FAQ
2898. Kvassay-zsilip, avagy a Csepel-sziget kapuja (GCKzs)

A Kvassay-műtárgy madártávlatból

A Kvassay-műtárgy madártávlatból

A zsilip a vasúti hídról nézve

A zsilip a vasúti hídról nézve

A zsilip a Kopaszi-gátról fényképezve

A zsilip a Kopaszi-gátról fényképezve

Pihennek a vízirendőrség hajói

Pihennek a vízirendőrség hajói

Levin geokesser átzúz a nyitott zsilipkapun

Levin geokesser átzúz a nyitott zsilipkapun

Azért elférnek itt nagyobb hajók is

Azért elférnek itt nagyobb hajók is

A műtárgy Kaplan-turbinája

A műtárgy Kaplan-turbinája

Az egykori közúti híd egy darabja, ma már emlékmű

Az egykori közúti híd egy darabja, ma már emlékmű

A vasúti hídra ne menjetek fel, mert veszélyes és tilos!

A vasúti hídra ne menjetek fel, mert veszélyes és tilos!

Ha ezt látod már közel jársz (Nem Levint)

Ha ezt látod már közel jársz (Nem Levint)

Átlagoltunk, átlagolgattunk

Átlagoltunk, átlagolgattunk

A nagy, zöld hernyó (már) nem segít a megtalálásban

A nagy, zöld hernyó (már) nem segít a megtalálásban
Szélesség N 47° 27,623'
Hosszúság E 19° 4,290'
Magasság: 99 m
Megye/ország: Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2011.01.23 11:00
Megjelenés időpontja: 2011.01.23 11:12
Utolsó lényeges változás: 2022.06.22 07:08
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: CacheFinder és Gyöngyi, Palazsu és Levin, LaySoft
Ládagazda: CacheFinder
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 233 m
Megtalálások száma: 1236 + 2 sikertelen + 12 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.0 megtalálás hetente


WAP-barát leírás
Egy 8,5x11x7 centiméter méretű hagyományos konyhai tárolódobozt keress a zsiliptől kissé távolabb, talajszinten. Ne a megszokott rejtésben gondolkodj! Írószer legyen nálad!
Fontos! Van ugyan védőkorlát felszerelve, de mivel ezen a helyen elég mély a víz, így a gyerekekre mindenképp figyeljetek oda! Sajnos a korlát több helyen rozoga állapotú és hiányos, ezért óvatosan közelítsétek meg és semmi esetre se dőljetek neki! A láda megszerzéséhez nem kell közvetlenül a vízpartra mennetek. A vasúti hídra és a HÉV töltésére még véletlenül se másszatok fel, mert veszélyes és tilos!


A ládába Travel Bug nem helyezhető.

A megközelítésről
Tömegközlekedést választva a 179-es autóbusszal és a Csepeli HÉV-vel egyaránt érkezhettek. Az autóbuszról a Csepeli-híd megállónál  N 47° 27,636' E 19° 4,312' 115 m [GCKzs+buszmegálló], a HÉV-ről a Közvágóhíd megállónál  N 47° 28,152' E 19° 4,205' 100 m [GCKzs+HÉV megálló] tanácsos leszállnotok, de a HÉV megállótól még közel 1300 métert kell gyalogolnotok ahhoz, hogy a csészét megkaparinthassátok. Az autóval érkezők járműveiket az ajánlott parkolóban hagyhatják hátra.  N 47° 27,616' E 19° 4,367' 105 m [GCKzs+parkoló]

A személyes kötődésről
Csepelen születtem és nőttem fel. Mivel édesapám a közelben dolgozott, így gyerekként sokat ólálkodtam ezen építmény közelében, melynek története, működése lassan érdekelni kezdett. Az Internet elterjedésével a kívánt információk viszonylag rövid idő alatt elérhetővé váltak, így ezek egy részének birtokában úgy gondoltam, hogy megpróbálom felkelteni figyelmeteket ezen érdekes vízi építmény iránt. És hogyan tehetné ezt meg legegyszerűbben egy ládász, mint geoládán keresztül...

A zsilip névadójáról, Kvassay Jenőről
Kvassay Jenő (Buda, 1850 július 5. - Budapest, 1919 június 6.) köznemesi családban született. A pesti Műegyetemen folytatott gépészmérnöki tanulmányokat, majd a magyaróvári Magyar Királyi Gazdasági Akadémián, később Párizsban az École des Ponts et Chaussées-on tanult. A vízügyi szolgálat működését Franciaországban és Németországban tanulmányozta. 1878-ban kinevezték kultúrmérnöknek és megbízást kapott az általa javasolt mezőgazdasági-vízügyi szolgálat megszervezésére, melynek 1880-ban vezetőjévé nevezték ki. 1891-ben az Országos Vízépítési és Talajjavítási Hivatal (1899-től Országos Vízépítési Igazgatóság) vezetője lett, és onnan vonult nyugállományba 1918-ban. Működési köre kiterjedt a belvízrendezésre és lecsapolásra, az öntözésre, a mederrendezésre és a vízmosás-megkötésre, a halászati ügyek felügyeletére. Kvassay nevéhez fűződik a vízjogi törvény megalkotása, valamint az Országos Halászati Felügyelőség és a Közegészségügyi Mérnöki Szolgálat megszervezése. Kezdeményezte a balatoni kikötők és a budapesti Szabadkikötő megépítését, szorgalmazta a dunai vízi közlekedés fejlesztését.

A múlt
A Kvassay-műtárgycsoport a Duna főágának torkolatától 230 méter távolságban létesült, mai formáját 1910 és 1962 között nyerte el.
A Ráckevei Duna-ág (közismertebb nevén a Kis-Duna) Budapest déli részén két ágra szakad, megalkotván a közel 60 kilométer hosszú Csepel-szigetet. A Gellért-hegy alatti kiszélesedő, zátonyos szakasz a múlt század végéig jelentős árvízveszélyt okozott a térségben. Emiatt csupán az 1730-tól 1830-ig terjedő időszak alatt 12 nagy árvíz pusztította a fővárost.
Az 1870. évi X. törvénycikk alapján került sor a mederrendezésre, melynek eredményeképpen lezárták a Csepel-sziget bal oldalán lévő ágat, hogy a főág hidraulikai viszonyai javuljanak. Megépült a Ráckevei Duna-ág torkolatával szemben a Kopaszi Gát. A soroksári gátat és szigetet nem a felső torkolatnál, hanem 3,5 kilométerrel lejjebb, a mai Gubacsi-hídnál zárták el, ugyanis az ottani sziklás, kisebb mélységű mederben ez olcsóbban kivitelezhető volt. Az aránylag kis mennyiségű tápláló víz kritikus vízminőségi és környezeti állapotot idézett elő. A legrosszabb helyzet a Ráckevéig terjedő 30 kilométeres szakaszon alakult ki. A vízszintcsökkenés, a feliszapolódási problémák, a hajózhatóság megszűnése komoly problémát jelentett. Ennek az állapotnak megszüntetésére az 1904-ben hozott rendelkezések nyomán épülhetett meg 1924 és 1930 között a Kvassay és a Tassi-zsilip, 1954 és 1961 között pedig a Kvassay-szivattyútelep és erőmű. A számítások szerint a mellékág esése kisvízkor 4 méter, árvízkor 4,5 méter. Ebből következően a Tassi-zsilipnél közép és kisvízes időszakban, a Kvassay-műtárgyakban pedig nagyvízes időszakban üzemelő turbinákat terveztek. Ezen építmények közül a Tassi vízleeresztő-zsilip és erőmű az 1956-os dunai jeges árvíz következtében elpusztult.

A jelen
A műtárgycsoport jelenleg három részből áll: hajózsilipből, beeresztő zsilipből és szivattyútelepből, mely tulajdonképpen egy erőmű. A Ráckevei Duna-ágba történő vízbetáplálás folyamatos, melynek mennyiségét a Duna-ágon belüli vízfelhasználás, illetve a továbbvezethetőség együttesen szabják meg. Az állandó vízbetáplálás a Ráckevei Duna-ágat közvetlenül érő szennyvízmennyiség hígítása miatt is döntő fontosságú. A hajózsilip és szivattyútelep fő feladatai közé tartozik a Ráckevei Duna-ág vízutánpótlásának és a hajózásnak biztosítása, áramtermelés és a dunai árvízek kizárása. A hajózsilip főbb műszaki jellemzői: Hasznos hossza 75 méter, szélessége 10 méter. A legnagyobb átzsilipelhető hajó: 1000 tonnás uszály. Kapurendszer: Villamos és kézi mozgatású támkapuk. A hajózsilip Budapest elsőrendű árvízvédelmi vonalában van, így a zsilipet ennek figyelembevételével tervezték. Ha árvízkor az előrejelzés szerint Budapesten 650 centiméter feletti vízállások várhatók, akkor a felső hornyokba 1 méter magas, rácsos tartószerkezetű betétgerendákat raknak le a beépített daruszerkezet segítségével, így elzárást készítenek.
A hajózsilip kapumozgató berendezéseit 1982-ben hidraulikus mozgatásúvá alakították át. A zsilipkamrának elkülönített elő csatornája van, hogy a vízbeeresztő zsilip felé áramló víz ne zavarja a hajók mozgatását. A hajózsilip előcsatorna fenekét mélyebbre kellett helyezni, hogy mindig meg legyen a szükséges 2,50 méteres vízmélység. A zsilip küszöbét a fenékhez képest magasabbra építették, amely így a hordalék jelentős részét visszafogja.

A zsilipelési időpontokról
Ha kíváncsiak vagytok egy esetleges zsilipelésre, akkor ezeket a következő időpontokban nézhetitek meg: Nyári üzemelés szerint (május, június, július, augusztus) 7 órakor, 11 órakor, 15 órakor és 19 órakor. Téli üzemelés szerint (január, február, március, április, szeptember, október, november, december) 8 órakor, 12 órakor és 16 órakor.
Azért azt mindenképp tartsátok szem előtt, hogy zsilipelés csak abban az esetben történik, ha éppen van átzsilipelendő vízi jármű. A zsilipelés megtekintéséhez figyelmetekbe ajánljuk a következő kilátópontot:  N 47° 27,708' E 19° 4,327' 128 m [GCKzs+Kilátópont]

A rejtésről
Egy 8,5x11x7 centiméter méretű hagyományos konyhai tárolódobozt keress a zsiliptől kissé távolabb, talajszinten. Ne a megszokott rejtésben gondolkodj, tehát rőzsehalmot, vagy kőkupacot ne is keress! Írószer legyen nálad! Ha valamilyen oknál fogva a keresgélés veszélyeztetné a rejtek épségét, akkor logoljatok jelszó nélküli megtalálást és töltsetek fel magatokról és GPS-etekről legalább egy, a helyszínen készült fényképet. Ez alapján a megtalálást pozitívan fogom elbírálni!
Fontos! Van ugyan védőkorlát felszerelve, de mivel ezen a helyen elég mély a víz, így a gyerekekre mindenképp figyeljetek oda! Sajnos a korlát több helyen rozoga állapotú és hiányos, ezért óvatosan közelítsétek meg és semmi esetre se dőljetek neki! A láda megszerzéséhez nem kell közvetlenül a vízpartra mennetek. A vasúti hídra és a HÉV töltésére még véletlenül se másszatok fel, mert veszélyes és tilos!

Szeretném megköszönni Levin barátomnak a rejtés kivitelezésében nyújtott segítségét!


A természetet és a megtalálás élményét beszennyező, ládát beázni hagyó és nedvesen tartó, bepenészesítő, undorító nejlonzacskók nagy ellenzői vagyunk, ezért kéretik ládáinkat megkímélni ettől! Köszönjük! A vízálló dobozaink viszonylag szellős helyekre vannak rejtve, így majd csak megszáradnak maguktól...
Állapot: beteg

KRW értékelés (651 db): környezet: 4.03 rejtés: 4.52 web: 4.61 átlag: 4.39

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
+
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Páratlanpáros 2022.08.04 07:55 - Megtaláltam
A GCBATL 1. pontja közben látogattuk meg a zsilipet is, bár tudtuk , hogy logolásra nem lesz lehetőségünk. Jelenleg a láda valamikori helyén bekerítve egy jókora gödör található. Kérnénk a mellékelt képek alapján a találat elfogadását. Előre is köszönjük!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2022.08.10 08:58]

DSC_6026DSC_6027
DSC_6028Itt lehetett a láda
DSC_6034DSC_6037
CacheFinder 2022.06.22 07:09 - Egyéb
Sziasztok!
A láda a helyszínen folyó építési munkák áldozata lett, ezért betegre állítottam.
A munkák végezetével megnézem, hogy mit lehet kihozni belőle.
Addig is fényképes jelszó nélküli megtalálásokat -természetesen- elfogadok!
Köszönöm Kópénak, hogy értesített!
Üdv:

CacheFinder


g-tabe 2022.06.16 14:15 - Megtaláltam
Az szomszédos atlétikai komplexum munkálatai kiterjednek a rejtés területére is. A rejtek környékét pár napja jelentősen átalakították. Keresgéltem a romok között, de nem jártam sikerrel. A mellékelt kép alapján azonban megpályáznék egy elfogadást.
Köszönöm!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2022.06.19 08:54]

Rejtek helye 
Fröccs 2022.05.27 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

mSac 2022.05.22 19:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Farfalla 2022.05.22 19:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Leslie33 2022.05.22 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Timkó 2022.05.22 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

Moonspell 2022.05.22 16:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.10]

koppm 2022.05.17 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.16]

Szilvási család 2022.05.15 15:17 - Megtaláltam
Rövid sétát tettem a zsilipnél, egyszer érdemes lenne a zsilipelést is megtekinteni. Informatív a ládaoldal! Maga a láda rendben a helyén. Köszi a rejtést!

Zsu&Guszti 2022.05.07 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

pbberta 2022.05.01 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

gamboszidi 2022.04.24 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.8]

LeventeKovacs 2022.04.13 13:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

homemadebyjuci 2022.03.21 12:30 - Megtaláltam
Meglett, köszi!

420 2022.03.21 00:29 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
ötletes rejtés informatív leírással, a hely nem fogott meg. De így este jó kis sétát tettünk a szigetcsúcshoz Pest felől.

fredie 2022.03.17 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.7]

johnnycache 2022.03.15 16:25 - Megtaláltam
Köszönöm az élményt! :-)

Adalbrecht 2022.03.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.34
.

Béla 53 2022.03.14 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.8.6 teszt]

krypton 2022.03.09 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

sipsza 2022.02.27 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

z0z0 2022.02.27 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.12.5]

birinyi 2022.02.27 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

daniella90 2022.02.27 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Pusszantás! [Geoládák v3.12.6]

szdia0810 2022.02.26 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

clkgtr 2022.02.26 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

SirCristo 2022.02.24 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

salsa1125 2022.02.19 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ASz [Geoládák v3.12.5]

rhelmecz 2022.02.13 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.6]

Lücsi 2022.02.04 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

dinuska 2022.01.23 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Tahina 2022.01.19 16:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Sunrutas 2022.01.19 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

noemieskornel 2022.01.14 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

pezota 2022.01.10 15:34 - Megtaláltam
Megleltem.

Kvassay-híd 
Bence2009 2022.01.09 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Wica54 2022.01.01 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Noreee 2022.01.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.66
Köszönjük a rejtést, nagyon élveztem

geolady 2022.01.01 14:40 - Megtaláltam
Kihasználva a jó időt, biciklizéssel és ládázással kezdtem az új évet. Ha nincs itt rejtés, sosem gurulok le ide.
Köszi, hogy megmutattad.

IMAG0210 
Nemi91 2021.12.30 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.5]

Toti 2021.12.30 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Geoszilveszter utáni levezetés. [Geoládák v3.12.5]

GeoEvike 2021.12.30 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.12.5]

Ibolka 2021.12.30 12:04 - Megtaláltam
Nbokannal közösen, kösz a rejtést. [Geoládák v3.12.5]

nbokan 2021.12.30 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.32
Geoszilveszter után ez is meglett, kösz a rejtést.

 
Tibi1983 2021.12.30 08:01 - Megtaláltam
Köszönöm a munkádat és a lehetőséget!
Megtaláltam!
Örülök, hogy megmutattad. [Geoládák v3.12.5]

nemesa 2021.12.23 05:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.7.14]

AGFarkas 2021.12.20 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Cseles volt. :-) [Geoládák v3.12.4]

vvivien128 2021.12.17 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

homokia 2021.12.15 08:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.4]

Horváth Edit 2021.12.03 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Itt nagyon jó helyen van a láda! [Geoládák v3.12.3]

Hucul 2021.11.13 11:32 - Megtaláltam
Kerékpárral becserkészve.Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

macko_kapitany 2021.11.13 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

edusanya 2021.11.09 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Apuska 2021.11.09 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Ebo 2021.11.09 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Speeder 2021.11.06 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Megvan, kösz!

scooper 2021.11.06 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.2]

Endi&Zsuzsi 2021.11.01 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

A két Sanyi 2021.10.27 15:27 - Megtaláltam
Az atlétikai stadion építkezése miatt jókora vargabetűt csináltunk, de legalább megismertük a külvárost is a belvárosi várfal után, meg hogy mennyire megváltozott a marhavágóhíd elhagyott környéke.

hegesan 2021.10.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Életveszély árán,de Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést!
Adél,Reni,Sanci,Ariella.

Bettina1112 2021.09.19 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Bigjonh22 2021.09.19 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Bliccc 2021.09.14 18:05 - Megtaláltam
Sikerült!
[g:hu+ 2.7.14]

duranyikd 2021.09.12 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.14]

erdosimi 2021.09.09 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

erdosjudit 2021.09.09 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Andi841205 2021.08.29 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Ásványvadász 2021.08.25 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Szuper a rejtek.

Fullcrum 2021.08.18 19:13 - Megtaláltam
3X-ra de Megvaaaagy! [Geoládák v3.11.3]

kwh 2021.08.12 18:45 - Megtaláltam
gotcha

aszdogemakri 2021.07.28 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Köszönjük a rejtést!

braunstetter 2021.07.28 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszi :)

infernus 2021.07.11 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Vöcsök 2021.07.03 13:55 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Ricsi és Cinti 2021.07.03 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

szulez 2021.07.02 10:30 - Megtaláltam
Szerencsétlenkedtünk a jelszó megtalálásával. A közelben álldogáló horgász segítségünkre sietett. Valószínűleg gyakran jár ide horgászni! :)
Köszönjük!
Zoli, Helga, Bíbor, Bori, Berci

Batkamanó1211 2021.06.20 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.1]

Manoka61 2021.06.13 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Brigi0111 2021.06.13 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.0]

Pety&Poty 2021.06.13 14:20 - Megtaláltam
köszönjük a rejtést!

housefly 2021.06.03 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.7.3]

Ribizli9 2021.05.31 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.29
Közös találat PÉV-vel.
Köszönöm a rejtést.

PÉV 2021.05.31 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
"Ahogy elhagyta a folyó partját, bement az első mellékutcába. Nem kellett sokat sétálnia(...)"

-Réti László ~ A parfümőr-

Közös ládatalálat Ribizli9-el. A Rákóczi hídon jöttünk át Budáról, majd a benzinkút után találtunk parkolóhelyet. A Duna partján sétálva arról tanakodtunk, hogy a Kvassay híd egyik lábára miként festettek fel egy nagy halat ott, a folyó közepén. :)
A rejtés könnyen meglett, Petra azonnal megtalálta. Logolás után továbbálltunk.

Erre jártam - megtaláltam.
Köszönöm.

-MEGVAN!-

 
Bobby Holmes 2021.05.22 10:39 - Megtaláltam
Nagy a susnya és nem tudtam, pontosan mit keressek vagy hogy konkrétan hol, de a villanyoszlop gyakorlatilag odavezetett. Köszönöm a rejtést!

mk45 2021.05.18 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi :)
[g:hu+ 2.6.8]

[cscs] 2021.05.15 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Paul97 2021.05.15 16:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönöm a rejtést, rettentő ötletes a rejtés!

Zella 2021.05.12 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.10.5]

DonPepe 2021.05.09 17:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Üdv Réka és Pepe [Geoládák v3.10.5]

golyci 2021.05.09 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Aliz0327 2021.05.09 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

balkri5 2021.05.09 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyoval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Hegyo 2021.05.09 09:42 - Megtaláltam
Levadásztam Balkri5-el. Köszönöm a lehetőséget. Környezet:3 /Rejtés5: / Web4: [g:hu 1.6.2y]

bajnokzsofi 2021.05.08 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

marosikids 2021.05.08 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

reczy 2021.05.04 21:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ViszlaiLívia 2021.05.04 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ReVéda 2021.05.04 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

SzKatika 2021.05.02 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

KeresTalál 2021.05.02 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Köszönjük a rejtést.

