.10.12 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]
Az 1. pontnál a GPS folyamatosan a hirdetőoszlop környékére vitt. Áttapogattuk a környező kerítéselemeket, végül a női megérzés segített ismét. A 3. pontnál azonban nem segített, hiszen "pókhálóval beszőtt odúban nem lehet a láda". Ott volt.
Sajnos a fényképezőgépben lemerült az elem, így nem sok kép készült.
A láda megtalálásának részleteiről bővebben itt olvashattok.

 
zsuzsigabor 2013.09.28 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.15
Az első pont kicsit nehezen lett meg, de miután megtaláltuk, a második már egyszerű volt. A láda pedig teljesen egyértelmű. :) Kicsit zavaró, hogy nagy a közúti forgalom az első két pont mellett, nehéz észrevétlenül keresni.
Köszönjük a rejtést!

Fadam23 2013.09.11 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Először délelőtt esőben, de aztán már nagyon rákezdett, aztán visszajöttem délután jó időben. Köszönet.

UfoPapa 2013.09.08 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.91
Örülök, hogy itt járhattam, és megnézhettem a Római emlékeket, de egy negatív pont marad ez a láda.
A bejárat közelében a vasrácson lévő ládát ha egy fél óráig nem kerestem akkor egy percig sem. Az összes kamera engem nézett már, mire feladtam. A jelszót ki lehetett találni a többi részletből ami jó dolog, de a kínlódás megmarad egy életre.
A környék és a láda pontjai jól ki vannak találva megéri megkeresni egyébként.

Gábor75 2013.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.89
GCKUPA keretében. Köszönöm a rejtést!

cooljan7 2013.08.24 00:00 - Nem találtam meg
Csak az utolsót. Az első kettő nem egyértelmű, a kerítésekben darázsfészkek vannak, és vezeték is van rá kötve....

h.krisz 2013.08.20 12:06 - Megtaláltam
KÖSZI

attbuda 2013.08.18 11:10 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

aknitram 2013.08.18 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28f] [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2013.08.11 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Schmauder Tamás 2013.08.10 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.38
Az első mágnest nem találtuk.

bence máté 2013.08.09 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.32
ok

Đorka 2013.07.25 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Tetszett a rejtés. A mágnesek a helyükön voltak. Szép környezet. Köszi! :)

RichieRics 2013.07.25 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Világ életemben Budapesten laktam, és szégyellem, hogy csak most jöttem el Óbudára. Hihetetlen, hogy ezek még ma is állnak! Jó a rejtés, és sok a látnivaló! :) Biciklis találat Dorkával.

gyetger 2013.07.07 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! A második nem volt könnyű. :) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsi és Palcsi 11010713 2013.06.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük!

petili 2013.06.17 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönjük a rejtést!

Huni 2013.06.16 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Elöször is köszönöm a rejtőnek a segítséget( már az első pont nem akart meglenni. Szokásomhoz kicsit híven) továbbá Toni01-nek aki telefonon bediktálta a rejtő telefonszámát.

A múzeumba be is mentünk a láda csak utána érkezett :D A mágneses megoldás tetszett a végláda hamar meglett. Mindenesetre köszönöm a rejtést, jó kikapcsolódás volt. Közös kincs Bicis65-el aki anyukám ;)

"Ceasar"Megtalálás után
Ülök a babérjaimonValahol ott a láda is ;)
Bicis65 2013.06.16 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Helló! Nagyon tetszett a rejtés, ötletes. Sok sikert a geocachingeléshez és a rejtésekhez.
Üdv.

Pajzsika 2013.06.08 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.34
Köszi, meglett!

Dióskanyar 2013.06.08 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.94
Megvan! Köszi a rejtést.

Horizont 2013.05.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam, gyönyörű helyeken jártam. A jelszavak elhelyezése szellemes, a láda rejtése nagyon ügyes. Köszönöm Libety.

A múzeum.Itt vagyunk.
Időtálló építmény.Romok...
Horizont...Amfiteátrum.
Körbe öleli a sétány.Tájékoztató tábla.
Párpmmal a "küzdőtéren".Gizus és Sanyi.
becko 2013.05.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.98
A keresés után -de a logolás előtt- változott meg az 1. pont jelszava, ezért kénytelen voltam kitalálni.

nagyi11 2013.05.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
Megtaláltuk! A második ponton a jelszórészletet a földön a porban találtuk meg, visszaraktuk amennyire tudtuk, de nem biztos, hogy sokáig ottmarad.

 
Strombus 2013.05.19 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Szép hely, persze. Jó, hogy van igazi láda is, mégha csak picike is.

HGery 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Köszi! +1

Woodoo 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Bringás találat HGeryvel.

Sobir 2013.05.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszi a rejtést

Lézer&Baby 2013.05.15 17:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Crowngu@rd 2013.05.15 16:34 - Megtaláltam
Ez a kis multi maradt a közel 70 kilométeres bringatúra végére, amibe hazafelé még belefért a Budai vár megmászása majd egy jó kis örömszáguldás lefelé. Köszönöm Lézernek a társaságot a rejtőnek pedig a rejtést!

cKthebest 2013.05.04 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Dömemama 2013.05.01 15:15 - Megtaláltam
Köszönjük.

Zolee140 2013.05.01 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést. Biciklis találat. :)

Vártuk a műsort. :)Közben ettünk is
 
Jucci 2013.05.01 12:36 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a rejtés. A leírások jók és könnyen értelmezhetőek. Kellemes séta az Aquincumi múzeum körül és az Amfiteátrumnál.
A találat után a GCAMFI-nál folytattuk ünnepi ládázásunkat.

Kázmér és Párja 2013.04.21 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük.

csehipest 2013.04.20 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.29
A rejtő segítségével meglett.A 3. pontot először nem találtam meg,de amikor indultam vissza észrevettem a fűben a ládikát és visszatettem a helyére.

Hektor 2013.03.28 00:00 - Megtaláltam
A 3. ponton nem találtam meg a mikrót,így hát következtettem a jelszóra,sikerült:).
Köszi a rejtést!

bgyuro 2013.03.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
+lett.

Sas 2013.03.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
A 2. ponton kicsit sokat téblávolva, de meglett! :-)

Liberty 2013.03.02 00:00 - Egyéb
A mai napon pótoltam a hiányzó 2. jelszót.

Somate 2013.02.23 12:30 - Megtaláltam
Pont esett mikor elkezdtem megkeresni, az első és a harmadik pont sikeresen meglett, de a másodikat nem sikerült fellelni. :(

A képek alapján remélem elfogadható a megtalálás

[Jóváhagyta: Liberty, 2013.03.02 22:15]

 
borbelyordogok 2013.02.18 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.67
A jelszó, -első és utolsó mozaikdarab alapján- kitalálása után visszamentem a GCSPQR-2 pontra, és próbáltam a hiányzó mozaikdarabot megtalálni a közel féltucat tábla hátuljáról. Még így sem ment. Köszönöm a rejtést.

emiGrant 2013.02.18 09:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.19
5 ládás, 17,6km hosszú 468m szinttel tarkított gyalogtúránk első pontja volt Aquincum. Sajnos mi is kénytelenek voltunk megsaccolni a jelszót, mivel a táblák hátulján (amiből volt elég sok) sehol semmi értelmeset nem találtunk. Nagy kár, hogy a Szentendrei út elrontja a romok egyébként valódi ókori hangulatát. A végládánál már jobb volt a helyzet, az igazán hangulatos.

taki60 2013.02.17 15:00 - Megtaláltam
Az első és az utolsó pontok alapján azonosítottam a jelszót a második ponton nem találtam a táblát.

Itt kéne egy táblának lennie? 
tojas 2013.02.14 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.62
A rejtő segítségével lett meg a középső jelszó.
Köszönöm +1x.
A környék érdekes, varázslatos. Lehet, hogy a környéken ezért nincs baj az út alappal? :) Jó az aládolgozás :)

 
emmerwald 2013.02.10 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Köszönjük!

Szürkületben a "romváros"
 
Lencsybaba 2013.01.19 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Yoe 2013.01.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
ok

H.Donat 2013.01.02 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltam! Köszönöm!

57robag 2012.12.31 00:00 - Megtaláltam
ok

Zolnai 2012.12.30 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.93
OK

melinya 2012.12.28 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Római kori időutazás:-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Judith 2012.12.28 13:42 - Megtaláltam
Megcsíptem!

gggg 2012.12.26 14:00 - Megtaláltam
megtaláltam

mazsola069 2012.12.21 08:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Lili.th 2012.12.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Az amfiteátrumnál egy drogos éppen akkor lőtte be magát (valószínűleg heroinnal), így jobbnak láttuk nem közelebb menni... A helyszínek amúgy érdekesek, ha jobb az idő, fogunk még bicajozni is erre.

Roberto Kesser 2012.11.17 15:02 - Megtaláltam
nézzetek a lábatok elé! nehogy rálépjetek a ládára, míg az odúkat kuksoljátok...
amíg én felhúzódzkodásokat végeztem, hogy belássak az odvakba, addig kislányom, aki előreszaladt, megtalálta a fa tövében egy odú alatt. abba a fába rejtettük vissza és kéreggel takartuk/ékeltük ki!
lehet már előző este is megtaláltam volna a sötétben, de felfelé figyeltem :)
köszönjük a 'rejtést', Tícia, Roberto

Imperator Csaba 2012.11.16 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

housefly 2012.11.15 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2012.11.11 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Teljesítve.Köszi a rejtést.A mikrót a földön találtuk.

mepetya 2012.10.25 17:55 - Megtaláltam
Meglett. A harmadik pont már sötétben. Köszi!

masat 2012.10.22 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.90
Got it!

luviktor 2012.10.22 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést. Nagyon jót kirándultunk Aquincum környékén, mondhatni ez a láda volt a napunk célpontja. A múzeumi részbe nem mentünk be, viszont az amfiteátrumot jól körbejártuk. Bár kisebb, hangulatában mégis kellemesebb, mint a katonavárosi. (Már ha egy amfiteátrum hangulatát lehet kellemesnek nevezni.)

szjuli 2012.10.22 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Többször jártunk már erre, főleg átutazva ezen a városrészen, de most eljöttünk ládázni is. A múzeum területén lévő romokat jó volt látni, felidéztük a nyári római nyaralásunkat. Az amfiteátrum pedig szintén nagy élmény volt, jó, hogy ilyen jó állapotban van, és hogy be is lehet menni. Szerencsére itt az emberi rongálás, szemetelés nem olyan mértékű, mint a másik budai amfiteátrumnál.

mistom 2012.10.21 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Motkány 2012.10.20 16:30 - Megtaláltam
:)

Vityka76 2012.10.20 16:30 - Megtaláltam
:) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

alcala76 2012.10.12 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Köszi a rejtést!

RobiGergo 2012.10.12 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 3.11
Köszönjük a rejtést!

arkangyal 2012.10.08 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Flynn Arcane 2012.10.07 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Kata+Juli+Edy+Én :D [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Viktor&Detti 2012.10.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Megvan.
Érdemes megtalálni, kicsiknek és nagyoknak is nagy élmény volt (ehhez azért minimum a romkertbe be kell menni).
A harmadik pontot geocaching nélkül biztos nem fedeztük volna fel.
Köszönjük.

SünVeedee 2012.09.30 15:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Ide még visszajövünk valóban szétnézni!

Farekék 2012.09.25 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Nagyon tetszettek a pontok, eddig csak autóból láttam azokat.
Köszönöm a lehetőséget.

Nicky&Ati 2012.09.16 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Budapesti bringázás alkalmával. Szinte az összes fát végignéztük. :D
Nicky&Ati

 
PocokTeam 2012.09.04 22:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Pocok Team [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

liremean 2012.09.02 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Megtaláltuk ,köszi !
ÖAN

 
GGABI 2012.09.02 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Köszi a rejtést.

pideryus 2012.08.23 22:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Bringás találat, köszönjük!

zsuzska74 2012.08.21 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

Miksoka 2012.08.20 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Zimi67 2012.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.79
MEGVAN

atyus26 2012.08.19 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Második láda biciklizés közben. Nem tudtuk, hogy az út másik oldalán is van római rom. :) Köszönjük a rejtést!

Felcser 2012.08.18 14:39 - Megtaláltam
Megvagy:)
Közös találat Tócsaharcossal!
Köszi a rejtést!

fmin 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.27
Szombat délelötti séta a családdal. Mindig meglepödök az épületek láttán.
Grazie

gusty 2012.08.16 11:52 - Megtaláltam
Ok

Emese&Dezső 2012.08.13 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Rea 2012.08.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. A második ponton a felirat kicsit nehezen olvasható. Nagyon jók a helyszínek, csak ajánlani tudom.

Pala.G 2012.08.11 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
v8karoly 2012.08.09 19:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

A múzeumnál a tábla hátulján a szöveg eléggé nehezen olvasható, az amfinál a logbook el van ázva, megérett egy cserére.

 
penege 2012.07.26 16:16 - Megtaláltam
Köszönjük!:)

vittorio 2012.07.24 11:49 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

marsoka 2012.07.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Megtaláltam!
Nagyon klassz! :)
Az amfiteátrumban a kis üvegcse alja el van törve, pótolja valaki.

Gabro 2012.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.76
:-)

lakkanto 2012.07.06 19:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Köszi a rejtést, gyors esti pontgyűjtéshez kiváló. [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2012.07.04 19:37 - Megtaláltam
Vonzónak tűnt a múzeum, úgy látom történt némi fejlesztés mióta utoljára ott jártam (pl. tematikus játszótér), szóval egyszer érdemes lesz bemenni. Ami a mikroládát illeti, a helyzet az, hogy nem találtam meg. Több szóbajöhető fa is van, mindegyiknek van legalább egy odúja kb. 2 méter magasan, de én még a kevésbé szóbajöhető fákra is felmásztam, hogy végignézzek minden odút, hiába... viszont az első két részlet alapján betippeltem a jelszót, és sikerült! :)

Ifialex 2012.06.24 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.26
Köszi a rejtés, több fázisban abszolválva.

neel 2012.06.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Különleges emlékek a történelemből, bár egy kissé áldatlan állapotban.

norbimoncsi 2012.06.09 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megvan. Eddig csak a vonatból láttuk ezt a helyet, most kicsit körbe is jártuk. Köszi!

Mike 2012.06.08 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Szabadnapos ládázás :)
A Pogány torony, a Götés tó és a Forrás a hegyen ládák után maradt idő az aquincumi ládára is. Már régóta szemeztem vele, de csak most sikerült becserkészni! A harmadik ponton lévő amfiteátrumot még sosem láttam! Nem is tudtam, hogy létezik.
A mikroládából nehéz kivenni a jelszórészletet! Csak a kisujjam fért bele, azzal meg nem lehetett kivenni :( Csipeszt vigyetek!
Köszönöm a rejtést!

A föbejáró :)Többször jártam bent...
Nem mentem volna beSzép fasor
Ufo leszállóhely :)Falépcsö
Lacipap 2012.06.01 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Megtaláltam! A környezet remek!
Köszönöm az elrejtőnek.

Szpal 2012.05.28 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Az amfiteátrumot kb. 2 éve fedeztem fel, a múzeumban iskolás koromban voltam.
Most egy laza futás keretében kerestem fel a helyszíneket. A végén sajnos eleredt az eső.
DLIII. megtaláló
Fotók a múzeumok őszi fesztiválja idején készültek.