Fitti80 2021.04.27 06:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

IMG_3332 
Csorbako 2021.04.25 20:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

LőrincDombiBarangolók 2021.04.25 11:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

dliptai01 2021.04.25 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

tam623 2021.04.25 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

ládamalac 2021.04.21 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Köszi, megtaláltam :)

Feliks 2021.04.21 13:46 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.10.5]

woodworkinggirl 2021.04.21 13:46 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.9.6]

prtsys96 2021.04.17 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

koltaicinti 2021.04.16 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Magor1 2021.04.16 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

PulykiMaki 2021.04.11 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

truck 2021.04.11 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

krisz17krisz 2021.04.10 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

ratagi 2021.04.10 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

tat 2021.04.10 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

troll 2021.04.09 16:28 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Tekertünk egyet fiacskákkal :)

LarryCooper 2021.04.05 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Csa.Csi87 2021.04.05 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Cápa 2021.04.04 14:54 - Megtaláltam
THX!
[Geoládák v3.9.6]

zsuzsi es sanyi 2021.04.02 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ládázás Lilcsivel. Köszönjük a rejtést :)

Lászlócsalád 2021.04.01 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagyon sokszor elmentünk már fölötte, nem is gondoltuk, hogy lent is körbe lehetne nézni :) köszönjük :)

-1-2
Balalajka 2021.03.28 13:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes volt a rejtés. Üdítő változatosság. Köszönjük a jó ötletett.

kompaktor 2021.03.21 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.93
Ez a találatom leginkább annak volt köszönhető, hogy a csepeli HÉV jelenleg nem a teljes vonalán közlekedik, hanem a ládától kb. 250 m-nyire kell átszállni a pótlóbuszról/-ra. Ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki. :-) Kellemes meglepetés volt az igen ötletesen kialakított rejtekhely. Távolról szemrevételeztem a műtárgyat is. (Rájöttem, hogy én tulajdonképpen kedvelem a zsilipeket! :-)

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem hiányzik a felrobbantott VITUKI-székház sejtelmesen nyomasztó toronyépülete a túlpartról...

Köszönöm a rejtést!

Xorbit 2021.03.20 12:16 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.99
Köszi a rejtést!

Seldon86 2021.03.15 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Malni 2021.03.15 10:30 - Megtaláltam
Megvagy láda:) köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

BouLache 2021.03.14 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Szeretem a vízi létesítményeket, köszi, hogy megmutattad!

Világutazó 2021.03.11 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

aerofly 2021.03.07 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Linorka81 2021.03.07 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gmre 2021.03.07 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Aniko & Gyuri 2021.03.06 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Gréti 2021.03.05 12:20 - Megtaláltam
Köszönöm, megvan!

heas3 2021.03.02 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Laltan 2021.02.21 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Fehér Márton 2021.02.20 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

FLAC 2021.02.20 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ArterYolosclerosis 2021.02.19 12:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

duty 2021.02.14 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ambró 2021.02.06 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

öreg48 2021.02.03 11:20 - Megtaláltam
.

Pettyos25 2021.01.30 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

FeldmanZ 2021.01.24 10:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

HaKoBeRi Fing 2021.01.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszi a rejtést!

Automaster 2021.01.10 12:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Szellszi 2021.01.10 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Koszonjuk a rejtest! :) [Geoládák v3.8.3]

Hubbi barátai 2021.01.07 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.10]

porhanda 2021.01.03 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Divinor 2020.12.26 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

justancsi 2020.12.25 09:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Autozunk ki az 56os multi végéért, drive-in cachek! :) [Geoládák v3.8.3]

lencsilyany 2020.12.19 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

utigabi60 2020.12.13 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

dbkh 2020.12.07 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Yami, Dbkh és az atkák.

Yami 2020.12.07 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Yami Dbkh és az apróságok.

jeszter 2020.12.06 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Dömino 2020.12.06 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, első megtalált geoládánk barátommal [Geoládák v3.7.6]

éjféli vadász 2020.12.04 23:13 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

Timitomi0202 2020.11.29 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Bálnaprojekt 2020.11.23 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!
Már többször is jártunk ezen a területen, de akkor még nem is sejtettük, hogy Monsieur Vincent csalja a feleségét...
Üdv, Bálnaprojekt - VLGY313

kovmik91 2020.11.08 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Necces volt a keresgélés, a koordináta egy pár méterrel túlmutat, de végül segítséggel meglett :)

20201108_15125720201108_151305
20201108_15144220201108_151452
20201108_15140920201108_154334
szabolcsc 2020.10.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Köszi a rejtést!

Gabi094 2020.10.26 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Nikoca11 2020.10.26 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

JenniMiki 2020.10.24 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! :) Jenni&Miki [Geoládák v3.7.5]

Szárnyaló Sas 2020.10.23 18:13 - Megtaláltam
A sas leszállt, a sas leszállt... Köszönöm a munkádat!
[g:hu+ 2.3.4]

rágcsa13 2020.10.23 18:12 - Megtaláltam
Ezt a ládát is megtaláltuk. A keresés nem tartott sokáig, azonnal meglett.

moklys 2020.10.11 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Gabesz1985 2020.10.09 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.15
Megvan, köszönöm!

pityulino 2020.10.04 12:10 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel!
[Geoládák v3.7.1]

cic 2020.10.04 12:10 - Megtaláltam
Heuréka, ez is megvan! :-) [Geoládák v3.6.0]

Varga-Tarsoly familia 2020.09.28 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

pcjav73_old 2020.09.27 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltuk

Zobam 2020.09.20 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
A feleségemnek is tetszett.
[g:hu+ 2.3.3 ]

EsztiDave 2020.09.12 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

brucse 2020.08.30 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

PIT BJJ 2020.08.30 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

pilufrombp 2020.08.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
TFTC!

Adri & Pilu, Panni a Magyar Vizsla [Geoládák v3.5.3]

KremesEmber 2020.08.22 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

murarnora 2020.08.18 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Tomika66 2020.08.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Megvolt (bár nehézkes odajutni), köszönöm!
ötletes helyszín volt elrejteni

Tarr78 2020.08.15 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

tuzvarazslo 2020.08.15 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

moha7676 2020.08.13 19:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2020.08.28 09:31]

Screenshot_2020-08-13-19-09-4920200813_191019
20200813_191406 
Sifi 2020.08.08 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Eszeserzsó 2020.08.08 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Köszönöm a rejtést!

Kvassay 
Patics 2020.08.02 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kitkat0123 2020.07.26 10:40 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.5.0]

Laller0102 2020.07.17 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Pongiz 2020.07.09 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

navigaator 2020.07.06 00:00 - Megtaláltam
-

hardman2 2020.07.05 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Igaz csak másodjára, másnap visszamentünk egy újabb tekerésre. [Geoládák v3.4.1]

Wollemia 2020.06.19 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam Anyával, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Invictus3 2020.06.16 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megvan, köszi!
A rejtekre lehet érdemes lenne rakni egy geocaching utalást...
Haverommal ugrottunk ki a ládáért, karanténzárásképp :D

Panyek 2020.06.12 09:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Lányommal és osztálytársával egy kis bringázás keretén belül.

vasanitsl 2020.06.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszönöm a rejtést! Ügyes!

fiser 2020.06.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.76
.

TJ 2020.06.01 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

tatraval10perc 2020.05.31 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Bala1 2020.05.31 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

tak-tak 2020.05.23 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.6.7]

zstorok75 2020.05.17 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam a ládikát. Köszönöm a rejtőnek (aki talán nem a Jenő...????) a fáradozásait. Üdv: zstorok75 [g:hu 1.6.7]

Fejla 2020.05.13 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
köszi izgi volt

thunderstrike 2020.05.09 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Jo sokat elszoszoltunk vele, nem mertunk ott turkalni, mert a mellette levo objektum eleg veszelyesen szet van szedve. [Geoládák v3.3.2]

cseresznyéskatica 2020.05.06 19:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

bondas 2020.05.02 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ügyes! [Geoládák v3.3.2]

törő 2020.04.19 18:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Már megtaláltam a télen is, de akkor be volt fagyva.
Majdnem rámszakadt egy fa. Nem a kedvenc ládám.
[Geoládák v3.3.2]

IMG_20200419_182646IMG_20200419_182639
nexus6 2020.04.10 15:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
A kellemes 70 kilométeres bringázás záró ládája lett. Jó helyen volt, sajnos a hátsóm engedett már csepeltől, tehát innen már csak hazafelé tudtam menni. El akartam volna még zuglóba, de azt majd máskor. A 70-hez még jött 5 kilométer tolás is... De érdekes volt a zsilip is nagyon, thx

Nikike 2020.04.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Jó trükkös, de megtaláltuk.Köszönjük.Máté és Niki

zoli86 2020.03.27 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

whaides 2020.03.27 09:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kitartás! [Geoládák v3.3.2]

kiskutyus 2020.03.15 23:59 - Megtaláltam
Meglett. Köszönjük

Mangó 2020.03.08 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Koszonjuk a rejtest

CsaCsy01 2020.03.08 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Köszönjük a rejtést!

Tosiv 2020.03.01 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Kösz, megtaláltam!

Bilmark 2020.02.13 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Megtaláltam munka közben, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Artimus 2020.02.11 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

szuzi78 2020.02.08 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

birobali 2020.02.02 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kisback 2020.02.02 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

zulcsi 2020.02.02 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.0]

Green Eye 2020.02.01 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy megmutattad ezt is!

Evila 2020.01.31 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk Adventtel. Köszönjük a rejtést!

IMG_8982IMG_8985
Emerich63 2020.01.18 12:00 - Megtaláltam
acMegtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

20200118_12032320200118_120427
csomix 2020.01.10 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Dolex 2020.01.02 22:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

sergeant 2020.01.01 03:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

sergio 2019.12.30 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, ötletes! :-)

KisVacak&Sergio

zoldbeka 2019.12.29 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot. [g:hu 1.6.4]

kocsisjozsef74 2019.12.14 13:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.1.2]

anzsu7 2019.12.14 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa és Józsi [Geoládák v3.1.2]

orszagoskek 2019.11.30 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.48
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ügyes megoldás. Tamás [Geoládák v3.1.2]

busmannn 2019.11.29 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Rede99 2019.11.27 12:55 - Megtaláltam
Koszi

Syn_yeti 2019.11.24 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.01
Köszönöm a rejtést!

Évi&Zoli 2019.11.02 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Csak hogy a napunkat valami feldobja!

IMG_20191102_102032IMG_20191102_102130
IMG_20191102_102141IMG_20191102_102206
Sheep2018 2019.11.01 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

seidldenes 2019.10.28 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tabletta 2019.10.26 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

SziaHello 2019.10.20 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_18]

Nikicsu 2019.10.18 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :) [g:hu 1.6.4]

Micicila 2019.10.06 13:40 - Megtaláltam
Ez is egy olyan hely, ahova biztosan nem jövök el, ha nincs ez a játék. Egyedi kis színfolt a környéken, a rejtés is jó. Köszönjük.

kireth 2019.10.06 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fopita 2019.10.06 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

HZsoti 2019.10.02 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.22
köszi a rejtést

Szőkekapitány 2019.10.02 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Soma00 2019.09.24 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GeoCats 2019.09.15 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

W05-44 2019.09.11 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Ádival két előadás között.

ludvig 2019.08.28 13:59 - Megtaláltam
A virsli ujjaim kissé akadájoztak a jelszószerzéshez... kéne oda valami madzag.

A.Fecó 2019.08.20 07:52 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

JhsGabor 2019.08.16 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

L.Dávid 2019.08.05 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

AdriésNorbi 2019.07.25 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Trükkös helyen van, kicsit kutatni is kell után, de ötletes a ?feltünés mentes? takarás.
Adri és Norbi [Geoládák v2.2.5]

Kiscseri 2019.07.24 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Köszönjük a rejtô segítségét [Geoládák v2.2.5]

snake01 2019.07.23 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Köszönjük a rejtést.

pedro750 2019.07.21 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nonow22 2019.07.14 16:05 - Megtaláltam
Első bringázós-ládázós délutánunkon megtalálva spanyesz kíséretében. Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.3]

jgyuri 2019.07.13 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltam, Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.3]

Szamoska 2019.07.09 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

fatalin 2019.07.07 06:54 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

PardiAndi 2019.06.29 16:13 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

blackma(d)zsik 2019.06.28 20:19 - Megtaláltam
köszifasza [Geoládák v2.2.5]

Szívósék 2019.06.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

pálesz88 2019.06.14 19:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

somga 2019.06.01 10:30 - Megtaláltam
Viszonylag könnyen meglett. Sajnos a zsilipből sokat nem látni. Jelenleg magas a Duna vízállása. Köszönjük.

Híd alatt 
adamtoth0412 2019.05.22 20:05 - Megtaláltam
Esti kutya séta közben útba ejtettük ezt a ládát, elég jól el lett rejtve ! :-) [Geoládák v2.2.5]

StellaDeFrász 2019.05.12 18:01 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sian 2019.05.12 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Érdekes környék és remek rejtés! Köszönöm, hogy a ládán keresztül megmutattad ezt a helyet! Esetleg még annyit hozzá lehetne tenni a leíráshoz, hogy amennyiben a közeli villanyoszlop nincs üzemen kívül (ezt ki kellene deríteni), akkor nem érdemes BENNE kutakodni (úgy láttam, hogy a vezetékek túl könnyen is hozzáférhetőek).

coteacote 2019.05.11 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

wirtha 2019.05.11 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Köszi, megtaláltuk. Ügyes rejtés.

Geggento 2019.05.04 23:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Túrázó974 2019.04.25 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vadcoca 2019.04.14 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pstrx 2019.04.07 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

VINAX 2019.04.07 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Vasárnapi ládázás 8/2.

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.03.25 11:02 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

maerlyn 2019.03.24 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mucik 2019.03.23 23:59 - Megtaláltam
Biciklizés közben megtalálva.
Mucik, Panna, Juli és Bori

Zugi 2019.03.03 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.77
Ha már átkeltem ma a Csepel-szigetre az M0-áson a GC4QZM ládáért, gondoltam erre felé jövök majd hazafelé és akkor útba ejtem ezt a ládát is. Véletlen okán pont a ládával szemben sikerült leparkoljak. Elsőre én totál más helyre számítottam, néztem is, hogy biztos rendben van a gps pozíció? De kiderült igen. Kicsit furcsállottam a láda helyét, a környéken valahogy alkalmasabb helyet is tudtam volna neki találni és ami leginkább meglepett, hogy szeméttel, vagyis hulladékkal álcázott ládát eddig még nem láttam, de itt jelenleg úgy volt. A zsilip érdekes, megnézném egyszer működés közben, de most épp bütykölnek rajta.

20190303_155830_resize20190303_155832_resize
20190303_155845_resize 
Redteam 2019.02.27 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Nem emlékszem, mikor jártam ennyit egy láda miatt. Persze, ha figyelmesen megnéztem volna a térképet, akkor valószínűleg nem kellett volna azon gondolkoznom, hogy melyik kerítésen másszak át és átússzam-e a Dunát, vagy esetleg hagyjak fel a kereséssel.
A rejtés ötletes volt és nem bántam meg, hogy nem adtam fel :)
A zsilipet épp felújítják, így csak módjával lehetett megközelíteni.
Viszont út közben összefutottam egy horgásszal, akivel hosszasan elbeszélgettem a geocaching játékról.
Köszönöm a rejtést.

Artemix 2019.02.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Ezt a rejtést már láttam valahol.
Nyugodt vidék szép környezet.

jegesmedve137 2019.02.04 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Me_vs_Run 2019.01.26 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

danita 2019.01.26 13:21 - Megtaláltam
Done. Köszi.

Csepelke 2019.01.24 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Csepeli Menyus 2019.01.24 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Taxte 2019.01.07 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.0]

nubiai 2018.12.13 13:33 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

szaszkievics 2018.11.24 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Vásárolgatós - geoládás nap Budapesten, HRita KesserHercegnővel! Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20181124_162250[1]IMG_20181124_162308[1]
HRita 2018.11.24 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

erikstar 2018.11.12 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mate1213 2018.11.12 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Manna&Peti 2018.11.11 10:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :-)

Hokuszpok 2018.11.02 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Kovács Beni 2018.11.02 23:59 - Megtaláltam
Köszi

Gedeon bácsi 2018.10.20 23:59 - Megtaláltam
OK

stikli08 2018.10.20 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, remek hely! köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Frentzen 2018.10.16 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szeretem a vizi létesítményeket, műtárgyakat. Ez is tetszett.

20181016_12041520181016_120955
20181016_12100120181016_121517
Viczi 2018.10.13 12:10 - Megtaláltam
Jó rejtés.

csacsa44 2018.10.07 13:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

akosgy 2018.10.06 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Délutáni laza bringázás egyedül, a kellemes napsütésben. Kiváló rejtés. Nemrég eveztünk itt a ráckevei ágon, most is jó idő lett volna hozzá. Köszi a pontot.

Balazsl02 2018.09.15 12:00 - Megtaláltam
Megvan!!

Lacza és Tádé 2018.09.13 13:10 - Megtaláltam
Megvagy, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Danichem13 2018.08.18 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A Csepel sziget legészakabbi ládája után bringával indultam felkeresni a legdélebbit. Pár óra tekerés és ládagyűjtés után már a tasi zsilip mellől figyeltem a két ág újraegyesülését. [Geoládák v2.2.4]

Bonbonetti 2018.08.11 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

balatom 2018.08.07 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

mirjam07 2018.08.04 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mary&Advent 2018.07.15 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

bcs723 2018.07.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést.

TÁJK Alkesz Duo 2018.07.10 16:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

mraich 2018.06.30 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Megtaláltuk Krisztivel! :)
Köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.3]

Balázs1984 2018.06.24 12:39 - Megtaláltam
Köszönöm szépen az ötletes rejtést.
Világbajnok.
:-)

GeoRichter 2018.06.17 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vlaci57 2018.05.10 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Megtaláltam , köszönöm !!!

Ksandor96 2018.05.08 17:02 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

spanyesz 2018.05.01 12:26 - Megtaláltam
Sajnos nem lett meg a láda, pedig elég sok időt eltöltöttünk ott.
A csatolt képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.05.02 15:37]

Petrav 2018.05.01 12:26 - Megtaláltam
Sajnos nem lett meg a láda, pedig elég sok időt eltöltöttünk ott.
A csatolt képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását.
Köszönjük!

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.05.02 15:37]

IMG_20180501_124847IMG_20180501_125137
IMG_20180501_125338 
czakope 2018.04.27 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Trükkös, 1 órát keresgéltük :) [Geoládák v2.2.3]

mulder2197 2018.04.27 08:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

TD Adventure 2018.04.25 19:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Erdekes a hely, bar kicsit felelmetes.

Tapsifüles 2018.04.20 12:20 - Megtaláltam
Én lelkesen indultam el a láda keresésére, de a GPS-em már nem volt ennyire lelkes. Gond volt az akkukkal, és így a segítsége nélkül kellett boldogulnom. Sajnos a rejteken nem sikerült megtalálom. 10-15 méteres sávra belőttem nagyjából a helyet, de sajnos még ez is nagynak bizonyult, mert a leveleket, pet palackokat, és egyéb szemetet átforgatva sem találtam a ládát. Pedig nagyon izgatott a nem szokványos rejtés fellelése. De ez az élmény most elmaradt.
A képek alapján szeretném a találat elfogadását kérni. :)

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2018.04.22 17:38]

DSCF1905DSCF1901
DSCF1902DSCF1903
DSCF1904 
hali79 2018.04.02 21:00 - Megtaláltam
Köszönjük, hali79 és Cler

Cler 2018.04.02 20:48 - Megtaláltam
Koszonjuk
Este kisse felelmetes a hely, legalabbis nekem
Hali79cel kozos talalat

ChefBogi 2018.04.02 18:15 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte! Köszi a rejtést. [Geoládák v2.2.3]

griczi@gmail.com 2018.04.01 12:50 - Megtaláltam
Szuper! :) [Geoládák v2.2.3]

MoMaszter 2018.03.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
Nem nagyon mozgatnak meg az ilyen ipari jellegű helyek, de maga a rejtés módja nagyon tetszett! :) Köszönet az igényes kialakításért!

AlanTheWild 2018.03.25 08:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Csepeli ládavadászat elején ez a láda is sorra került. Jó, gondos rejtés. Kérdés, hogy a közeli ingatlan lakói mit gondolnak a játékról... :) Köszönöm!

Lustadick123 2018.03.11 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

braunfrici 2018.03.07 12:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megvagy!

Aerokura 2018.02.11 18:47 - Megtaláltam
Bala dash, malanore! [Geoládák v2.2.2]

H+W 2018.01.28 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Ötletes, köszönjük a rejtést.

Kukucska 2018.01.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Szilvil 2018.01.20 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

dev86xr 2018.01.20 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.2]

geocat&geodog❤ 2018.01.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Nagyon ügyes rejtés, köszönjük szépen!

TothTi 2018.01.09 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

imi! 2018.01.06 15:54 - Megtaláltam
Meglett, szuper a rejtek! [Geoládák v2.1.1]

dvorcsakl 2017.12.29 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam! Csepeli karika 3/3. Szeretem az ilyen rejtést. Nem feltűnő, de nem is szokványos. Ráadásul a koordináta nagyon pontos volt.

Párduc50 2017.12.08 16:00 - Megtaláltam
OK

emiGrant 2017.12.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.07
Erre a ládára már régen készültem, de valahogy mindig kimaradt. Végre ide is eljutottam, köszi a rejtést!

 
nimka 2017.11.25 15:20 - Megtaláltam
továbbiak később [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eskar 2017.11.25 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mizo6869 2017.11.09 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Köszönjük a rejtést. Mia, Zelma (kutya), Zoli. Most már azt is tudom mit jelent a jelszó.

Mancilla 2017.11.01 13:13 - Megtaláltam
Köszi

Orion21 2017.11.01 13:13 - Megtaláltam
Köszi

Zolas21 2017.10.26 15:26 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Molli 2017.10.23 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Köszönöm a rejtést!

Gábor és Edit 2017.10.22 17:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Eszterrel megtaláltuk, köszönjük.

davesopron 2017.10.19 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Mérnöki műtárgy testközelből

tomi77 2017.10.01 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2017.09.30 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 
Berián 2017.09.30 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2017.09.16 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ErdőCsöndje 2017.09.09 13:52 - Megtaláltam
Köszönöm!

vidoree 2017.09.04 19:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2017.08.28 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Első biciklis munkanap jutalmául végre erre jártam, eddig csak hévvel suhantam el mellette. Most már tudom, hogy is lehet odajutni. (kár, hogy sok a szemét mindenfelé..) Köszönöm, hogy megmutattad!

21198387_1727392730628784_225391030_o 
msi 2017.08.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Köszönet a minőségi rejtésért.

pgyp 2017.08.16 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.77
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Kezdenek elszaprodni a hasonló rejtések - amit én nem feltétlenül bánok, mert jobb, mint a nejlonzacsi+farakás kombó.

Frida 2017.07.31 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Köszönöm, délutáni ládák következő pontja..

Monyók 2017.07.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.78
Megtaláltuk

redbird 2017.06.27 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

szilard08 2017.06.27 14:39 - Megtaláltam
megtaláltuk, köszi

Bubu_83 2017.06.21 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Megtaláltam, köszi! Tetszett a rejtés.

20170621_11425820170621_114302
20170621_115339 
denho 2017.06.17 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Itt is a koordináták odébb mutattak. De kis figyelemmel a cacher csapás észrevetető.

SandorCsaba 2017.06.02 19:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

Zsirafka 2017.05.30 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

enjoy 2017.05.28 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

stirliviusz 2017.05.19 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zempoka 2017.05.14 18:03 - Megtaláltam
szupi rejtés - köszönöm :-)

data4526 2017.05.13 14:18 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM, data4526
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

03013
 
DuraAce 2017.05.12 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

JimmyZ 2017.05.06 16:48 - Megtaláltam
Csatlakoznom kell pár előttem szólóhoz: valóban ötletes rejtés! :) Köszönöm!

Norbee97 2017.05.04 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Megint Budapesten ládáztam 2/7.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ezzel a ládával már régóta szemeztem, eddig mindig hétvégén jártam erre, emiatt ez a láda busszal nem volt elérhető. A Közvágóhíd egy számomra kissé fura csomópont, így mire odaértem a megállóba, a busz elment. Fél óra munzee után jött is,
de igazából mehettem volna gyalog is, utólag tűnt fel, nem volt vészes távolság. Különös volt az is, hogy a megállóból át kellett menni a túloldalba, anélkül nem tudtam lemenni. A ládával se töltöttem el sok időt, jó volt egyet szétnézni Csepel kapujában. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
614.

IMG_20170504_095950IMG_20170504_100038
IMG_20170504_100050IMG_20170504_100054
IMG_20170504_100123IMG_20170504_100156
IMG_20170504_100212IMG_20170504_101114
IMG_20170504_102357 
Szekat 2017.05.01 15:09 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC

Ziziperec 2017.05.01 15:09 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
TFTC
Munka ünnepén bevettük a fővárost bicajjal. :)

Imperator Csaba 2017.04.25 10:51 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alat300 2017.04.22 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
megvan!

feherg 2017.04.17 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.70
Jó a rejtés. Néhány éve ki szerettük volna szedni, de sokáig "beteg" volt. Köszi, hogy rendbe tettétek. Ötletes.

bimbee87 2017.04.07 01:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Köszönjük a rejtést!

arandria 2017.04.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Köszönjük az ötletes rejtést!

szlaura 2017.04.01 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Mai első ládánk. Köszönjük szépen! Geocaching nélkül ide se jöttünk volna el, pedig pestiek vagyunk. Ádámmal kettesben.

Webber 2017.03.24 15:42 - Megtaláltam
Meglett, munka után egy rövidke kis séta keretében.

acsipapa 2017.03.24 15:42 - Megtaláltam
meglett

BRobi 2017.03.19 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszönet a rejtésért. :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2017.03.19 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Jenciék 2017.03.19 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SzantoA 2017.03.13 09:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Kerékpáros találat GCVAEV-GCKZS-GCCSKE-GCSZOL-GCHATE-GC4QZM-GCLHTL-GCDTCS-GCBAER-GCSZLO-GCPOVI útvonalon (94Km)
Köszönet a rejtésért!

korpa 2017.03.04 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Piró 2017.03.04 14:29 - Megtaláltam
Érdekes hely, gc nélkül ide sem jöttünk volna.

Köszönjük!

IMG_0468unnamed
TanEra 2017.03.03 20:32 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

ivigeo 2017.02.26 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Köszönjük!

eltájoló 2017.02.04 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.96
A láda tökéletes állapotban van. Köszi a rejtést és a történelmet.

DFRi 2017.02.03 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megvagy láda :-)
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri
DFRi [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCKzs_2017023133616.jpg 
Vincenzo65 2017.01.15 09:23 - Megtaláltam
Megvan. Sajnos zsilipelés nem volt. Talán majd egyszer. A jeges rejtek nehezen engedett. A sínek alatt átmenve gondoltam csak nem jön a HÉV. Visszafelé megjött, idáig hangtalan suhant, de a hídra érkezvén, hát én meg majdnem......

GYEZegzug 2017.01.08 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Kaptam segítséget.Köszi szépen a lehetőséget.

KP1965 2017.01.03 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Munka utáni, zseblámpás találat. Trükkös rejtés, de első ránézésre kiszúrtam. Kb. 25 éve egy kenutúra során zsilipeltünk itt, nagy élmény volt!

2Szaki 2016.12.31 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.40
Begyűjtve!

Mirr&Murr 2016.12.30 00:00 - Megtaláltam
Autóval érdemes (félig) körbeautózni a szennyvíztisztító-telepet. Ezt jelenleg tábla nem tiltja, behajtható az út. Ehhez a benzinkútnál nem balra hanem jobbra kell fordulni. Az út legvége már sorompóval lezárva, ott egy poszt-apokaliptikus élményben lehet részetek, ahogy a hibátlan aszfalt hirtelen töredezetté válik és feltűnik egy hómlessz bódéváros, mini-nyomornegyed is.
Érdekes tény, hogy onnan, a nagy büdös semmiből viszont már elvileg behajtani tilos a zsákutca, a zsákvégből visszafele... :D
Tetszik a jelszó. :)
kösz.

monic1006 2016.11.26 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
"Butrot" mentünk venni, sikeres vásárlásunkat megkoronázandó kerestük meg ezt a ládát. Sajnos a zsilip működését nem csíptük el, de nem volt kedvünk megvárni. A rejtés avatatlan szemek számára kellőképpen titkos, de azért a háromszázadik láda környékén már illik kiszúrni, hogy "ezaz"! :D

szsoutdoor 2016.11.26 15:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Bútorvásárlásból hazafelé menet kis kitérővel útba esett ez az érdekes helyet bemutató láda. A leírások még érdekesebbé tették, a rejtés remekül "álcázott" bár én elsőre kiszúrtam, hogy szerintem az lehet és be is jött. Köszönjük a rejtést!

gab.szalontai 2016.11.13 09:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Ötletes rejtés, gratulálok!

Manka és Regi 2016.10.12 08:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

HeAd 2016.10.11 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bŕr a naplóba íróeszköz hiányában nem ěrtam bele. Köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csomi89 2016.10.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.03
Köszönöm.

tádé 2016.10.01 11:38 - Megtaláltam
A történeti háttérrel együtt érdekes volt, köszönöm.

Nyunyó_Rulez 2016.09.27 17:00 - Megtaláltam
Csepelről hazafelé bringával,nem is tudtam,hogy ilyen közel is van láda az úthoz.

othis 2016.09.21 18:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük szépen.

orangebrotherz 2016.09.12 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2016.09.03 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést, a játék lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ákibard 2016.08.31 17:57 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Munka utáni kesselés. Mivel faterom hajózik, gyermekkoromban többször jártunk erre, igaz vízen. A rejtés nagyon ötletes, bár nem először találkoztam ilyen megoldással :) Köszi!

A log :)
gege68 2016.08.28 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ketholovac 2016.08.06 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Katka991 2016.08.02 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoli 2016.07.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Érdekes helyen, ötletes rejtés. Köszönjük! :)

Linda, Bence és Zoli

DSCN4537DSCN4518
DSCN4525DSCN4527
DSCN4532DSCN4534
DSCN4542 
mazsolaaa 2016.07.03 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Ez aztán a tízpontos elrejtés! Alaposan kifogott rajtunk! Amiről azt hittük, hogy tutira nem, arról kiderült (fél órányi körözés után), hogy de... :) És bebarangoltuk a környéket: a zsilip mögött kis ösvényen messze besétáltunk a Duna mentén. Mindenkinek ajánlom, aki érintetlen tájon szeret a víz partján kóborolni.
Köszönjük a lehetőséget! :)

2016PZ 2016.07.03 12:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Nagyon ügyes rejtés, a szemünk előtt volt, és még sem
vettük észre.

Domos 2016.06.24 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

R.Betti 2016.06.12 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Megtaláltuk. Köszönjük! :-)

breimanne 2016.06.12 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük, hogy elhoztál ide!Sokszor jártam erre autóval,Hévvel. Örülök, hogy most viszonylag közelről láthattam a zsilipet!Ötletes a rejtés, máshol is találkoztam már ezzel a megoldással! Lehangolóak a környéken levő elhagyott házak, épületek!Érdekes lett volna zsilipelést látni! Utoljára Prágában ültem hajón, amit zsilipeltek!

DSCN1450DSCN1453
Répa Rézi 2016.06.03 20:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést!

GCKZS2 
szlibud 2016.05.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ötletes rejtés, 3x elmentem mellette míg keresgéltem :)

GCKzs_20160526165807.jpgGCKzs_20160526165930.jpg
kosarak 2016.05.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Köszönjük.

stimi 2016.05.22 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hangyási Ádám 2016.05.07 23:59 - Megtaláltam
Rövid túra volt.

adam.hangyasi 2016.05.07 13:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Elég egyszerű volt, csak egy 10 percet kellett rászánni.

catNcat 2016.05.01 19:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.90
.

BLUEway💙2016! 2016.04.23 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.08
Kihasználva a napos időt, bringával jártuk be a csepeli ládák "fennmaradó" részét... A szürke 7köznapokon kétszer (munka előtt és után) zötyögünk ITT el a H7-essel... :( Thanks!

20160423_07092920160423_070950
20160423_07100620160423_070940
20160423_071144 
Istennyila 2016.04.22 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

gyildarefo 2016.04.21 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.80
A bicikliútról a híd alatt, vagyis úgy kellett volna...

P1040242P1040244
P1040245P1040246
szimari 2016.04.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
ok

neogeo 2016.03.28 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.68
Régóta megvolt, de valamiért nem jelentettük be ezért mindig kidobtga a keresés.

Hey-ho 2016.03.25 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Cicki 2016.03.23 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.75
Köszi a rejtést!

gabortel 2016.03.22 12:02 - Megtaláltam
A környéken jártam, és volt egy kis szabad időm...

capacsok 2016.03.19 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Köszönjük a rejtést! Láttuk a nosztalgia hévet is... :)

DSCN3709DSCN3703
Nyúlék 2016.03.06 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.30
Köszönjük szépen!:)

eazs 2016.02.28 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Köszönjük

Lupus21 2016.02.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Köszönöm, megtaláltam!

Kaputyin 2016.02.20 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.80
Horogra akadt a halacska!
Köszi a rejtést, kár, hogy nem tudtam közelebb férkőzni a zsiliphez!

WP_20160220_12_28_23_ProWP_20160220_12_34_23_Pro
Barbi_András 2016.02.12 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

LH458 2016.01.30 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést!

Piás 2015.12.13 10:36 - Megtaláltam
+van! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Strombus 2015.12.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.32
A sötét és a sok avar miatt eltartott mire meglett, pedig az első pillanatban is már 1 m2-en belül kerestem.

Péter60 2015.12.11 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.32
Jó a rejtés. A sok piros betűs szöveg szerintem fölösleges, senki nem akar a koo.-k alapján a vízpartra menni.

Mastrius 2015.12.06 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dr.is 2015.11.29 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de sajnos csak segítséggel.
Ezt ezúton is köszönjük.
Igazából kicsit szégyellem magam, ilyen rejtéssel már többször találkoztam, de ez valahogy nem akart előkerülni.
Amúgy nagyon kreatív rejtés, több ilyen kéne :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2015.11.22 18:11 - Egyéb
A láda rejtése megváltozott. A régi, kissé rázós rejtést többen kifogásoltátok, valamint a dobozt a keresők viszonylag hamar leamortizálták. A leírás szövegét módosítottuk. Jó keresgélést!

MJANEZ 2015.11.13 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést, és a lehetőséget. T.F.T.C. :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kobalta (ex-Kobaljov) 2015.11.06 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! Az említett matricát nem láttam rajta csak egy másikat, bár már erősen sötétedett, így lehet csak emiatt. Aki gyalog jön észak felől és nem akar tilosban járni azoknak legkésőbb a híd után érdemes átkelni az út bal (keleti) oldalára a zebrán, ott van lépcső vissza a híd alá a túloldal eléréséhez, fent a négysávos mellett nincs kijelölt átjáró a HÉV síneken.

Közeli toronyépület mint navigációs pontElhagyott ház a közelben
Mortanius 2015.10.30 15:20 - Megtaláltam
Pont akkor voltunk ott a rejtésnél, amikor azon a kis úton szembejött egymással két nagy böhöm kamion. Az egyiknek persze vissza kellett tolatnia, mert nem fértek volna el egymás mellett. Közben a környező fákról szépen darálták le a ágakat...
Egyébként jó rejtés(bár már láttunk ilyet), végre nem az unalomig látott "keresd a fa odvában" doboz.
Köszönet a lehetőségért!

nyomozócsapat 2015.10.30 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Fanni-team 2015.10.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Szuper helyen volt... egy darabig vaciláltam, hogy merjem- e.....

erand 2015.10.28 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Ok!

Pogánypeti 2015.10.22 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi ládavadászatom negyedik találata a kilencből... :)
A Bajor Gizi parkból gyalogoltam ki ide a zsiliphez. A ládára könnyen ráleltem, logoltam, majd készítettem pár képet a zsilipről és a környékről.
Tipikusan olyan hely, amiről láda nélkül sosem tudtam volna... :)))
Köszi a rejtést!

HÉV a hídonHÉV nélkül
A zsilip a vasúti híd mellőlCsepel címere
Kvassay-zsilipA vasúti híd lentről
Még egy HÉVRepülő hal
Lovecraft 2015.10.21 15:31 - Megtaláltam
Szép rejtés :)

majeri 2015.10.18 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

snucee 2015.10.17 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Nagyon jó rejtés! ;) Mint villanymérnök mondom ezt!

Telkess 2015.09.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

fatianegra 2015.09.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

alucifer 2015.09.17 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.14
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


distike 2015.09.08 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.16
megtaláltam.

pegasus_mv 2015.08.29 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Köszönöm a lehetőséget.

2in1 dream team :) 2015.08.23 12:53 - Megtaláltam
Jó rejtés, köszi!
Remélem azért én továbbra is nyúlkálhatok az ilyen dobozokban :)

gezuci 2015.08.14 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Ötletes rejtés, tetszett. Főleg az elhelyezése.
Köszönöm hogy ide is elhoztál, erre még sose jöttem le, pedig fent az úton rengeteget mentem.

fermate 2015.08.01 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.23
Megtaláltam! :)

Norbertosz 2015.07.31 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Király rejtés! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Vezérelv 2015.07.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi

Jó volt, és még is egyszerű. A család először nem akart engedni oda nyúlkálni.

sagabi 2015.07.06 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.87
Munzee közben

Mi3man 2015.07.05 12:17 - Megtaláltam
Köszi megtaláltuk! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

remekkelek 2015.07.01 18:15 - Megtaláltam
Kerékpáros láda keresés 2. ládája.
Köszönöm a rejtést!

Tiszaparti 2015.06.28 13:00 - Megtaláltam
Köszi!

geoládászok 2015.06.15 19:20 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!
Ötletes rejtés!

dgabi 2015.06.14 20:03 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta.

ellfelek 2015.06.12 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
A Kis Duna másik zsilipjénél (Tass) már többször jártam. Jó volt megnézni mind a két végét ennek az ágnak.
A leírás végig érdekes volt. A rejtés is profi... Sajnos zsilipelést nem láttam (csak Tasson)...
Köszi a rejtést!

 
zolika87 2015.06.03 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A környezet nagyon tetszik, a láda rejtése pedig nagyon ötletes! :) Köszönöm a lehetőséget!

Hurri 2015.05.24 10:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2015.05.24 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Na végre! Igazi geocache! Jó leírás, ügyes rejtés, ismerős rejtő, jó helyszín! Amíg Budapesten többször futottam neki ennek a ládának de nem jutottam el ide sose valamiért végül. Most végre sikerült, megvan ez is. Köszönöm a rejtést, üdv Nyíregyházáról!

hinia lux 2015.05.23 17:45 - Megtaláltam
A Budapest Parkba érkeztünk egy esti programra, előtte leszedtük a környék két ládáját.

Csepeli hév hídja 
Wilka74 2015.05.20 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést.

GeoGergo 2015.05.16 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

error404 2015.05.16 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

emmerwald 2015.05.10 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.83
Köszönjük!

icarusdes 2015.04.26 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Köszönöm a rejtést :) [178]

gybalazs42 2015.04.22 19:19 - Megtaláltam
megvan

Cookie 2015.04.19 11:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCKZS_20150419113943.jpg 
L.Gergo 2015.04.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Habozás nélkül meglett. Köszönöm a rejtést!

vándorViktor 2015.04.11 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Perico1986 2015.04.10 14:52 - Megtaláltam
:)

znasz 2015.03.26 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Köszi a rejtést.

petili 2015.03.26 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

nida 2015.03.25 13:50 - Megtaláltam
köszi, jó, hogy erre is eljutottam.

moszat 2015.03.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.66
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. Érdekes helyre van rejtve a láda.

kopepe 2015.03.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Trükkösen kell megközelíteni, ez is jó ebben a ládában. Ügyes rejtés!
Köszi!

Bakk család 2015.03.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Nagyon szép rejtés. Köszi

Hajna&Feri 2015.03.22 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Köszönjük szépen. :)

4mancsi 2015.03.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszönjük, izgalmas környék!

medike75 2015.03.21 15:10 - Megtaláltam
Megtalaltuk koszonom 😊

LillaFeri 2015.03.19 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! A rejtés ötletes volt, bár a leírás alapján rögtön valami hasonlót képzeltünk el :)

kétbakancsos 2015.03.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Kellemes sétában volt részünk a láda keresése közben. Köszönjük a rejtést!