A múlt rekonstrukciójaVezetékrendszer
A gyakran ismétlődő félholdas motívumgyárkémény
passuth 2012.05.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Imádpm ezeket a puzzle féle rejtéseket. Köszönet érte

std74769 2012.05.20 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Jó volt!

tomosny 2012.05.13 17:40 - Megtaláltam
Nagyon sokszor jártunk itt kocsival, de sosem álltunk még meg. Köszi a rejtést!

Szilvus 2012.05.13 17:40 - Megtaláltam
Római-parti hekkezéshez igyekezve.

Aszilva 2012.05.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Kerékpárral. Köszönöm a rejtést!

Mikro
K-Isti 2012.05.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
OK

clip 2012.04.30 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11]

Detty & Zoli 2012.04.29 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Vasárnapi ládázásunk 6/3. pontja.

Köszönjük a rejtést.

Detty & Zoli + Viki

AlanTheWild 2012.04.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Köszönöm a játékot! Tetszett a multi!

 
Liberty 2012.04.24 15:32 - Egyéb
Sziasztok!

AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK JELSZÓ IS PÓTOLVA LETT!

További sikeres ládakeresést kívánok mindenkinek!

Liberty

Hegedüs 2012.04.23 00:00 - Megtaláltam
A 2. pontnál a tábla hátoldalán lévő két szigszalag darab jelzi, hogy valami volt itt felragasztva. Mivel 1. pont sincs, igazi kihívás két részletből kitalálni a négy részes jelszót.
A.

Drucki 2012.04.22 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Nagyon jó, hogy ide is került egy multiláda, felhívva a figyelmet a római kor egyedülálló emlékeire. A jelszót a második ponton is pótolni kell. Köszi a segítséget.

SzabEdAn 2012.04.21 10:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

erdélyiek11 2012.04.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

StiviG 2012.04.20 18:50 - Megtaláltam
Köszönöm

bgjozsa 2012.04.15 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.65
4-2-3 sorrendben teljesítve. Az 1. jelszórészlet kitalálva.

Zeike 2012.04.14 09:10 - Megtaláltam
8/2 Nagyon szép hely. Köszönöm! :)

 
BuGya 2012.03.31 15:10 - Megtaláltam
Óbudai ládázás, 3/11. ládánk.

DenkeT 2012.03.30 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Mai ládázás 3/4, köszi a rejtést! :) Még tavaly évvégén kezdtem el, de akkor nem lett meg az első két pont, most bepótoltam ami hiányzott... ráadásul kis buli is volt, mert a vasúti híd mellett találtak vmi bombát, szóval kerülgettem erre-arra... (Kütyü nélkül kétkeréken:))

Robin13 2012.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Köszönet a rejtőnek az első pontra vonatkozó segítségéért. A multi leírásáért a fotókért és ötletes jól összeállított rejtésékért szeretném elismerésemet ezuton is kifejezni. Talán érdemes lenne az 1. ponton, akár átmenetileg is, egy alternativ megoldást találni, ami lehetne akár virtuális is.
A mai szép tavaszi napon a bringa út egyik célja volt ez a multi, így köszönöm a lehetőséget.

Cerberus 2012.03.17 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Megtaláltuk! Nagyon érdekesek a pontok, egyedül a végláda helyével nem voltunk kibékülve. Köszönjük a rejtést.

 
Evetke 2012.03.17 14:54 - Megtaláltam
Bizony meg vagy találva! :) [iwc iphone]
4-1-2-3 sorrendben.

Dóri és a macska 2012.03.17 14:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Rocco21 2012.03.15 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Megvan! 87. láda. Az első pontot, nem is kerestem, de a jelszó részletet kitaláltam. A második ponton csak be kellett hajolni a táblánál, és megvolt a jelszó részlet. Utána a negyedik pontot kerestük fel. Eléggé elhagyatott környék. A láda könnyen meglett. Aztán jött a harmadik pont, az amfiteátrum. Ez is könnyű találat volt. Utoljára általános iskolás koromban voltam bent a múzeumban.

AquincumAquincum
AquincumAquincum
A ládaAmfiteátrum
Mikroláda 
picinyuszi64 2012.03.12 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam.

MiMintTeam 2012.03.10 10:45 - Megtaláltam
ok

duranyikd 2012.03.03 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Az első tavaszi ládánk. :)
Az első pont mellett elsétálva összegyűjtöttük a többi pontokat.
Köszönjük!

Nico82 2012.03.02 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Jó kis ládakeresés volt. 2 ütemben sikerült megtalálni. Azon a két napon a szél sajnos nem nekünk kedvezett, de nem vette el a kedvünket a kereséstől. :)

markovicsa 2012.03.02 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Ma az Auchan áruházba mentem vásárolni, így adódott a láda keresése. Az 1. pontot kihagytam, azt a végén telefonos segítséggel a rejtőtől megkaptam. Köszönöm.
A többi nem okozott problémát, a koordináták szinte odavezettek. Az utolsó keresését nehezítette, hogy egy hajléktalan nem messze várakozott. Alig tudtam kivárni, hogy elmenjen. Kétszer mentem el oda-vissza, hogy eltereljem a figyelmét. Nagyon ötletes a láda rejtése, szerintem ott nem keresné aki nem játékos. A rejtést növeli a közeli beton tégla törmelék halom, ami ugyan nem illik a képbe.

Amfiteátrum 
SzandiB 2012.02.27 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszönöm a segítséget és a rejtést!:)

Siker
Dimonával:) 
iMagination 2012.02.25 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Köszönjük!

salty 2012.02.10 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Tetszett, szeretem a történelmi ládákat! :)

GB 2012.01.26 13:34 - Megtaláltam
ok

Andrys 2012.01.26 13:34 - Megtaláltam
:-)

zsotie 2012.01.23 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.20
Az első pont mellett csak elsétáltam a másodikhoz. Itt nem a jó jelszót olvastam le. A telefonom fénye mellett csak ez volt nekem olvasható. Innen a negyedik ponthoz, a ládához mentem. A láda mellett egy nagy kupac valami, szemét vagy építési törmelék éget. Elég feltűnő és szokatlan volt. Először nem is mertem odamenni. Aztán mégis erőt vettem magamon. A láda gyorsan meglett, igyekeznem is kellett, mert gyűltek a nézelődők. Innen a harmadik ponthoz mentem. Sajnos nem sokat láttam a sötétben.
Már régóta szemeztem ezzel a multival, kíváncsi voltam rá nagyon.
Köszönöm a segítséget!

Taki- 2012.01.23 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Az első pontnál kezdtem, a ládát nem is néztem, az oldalon található megjegyzés alapján. Fényképeztem, és irány a 2. pont, majd a 3., ahol két tizenéves lány ült a rejtektől 20-25méterre... elmaradta a keresés, tovább indultam, több más láda közben a 4. pontot is megkerestem, majd vissza a 3.ra. Immár csendes volt a környék, ez is meglett.
Köszönöm!

gjvr 2012.01.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Megvan. Kár, hogy ilyenkor télen a múzeum nem látogatható. Az amphiteátrumhoz majd szebb időben visszajövünk.
A láda nem forgalmas helyen van, viszont messziről rá lehet látni a rejtekre, nehéz a logolás.
Köszi a rejtést!

Stautoma 2012.01.22 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
Kössz a rejtést!

 
walky 2012.01.19 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Mai ládázás utolsó, 8. állomása. Kellemes séta, köszönöm a rejtést!

Drink Team 2012.01.17 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.04
Munka utáni könnyed kis ládázás. Köszönjük a rejtést.

bzsoltie 2012.01.06 15:10 - Megtaláltam
Megvan, király multi. :)

joco12589 2012.01.02 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Nagyon szép helyekre vezetnek a lada pontjai.

fattila 2011.12.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.76
Még ebben az évben. Köszönet érte.

kupec 2011.12.29 11:00 - Megtaláltam
ok

BubaGC 2011.12.04 13:25 - Megtaláltam
A biztonsági őr szerint az első koordinátában keresendő zászlórudat lebontották, ugyanis felújítják a kerítést, s vele egyidejűleg lebontották a rudat. A jelszó azoban így is könnyen megfejthető.

plecs 2011.12.04 13:25 - Megtaláltam
kÖSZI

zeus 2011.12.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
tetszett, köszönöm!

-eresz- 2011.11.05 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszi a rejtést.
Voltam már többször mindegyik helyen (a közelben lakunk), de így még izgalmasabb volt :)

ottgyuri 2011.11.04 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Megtaláltuk!

aDoc 2011.11.01 09:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Két pont még a Gázművekkel összekötve, a többi később.

kópé1993 2011.10.22 10:42 - Megtaláltam
Megvan köszi!

picuresnagyur 2011.10.21 17:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
köszönöm szépen :) a kettes pontnál egy ideig a kresztábla hátulján bambultam... valahogy a "nem alumínium" nem illett a láda stílusához :)

gácsöjv 2011.10.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést, és a segítséget, az amfiteátrum tetszett a legjobban
!

Szöszke15 2011.10.12 20:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megvan!

tmolli 2011.10.12 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

sereszaki 2011.10.08 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Hétvégi budapesti ládázás ndavid42-vel 12/7. találat.
Fordított sorrendben kerestük meg a multi pontjait. Az első pontnál viszont nem találtunk semmiféle zászlótartót,így a rejtő segítségét kértük,aki igazán kedvesen és készségesen kisegített bennünket a hiányzó jelszórészlettel.
Köszönöm a rejtést,a segítséget és főleg azt,hogy a ládának köszönhetően ide is eljutottam. Újabb értékekkel lettem gazdagabb.

ndavid42 2011.10.08 17:56 - Megtaláltam
[:419:]
Megvan.

Topolya 2011.10.05 19:05 - Megtaláltam
ok

morph 2011.10.02 15:05 - Megtaláltam
Műegyetem - Aquincum - Római part - Csillaghegy - Üröm - Aquincum biciklizés, SPQR, RMPR, GOTT, KL2, AGI, UROM, POGI ládákkal + KANU ötödik pontja. Tracklog.

Úgy tűnik, régen olvastam a ládaoldalt - a GPS-t nem is figyelve rögtön magához a vízvezetékhez mentem, úgy emlékeztem, arra kell keresni. Aztán feltűnt, hogy a GPS nem is ott mutatja a ládát, így elővettem a leírást is - a pontok azonnal meglettek. Régen jártam már a múzeumban, az amfiteátrumnál soha. A Római-part fele tekertem tovább.

[g:hu 1.3.19]

Égenjáró 2011.09.29 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Megvan, köszi!

vízvezetékaz arénában
romok 
stentor 2011.09.27 17:37 - Megtaláltam
megvan

geolaci 2011.09.27 17:37 - Megtaláltam
megvan

paparazzy48 2011.09.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
116 km-es tekerés Monorról az Újpest vkp, a Népsziget, a Gázgyári má, a Filatori-gát, az Aqvincum, a Római-part és a Gőtés-tavi ládákhoz. Okosan vezeted végig a kessereket, a római emlékeken a multival. Az első hely igen ötletes rejtés, a második átlagos, a harmadik fel volt dúlva (filmes doboz és tető eldobálva, a jelszó-hordozó hosszas keresgélés után távolabbról került elő), visszaállítva az eredeti állapot. A végládánál éppen diószüretet tartottak a hobók, némi aprópénzzel a közeli csehóba térítettem őket, hogy logolhassak. Köszi a rejtést: Paparazzy48.

Az Aqvinkumi kőtárAz Amfiteátrum
Fil 2011.09.18 17:30 - Megtaláltam
.

Arthur 2011.09.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.46
Megtaláltuk!

Köszönjük !

Arthur&Orsi

Orsi:-)
Endresz_család 2011.09.14 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
315.
Érdekes volt, egyszer alaposabban is be kellene járni. Köszi!

RoriZo 2011.09.13 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.42
Köszönöm

Bernáth 2011.09.11 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.59
Budai lakosként szégyenszemre csak most jutottunk el először a polgári amfiteátrumba (ami nagyon tetszett). Jó volt az aquincumi romkert körül is sétálgatni. Este volt, most már most nem mentünk be a múzeumba.

RomkertAmfiteátrum
Az amfiteátrum lelátóiAz amfiteátrum kövei
Az egyik múzeumA másik múzeum
kobcikrajci 2011.09.11 14:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Így, hogy szépen összeszedett infókat olvashattunk, teljesen értő szemmel lehetett bámészkodni azon romoknál, ahol máskor épp csak elsuhan az ember. Rendben vannak a rejtések is, főleg miután a mikrót a földről visszahelyeztük vélhető eredeti helyére.

benford 2011.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Megvan, köszi! :)

rajp 2011.09.10 18:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Kiváló túra volt az Aquincum területén. Magunktól nem biztos, hogy ilyen részletesen végigjártuk volna. Különösen az amfiteátrum volt megnyerő, élmény volt elgondolkozni, milyen élet lehetett ott anno. Köszönjük!

kocsesz 2011.09.10 12:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
köszönjük a rejtést! Róma mindenhol ott van... :)

 
fcsaba 2011.09.09 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Már többször is esélyes volt a keresés. Most céges rendezvény volt a közelben, így végre sikerült ezt is levadászni. Nagyon érdekes és szép hely; érdekes, döbbenetes és elgondolkodtató, hogy mi marad meg és mi nem 2000 év távlatából.

csörike és maci 2011.09.08 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Nagyon kulturált, jó rejtés.

hevike 2011.09.07 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

nzsolt 2011.09.06 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Szépen kialakított multi sok kis ládával. Jó kis kirándulás volt. Köszi a rejtést.

Liberty 2011.09.03 17:20 - Egyéb
A 3. pont mikróládáját pótoltam.Visszarejtésnél legyetek körültekintőek, ha közelben nem kesselők sétálnak.

swarzi 2011.09.03 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
A 3. ponton nem találtunk semmit :( Köszönjük a rejtést :)

MaTamas 2011.09.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Eddig csak a főútról láttam a romokat, most közelebbről is megismertem. Az amfiteátrumról sem hallottam korábban...
A 3. pontnál nem találtam meg a mikrót, a rejtőt értesítettem.

EdeZ 2011.08.27 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
Köszi a rejtést

Láp Lidérce 2011.08.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ezen a hétvégén az volt a legfőbb szempont, hogy városon belül maradjunk az autóval, könnyen megközelíthető helyen. S persze, nem árt, ha közben jól szórakozunk - amennyire ez lehetséges, persze.

Hát így esett a választás Aquincumra - rég jártunk erre. Ha meg már itt vagyunk, hát lássuk az átalakított rejtést is, rég ládáztunk egy igazit.:)

Tetszik a multi, nincs fölöslegesen túlbonyolítva (talán inkább egy kicsit alulbonyolítva. Ha valaki úgy gondolja, hogy a jelszótöredékek ismeretében nem megy el a harmadik pontra, legalábbis egy élménnyel szegényebb lesz. Egyszer azt is látni kell. Persze én meg sokat csavarogtam óbudai végeken. Valamikor jó régen.)

A romkerttől meg elég nehezen szakadunk el mindig, köszönhetően Csibe mániáinak.

orangebrotherz 2011.08.18 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi! (okostelefonról:) [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

boszorkányok 2011.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Már annyiszor jártam errefelé, nagyon tetszett!

Skalp 2011.08.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Jól kivitelezett multi, jó pontokkal, jó rejtésekkel. Még a nagy melegben is élvezetes volt végigjárni. Különösen az arénában volt érdekes középről belegondolni mi is folyt itt akkoriban...
Köszi!

coachey 2011.08.15 23:20 - Nem találtam meg
Megtaláltuk. Jó muri volt.

[Elutasította: Liberty, 2011.09.01 16:34]

nmárti 2011.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Útközben a gázgyár és a forrás között:)Köszi.

P306 2011.07.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.05
Megtaláltam.

pszoradi 2011.07.22 11:15 - Megtaláltam
A mai napot AQVINCVM-nak szenteltük. Köszi a rejtést.

N.Zs. 2011.07.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
A gyerekeket 20:50-re várjuk a Keleti pályaudvarra, előtte a kellemes eső utáni tiszta időben ellátogattunk néhány helyre. Ez volt a második.
1. pont: a múzeum éppen zárt 10 percünk volt, a láda tetszett.
2. pont: jobb oldalon a csöndes romok, bal oldalon az őrült forgalom, mi a kettő kötött!
3. pont: az ARÉNA tetszett a legjobban!
4. pont: bele illik a képbe. Jó volt. Köszönjük!

Grizli 2011.07.20 13:50 - Megtaláltam
Nagyon tetszett az egész, a 4.es rejtés mellett már elmentünk korábban, viszont mi a papírra irogatós módszerrel nyomjuk, így nem látjuk, hogy mi mellett megyünk el:-) köszi a rejtést grizli és boszi

eleem 2011.07.17 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszönjük.

Kerékpáros Budapesti ládázás, városnézéssel. Hát vidéki lévén nem egyszerű a közlekedés, de ha rájössz a titkára, sima ügy. Kerékpáros kupa 76 km egy kis éjszakai tekeréssel bonyolítva.

vighv 2011.07.09 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Okosan felépített multi. Jók a rejtések és nincs is túlbonyolítva. GPS nélkül is gond nélkül begyűjthető. Az amfiteátrumban korábban még nem jártam, számomra lenyűgöző volt.
Köszönet!

Nem bejáratVízvezeték
KútAmfiteátrum
tothjanostamas 2011.07.09 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltam

BluEHourTeaM 2011.07.03 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.11
Tetszett, köszi a rejtést! :)

B l u E H o u r T e a MB l u E H o u r T e a M
B l u E H o u r T e a M 
Jadrana 2011.07.03 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, érdekes helyszínek, köszönöm a rejtést!

Furtyka 2011.06.28 17:30 - Megtaláltam
Biciklivel kellemes kiruccanás volt. Köszi.

Esteban62 2011.06.26 08:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Éjszakás utáni, reggeli hazatekerés közben. Ötletes rejtések!

 
M Zsófia 2011.06.26 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
Megvan,köszi.

wx_seven 2011.06.23 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Köszönjük a rejtést, egyúttal megmentettünk két csigát :) - valamiért nagyon szeretik a láda közvetlen közelét.

LionElJonson 2011.06.20 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Megtaláltam!

Báthory Ödönke 2011.06.20 13:00 - Megtaláltam
Megvan, kicsit sétáltam a környéken

jociandi 2011.06.13 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.91
Köszönöm szépen, jó kis séta volt, szakértővel társulva még inkább. :)

Összekötve néminemű régészkedéssel.

volt egérmeg patkány is
josafar 2011.06.13 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Legjobb multink eddig, élvezetes volt, a rejtések is nagyon jók! Az amfiteátrumot még nem ismertük, nagyon tetszett! Sajnos a múzeum zárva volt, de majd még tervezünk visszamenni.

yamael66 2011.06.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
sajnos a muzeum most kimaradt, de igeretesnek tunik.. koszonom a rejtest

klavora 2011.05.29 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Szép időben, kellemes környezetben, bringázás
alkalmával kerestük meg a ládát.
Köszi a rejtést !

anyóca 57 2011.05.25 18:40 - Megtaláltam
Ma "római" délutánt tartottam. (GCAmfi) után érkeztem ide. Nagyon szeretem Óbuda ezen részeit. Kellemes séta, jó multival. Az első rejtés nagyon ötletes, viszont nagyon könnyű találat, mert szerintem kicsit sok segítséget kapunk a rejtőtől.
Köszönöm ezt a remek élményt.

rétihéja 2011.05.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Nagyon jól kitalált és kivitelezett multi geoláda. A 3. pontról mi se tudtunk eddig. köszi

K-55 2011.05.21 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.99
Szuper volt a 3. pont! Érdekes, hogy ezt nem népszerűsítik kellőképen! Egy rossz koordináta-bepötyögés következtében a Duna partján kötöttünk ki, amit csöppet sem bántunk. A Duna látványa mindig örömöt okoz.AA

0102
0304
0506
A Dunánál is voltunkNyárpelyhek
magyar65 2011.05.12 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Nagyon jól felépített útvonal és ládák! Ugyan már többször is voltam ezen a a helyen, de a 3. ponton látható építményig korábban nem jutottam el. Köszönöm!

ergyd 2011.05.07 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Megtaláltuk

Hungerwood 2011.05.06 19:34 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést! :) Aranyos kis multi! Az utolsó pontnál a rejtésben (nem a ládában) 8 csigaházat is találtam... lassú, csoportos kesserek :D [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

Stimm 2011.04.30 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.38
Kerékpáros találát. Az anfiteátrumot mindig csak a HÉV-ből láttam, jó volt közelebbről is megismerkedni vele.

befi 2011.04.30 12:00 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 58,3 km

Rocky Horror Geo Show 2011.04.24 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Itt lakunk a Rómain, így egy délutáni kényelmes sétálással kiváló kikapcsolódás volt. Köszönjük a rejtéseket!

 
Attibati 2011.04.23 15:33 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 68.7 km

tudo 2011.04.23 13:54 - Egyéb
35 km városi kerékpározás levelező képzés után 2 régi ládával.

A Római Birodalom egy másik nevezetes emlékhelyén jártam a héten SK-ban (GCCLMN). Figyelemre méltó, hogy az ókori társadalom az akkori eszközökkel ennyire egységes és időtálló építményeket hagyott maga után. AQVINCVM-ban is ugyanazok a rendezett terméskövek, szabályos utcák, vízvezetékek, mint Celemantia-ban vagy bárhol másutt. Vajon a mi társadalmunk után marad-e ilyen épület vagy rom 2000 év múlva?

A láda végeztével gurultam tovább a Zöld kerékpár-on a közeli GCGAZM ládához.

Kerékpáros kupa: 35.1 km

AmfiteátrumTalálat a 3. ponton
AmfiteátrumAQVINCVM
AQVINCVMAQVINCVM
AQVINCVMAQVINCVM
AQVINCVMTalálat
apacs 2011.04.17 19:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

család09 2011.04.12 15:00 - Megtaláltam
A .com-os virtuális ládával együtt.
Köszi!

Edizon 2011.04.09 09:35 - Megtaláltam
Kerékpáros találat.

rolandar 2011.04.08 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
Megvan

Ancs 2011.04.07 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Munka utáni levezetés 7/7.
Múzeum a késői órára való tekintettel zárva volt, de visszatérek. :)
1-2-4-3 sorrendben végigjárva, a 3. előtt már kitalálható a jelszó.
Köszi

Gyalogos kupa: 11,1 km

CsHBalint 2011.04.03 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Kellemes séta után a római romok között, mindegyik meglett!

Bubuka 2011.04.03 12:40 - Megtaláltam
Végre megvan! A negyedik próbálkozásra. Első alkalommal a 2. ponthoz mentem először, mert a HÉV-ről leszállva az volt legközelebb. Röpködtek a mínuszok, és a dobozkát álcázó kő odafagyott. Az én magasságom (inkább mélységem?) nem volt elég ahhoz, hogy a kő felett benyúlva kivegyem. Pedig az ujjam hegyével éreztem, hogy ott van. Olyan mérges lettem, feladtam aznapra az egészet.
Következő alkalommal már jó idő volt, az első három pont simán meglett. Azonban a hosszú leírás miatt a 4. pont koo-ja nem került be az oregonba, ezért megint nem sikerült.
Harmadik alkalommal már egyenesen a ládára hajtottam, de nem találtam. Azt hittem, csak én voltam béna, aztán kiderült, hogy ellopták.
Ma végre sikerült. Bár itt is volt kis akadály, két mugli a közelben ücsörgött, meg kellett várni, míg elmennek. Addig elmentem spalettát fényképezni a GG játékhoz. Mikor előző alkalommal mindent végigkutattam, ezt a rejtekhelyet is felfedeztem, ezért nem ért nagy meglepetés, hogy itt van a láda.

iloilo 2011.04.02 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

kasperte&vask 2011.04.02 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Pár hónapja költöztünk a lakótelepre, szóval ennek a sétának már igazán ideje volt! :)
Javasolnám, hogy a WAP-os leírásba is írd bele mindegyik pont koordinátáját, mivel a láda leírása jó hosszú, - ami szuper, mert egy csomó érdekes infót tartalmaz -, de a mi GPS készülékünk emiatt az utolsó két pont koordinátáit és leírását már nem tudta elmenteni.
Köszönjük a rejtést!

flendera 2011.03.30 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.11
megvan

Plavi 2011.03.30 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.13
Korábban ért véget a tanfolyam, így volt még bőven időm sétálgatni és kincset keresni. Az idő is tökéletes volt, a helyek is érdekesek, így nagyon élveztem. (Főleg hogy munkaidőben sétálgathattam. :) )

LPilot 2011.03.29 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
A tavasz 16. pillanata. Szép rejtések.

hygee 2011.03.27 17:00 - Megtaláltam
meglett!

punkportaldan 2011.03.27 00:00 - Megtaláltam
Megvan, koszi.

anettnori 2011.03.23 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Még volt egy kis időm visszaindulás előtt, így nekiláttam.
Az egyes ponttal szenvedtem egy kicsit. Pontatlanul olvastam a leírást, mindenáron a kerítésfalból akartam elővenni a mikrót. Néhány sütkérező gyík ennek nem örült túlságosan. Aztán megvilágosodtam (elolvastam újra a leírást), így nem volt gond.
A második pontnál megint "pontatlansági" problémák miatt a harmadik tábla volt a nyerő.
A végláda hamar meglett, logoltam, aztán irány a hiányzó pont. Fene gondolta volna, ez a környék tetszett a legjobban.

Összességében szerintem ez nagyon jó multi! Én most jártam itt először, tetszett, amit bemutatott, és tetszett a pontok megoldása is. Köszönöm a lehetőséget!

Pimpi69 2011.03.22 09:30 - Megtaláltam
1-2-4-3 a sorrend,engem így vitt a gps.Köszönöm a rejtést.

QandB 2011.03.20 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Nagyon jó volt az 1-es rejtés mikrója :-) az utolsó láda közelében érdekes képződményeket találtunk :-) köszönjük a rejtést

Mo-Hó 2011.03.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Szép helyszínek. Gyors találatok.
Köszönjük a rejtést!

neogeo 2011.03.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.53
Végre nem esett, maradt még pesti (ok, budai) láda. Köszi

peterpan 2011.03.20 10:10 - Megtaláltam
-

 
NPLranger 2011.03.20 07:50 - Megtaláltam
Megvagy!!!!
:)))
Köszi

szpiridion 2011.03.20 00:00 - Megtaláltam
OK

parrish 2011.03.19 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk.

L-200 2011.03.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Megvan.

Balogh Family 2011.03.18 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
A középső gyermekkel indultunk neki a sétának, ami végül eröltetett menetbe csapott át, mivel esett az eső... :)
Hamar végigszaladtunk a Szentendrei úton, fel a vasúti töltéshez, utoljára hagytuk az amfiteátrumot. Mivel GPS-nek híján vagyunk, ezért más eszközöket kellett bevetnünk egy-egy láda felkutatásához: a koordinátát megkerestük a google earth-ön, csináltunk egy fotót róla, ez volt a segítség a helyszínen. Persze a leírások is sokat segítenek!
Köszönjük a lehetőséget!

Vízvezeték az első ponton......és a segítő kép
Látkép a táblától a 2. ponton......és a segítség
Ezt látja a mikroláda a 3. ponton......és itt kerestük
Végül meglett a 4. pont is itt:A gázgyár tornyai is látszanak a 4. ponttól, amihez főződik egy ötletes rejtés (GCgazm)
V_Gabor 2011.03.15 18:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Biciklivel 4-3-2-1 sorrendben kerestem fel a pontokat.

A láda hamar meglett, elég nyílt terepen van, de odafigyeléssel muglimentesen található.
3. pontnál is rálátni a rejtekre, szerencsére sok a fiatal és ők mással foglalkoztak ;)
2. ponton hiányzott a felirat: köszönöm a rejtő segítségét!
1. pont rejtése tetszett!

Picibabo 2011.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Szép tavaszi időben kerestük őket, az első pont nagyon ötletes rejtés.
A második pontot nem találtuk meg, de a rejtő segített.

vinko 2011.03.12 11:47 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

eBlack 2011.03.12 11:45 - Megtaláltam
:)

szalaij 2011.03.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam.

hercule&jane 2011.03.05 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Ejh, de jó kis séta volt! De hasznos is, pl. nem tudtuk, hogy itt is van amfiteátrum.

 
retepcar 2011.02.27 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Köszönjük a rejtést. Szép időben gyerekekkel, élmény!!!

DorTom 2011.02.27 00:00 - Megtaláltam
Megleltük, köszönjük!

Cica 2011.02.26 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Mai napunk második ládája. Hideg de napfényes időnk volt. Szeretem Aquincumnak ezt a részét.

SilverG 2011.02.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtő segítségét!

FCsili 2011.02.19 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Nagyon tetszett a múzeum, az amfiteátrumnál még sosem jártam, kellemes délután volt. Köszönjük szépen a rejtő segítségét!!

Liberty 2011.02.17 20:48 - Egyéb
kÖSZÖNÖM "CZUCZ"-NAK ,HOGY JELEZTE, MEGINT MEGLOVASÍTOTTÁK A LÁDÁT 3 HÉTEN BELÜL.
SAJNOS BETEGRE KELL ÁLLÍTANOM A LÁDÁT,AMÍG A VÉGLÁDÁNAK ÚJABB HELYET NEM TALÁLOK, ÚJ KOORDINÁTÁVAL.

Mathau 2011.02.17 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.27
Sajnos a hagyományos láda nem lett meg, de ezúton is köszönöm a segítséget a jelszóval.
Örülök, hogy végre leszálltam a hévről és körülnéztem itt is:)

 
Czucz 2011.02.17 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Köszönöm a rejtést! Sajnos a végzáró ládát nem találtam ezt jeleztem a rejtőnek is aki segített egy kicsit!!

gnegyzet 2011.02.13 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Köszönjük. Remek rejtések, élveztük a mikroládákat.

Nyúl 2011.02.10 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szinte naponta megyek el mellette, és mostanra megelégeltem a dolgot és levadásztam. A láda "csak úgy" a földön hevert becsomagolva a zacskójába. Azért megpróbáltam egy kicsit kulturáltabban visszarejteni.

Bryan 2011.02.06 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

valahol útközben
A 3. pontnálA 3. pontnál
Aleph & Rita 2011.02.01 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Ötletes rejtések! Mondjuk a láda nem a szikla alatt van, gondolom azért, mert le vannak fagyva a kövek. Köszi a rejtést!

Zelokák 2011.01.30 12:00 - Megtaláltam
ok

Galambok 2011.01.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.28
Ötletes az első pont rejtése és tetszett az Amfiteátrum.

 
woncsi és medve 2011.01.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Kellemes kis séta ,kellemes csapattal!
Köszi a rejtést!

 
Zolminator 2011.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.30
Kalandos volt,köszönöm a rejtést!

Liberty 2011.01.28 16:20 - Egyéb
Tegnap jelzést kaptam a Magyar Fürkészek nevű kesser társamtól, hogy sajnos a láda eltűnt.
MA DÉLELŐTT PÓTOLTAM A LÁDÁT.