A hídszerkezetA zsilip
PihenésA torkolat
huMSTS 2015.02.27 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Kis kiruccanás volt még az órák előtt, a környék nyugodt, megérte kimenni. :)

Marpad 2015.02.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Hamar meg lett a láda (rutin+az évek), érdekes erről az oldalról is megnézni a zsilipet, Az elhagyatott épületek igazán vadregényesek.

The Incredibles 2015.02.15 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dávid03 :-) 2015.01.31 21:22 - Megtaláltam
Esti ládázás kanga021-gyel. Köszi a lehetőséget! :-D

kanga021 2015.01.31 21:22 - Megtaláltam
Szuper rejtés! Köszi! :-)

Wladin 2015.01.09 00:00 - Megtaláltam
A tassi zsilipnél sokszor jártam már, itt még sohasem. Tetszett, köszi.

Moha G 2015.01.03 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönöm, nagyon érdekes a zsilip! :)

sogor36 2014.12.27 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Köszönöm a rejtést. Ötletes, de mint rutinos ládász, már messziről tudtam hova kell mennem.

Knaliret 2014.12.10 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Köszi a rejtést! A gps-nek nem volt jó vétele így kicsit fel-le mászkáltam az utcában, de végül meglett. Ötletes! :)

 
Hektor 2014.11.26 08:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

sajtqkac 2014.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
Megtaláltuk, ötletes rejtés!

griffs 2014.11.05 16:05 - Megtaláltam
Bringatúrán, Robival

Gubirobi 2014.11.05 16:05 - Megtaláltam
Szuper időben egy közös Gubirobi-griffs 70 kili feletti tekerés közben megtalálva!
Gyors találat egy kis fényképezéssel fűszerezve. Érdekes hely, jó lenne bent is szétnézni, meg zsilipelést is látni, de ez most nem kívánságműsor.:)
Köszönjük a lehetőséget!

ikba88 2014.11.01 11:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Aron és Csillag 2014.11.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Nagy volt a feszültség :-)

mozgo 2014.10.29 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
Zsoldosok 2014.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.33 súly: 2.23
+ találtam, nem szerencsés az ilyen típusú rejtés... a környezet nem túl "csodás"...

stmester 2014.10.28 14:30 - Megtaláltam
ötletes rejtés

dendeocse 2014.10.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Megvan.

Madym 2014.10.26 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.73
Megvan. Sokadik budapesti geós utam 2/10 felkeresett ládája. A Nemzeti színháztól egy megállót jöttem villamossal, onnan gyalog. Könnyen meglett, simán ki lehetett szúrni már messzebbről is. Visszaúton megbizonyosodtam róla, hogy a budapestiek sem ismerik a KRESZ-t, és nem tudnak vezetni: kis híján elütöttek a zebrán. Köszönöm a lehetőséget!

Garam.Bence 2014.10.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.78
Megtaláltam, köszi szépen :)

Nargoth 2014.10.11 14:02 - Megtaláltam
Köszönöm!!!

placi75 2014.10.09 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Gobbi Hilda szobortól kisétáltam ide. A ládán nem találtam geocachink logot, lehet, hogy más utalásról van szó? De azért sejtettem, hogy mit kell keresni, a GPS segített. Gyalog még nem jártam erre.

morph 2014.09.30 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dodo&Toto 2014.09.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mo-Hó 2014.09.27 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Megtaláltuk! Köszönjök a rejtést!

PalBaaal 2014.09.13 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes, a GC feliratot / logót mi nem találtunk...
A logbook betelt.

Ildióbuda 2014.08.30 11:14 - Megtaláltam
Ok.

Keszibogár 2014.08.30 11:14 - Megtaláltam
Megkerestem eme remek rejteket, s meglett :-) Köszönöm! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2014.08.23 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
A környezet majdnem bizarr. A híd alulról, a kikötői raktárak, a dokkokban pihenő hajók, a hídon óriási zajjal robogó HÉV szerelvények megannyi információ, mely különleges hangulatot áraszt. A rejtés 5letes, különösen tetszett a beépített MTK kábel, mely "ordítóan megtévesztő" volt.

Liberty 2014.08.23 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
6/6. Dél-pesti ládakeresés Horizonttal.

Délutáni ládakeresésünk utolsó pontjához értünk. Érdekes hely és nagyon tetszett a rejtés. Az előző logokban leírtak alapján, a bátortalanabbak kedvéért a GCKZS feliratot fel kellene tüntetni a dobozon. Köszönöm a rejtést.

Csepel címere
Vandor78 2014.08.20 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

CharlieR 2014.08.18 11:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Szab 2014.08.17 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Könnyű találat. Nagyon tuti, hogy még a kamu vezetékeket is kiépítettétek a ládához. :-))

csipet_csapat 2014.08.17 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
fatibi1 2014.08.15 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

neptunfu 2014.08.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Köszönjük szépen! :)

Mazsola04 2014.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Egy kicsit keringtünk autóval,először az Öhó telepére mentünk be,aztán rájöttünk hogy az igazság a túloldalon van.
De ennek ellenére megtaláltuk,nagyon jó volt.
Ötletes a rejtés :)

gyik01 2014.07.26 19:50 - Megtaláltam
Ötletes. A fiam nem mert hozzá nyúlni. Így is távol lehet tartani az avatatlanokat. :-)

TomiMester21 2014.07.26 19:50 - Megtaláltam
Édesapám nélkül nem mertem volna kinyitni. (még csak 10 éves vagyok)

katnorbi 2014.07.26 17:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes

eleem 2014.07.22 08:00 - Megtaláltam
könnyen megközelíthető, bár jól körül kell nézni ha a síneken mész át. nem értem az előttem szólókat mi a gond a rejtekkel , frappáns és ha jól elolvasod a ládaoldalt tudod miről van szó. ha meg tele lenne szúrós növényekkel az lenne a baj: városi kényeskedők... köszi

gyetger 2014.07.11 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi!
Utolsó előtti láda a pesti oldalon. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

bg123 2014.07.06 13:04 - Megtaláltam
csatlakozom az elottem szolohoz. nem elege batorito a gc felirat. de a hely erdekes. kerekparral nem tul kellemes megkozeliteni. koszonjuk. 2 biciklista+1 gorkoris cindy forro napon [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bencz és kicsipook 2014.07.05 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltuk! Köszönjük!

Kappa 2014.06.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Megtaláltuk

Magyusz 2014.06.22 19:40 - Megtaláltam
Magyar család

ZizAti 2014.06.15 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Villeneuve 2014.06.10 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KovMat 2014.05.20 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Köszi!
Most egy emberes pókháló védi. :D
-.- --

A zsilipés a híd
ku.adam 2014.05.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
ok

tomst 2014.05.16 15:53 - Megtaláltam
Kicsit keresgélnünk kellett, da végül megtaláltuk. Köszönjük a rejtést, nagyon ötletes.

kapaja 2014.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.80
Köszi a rejtést.

ZoliQua 2014.04.26 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

:) 
eszel 2014.04.12 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
32 km-es bringa túra

Schall 2014.04.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.33
Köszi a rejtést!

pideryus 2014.04.04 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk, köszönjük!

Majdnem elkapott minket a hév :S

Atom82 2014.04.01 00:00 - Megtaláltam
Sokszor tekertem már erre, de ide sosem jöttem le. Köszi.

Sorex 2014.03.30 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

astacus 2014.03.30 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Antalbeus 2014.03.30 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.62
Jó időben egy kis vasárnapi kirándulás keretében levadásztuk Szöszivel

tengelic 2014.03.23 12:53 - Megtaláltam
Ritka hülye ötlet 230v figyelmeztető jelzés mögé dugni dolgokat. Gyerekek is jaszanak... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Atalati 2014.03.15 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Köszönöm

gyongyics 2014.03.11 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kami1 2014.03.08 15:45 - Megtaláltam
Köszönöm!

(1983-ban zsilipeltem itt C2-es kenuval. Kicsit félelmetes volt. :)

GBoys 2014.03.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)

tangotamas 2014.03.02 13:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, tetszett! :)
Köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sabotage 2014.02.23 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A csavarok mar nincsenek meg, szigeteloszalagoy erdemes hozni. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vikusz0309 2014.02.23 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szpiridion 2014.02.16 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tutu79 2014.02.16 15:00 - Megtaláltam
Meglett ez is

K.L. 2014.02.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.19
Megtaláltam.

othnan 2014.01.31 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Köszönöm a rejtést. (A fedél egy kissé laza. Félő, hogy a szél esetleg elfújja. Talán egy "postagumi" segítene rajta.)

 
plecs 2014.01.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Nem is gondoltam,hogy ez a láda az extreme drive-in kategória...pedig az!

BubaGC 2014.01.26 13:00 - Megtaláltam
:-)

Templar 2014.01.19 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

habaneroteam 2014.01.18 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Az ilyen típusú rejtés a kedvencem, de ezek közül ez a legjobb! A két alsó spagóca zseniális! Köszönjük a rejtést!

Magasles 2014.01.14 14:12 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

tothadam86 2014.01.14 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Irisz14 2014.01.12 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk!
Kár, hogy a zsilipet közelebbről nem lehet megnézni, de így is nagyon érdekes hely.
Köszönjük a rejtést.

Ekarp 2014.01.05 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.19
Családi találat. Köszönjük a rejtést!

Fixis 2013.12.30 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Pont a környéken jártam, úgyhogy végre be tudtam gyűjteni ezt is. Szép a zsilip környezete.

Kázmér és Párja 2013.12.21 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a rejtést.

Kiaribua 2013.12.08 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Mivol 2013.12.01 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
Meglett ez is. Először egy másik gyanús helyen feszegettük a témát, láthatóan nem elsőként... biztos örül neki a gazdája... :) A jelszó ötletes, a rejtés király! Viszont amit nem értek, az a nylonzacskó-téma... lehet, hogy eredetileg nem így nézett ki, de most eléggé zacskós a láda...
Köszönjük, jó volt! :)

Murmogoek 2013.11.24 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

lacc 2013.11.19 17:25 - Megtaláltam
StreetView-n előre kinéztem (még a doboz is látszik), így a helyszínre érve a gps-t elő sem kellett vegyem ...
Köszi!

TS 2013.11.19 09:50 - Megtaláltam
A Lurdy háztól sétáltam a ládáig, ami GPS nélkül is meglett, igaz elsőre elsétáltam mellette. Ötletes rejtés. Mivel volt időm, így megnéztem a zsilipet közelebbről is.

mszilvia 2013.11.10 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Baby-m 2013.11.01 12:40 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Dudi 2013.10.23 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megtaláltuk. Gratulálunk az ötletes elrejtéshez! :)

T N'T 2013.10.19 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Köszönöm szépen!

sinus90 2013.10.17 16:40 - Megtaláltam
Köszi, megvan. Itt kezdtem a Szabad-kikötőig tartó sétámat. Én egy maradi nagyi vagyok és nem tudok megbarátkozni az olyan rejtésekkel, amik az elektromossághoz kötődnek, főleg, ha azok akár élők is lehetnek. Viszont ha ugyanezt az erdőben egy esőállóban látnám, ahol a környéken sincs áram ás nem lóg ki sehonnan semmilyen kábel, no az nagyon tetszene!
A ládától eljöve egy régi túratársammal találkoztam. Régen láttam és nagyon örültem neki!

qtatom 2013.10.03 13:30 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.29c] [wapon beküldött szöveg]

bm 2013.10.01 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.47
Megtaláltam.

hgabor1 2013.09.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

fercsipeter 2013.09.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.92
Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

hellsytes 2013.09.22 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Rézangyal77 2013.09.20 12:55 - Megtaláltam
Köszi a játékot! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

10yei 2013.09.19 18:57 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.89
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

izsolt 2013.09.07 11:55 - Megtaláltam
a com-os Csepeli-velo sorozatot jöttem levadászni, ez is útbaesett
végül 33 km-t bicikliztem, hátsó kerékben eg belsőt cseréltem, majd a második defekt után (már majdnem az utolsó kinézett ládánál) inkább sűrűn pumpálva hazafutamodtam

a Kvassay-zsilip nekem arról nevezetes, hogy 2010-ben körbekenuztuk a Csepel szigetet 3 nap alatt. Rómairól indultunk, harmadik nap durva szembeszél volt, úgyhogy itt fejeztük be

kisJenő 2013.08.31 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.43
Sejtettem,h valami furcsát kell keresni,de megrázó élmény volt szembesülni vele,h hol is van. :D :D Bringás találat úton a Kopaszi felé.

Szabó família 2013.08.31 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

JAck:66:-al teker(eg)tünk egyet Budapesten.

Cicapapa51 2013.08.27 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszönöm a rejtést.
Elolvastunk és megnéztünk mindent. A rutinpályán keresztül bementünk egészen az osztó szigetig és a nagy Dunáig.
Zsilipelés sajnos nem volt.
Megtudtuk ott, hogy ez csak a Duna 200 cm feletti vízjárásánál lehetséges.
Üdvözlettel Cicapapa51 és Marcsi

kovtom72 2013.08.24 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.98
érdekes rejtés volt. köszi

brunnyer 2013.08.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Megtaláltam!

Pajzsika 2013.08.23 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.08
Letudva, köszönjük!

Dióskanyar 2013.08.23 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.17
Megtaláltuk. Köszi.

Braunka 2013.08.21 10:22 - Megtaláltam
14 órás biciklizés, Budapesti "KÖR" 6. találata
Csak meglett hogy kell oda lejutni..., szemeztem egy-két percet vele, hogy odamerjek nyúlni :)

Csapdoki 2013.08.20 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Kis segítséggel de meg lett .köszi:

Kiss_Karoly 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1 web: 4.5 átlag: 3.00 súly: 3.12
Nagyon nem értek egyet az ilyesféle rejtekhelyekkel. Ezzel arra sarkallják a kessereket, hogy más hasonló helyekre is benyúljanak, ami viszont életveszélyes. Nem is értem, hogy mehetett át a láda elbírálásakor az egyébként szigorú szűrőn. Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de nem láttam rajta a geocaching.hu logót.

Fancy 2013.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszi a rejtést!

sanzi89 2013.08.17 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam!

csabi1955 2013.08.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.16
Megvan

adams 2013.08.13 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.55
Jó rejtés!

ssophie 2013.08.13 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!

ramgab 2013.08.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Levin barátommal csorogtunk erre, az alacsony vízállás miatt zsilipelni nem tudtunk így a láda pont útba esett.
Tetszett a rejtés, nagyon élethű.
Sajnos a jelszót nem tudtam megjegyezni, és a neten sem találom a megoldást.
Kérlek a képek alapján fogadd el !
THX

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2013.08.05 19:13]

Zsilip bejáratindulás Újpestről
szuperfej 2013.08.02 19:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Megtaláltuk! Köszönjük az ötletes rejtést! János, Vali, Johi, Julcsi

sya0120 2013.07.29 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Jó volt! Köszi! :)

kugyu21 2013.07.28 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Nem túl nehéz, de nagyon szellemes rejtés. Köszönet érte.

grw766 2013.07.20 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Kösz a rejtést!

Hugi87 2013.07.14 21:10 - Megtaláltam
Sötétben értünk a ládához, ezért a zsilipet már nem tudtuk közelebbről szemügyre venni. Ügyes rejtés ;)

sorx 2013.07.14 21:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
55km-es bicajtúra hetedik és egyben záró akkordja.

Ismét egy szép, ötletes rejtésbe botlottunk.

Unjuk már a sok egyen-tescos egyen-dobozt.

De itt ilyesmi nem untatja az errejáró kessert.

Köszönjük.

Lézer&Baby 2013.07.13 21:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Kelegy 2013.07.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.43
Köszönjük!

bfabry 2013.07.10 19:05 - Megtaláltam
Rég el akartam ide jutni, most végre sikerült. Elég furcsa a bicikliút a Rákóczi híd felé...

rozsabogar 2013.06.25 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megvan

liremean 2013.06.22 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Szúnyog van bőven !
(AN) [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
Búr 2013.06.08 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

levender 2013.06.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.56
Megtaláltam!

Emese&Dezső 2013.05.25 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

CandyCicus 2013.05.20 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszönjük, jó rejtés, szép környezet!

Gorkii 2013.05.20 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Csirimojo 2013.05.20 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Szpal 2013.05.16 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.08
Sikerült a jelszót fejben megjegyzeni, nem semmi! Tetszik a hely, de magából a zsilipből nem sok látszik. A láda teteje nagyon könnyen lejár, már csak egy ponton rögzíthető. /597./

gggg 2013.05.16 00:00 - Megtaláltam
Megtalaltam

nagyi11 2013.05.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.49
Megtaláltuk!

Láttunk egy Lotus corniculatust is! :)

RobiGergo 2013.05.12 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.12 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.35
Kis autós csavargás-eltévedések után meglett: mint kiderült, annál az Agip kútnál kellett balra menni, ahol először visszafordultunk (a Lágymányosi-hídról jövet). Parkolni a Vízművek előtt lehet, majd onnan kis sétával eléri az ember a rejtekhelyet. Ha a leírás alapján nem tudtam volna, mit keresünk, simán elmentünk volna mellette! :)

reweptor 2013.05.10 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Atesy83 2013.05.09 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

gjozsef2000 2013.05.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó rejtés, grat!

musztáng 2013.05.01 16:30 - Megtaláltam
Sokszor bicajoztam már a környéken, jó hogy ilyen érdekes helyen is van láda.
Köszi

Vityi 2013.04.28 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.56
Megtaláltam :)

Bartha család 2013.04.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Fagyizás után hazafelé útba ejtettük ezt a pontot.
Mivel kb. 3/4 4-re értünk ide, még sétáltunk egyet a környéken, hogy megnézzük négykor a zsilipelést, ugyanis egy kis csónakkal vártak az átjutásra. Így négy előtt gyorsan megkerestük a dobozt is, de pont 4-kor sikerült logolni, a zsilipelés meg olyan pontos volt, hogy a kapunyitásról lemaradtunk, már csak a kiengedés végre értünk vissza a zsiliphez, így csak egy fél folyamatot láttunk.
Volt szerencsénk már ilyet látni "nagyban", Erlangenben a Majna-Duna-csatornán, ahol egy kicsit hosszabb ideig tartott a folyamat. Érdekesek ezek a zsilipek.
A rejtés nagyon jó, bár könnyen meglett, mert találkoztunk már hasonlóval. Azért az hozzá kell tenni, hogy az ilyesmi rejtések között is ez egy nagyon precízen kivitelezett, látszik, hogy sok munka van benne.
Köszönjük a rejtést!

 
Fireteam 2013.04.27 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.53


Oriza 2013.04.27 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg] Megrázó találat...

emesehofi 2013.04.22 00:00 - Megtaláltam
:)))

Garadin 2013.04.22 00:00 - Megtaláltam
Koszi szepen a rejtest! :)

Manoka96 2013.04.12 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Petra 2013.04.07 17:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Biciklivel hazafelé :)

május 15. 2013.04.07 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Nagyon ötletes rejtés! Sajnos az említett segítség leesett róla, de szerencsére a földön megtaláltam, és így mégiscsak segített. Ha az nincs, akkor tényleg nem próbálkoztunk volna vele. :)
Köszönjük a rejtést!

Balázs-80 2013.04.07 11:08 - Megtaláltam
Hqvös idQben kellemes séta, majd könnyq megtalálás. Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Atis87 2013.04.05 21:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. nagyszeru rejtes :) [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

Ashtray 2013.03.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Köszi a rejtést!

zsolty23 2013.03.17 17:00 - Megtaláltam
anettx-el közösen

Köszönjük!

anettx 2013.03.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.79
köszönjük, meglett, ügyes a rejtekhely!

süni004 2013.03.16 13:56 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés.Köszönjük.

Répáék 2013.03.12 14:21 - Megtaláltam
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|---------------O----------------------------\
|-OOO----OOOO--OOO----OOO------\
|-O----O--O---------O---O--O-----O------\
|-OOO----OOO----OOO---OOOO-------|
|-O---O---O---------O-------O-----O------/
|-O----O--OOOO--O-------O------O----/
|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

maxxtro123 2013.03.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Köszi a rejtést!

Csizmások 2013.03.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
ok

Dzsipiesz 2013.03.07 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Nagyon ötletes ,jól kivitelezett rejtés!Köszönjük!

Szehri 2013.03.03 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Először nem hittük el hogy a gps jó helyre mutat. aztán vettük a bátorságot és odanyultunk. Még élünk és. a pont is megvan! köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Szöszke15 2013.03.02 19:30 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2013.03.02 19:30 - Megtaláltam
Köszönöm!

markovicsa 2013.02.26 09:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Szép napsütésben, kellemes idoben gyujtöttem a hu-s és a közeli com-os ládákat. Talán itt a tavasz? Bízom benne!
A rejtés nagyszerű. Mivel a bejegyzéseket és a rejtő utmutatását előzetesen elolvastam, így tudtam mit várhatok, bátran hozzányúltam a dobozhoz.