Mastrius 2011.01.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Az 1. és 4. pontnál kihívás elbújni a forgalom elől nappal, szégyenlősebbek inkább este menjenek. A rejtések kivitelezése viszont nagyon tetszett.
Köszönjük!

Motorollalaci 2011.01.16 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Köszi a rejtést!

Cicamancs 2011.01.16 17:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Famágus 2011.01.16 17:28 - Megtaláltam
Köszönjük, tetszett :-))

oldfox 2011.01.16 17:28 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

dzoli1 2011.01.15 15:20 - Megtaláltam
Szép időben kutyákkal. :)

Zpalee 2011.01.15 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.17
OK

ludens 2011.01.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Kellemes kis séta volt.
Egyszer már nagyon illene be is mennem, már régóta tervezem.
A gps kicsit megviccelt, a töltés másik oldalára vezetett, de csak meglett.
Nagyon ötletes rejtések. Kösz!

 
swiki 2011.01.08 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Érdekes helyszin, jó rejtés.

Amfiteátrum kívülről 
bear790611 2011.01.08 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Szívemnek kedves környék, a rom kertben kezdtem hagyományőrzősködni, mint római légiós!
Ezer köszönet a rejtésért, és a nosztalgiáért!!!
Siryus Classus hazatért! AVE

Ulticia Castra Cohors I. 
vViktor 2011.01.08 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

szadi&agi 2011.01.02 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Kösz a rejtést! Fantasztikus a hely és a láda is.

Havas 
x16xel 2011.01.01 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.52
Megvan.

DBell 2011.01.01 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
megvan

coocos 2010.12.29 00:00 - Megtaláltam
meglett

Aquincum_1Aquincum_2
Aquincum_3Aquincum_4
Aquincum_5 
CacheFinder 2010.12.23 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
300 megtaláláshoz felhozó közös ládázás LaySoft-tal.
Igen jól kivitelezett városi multi, gratulálok!
A rejtések tetszettek, különösen azért, mert szinte az összes ponton hagyományos dobozt kellett keresni és ez városi multiknál igen ritka.
Köszönjük a lehetőséget!

LaySoft 2010.12.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.30
Megkerült.

Atis87 2010.12.16 17:47 - Megtaláltam
Nagyszerű, nem is tudtam h ennyi része van az Aquincumnak:)

gsy 2010.12.16 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Hibátlan multi! Köszönöm! Nagyon tetszett! =)

félnarancs 2010.12.11 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk szakadó hóesésben :))
Megnéztük a múzeumot is, kár hogy ilyenkor nem látogatható a kert.
Köszönjük

russia 2010.12.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Remek hely. Kár,hogy csak múzeum és nem hasznosítják. Pedig ezt már a váraknál is felismerték,hogy amire régen használták,ma is úgy kellene. Így állagát jobban meglehet őrízni a következő nemzedéknek.

serb.orsi 2010.12.10 00:00 - Megtaláltam
Nem tudom mit bénáztam ezzel a ládával tavaly nyáron, most pikk-pakk meg lett. Ez egy nagyon jól összerakott multi. Még a virtuális sem az az unalmas olvassuk le a tábla 600. sorának 527. szavát...
Az amfis részen, a 3. ponton a geoláda kipottyant a faüregből... egyébként kutya baja nem volt. Talán ez a nagy szél fújta ki??? Találtam egy odaillő követ, aminek az egyik fele barna színű a rátapadt földtől (elég jól passzol a színe a fával), azt raktam a dobozka elé.

semet 2010.12.01 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Remek volt, a múzeum megtekintése rá ér. Köszi.

sejtek 2010.12.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 1.85
Érdemes ide eljönni. Köszönjük

Fürkészek 2010.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Szilárd multi.

szepzsuzsi 2010.11.26 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
Ügyes-bajos dolgokat kellett intézni Óbudán. Ennek a ládának a felkeresése azonban kellemesebbé tette a napunkat. A lányokét főleg... Ők iskola helyett döntöttek a ládászás mellett!:) Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, Eszti

Zoltanus 2010.11.25 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
16:09-kor kezdtük dzsinszkával és 16:36-ra fejeztük be. Kellemes séta volt!
Köszönöm a rejtést!

ÁsatásVízvezeték
AQVINCUM 
dzsinszka 2010.11.25 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Köszönöm a rejtést!

Hegyo 2010.11.23 14:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.45
Jó ks séta volt. Tetszett a rejtés.

bigmick 2010.11.20 13:11 - Megtaláltam
Az Auchan parkolótól ballagtuk végig a pontokat.
BigMick, Iza

gabric 2010.11.14 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

K.L. 2010.11.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
ok

Attolico 2010.11.13 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Szuper rejtés! Köszi!

Viczi 2010.11.13 14:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Mindig nézegettem autóból, de valahogy sosem jutottam el ide. A láda kidolgozása tökéletes, gratulálok a rejtőnek!
Dórival

MúzeumKihelyezett tagozat
minimal 2010.11.07 00:00 - Megtaláltam
tetszett, köszi. az első pontot kerestem egy ideig, pedig majd kiszúrta a szemem :D

benger 2010.11.04 20:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
OK

Zazie 2010.11.03 15:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.28
Két részletben. A 4. pontnál a láda környéke... szóval egy fiatalember odajött hozzánk, miközben keresgéltünk, azt tudakolva, van-e valamink. Jobbnak láttuk elhagyni a helyszínt és később visszatérni. A dobozt újracsomagoltam, és eltávolítottam az ott tanyát vert meztelen csigát. Egyébként élveztük a kutatást, köszönjük.

banyóka 2010.11.01 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.74
2-4-3-1 sorrendben. Az 1-es pont koordinátáit sikerült rendesen elírnom, ezért teljesen máshol keresgéltük, és ott is volt vízvezeték. Csak egyszerűen a zászlótartót nem találtuk. Aztán kiderült, hogy rosszul írtam be a koordinátát a gps-be. Utána már gyorsan meglett.

Christinel 2010.11.01 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
A 3. pont ládáját a földön heverve találtuk, visszahelyeztük az őt megillető helyre. A 4. ponttal picit meggyűlt a bajunk: a környékbeli lakosság őszi levélszedése miatt nehezen tudtunk volna feltűnésmentesen logolni, így pár óra elteltével ismét visszatértünk. Szerencsére ebédidőben nem volt kint senki a környéken.
Egyébként tetszett a bemutatott környék és a rejtés!
Köszi,
Christinel & JohnnyP

kicsiogre 2010.10.25 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Megvan!

 
zalajaro 2010.10.25 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
JÓ KIS SÉTÁLTATÓS MULTI.
Köszönet a rejtésért.

atipapa 2010.10.17 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Köszi

artissimo 2010.10.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Még a kutya is élvezte:) Hiába szereti az antik dolgokat, jó orra van az ilyesmihez.

szirom 2010.10.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
tetszettek a rejtések, köszi!:) kellemes volt a séta:)

JAck:66: 2010.10.15 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.88
76, megérett a meggy.

gugucska 2010.10.10 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést! Az utolsó pontnál igazoltattak minket mert azt hitték hogy lopjuk a kábelt, de megvan a láda:)

waldegard 2010.10.10 11:58 - Megtaláltam
megvan!

turboka 2010.10.10 11:58 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!

laubi 2010.10.09 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Nagyon tetszett ez a multi. Izgalmas keresés kellemes sétával egybekötve! Köszönjük a(z 5letes) rejtőnek!

Áron 2010.10.09 14:06 - Megtaláltam
Mai sárkányhajózás után anyával megleltük.

navigaator 2010.10.09 00:00 - Megtaláltam
-

Csaba & családja 2010.10.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.24
Sokszor elmentem már erre, most végre meg is néztük.

Nightika 2010.09.30 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Köszönöm a rejtést. Az első ponton a mikroládában nincs log-ra lehetőség.
A harmadik állomás mikroládáját sajnos nem találtam meg, bár 2 méter magasra próbáltam nyújtózni....

*/

hitamas 2010.09.29 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
:)

AtiMon 2010.09.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
megvan

istenes 2010.09.26 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.70
Kár hogy hol kevésbé, hol jobban esett az eső...
Az egyik pont nagyon klassz helyen volt, a többi nagyon ravaszul volt elrejtve, de jó csapattal megtaláltuk...
Köszönjük!

Csuek 2010.09.26 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Tetszett mind a 4 ponton a rejtés. Igaz, hogy sokkal nagyobb munka és odafigyelés a rejtőnek az, hogy 3 láda is van a pontokon, de sokkal érdekesebb így a keresőnek. Köszönjük.

LTA 2010.09.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Óbudai ládázás - 3. láda
Nagyon jók a rejtések! Sajna rossz sorrendben indultam neki, így ide-oda jártam a zebrán, de az ötletes helyek kárpótoltak. Annyiszor járok erre, és még sosem néztem meg az amfiteátrumot.
A végláda helye is szuper.

keleven 2010.09.19 16:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

timi és a mackó 2010.09.19 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Hinter 2010.09.14 16:33 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Fakakadu 2010.09.14 09:45 - Megtaláltam
Nagyon régen jártam erre. Köszönöm a rejtést.

SzantoA 2010.09.12 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Megtaláltam.

padler 2010.09.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Múzeumlátogatással egybekötve kerestük meg a ládát.

efemm + padler

Bzsvsz+Manó 2010.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
thx megvan

Gábor és Edit 2010.09.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Ügyes rejtés -lenne, ha ésszerűbb lenne a megtalálás sorrendje. Nem voltunk boldogok, amikor vissza kellett gyalogolni a 3. ponttól a 2. ponthoz, mert rájöttünk, hogy a záróláda az 2. pont után van.

efery 2010.09.05 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Kellemes séta, ötletes mikroládák. A 3. pont kivételével komoly mugliveszély! Köszönöm a rejtést!
(Egy alternatív jelszó jó lenne az 1. pontnál! Fokozott mugliveszély!)
EZ LETT A 150. MEGTALÁLÁSOM! Külön köszönöm!

tomreti 2010.09.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.40
Jó kis sétát tettünk érte csepergő esőben. Nyáron sokkal szebb a környezet, de így is megérte. Köszi

gyusz_58 2010.09.04 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Szép séta volt

prodg 2010.09.04 14:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Az új Óbudai ládaután útba ejtettem ezt a ládikát is.
Nagyon tetszett a rejtések módja, de ezt is vártam tőle a rejtő(k)et ismerve.
A környék ismert volt számomra, de jó volt ismételten tenni egy rövidke sétát. Köszi! :)

 
Csg12 2010.09.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Kellemes multi, jó kis rejtésekkel.

jana.hu 2010.09.01 12:14 - Megtaláltam
[Köszi!] [wapon beküldött szöveg]

Ich.. 2010.08.28 09:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Könnyed sétával 2 láda is levadászva.

siemens 2010.08.27 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Köszönjük. Szeretem az ilyen multikat pontos leírás, jó koordináták. Az amfiteátrumot nem ismertük. Tovább a Gázgyári megálló 2. felé.

Miley98 2010.08.26 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Ötletes rejtések,talán a főláda érdemelne méltóbb környezetet.Köszi

police107 2010.08.26 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Megvan.A3.pont mikroládáját nem találtuk,de a jelszó így is adta magát.
Régebben már bejártuk a múzeumot. is.
Köszi

w.vikice 2010.08.24 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
:-P

sinus90 2010.08.22 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Sokat dolgozhattál a ládaoldallal. Már nagyon vártam, hogy megkereshessem.
Fárasztó napok után, ebben a szép időben kár lett volna itthon maradni. Dolgom persze lett volna a több hetes kényszer "gépmentes" pihenő után. Lassan behozom.
A HÉV-től az Amfiteátrum van a legközelebb, tehát 3-2-4-1 sorrendben kerestem a pontokat. Kerítésen belül alig volt valaki.

Kidőlt fák a távolabbi oldalon.Amfi 1
Amfi 2
joco64 2010.08.22 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Megtaláltam.

pegasus_mv 2010.08.21 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Korrekten összeállított multi, pontos leírásokkal. Az első pont rejtése különösen tetszett. A láda lehetne méltóbb környezetben.

asfroolez 2010.08.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
megtalaltuk.

DonRazzino 2010.08.21 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Köszönjük!

Joanne 2010.08.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Az óbudai templomokkal együtt későbbre tartogattuk, de mivel időben összepakoltunk a nyári nyaralásunkra így indulás előtti nap begyűjtöttük a pontokat.

Angelica 2010.08.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megtaláltam. :)

Gabri-el 2010.08.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk :) Nagyon jó volt, pláne összekötve Aquincum-i nézelődéssel (pláne aug20-án :))

nagya93 2010.08.19 14:22 - Megtaláltam
+ van.szép idöben gyorsan meglett.kösszönet a rejtésért. [wapon beküldött szöveg]

Heni&Gábor 2010.08.18 08:35 - Megtaláltam
Amíg az autó az éves kötelező szervizen volt, addig mi megkerestük ezt a közeli ládát. A pontokat gyorsan megtaláltuk. A 3. pontnál örültünk, hogy nem a földön, fa tövében kellett keresni a mikroládát (a környezet nem nagyon lenne alkalmas rá- de erről nem a rejtő tehet.) Jó multi, köszönjük a rejtést!

Vien 2010.08.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Megvan, GPS nélkül.

pörsing 2010.08.10 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Megtaláltam

Gyeta 2010.08.09 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nagyon gondos, igényes rejtés.
A történelmi környezethez méltó ez a láda! Kellemes séta, könnyű találat.
A Sziget miatt a környék sokkal élénkebb, mint szokott.
Köszönet a rejtőnek!

 
fa-peti 2010.08.07 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Már régóta vártam, hogy ez a láda felgyógyuljon. Most végre időm is volt megkeresni. A múzeumban már többször voltunk mindenféle tanulmányi kirándulás alkalmából. A multi összes pontja ismerős volt. A főláda rejtésén igencsak meglepődtem, hogy pont itt? :-)) Nagyon cseles, de az első pont is kiváló. Csillagos ötös, remek volt.

Kerékpáros Kupa: 41,1 km

Vízvezeték 
Paplacs 2010.08.06 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Ötletes rejtések, de egy kicsit tartok a végláda eltűnésétől, ha egyszer úgy goldolják az FKFV illetékesei, hogy tereprendezést kellene végrehajtani a rejtés környékén.
Köszönjük!

Haspok 2010.08.04 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Nagyon jó a rejtés, multi még nem tetszett ennyire!
Most már belülről is ideje lenne megnézni a múzeumot :)
Köszi!

sosi 2010.08.03 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
óbudai vagyok, úgyhogy különösen örülök a láda újraélesztésének

ettore 2010.08.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Sokat vártam rá, hogy meggyógyuljon, de érdemes volt, nagyon klassz láda lett, és a sok horvátországi római emlék után megnéztem a hazaiakat is újra.

kbk 2010.08.02 10:50 - Megtaláltam
@ndrew-val közösen.

@ndrew 2010.08.02 10:50 - Megtaláltam
Nagyon jó a láda. Gyors kör bringával, közben pár fotó.

Macusa 2010.08.01 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.66
A hétvége levezetéseként egy kis séta.

5N 2010.07.31 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Nem bánom,hogy nem kerestük régebben,mert szerintem újjávarázsolva jobbnak tűnik.

 
nifulop 2010.07.31 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Bringás ládavadászat. T&N

LionDaddy 2010.07.31 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Mai ládázásunk 9/8. ládája, a pár sarokra lévő GCGAZM-től jöttünk ide. A multi 4. pontjával kezdtük, ahol találomra letettük az autót. A GPS élesítésekor derült ki, hogy ilyen közel még sosem parkoltam ládához, kb 2 m-re álltam tőle, így nem volt gond a logolás sem. Legjobban a multi 3-as pontja tetszett, az amfiteátrumot körülvevő fasor nagyon hangulatos.

Köszi a rejtést !

Az amfiteátrumFasor
AquincumAquincum alaprajza
FTom 2010.07.31 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Gyalogos kupa: 20 km.

Puzzle Apartman Gyula 2010.07.31 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
5,5 napos geo-maraton keretén belül.
Mai napunk első keresése volt. Mivel tegnap esett az eső az erdők "járhatóvá válásáig" pont jól jött ez a kellemes séta. A ládát keresgéltük egy darabig, de végül csak meglett. A mikroládák is ötletesen vannak elrejtve. Kettős érzésünk volt séta közben.
Egyrészt jó volt a múltba révedezni...Vajon milyen lehetett akkor.
Másrészt szörnyű volt látni, hogy az elmúlt rendszerben a "rendező elv" keretében igyekeztek észrevehetetlenné tenni ezeket a maradványokat.

Ágica63 2010.07.29 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Másodszorra sikerült. GPS nélkül kerestem, és megtévesztett az a mondat, hogy az "ásatások keleti oldalán". De miután jobban megnéztem a térképet, már tudtam, hogy rossz helyen keresgéltem. Újra nekifogtam, és rögtön meglett. Szerintem inkább észak-kelet a jó irány. Ágica

pliptai 2010.07.28 20:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nagyon jó kis multi! Köszönet érte!

usakal 2010.07.27 00:00 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 0

Szabó Család 2010.07.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.95
Jók a pontok köszönjük.

alfabootis 2010.07.22 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Jó kis rejtések, kis keresgélés de mind hamar meglett. Jó a leírás! Köszi a rejtést!:-)

berkaba 2010.07.18 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Ötletes rejtések! Puszi Drágámnak :)

Puszi Drágámnak feljegyzésDesterrel
Dester 2010.07.18 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Rengetegszer eljöttünk már az Aquincum mellett autóval, ideje volt egy jó kis bringatúrával egybekötve alaposabban is körbejárni a helyet. Nagyon ötletesek voltak a rejtések, egyedül az utolsó láda volt kicsit "technikásabb". Háromszor is megnéztük a helyet, míg nagy nehezen felfedeztük. :) Az első három találatot Rita könyvelhette el, az utolsót fedeztem fel én. :) Köszönjük a rejtést!

Aquincum #1Aquincum #2
Aquincum #3A második pontnál
A harmadik pontnálRitám logol + a gépek
Isfer 2010.07.18 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Könnyű kis séta a történelem 4 pontos útvonalán, amely jól megszerkesztett leírás alapján szinte visszarepít minket a múltba. Remek és furfangos rejtésben itt nem volt hiány ,mind a négy ötletes volt. Köszönet a rejtőknek !

Aqvincumi Muzeum
ViziorgonaÁsatások
Lelátó a rejtő is látható
 
szizi 2010.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Az utolsó pont nem ment könnyen, de ebéd után második nekifutásra sikerült. Ötletes rejtések, kisfiam is nagyon élvezte!

L.C 2010.07.17 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.56
A rejtések nagyon tetszettek, főleg az első és a második pont!Kiccsaládom is csak nézett...:-)

ruudvan 2010.07.17 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Ötletes, vicces rejtések sorozata. Pali, Éva és Cica is élvezték.

Geri89 2010.07.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Levadászva! Tetszett a hely, jártam már ugyan itt, de ilyen részletességgel nem nézegettem még meg a környéket. :)
Köszönet a rejtésért!
Geri89

Vándor Csillag 2010.07.16 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Nagyon jó kis multi, érdekes környezetben, ügyes rejtésekkel. Tetszett!

VHA 2010.07.12 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Bencével megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

*Vica* 2010.07.10 22:40 - Megtaláltam
Köszi az újraélesztést, egy időben folyamatosan lestem mikor lesz kereshető, de nem akart. Most végre megvan. Ráadásul ötödiknek beiktattuk az Aquincum sörözőt.

feri65 2010.07.10 22:40 - Megtaláltam
okay!
tok jo kis multi, minden pontja teljesen rendben van, de nekem kulonosen az utolso tetszett!
vicaval jot setaltunk igy este fele es a vegen meg egy sor is lecsuszott.
koszi a rejtest!!

 
markoga 2010.07.10 11:25 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Liberty 2010.07.02 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
3/1. Ládatúra Óbudán.

A mai naptól 2010.07.02-án adoptáltam a ládát Snipermaster-től. Szeretem a régi római korok emlékeit, történelmét. A ládaoldal leírás és fényképei, a rejtés és a jelszó is megújult, tehát a láda meggyógyult:)

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2010.07.04 11:16]

Óbuda címere
bpetya 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 2.15
Megvan, csak nem értettem a leírást :(

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2010.04.24 22:57]

Paleo.team 2009.11.05 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk... NO COMMENT.. elöttem mindent leírtak.

Illetve csak annyit, hogy a kis dobozka tele volt valamilyen gyanús szagú és állagú barna trutyis lével. Ki tudja mi volt ez!!!! Nem bocsátkozom találgatásokba, de ez van.
Nem valószínű, hogy a doboz beálozott, mert elég jól záródik!
A trutyit kiöntöttük és ásványvízzel átöblítettük a dobozt, viszont a benne lévő papír sajnos jól teleszívta magát ezzel a furcsa lével. Ráférne egy alapos áttisztítás!

zsebeszter 2009.10.23 13:47 - Megtaláltam
Elég sokáig kerestem mert valamiért nem a megfelelő koordináta került a gps-be hanem az anfiteátrum közepén lévő fa koordinátái. Végső elkeseredésemben a neten ellenőriztem a koordinátákat és hopp rájöttem a problémára és aztán már hamar meglett. A 2. jelszórészletet csak tippeltem (mármint hogy merre induljak) de bejött az első irány így hamar odanavigáltam.

A jelszóképzést valamiért elbénáztam így köszönöm a jóváhagyást a rejtőnek.

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2009.10.24 17:39]

első pont felé 
Tomi_Bp 2009.10.19 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.20
7/4

Drive-in

Kérem a kedves rejtőt a jelszó nélküli megtalálás jóváhagyására, mert sajnos a jelszó alkotás nekem nem jött össze...
Köszönöm!

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2009.10.20 09:07]

Köszönöm!

Első pont
 
ramgab 2009.10.10 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
A GPS-be töltött koordinátának köze sincs a ládához, a szöveges leírásban szereplő is alaposan el van mérve. a Ládában lévő cetli szerint más sorrendben kell összerakni a jelszót. Pedig az ötlet és a környezet kiváló, kár hogy a megvalósítás hanyag.

 
Magnes50 2009.10.09 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Megtaláltam kis segítséggel, pedig odamentem az objektumhoz, de csak az északi szélességet írtam fel, ami a járdán is annyi volt, örömömben a másikat elfelejttem feljegyezni. Eddig mindig csak a HÉV-ről néztem ezeket a romokat, de a múzeumban jártam már.

törölt nick 3 2009.10.08 12:00 - Megtaláltam
-

kb ibic 2009.10.06 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
ok

kia71 2009.10.04 16:35 - Megtaláltam
:)

KutasG 2009.09.26 12:07 - Megtaláltam
Gyors, könnyű találat! Már sokszor jártam erre, sokszor láttam mindkét objektumot. Köszi a rejtést!

Caleb 2009.09.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.67 súly: 2.79
A leírás hanyag :(

Steve07 2009.09.21 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
ok.

vakond87 2009.09.21 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megtaláltam. Kerékpáros találat a Budapest-Budakalász-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu fordítóval. Az útvonal során 8 geoládát gyűjtöttem be, sorrendben GCAMFI, GCSPQR, GCGOTT, GCLUPP, GCKANU, GCBUOS, GCTPLM, GCLFAL, GCHID. Köszönöm a rejtést!

alecar 2009.09.20 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Délutáni bicózás harmadik ládája. A második pontot nettaláltam.
Köszi!

ERNO 2009.09.15 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.15
Ahogy a kör alakú sáncon sétáltam, azt vettem észre, hogy egy lovas követ. Ilyen jellegű mugliveszélyre egyáltalán nem számítottam, úgyhogy félreálltam és figyeltem ahogy lemegy az arénába. (Egyébként nem ittam semmit). Kipécéztem az első szimpatikus fát és belenyúltam az odvába. Pont ott volt a kis láda.
Hazafelé menet a HÉV ablakából megfigyeltem a második ojjektumot, majd itthon bemértem a koordinátáit.

csg69 2009.09.15 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Egy kis rejtői sgítséggel, de meglett :) Köszönöm

Redteam 2009.09.15 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.21
Az első pont, a sáncon végigfutó fasor nagyon tetszett. Bár az építmény töve tele van szeméttel.
A második pont felé elindultam, de a korábbi leírások alapján végül nem is kerestem fel. A koordinátát nettaláltam.
A rejtvény nagyon jó, de a nem egyértelmű jelszóképzés már kevésbé.

Angus_Podgornij 2009.09.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Megvan. A séta a Szentendrei-út két sávja közt felejthetetlen élmény...
Szerencsére az ott látható Különféle Érdekes De Semmiképpen Sem Gusztusos Dolgok tulajdonosai valószínűleg kirajzottak az útkereszteződésekbe a napi betevőt megkeresendő...
Láttunk római macskát is.

cachekereso 2009.09.12 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.59
Római délután / 1.
A kiválasztott helyszín tetszett, az építészeti maradványok történelmünk egyik fontos részének bizonyítékait képezik. A leírás ugyanakkor nem nyerte el tetszésemet; az első helyszín, ami tulajdonképpen második (vagy mégis csak első?) a fix koo-k miatt tuti, nade onnét ... A helyismerettel nem rendelkező társaink nem biztos hogy kitalálják, mit is kellene "kimérni" (megtalálni) - ha lennének egyáltalán adatok hozzá. A leírás jelenlegi állapotában remélem nem kerül fel a .com-ra, mert igazán csak a külföldi versenyzőknek lesz ám ez a láda feladvány! Pontosítást (egyértelműsítést) aktualizálást követően nagyszerű élménnyel gazdagodhatna a játékos.

Dudika 2009.09.11 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.33 súly: 2.96
Megtaláltam a megadott koo-n a dobozt benne a második jelszó résszel ,de nem értem most melyik az első vagy a második rész . Lehet hogy nagy mafla vagyok , vagy valaki nagyon összekavarta.Kérem a rejtőt fogadja el kerékpáros találatnak.

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2009.09.12 15:40]

nymhun 2009.09.08 15:35 - Megtaláltam
Közös találat tizezer256-tal.

tizezer256 2009.09.08 15:35 - Megtaláltam
Ötletes feladat

Piriloro 2009.09.01 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Egy számmal többre gondoltam.

farkasszem & husk 2009.09.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.20
Örülünk, hogy ide is eljuthattunk. :o)

Nalika 2009.08.31 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Már négy éve tervben van a láda, most végre meg is oldottuk :)

carmin 2009.08.30 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.79
Másodszorra sikerült, először akkor jártam itt, amikor még számolgatni kellett a bejáratokat.

SirLes 2009.08.29 13:40 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

bohrmann 2009.08.29 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Az első helyről nem tudtam, pedig nemegyszer megfordultam a környéken. Elkeserítő, mi van körülötte, nyilvános WC-t és szeméttelepet sikerült belőle csinálni egyszerre. A rejtés amúgy jó, néhány fával arrébb kellett keresnem az odút, mint a koordináták mutatják, de az eléggé mutatja magát.

Ruttkay 2009.08.25 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Munka közben útba esett, nem is olyan vészes, bár vagy ötször átolvastam a jelszóképzést. Érdemleges hely!

gores 2009.08.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk. 2 év után. Akkor próbálkoztunk vele először. Utána egy kis Római-parti séta.

 
Brekk Brigád 2009.08.23 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 3.19
Római nap 2. találat.
Az első pontnál sikerült meglepnünk egy dolgát végző embert, a második pont felé pedig behatóan megismertük a Szentendrei út sötét oldalát (patkány, hajléktalantanya, állati tetem, stb.).

Discover 2009.08.20 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Tüzijáték előtt egy ládás előjáték.
Köszönöm a rejtést.

beamspot 2009.08.17 18:30 - Megtaláltam
a jelszó első fele a második.. :)

new will 2009.08.17 00:15 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.08.17 00:00 - Nem találtam meg
Még New will néven.

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.09.12 22:24]

Dr.Lada 2009.08.14 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Kerékpáros találat! Diego mérését használtam, így a kerékpáromat pont a megfelelő fának támasztottam és már kezemben is volt a mikró.

urbanj 2009.08.07 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.40
Péntek délutáni gyűjtögetés PEx2-vel.

Bluedog 2009.08.04 18:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

mrx 2009.08.02 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.25
Ok

wadim 2009.08.02 11:25 - Megtaláltam
-

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2009.08.06 18:40]

napvirág 2009.08.02 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Egy laza kis pilisi teljesítménytúra után érkeztünk ide, ... először a külső részen lévő 2. pontot gyűjtöttük be, majd a kör közepén állva, számolgattunk, mint Mehemed. A harmadik pontra már első olvasatban volt ötletem, csak a bemérés ment nehezebben, mint gondoltam.
Szórakoztató volt ez a kis nyomázás, ... deeeee jelszóképzésből sajnos megbuktunk. :-(

[Jóváhagyta: Snipermaster, 2009.08.02 13:34]

diego 2009.07.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.37
Múlt hét szerdán kerestük lasipetivel a pontokat. Az első pontnál baromira nem egyértelmű mert lehetne az 6 is,pedig nem. A második pont koo-ja akkor még légvonalban 80m-rel arrébb mutatott. Lasipeti telefonált a rejtőnek aki szerint jó helyen voltunk, ám feladtuk. Másnap kapta peti a mailt, hogy bocsi nem voltak jók a koo-k. Ma újult erővel javított koo-k birtokában vágtam neki a hiányzó 2. pontnak. Ugyan a jelszót elküldte a rejtő, ha már annyit kínlódtunk, de egy láda azért csak akkor megtalált, ha tényleg megvan. A leírásban az volt, hogy fa odvában kb fejmagasságban. Na kb fél óra keresés után kezdtem azt hinni, hogy a rejtő hiányzott a legtöbb biológia óráról, mert sehogy nem jött ki. Nekem ugyanis az az odvas fa amiben lyuk van, és a fejmagasság sem 8m. Végül Marakess logját olvasva hamar rátaláltam, mert nem csak néztem láttam is. A koordináták még most is kb 30m-rel odébb mutatnak!!!!!
Lemértem 4m-es pontossággal a rejtek tetején lévő gps-sel:
N47 34.027
E19 02.867
103m


Összegezve: Rég átkozódtam ennyit egy ládánál, de aztán tovább mentem a gckrhj 3. pontjához. Na ott aztán zengett az ég!!!

PEx2 2009.07.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Egyszer két éve már próbálkoztam vele, de sehogyan sem fogadta el a jelszót, így mérgemben otthagytam. Most próbálkozom újra.
Hurrá, és elsőre sikerült! Pedig az inverz pontot vezetés közben mértem be az úton!

Chip és Dale 2009.07.29 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.63
Már feladtuk a 3. pont keresését, mikor hazafelé véletlenül megláttuk :) A második pontnál alaposan lepókhálóztuk az utat az utánunk jövő kessereknek...

sanca 2009.07.26 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Már jártam itt com-os feladatként, de így is érdekes feladat volt. Sajnálatos, hogy mennyire nem tisztelik többen az emlékműveket. A sok szemét ellenére kellemes séta volt.
Köszi az sms-ért!