 
Lacipap 2013.02.08 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Megtaláltam! Érdekes környék, annak ellenére, hogy a téli időszak nem kedvez az ilyen helyeknek. Köszönet a rejtésért!

bodza73 2013.01.27 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
Kiváló rejtés.

Bicis65 2013.01.27 11:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Huni 2013.01.18 12:31 - Megtaláltam
Egy adóság törlesztés mivel Csepeli vagyok. A szippantós kocsi "fedzte" tevékenységemet a HÉV-en utazó mugli szemek elől.A rejtés hasonlít a Rózsák terén lévő rejtéshez...

A hó sem szegte kedvem egy kis tekeréshez, így összekötöttem a geocaching-et a tekeréssel (szokás szerint).

cherrybabe 2013.01.12 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Hűha! Nem akaróztam sokáig maradni.... Nem semmi iparnegyed.
Köszi!

 
zomborig 2013.01.06 00:00 - Megtaláltam
Zseniális ötlet, ezt nem mostanában fogják fosztogatni a muglik :)

Köszönjük szépen!

h.krisz 2013.01.03 12:30 - Megtaláltam
köszi.Érdekes a környezet...

ila81 2013.01.01 12:13 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.71
Meglett! 2013 első találata:-)

viad 2012.12.27 23:59 - Megtaláltam
OK

Sir Pajszer 2012.12.16 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Köszi!

nmárti 2012.12.15 14:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Szakadó esőben. Nem értettem se a korlátot, se a vasúti hídra vonatkozó infókat, de a ládát gyorsan felismertük:) Kár, hogy a füzeten kívül semmi nem volt benne: sem toll, sem apróságok. Tettem bele pár dolgot, de így is üres maradt. Köszi a rejtést!

luviktor 2012.12.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Viszonylag egyszerűen megtaláltuk, bár volt olyan pillanat, amikor azt hittem Csepel központjáig el fogunk kocsikázni, mert elnéztem a lehajtót. De szerencsére nem. :) Szemügyre vettünk mindent, de nem töltöttünk sok időt a hidegre való tekintettel. Köszi a rejtést.

szjuli 2012.12.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Munka után hazafele gyors találat. Érdekes a zsilip, a gát, a vizek mindenfele.

tgb 2012.11.27 21:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.73
Megvan!

Caldera 2012.11.25 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Jó volt :-)

arkangyal 2012.11.13 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Roberto Kesser 2012.11.12 21:33 - Megtaláltam
kellett már ilyen ládában kotorásznom, de ez profi kivitelezés ;)
köszönöm a rejtést, Roberto

nyulak2316 2012.11.12 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.30
ötletes megoldás. köszi.

Phapcy13 2012.11.11 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük. :)

chrisz 2012.11.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, épp egy csatornatisztító jármű dolgozott a rejtekhely mellett, isteni volt:S
Egyébként köszönjük a rejtést

Hinter 2012.11.04 09:38 - Megtaláltam
Könnyű találat. Köszönöm

Waiki 2012.11.03 13:28 - Megtaláltam
szuper [wapon beküldött szöveg]

PaigeTeam 2012.11.03 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Megtaláltul. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

R.Guszty 2012.10.24 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.85
Végre egy nem kőkupac/rőzsehalom típusú rejtés. A figyelmeztető szöveget kissé túlzó aggályoskodásnak érzem, hiszen akinek ilyen figyelmeztetésre szüksége van, valószínűleg még úgysem tud olvasni. :-)

nzsolt 2012.10.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Igényesen kivitelezett láda, bár már sok ilyennel találkoztunk. Köszönjük a rejtést!

baggio 2012.10.22 15:10 - Megtaláltam
Megvan!

perdix 2012.10.22 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Meglelve!Köszi a rejtést!

zsoooc 2012.10.22 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.31
Megtaláltuk!

totik 2012.10.22 11:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri) Krisz', TZ

Dömemama 2012.10.20 16:20 - Megtaláltam
Köszönjük

Angyal család 2012.10.20 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
A netkesserek puhány útját választottam, autóval mentem. Le is parkoltam a megadott helyen, de toronyiránt mentem keresztül úton, sinen, stb, ahelyett, hogy a hosszabb, de szebb és könnyebb utat választottam volna.
Nem igazán szeretem, ha ilyen "most belenyúlhatsz ebbe a dobozba, de máskor ilyenbe nem" típusú a rejtés, ezért a hármas.

Amúgy szép helyen van, köszi.

GGABI 2012.10.13 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönöm a rejtést.

pozoli1 2012.10.13 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltuk. Ez egy igényes rejtés köszönjük. pozoli1 és Ancsa

NPLranger 2012.10.11 10:00 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

Pistua 2012.10.11 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Ok!

sytix 2012.10.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Gabro 2012.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
:-)

Lili.th 2012.10.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.25
Toll nem volt, műanyagzacskó igen...

 
Szilvi78 2012.09.30 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk !

Köszönjük
Danika és Szilvi

 
Vien 2012.09.29 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megvan. 2/1

Günter 2012.09.28 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 1.85
Ok.

BigBen 2012.09.26 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megvan, köszi!
BB

tanjakata 2012.09.24 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Megtaláltuk! :)

Pibo 2012.09.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi...

Tokosaba 2012.09.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 1.60
Megtaláltuk, jó kis rejtés, elsőre elmentünk mellette! :P

VILÁGJÁRÓ (expötyimiki) 2012.09.17 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
mEGTALÁLTAM, NAGYON ÖTLETES A REJTÉS! Tollat vigyetek magatokkal, mert nem volt a ládában.

Zaltas 2012.09.16 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam :) [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

UfoPapa 2012.09.10 17:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Érték ez a láda. Egy olyan arcát mutatta BP-nek amit még nem ismertem. A láda rejtése ötletes, és egyértelmű a leírása...
Szóval TFTC!!

Égenjáró 2012.09.09 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

repülőhalhíd részlet
lámpa 
SünVeedee 2012.09.09 15:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Ötletes!

bferi 2012.09.08 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2012.09.08 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kupec 2012.09.06 18:15 - Megtaláltam
ok

phoety 2012.09.05 16:10 - Megtaláltam
Megvan, Köszi!

Pala.G 2012.09.02 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.65
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

jinjang 2012.08.29 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

predgirl 2012.08.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Nagyon ötletes, köszönjük.

coocos 2012.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

EdeZ 2012.08.17 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

picinyuszi64 2012.08.16 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam

Esteban62 2012.08.16 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Megtaláltam

Kilátás a híd alól, a pusztuló épületre 
fuzbal 2012.08.14 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.77
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!

csehipest 2012.08.03 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 3.05
Köszi

vittorio 2012.07.26 19:41 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

BeBa 2012.07.21 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.30
megtaláltuk

graffz 2012.07.20 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Kösz. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Kicsit repedt a tető, nem zár teljesen jól, szerintem már nem igazán vízálló.
A logbook egy kissé szakadt nylonban van...

szuperpocok 2012.07.16 20:37 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Paco 2012.07.15 10:51 - Megtaláltam
Ez is megvan, megsincs este. Koszonom a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

alfabootis 2012.07.10 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Vityka76 2012.07.04 19:00 - Megtaláltam
Zsír:)

Tök jó drive in láda, a 40 fokban ez nem hátrány:)

Teccett, ha nincs rajta a logó, tuti nem nyúlok hozzá, lájk:)

magyar65 2012.06.28 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.11
Köszönjük!

fcsaba 2012.06.20 07:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
Munka előtti kesselés. Jó a rejtés!

antipresent 2012.06.18 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk! Hasonló rejtéssel már találkoztunk a Rózsák-terén :-)

mendi_es_zoli 2012.06.18 16:40 - Megtaláltam
Munka után, barkácsáruházak előtt lett meg.A rejtek ötletes, köszi a rejtést!

Tócsa78 2012.06.16 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.15] [wapon beküldött szöveg]

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.06.15 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.78
Bringa-bemelegítő, hétvége-alapozó kesselés és BpGC térkép kifehérítés... :)

/Quatermain/

AHankóBanda 2012.06.09 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.94
Lecsaptunk és megtaláltuk. Köszi.

gsy 2012.06.05 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09


kaldigeza 2012.06.04 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Párommal kalandozva megleltük! Köszönöm a rejtést!

kismaczu 2012.05.31 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Odafelé a parkolótól toronyiránt át a négy sávon,vonatsíneken,a ládáig,visszafelé már a híd alatt.Köszi a rejtést.

cs24 2012.05.28 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.04
Megvolt

clip 2012.05.27 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

cseta 2012.05.26 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Egy biciklizős körutas szombat délutánon :)
Köszönjük!

Farekék 2012.05.23 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Nagyon tetszett a műtárgy és a környék is érdekes. A rejtés profi.
Köszönöm a lehetőséget.

aDoc 2012.05.20 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Láda sarka törőben.

tzag 2012.05.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.72
Megtaláltuk.
Köszi a rejtést!

vizipinty 2012.05.15 19:45 - Megtaláltam
Munka utáni kerekezés Kispestről. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

gy 2012.05.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Jó rejtés.

GyÉ 2012.05.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.34
Kitűnő rejtés!!!

syaky 2012.05.12 21:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.51
Találat egyszerű ha alaposan elolvasod a leírást.
Este zseblámpafénynél kicsit nehezebb, de igy sem tartott 5 percnél több időbe.
Megvan.

turazo007 2012.05.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!!!!!:-) [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Cool 2012.05.11 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
A láda közelében meglehetősen kellemetlen szagok terjengnek, de a terület maga nagyon érdekes. Még sosem jártam erre.
Köszönöm a rejtést!

tótheszter 2012.05.10 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Budafok-Csepel bringáskör közben logoltam, köszönöm.

Repülő hal 
Bellosz 2012.05.06 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Ági&Maya&Feri [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

[Jelszót tartalmazó fotó törölve.
2012.05.06 21:56 feri60]

RoniGyuri 2012.05.05 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Kerékpáros kirándulásunk második ládája.
Megtaláltuk.
Köszönjük.
Ronkai család

Mikee1969 2012.05.05 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Űgyes rejtés. Köszönjük! Gabi Zsófi Zsombor Miklós [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Ervin & Alfi 2012.05.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.62
Nagyon érdekes rejtés :)

keta 2012.05.01 14:38 - Megtaláltam
megvagy! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Noni&Bruno 2012.05.01 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Mini 2012.04.29 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
meglett :)

Joanne 2012.04.29 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Unokatestvéremékhez mentünk Csepelre.
Míra már nagylány.

otisz21 2012.04.26 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megvan, köszi! Érdekes hely, kár hogy éppen nem volt zsilipelés.

:V:G 2012.04.21 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.28
Ügyes rejtés valóban. Köszi.

EmesESE 2012.04.20 17:40 - Megtaláltam
Megvan

csinesz 2012.04.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.00
köszönjük, ötletes a rejtély kár hogy a környék olyan szennyezett

on4avm 2012.04.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nagyon erdekes hely lada nelkul soha nem mentem volna oda tetszik csak van egy konstans buz mindenhol de amugy klasz hely korbe kerekparoztam az egesz kornzeket ott szep a dunapart is sok a horgasz de ugy tunt hogy inkabb dumalni mennek a vizpartra es nem horgaszni ...
koszi a rejtest valoban eslo latasra veszelyesnek tunt de lattam kinyitas utan hogy veszelytelen a dolog. koszi a rejtest jo volt log @ 14:00 Thomas

 
ghcmja 2012.04.15 15:20 - Megtaláltam
Köszönjük.

StiviG 2012.04.14 11:20 - Megtaláltam
Köszönöm

T-bond 2012.04.09 16:15 - Megtaláltam
Megvan, köszi.

Bettinah 2012.04.09 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük. :)

lakkanto 2012.04.05 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Ládázás kellemes nyári napon, köszi a rejtést. [wapon beküldött szöveg]

walky 2012.04.04 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
gyorsan meglett, köszönöm a rejtést!

VasG 2012.03.31 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
GC TT-ről Csepel felé. Rég terveztem már, most megálltam levadászni. :)
Évekig itt jártam mellette a HÉV-vel naponta kétszer, érdekes pont.

P41n & Pandi 2012.03.30 19:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! :) Szuper!

kekboa 2012.03.30 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.5] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2012.03.30 09:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Megtaláltam!

 
Nicky&Ati 2012.03.25 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megyeri hídhoz hasonlít a rejtés, csak ez jobban ki van dolgozva! :)
köszönjük

Nicky&Ati

Grizli 2012.03.24 13:08 - Megtaláltam
Biciklis találat.Ötletes rejtés köszi: Grizli és Boszi

bgyuro 2012.03.20 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Drive in (kerékpár).

holczman 2012.03.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Megtaláltam!

WOD 2012.03.18 11:34 - Megtaláltam
Köszi

gusty 2012.03.17 16:54 - Megtaláltam
Ok

GeoRoni 2012.03.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Meglelve

Evetke 2012.03.16 14:40 - Megtaláltam
Bizony meg vagy találva! :) [iwc iphone]
A mai napra kitűzött GCLABY egyik pontjához viszonylag közel lévén ezt sem lehetett kihagyni.

Dóri és a macska 2012.03.16 14:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

GalosA 2012.03.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.25
Mocskos egy hely, de szép a zsilip és nagyon jó a rejtés.

Ez sincs messzeMeg ez se
Zsuzsicu 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam
Ok.

gladius23 2012.03.16 00:00 - Megtaláltam
ok

skj 2012.03.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Biciklivel

Roli_Zoli 2012.03.04 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Életünk első ládája, köszönjük!
Ötletes volt a rejtés!
(A jelszót elfelejtettük a nagy örömben megnézni...)

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2012.03.06 18:48]

sry 2012.03.01 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.92
Megvan , Köszönöm!

Jó kis bringás kör keretében ez is meglett. Sok érdekesség van a környéken, különösen egy olyan hajómániásnak, mint ésn.

Zolee@ 2012.03.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Sry- al közös találat kerékpárral, itt még mindig nem tudtam mi vár rám.
Köszi a rejtés.

laja 2012.02.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.32
Gyors vasárnapi találat GPS nélkül.

Köszönjük a rejtést!

Laja + Noémi

salty 2012.02.24 17:50 - Megtaláltam
Megvan! :)

Omlás 2012.02.19 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

usakal 2012.02.18 00:55 - Megtaláltam
.

Kori:-) 2012.02.15 17:20 - Megtaláltam
.

a-beatrix 2012.02.15 17:20 - Megtaláltam
Szülinapi ajándék önmagamtól, önmagamnak: egy mosoly, egy újabb smile, ami megjelenik a térképemen :-)
Munka utáni ládakeresés Kori lányommal havas, vacak időben, számomra ismeretlen területen. Hol jégen, hol latyakban, de igencsak csúszkálva sikerült megközelíteni a helyszínt. A leírás alapján pontosan tudtam, mit keressek, hol búvik meg a láda -, ügyes rejtés!
Köszönöm!

Vizapoo 2012.01.29 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
köszönöm a rejtést, Vizapoo :)

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2012.01.31 17:09]

becko 2012.01.22 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.71
Jól védett rejtek, én is dolgoztam ebben a szakmában.

fa-peti 2012.01.20 21:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Már régóta szemezek ezzel a ládával, ám csak most sikerült megkeresni, errejárni. A ládát a helyszínre érkezéskor kiszúrtam, comos keresői tapasztalattal viszonylag könnyebb volt. Szeretem az ilyen rejtéseket, örülök, hogy egyre több az ilyen. A zsilip és környéke nekem annyira nem tetszik, ismerem a környéket, sőt kb. 200 méterre a ldától dolgoztam is már. Viszont nagy élmény volt a megtalálás, szóval már csak ezért is megérte. Köszönöm és gratula a rejtéshez!

gutaki 2012.01.16 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
Nagyon sokszor átmentem már annak idején a hídon, de alatta még sosem jártam, és a zsilipet sem néztem meg. De most ennek is eljött az ideje, hála a ládának. Nagyon ötletes a rejtés, tetszett! Köszönöm a lehetőséget!

joco12589 2012.01.06 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ok.

Bébibogyó 2011.12.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Kiváló rejtés, igen, valóban időtálló.

Csaszi 2011.12.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Szuper rejtés, egyedi látnivaló (zsilip).

Csaszi

Őszapó&Fakusz 2011.12.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.34
A munkahelyemtől ötven méterre van a láda, ideje volt már felkeresni.

- A Sas leszállt. -

picuresnagyur 2011.12.27 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
köszi :) meglepően jó állapotú a rejtés :) a hely sötétben kicsit félelmetes :D

Vándor Csillag 2011.12.25 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.08
Karácsonyi ládázgatás 3/1

Lucypapa 2011.12.17 15:45 - Megtaláltam
Érdekes hely, érdekes rejtés!
Köszi

csörike és maci 2011.12.06 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
ok.

bgjozsa 2011.12.03 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.59
Sokorksári OBI utáni drive-in. A környezet nem nyűgözött le, a rejtés viszont valószínű időtálló lesz.

Bubuka 2011.11.28 15:00 - Megtaláltam
Végre ezt is megkerestem. Köszi a rejtést.

fanyűvő 2011.11.27 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.93
Megtaláltuk!

DenkeT 2011.11.19 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
szombati ládázás második spontán áldozata :)

Robicki 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
megtaláltam

hanola 2011.11.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Nagyon tetszett a rejtés, viszont már láttam hasonlót, így nem volt nehéz. A logolással meg kellett várnom, míg elvonulnak a túloldalról a szippantósok. Aztán meg egy eltévedt kamionos jött. A leírás is nagyon jó, informatív! Köszi a rejtést!

ndavid42 2011.11.13 15:16 - Megtaláltam
[:439:]
NBL3/D2/16.
Szuper rejtés! :) És most, a logolásnál esett le a jelszó miértje is... :D

sereszaki 2011.11.13 15:13 - Megtaláltam
Nagy budapesti ládázás ndavid42-vel III. 17/16. találata.
Köszi a rejtést! :)

kvivi 2011.11.12 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Köszi

SuperGeo 2011.11.12 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

G.kid 2011.11.06 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
jó őtlet, kreativ !!! ja és meglett kicsit odébb a szárnyas hal is :)

raci 2011.11.06 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Zseniális. Ügyelés a részletekre. Köszi a mesteri rejtést!

Sunboy 2011.11.05 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.89
Megtaláltam. Nagyon tuti kis hely :) [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

carmin 2011.11.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Köszönjük a rejtést.

rkertesz 2011.11.04 15:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Vértes 2011.11.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
csepeli ládázásból hazafelé

mapet50 2011.11.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Csepeli ládázásunk utolsó pontja.

cav004 2011.11.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.61
Remek a rejtés.

Woodoo 2011.11.01 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Nagyon 5letes a rejtés. Köszi

onibla 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam
yo.

Sas 2011.10.31 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Köszi!

MFJ 2011.10.31 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Nekem régen is a kedvenceim között volt a hely, a vízerőmű miatt. Sok nagyonkörnyezetvédő nem tudja, hogy ez itt egy vízerőmű és nem a kommunisták találták ki ide, ők csak megvalósították. Már több ilyen környezetvédővel találkoztam aki ellenzi a vízenergiát, de milyen jó, hogy ez a gát itt megvédi a Soroksári (Ráckevei) Dunaágat az áradásoktól és a szennyeződéstől. Mikor megtudják, hogy ez itt magas víznél áramot termel, kiakadnak. Én nem tudom, de a Hernádon senkit nem zavarnak a vízerőművek, pedig több mint 100 éve ott vannak.
Köszönöm az ötletes rejtést.

miklos.97 2011.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
.

zia 2011.10.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.00
Izgalmas volt, mert sötétedés után megntünk el megkeresni.

dxtr 2011.10.28 18:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Taki- 2011.10.27 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Kiváló rejtés, Köszönöm!

anettnori 2011.10.26 07:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.76
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Kora reggeli találat a napi program előtt.
Villamossal és gyalog közelítettem meg. A rejtés nagyon ügyes, ha nincs a matrica, biztosan nem nyúlok hozzá.
A környék tetszett, de sajnos zsilipelés most nem volt.
Köszönet a rejtésért!