Zag 2009.07.25 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 3.37
Amikor elolvastam a logokat, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom ezzel a ládával. A környezet szép, viszont a leírás nem egyértelmű, legalábbis az első pontnál számolandó dolgokat illetően. A 2. pont koordinátái sem igazán pontosan, de a friss logok szerint ez talán már javítva lett. A 3. pont viszonylag könnyen meglett, nem okozott problémát a koordináták kimérése és a jelszó összerakása.

Marakess 2009.07.25 17:11 - Megtaláltam
*A nagy melegben kicsit kivágytunk a szabadba, így kerestünk egy-két közeli ládahelyet. Ez épp kapóra jött :) Nagyon érdekes volt látni belülről azt a részt, és sétálni a mögötte levő sáncon, ami mellett évek óta járok a 11-esen... előre nézve, ezt szinte észre sem véve. Nagyon jól éreztem itt magam. (Kár, hogy kicsit szemetes a környék, de ez nem a mi hibánk)

Vélemény: a 2. pont koordinátái kissé pontatlanok, de ez egyáltalán nem baj, mert az igazi kesser ne csak a kütyüt nézze, hanem használja az eszét és nézzen is előre, na meg ne csak nézzen, de lásson is.

A 3. pontnál szerencsére nem volt szükség arra, hogy odamenjünk az objektumhoz, (kicsit sok autó közlekedik ott) mert itt a matematika és a logika a gyors fejszámolással eredményt ad. Párom súgta: 1' = 1 tengerimérföld)

(Zárójeles megjegyzés: nekem úgy tűnik, hogy az amfiteátrum képet át lehetne cserélni az ideillőre, és akkor nem volna képzavar. )

Kíváncsian várjuk a multi további fejlesztését!

mit is kell keresni?indulunk tovább?
szép 
Attilacska 2009.07.25 09:47 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

 
lasipeti 2009.07.22 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.23
Sokáig kerestük, kicsit odébb mutatott a koordináta.
Látom, már a honlapon is sikerült javítani.
Egyébként a hely tetszett, a bővebb leírásra kíváncsi vagyok.

Áron csapata 2009.06.29 00:00 - Megtaláltam
A logok, és a Google Eart alapján megfejthető....

bgecco 2009.06.26 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.67 súly: 3.90
Ambivalens érzéseim vannak a ládával kapcsolatban. A rejtés ötletes, de a leírás hozzá enyhén szólva siralmas. Jó, hogy új kezekbe került, remélem élvezhetőbb lesz mint most. Sok sikert hozzá!

Városi Chilly csapat 2009.06.19 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam!


Astral! 2009.05.28 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Békásmegyeri ládázás záró darabja :)
Ez egy nagyon jó multi lehet, bár tényleg ráfér egy kis karbantartás.
De a végén az inverzcaching-es rész nagyon tetszett.
Köszönöm!

Blue Mali 2009.05.20 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.22
Köszi a rejtést! Outival vadásztam le hazafelé jövet.
Mivel múlt héten is jártam arra, akkor szerettem volna leszedni, de akkor nem tudtam pontosan mit is kell keresni, de hazajövet elolvastam s ma gondoltam egyet s megpróbálkozom vele. Szinte tudtam az összes jelszórészt csak azt nem tudtam, hogy mi a helyes szám az első ponton, de ma megjegyeztem.:) A 2.pontot tudtam, hogy hova kell menni így a kerékpárral robbantottam mikor a lámpánál zöldet kaptam s izgi a megfelelő helyre. Itt a gps-t bekapcsoltam s megjelöltem a helyet, mint útpont s itthon pedig csak össze raktam a részleteket.
Én Óbudán születtem s rengeteget járok (tekerek) el a hely mellett.
Tetszik a rejtés is s kíváncsi vagyok a megújulásra.

Sok sikert hozzá!

jpal 2009.05.10 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.15
E(50)ŐSZÖR JÁRTA(1000) EBBEN AZ A(1000)FITEÁTRU(1000)BAN
K(1)(100)S(1)T SOK A SZE(1000)ÉT
KÖNNYŰ TA(50)Á(50)AT (5)O(50)T.

A múzeum bejárataRomkert
AmfiteátrumA nézőtérről
Aquaduct 
eperdzsem 2009.04.29 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.25
Egészen véletlenül találtam rá a ládára a .com-on. Bár valami rémlett, hogy Aquincum környékén is van egy. A beteg jelző egy kicsit félrevezető, így a korábbi pozitív logok hatására hazafelé leszálltam a HÉV-ről.
Az amfiteátrum pontját igazából netkessel is meg lehetett volna fejteni, de kíváncsi voltam rá, hiszen még soha nem jártam a környékén, csak a vonatról lestem. A környezete most meglehetősen tiszta volt, mindössze két srác beszélgetett és figyelte tevékenykedésemet. A helyszín kiváló alkalmat adott anaglyph fotók készítésére.
A második pontot olyan "tisztesség kedvéért" kerestem fel, bár korábban is elmentem már mellette nemrég GCGAZM felé menet.
A harmadik pont rejtvényét már odafelé kitaláltam, tudtam, hogy mit keresek, csak azt nem hogy pontosan hol. A 11-es úton is átverekedtem magam, centiméterre húztak el mellettem az autók a szalagkorlát mellett, de csak ott derült ki, hogy feleslegesen tettem. Ezután elsétáltam a romkert mellett, bemenni amúgy sem akartam, de kívülről is sok minden látszik. Nem sokkal később megtaláltam a célt, és újabb életre való veszélyeztetéssel sikerült a lehető legpontosabban bemérni a helyét.
Az egész nem volt több 45 percnél és 2km-nél, de fáradalmaimat mégis a közeli Aquincum Serbüfében pihentem ki.
A ládával kapcsolatban egyáltalán nem zavart, hogy csak virtuális multi. A környezet, a hangulat, a fejtörők és az inverz-kessing teljes mértékben ellensúlyozza a doboz hiányát. Talán csak azt a "beteg" feliratot kellene átállítani, hogy újabb szürke pontom jelenjen meg a térképen.
Köszönöm!

Gladiátor lett belőlem... Látod?Árnyékban
Lassan érik a cseresznyeNem jó helyen vagyok
TérképMindenben
KispatakHelyben vagyunk
sereva 2009.04.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk.

TücsiTeam 2009.04.21 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
A bejáratok számában nem vagunk biztosak.

Puszkany 2009.04.13 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.26
Hazafelé megálltunk kicsit méricskélni.

csemege 2009.04.05 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.40
A rejtésnek az a része tetszik, hogy nem csak a romkerthez visz, hanem az eldugottabb római emlékeket is bemutatja. Viszont én eddig úgy tudtam a játék lényege, hogy egy ismert koordinátán találj meg valamit, nem az hogy találj meg valamit és nézd meg a koordinátákat.

Kriszti és Endru 2009.03.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.28
Kis segítséggel sirgalahad-tól és az rejtőtől, de végül meglett!
Köszönöm!

sirgalahad 2009.03.22 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 4.05
GPS-em kezelem
A római ezer: M
Utókor nem feledé
Ötszáznak a jele: D

Arról szól ez ének
Százast jelöld C-nek
Aquincumba gyere el
Ötvenesnek jele: L

Nem fogsz csalódni, az fix
Tízest úgy vésték, hogy: X
(Erre járt az Asterix - Dalma kiegészítése)
Jöhetsz gyalog, avagy Hévvel
Ötösd rójad a nagy V-vel

Rokonom egy nagyi
Római egy: nagy I
(Egyest írjad vonalkáddal
Ne pedig a vonalkóddal - Dalma hozzáfűzése)

nagy csaták színhelye 
vtibi 2009.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.90
+van

Istyu 2009.03.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.72
Nem volt egyszerű a jelszót megfejteni, de néhány próbálkozás után sikerült. A romkert még sajnos zárva volt. Korábban többször is jártam már bent, és valószínű, hogy még jövök erre néhányszor.

reprocesszor 2009.02.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.22
OK!
Számomra a jelszó első része nem volt teljesen egyértelmű (még a helyszínen sem), de néhány próba után sikerült.
Ezt leszámítva szuper minden:-)!
Köszi!

Ferencz család 2008.12.20 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.54
Sajnos a romkert zárva volt, de körbesétáltuk beleselkedve. A kiállítást végignéztük, és megkerestük a vízvezetéket. Kérjük fogadd el a megtalálást, nem járunk erre gyakran... Innen irány tovább a Gázgyári lakótelep.

[Jóváhagyta: CHRIS69, 2009.01.27 06:49]

jegy 2008.12.20. 13:26 
R.Guszty 2008.11.30 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.52
A romkertben már sokszor jártunk, most csak a jelszót szedtük össze.

halaszkiraly 2008.11.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Köszi :)

Éjvándor 2008.11.01 01:50 - Megtaláltam
Sokszor jártam már a helyszínen, bár az első pont belseje eddig még kimaradt.
Tapasztalt kesserként a jelszót a laptop előtt ülve sikerült megfejtenem, nem okozott komolyabb problémát...

szakacse 2008.10.30 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
A környezet szép, de az első helyszín lehangolóan szemetes, kár.
A rejtés és a számolgatás próbára tett minket, nem minden vita nélkül, és még a véletlen "jó útirányra" is szükségünk volt, de ennek ellenére nagyon ügyes!!! Köszönjük.

Snipermaster 2008.10.27 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 3.20
Megvan

PTTT_team 2008.10.27 14:24 - Megtaláltam
ok

Paul 2008.10.19 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.63
Megvan.Olvasva az elöző leírásokat a jelszó képzéssel hát félve loggoltam be.(2.-ra sikerült csak)Mivel itt lakom régóta kerülgettem már a megkeresését de mindig halogattam-látván a nehézségeket.De ma rászántam magam és sikerült.A múzeumba mindenképp érdemes bemenni.

 
gezuci 2008.10.07 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.88
Meglett. Valóban érdemes körbebarangolni a múzeumban a romok között.

guppik 2008.10.05 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Nekünk tetszett, köszönjük!

Victory 2008.09.01 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.30
A rejtés ötletes - lenne, ha egyértelműbb lenne, mely fülkéket kell beleszámolni a jelszóba.
Mindenkinek, aki az amfiteátrumtól a töltés felé szeretne sétálni, figyelmébe ajánlom azt a két nagy agresszív fekete kutyát, melyek az amfiteátrum mögött laknak. Esetleg a leírásban is meg lehetne említeni...
És akkor még nem beszéltem az óriási szeméthegyről a környéken, amit ugyan minden évben kétszer kitakarít a Mocsáros dűlő és Árpád Gimnázium közös csapata, így is tetemes.

szaboist 2008.08.23 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.45
Sokszor nézegettem ezt a ládaoldalt, vajon működik-e betegként? Hát igen! Bizony kár lenne kihagyni Aqvincumot a budapesti ládák sorából!
Az első jelszórészletért az arénába mentünk, a másodikkal a rejtő kedveskedik :). A harmadiknál egy korábbi log irányított az objektum azonosításában, majd a MapSource-ben próbáltam a koo-kat meghatározni. Viszont nem igazán sikerült, így mielőtt elhasználtam volna 5x-i próbálkozást a jelszó harmadik részében NaSza-ék segítettek :D Köszönjük!

SzaFru 2008.07.10 12:00 - Megtaláltam
Megvan :D
Nagyon kalandos volt elképzelni mi hogy nézhetett ki.

NaSza 2008.07.10 12:00 - Megtaláltam
Egy szép délelőttöt töltöttünk a gyerekekkel a római romok között. Zárásként egy nagyot játszottunk egy közeli amfiteátrumba.

 
Pepe Zizi Zozó 2008.07.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.67 súly: 3.12
Lokálpatriótaként régóta vártam, hogy meggyógyuljon ez a láda. Mivel mások is levadászták betegen, ma úgy döntöttem nem várok vele tovább.

A helyszín nagyon érdekes, az első pont ráadásul kevéssé ismert. Nekem általában bejönnek a "megfejtős" jelszavak, ez a jók küzül való.

A webes megjelenés viszont nem tetszik. Egyrészt nem kéne betegen tartani, a második pontot hozzá kéne igazítani a valósághoz. Másrészt a szellemesnek szánt leírás engem speciel nem nevettetett meg. Aquincum többet érdemel.

Polgári amfiteátrumÁtjáró
AcquincumCsatorna
Mobilpanoráma 
gpisti77 2008.06.25 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Budapest - Aquincum, amfiteátrumBudapest - Aquincum 01
Budapest - Aquincum 02Budapest - Aquincum 03
vicaroka 2008.04.09 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 1.5 átlag: 2.33 súly: 2.11
Első próbálkozás... A logok segítségével. Nem értem, hogy miért 2V, ha három pont van.

Akubb 2008.04.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.04
Sajnos nem olvastuk el előre a kommenteket, így hiába kerestük a nemlétező táblát.
A kódot is sikerült elrontani 5x, most egy héttel később megint nekifutunk, hátha sikerül...

lacuskax 2008.04.05 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megvan

Pilis50 2008.02.06 14:30 - Megtaláltam
Megvan. Köszönöm a rejtő segítségét.

sétányfalak
lépcsőházkesserösvény
találkoznak?
egyvágány
Vándorvakond 2008.01.23 13:05 - Megtaláltam
Hát igen, GPS nélkül a harmadik pont nem volt egyszerű. Végül helyszíni szemrevételezés után itthon a Google Earth-ben kerestük meg a kérdéses ojjektumot, és onnan írtuk ki a koordinátákat. Reméljük, ez még nem minősül netkesselésnek... :)

horlac 2007.10.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
.

 
jiimbo 2007.10.02 11:20 - Megtaláltam
Így már könnyű! Kb. 30 peren keresztül kerestem egy nemlétező táblát!

CHRIS69 2007.10.02 10:28 - Egyéb
Kedves Cachelők,
Ameddig az emléktábla felújítása tart, itt a középső jelszótöredék, hogy ne vegyem el a kedveteket a kereséstől. (ROM)
üdvözlettel, Chris

Hajo 2007.09.30 14:00 - Megtaláltam
Szép napunk volt. ;-))
Aquimcum és az amfiteátrumok fantasztikusak.

A jelszóképzésről (sokadik megtalálóként) én is elmondom a (keresetlen) véleményemet:
1.pont: Ép fülkék. Ez számít.
2.pont: Itt ugye hiányzik a felirat. Helyettesítő felirat megtalálható a belépőjegy mellé kapott szóróanyag belső oldalán a középen alul található kép mellett balra (a képfelirat). Ez jórészt megegyezik a hiányzó tábla feliratával. Legalábbis az utolsó sor itt is pontosan ugyanaz. Lásd a képeket. (Nekünk SagiK logja is segített. Pont az ominózus három betű nem látható azon a képen).
3. pont: Itt nincs mit mondani. A rejtő ugyan meglehetősen trükkösen, de egyértelműen leírta a dolgot. Mi nem szaladgáltunk át az úton. Odaúton és visszafelé is bemértük a koot. Itthon átlagoltunk és ez alapján egyértelmű volt.

Köszönjük a rejetést. Khmmm....
PONTOSÍTANI KELL A LÁDALEÍRÁST !!!

Belépőjegy mellé kapott szóróanyag2. pont jelszórészlete
A légióstábortól délre levő Amfiteátrum...ez is
Aquincum, Régi múzeumA "nagy lakóház" egykori belső udvara
Az új múzeumban kiállított csodálatos korabeli térkép 11-12 századi másolata.Hajo és Kristóf (hajo2)
Nem fázott a lábukRészlet az új múzeumból
hajo2 2007.09.30 14:00 - Megtaláltam
Ha ezt most eltaláltam, akkor megtaláltam.
5. próbálkozás

Nebel 2007.09.30 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.00 súly: 3.23
Hmm....
Inkább nem írok a rejtésről semmit, nem áll szándékomban a rejtőt megbántani! Hiába az eggyértelmű és ötletes leírás, ha mégsem gondozzák a hiányzó elemeket.

A környezet viszont tényleg érdekes, kár hogy kevés információ van magáról a romokról. Lehet, hogy másnál jobb kezekben lenne ez a rejtek!

Az eltűnt kettes pontról hatalamas segítség található a korábbi logokban!
:)

GEOszi 2007.09.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.50 súly: 2.72
Sajnos többet kellett a bejegyzésekkel foglalkoznom, mint a helyszínnel. Különösen a 2005-ös bejegyzések segítettek. Másrészt csatlakozom az előttem szólóhoz.

edgar 2007.09.08 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.04
A nem egyértelmű leírás és a hiányzó felirat ellenére megtaláltuk.
Mi is több időt fordítottunk a régi bejegyzések és képek tanulmányozására, mint a helyszínre, mivel a rejtőt nem tudtuk elérni. Megértjük, hogy elege van az állandó zaklatásból, de ha javítana a leírás egyes részein és a "beteg" 2. ponton, akkor nem kellene a telefonját kikapcsolnia. Mindezek ellenére a rejtés ötletes. (Utólag nem bánjuk a segítség elmaradását - így nagyobb a sikerélmény!)

A romkertIuppiter oszlopa és a régi múzeumépület
Az oszlopos kőtárEgyszerüen szép
Két kesser - két pont közt 
smafu 2007.09.04 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 2.66
Hát persze, hogy letiltott!
Mi a francért nem lehet átállítani "Betegre", ha az? Nem szimpi ez a láda. Eleve az, hogy máshova mutat a koordináta. A tábla valódi helyét nehezebb lett volna római számmá alakítani? És még csak nincs is kinn a tábla. Kedves rejtő! Ha nyűg a láda, add át másnak, aki szívvel-lélekkel babusgatná!
Ja, és Romani ite domum! :) (Monty Python: Brian élete)

Üdv:
Senatus Populusque Romanus! :)

Post srciptum: 2007.10.02-án a rejtő megadta az oldalon a hiányzó jelszórészletet, és átállította betegre a ládát. Megkövetem magam, és módosítottam az értékelésem, továbbá az így már egésszé összeállt jelszóval "Megtaláltam"-ként tüntetem fel ezt a ládát.

&Anti 2007.09.01 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.57
Családdal.

3D 2007.09.01 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de mi is csak megsaccoltuk a jelszó középső részét SagiK fotója alapján. Mert a tábla most sincs a helyén, a jegyszedő hölgy mondta, volt itt egy tábla, amit elvittek, az volt ráírva Aquincum. Szerintünk sem pontosak a koordináták, így akik ragaszkodnak ahhoz, bosszankodhatnak, mert nem találnak sem ott, sem máshol (mivel a táblát elvitték)értelmes megoldást.

BeuGEOt 2007.08.31 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Ott jártunk, de a leírás ... nem a római számok ismeretével van gondom. Az első pontnál található "aréna" kissé elhagyatott, és homleszek vették birtokukba. A második pont leírásában szereplő fal felirat ... hmmmmm??? ... tán mesterfonon tel.: ????? Sajnos nincs gps-ünk így a harmadik koordinátában szereplő adatok kiméréséhez esélyünk sem volt.
De azért megnéztük a három helyen található római kori romokat, tehát megérte. Talán ha már túl leszek a sokszázadik ládikán ügyesebb leszek, így most ezzel egy kicsit kedvemet vesztettem. :(

[Jóváhagyta: CHRIS69, 2007.10.02 10:25]

PEx2 2007.08.23 15:00 - Egyéb
Azt hittem, jó rejtvény lesz..... Miért nem lehet egyértelművé tenni, mi a jelszórészlet? Az első ponton a kijáratok száma nem egyértelmű, a második ponton a koordináta egy hirdetőtáblára mutat, és a közelben nincs falon lévő felirat.... Idegesít, hogy nem sikerült ötszöri próbálkozásra sem eltalálni a jelszót, de akkor sem írom be jelszó nélkülinek, mert zavar, hogy nem tudtam megfejteni! Bosszantó! PEx2-né, Hajni

Mr Bean 2007.08.22 22:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

SylverRat + Bogee 2007.08.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Budapesti hosszúhétvége - Időutazás a római kortól napjainkig
4/4. nap, 42/57. láda.
A táblával voltak gondjaink... a koo egy nagy reklámtábla közelébe mutat, az út túloldalán. Azért komoly logikával kikövetkeztettük, hogy az nem lehet az... :-) De még így is csak 4. próbálkozásra fogadta el a rendszer - a fülkék miatt... pedig így utólag egyértelmű...

KötelékbenSylverRat nagyon számol
NEM ez a tábla kell!!!Úgyis legyőzlek...
...de végül az elefánt volt erősebb! 
Bütyök+Zulu 2007.08.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Augusztus 20-a ünneplése gc-vel, Aquincum-i fürdő bázissal. A római kortól napjainkig.
Gyors megállás a harmadik pontnál, annyira gyors, hogy le is dudáltak.
Az arénában első körben SylverRat legyőzte Bogee-t - okos enged-, de Zulu hozta a harci elefánt formáját. A táblával meggyűlt a bajunk nekünk is, de egy előző log képe gyanús volt.

groy 2007.08.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
4.-re meglett a jelszó
pár korábbi logot el kell olvasni, de még betegen is megfejthető.

Törölt 2007.08.15 01:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Meg kell, hogy mondjam: nagyon féltem ettől a ládától, és már hónapok óta csak halogattam.
Tegnap éjjel viszont 1 hirtelen jött 5let után, megnéztük Ürömről hazafelé.

Álmosan és éhesen, megfagyva. És a körülmények ellenére mégis rettentő hamar meglett és a jelszó is 1.re sikerült!!
Nagyon büszkék vagyunk ám! :)))))))))

OFF
Nike papucs - Swatch óra project. ;)
ON

+Adri+ 2007.08.07 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Apu segitségével

cpunet 2007.08.06 20:41 - Megtaláltam
Az első ponton rengeteg a szúnyog - főleg szürkületben; a második pont táblája, mint azt már többen is említették, beteg. :( De megvan (10.)... köszönet baliagy kitartó utánajárásának.

baliagy 2007.08.06 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
87.

88pebo88 2007.07.29 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
Ahogy az az előző logban is olvasható, a második ponton levő tábla nem található. Köszi a rejtőnek a segítségért.

akosgy 2007.07.28 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.37
Betegségből lábadozva egy kis gyógykesselés rövid, síkvidéki bicajozással. Mindig megdöbbentett, hogy milyen lazán vezetik át a Szentendrei út forgalmát a műemléki terület felett. Mint Hortobágyon, a Kilenclyukú hídon is simán átrongyoltatják a 33-ason közlekedő autókat, buszokat, kamionokat. De hát ezer év viharát már kibírták ezek az ókori építmények. A Szentendrei út valószínűleg nem lesz ilyen tartós. :)

Az 1. ponton a fedett, lezárt fülkék száma egyértelmű volt, a 2. ponton a falon a felirat némi netkess alapján lett meg, mert az ominózus fal "[beteg]". :) A 3. ponton a hosszúság kicsit kérdéses volt, de azért Gugli barátommal egyeztetve végülis egyértelmű lett. :)

A 2. pont most kicsit viseletes 
GeoRoni 2007.07.24 07:54 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.98
3 hétig próbálkoztam a jelszavakkal. Aztán elegem lett, végig olvastam az összes logot, végig néztem az összes fényképet, visszamentem még egyszer a helyszínre és addig mászkáltam ott fel alá míg megoldottam. Tehát megoldható de összeségében örülök, hogy túl vagyok rajta. Tényleg nem egyértelmű a jelszó és tényleg nagyon nehéz elérni a rejtőt (próbáltam telefonon, sms-ben, email-en, nekem nem sikerült).

2007.07.24 08:29:
Az utolsó mondatomat helyesbítenem kell. Kaptam egy segítő SMS-t.

OsiOsi 2007.07.23 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 2.61
A beütött jelszóm: IIIsch89 Nyugodtan le merem Írni, mert simán el tudom képzelni, hogy egyik karakter sem jó. Pedig van fantáziám és mindent megnéztem. GPS-em nem volt, mert úgy nem az igazi. Inkább minden adatot és ismeretet feljegyzek és kinyomtatok. Bár nem a humán tárgyak voltak az erősségeim(töri?) Ma ugye hétfő van. Be volt ZÁRVA, de azért egy rövid időre bemásztam körülnézni. A GPS koordinátákat tippeltem a másik két adatból

[Jóváhagyta: CHRIS69, 2007.10.02 10:27]

Ginacica 2007.07.22 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Az a fránya sötét! De sebaj a történet lentebb olvasható. De kiváló rejtés! Jól szórakoztunk. :D

RiFi 2007.07.22 08:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.45
07.14-én már sötétedés környékén kerítettünk sort erre a multira. Nos- gyakorlatilag mindenkivel ellentétben - nekünk NEM a harmadik pont meglelése okozott problémát...a sok jelszópróbálkozás miatt le is tiltott....ellenben a második pontnál nem igazán tudtuk, milyen táblát kéne nézni (ugyebár elég sötét volt, és gyanítom, hogy ott valami felújítás végett a "nézendő" objektum nincs is ott). Mindenestre a logolás több alkalommal sikertelen lett - eredmény: egy hét bünti. Chrissel, a rejtővel e-mailben konzultálva kiderült, hogy a második pont rosszul megtippelt jelszórészlete rontotta el mindannyiszor a kódot.

Mi fordítva mentünk végig a pontokon, merthogy az Árpád-híd felől jöttünk bringával...így ennek megfelelően:

3. pont: szerintem a legkönnyebb, alapvető történelmi ismeretekkel megoldható, ezt már itthon kitaláltam :)
A mérés eredményét Google Earth-tel éjjel hazaérvén ellenőriztük tök pontos. Autós GPS is rulez:)

2. pont: a jó tábla nincs a helyén??? Mivel itt már sötét volt, nem láttuk mit is kéne konkrétan keresni. Az, hogy a koordináta nem ide mutat, nem probléma, egyértelmű, hogy a mi a cél, annyit mondok nem a vasúti töltés :)

1. pont: véleményünk szerint ez egyértelmű a leírásból

A leírás pedig, ha kritizálják, ha nem, akkor is zseniális :) Tök vicces, nekünk bejött.. Jó, egy-két fotó elkelne, de így sem rossz...

Az első ponton baromi sok szúnyog volt :(

(c) RiFi GC team (ezúttal RiFi, Gin és Matyi a kessermackó)

Ui: Chris, köszönöm a kiegészítő segítséget! :D

ÉS AKKOR A KRITIKA, amit nem bírok nem közzétenni - ezúttal a kessertársak felé megfogalmazva:
Hozzátenném - nem szándékozom senkit sem megbántani - de aki egy ilyen hobbit űz, attól azért elvárható volna, hogy ismerje a római számokat és nagyjából tisztában legyen alapvető történelmi ismeretekkel (mit szállíthattak a rómaiak, ugye?). Ha ez az infó megvan, a leírás alapján egyértelműen lehet tudni, hány lyukú ez az építmény... Szóval itt megtévesztésre és egyebekre hivatkozni felesleges. Emberek ez egy feladvány, meg kell fejteni (Mi lenne akkor, ha a GC Ayur-t próbálnátok??? Az bonyolultabb némileg....).

Akik a jelenlegi leírás helyén komoly történelmi tényeket látnának szívesen viszont, azoknak javaslom, hogy nézzenek utána magánszorgalomból, ha már a suliban nem figyeltek :) Ejnye-bejnye!

A merev, szigorú "kollégák" meg lazuljanak már egy kicsit, ez tényleg VICCES :))))

Matyi és az ojjektumMathias Aqueductus :)
Chubby 2007.07.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.14
Az elso pont nem egyertelmu szerintem, mert mit nevez a rejto ep fulkenek? Tobb lehetseges eredmeny is lehet. Szerintem. A masodik pont (a petibaval folytatott beszelgetesem soran rajottem) megszunt, nincs a helyen. A harmadik pont meglett. A rejto segitseget is kikertem volna, de hiaba hivtam ketszer, egyszer sem vette fol a telefonjat. Ennel tobbet nem tudok tenni, kerem a rejtotol a megtalalas jovahagyasat!
Chubby [wapon beküldött szöveg]

Augusztus 19-én küldtem a rejtőnek egy segítséget kérő mailt, amire a választ augusztus 29-én este kaptam. Köszönöm a segítséget!

Chubby

hinia lux 2007.07.11 14:05 - Megtaláltam
Budapesti ládázás első napján.
Már régi tervem volt megnézni Aquincum-ot. Most végre megtörtént, micsoda motiváció egy geoláda :) Viszont nem éppen voltam sikeres. Az első két pont meglett, de a harmadik sajnos nem. Fogalmam nem volt merre induljak. Most, hogy megnéztem a korábbi képeket, látom, hogy aquaductust kellett volna keresni.
Mivel nem járok gyakran a környéken - veszprémi lévén - és úgy gondolom a hely lényegét láttam, kérem a rejtőt hagyja jóvá a megtalálásom.
Július végén Christől segítséget kaptam e-mailben. Csak így tudtam belogolni. Mint kiderült a második részlet sem stimmelt.

Római stílusú épületOszlop
Töredékek 
tika67 2007.07.04 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.33 súly: 2.78
Ez mintha nem Aquincumról szólna, hanem a 2X3 sávos Szentendrei útról. Aki nem olvas utána, nem nézi meg a korábbi bejegyzéseket, nem nézi meg a csatolt képeket, az nem találja meg elsőre. Ez a "láda" nem tetszett!!

zöldfülű 2007.06.30 21:28 - Egyéb
Liával a Pápai túra után :)
Én már csak fotózgattam...

Rács-próba 
BiBoLi 2007.06.30 21:28 - Megtaláltam
Megvan

Marvin 2007.06.30 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Megleltem.

Murus 2007.06.26 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.67 súly: 3.01
2 részletben sikerült megcsinálni, mert a 3. pontnál kapott koordináták alapján, nem jött ki a jelszó. Ezért este visszamentünk, és újra mértük, már arrébb. Közben megérkezett e-mailben a segítég is a rejtőtől (köszönöm!) is. Talán a leírás egy kicsit bonyolult, de érdemes megcsinálni ezt a kis multit. Murus és Cica

 
epilogus 2007.06.24 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.50 súly: 2.26
hát...

Dzsozy 2007.06.23 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.87
Meg van. Kicsit kusza a leírás, kellett is segítség hozzá. Nem egyértelmű az a bizonyos szállító eszköz, mert, hogy kettő van belőlle. Bizony ezt át kellene írni. Minden rosszat leszámítva, jó a rejtés. Az arénáról nem is tudtuk, hogy ott van. Köszi a rejtést.

Sanciman 2007.06.08 23:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.61
Megvan

Sancho 2007.06.08 23:18 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.58
Megvan! AMBK rulez! :) Nekem annyira nem jött be a rejtés. A rom szép, de azért életveszélyes a középső részen mászkálni.

Kryx 2007.06.08 23:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.69
AMBK-s kesselés közepette...