 
Glac 2011.10.22 17:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gyombi 2011.10.21 09:51 - Megtaláltam
Jó rejtés [wapon beküldött szöveg]

Mikulás trágársága elüldözött 2011.10.20 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.24
Amióta látszik, hogy vége a nyárnak, egyre jobban sajnálom, hogy idén keveset kerékpároztam. Ennek a pótlása történt ma.
Eltöltöttem a környéken némi időt... még a régi pont leírásával érkeztem. Mivel nem találtam, némi WAP segítséggel kezdtem új keresésbe. Így már könnyű volt...

zeus 2011.10.19 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
profi rejtés!

rekasi 2011.10.17 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Ötletes, ravasz rejtés. Köszönöm.

Cerberus 2011.10.15 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Megtaláltuk! Szuper jól kivitelezett rejtés, köszönjük!

rétihéja 2011.10.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.37
A Lágymányosi hídtól mentünk, gyalog --- hááát... nem okozott élményt. A zsilipből sem sokat láttunk (teljes nyugalom volt), de a láda tetszett.
Köszi

lizzard és csapata 2011.10.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Tényleg ötletes, s mivel előtte nem olvastam róla, hogy mit is kell keresni, a matrica nagy segítség volt. De mivel nem tudtam, hogy az a doboz az a doboz, ezért csak fényképeztem, azt pedig elküldöm majd a mailban, merthát a lényeg rajta van ...ha megkapod remélem elfogadottá teszed a találatomat.

[Jóváhagyta: CacheFinder, 2011.10.12 20:12]

kovianyo 2011.10.09 16:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
megvan. tetszett :)

szögi 2011.10.04 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Zseniális rejtés! Sztori röviden: a ládától kb 10m-re lakom, többször észleltem már keresgélő egyedeket a környéken; volt, hogy srácok egy órát túrtak az ablakom alatt hajnalban. Tegnap gondoltam, hogy körülnézek már, merre van a láda. GPS-el kb belőttem a helyet, egy jó fél órát keresgéltem a régi rejtés helyén, majd elolvastam alaposabban a leírást, hogy van új rejtés ;). Összesen egy órát eltöltöttem vele, már rámsötétedett, úgyhogy feladtam. A láda "helye" már tegnap is gyanús volt, ma megkérdeztem egy jártasabb geocache-elő kollégát, ő mondta, hogy esélyes lehet, és valóban. Ma célzottan oda mentem, és találat.
ui: ezentúl néha ránézek majd a ládára, ér jelezni karbantartási igényt! :)

SzabEdAn 2011.10.02 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2011.10.02 12:10 - Egyéb
A mai napon a láda új logbookot és két darab új tollat kapott.
Jó keresgélést!

kectam 2011.10.02 09:55 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, amit a gyerekekkel közösen találtunk meg. Sajna a logbook szerepét néhány papírlap töltötte be. A rejtektől a parkolóba visszafelé sétálva a kisebbik mutatott a híd alatt egy rajzot, így rögtön tudtam, hogy honnan a jelszó.

erdélyiek11 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

amegyeri 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.70
Nagyon ötletes elrejtés :)

Köszi az új logbookot, megvan benne az első log :)

ozeki 2011.10.01 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Jo kis kaland volt!
Toll, logbook nincs. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Sheilacsaj 2011.09.27 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.65
Megtaláltuk.

kobcikrajci 2011.09.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Könnyű bicajos találat, Csepel felé kerekezve útbaesett :)

Brogan 2011.09.25 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Igényesen kivitelezett rejtés, de karbantartást igényel. Se logbook, se íróeszköz.

Lencsybaba 2011.09.25 14:19 - Megtaláltam
koszonom! CSodas idoben ket repulo halat is talaltam! ma meg vadaszok parat :) [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

Szalay-team 2011.09.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Vicces, jó pofa rejtés! Köszönjük

Robin13 2011.09.24 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Köszi a rejtést, mely nagyon ötletes és könnyen megközelithető. A kisérőszövegek is nagyon jók a ládalapon.

peterpan 2011.09.24 08:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
All children grow up, except one ... [wapon beküldött szöveg]
Az IT on ICE rendezvényen szerepelt a cégünk csapata is.

Odafelé menet bőven volt időm, hogy az amúgy is útba eső Kvassay-zsilipet is megnézzem. Mit is mondhatnék mérnökként, engem lenyűgöznek az ilyen alkotások.
Ősi ellenségem, Hook kapitány, jelmezű tengerész és népes csapata várakozott a zsilipelésre. Szerencsére nem vett észre, így ez alkalommal nem kellett megvívnunk. :)
A láda nyomokban logbookot tartalmaz!

 
CacheFinder 2011.09.23 19:38 - Egyéb
A mai napon mazsola069 kessertársunk jelezte, hogy a logbook hiányzik a ládából. Telefonon beszéltem Juju-val -a következő megtalálóval-, aki ezt megerősítette, de megtudtam tőle, hogy a jelszót tartalmazó lap benne van a dobozban, így továbbra is tudtok logolni. Ha netán ez a lap is eltűnne, akkor a zsilipnél készült fotók alapján természetesen el fogom fogadni a jelszó nélküli megtalálásokat. Sajnos a füzet napra pontosan egy hónapot bírt. Karbantartás -geoverseny és OKT miatt- a jövő hét végén várható!

Juju 2011.09.23 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Kerékpáros találat, nagyon jó rejtés, köszönöm! [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

mazsola069 2011.09.23 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Mai nap 3/2 ládája GCKOPI-tól jöttem át.A rejtés jó,de mint tudjuk nem egyedi.Köszi a rejtést.GCGoHi következett. Logbook hiányzik!!!

 
jupipi 2011.09.20 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Elrejtés csillagos ötös!!!! (a toll nem annyira fog, nem tudtuk beleírni, hogy megtaláltuk) :(
Később visszatérünk körülnézni, mert tegnap már vak sötét volt.

uraniko 2011.09.17 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Köszi! Ötletes rejtés!

hercule&jane 2011.09.17 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
A rejtés nagyon jó, de annyira egyértelmű! Nem kéne rá a matrica, főleg, hogy a leírásból világosan kiderül a rejtek "veszélyessége".
Nagyon profin lett megcsinálva:) Viszont a logbook elég szegényes.
Elidőztünk a környéken, hátha zsilipelés lesz, de sajna nem volt mit:(

geolaci 2011.09.14 19:17 - Megtaláltam
tök jó, köszi!

@david 2011.09.13 00:00 - Megtaláltam
Jól megvan csinálva a ládika, nem lehetett egyszerű a fúrás sem :)
Eredetileg arra gondoltam, h a vízbe van belógatva :)

Nircel 2011.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
nagyon jó rejtés! :) Bituval motorozgatva megkerestük.

Rudi Team 2011.08.31 15:50 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk.
Éva, Rudi

Skalp 2011.08.31 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Fantasztikusan jó és részletes leírás, öteletes rejtés, de ez nekem akkor is "csak" egy zsilip. Az én apukám asztalos volt innen 220km-re :)

Messziről ez is szépA kreatív és elszánt garfitis műve
boszorkányok 2011.08.31 00:00 - Megtaláltam
Nekem a Duna mindenhonnan szép!

kisscsabaemail 2011.08.29 13:30 - Megtaláltam
Megvan.

vicaroka 2011.08.28 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Ok. Eletmentes :)

fszomorjai 2011.08.27 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Csepel szigetkerülés az öcséimmel. 3 kajak 2 nap 120 km. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Amras 2011.08.24 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Otletes rejtes. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Anikó77 2011.08.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

Anikó77, Reggel

Reggel 2011.08.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Ok! Megtaláltuk!

Log és képek később...

álomfogók 2011.08.21 18:20 - Megtaláltam
Szétnéztünk egy kissé Dél-Budán és -Pesten (meg egy kicsit tovább is).

mngc 2011.08.21 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Petyka80 2011.08.21 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Ötletes a láda. Köszi a rejtést!

VáTeSzi 2011.08.21 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Fiatalabb koromban a Csepelben kajakoztam, így a vízről ismerősebb a zsilip. Bicóval is jártunk már itt, most viszont csak beugrottunk a ládáért. A rejtés ötletes, köszönjük.

futureal 2011.08.19 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
A Nemzeti Színháztól sétáltam át, nagy melegben. Jó leírás és rejtés! Köszönöm!

skam molinari 2011.08.19 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.09
profi láda, köszönöm!
kicsit talán túl könnyű is...

CacheFinder 2011.08.19 07:55 - Egyéb
A mai napon leellenőriztem a logbook-ot és bár -Hódító Hódok kessertársunk bejegyzésével ellentétben- bőven volt még benne hely, kicseréltem egy újra. A megtalálót az zavarhatta meg, hogy valaki már előtte is az utolsó oldalra logolt.

babi99 2011.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.60
Köszi a rejtést!!

Hodito Hodok 2011.08.17 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
GPS nélkül, munkából hazafelé, könnyű találat! Ötletes rejtés, logó így tényleg sokat segít!

A logbook betelt, az utolsó helyre logoltam, ahová lehetett!

karalabee 2011.08.15 20:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
:]

zXxB5 2011.08.15 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.67 súly: 2.70
***

Secc 2011.08.13 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Ha tudom mit keresek, és hol van ,akkor meg is lesz!Köszi!

szikizso 2011.08.13 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
A budapesti túrázás egyik állomása. Ötletes rejtés, jó kis gyors találat.

Arthur 2011.08.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megtaláltam ! 5letes a rejtés :-) szakmabéli :-)

SagiK 2011.08.02 17:06 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

rongylab2 2011.08.02 16:00 - Megtaláltam
Egy órával lemaradtunk a zsilipnyitásról. Köszönjük a rejtést!

 
m.zsömi 2011.08.02 14:40 - Megtaláltam
ok

MukiJames 2011.07.30 14:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Petyabá 2011.07.29 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.28
PROFI rejtés!

targonczas 2011.07.28 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Igényes a rejtés, de kár, hogy a leírás alapján könnyen ki lehet szúrni. Így a nehézség semmi esetre sem 4-es szerintem.

OsiOsi 2011.07.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.78
ok

joco64 2011.07.26 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszönöm.

CacheFinder 2011.07.24 17:15 - Egyéb
A mai napon ládakarbantartást tartottam.
Kicseréltem a láda törött fedelét, valamint pótoltam egy hiányzó vakdugót.
A láda tetejének levételéhez már semmilyen segédeszköz nem kell, egyszerűen magad felé le tudod húzni a tetejét!
További jó keresgélést!

Furtyka 2011.07.24 12:50 - Megtaláltam
OK.

szollosi73 2011.07.24 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Megtaláltuk!
Gondoltuk, hogy ma meglátogatjuk a Közlekedési múzeumot, így is történt, de előtte még tettünk egy kis kitérőt ehhez a ládához.
A megadott ponton parkoltunk, majd onnan sétáltunk el a ládáig, ahol éppen akkor végzett a logolással Famágus, Oldfox és Cicamancs. Így, miután kb. 2 másodperc alatt kiderült, hogy mi is kesserek vagyunk, kézbe kaptuk a ládát. Gyorsan beregisztráltuk a találatot, majd Oldfox precízen vissza is rejtette. Utána a kocsiig kellemesen elbeszélgettünk Velük, majd Ők indultak tovább ládázni, mi pedig a múzeumba.
Nagyon szimpatikus, kedves embereket ismertünk meg Bennük, reméljük máskor is összefutunk a "terepen".
A zsilip érdekes látvány, kár, hogy csak messziről lehetett megszemlélni. A rejtés nagyon jó!
Köszönjük!
Szilvi+János

 
Cicamancs 2011.07.24 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Famágus 2011.07.24 11:10 - Megtaláltam
No, itt is jártunk, köszönjük!
Összefutottunk Szöllösi73-ékkal, ez volt a legkellemessebb :-)
Oldfoxxal és Cicamanccsal..

oldfox 2011.07.24 11:10 - Megtaláltam
....megtaláltuk!

Áron31 2011.07.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Köszi a rejtést!

Devil 2011.07.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.33
Már régebben megtaláltuk, de most loggolunk. A hely olyan, amilyen. Szebb már nem lesz, de ennek ilyen a hangulata. A rejtés tökéletes. A doboz tetetje lepattan, ezért nem kell hozzá szerszám.

Őt hagytuk a láda őrzésére
szani002 2011.07.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.45
:)

skypper 2011.07.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Nagyon jó volt. A láda kicsit tönkrement már, nem kell hozzá csavarhúzó!

Haborgotejberizs 2011.07.10 18:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Köszönjük, ötletes rejtés.

Mercenary 2011.07.10 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.85
Egy kicsit tájidegen a rejtés így a matricával, valamint nem kell már szerszám sem a kinyitáshoz.

Csuhás 2011.07.09 20:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.35
A helyszín nem nyűgözött le. A rejtés viszont hibátlan. Viszont néhányan nem szakszerűen nyitották a dobozt, így a zárószerkezet már nagyon megviselt. Egy új fedő, vagy négy záróelem segítene rajta. Köszi!

Csuhás

A híd
Egy szimpatkus graffityLogbook
Pg6609 2011.07.09 18:10 - Megtaláltam
Találékony rejtés, de sikerült

Köszönettel

Pg6609 & Cris

anyóca 57 2011.07.08 19:10 - Megtaláltam
Nagyon ötletes és szuperül kivitelezett láda. A zsilip nem nagyon nyűgözött le, bár elismerem, hogy műszakilag nagy dolog. Legalább ezt is láttam.

paparazzy48 2011.07.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.27
115 km-es szembeszeles-gutaütéses tekerés Monorról, az őrült pénteki forgalomban, a Kvassay és a Csepel Művek ládákhoz. Régen tervezgetem ezt az utat, a Szigetcsúcs levadászása előtt (a Csepel sziget két vége), ma végre összejött. Ötletes a rejtés, csak a rözítő körmök mentek tönkre, a sok eszköztelen beavatkozás miatt. Ismerve a gondot, vittem egy spéci kulcsot, de már ez sem segített. Csak idő kérdése, mikor tálal ki a rejtek valaki elé (főleg, ha az egy mugli lesz)! Sajnos a Csepel Művek nem jött össze, mivel már az első hely krónikus adathiányban szenved, valaki elvitte a Lenin-dossziét, a kulcsmásoló legnagyobb örömére (lehet, hogy éppen őt zavarta a sok kesselés!?) Köszi az érdekes és ügyes rejtést: Paparazzy48.

Kvassay-hídA híd alulnézetben, repülőhallal és bringával
A Kvassay-zsilip 
Robogo 2011.07.07 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Munka utáni kerekezéssel kerestem fel.

ghiago 2011.07.06 20:05 - Megtaláltam
Köszönjük. [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2011.07.05 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Bringával gyűjtöttem be. A rejtés könnyen megtalálható, de civilként soha nem venném észre, nagyon profin van kivitelezve, le a kalappal!

Pupu 2011.07.05 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
Én is haladtam át kajakkal, kétszer vagy háromszor, a BEAC Szuper 8 teljesítménytúrák vízi szakaszán. Csak akkor nem volt nyitva a zsilip, át kellett emelni. Most bringával jártam ott. Zseniális a rejtés, de a lapos csavarhúzót helyettesítő mindenféle eszközök már okoztak némi rongálódást, nem biztos a visszarejtés. Idővel cserére lehet szükség.

Vízi kapu, szárazföldrőlRepülő bringa és repülő hal
DBell 2011.07.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.49
megvan

x16xel 2011.07.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.56
Megvan.

SylverRat + Bogee 2011.07.03 15:40 - Megtaláltam
Köszi!

Attilacska 2011.07.03 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

Kofola BT 2011.07.02 21:09 - Megtaláltam
A pákozdi verseny után.

macikupac 2011.07.02 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
22. Geoverseny, Pákozd 7.

Így, a nap vége felé kezdtünk belejönni. Ha valahol máshol (pl. Sión, Berettyón) lenne ez a zsilip, akkor simán fel lehetne rá menni. Így csak távolról szemlélhettük, már amennyit a naplemente előtti utolsó fénymorzsák engedni láttattak. Világosban is jártam már erre többször, így nagy csodák nem vártak. A híd alatt többen pecáztak, tehát a sötétség még jól is jött, mert így egészen biztosan nem látták, hogy mit csinálunk. Amúgy könnyű volt. A csavarok már elég lazák, így körömmel is simán ment a dolog. Döme jött velem.

Kokó 2011.07.02 21:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Az elmúlt hetekben többször jártam erre, de időhiányban szenvedtem. Csak most nyílt lehetőségem megkeresni a dobozt, és a sötétben már esélytelen volt a fényképezés. Azt gondolom, amit látni kellett volna azt nagyjából láttam, de még biztosan járok erre.

erchegyia 2011.07.02 21:08 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

fejermate 2011.06.29 00:00 - Megtaláltam
Biciklivel. Ügyes rejtés :)

CacheFinder 2011.06.28 07:11 - Egyéb
Vasárnap ládaellenőrzést tartottam. Sajnos nem csak a rögzítő fülek vannak letörve, hanem valamely kessertársunk a doboz tetejét is megrepesztette. Szomorúnak tartom, hogy a csésze rögzítő fülei írd és mondd 3 napot bírtak ki sérülés mentesen. Elkészült egy új doboztető amely szerszám nélkül lesz levehető, remélhetőleg még sem viszi le az első kósza fuvallat. A karbantartás 1-2 héten belül meg fog történni. Jó keresgélést!

LPilot 2011.06.27 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
A nyár ötödik pillanata.

DonPipi 2011.06.26 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.37
Megtaláltam!

pörsing 2011.06.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.05
Megtaláltam

osvathek 2011.06.19 15:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.94
A láda nagyon ötletes, a leírás sokat segített a megtalálásban. A teteje tényleg elég rossz állapotban van, de még a helyén. :)

Murus 2011.06.19 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Korábban találtuk meg, de eltüntettem a jelszót, most meglett. A hely nem fogott meg, de a rejtés tetszik. Murus és Cica

GB 2011.06.17 18:05 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.06.17 18:05 - Megtaláltam
:-)

V_Gabor 2011.06.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Szinte az autó ablakából kihajolva lehet loggolni.

Megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

 
ettore 2011.06.13 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.71
Reggeli futás keretében adtam elő a keresést, jó 27 percre van kényelmes tempóban oda, és hasonló visszafelé. Nem a legszebb tájakon vezet az út, de a helyszín kifejezetten tetszik.

EvaM 2011.06.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Hamar meglett. Köszi!

t.Laco 2011.06.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
köszi

CzPeet 2011.06.11 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 2.91
Megvan! :)
Köszi a rejtést, itt próbálhattam ki az új pecsétemet, ez külön extra :)
Viszont és is csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Sajnos a tető csavarja már eltört / kilazult / megfáradt stb, és tényleg csak a Szent Lélek tartja a helyén!

Pecsétem :) 
congo 2011.06.11 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.32
Bringás találat. Nehéz rejtésre számítottunk, ennek ellenére szinte ránk köszönt a láda. A matrica is messziről világít. Miért 4.5 nehézség? Megnéztük a Zsilipelést 15:00-kor. A doboztető bármikor leeshet, töröttek a rögzítő fülek.

Lordenfolc 2011.06.11 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Jó volt!

fattila 2011.06.11 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Zramzammal közös geotúra első állomása Budapesten. Köszönjük a rejtést, tetszett. A fedél teteje egy kicsit bizonytalan már. Hagytunk bár matricát ajándékban.

zramzam 2011.06.11 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.01
Nagyon jól kivitelezett rejtek! Gratula érte. Pár éve egy vizitúra apropóján átzsilipeltem túrakenuval ezen a helyen, nem tartozik kedvenc élményeim közé. Talán mert a "leengedős" oldalról jöttünk, és látszott a betonfalon, hogy mennyi víz van mögöttünk. Grr...:))

Zsinkob 2011.06.09 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtaláltam.

dienespeter 2011.06.08 18:00 - Megtaláltam
SP nem örülne a jelszónak (mert nem magyaros). többször jártam erre a szennyvíztisztító építkezése miatt, de most legalább megálltam körülnézni. köszi

M Zsófia 2011.06.05 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Kellemes hely jó a rejtés csak a lélek tartja a doboz tetejét.Bringázok pár perccel előttünk vadászták le a ládikát meleg váltás volt. Köszi.

barathg 2011.06.05 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
vasárnapi bringázás 3/5

sajnos a környezet olyan amilyen, de kicsit lejjebb a vízen már más a hangulat. a rejtés nagyon jó, de sajnos sokan a szerszám helyett az erővel módszert használják, és ezt kicsit már megsínylette. reméljük még nem esik le a teteje.

Macusa 2011.06.04 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.71
Köszi!