Walton 2007.06.08 23:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Tetszett a humoros leírás. Hát a bejáratok meg a fülkék száma kicsit gondot jelentett és a mainapig nem értem. Az autok közt történő mászkálást kicsit veszélyesnek ítéltem meg még így éjszaka is. (elkelne ide egy sebesség mérő kamera) Persze lehet h csak én vagyok túl vidéki.
Az AMBK-kal vadásztuk le a (ládát) (Hmm... jobb lett volna egy igazi)
Geke képét kicsit meg tuningoltam így talán jobban látszik:)
Kösz a rejtést!

Geke képe tuningolva. 
Georgio 2007.06.08 23:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.81
Megvan :-)

geke 2007.06.08 23:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.07
PDAMánia találkozó utáni kesselésünk első állomása.
Kellemes a hely, de nem értem miért nincs legalább egy valódi láda, hisz itt aztán van bőven hely a rejtésre!
Kösz a "rejtést": geke és az AMBK

A CSAPAT
Pepe 2007.06.08 21:10 - Egyéb
A .com-os leírást olvasva nehezen képzelhető el a 3. pont megtalálása. Az ottani logommal ezen próbáltam segíteni.

Pepe 2007.06.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Nekem tetszett. Már az is, hogy a jelszó első beírásra jó lett. A 2. pontnál a GPS-eszem az utca túlsó oldalára mutatott, de mivel ez a rejtő által bemutatni kívánt téma szempontjából illogikus lett volna, inkább az eszemre hallgattam.

Pet 2007.05.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 3.43
A 3. pontnál először egy közelebbi részét láttuk meg, gyanus volt, hogy egy lyukkal kevesebb volt rajta, mint kellett volna, de aztán meglett.

oAkék 2007.05.19 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 1 átlag: 2.50 súly: 2.57
A környezet és a romok nagyon tetszettek, bár a harmadik pont miatt jó nagy sétát tettünk. Sajnos rossz felé.
Talán az emlék egy kicsit részletesebb, komolyabb leírást is megérdemelne. A szükséges infókat is lehetne pontosítani, így a rossz jelszavas logolások tömege nem venne el az élményből.

nogacsalad 2007.05.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
A mai 5/1 ládikónk.

Végre e rejtésnek köszönhetően a "pontokat" végigjártuk. Bár ismertük őket, így is nagy élmény volt felkeresésük.
Kicsit féltem tőle, de az előző megtalálók bejegyzései sokat segítettek, így már könnyű volt.

A leírásból ki kellene venni a "(bejárat)" szót, így adná magát, hogy mit is kell tulajdonképpen megszámolni...

Különösen tetszett a koordináta méréses jelszórészlet, remek ötlet...

Köszönjük e mai első kalandunkat.

hév megállóamfiteátrumi fasor
4. pontnál4. pontnál
Ezeket kell megszámolni!sikerül?
csgyuri 2007.05.12 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.78
Hegyekből jövet a mai nap utolsó ládája, kicsit nem tetszett a forgalom okozta bűz, a romok közt otthagyott fekhelyek is sokat rontottak az összképen. Egyébként érdekes hely, az aréna tetszett.

fodordav 2007.05.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.17
Furmányos rejtvény! Tetszett!

veszett disznó 2007.05.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.92
Lepusztult a cache környéke, hajléktalanból is van néhány arrafelé. Sajnálom, hogy az út közepén kell kolbászolni a jelszórészletért. Egy ott kolbászoló csapatot kiszúrtam, újabb cache-ereket ismertem meg.

BékaBütyök 2007.05.11 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Nekem tetszett az ötlet. Kár, hogy elbakiztam a dolgot és így én is kértem a rejtő segítségét. A hely külön nevezetessége, hogy lehet Siemens vonatot is nézni, esetleg azzal jönni. Béka, Anti (3 éves)

kenau 2007.05.07 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.31
Kicsit szivatos ez a jelszo-keresgeles...engem a 3. pont leirasa tevesztett meg, nem tudtam, hogy mindket koordinatabol kellenek a szamok.
Szerintem ez felesleges bonyolitas igy.

Es kosz Soko a segitseget!

katica 2007.05.07 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.77
2007.09.10. Az ígéret ellenére a jóváhagyás nem történt meg - ezt mondjuk nem érzem valami nagyon korrektnek -, így most újra éltem az öt kísérlet adta lehetőséggel. A negyediket - valami csoda folytán - siker koronázta.
Nem igazán értem, miért kell nem egyértelmű leírással, aztán inkorrekt válaszadással elvenni mások kedvét. Még szerencse, hogy zömében ennél sokkal pozitívabbak a tapasztalataim.

"J&J" 2007.05.06 14:19 - Megtaláltam
Második nekifutásra sikerült.
A felirat a falon elég messze (kb 10m) van a megadott koordinátátol,
A megmérendö koordinátákkal meg volt egy kis probléma, de Chris segitett. Kösz!
Érdemes lenne ujra mérni a koordinátákat, és a leirást egyértelmübbé tenni.
J&J

Soko 2007.05.01 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.83 súly: 2.78
A leírás zagyva. Sokáig halogattam a keresést, de már ezen is túl vagyok a mai nap második kerékpáros ládája.

eszel 2007.05.01 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Ez nem egy szokványos láda. Szerencs, hogy velem volt Sydni Fox alias feleségem és segédje alias én. Sokat agyaltam rajta, de megtaláltam. 2* kerekeztem ki.
Ravasz a megoldás. Minden elismerésem!

tacsver 2007.04.20 17:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.28
Megvan!

Brekasz 2007.04.17 19:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Kis esti séta 2.
Jópofa volt, olyan helyeken jártunk amerre még sohasem!

raci 2007.04.11 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Kár, hogy az út kettévágja a környéket.

fkmaster 2007.04.07 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Tetszett a rejtés.

Bugár-orienteering 2007.04.03 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
egy hétre kizártam magam a bejelentésnél, utána konzultáltam Chrissel, köszönöm a segítséget. szép környék, becsapós meghatározások.

zöldfülű 2007.03.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.15
Jó ötlet, jó kivitelezés, kár a ládaoldalért. Kicsit húzodott ez a dolog, mivel - bár mint utóbb rejtői audit során kiderült, a jelszó OK - többször is visszadobott a rendszer. Hogy ezt hogy csináltam?!?! Hiába, ezzel a névvel bármi megtörténhet:) Köszönöm a rejtést és természetesen a segítséget

1: Ez is egy tábla - de nem az igazi, csak a szomszédja2.: Innen még elmegy...
2.: Ezt ne számold, inkább ne is nézd meg élőben!2.: szomorú küzdelem a porondon
Ez nem elég lyukas...Ráadásul még használják...
Palazsu 2007.03.17 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Gyerekkoromban sokat setalgattunk erre a nagymamaval, de azota nem nagyon jartam erre. Szep nosztalgikus bringatura kereteben latogattam erre. Talalkoztam kesser tarsakkal is, akikkel megvitattuk a jelszo elso harmadat, mert az osszes fulket szamitasba vettem... Koszonom a rejtoi segitseget is.

Erdélyi 2007.02.28 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.85
ok

Zerind HUN 2007.02.15 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.83 súly: 3.01
Hát, ellátogattam ide is, most az a bizonyos anyag az égből is hullott :) Szerencse, hogy a többiek beírásaiból egyértelművé vált, hogy mit is kell megszámolni! Az állítólagosan rossz koordináta most nem zavart, mert ezt gps nélkül kerestem. A beméréshez viszont már használtam azt, de nem mentem oda, hanem a buszon utazva mértem :) A leírás nem az én stílusom, és kép sincs...

benist 2007.02.12 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.90
Jó kör a római romoknál. Az úton csak egyszer kellett átkelni. A jelek szerint a múzeum egy szép épülettel való bővítése folyamatban.

Agneovo 2007.02.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.36
A végét elszurtam, de otthon rájöttem mi a megoldás csak mivel nem volt GPS adatom csak találgattam ezért ki is zártak 1 hétre. Jó rejtés köszi.

mohacska 2007.01.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.26
Egy kis segítséggel megvan. Nekem a harmadik pont nem jött össze,nem mindegy hol mérjük. A próbálkozás miatt engem is kizártak egy hétre.

Toti 2007.01.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.13
A cache elég közel van a lakhelyünkhöz, furcsa is volt, hogy eddig megúszta a levadászást.
A jelszórészletek megfejtése nem okozott gondot. Az elsőnél a ténylegesen ép, azaz ráccsal lezárt ojjektumokat kell figyelembe venni. A másodiknál ránézésre ez a tábla adja magát, a harmadikhoz pedig csak gyorsan kell szaladni:)

Toti

macikupac 2007.01.20 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.51
Téli teljesítménytúra ládázva 2.

GCIsti-vel együtt inkább csak a mai nap prológjának nevezném. A leírást, no meg az előző logokat olvasgatva egy kicsit féltem a multitól, de hála a rendíthetetlen önbizalmamnak, no meg találékonyságomnak simán összejött. (Fényezésből ennyi bőven sok.) Ha a kesser használja a józan eszét, akkor ki tudja találni a néha nem egyértelműen megfogalmazott leírásra a helyes választ. A második helyszínen a reklámtábla soha nem jutott volna eszembe. Nem is kell, bár a koordináták oda mutatnak. T. Nagy korrekciója majdnem pontos; E nekem 2-3 ezreddel kevesebb. Amúgy amikor a tetthelyre értem, zsigerből a megfelelő táblát kezdtem el stírölni. Az értékeket csak ezután néztem. Egyszer talán majd sétálok egyet a térdig érő falak között. Az utolsó ponthoz lámpás átkelő van biztosítva, kéretik igénybe venni a saját érdekünkben. Sokat nem kell méricskélni az objektumnál, mert jó vételi körülmények esetén láthatjuk, hogy nem fognak jelentős mértékben változni az értékek. Kicsit furán néztek rám (még ebben a gyér forgalomban is), ahogy az elválasztó részen Mityót fotóztam. De ez minket egyáltalán nem zavart. A jelszó végülis logikus.

Ókori játszótérEz romos
Itt állt egy épületEz már a jelenkor műve
A városka egy részeEgy másik részlet
OltárA múzeum épülete
Ez nem a rómaiak műveMityó az aquincumi 6 lyukúnál
T. Nagy 2007.01.18 00:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 3.52
Erős segítséggel, de megvan.
Megjegyzéseim:
1. ponhoz: Fülke, kapu, rács?
2. ponhoz: N-ből 0,005, E-hez 0,009, persze római számokkal és nem falon, hanem táblán.
3. ponthoz: Csak azt a temérdek szemetet és a hajléktalan lakosztályt tudnám feledni.
Még valami: Ősztől tavaszig NEM LÁTOGATHATÓ az AQUINCUM-i volt lakóterület (mert ez a neve)!

T. Nagy 2007.01.18 00:18 - Egyéb
Be kell látnom béna vagyok. A három pont egyikét sikerült eltalálnom, de azt is csak tippeléssel.
Az 1- ponthoz: A kör közepén állva kerestem az "(ép) fülkék (bejáratok)" számát. Nagy dilemma előtt álltam. Mi a fülke, mi a bejárat. Egyikből is másikból is többet találtal. Összesen 8-at 9-et, amit épnek, azaz helyreállítottnak gondoltam.
A 2-es ponthoz: A római számról arabra fordított koordináta majdnem a vasútállomásra mutatott, de ott nem lévén semmilyen fal, így célba vettewm a hozzá legközelebbi Brico Store feliratos táblát. Nem jött be!
A 3. ponthoz: Az a temérdek szemét, no meg a hajléktalan "lakosztály"
rövid törengés után menekülésre késztetett.
Este a track alapján megtippeltem a megoldást. Ez sem vált be.
SMS a ládagazdának. Jelszó egyeztetés, stb. Enyhe vita után elhatároztam, hogy ma újra kimegyek a helyszinre. Módszeresen végigjárom a környéket, bemérem az ismerté vált pontokat és némi támpontot adok az utóbbi időben pórul járt kessereknek, illetve az ezt követően arra járóknak.
Felteszek néhány fotót is a rend kedvéért, hátha ezek jobban megmuztatják a problémákat.
Ja még valami! Amikor a 3. pontot kerestem egyre azon járt az eszem, hogy BFABRY általa hajléktalan lakosztájából elhozott Cateye velo.. hozzájutott e már jogos tulajdonosához, vagy az nem is közülünk valóé volt.

A fóbejárat (talán)Most a hátsó bejárat
Ez a kapu a tríbűnre vezetEbből a kapuból 4- vagy 5 is van
Ráccsal lezárt fülkék is vannakA római számokhoz leginkább ez a tábla posszolt
gsmisi 2007.01.14 22:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.56
Végre. 6.-ra sikerült jól beírnom. Köszi a rejtést TM.

gabor.sved 2006.12.31 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Szilveszteri gyors ládázás eredménye. A multira otthon jól felkészültünk, így nagyon hatékonyan, 15 perc alatt meglett.

Andi&Parker 2006.12.25 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.47
Régóta váró bejelentés. Kb. 8 hónapja jártunk arra, összefutva egy 4 tagú biciklis csapattal, akik minden technikai felszereltséggel meg voltak áldva (intercom :). Na, most belogoljuk a találatot.

othnan 2006.12.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.78
OK. Megtaláltam. Tovább GCgazm-hoz.

az arénaa hatlyukú
besadam 2006.12.13 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Szokásos szerdai kessing. Mai második láda. Ez a rom annyira nem volt érdekes, mint inkább az "igazi" rom. A hatlyukú könnyen meglett még itthon a net mellett. Tovább a gázgyári lakótelepre...
ui. nekem csak egyszer kellett átkelnem az úton...

baranyaifiú 2006.12.09 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
OK!

fifi01 2006.12.09 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
OK!

Bal3 2006.12.08 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.33 súly: 3.48
Áve!

A környéket, a romokat nagyon szeretem! Erről a rejtésről nem írok.
Amit láttatni akar azt megnézni érdemes, sőt!

Üdv Bal3

boson 2006.11.26 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 2.00
Sokszor kellett átkelni a 11-esen. Ez egy kicsit nem tetszett.

juli 2006.11.26 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.85
Össze-vissza járkálással meglett.

ghiago 2006.11.26 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Némi segítségg kellett a jelszó összeállításához. Jó rejtés volt, a római számos kordináták különösen tetszettek

gryzly 2006.11.25 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.90
Done. Bonyolultnak nem neveznem.. kellemes volt..

thbarnabas 2006.11.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.24
Megvan. Szeretem a régi romokat, köveket, Itt is rengetegszer jártam már, borzalmas a zaj. A rejtés kissé feleslegesen túl van bonyolítva.
Az első pontnál néhány fiatal éppen valami távolkeleti hrcművészetet gyakorolt.
Köszi a rejtést.

 
ssophie 2006.11.17 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.14
Szép hely, a rejtésben szerintem felesleges szívatások voltak, de a leírás vicces.
Köszi a rejtést,

Zsófi

lgaga 2006.11.17 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Koszi.

licuxd 2006.11.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
GCTH2O - GCNYUG - GCXC01 - GCMUSZ - GCISTI - GCPOP - GCGAZM - GCSPQR - GCKRHJ, 4 óra keresgélés, 52 km biciklivel háztól-házig

Remek rejtés, szerintem a felvezető szöveg is jó, Aquincum és a római történelem van, (vagy kellenne) annyira ismert, hogy ne legyen kötelező a történelemóra egy kedves figyelemfelkeltő rejtésnél.

Lacza és Tádé 2006.11.06 13:49 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.07
Annyira nem tetszett

Besüboboja 2006.11.05 11:0