Mike 2011.06.03 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
Kvassay-zsilip. Ez a név a gyermekkoromat juttatja eszembe. Édesapám, aki 2003-ban meghalt, a "Budapesti Lakásépitő Vállalalt (BLV) Kvassay-zsilip" nevű vállalatnál volt üzemvezető, amig meg nem szünt a cég a rendszerváltás után.
Gyermekkoromban 1978-80 környékén sokat voltam bent nála, gyakran egész nap. Lejártam a Dunapartra, biciklizgettem ha volt kölcsön-bicikli, meg haverkodtam a melósokkal.
Szóval nekem ezt jelenti a Kvassay-zsilip.
Köszi, hogy eszembe juttattad :)

DonRazzino 2011.06.01 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Köszönjük!

keleven 2011.05.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.31
Megtaláltuk

5N 2011.05.29 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Jó rejtés,de a doboztetőt már csak le kell húzni nem kell hozzá semmi segédeszköz.Senki nem volt itt rajtunk kívül,így nyugodtan logolhattunk.

Tomcache 2011.05.25 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Régebben pecáztam is ezen a környéken.

Topolya 2011.05.25 15:00 - Megtaláltam
A doboz erőssen gyógyításra szorul...

Motkány 2011.05.21 16:30 - Megtaláltam
2 évig jártam Csepelre, de eddig csak a HÉV-ből láttam. Nagyon tetszett :)

Alcohool 2011.05.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük! :)

kivancsifancsi 2011.05.21 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
A gyerekekre a nagymama vigyázott, így Zsuzsival kihasználtuk a szép időt és tekertünk egyet a városban. Csillaghegyről indulva végig a budai oldalon összeszedtük a GCKANU még hiányzó pontjait, majd a Lágymányosi hídon átmentünk a Pesti oldalra, majd le a GCKZS-hez. Innen tovább a GCJALT multihoz, majd a GCTEKO és az Árpád híd érintésével vissza Csillaghegyre. A teljes kör ~45km lett.

Ennél a ládánál talán maga a rejtés tetszett a legjobban. Köszönjük az invitálást.

igilight 2011.05.21 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszönjük az igényes rejtést.

JAck:66: 2011.05.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.23
171, megérett a meggy.

grill 2011.05.18 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Munka közben! Köszönöm szépen

FCsili 2011.05.15 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk!

SilverG 2011.05.15 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltuk!

*Vica* 2011.05.14 19:45 - Megtaláltam
Budai 30 TT-ről hazafelé

Szollo 2011.05.14 19:15 - Megtaláltam
Közel 100 km-es bringatúra után, hazafelé menet.
Szöllő és Móni

Dr.Lada 2011.05.14 19:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Kerékpáros találat. Szollo-ékkel közös találat.

mirrim 2011.05.14 19:03 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.17 súly: 1.78
Jó volt beszélgetni az előttem érkezővel. Köszi a rejtést. Éppen bringáztam hazafelé (kis kerülővel :)

Ez gyalogosan érhető el a gyyorsforgalmi túloldalánEgy részlet a folyóról
csg69 2011.05.14 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.05
Rögtönzött kessertalálkozó mirrim kollégával :)

Vegyi-Gyümi 2011.05.14 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Azt hittük, a zsiliphez közelebb lesz a láda, de így is élvezetes megtalálás volt. Tetszett a rejtés!

sereva 2011.05.14 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

grizzancs 2011.05.14 14:30 - Megtaláltam
sok a szunyog!

befi 2011.05.12 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
Kerékpáros kupa:80.4km

Crowngu@rd 2011.05.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtaláltam.

Sutyu77 2011.05.11 17:10 - Megtaláltam
Jó a rejtés!

Luki 2011.05.11 09:30 - Megtaláltam
meg one [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

pistika 2011.05.08 18:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.83
Kár, hogy nem vettem észre korábban ezt a közeli ládát. Legalább 6-8 alkalommal elgurultam már bicajjal felette. Most célzottan idejöttem. Ötletes rejtés, gyors találat, de nagyon sajnálatos, hogy valamely kessertársunk az elmúlt két hónapban sikeresen tönkretette a dobozt, s nem jelezte. Így bármikor leeshet a fedele :-(

zsuzska74 2011.05.07 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Régen sokat horgásztam itt a közelben. Rengeteg halat adott ez a szakasz. Meglepetés volt, hogy senki sem pecázott. Köszönjük a rejtést!

kissrisk 2011.05.04 19:16 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, bár ahogy a dobozt elnéztem sok embernek valószínűleg könnyebb volt megtalálni, mint kinyitni.

nagyfliszi 2011.05.04 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.45
A környezet sajnos az enyészeté és a koszé. A rejtés nagyon ötletes, köszönjük.

Paul 2011.05.03 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.97
Köszönöm a rejtést.

ahhoj 2011.05.02 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszi, jópofa a rejtés :)
Nap mint nap erre megyek el HÉV-vel (meg bringával is néha), de errefelé meg nem néztem szét, most már legalább erre is sor került

eperdzsem 2011.04.30 18:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
GCCSM és egy levezető sörözés után még éppen belefért az időnkbe egy láda. A többiek teljesen egyetértettek, majd egy kis navigációs zűr után, de ide érkeztünk. A doboz hamar meglett (kiváló rejtés!), de sajnos annyira nem tudtunk körbenézni, mint szerettem volna, ezért a log után már indultunk is haza.
Az információkban gazdag leírás azért pótolja a kihagyott látnivalókat, de biztosan visszajövök még ide mindent felderíteni élőben is, hiszen ritka a műszaki rejtés (és nagyon szeretem is őket)!
Köszönjük!

esztelneki 2011.04.30 13:48 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mr Zerge 2011.04.30 07:30 - Megtaláltam
Drive in, aztán megnéztük a zsilipet és a hajókat.
Üdv Mr Zerge.

Jeffrey 2011.04.28 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Még sosem voltam itt, de most már ez is megváltozott:)

Ötletes rejtés!

MaTamas 2011.04.27 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Bringás találat meló előtt.
Most jártam itt először, nagyon tetszett a vidékies hangulat, valamelyik Tisza-parti városra emlékeztet.
A jelszóban a rejtő segitett, köszönöm!

dudikoph 2011.04.25 20:33 - Megtaláltam
Hirtelen felindulásból elkövetett esti bringázás részeként :) Pár hete a déli végénél jártam a szigetnek, ott megnéztem a leeresztő zsilipet, most ezt is. Érdekesek :)

Köszi a rejtést.

taylor_g 2011.04.25 11:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.89
Nagyon ötletes láda, viszont sajnos a láda tartalma a földön hevert annak ellenére hogy a doboz fedele a helyén volt. Ahogy előttünk is írták, a rögzítő csavarokat valaki eltörte. Visszapakoltunk a ládába, és a tetejét amennyire tudtuk, a helyére tettük. Érdemes lenne javítani, mert nagyon jó, és ötletes rejtés.

Köszönjük a rejtőnek!

 
bigmick 2011.04.24 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.3.10] [wapon beküldött szöveg]
Azt hittem, egy 5 forintos elég kicsi pénz, de kiderült, hogy nem is...

zengoe 2011.04.23 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Kitünő rejtés. Köszönjük. (A láda lezárása bizonytalan. Valaki nem tudta, hogy csavarni kell rajta a csavarokat. Így letörte a műanyag részt belül, amikor leszedte erővel a tetejét.)

Attibati 2011.04.23 17:20 - Megtaláltam
Kerékpáros kupa: 68.7 km

fate24 2011.04.22 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.23
Szeretem az ötletes ládákat, elsőre simán elmentem mellette, de végül meglett. Jó időben, meg munkaidőben.. ;)

moldi 2011.04.21 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.90
Érdekes rejtés, gazdag láda :)

lelcache 2011.04.20 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Bővebben, ha hazaértem! :-) lelcache [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2011.04.20 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.17
Talán ez a rejtek tartósabb lesz egy kőkupacnál.

Winssent 2011.04.20 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Összekötöttük a kellemest a hasznossal, és mivel dolgunk volt a nagyvárosban, felkutattuk a közeli ládákat. 2/3
Nagyon tetszett a rejtés :)

Bimy 2011.04.18 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.34
Nem mindennapi rejtés. Köszönet érte.

BoPe 2011.04.16 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Családi találat, a rejtés rendkívül ötletesnek tartjuk.

 
Geri89 2011.04.16 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.34
Meglelve! Szép nagy kerületi séta keretein belül. Végre eljutottam ide, csendes, különleges hely. Érdemes volt eljönni, geoláda nélkül nem nagyon jutottam volna el ide.
Köszi a rejtést!
Geri89

csabszi 2011.04.16 00:00 - Nem találtam meg
Sokat keresgéltünk de a ládát sajnos nem találtuk pedig az egész környéket felkutattuk. És már későn járt, hogy felkeressük a rejtőt.
Kérem a rejtőt fogadja el a megtalálásunkat. A kép a híd melleti járdán készült, de sajnos homályos mert későre járt
Köszönjük a rejtést.

[Elutasította: CacheFinder, 2011.04.17 22:22]

 
minimal 2011.04.16 00:00 - Megtaláltam
megvan, köszi!

Aleph & Rita 2011.04.14 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Délutáni csepeli ládázgatásunk első állomása! Köszönjük!

racz.tibi 2011.04.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.15
A zsilip leírása, s maga a zsilip nagyon érdekes volt! Köszönöm. A leírás alapján azonban kicsit agyalósabb rejtésre számítottam. Szerintem a GC matrica túlságosan egyértelművé teszi a rejtekhelyet.

vighv 2011.04.10 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.70
Már hetekkel ezelőtt tervbe vettem ennek a ládának a felkeresését, mert a leírás alapján kíváncsi lettem rá. Lehet, hogy ez volt a gond, mert többet vártam, izgalmasabbnak gondoltam ezt a helyet.
A rejtés ügyesen lett megoldva, de nem tudom elhinni, hogy a szomszédoknak még nem tűnt fel semmi. :-)
Köszönöm!

DunaZsilip
"Hidak, amik összekötnek, alattuk éhes mélység..." 
"J&J" 2011.04.10 12:30 - Megtaláltam
Utbaesett......

pube 2011.04.08 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Megvan.

Zsiráf 2011.04.07 08:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Gyalogos kupa: 13,0km

A rejtek majdnem egy kósza szélfuvallatra nyílik. Gondoltam a doboz felőli járdán megyek, onnan közelebb lesz a doboz. Hát nem, az út alatt a másik oldalról kell jönni. A zsilip éppen felém volt nyitva. Nem is olyan nagy... Persze egy nagy hajó úgysem férne el a Soroksári-Dunán...

Biobori 2011.04.04 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Egyetem után rögtön biciklire pattantam. A kezdeti napsütést, hamar felhők és szélvihar váltotta fel. A Duna most nem a megszokott iszapos szagával fogadott, hanem egy sokkal kellemetlenebb verzióval.
A láda azonban nagyon ötletes.:)
Köszi a rejtést!

lagaf 2011.04.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Éljen április 4! Na, nem a nosztalgia szól belőlünk, hanem az öröm afelett, hogy a hosszúra nyúlt kényszerű téli szünet után végre kimozdulhattunk ládázni. Mai első utunk a zsiliphez vezetett, ahol egy nagyon könnyű találatot vihettünk be. Közben arra gondoltunk: valójában nem értjük a fanyalgókat, abszolút nem tűnt a környék elhanyagoltnak, lehangolónak; ládászéveink során sokkal rosszabb helyeket is felkerestünk már. Természetesen a jó hangulathoz hozzájárult a kellemes idő - elnézegettük a sütkérező gyíkokat és a fészkeiket már elhagyó kis cinkéket, akik leeresztett reszkető szárnyakkal követelték fejünk felett a az élelmet. A láda megtalálása nem okozott gondot; a ládaleírás piros betűs megjegyzése alapján tudtuk, mit kell találnunk. Nem csalódtunk, már messziről kiszúrtuk a rejteket. Köszönjük a rejtőknek, hogy ide is eljuthattunk...

A műtárgyZajong a HÉV
Szárnyal...Elem-elem...
Csepel kapujában...Ládába zárva...
viskyg 2011.04.03 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést. Nem volt nehéz rátalálni, most is, mit általában 6 éves fiam találta meg. Régóta szerettem volna már ide eljutni!

Gyeta 2011.04.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.47
A megadott parkolótól valóban csak pár lépés. A rejtés igen ötletes, a leírásra oda kell figyelni.
Zsilipelés nem volt, a zsilip műszaki megoldása izgalmas.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.

 
flendera 2011.04.02 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.05
megvan

Plavi 2011.04.02 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.13
HÉV-vel már elég sokszor jártam erre, de a sínnek ezen az oldalán még sohasem. Érdekes hely. Kíváncsi lennék, hogy a házikóban lakók mit gondolnak, miért járnak feléjük mostanában ennyien. :)

Tikis 2011.03.31 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
koszi!

Detty & Zoli 2011.03.30 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Munka után, hazafelé vadásztam le ezt a ládát. Google Earth-ön megnéztem, hogy hová esik és GPS nélkül kerestem meg. Elég könnyen megtaláltam, adta magát, hogy hol a rejtek. ;-)

Sok gyaloglásomba került ez a láda (Lágymányosi-híd-rejtek, rejtek-Szabadkikötő). :-)

Köszönöm a rejtést.

Zoli

Avranella 2011.03.29 18:15 - Megtaláltam
Privetyik! :) Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

Moda111459742 2011.03.29 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.09
Jó kis láda remek álcával. A csavarokat nem lehet visszacsavarni, így lefog esni a teteje. Karbantartás javasolt. Köszönjük!

N.Zs. 2011.03.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.97
Horgászhely nézőben...

KataJani 2011.03.27 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
607. megtalálásunk. Sok gyerekkori emlék fűz a helyhez. Örülünk, hogy ide is került láda. Nem messze lakunk tőle. Szép időben, keresztlányokkal kerestük fel. Nagy élmény volt a részükről is. A kis apró ajándékoknak is örültek. A láda nehezen záródik.

ÚtonA híd
ZsilipHol van Levin?
VITUKIKis Duna-ág
gyusz_58 2011.03.27 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Totál drive-in kesset csináltunk.

Lassu 2011.03.26 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Könnyen megtaláltuk, tekintettel, hogy csak egyik kolléga kezéből kellett átvenni.

Bärlin 2011.03.26 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Klassz a rejtés! Először a régi helyen kerestük, de koo. frissítés után gyorsan megtaláltuk a jelet. Kessertársakkal is találkoztunk.

Báthory Ödönke 2011.03.26 10:00 - Megtaláltam
Megvan. Én is csináltam néhány fotót, de a többiek már lelőtték a poént.

ésKata 2011.03.25 22:10 - Megtaláltam
Megleltem! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zergi 2011.03.25 14:03 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.19
Fogtam!
Két meló között volt néhány órám, régóta készültem e nem túl elegáns helyre. A szomszédos áramátalakítóba korábban hivatásszerűen jártam, a zsilipen meg hobbiból hajóztunk ki a Nagy-Dunára, hogy megtegyük a Sziget-kört:) Nagy élmény volt!!!

 
agi&roli 2011.03.25 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi a rejtést, nagyon ötletes :)

Ági&Roli

Marvin 2011.03.20 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Megleltem.

Ruttkay 2011.03.19 12:20 - Megtaláltam
KX!

Gextrem 2011.03.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Köszönjük a rejtést. Kápolnásnyékről:
Laci- Kriszti.

YougiBear 2011.03.16 21:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Ez volt az első ládánk. nagyon jó érzés volt megtalálni. Folytatás következik :)

Kuti és Laci

baranyaifiú 2011.03.16 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
OK!

andrazs 2011.03.15 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.81
Ötletes rejtés, köszönjük! András, Apa

kincsködmön 2011.03.15 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.93
köszi

hesim 2011.03.15 14:43 - Megtaláltam
megvan

Soko 2011.03.15 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
Gyors kerékpáros találat. Köszönet a rejtésért.

 
Somahaver 2011.03.15 12:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
+van Köszi!
Bosy és Oven segítségével!

divemaster 2011.03.15 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.53
oké

guppik 2011.03.15 08:00 - Megtaláltam
Kellemes emlékeket idézett fel a zsilip, köszönjük a rejtést!

dzsinszka 2011.03.14 22:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Zoltanusszal közösen. Nagyon tetszett a rejtés, köszönöm!

Zoltanus 2011.03.14 22:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Remek rejtés, nagyon ötletes, tetszett.
Sötétben voltunk, így sok mindent nem láttunk.
Köszönöm a rejtést!

A zsilipA híd
Sok fontos dolog... 
Csg12 2011.03.14 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Nagyon király rejtés! Tudom hogy mennyi munka van benne. Bicajos találat. Köszi!

Szilvus 2011.03.14 15:42 - Megtaláltam
Elképesztő jó rejtés!

tomosny 2011.03.14 15:42 - Megtaláltam
Komoly rejtés. Ügyelve a részletekre! Köszi!

Đorka 2011.03.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszi, nagyon ötletes rejtés!!!! Eleinte féltünk, hátha ránk szól valaki, hogy mit kotorászunk ott, de szerencsére senki nem volt a közelben. Biciklivel kerestük a ládát, és elszomorító, hogy a Duna part mennyire el van hanyagolva.

RichieRics 2011.03.14 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
-

Christinel 2011.03.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.21
Trükkös rejtés:) köszönjük!
Christinel&JohnnyP

Pogacsa1 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
Köszi a rejtést!

CacheFinder 2011.03.13 18:50 - Egyéb
Update!
Ma ládaellenőrzést tartottam. Sajnos valaki nem csavarhúzóval, a rögzítőfüleket elfordítva vette le a láda tetejét, így a 4 fülből 3-at letört! A fedél ugyan még a helyén van, de most már kézzel is könnyen levehető.
Mivel nem szándékozom minden hónapban kicserélni a nem túl olcsó dobozt -amelynek cseréje ráadásul kissé macerás művelet is-, így kérlek benneteket vigyázzatok rá! Ha ez nem következik be, akkor sajnos meg kell fontolnom az eredeti helyére történő visszarejtését! Köszönöm a megértéseteket!


szirom 2011.03.13 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
5letes, igényes rejtés, csak sajnos nehéz volt a visszaszerelés (szinte a kezünkben maradt a dobozfedél, mikor ki akartuk nyitni)
köszi a rejtést!:)

 
artissimo 2011.03.13 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Igényes "láda", bár az ötlet nem új.

efery 2011.03.13 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Kütyü nélküli megtalálás, mert a "Krumplibogarat" otthon felejtettem :-( Jó rejtek, érdekes környék. Köszönöm!

Emléktábla
Ferencvárosi kikötő -ma
Kvassay-hídKvassay-híd a zsilip felől
Zsilip
Osztó-szigetRÉnikével a rejteknél
Csepeli szennyvíztisztító hátulrólTükör
Végre TAVASZ 
Fonte 2011.03.12 15:37 - Megtaláltam
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]

Judith 2011.03.12 15:36 - Megtaláltam
Végre a mai első doboza, ami nem volt meg Fonténak!
Nem szokványos láda, igen, most már simán kézzel levehető a teteje.

Ágica63 2011.03.11 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
A dobozt most már könnyen ki lehet nyitni. Nehogy leessen a fedőlap! Ágica

Dudika 2011.03.09 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.54
megtaláltam Köszönöm

hitamas 2011.03.08 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
:)

Atmosz&Zozmosz 2011.03.06 16:10 - Megtaláltam
Megvan :-)

Csigabiga 2011.03.06 11:15 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

 
MikiCache 2011.03.05 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 4.05
Ide is elvetett a... gc
Miki és Anikó

 
psvekker 2011.03.05 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.73
Szép időben vonatos majd bringás ládázás.A rejtés poénos,csak a kicsi fiamnak ,hogy magyarázzam meg, hogy ezt nemszabad? És én mégis csinálom.Még jó,hogy nem volt ott csak a nagyobbik. Az talán érti .8/3.Köszi.

 
Ronin 2011.03.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.91
Munka utáni, elvonási tűnet-kezelés...
Mindenképp érdekesnek nevezném a helyet, de...
A rejtés jelenlegi formája igencsak igényes, jó egy ilyenhez hozzányúlni nem jáccósruhában is. (Szerintem kicsit szem előtt van, de igyekeztem láthatatlanná válni.
A hely "fölött" gyakran átszáguldottam már autóval és biciklivel egyaránt, most jó volt egy kicsit alaposabban körülnézni.
Köszönet a rejtésért!

a vas (part 1.)a vas (Part 2.)
lik
monumentballs
 
BiBoLi 2011.03.03 17:10 - Megtaláltam
Gépkocsi kísérőként, útban Belgához :))
Lapos csavarhúzó legyen nálad !
Köszönöm a rejtést.

zöldfülű 2011.03.03 17:10 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Szintén némi meló utáni élelmiszer-fuvarozás Belgának :) (MÉG NEM kötelező eleme a láda megtalálásának...)
A kesser-időszámítás előtt kb. 20-ban használtam egyszer-kétszer rendeltetésszerűen a zsilipet, klassz volt.

Köszönöm a rejtést

Astral! 2011.03.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Hat évig minden hétköznap nap elmentem mellette, de most megnéztem közelebbről is. :)
Mostanában com-os megtalálásaim voltak, így a vágóhídon jutott eszembe, hogy nem néztem meg a jelszót :D Így újra felkerestem a dobozt a jelszóért :D

Köszönöm a rejtést :D

Mathau 2011.03.02 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.27
Szinte minden nap elmegyek itt, közvágóhídon, a hévnél. A zsilipnél már ettől kevesebbszer jártam, sőt itt lent még soha. Érdekes építmény, és legalább alkalmat adott arra, hogy kicsit megnézzem ezt a környéket is. A rejtés példaértékű!

CacheFinder 2011.03.01 21:53 - Egyéb
Fontos update!
Mivel a láda környezetét és rejtését többen kifogásoltátok logjaitokban, így a csészét 2011.03.01.-én áthelyeztük. Ezzel együtt a rejtés módja, nehézsége és a terep nehézsége is megváltozott. A koordináták természetesen már az új helyre mutatnak.
A dobozka aszfaltról elérhetővé vált, így immáron nem kell hulladék és esetleges fekália között keresgélnetek!
Jó vadászatot!


Palazsu 2011.03.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Meló utáni füstölt kolbász fuvar Belgának. Még nem volt szerencsém (itt) zsilipelni, de Kedves Ládász Barátom képeit és élménybeszámolóját már hallottam, igen izgalmas volt. A közelben sárkányhajó edzéseken szoktam lapátolni, hejj de jó itt nyáron. Köszönöm szépen a rejtést, szuper a helyszín!!! Csak így tovább!

Belga 2011.03.01 18:00 - Megtaláltam
Palazsuval kosztümös, körömcipős kesselés. Szóval ahogy szoktuk a pesti ládákat.

james 2011.03.01 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

katika 2011.02.28 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Feri megtalálta!

Puszkany 2011.02.27 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.37
Köszi a lehetőséget!

Caleb 2011.02.27 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszi :)

benger 2011.02.26 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Köszi, érdekes hely

PénzesZ 2011.02.26 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.34
Ok.

Ulci 2011.02.26 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Niával sétáltunk pár órát a városban, ez volt az egyik megálló.
Köszi a rejtést

lasipeti 2011.02.24 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.58
Gyors találat volt.

kópé1993 2011.02.22 14:18 - Megtaláltam
Megvan.

fules22 2011.02.22 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést, jót sétáltunk!

vileda 2011.02.22 10:56 - Megtaláltam
:)

begeba 2011.02.21 14:37 - Megtaláltam
Csepelen nőttem fel. Ismerem ezt a részt, mint a tenyeremet. Hajóval is zsilipeltem már itt a Kis-, illetve Soroksári-Dunába. Gyorsan meglett a láda, elidőztem a zsilipnél is egy kicsit, Csak a nosztalgia, mert hogy elég ronda időjárás volt. Visszafele megláttam a jelszót az új híd pillérére is kifestve. Ha ezt is az elrejtő alkotta, az nem kis teljesítmény:)

zferke 2011.02.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Könnyű találat volt, tetszett a zsilip.
Köszönöm a rejtést!

handky 2011.02.20 17:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.20
Az odajutás gyalog kicsit kacifántos, a hajléktalanok miatt egyedül nem ajánlott.
Az ötlet tetszett, a láda is impozáns.

Andi

Fil 2011.02.20 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.75
Gyerekekkel kerestük meg az új ládát.
Mi ide már nem rejtettünk, nem tartottuk érdemesnek és a környék elég szemetes is volt. Ma is ilyennek találtuk, a rejtés a fa tövében nem túl ötletes. A közeli vasmacska lekötötte a gyerekeket és több HÉV-et is megvártunk, mert élvezték ahogyan elrobog a fejük felett a hídon.

ÁZSI 2011.02.20 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.96
A déli zsilipelést sikerült kifognunk! Érdemes volt megvárni ...!

Discover 2011.02.20 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
Köszönöm a rejtést!

abence 2011.02.19 17:20 - Megtaláltam
Gyorsan meglett köszi

zsoficica 2011.02.19 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Forró váltás volt

Snipermaster 2011.02.19 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Megtaláltam! Az ajánlott parkolóhelytől közelítettem meg, hamar megtaláltam. Még 10 m-re se jutottam a ládától, amikor a következő kesserek megérkeztek.

Köszönöm a rejtést!

nogacsalad 2011.02.19 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.27
Végre megint együtt!
Hosszú idő után újra együtt ládázott a család. Nagy dolog ez, mert lányocskánk két hónapot kórházban volt kénytelen tölteni nagy betegen, de most már sokkal jobban van! Ma mindössze két csészét kerestünk meg.

Itt sem jártunk még! Jópofa építmény, bár az effajta műszaki csodák inkább a család hímnemű tagjait nyűgözik le.
Helyes a hídpillérre festett repülőhal. Ottlétünkkor épp a fejünk felett robogott el a helyi érdekű.
A dobozkából kicsentünk egy kitűzőt, melyet két kisautóval helyettesítettünk.

Köszönjük!

Repülő halNézelődünk
Jött a HÉVEzt találtuk
Logolunk
Boszi vagyok, he-he-he!
Akár egy ikonEbédidő
VP 2011.02.19 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.33
Idei első megtalálásom. (Az aktivitásom már tavaly erősen csökkent. Azt hiszem, az igazi geocachinges korszaka az életemnek végetért. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem keresek meg egy-egy ládát, ha éppen útbaesik.)
A 80-as években egy Csepel-sziget kerülés végén kajakkal átzsilipeltem itt.

L-200 2011.02.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Megvan.

parrish 2011.02.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.54
Megtaláltuk.

Kerticsorbi 2011.02.16 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
[wapon beküldött szöveg]

urbanj 2011.02.16 11:30 - Megtaláltam
Éppen arra jártam.

geooszi 2011.02.15 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Sikerült még sötétedés előtt körülnéznem:)

gnegyzet 2011.02.15 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Köszönöm, kellemes keresgélés volt.

LionDaddy 2011.02.15 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Csepelről Szentendrére menet megálltam, mert nem akartam itt hagyni ezt a ládát. Gyors, szinte drive in találat volt. Kb. 5 m-re álltam meg a ládától ránézni az Oregon-ra, akkor esett le, hogy már célhoz is érkeztem.
A zsilip környéke mérnök szemmel nézve érdekes, de családi kirándulásra csak fanatikusoknak ajánlom.

Köszi a rejtést !

Pajkos 2011.02.15 07:40 - Megtaláltam
Erre jártam, megtaláltam. GPS nélkül, mert a múltkor a HÉV-ről kiszúrtam. Köszi a rejtést. Ki:- Be:-

bohrmann 2011.02.14 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.59
Nekem semmi bajom a környezettel, nem is azt hivatott bemutatni a rejtés. Viszont ha nincs a láda, valószínűleg sosem jut eszembe utánaolvasni ezeknek a dolgoknak, holott sokszor átmentem már a hídon.

SirLes 2011.02.14 09:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 4.17
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Nem zártam szívembe ezt a helyet. Nem messze volt egy megbeszélésem és a cégfelé bemenet begyűjtöttem ezt a ládát. Megtalálni nem volt nehéz, mert már széles cacher csapás vezet felé. Gyorsan logoltam, egy röpke pillantás a környékre, majd szálltam be az autóba és indultam volna. Azonban az autóba megcsapott a bűz, mivel sikeresen beleléptem egy barna tányéraknába. Hát nem lett tőle jó kedvem. Mivel csak a cacher csapáson közlekedtem, ezért az utánam jövők figyeljenek a veszélyre.

laubi 2011.02.13 19:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Ránk sötétedett, de nem adtuk fel. Kicsit szemetes a láda közvetlen környezete, de hát ez van ('ecce natura' -> kis képzavarral :) ). Emiatt ne írjuk le ezt a remek műtárgyat, mi pl. nagyon élveztük a keresést itt is! Köszönjük a rejtők munkáját! (Még nyáron egy zsilipelésre csak visszanézünk :) )

 
rednor 2011.02.13 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.70
A környék nem túl barátságos, de érdekes...

A rejtekhely tükörképe... 
PEx2 2011.02.13 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Egy kis ebéd utáni ládázás.

Tototo 2011.02.13 14:05 - Megtaláltam
Köszönjük!

iloilo 2011.02.12 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetséget. [g:hu 1.1.8] [wapon beküldött szöveg]

K-55 2011.02.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Érdekes hely. Szép napsütésben hosszan nézelődtünk a környéken. Várjuk a szerencsénket, mert a ládánál, bizony, mindketten jól beleléptünk!

MegérkeztünkA zsilipkapu
HalugrásPihenőben
Platánfa híddal és AnyávalMagány
A másik oldalMintázat
takacsimre 2011.02.12 11:08 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 3.53
Családi ládázás. Nehezen találok szavakat. Szívesen írok pozitív
tapasztalatokról, élményekről, de erre most nincs lehetőségem.
Hihetetlenül sivár, lepusztult, koszos környék, ahonnan a jó érzésű ember igyekszik minél előbb menekülni. Elszomorító látvány.
Jellemzően feleségemmel kettesben ládázunk, most velünk volt
lányunk, fiunk és két éves unokánk is. Remélem Ő nem fog emlékezni erre a "kirándulásra." Aki zsilipet szeretne látni, annak több geoládát tudok jó szívvel javasolni.
Ezzel együtt: Köszönjük a rejtést. Takács Imre és családja.

TücsiTeam 2011.02.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Már régóta terveztem a levadászását, de csak most sikerült.

Steve07 2011.02.11 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.66
ok

Hecsa 2011.02.11 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Megvan!

CacheFinder 2011.02.11 11:05 - Egyéb
Köszönöm a visszajelzést!
Szemétszedést terveztünk tavaszra, de ez esetben kimegyünk és keresünk másik helyet a doboznak.
Sajnos azon a környéken ez nem lesz egyszerű...
Addig is vigyázzatok a barna csapdákkal!
A kessertársakat semmiképp sem akarjuk méltatlan helyzetbe hozni!


dzoli1 2011.02.11 10:16 - Megtaláltam
Garfield13-mal...

Garfield13 2011.02.11 10:16 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.26
Megtaláltuk dzoli1-gyel, visszafelé már megvilágosodva és más szemmel néztük a híd lábára festett halat. :)
Kár, hogy az emberek toalettnek használták pont a rejtek melletti helyet. :(

kl 2011.02.11 07:41 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! Erre dolgozom egy ideig. Sajnos a lada környék emberi ...-al szennyezett [wapon beküldött szöveg]

JohnnyJoker 2011.02.09 22:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Drájvin éjszakai láda.
Érdekes hely a zsilip és a szabadkikötő környéke. Mintha a múltba zuhantunk volna. :-)
Köszi a rejtést!

reprocesszor 2011.02.09 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.53
Szép műtárgy! Nálam plusz pont a vízerőmű:-)! Amíg Csepelen laktam egyszer sem láttam a hévből zsilipelést, igaz most sem:-(.
Köszi!

sas&szti 2011.02.09 10:00 - Megtaláltam
Mai napunk harmadik ládája:) Gyors találat:)

halaszkiraly 2011.02.08 15:17 - Megtaláltam
Klassz könnyen netkesselhető jelszó! [wapon beküldött szöveg]

itthonról: A ládánál összefutottam Qwerte kollégával, aki a Kopaszi gáttól "úszott" át. Logolásom után odaadtam a telefont, hogy ő is be tudja jelenteni wapon, de ezek szerint nem küldte el a találatát...
Azér' remélem megnézi a GCKZS oldalt is...

 
qwerte 2011.02.08 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.48
Feltúrtam a fél környéket, de meglett :-)

Azazello 2011.02.08 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.36
Ládázás ebéd közben :)

Ane 2011.02.08 12:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.55
Ebédszünetben kalandoztunk el idáig.

Fazék 2011.02.07 23:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.27
Éjszakai foci után éjfél előtti gyors találat. Senki nem járt a környéken, holdfény és nyugalom fogadott. A hídon már ezerszer jártam, de a zsilipet csak most először néztem meg alaposabban.

Csaba & családja 2011.02.07 15:31 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vakond87 2011.02.07 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Gyors találat az egyetemi órák előtt. Köszönöm a rejtést!

sirgalahad 2011.02.07 06:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.30
Veréb ugrál, csiripelő
Nem ám holmi néma gólya
Nagy vasdarab, zsilipelő
Kvassay a névadója

hajnal 
levcsesz 2011.02.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!

Tompika23 2011.02.06 15:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megvan a 100. ládám!
a mai nap elég sok dolgom lett volna, de nem tudtam kihagyni a hihetetlen szép időt! első ládám az új bicómmal, tehát teszt is volt egyben, közel is volt, szóval a mai napra teljesen optimális láda volt :)
azonkívül 30 éve csepelen élek (itt is születtem:) ) és még soha nem láttam ilyen perspektívából a HÉVet!
köszi a rejtést, jó ötlet volt

Pecásperspektíva :)Bogyók a közelben (dél-pesti szennyvíztisztító)
A Kvassay-híd alulnézetben 
scele 2011.02.06 15:35 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2011.02.06 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.71
köszi

Foltos Foxi 2011.02.06 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Az év első keresgélése, egy kis kitérővel, szülinapi buliról mentünk haza.
Köszönjük a rejtést!

 
Lehetetlen 2011.02.06 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.16
Bringás találat. Köszi

Angus_Podgornij 2011.02.06 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.85
Kár, hogy nem lehet közelebb menni... A terület igen indusztriális jellegű, nem lepődnék meg, ha itt forgatnák majdan a Rambo XCVIII.-t vagy a Terminátor CLVXII.-t...

mlnet 2011.02.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Végre szép idő volt, meglátogattuk.

zahako 2011.02.06 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Köszi a rejtést!

Bluedog 2011.02.06 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

CSISA 2011.02.06 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Csepelről bicajjal egy kis vasárnapi keresgélés.

CacheFinder 2011.02.06 11:17 - Egyéb
Az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett kérek szépen minden kedves ládásztársat, hogy az üzemi terület kapuján, még annak nyitottsága esetén se menjen be!
Ez a Közép Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság magánterülete, melyet természetesen őriznek.
Nem csak annak lenne kellemetlen, akit bent elcsípnének, hanem esetleg nekem és az egyesületnek is.
A láda nem véletlenül nincs közelebb a zsiliphez!
Kérlek, szívleljétek ezt meg!!


Bernáth 2011.02.06 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.50
A helyszínről nem lehet elég jól látni a zsilip és az erőmű működését, és éppen hajót sem engedtek át a zsilipen, de a weblapon olvasott információk alapján sokat okosodtunk, és nagyon érdekesnek találtuk a kis-Duna szabályozásának módját. Én évekig Csepelen laktam, de erről a témáról semmit nem tudtam, és a zsilipet sem láttam még ilyen közelről.

A zsilip (a csepeli partról nézve)A régi híd egy darabja
A zsilip (a vasúti hídról nézve) 
Jani70 2011.02.05 14:50 - Megtaláltam
Ez évi első ládázás bemelegítésként. Rendesen volt ma forgalma ennek a rejtésnek. A hely egy kicsit nyomasztó de azért érdekes volt. Köszönöm!

kenau 2011.02.05 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Konnyu talalat, foleg mivel az elottem logolot sikerult meg a ladanal lefullelnem ;)
Kar, hogy a zsilipbol nem sok latszik, mert az is erdekes lehet.

Gáspár Norbert 2011.02.05 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 2.83 súly: 3.49
Mindig figyelem a HÉV-ről a zsilipet, hogy de jó volna egyszer megnézni... Hát, most se sikerült. A kapu nyitva, de nem mertem bemenni a kiírás miatt. Szóval így 1-es a környezet. (milyenmá', azé' egyes, mer' nem mer bemenni :D ) A halat is kifigyeltem már régen. :)
Mini kessertalálkozó.

irmatyi 2011.02.05 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.47
Kicsit hosszúra nyúlt szünet után végre újra nekilendülve.
Pamacs Mágust még a rejtekében találtam, és hagytam is benne.

Pamacs Mágus"Repül a bálna"
jspanyik 2011.02.05 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.18
Hétvégi csend (dél harangszó nélkül), lehangoló környezet, könnyű megtalálás. Betettem a ládába a ládához vezető ösvényen találtam fehér golyóstollat.

Köszönöm a lehetőséget!

tanker007 2011.02.05 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.19
30km-es biciklis köröm első ládája. Betettem a ládába Pamacs mágnust.

kicsiogre 2011.02.05 11:21 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.75
Csepeli tekerésem első találata. Nap mint nap elmegyek mellette munkába menet, most végre levadásztam.

ergyd 2011.02.05 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.58
Megtaláltuk

Puzzle Apartman Gyula 2011.02.04 20:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.83
Gyors találat. Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

tigrincs77 2011.02.04 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Ebédidőben a kollégával kisétáltunk... köszi!

serb.orsi 2011.02.04 00:00 - Megtaláltam
A hévről sikerült Szabadkikötőnél leszállnom... úgy voltam vele, hogy nincs kedvem gyalogolni vissza 5 km-t. Szerencsére jött a busz, pedig fél óránként jár.
Csepel ipari részei még mindig hátborzongatóak. Picit féltem is :)
A repülő halat vajon hogy sikerült felrajzolni a híd pillérjére?

 
pliptai 2011.02.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.35
Köszönet a rejtésért!

geomini 2011.02.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
köszi

Stimm 2011.02.02 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Mivel a bemutatott létesítmény a munkahelyem részlege, nem hagyhattam ki a megtalálását. Tervezgettünk ide ládát, de a megvalósításig nem jutottunk el.

kán 2011.02.02 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.32
Fejszellőztetés céljából keveredtem arra, s ha már arra mentem kesseltem is egyet.

Pilis50 2011.02.01 15:00 - Megtaláltam
Jönnek - mennek a Hév-ek. Ha várok rájuk - nem jönnek ilyen sűrűn.
Többször átmentem (már) a kapukon.

A hídról lefelé
ELMŰ alagut
nem a sinen
kapuoszlopok
Kör-Beépitették 
Bugár-orienteering 2011.02.01 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Erre jártam, megkerestem. Kár, hogy nem lehet megközelíteni a zsilipet. Próbálkoztam a túloldalon is, de csak a kerítésen belül (kívül?) vezet út.

prodg 2011.01.31 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.43
Munka után kisebb kitérővel útba ejtettem ezt a közeli ládikát.

groy 2011.01.31 13:38 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

videotip 2011.01.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 2.83 súly: 2.87
A gyönyörű ládaoldal és az ott szereplő fotók alapján egy kellemes kis ebéd utáni kirándulásnak indult ez a kess. A valóság azonban ehhez képest (is) siralmas. Nem is értem hogy miért van itt láda, mert a zsilipből semmit sem látni, a környék nem valami bizalomgerjesztő, a rejtés maga pedig szintén nem nagy szám. Legjobban a parton "kiállított" vasmacska és a HÉV híd alól szemlélése tetszett, de ezeknek nem sok köze van a kesshez. Most már értem, hogy a párom miért nem akart ide ládát telepíteni :) Gratulálok az oldalhoz, engem kicsábított ide.

Nivabibi 2011.01.31 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.08
Megvan.

Fakakadu 2011.01.31 06:30 - Megtaláltam
Kora reggeli találat, még sötétben. A korlát IGAZÁN veszélyes... Köszönöm a rejtést.

eBlack 2011.01.30 17:30 - Megtaláltam
:)

Lukács Imre 2011.01.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Esti autós találat GCTOPE után .
Vinko-ék a "kezünkből tépték ki a ládát"!
A láda előtti úton óvatosan! Nagyon jeges!

vinko 2011.01.30 17:30 - Megtaláltam
megvan [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2011.01.30 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.79
Köszi a rejtést.

Ez számomra nem volt több egy pontnál, Gábor75 logját olvasva nem ért csalódás.

Sajnos a környék olyan amilyen.

Éljen a helyszíni moderáció.

[Moderálva: Blue Mali]

szeles 2011.01.30 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.82
Majd egyszer egy zsilipelést is megnézek. Köszi.

híddarab